AUXILIA

2.7/5

• Poznaj AUXILIĘ
  • AUXILIA to ludzie
  • Aplikuj do Nas jeśli...
  • Zostań Naszym Doradcą a zyskasz...
  • Dlaczego my
  • Oferta
  • Social Media

Poznaj AUXILIĘ

AUXILIA to ludzie

Aplikuj do Nas jeśli...

Zostań Naszym Doradcą a zyskasz...

Dlaczego my

Mielec - Auxilia
Opole - AUXILIA SA
Wrocław - AUXILIA SA
Zielona Góra - Auxilia

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o AUXILIA S.A.

Opinie o AUXILIA Wrocław

ReviewUserIconnie polecam

08.06.2026 16:08

Polecam, współpracuje od kilku lat. Z moich obserwacji wynika, że firma jest w porządku. Większość kadry pracuje tu wiele lat, a to o czymś świadczy.

ReviewUserIconPytanie

24.10.2024 19:40

Jak wygląda praca na stanowisku: pracownika wsparcia sprzedaży? Jak wyglądają zarobki, czy rzeczywiście można pracować do 3 dni zdalnie? Jak wygląda cały proces rekrutacji? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

AUXILIA S.A.

29.10.2024 13:08

Dziękujemy za pytanie! Wszystkie szczegóły dotyczące pracy na stanowisku pracownika wsparcia sprzedaży, w tym możliwości pracy zdalnej, znajdziesz w naszej aktualnej ofercie na portalu pracuj.pl.

ReviewUserIconAdministrator

03.10.2024 18:40

Podobno pracując jako Kierownik Sprzedaży można liczyć na 8800 PLN na rękę. Czy to prawda?
    ReviewUserIconKLIENT 04.2024

08.06.2024 06:48

Umówić się NAJLEPIEJ JAK JA TO ZROBILAM PO WYPADKU MOIVH RODZICOW PRZYJECHAL BEZPOSREDNIO PAN MALY MICHAL DYREKTOR WYTLUMACZTL WWSZYTSKO ZOSTAWIL MI PELNA DOKUMENTACJE ABYM MOGLA SPRAWDZIC I NAWRT SKONSULTOWAC Z RADCA PRZEMYSLEC POROZMAWIALALM DODATKWOW Z MECENASEM KTORY DUZO MI WYJASNIL I Z MEZEM PO TYGODNIU UDALO SIE SPOTKAC ZNPANEM DYREKTOREM U NIVH W KANCELARI BARDZO DUZO OSOB NAMI SIE ZAJELO I POLECAMY BARDZO BARDZO ODZYSKALI W 100% KOSZTY DLA NAS I KWOTE HAKA POWIEDZILI SUPER I DZIKUJEMY PRADZO PANI KASI ZA KONTAKT
    ReviewUserIconJan

21.05.2024 13:56

Jeśli jesteś pracowity i zaangażujesz się w pracę, to w tej firmie możesz zarobić dużo pieniędzy. Jeśli natomiast liczysz na wynagrodzenie za nic nie robienie, to nie spodziewaj się kokosów.
    ReviewUserIconSeba

16.05.2024 11:03

Pracowałem tam jakiś czas. Firma jak firma. Są lepsze i gorsze dni. Generalnie jednak na plus.
    ReviewUserIconByły pracownik

15.05.2024 17:18

Firma warta polecenia, pieniądze zawsze na czas, przyjemna atmosfera pracy. Dodatkowo firma pomaga swoim klientom bardzo rzeczowo. Polecam w 100 %
    ReviewUserIconByły

23.04.2024 11:51

Pracowałem w tej firmie jako sprzedawca jakąś chwilę. Sam odszedłem, bo okazało się jednak, że branża nie dla mnie, ale wspominam dobrze ten okres i współpracę z firmą.
    ReviewUserIconJarek

16.04.2024 15:28

Współpracowałem z tą firmą i muszę przyznać, że napotkałem na sympatycznych ludzi, którzy naprawdę chcieli pomóc. Ostatecznie moją sprawa zakończyła się dobrze. Jestem zadowolony. Więc dla tych Państwa duży plus i pozytyw.
    ReviewUserIconJanek

25.03.2024 09:00

Firma niepoważnie podchodzi do procesu rekrutacji. Zaznacza "rozważana" w procesach rekrutacyjnych na pracuj.pl , po czym żadnego kontaktu. Marnowanie czasu. Wiecznie wiszące ogłoszenie na przedstawiciela, również jesy dość wymowne.
    ReviewUserIconByły współpracownik

12.09.2023 18:32

Na swoim przykładzie, osobiście nie polecam jakiejkolwiek współpracy z Auxilia, po zakończeniu współpracy zaskoczeniem było, iż kancelaria prawna nie wypłaca należnego wynagrodzenia i ignoruje faktury, wezwania do zapłaty oraz wysyłane maile, aby ktoś nie przechodził podobnej sytuacji odradzam współpracę. O działalności wobec klientów, nie wypowiem się... bo umowa mi tego zabrania również po zakończeniu współpracy... jednak uważam, że rynek zawiera firmy godne polecenia.
    ReviewUserIconJoanna

