Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Power Media S.A.

Pracowałeś w firmie Power Media S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2013-08-31 22:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszuści !! za miesiąc harówki i oszukiwaniu ludzi podszywając cię pod operatorów słuchając wyzwisk wypłata 500 zł, kłamstwo o prowizji od umowy i stawki za godzinę, firma nie kompetentna, kierowniczki nie mają o niczym pojęcia, wyzyskują pieniądze od ludzi kosztem pracownika !
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-02
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób na stanowisko Programista C/C++/ Embedded Naszym Klientem jest zagraniczna firma z siedzibą we Wrocławiu, która jest wiodącym dostawcą systemów wbudowanych. W związku z dynamicznym rozwojem firmy i ilością realizowanych projektów, firma poszukuje osób, które swoją pasją, talentem i wiedzą będą wsparciem dla zespołu. Wymagania: wykształcenie wyższe (informatyka
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
monica - 2014-04-14 14:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niezadowolona - 2013-08-31 22:00:53]:
Witam,

ktoś został oszukany przez power media na ul. prostej? proszę o wiadomości na maila m.k.a@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2014-04-24 13:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monica - 2014-04-14 14:07:15]:
Ja tam pracuje i jestem bardzo zadowolony. Jak ktoś zarobił 500zł. to gratuluję ambicji i zaangażowania w parce. Chyba cały dzień jedynki wciskałeś! Proponuję się udać do pracy w Biedronce na kasę :P owszem wymagają, ale zawsze jest adekwatne wynagrodzenie do wyników.
zdjecie uzytkownika
fredka - 2014-04-24 13:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezadowolona - 2013-08-31 22:00:53]:
POLECAM, MOŻNA DOBRZE ZAROBIĆ, RZETELNA FIRMA I MIŁA ATMOSFERA.
zdjecie uzytkownika
szalony telemarketer - 2014-04-24 14:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć i czołem jestem konsultantem w firmie Power Media już od 2 lat moje wynagrodzenie w pierwszym miesiącu osiągnęło pułap 1350zł tylko dlatego że byłem nowym konsultantem i uczyłem się całej oferty rozmowy z klientami i struktury działania systemu co za tym idzie wszystko szło mi wolniej niż tak zwanym "rekinom sprzedaży" teraz moje wynagrodzenie w firmie waha się między 1800-2500zł co pozwala mi na godne życie we Wrocławiu. Jeżeli chodzi o atmosferę w pracy wszyscy są przyjaźnie nastawieni i chętnie pomagają, jest to głównie młody ambitny zespół który nie stara się rywalizować ze sobą a raczej zależy im na zawieraniu nowych znajomości. Jeżeli chodzi o Liderów chętnie służą pomocą, można na nich liczyć w pierwszych dniach pracy jak i później można podejść spytać jeżeli jest jakiś problem lub po prostu nam nie idzie bo się wypaliliśmy. Szkolenia są krótkie treściwe adekwatne do oferty jaką musimy znać siadając na stanowisku pracy. Owszem przerwy nie są płatne ale pokażcie mi drugą firmę we Wrocławiu w branży Call Center która płaci 12zł-15zł brutto za 1h przepracowaną. System pracy jest 6-7 godzinny wiec można spiąć tyłek i siedzieć i pracować przez 5,5-6,5 godzin pracy co za tym idzie nasze wynagrodzenie będzie w porządku (jak wspominałem nie narzekam). Do osoby która przepracowała rzekomo cały miesiąc w ciężkich męczarniach i zarobiła 500zł łatwo obliczyć 12 zł/h brutto, netto wychodzi 10zł 500zł/10zł to jest 50 przepracowanych godzin to chyba za bardzo się nie napracowałaś, nie licząc oczywiście premii sprzedażowej. Premia sprzedażowa waha się od 8-14 zł za każdą podpisaną umowę przez klienta dla porównania inna wielka firma która zatrudnia b.dużą ilość konsultantów płaci 7,5 netto za przepracowaną godzinę i od 2-6zł za umowę która zakończy się sukcesem czyli podpisaniem dokumentów przez klienta. Wynagrodzenie jest adekwatne do pracy jaką się wkłada ktoś tu dobrze napisał jak się nie podoba to TESCO na magazynie przyjmie wszystkich, pozdrawiam!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Power Media S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski