AUXILIA

2.7/5

• Poznaj AUXILIĘ
  • AUXILIA to ludzie
  • Aplikuj do Nas jeśli...
  • Zostań Naszym Doradcą a zyskasz...
  • Dlaczego my
  • Oferta
  • Social Media

Poznaj AUXILIĘ

AUXILIA to ludzie

Aplikuj do Nas jeśli...

Zostań Naszym Doradcą a zyskasz...

Dlaczego my

Mielec - Auxilia
Opole - AUXILIA SA
Wrocław - AUXILIA SA
Zielona Góra - Auxilia

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o AUXILIA S.A.

Opinie o AUXILIA Wrocław

Nie przegap nowości o AUXILIA S.A.!

Karolek

13.07.2017 17:38

Chcę dodać , że to firma w której chce się pracować bo atmosfera jest super. Mało jest takich firm.!
    borek

12.07.2017 13:32

w auxilii pracuje od niedawna i jeszcze za wiele nie moge powiedziec, ale poki co wszystko jest ok. Wspolpracownicy jak i kierownicy sa pomocni i dobrze mnie traktuja. Moge sie od nich wiele nauczyc. Klimat w firmie jest naprawde fajny, a jesli chodzi o wynagrodzenie to tez jestem zadowolony.
    A.

12.07.2017 13:26

dużo wyzwań, trochę stresu, ale satysfakcja ogromna :) jeśli komuś zależy na zdobyciu doświadczenia w dobrej firmie to to miejsce jest do tego odpowiednie

12.07.2017 12:45

Auxilia to dobry pracodawca, szefostwo dba o swoich pracowników
    in

11.07.2017 23:54

wiadomo że praca w tej branży jest strasująca ale jest naprawdę ok, o wiele lepsza atmosfera niż w innych tego typu firmach
    zen

11.07.2017 23:33

a ja pracuję w Auxili już od niemal roku i jestem zadowolony. Robota jest ciekawa, można się dużo nauczyć i firma daje dobre warunki

11.07.2017 23:30

szefowie są spoko, praca jest pewna i stabilna, kasa też się zgadza
    Pierwszy

10.07.2017 23:37

Przeszedłem do AUXILIA z innej firmy działającej w branży i różnica jest wręcz nie do porównania. O wiele lepsze warunki pracy, pieniądze i atmosfera

10.07.2017 22:53

bardzo dobry pracodawca, który oferuje solidne warunki. Praca jest stabilna choć trochę stresująca. Pieniądze są godne
    konek

10.07.2017 08:14

fajna atmosfera, można rozwijać swoje umiejętności oraz budować doświadczenie. Do tego można liczyć na wsparcie od starszych pracowników oraz szefostwa

05.07.2017 11:32

AUXILIA to ludzie i jak wynika z opinii bardzo pozytywnych te relacje są bardzo dobre w obie strony. Jak jest odpowiednia atmosfera w pracy to jest wzajemny szacunek, wsparcie i uczciwość. Pracownicy to fundament firmy a bez nich nie ma sukcesów!!.
    oooo

05.07.2017 00:09

dobry i wiarygodny pracodawca, oferuje b. dobre warunki pracy, a jeśli się starasz i osiągasz wyniki to na pewno będzie to docenione.

23.06.2017 18:33

Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o pracy dla doradcy klienta premium? Chciałbym wiedzieć coś o samej pracy jak i o firmie, żeby nie być zaskakiwanym.

23.06.2017 09:06

jako pracodawca firma jest naprawdę w porządku. Są fair wobec pracowników, zasady i warunki pracy są jasne. Stresik jest no ale w końcu taka specyfika pracy, jednak jest fajny team i to zdecydowanie jest plus

18.06.2017 22:37

Takich pracodawców jak AUXILIA jest mało. Myślę, że kto tu pracuje to nie będzie szybko szukał nowego miejsca. Dobra pensja i super ludzie z którymi pracuję to wystarczy żeby cieszyć się że udało mi się z pracą. Może jest w pracy stres ale gdzie go nie ma?
    Mirosław01

12.06.2017 13:06

Też chwale sobie pracę tutaj. Praca jak praca, czasem jest stres, sporo obowiązków. W końcu to praca, gdzie walczymy o odszkodowania dla ludzi, więc nie jest lekko. Ale jednak dobre wyniki w pracy skutkują lepszą pensją, co przekłada się na satysfakcję z tego co robię. Zwlaszcza, gdy widzę, że moje dzialania sprawiają rowniez satyfakcje moim klientom w przypadku wygranej sprawy
    Leszek

