Nie polecam, oszukuję ludzi, wykorzystuję dzieci i robi na nich interesy.
Jak czytam co tutaj piszą ludzie, którzy nawet nie pracowali w tej firmie to się zastanawiam gdzie w ich osobach mieści się szacunek i wzajemna empatia. Rzucanie tak mocnych przezwisk jak (usunięte przez administratora) czy (usunięte przez administratora) to trochę nie na miejscu skoro nie znasz właściciela tej firmy prywatnie, prawda? W tych czasach coraz częściej o wredne zachowanie, a coraz mniej szacunku i wychowania. W zasadzie można się tego spodziewać po dzieciakach, które są tutaj bo uważają, że wszystko im wolno i jak sam właściciel napisał pamiętajcie, że w internecie NIE jesteście bezkarni. Ja chciałbym spróbować pracy w tej firmie mimo tych sztucznie złych opinii. I w zasadzie jestem ciekaw ile z osób, które tutaj fałszywo szczekają byłby na tyle umiejętne by prowadzić własną firmę, kompetentnych ludzi do tego coraz mniej. Pozdrawiam!
Chciałbyś spróbować pracy? Na jaki stanowisku? W ogóle widziałeś żeby teraz kogoś szukali czy chcesz wysyłać CV w ciemno? Też chętnie dowiedziałbym się czy poprzednie opinie mają pokrycie Napisz jakbyś był na rekrutacji.
Pozdrawiam Łukasza Wawrzyniaka ❤️❤️
Nie polecam, oszukuję ludzi, wykorzystuję dzieci i robi na nich interesy.
No wiesz, on przynajmniej dzieki firmie pomaga ludziom i nie wiem po co go ktrytykujesz za życie prywante :3
Pomaga?! Chłop (usunięte przez administratora) ludzi na tysiące złotych wykorzystuje nastolatki a ty mówisz, że on komuś pomaga?!
Dziękuję za komentarz. Ja ze swojej strony obiecuje że zobaczymy się w miejscu o którym nawet byś nie pomyślał że się zobaczymy :) mój prawnik już się zajmuje sprawą :)
Zastanawiam się tylko w jakim kontekście to "xD"? Bo jak wiadomo wiele znaczeń to może mieć. ;p

Metal P
Jak skontaktować się z firmą?
Tę firmę przydałoby się pozwać
Według mnie firma jest prowadzona przez totalnie nie kompetentną do tego osobę i jest zle prowadzona ale jak widze te komentarze które mają " pozdrawiam ewrona, mandzia, thorka" to to jest już śmieszne bo to nie jest opinia o firmie.
W firmie panuje ogólny choas. Mało kto wie za co odpowiada. Wszystko wykonana po najmniejszej linii oporu. Firma słynie z tego że jej usługi są przeciętnej jakości a uczciwość właściciela hmmmm jakby to powiedzieć nikogo nie obrażając. Może tak nie powierzyłbym nic. Po prostu człowiek bez zasad. Liczy się tylko kasa i to aby pracownik turał jak wół. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Uważajcie na te miejsce pracy. To nie jest dobra droga.
A atmosfera jaka jest na ten moment w firmie?
510 669 402
Polecam tą firmę, spoko atmosfera, niezłe zarobki, możliwość rozwoju w zawodzie,
Ej ale to że jesteście fanami kamerzysty to nie wypisujcie ze super firma nie wiedząc tego bo to żałosne może ktoś naprawdę szuka pracy i opinii ludzi którzy tam pracują bądź pracowali a nie 10 latek które są fankami jakiegoś youtubera
ta osoba jest niebezpieczna z wielu powodów więc jakby szerokiej drogi tym co popierają demoralizacje itd
Interesuje mnie praca w tej firmie proszę o kątakt
jeśli chcerz zadawać się z kimś kto jest niebezpieczny to prosze szerokiej drogi...
Rozdajecie kody na DARMOWEGO McDonalda?
Firma jest okropna tak jak tam się traktuje ludzi to jakiś skandal pomijając to że Łukasz Wawrzyniak jest szkodliwym twórcą oszustem oraz p*dofilem i że obciskuje się z jakimiś dziewczynami na oczach pracowników tragedia
Na czym polega ta firma ?
na czym polega ta firma?
Właściciel firmy powinien mieć sprawę w sądzie i powinien wylądować w więzieniu. Prosimy nie kontaktować się z tą osobą.
Pozdrawiam wszystkich z Kwadratowej Maskary Thorka,Ewrona,Mandia,Bartmano i tam innych no łukaszu elo
Jak się pracuje w Lekidone Łukasz Wawrzyniak?
Zobacz opinie na temat firmy Lekidone Łukasz Wawrzyniak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Lekidone Łukasz Wawrzyniak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!