AUXILIA

2.7/5

• Poznaj AUXILIĘ
  • AUXILIA to ludzie
  • Aplikuj do Nas jeśli...
  • Zostań Naszym Doradcą a zyskasz...
  • Dlaczego my
  • Oferta
  • Social Media

Poznaj AUXILIĘ

AUXILIA to ludzie

Aplikuj do Nas jeśli...

Zostań Naszym Doradcą a zyskasz...

Dlaczego my

Mielec - Auxilia
Opole - AUXILIA SA
Wrocław - AUXILIA SA
Zielona Góra - Auxilia

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o AUXILIA S.A.

Opinie o AUXILIA Wrocław

Nie przegap nowości o AUXILIA S.A.!

adamo

18.10.2017 22:26

pracodawce oceniam na "bardzo dobry" - firma z pozycją na rynku, praca przy dużych sprawach i możliwość rozwoju, doświadczenia i w ogóle. Biuro fajne, współpracownicy są spoko. Jeśli ktoś działa w branży i chce coś osiągnąć to najlepiej właśnie u nich.
Romuald

16.10.2017 22:22

Może ktoś orientuje sie jakich pracowników aktualnie poszukuje firma? Słyszałem sporo dobrego i na tym forum potwierdzacie!
Liryk

10.10.2017 14:59

Jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie Auxilia S.A. we Wrocławiu. Fajna firma, fajni ludzie, fajne przypadki spraw. Można się w niej rozwinąć, dobre zarobić i nauczyć się dużo ważnych rzeczy. Polecam
dyżurny

10.10.2017 14:12

jako pracownik nie mam absolutnie powodów do narzekań. Firma dba o swoich ludzi, kierownicy są dużym wsparciem dla swoich teamów. Pieniądze też mozna zarobić naprawdę spoko, bo pracuje się przy dużych sprawach
czarek

10.10.2017 11:19

Auxilia jest spoko, ja lubię tutaj pracować. Tym bardziej że praca jest przy naprawdę dużych i ważnych sprawach. Poza tym podoba mi się podejście do klientów, że nie jest takie "bezduszne" tylko naprawdę staramy się im pomóc
Stella

10.10.2017 11:02

AUXILIA S.A. to bezwarunkowo bardzo dobry pracodawca.
TI

10.10.2017 09:32

zarobki godne, a praca satysfakcjonująca. Posiadania takiej firmy w swoim CV robi wrażenie. Atmosfera w pracy jest też spoko
Maniek

06.10.2017 18:21

Zawsze tak jest, że ludzie którzy potrafią znaleźć się w różnych miejscach tacy mają dobrze i dobrze wspominają. Nieudacznicy z kolei będą na wszystko narzekać i ciągle oskarżać. Może trzeba spojrzeć w lustro?

04.10.2017 13:37

jestem juz bylym pracownikiem, ale bardzo dobrze wspominam prace w tej firmie. Przede wszystkim bardzo duzo sie nauczylem i mialem okazje pracowac przy naprawde duzych i trudnych sprawach. Bardzo cenne doswiadczenie!
Karol

02.10.2017 22:55

Weszłam na to forum żeby poczytać coś, dowiedzieć się od pracowników jaka jest atmosfera w pracy. Osobiście słyszałem sporo dobrego o Auxilia , widzę, że opinie też są bardzo przyzwoite. Podpowiedzcie mi jeszcze jak przebiega rekrutacja? Czy maja jakieś wymagania?
damian

29.09.2017 09:44

zajmujemy się naprawdę poważnymi i dużymi sprawami także osoba, która chce poznać tę branżę i zacząć działać właśnie przy takich dużych sprawach to powinna składać papiery na stanowisko. Firma oferuje duże wsparcie swoim pracownikom oraz pomoc.
Juri

24.09.2017 20:18

firma jest spoko, wiadomo że nie ma pracodawców idealnych i wszędzie znajdą się minusy ale według mnie w Auxilia nie ma ich zbyt wiele. Przynajmniej ja ich jakoś nie zauważam. Jeśli ktoś chce aplikować to po prostu powinien się zgłosić do firmy i tyle
Lukas

14.09.2017 22:39

Podpowiedzcie mi jak się w firmie pracuje? Mam zamiar aplikować i chciałabym wiedzieć co może na początek oczekiwać firma od kandydata? Podpowiedzcie proszę
stefan

11.09.2017 22:35

Chwalicie tę firmę pod niebiosa. Napiszcie, czym wyróżnia się na tle innych firm działających w tej branży?
kirk

11.09.2017 22:33

Nie zastanowiło nikogo dlaczego nie ma tu żadnych negatywnych opinii o firmie ?
Łukasz

11.09.2017 21:02

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy doradcy klienta? Mam zamiar aplikować i chciałbym wiedzieć jak sie pracuje? Jak wygladaja rozliczenia za klienta? Generalnie dobrze jest wiedzieć.
Ludomir

05.09.2017 20:19

Zastanawiam się dlaczego AUXILIA poszukuje tak dużo osób na doradców klienta? Jaka jest tego przyczyna, jakiś nowy projekt? Mam zamiar aplikować do firmy.
Alan

11.09.2017 22:30

Popytaj byłych agentów. Może ci się oczy otworzą na tę "najlepszą" firmę odszodowawczą.
Lukas

31.08.2017 22:54

Ale sobie zapracowali na takie opinie, świetnie .
Paweł

31.08.2017 13:33

Pracować w takiej firmie to naprawdę zaszczyt. Jedna z najbardziej cenionych firm w branży, świetne osiągnięcia i wyniki. Możliwość rozwoju i nauki, super team. Jeśli ktoś myśli o aplikowaniu do Auxilii to polecam.
Paul

10.09.2017 19:50

Chyba bracie zupełnie nie znasz rynku odszkodowań. Szkoda !
Klika

29.08.2017 21:01

doświadczony i zgrany zespół, fajna atmosfera w biurze, cały czas rośniemy w siłę :) jestem bardzo zadowolony z pracy w Auxilii i mogę polecić tego pracodawcę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AUXILIA?

Kontakt - AUXILIA S.A.

Zaolziańska 4 53-334 Wrocław

Branża główna: Kancelarie i usługi prawne

Luidzi

25.08.2017 23:05

Firma AUXILIA ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca i sadzę, że w pełni sobie na to zapracowali. Miło jest czytać takie pozytywne oceny pracy. Jestem przekonany, że firma osiągnęła to bardzo ciężko pracą całego zespołu. Mam nadzieję, że takie opnie dają siłę na przyszłość.
anonimus

25.08.2017 13:09

pracodawca godny polecenia, jeśli ktoś szuka pracy w branży to polecam spróbować dostać się do nich, można się sporo nauczyć i zdobyć duże potrzebne doświadczenie
yelp

22.08.2017 22:54

firma chce świadczyć wysoki poziom usług i wymaga od pracowników, że będą dbali o standardy. I jak dla mnie to jest dobre. Praca choć wymagająca to jednak dająca satysfakcję zarówno finansową jak i taką rozwojową
Klara

22.08.2017 22:37

Tak słodzicie firmie, że jestem zaskoczona a ja mam pytanko. Czy jak do firmy przychodzi nowy pracownik to czy może liczyć na pomoc kolegów, czy raczej musi radzić sobie sam? Jakieś konkretne wymagania stawia firma?
zz

21.08.2017 08:47

pracodawca jest ok
antek

20.08.2017 19:12

w firmie pracują sami profesjonaliści od których można się wiele nauczyć i zdobyć duże doświadczenie. Niektóre sprawy są wyzwaniem, ale to tylko sprawia że po wygraniu ma się o wiele większą satysfakcję. Świetny pracodawca
Zadowolona pracujaca

19.08.2017 13:44

Myślę, że AUXILIA już zapracowała na swoją pozycję na rynku. Wskaźniki nie kłamią, że mamy ponad 80 % wygranych spraw o odszkodowania z różnego tytułu. Żeby dobrze o nas mówiono musimy cały czas trzymać wysokie standardy gdyż w przeciwnym razie można szybko spaść
rafał

18.08.2017 09:48

firma jak firma, jest ok. Pracowałem tam dwa lata i dobrze wspominam ten czas. Poza tym dobrze wygląda to też w CV
lena

15.08.2017 14:23

Czy AUXILIA potrzebuje aktualnie jakichś pracowników? Nie szukałam nigdzie ofert tylko tu. Bardzo bym chciała dostać pracę doradcy klienta. Może ktoś słyszał o jakimś wolnym etacie? Forum potwierdza, że firma jest spoko dlatego się zainteresowałam i tak dopytuję.
Lord

10.08.2017 09:04

Pracuję w tej firmie już od dłuższego czasu. Wiadomo, że zawsze na coś można sobie ponarzekać, ale generalnie reasumując to jestem bardzo zadowolony. Są elastycze warunki pracy, można się rozwijać i zdobywać doświadczenie
Kopek

10.08.2017 08:55

Wszystko jest spoko, można się naprawdę dużo nauczyć. Ja jestem zadowolony z pracy w auxilii :)
Gregor

09.08.2017 18:20

Miesiąc czerwiec jest kolejnym, w którym rosną wyniki sprzedażowe Grupy Kapitałowej Auxilia. Super firma i ciągle rozwijają się.Pewnie dlatego tak trudno dostać się do pracy w firmie. Czy mógłby ktoś napisać kilka słów jak w firmie pracują doradcy klienta?
gość

08.08.2017 22:47

firma jest spoko, dobrze traktują pracowników, jasne zasady pracy, fajni ludzi i klimat

02.08.2017 14:26

Pracodawca jak najbardziej ok. W pracy panuje sympatyczna atmosfera, można liczyć na wsparcie swoich przełożonych i ich pomoc w trudniejszych przypadkach. Koledzy i koleżanki są także ok. Pensja też na plus.
Janosik

01.08.2017 16:23

Złożyłem cv. w firmie i czekam na telefon w sprawie rozmowy!!!
igi

24.07.2017 22:15

jeśli ktoś jest chętny do pracy i chce zarobić to firma daje ogromne możliwości :) trzeba się tylko wziąć w garść, a nie siedzieć i nic nie robić. Można się dużo nauczyć od innych, bardziej doświadczonych pracowników. Jest też wiele wyzwań. Wszystko jak najbardziej na plus
anonimus

24.07.2017 11:00

auxilia to dobra i stabilna firma, można zarobić niezłe pieniądze i naprawdę dużo się nauczyć
Mądrala

23.07.2017 11:10

Rotacja pracowników to w dzisiejszych czasach coś zupełnie normalnego. Ludzie zmieniają pracę z bardzo różnych powodów. Jesteśmy różni i to co dla jednego jest super dla drugiego jest złe! Ale to nie znaczy, że firma jest złym pracodawcą i że tu się źle pracuje.
Łukasz

20.07.2017 09:23

Czy AUXILIA ma jakieś nowe oferty pracy? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą? Słyszałem sporo dobrego o nich i chciałbym aplikować . Dzięki
Alf

21.07.2017 23:12

Oczywiście, właśnie odeszło z 30% doradców...
Gor

16.07.2017 22:17

bardzo dobra firma, zapewniają korzystne warunki finansowe i atmosferę

Zostaw merytoryczną opinię o AUXILIA S.A.