12.06.2017 11:27

Przede wszystkim warto podkreslić, że praca w takiej firmie to w pewien sposób praca z misją- pracuje się z ludźmi, ktorzy czesto przezywaja koszmar zwiazany z wypadkiem itd. Trzeba miec duzo empatii, wyrozumialosci, miec dobry kontakt z drugim czlowiekiem. Mi taki charakter pracy, wiec i w Auxilii świetnie sie odnajduje.
    monia

11.06.2017 23:53

mi sie wydaje, ze te wszystkie pseudowypowiedzi, z ktorych bije straszny jad i frustracja to trolle. normalny czlowiek zadowolony ze swojej pracy nie ma czasu wypisywac takich bzdur w internecie. krytykowac moznakulturalnie :)
    kkk

11.06.2017 21:24

Ja jestem zadowolony z pracy w auxilii. Niedawno przeprowadziłem się do miasta i szukałem pracy w zawodzie, tak właśnie trafiłem do auxilii. Nie pracuje może długo ale klimat jak i sama praca mi się podobają i jestem zadowolony.
    Robert

11.06.2017 19:01

ja z kolei pracuje tutaj niecale pol roku. z perspektywy czasu oceniam tą firmę dobrze. przede wszystkim w tego rodzaju pracy trzeba lubic kontakt z ludzmi. mi to odpowiada, bo zadowolenie klienta daje mi satysfakcje i motywuje do dzialania.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AUXILIA?

Kontakt - AUXILIA S.A.

Zaolziańska 4 53-334 Wrocław

Branża główna: Kancelarie i usługi prawne

michalw

10.06.2017 23:06

Jestem doradcą Auxilii już drugi rok, więc może moja opinia sie komuś przyda. Jestem zadowolony- bardzo dobra pensja ( o ile ktos skupia sie na pracy i angażuje sie w to, co robi). atmosfera rowniez w porzadku. Wiadomo, ze taka praca to czesto spory stres, ale uważam, ze pracodawca jest godny polecenia :-)
    xyzz

09.06.2017 14:02

Oo, w końcu jakaś sensowna wypowiedź, która liczę, że pomoże mi podjac decyzje na temat rozpoczecia pracy w auxilii. ktos jeszcze??
    Dariusz59

07.06.2017 00:50

Właśnie, znajdą się tutaj rzetelne wpisy obecnych pracowników? Bo jak na razie to przeważają opinie frustratów :/

06.06.2017 23:06

ja pracuje w Auxilii ale nie będę pisał z imienia i nazwiska. Pracuję już od jakiegoś czasu i poznałem firmę, jej funkcjonowanie, ludzi. Mimo że jest presja i stres to jednak jest też duża satysfakcja no i niezłe pieniądze. Poza tym ekip też jest w porządku
    JKL

06.06.2017 12:41

tak sobie czytam te wpisy i chcialabym poznac opinie osób, ktore OBECNIE PRACUJĄ w auxilii... jaka atmosfera panuje rzeczywiscie u tego pracodawcy i czy warto tam pracowac? jakie są warunki? znajdzie sie tutaj jakis pracownik auxilii?
    Ewa

30.05.2017 11:08

Dawno tu nie wchodziłam, dlatego ze zdziwieniem przeczytałam niektóre komentarze. Kompletnie nie rozumiem rozżalenia osób, które jeszcze nie pracują w firmie, ale już mają do niej żal (o oo????), zastanawiają się czy pracować czy nie (przypomina to słynne "i chciałabym, i boję się"), a podczas tych rozważań piszą o tym kilkanaście razy na tym forum. Po kiego grzyba ja się pytam??? Nie wygląda to na rzetelne opinie, tylko szczerze mówiąc na... jakieś ustawione działanie. Albo trolle internetowe nie mają co robić, zamiast wziąć się do pracy. Jakby tak jeden z drugim wziął się do roboty, to po pierwsze nie miałby czasu na pisanie bzdur na forach, po drugie po dobrze przepracowanym dniu, tygodniu, a potem miesiącu, zawsze miałby efekty. A jak są efekty, to i pieniądze się pojawiają i satysfakcja z dobrze wykonanych zadań. A wtedy i normalna ludzka satysfakcja życiowa się pojawia, a wraz z nią pozytywny stosunek do życia :). Wówczas nie ma już potrzeby mazać dyrdymałów po forach, bo po prostu człowiek jest zadowolony z siebie i z życia. I tego sobie oraz wszystkim Doradcom i nie tylko im życzę. Pracujmy, zarabiajmy i cieszmy się życiem :).