25.05.2022 07:54

Korzystałam z pomocy prawnej i wsparcia doradcy z firmy Auxilia. Nie mam zastrzeżeń, firma wywiązała się z umowy, kontakt był bezproblemowy.
    ReviewUserIconBartosz

21.06.2022 19:09

Ja jak korzystałem to trochę to trwało. Trzeba być cierpliwym.
    ReviewUserIconJarosławW

17.05.2022 13:38

Rzeczowa obsługa, konkretne działania z bardzo wymiernymi efektami. Ta firma wiedzie prym wśród wszystkich zajmujących się odszkodowaniami :)
    ReviewUserIconfidza

06.05.2022 15:32

Polecam. współpraca była oparta na doradztwie, uczciwości i konkretnym działaniu ze strony doradcy. jestem przekonana, ze jako firma poradzą sobie tu nawet z najbardziej skomplikowaną sprawą.
    ReviewUserIconHalina

21.04.2022 12:53

Auxilia to jedna z tych kancelarii odszkodowawczych, którym śmiało można zaufać i powierzyć im swoje sprawy. Na pewno pomogą :)
    ReviewUserIconGerin

07.04.2022 09:35

Firma z prawdziwego zdarzenia, patrzą przede wszystkim na dobry interes klienta a rzadko to się obecnie zdarza. Działają skutecznie, efektywnie. odszkodowanie dostałem, sprawa zakończyła się pozytywnie dla mnie. dzięki.
    ReviewUserIconMariola

21.03.2022 15:41

Współpracę z firmą Auxilia oceniam bardzo pozytywnie, byłam ich klientką kilka miesięcy temu. Dzięki ich działaniom, ogromnemu zaangażowaniu udało mi się uzyskać odszkodowanie. Profesjonalna pomoc prawna, doradztwo na wysokim poziomie.
    ReviewUserIconAlita

03.03.2022 13:16

Poważne podejście do klienta. widać, ze nie są nowicjuszami na rynku, działają już od dawna i dzięki temu mają odpowiednie doświadczenie w tej branży. Warto docenić wspomniane już wcześniej podejście do swoich klientów, którzy zawsze mogą liczyć nie tylko na profesjonalną pomoc ale i wsparcie.
    ReviewUserIconKrzystof

17.02.2022 15:11

Nie sądziłem nigdy, ze będę musiał korzystać z pomocy tego typu firmy ale jak się okazuje życie pisze swoje scenariusze. Cieszę się jednak, ze trafiłem właśnie do Auxilii. pomocni i empatyczni doradcy, skuteczne działania.
    ReviewUserIconNojla

08.02.2022 09:15

Zdecydowanie warto skorzystać z pomocy firmy Auxilia. Udzielili mi tu fachowej pomocy po wypadku rodziców. Duże zaangażowanie i troska o klienta- polecam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AUXILIA?

Kontakt - AUXILIA S.A.

Zaolziańska 4 53-334 Wrocław

Branże: Kancelarie i usługi prawne

ReviewUserIconMarlena

27.01.2022 12:37

Ogromne wsparcie, profesjonalna pomoc, dotrzymywanie terminów i ogólne trzymanie ręki na pulsie w kwestii relacji na linii poszkodowany ubezpieczyciel. Dziękuje za wszystko Auxilia!
    ReviewUserIconjowik

04.01.2022 18:05

konkretne działania dają konkretne efekty i to pokazują działania tej firmy. Jesteście liderami w tej branży.
    ReviewUserIconfeldzia

20.12.2021 14:04

Auxilia to w mojej ocenie lider tej branży na polskim rynku. Działają kompleksowo, zgodnie z przepisami, terminowo i skutecznie. korzystałam i polecam wszystkim niezdecydowanym.
    ReviewUserIconBlankaK

08.12.2021 10:50

Pomoc doradcy z tej firmy okazała się nieoceniona i śmiem twierdzić, ze bez niej nie udałoby się pozytywnie rozstrzygnąć sprawy pomiędzy mną a ubezpieczycielem.
    ReviewUserIconEdinn

17.11.2021 14:42

rozwiązanie prawy z ubezpieczycielem jak najbardziej pozytywne dla mnie. dziękuje bo bez zaangażowania doradcy z Waszej firmy na pewno by się nie udało. Uczciwa firma!
    ReviewUserIconHendzia

08.11.2021 16:39

Jestem zadowolona z efektów działań tej firmy. Odszkodowanie wpłynęło na moje konto po wielu miesiącach ,,walki" także jak najbardziej polecam.
    ReviewUserIconViktoria

18.10.2021 12:49

właśnie zakończyła się sprawa prowadzona przez firmę Auxilia w ciągu ostatnich miesięcy. Wynik pozytywny dla mnie także zdecydowanie polecam. Doświadczenie, profesjonalizm i zaangażowanie w pracę to to co wyróżnia ich na tle innych.
    ReviewUserIconOlin

