brak logo

cyfrowe.pl

Gdańsk

Opinie o cyfrowe.pl

anonim 2011-09-19 17:26:27
Nie polecam firmy jako pracodawcy ( usunięte przez administratora ) podpiszę to już potem się jej nie dostanie.
1
Cała prawda o cyfrowych 2011-10-17 13:08:48
Nie polecam firmy jako pracodawcy 1)( usunięte przez administratora ) podpisywać bo jak się od razu nie podpiszę to już potem się jej nie dostanie.
1
sziastok 2013-07-31 18:18:43
Kpina nie firma. Warunki socjalne? Zjedz na dworze lub ubrudzonym "zydelku" we wnęce obok brudnych szmat. prezes robi dobrą minę do złej gry, pracownika ma za parobka - wyciśnie soki i do widzenia. Cokolwiek Wam obieca, a zapewniam obiecuje dużo - każcie sobie pisać NA PAPIERZE , bo inaczej możecie zapomnieć (brak chociażby karty Multisport, brak opieki medycznej, brak auta służbowego). Sporo nieżyczliwych ludzi, typowe zjawisko wyścigu szczurów. Wciskają tylko i wyłącznie canona oczywiście bo kasę dostają....inni PM mają słabo.
1
anom 2015-04-28 14:55:30
firma na chwilę, doświadczenia dużego się tam nie zdobędzie, przyszłość w firmie raczej trudno dostrzec, obietnice przełożonych to raczej fikcja. Mała "firemka" z aspiracjami na korporację dookoła trąbiąca, że korporacją nie jest. W firmie są równi i równiejsi, a wewnętrzne problemy zakopuje się pod dywan. Finansowo raczej średnio, szczególnie jeżeli nie ma się czegoś na papierze. Pracy jest dużo, a z czasem tylko jej przybywa, za czym nie idą niestety lepsze dochody. Ale ludzie fajni i to jedyna zaleta.
4
Cyfrowe.pl 2015-05-07 14:17:57
Żadna firma nie jest idealna, jednak nie zgadzam się z tak skrajną oceną, choć z drugiej strony rozumiem, że została umieszczona z dużym ładunkiem negatywnych emocji co wyolbrzymia fakty. Jeśli umieścił ją obecny pracownik, prosiłbym o możliwość szczerej rozmowy aby wypracować odpowiednie działania usprawniające – rozumiem, że opinia z czegoś wynikła i to coś trzeba poprawić w stosunkach firma pracownik. Bez tej wiedzy nie jesteśmy w stanie zmodyfikować naszych zachowań i pisanie takich informacji na niewiele się zda. Natomiast, jeżeli komentarz umieścił były pracownik... zapraszam na spotkanie gdyż chyba coś źle poszło podczas rozstania, warto o tym porozmawiać, wyjaśnić i być może naprawić.
Tommy 2015-06-03 22:11:31
Nie ma nad czym debatować, bo te rozmowy i tak nawet jak były to niczego nie zmieniają. Firmie uciekają dobrzy pracownicy, systemy motywacyjne nie działają, a obietnice zmian pozostają jedynie obietnicami. Żadna firma nie jest idealna, ale bez słuchania potrzeb pracowników i zmian za tym idących żadna firma nawet nie zbliży się do ideału. Przez palce przelatują firmie ludzie, w których warto było inwestować. Czy to na prawdę ma zachęcać przyszłych pracowników? To nie miejsce na takie dyskusje, ale przyszły pracownik powinien wiedzieć "Zasada pierwsza: jeżeli nie masz czegoś na piśmie, to nie masz tego wcale"
7
kama 2015-12-08 14:55:42
Zasady jak korpo, płaca nie jak w korpo (na minus), raczej praca na jakiś czas dla studenta.
3
kama 2015-12-18 15:02:07
pisałam o dziale handlowym, @myszka majki, poważna jestem, a porządek i dyscyplina jak w korpo wiąże się zawsze z warunkami socjalnymi i płacą jak w korpo, w tej firmie jest tylko to co sprzyja pracodawcy, nie pracownikom.
1
salesman 2016-03-03 20:45:31
cześć, obecnie w cyfrowe poszukują Specjaliste ds. Kluczowych Klientów Biznesowych - jakieś opinie o tym stanowisku?
abakus 2016-04-08 20:10:03
szansa na awans śmieszne to nie ta firma, dodatkowe premie tylko w postaci obietnic, opieka medyczna, benefity za wszystko musisz dopłacać. Zgadzam się z jednym - zasady jak korpo, płaca nie jak w korpo.
2
ty 2016-04-09 07:54:43
ha ha, ale cie nienawiść wzięła. w ogole pracujesz tu czy udajesz? za opiekę medyczną nie płacisz, chyba, że chcesz członków rodziny uwzględnić to za nich. multisport placisz jakąś 1/3 wartości, reszta firma. ja premie dostaję, może Tobie się nie należy po prostu wez sie do roboty
kawaler 2016-05-12 22:46:05
bikok, tak naprawdę to pracownik powininen zaczynać rozmowę rekrutacyjna od pytania czy są dodatkowe korzyści z podjęcia pracy
Zostaw swoją opinię o cyfrowe.pl - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cyfrowe.pl