brak logo

Rawar

Warszawa

Opinie o Rawar

PR9 2009-07-02 21:43:19
Firma zwalnia jak popadnie nie patrzą na kwalifikacje, działa jak za Gierka, ważne są "układy", komuna jeszcze tam rządzi duże marnotrawstwo na chybione inwestycje, duże pieniądze tylko dla układowców, pracownicy zarabiają marne grosze : 1200 - 1600 , układowcy 4000 - 20 000. Spora część kierowników to debile istniejący tylko dzięki fachowości starszych pracowników.
8
anonim 2010-11-15 16:49:56
PR9 - 2009-07-02 21:43:19

Firma zwalnia jak popadnie nie patrzą na kwalifikacje, działa jak za Gierka, ważne są
zgadza się, jestem tam kierownikiem i mam prace pzrez układy :) pozdrowienia dla frajerów którzy sie nie dostali
1
Pr9 2011-05-27 23:09:34
Nawet pisać nie umiesz i sam się ośmieszyłeś, kierowniku po akademii 1-szo majowej.
anonim 2011-11-24 10:14:41
firma typowe dno. pracowałem kilka lat w tym zakładzie co pokuj to kierownik jeden lepszy od drugiego. zarobia sie marne grosze. firma pamieta jeszcze czasy PRL-u. ZWALNIAJĄ MŁODYCH ZOSTAWIAJĄ LUDZI KTÓRZY MAJA UKŁADY. pracują tam całe rodziny (masakra)nic nie robia tylko kawke popijają. (usunięte przez administratora)
1
pogromca kierownika 2012-01-16 10:02:29
anonim - 2010-11-15 16:49:56

PR9 - 2009-07-02 21:43:19

Firma zwalnia jak popadnie nie patrzą na kwalifikacje, działa jak za Gierka, ważne są
zgadza się, jestem tam kierownikiem i mam prace pzrez układy :) pozdrowienia dla frajerów którzy sie nie dostali
(usunięte przez administratora)
ccccc 2013-02-11 18:18:31
Sun Tzu 2500 lat temu pisał, że podbijanie kraju za pomocą militarnych rozwiązań jest nieefektywnym, najbardziej kosztownym rozwiązaniem. Najwyższą formą podboju jest brak jakichkolwiek otwartych działań militarnych. Sztuką jest przejąć wszystko co przedstawia realną wartość w kraju, oraz doprowadzenie do momentu, w którym percepcja rzeczywistości podbijanego narodu jest tak wypaczona, że nie jest on w stanie rozpoznać że jest właśnie przejmowany.
matson 2015-04-03 15:46:10
Cześć. Czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda praca w dziale technologicznym? Kierownictwo, możliwości, zarobki, podwyżki(jeśli w ogóle są), atmosfera w dziale itd. Dzięki z góry
4
lid 2015-08-20 22:16:47
W latach osiemdziesiątych XX wieku kiedy miałam przyjemność pracować w RAWARZe zarabiało się całkiem nieżle.Wogóle ten czas kłady mnie nie interesowały.wspominam cudownie,fajni ludzie .Układy mnie nie interesowały,ważny był człowiek.
kioppp 2016-05-17 18:11:05
no to chyba jednak lepiej się pracuje w tym drugim oddziale, dobrze rozumiem czy nie za bardzo? dajcie znać koniecznie.
Rafał 2016-11-04 17:38:59
Firma strasznie zkonotowana. Pracują tam całe rodziny, panują jakieś dziwne układy koleżeńskie i zwalczające się grupy. Dobre, rozwojowe stanowiska pracy są przeznaczone dla bliskich kolegów i członków rodziny a dla reszty praca poniżej kwalifikacji bez szans rozwoju i awansu. Odniosłem wrażenie, że w tej firmie pracuje dużo kierowników na różnych szczeblach, którzy dbają tylko i wyłącznie o własne cztery litery albo cztery litery jakieś określonej grupy, a nie dbają o rozwój i dobro całej firmy i jej pracowników . Takie typowe polactwo i egoizm.
Zostaw swoją opinię o Rawar - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rawar