29.05.2017 21:57

mialem okazje pracowac w auxilli jakies 3 lata temu? i nie poznaje tej firmy czytajac Wasze komentarze. Za moich czasow to byla normalna firma, wiadomo stres byl, ale poza tym wszystko okej. Az sie wierzyc nie chce w te wpisy. Ja tam mam dobre wspomnienia i wedlug mnie to dobry pracodawca

25.05.2017 22:12

Pracuję w firmie długo i nie narzekam, nie szukam na siłę problemów. Wystarczy, że sama praca przysparza stresów. Czasami jest lepiej czasami gorzej jak w życiu. Jednego jestem pewna, jak ktoś chce firmie dokopać to zrobi wszystko żeby tak się stało, tylko po co?
    Fran

23.05.2017 23:08

nie spodziewałem się tutaj takiej burzy... no nieźle. Ja od siebie mogę dodać, że jestem zadowolonym pracownikiem . Firma jest stabilna, nie trzeba martwić się o przysłowiowe jutro. Do tego można się dużo nauczyć
    Karol

19.05.2017 21:21

No cóż, właśnie chciałem zgłosić swoją aplikację do Auxilii ale po ostatnich wpisach mam naprawdę duże wątpliwości. Z jednej strony zachwalają tą firmę jako dobrą i wiarygodną a po przeczytaniu postów na tym forum zaczynam coraz bardziej w to wątpić. Czy ktoś może mi wyjaśnić sytuację firmy?

17.05.2017 22:57

pracowałem w firmie kilkanaście miesięcy temu i aż nie mogę uwierzyć w te opinie i nie jestem pewny czy są prawdziwe. Ja wspominam pracę w auxili bardzo dobrze i z tego co pamiętam większość pracowników była zadowolona. Dobre warunki pracy, spoko szefowie i ja tam ich moge polecić jako pracodawce
    Emilia

18.05.2017 22:05

Widzę tu sporo wpisów od byłych agentów chwalących firmę. Zastanawiam się dlaczego odeszli skoro było tak pięknie?

17.05.2017 22:09

Czy jesteście pewni, że nie da się o firmie powiedzieć coś dobrego? Kłopoty są zawsze i trzeba je rozwiązywać.
    pawko

10.05.2017 23:42

Jako były pracownik firmy mogę o niej powiedzieć wiele dobrego. Miło wspominam pracę, atmosferę, ludzi. Wszystko to kwestia podejścia. Jeśli ktoś będzie szukał dziury w całym to na pewno znajdzie. Ja nie żałuję, że pracowałem w auxilia bo zdobyłem tam cenne doświadczenie.
    koziol

10.05.2017 23:14

pierwsze slysze zeby takie rzeczy sie dzialy, cos mi tu smierdzi jakas konkurencja ;) firma jest ok. Stabilna praca, dobre warunki, mozna sie rozwijac
    Tonik

09.05.2017 19:25

Auxilia Wrocław zasłużyła sobie na miano dobrej firmy a po lekturze wpisów widać, że pracownicy również bardzo chwalą sobie tu pracę. Nie narzekają na zarobki choć mają dużo pracy. Słyszałem wiele dobrego o firmie i to się potwierdza.
    anonimus

08.05.2017 22:59

przed wyjazdem za granice mialem okazje pracowac w auxilia przez kilka miesiecy i bylo spoko. Jako pracodawce moge ich polecic.Naprawde niezle pieniadze, roboty troche jest i czlowiek sie nie nudzi, spoko szefostwo. Mozna zdobyc u nich naprawde cenne doswiadczenie.
    czaki

07.05.2017 23:20

ja jestem jednym z wielu zadowolonych pracowników. Praca choć momentami stresująca to jednak daje satysfakcje. Trzeba mieć jednak odpowiednie podejście i charakter :) Zarówno płaca jak i warunki pracy są ok.
    Ludzi

25.04.2017 09:48

Cenię Auxilia za dobre warunki pracy i rozwój pracowników.
    Kinga

20.04.2017 22:35

Auxilia Wrocław to firma w której pracowałam jakiś czas temu i byłam zadowolona, czuje do nich sentyment.
    xyz

19.04.2017 14:51

jestem pracownikiem Auxilia już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony z pracy u nich :) fajna atmosfera, w porządku współpracownicy. Do tego jest duża szansa na rozwój oraz możliwość awansu.

Zostaw merytoryczną opinię o AUXILIA S.A.