06.10.2021 11:03

Zycie tak mi się potoczyło, że musiałem szukać pomocy w Auxilii. Na szczęście firma stanęła na wysokości zadania i zajęła się moją sprawą w sposób priorytetowy. Dziękuje i polecam innym.
    ReviewUserIconIwona Ewik

23.09.2021 09:32

Witam serdecznie :) i ja postanowiłam wyrazić swoją opinię o firmie Auxilia. Nie spodziewałam się, ze tak sprawnie uda się odzyskać odszkodowanie, o które ja sama wcześniej walczyłam kilka dobrych miesięcy. a jednak, wystarczyło zaufać doświadczonym profesjonalistom. jestem zadowolona, polecam
    ReviewUserIconZuzaB

09.09.2021 09:32

Polecam firmę Auxilia ze względu na zaangażowanie, profesjonalizm oraz doskonałą komunikację z klientem.
    ReviewUserIconKacprzykowski

26.08.2021 07:58

Auxilia to firma, do której trafiłem z polecenia. Skorzystałem i z ich pomocy i polecam. doradca, który zajmował się moją sprawę zawsze pozostał ze mną w kontakcie, udzielał odpowiedzi na moje pytania. działania jakie podejmowała firma zawsze były przemyślane co doprowadziło do pozytywnego dla mnie zakończenia.
    ReviewUserIconAleksander

10.08.2021 08:26

nie będę zachęcał nikogo do korzystania z usług takich firm, bo nie życzę nikomu by znalazł się kiedyś w sytuacji gdy będzie do tego zmuszony. ale jesli juz tak się stanie to Auxilia na pewno okaze się najlepszym wyborem.
    ReviewUserIconJowita

26.07.2021 09:22

Firma dała się poznać z jak najlepszej strony., fachowa obsługa, indywidualne podejście do sprawy, duże zrozumienie w stosunku do klienta i jego trudnej sytuacji. Można liczyć na pomoc i wsparcie na wysokim poziomie.
    ReviewUserIconbarteek

06.07.2021 14:30

tylko tu poradzili sobie z ubezpieczycielem, który od dawna odmawiał mi wypłaty należnego odszkodowania. bez takiej profesjonalnej pomocy na pewno nie dostałbym tego co mi się należało. dziękuje i polecam
    ReviewUserIconCzesławR

22.06.2021 10:00

Nie spodziewałem, ze będę musiał korzystać z pomocy takich firm jak Auxilia ale życie bywa nieprzewidywalne tak czy siak najważniejsze, ze trafiłem do firmy uczciwej, która dba o interesy klienta, bardzo mi pomogli. dziękuje i polecam.
    ReviewUserIconEdi

09.06.2021 10:33

wszystko w jak najlepszym porządku, firma wykonała swoje zadanie. odszkodowanie otrzymałem i to w kwocie, o jaką wnioskowałem. dziękuje raz jeszcze.
    ReviewUserIconBożena

26.05.2021 12:35

Gdyby nie pomoc doradcy z tej firmy pewnie do dziś wymieniałabym się grzecznościowymi pismami z ubezpieczycielem. A tak podjęto tu skuteczne działania i odszkodowanie w końcu znalazło się na moim koncie bankowym.
    ReviewUserIconOlek

10.05.2021 08:35

Nie spodziewałem się, ze będę musiał kiedykolwiek korzystać z pomocy takiej firmy ale stało się, życie jest nieprzewidywalne. Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania, które mi się należało dlatego zgłosiłem się do doradcy z firmy Auxilia. Pomogli mi bardzo, polecam.
    ReviewUserIconMarcin

06.05.2021 11:41

Pracowalem w tej firmie dobre kilka miesiecy. Praca jest mocno specyficzna w sensie trzeba mocno zaciskac zeby ( chyba ze ciebie to nie rusza ) jak jedziesz kilka dni pozniej do rodzicow dziecka ktore zginelo w wypadku....Jest 3 kierownikow z ktorymi na poczatku jezdzisz i cie szkola. Pozniej cie kontroluja. Nie wyjedziesz rano do pracy to masz 3 telefony od nich itd.... ( GPS na porzadku dziennym ) . Samochod sluzy tylko do pracy. Konkurencja jest bardzo duza i trzeba miec duzo szczescia zeby w tej branzy osiagnac sukces ( patrz pieniadze ) . Firma wysyla kontakty do potencjalnych klientow ( mieszaja sie sprawy stare i nowe ( swieze ze tak powiem ). Nie wyrobisz planow to po kilku miesiacach ci podziekuja
    ReviewUserIconSandra

21.04.2021 13:47

I ja chciałabym dorzucić swoją cegiełkę i wyrazić opinię na temat firmy Auxilia. Jestem zadowolona z jakości obsługi, sprawa była załatwiana priorytetowo, nie sądziłam, ze wszystkie formalności da się załatwić tak sprawnie. Dziękuje za pomoc, wsparcie i profesjonalizm.

Zostaw merytoryczną opinię o AUXILIA S.A.

Nie przegap nowości o AUXILIA S.A.!