Opinie o Łukasz Zdęba Modernbud w Wrocław

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Łukasz Zdęba Modernbud. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do pracy w Łukasz Zdęba Modernbud na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Prace wykończeniowe i remontowe
Prace wykończeniowe i remontowe Wrocław

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Łukasz Zdęba Modernbud w Wrocław

baner wywiady
Elizabeth Nowy wpis

Pełna profeska. Panowie robią czysto, sprzątają po sobie. Polecam wszystkim. Panie Piotrze, Panie Mirku, Panie Levan, Panie Marcinie dziękuję serdecznie

Dominik Nowy wpis

Nie zatrudniajcie się tutaj... Nie będziecie mieli swojego życia. Praca od 6 do 19 + weekendy

Wi Nowy wpis
@Dominik

Dokładnie dlatego tylko się rozpłakać :)

Marek Nowy wpis

Niestey ale odragam tę firmę. Bardzo zła realizacja, brak możliowści reklamacji. Nie odbiera telefonu a potem blokuje numer.

Hej wszystkim! Może znajdzie się jakaś osoba, w firmie Łukasz Zdęba Modernbud w mieście Wrocław, który ma jakieś nowe wieści, bo nie wiemy czy opłaca się u nich zatrudnić.

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Łukasz Zdęba Modernbud, daj nam znać, co sądzisz o jej przebiegu. Jakie warunki Ci zaproponowano? Jakie wymagania ma pracodawca na stanowisko Kucharz / Kucharka? Podziel się swoimi wrażeniami!
logo firmy Automatyk instalacji budynkowych
Wrocław
Ipid Engineering Sp. z o.o.
(2 opinie)
logo firmy Doradca Energetyczny – fotowoltaika/pompy ciepła
Wrocław
Supreme Energy sp. z o.o.
(376 opinii)
logo firmy Technik Serwisant
Wrocław
Novoferm Polska Sp. z o.o.
(4 opinie)
Aplikuj na wiele ofert
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Łukasz Zdęba Modernbud - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Łukasz Zdęba Modernbud?

Zobacz opinie na temat firmy Łukasz Zdęba Modernbud tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Łukasz Zdęba Modernbud
3/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Wygodna 8 lok. 5
    50-323 Wrocław
  • NIP: 8951415029 REGON: 933024099
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)