brak logo

Concept Music Art

Kraków

Opinie o Concept Music Art

lucin 2009-04-28 13:39:41
Pracodawca wymagający, małe możliwości awansu, długie godziny pracy
ononaono 2009-08-18 09:50:08
A jakich godzin pracy chciales w branzy estradowej? 8 godzin dziennie w biurze?
an 2010-02-01 18:41:06
Generalnie (usunięte przez administratora)!!! Nic więcej dobrego nie można powiedzieć!!!
mat 2010-03-24 19:57:45
Pracuje troche w gastronomi ale tam to typowa biedronka, (usunięte przez administratora)
2
Jan 2011-01-22 14:19:21
(usunięte przez administratora), umowy o dzieło i zlecenie nie ma nic do tego co się naprawdę robi, kuchnia ukryta w jakimś baraku gdzie panuje brud, syf i szczury w takich warunkach przygotowywane są dania na bankiety,wesela itp wiec uważajcie na tą firmę ogólnie nie polecam jak będą mogli na tobie zarobić i wykorzystać Cię do granic możliwości to to właśnie zrobią !!
anonim 2011-01-25 13:29:23
Szanowni Państwo,
Opinie wyrażone powyżej są zwykłym kłamstwem i pomówieniem, zachęcam te osoby do pełnego ujawnienia się, lecz nie sądze żeby było je stać na taką odwagę cywilną, na pewno skończyłoby się to sądem, bo te zażuty są zwykłym oszczerstwem i niepradwą.
Każda nasza placówka gastronomiczna ma wszystkie odbiory Sanepid i BHP oraz jest kontrolowana na bieżąco i pracuje wg najwyższych standardów jakościowych zgodnych z obowiązującymi normami i stanem prawnym. Osoby piszące te kłamstwa najprawdopodobniej zostały zwolnione lub nie podjęto z nimi współpracy...
Wszystkich chętnych i gotowych do pracy stałej i dorywczej na różengo typu eventach i stanowiskach serdecznie zapraszam do współpracy. Umowy jakie podpisujemy z pracownikami zależą od wykonywanej pracy i są to odpowiednio umowy o pracę na czas okreslony i nieokreślony, umowy zlecenie i umowy o dzieło (jeżeli ktoś tego nie rozumie to faktycznie może w tym widzieć jakiś przekręt, ja zapewniam, że nie ma u nas w firmie żadnych przekrętów).
W przeciągu ostatnich sześciu lat dorywczo pracowało u nas kilka tysięcy osób. Osoby te cenią sobie doświadczenie jakiego nabyły podczas pracy u nas i niejednokrotnie współpraca ta ciągnie się przez wiele lat (co nie świadczy chyba o wyzysku i wykorzystywaniu, bo nikt nie ma przymusu z nami współpracować).
Podsumowując jeżeli ktoś chce uczciwie zarobić uczciwie pracując to zapraszam do składania do nas aplikacji mailowych na adres biuro@cma.pl.

Z wyrazami szacunku,
Piotr Ślusarek
1
seba 2012-12-05 09:39:13
Widze Panie (usunięte przez administratora), że zabolały opinie byłych pracowników.Pisząc o tysiacach osób , które pracowały u Pana w firmie , chyba pozostawia do myślenia jak Pan (usunięte przez administratora) ludzi i traktuje ich jak zwykłych roboli.
(usunięte przez administratora) tego syfu u góry w Balichach nikt normalny by nie zniósł.
Powodzenia i ludzie uważajcie, co robicie zaczynając u Pana (usunięte przez administratora) prace.
German 2013-08-04 13:38:47
Ja w tej firmie przepracowałem ponad 11 lat, i gdyby nie fakt przeprowadzki ponad 100 km od Krakowa, pewnie nadal byśmy byli razem. Szefostwo wymagające ale branża też nie łatwa. Zarobki jak wszędzie, jak się chce pracować to się zarabia, zasada znana wszystkim.

Pozdrawiam

Paweł.
2
Piotr Slusarek 2013-08-06 16:07:35
Opinia Pana (usunięte przez administratora) to kolejna typu: bezwartościowa, gdzie opiniodawca nie ma cywilnej odwagi żeby ujawnić swoją tożsamość... Ciekawe kim ten Pan w ogóle jest ??? żeby obrażać i przestrzegać innych przed pracą u nas, argumentami "wyssanymi z palca" i kłamstwami...

BTW wszystkich zainteresowanych nadal zapraszamy na składanie aplikacji do prac dorywczych oraz na stałe.
Wszystkich z kolei którzy u nas pracowali i mają konstruktywne uwagi odnośnie warunków pracy, atmosfery i innych zagadnień związanych z zatrudnieniem w naszej firmie bardzo proszę o opinie bezpośrednie do na adres biuro@cma.pl lub pośrednie na poniższym portalu. Mogę Państwu zagwarantować, że nie pozostaną bez echa.

Piotr Ślusarek
2013-08-25 04:50:13
No tak bo się pan jeden z drugim mondralinskim DYREKTOREM (usunięte przez administratora) wpadli na pomysł gotowania bulionu z worka. I rosół po 20 zł od osoby w sumie kosztował 40 groszy + woda z kranu.
Catering a co za tym idzie WESELA u Radziwiłów w Balicach NIE POLECAM!
mikołaj 2014-04-04 17:10:35
@zbigniew, no zapewne zajmuje się sprawami multimediów, to dość szerokie pojęcie, ale jak pójdziesz na rozmowę do Concept music art to się pewnie dowiesz.
dzidzia 2014-05-14 19:34:05
jakby każdy był taki mądry jak Ty @mikołaj to ludzie nie wchodziliby na tego typu fora. Może jakieś szczegóły?
zozol 2014-05-22 12:32:24
szybko mozna awansowac w concept music arcie? prosze o odpowiedzi kumatych :). jakies zalety/wady widac?
2
anonimowa maja 2014-12-30 18:10:51
od maja nikt się nie wypowiedział na temat Concept Music Art? dziwne trochę że zapadła taka cisza, tym bardziej mnie to niepokoi i stresuje bo zamierzałam siętam wybrać do pracy. skończyłam promocję sztuki na uniwerku w łodzi. podstawowe pytanie: czy firma wogóle jeszcze istnieje i rekrutuje kogokolwiek?
kaja90 2015-03-05 17:05:38
nie wiem czy to jest jeszcze nadal aktualne ale kiedyś wiem że firma concept music art szukała specjalisty do spraw multimediów. wydaje się to bardzo atrakcyjne i ciekawe stanowisko. czy ktoś może napisać o nim coś więcej? a może ktoś z was pracowałam już na takim stanowisku w concept i chce coś opowiedzieć z własnego doświadczenia?
Vivaldi 2015-03-24 00:14:21
Concept Music Art z Balic to porządna marka w świecie muzyki, koncertów. Zajmują się wieloma wydarzeniami muzycznymi i nadal funkcjonują tak dla wszej informacji. Ogłoszenie o specjaliście do spraw multimediów nadal jest aktualne. Oferują również wiele staży co może być ciekawą opcją dla ludzi którzy mają na to zajawkę. np JA :D
1
franz 2015-08-05 13:51:43
A czy te staże są płatne?
Mateusz Grzesik 2015-08-07 20:41:18
Ja powiem tak, jak tam pracowałem, to dobrze mi się pracowało, bo fajni pracownicy, długie godziny pracy, naprawdę dużo przyjemności. POLECAM!!!
3
Mateusz 2015-09-05 18:01:01
Przykro mi, nie mogę więcej powiedzieć nic, bo ja tylko jeden dzień robiłem, a poza tym to ja miałem pracę na umowę zlecenie.
Damian 2016-02-12 14:48:14
Rozmowa kwalifikacyjna - żenada. Pytania "czy palisz trawkę", "mieszkasz z rodzicami?", "masz dziewczynę?" od 'szefa' zespołu były totalnie nie na miejscu, i nic absolutnie nie wnosiły do tematu. Zapobiegawczo po rozmowie stwierdziłem że to jednak nie jest ekipa z którą chciałbym pracować. Na temat warunków pracy się nie wypowiem z wiadomych względów, ale jeśli wygląda to tak jak rozmowa kw. to ... :)
fgh 2016-05-15 21:47:16
@folia a orientujesz sie może czy firma Concept Music Art poszukuje aktualnie ludzi do pracy? W ogole jak sie tam pracuje? bardzo prosze o informacje.
Karol 2016-12-09 15:45:07
Firma jest mega znana w branży i widać że mocno się rozwija. Fajna młoda i energiczna ekipa i ładne dziewczyny :)
1
Zostaw swoją opinię o Concept Music Art - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Concept Music Art