East Service

Poznań

Opinie o East Service

gość 2015-01-14 18:59
Macio - idź i się przekonaj raczej nikt tutaj nie poda nazwy firmy w której pracuje przez agencję
Ulik -
1. Nie kosztuje
2. Najczęściej zyskujesz pracę .......
3. Agencja
4. Pewnie w zależności od klienta
5. jw.
1
zadowolony 2015-02-24 19:27
Pierwsze wrażenie super dzisiaj odpowiedziałem na ogłoszenie jutro idę do pracy zobaczymy jak będzie dalej
Magda 2015-02-25 13:25
Witam pracuje ktos w Poznaniu jako pakowacz na umowe o dzielo? Jak praca jestescie zadowoleni?
zadowolony 2015-03-03 20:32
ja pracuję na pakowaniu pod Poznaniem super praca fajna ekipa
Hieronim 2015-04-03 16:04
Jeżeli chodzi o moje doświadczenie z East Service to jestem zadowolony. Jeszcze się nie zdarzyło żeby robili jakieś problemy. Wynagrodzenie zawsze na czas, personel sympatyczny :) Obecnie dzięki pomocy agencji pracuje na magazynie w Złotnikach , ekipa naprawdę jest w porządku, warunki pracy również. Z tego co słyszałem mają sporo atrakcyjnych ofert pracy.
Ada 2015-04-22 21:24
przez East Service jestem zatrudniona już pół roku, wypłata się nie spóźnia ,
warunki pracy dobre, ludzie też fajni więc nie ma na co narzekać. Ogólnie jestem zadowolona.
1
Stąpający po ziemi 2015-09-11 10:05
To nieścisłość mówić, że agencja nic nie kosztuje. KOSZTUJE. Tak na zdrowy rozum - Kto by robił coś za darmo? Agencje pracy to nie Fundacje (chociaż te też nie funkcjonują za darmo) KOSZTUJĄ.

Sądzę, że miałeś na myśli to, że szukający pracy BEZPOŚREDNIO NIE PŁACI za usługi agencji. Płaci pośrednio - bezpośrednio agencji płaci pracodawca, ale potrąca to sobie z wynagrodzenia pracownika (w odniesieniu do pracownika, którego sam zatrudnia). Stąd się bierze wzrost wynagrodzenia po bezpośrednim zatrudnieniu.

A dlaczego zwracam na to uwagę? - ktoś mógłby pomyśleć "Co za różnica?".

Właśnie dlatego, że ta RÓŻNICA jest znacząca. Efektem postów czy innego rodzaju wypowiedzi w stylu jak wyżej jest powszechne rozumienie, że są jakieś rzeczy ZA DARMO. A jak ktoś za takie rzeczy domaga się wynagrodzenia nazywany jest ZŁODZIEJEM.

NIE MA NIC ZA DARMO. Koniec końców ktoś zawsze płaci. PAMIĘTAJCIE O TYM.
4
kamila 2015-09-24 13:22
Ja tam zawsze czytam, co podpisuje. Dzisiaj podpisałam z nimi umowę i nie zauważyłam w umowe nic dziwnego. Seba co masz na mysli? Moze coś przeoczyłam?!
1
kamila 2015-10-12 11:24
East Service to Agencja Pracy,więc warunki i atmosfera zależą od tego do jakiej firmy Cię wysyłają :P No stawki na pewno są różne, mi przedstawiali dwie oferty pracy w Złotnikach. Zdecydowałam się na pakowanie i jak na razie jest ok, praca jak na produkcje dosyć lekka i tylko jedna zmiana, a na tym mi najbardziej zależało. Wkurzające są tylko niektóre ględzące kobiety, ale chyba wszędzie zawsze trafi się ktoś kogo mniej się lubi. Teraz chora jestem to tez nie robili problemu z wolnym, jak ostatnio pracowałam na produkcji to nawet chora chodziłam do pracy ;/
Ktoś 2015-12-10 11:09
Pok to jest firma pani Sabiny Kokorniak słynnego portalu baza firm i przedsiębiorców . Nie szła im sprzedaż wizytówek to teraz wzięli się za poka podają się za prawników a Ci ludzie nawet dobrze szkół nie pokończyli . . . . Nikt nie jest tam prawnikiem ani pani Anna Koch ani pani Katarzyna Śmigaj ani nikt inny !!!! !!Ludzie nie dajcie się na to nabierać !!!!!! Jak widać pani Sabina jest zbyt Łakoma i nie wie kiedy przestać wyłudzać pieniążki kombinuje na wszystkie sposoby :) Pozdrawiam całe Tm System Has Group Ten con i Best Agency ogólnie wszystkie firmy Pani Sabiny :) a no i oczywiście Pana Tobiasza który ten komentarz usunie :)
2
East Service 2015-12-10 12:57
Drogi Panie "KTOŚ"
zaszła pomyłka nie jesteśmy ani firmą Pok ani nie znamy Pani Sabiny Kokorniak.
Pozdrawimy
Zespół East Service
East Service 2015-12-10 12:59
Drogi Panie "KTOŚ"
zaszła pomyłka nie jesteśmy ani firmą Pok ani nie znamy Pani Sabiny Kokorniak.
Pozdrawiamy
Zespół East Service
kk 2016-08-04 16:55
Nie polecam firmy East Service. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i otrzymałam odpowiedź, że zadzwonią do mnie z informacją nawet wtedy kiedy nie zostanę przyjęta. Musiałam sama zadzwonić i dowiedziałam się o odmowie. Rozmowa kwalifikacyjna była niepotrzebna i zajęła mi tylko niezbędny czas. Nie dowiedziałam się niczego nowego. Moje umiejętności nie były weryfikowane. Pytano tylko o to, co było napisane w CV. Strata czasu. Nie wiadomo w zasadzie na jakiej podstawie jedni zostali przyjęci do pracy, inni nie. Dno
2
jk 2016-08-04 17:02
Nie polecam
ola 2016-10-05 08:32
@vylsd raczej każda praca wymaga myślenia nawet ta przy pakowaniu czy wykładaniu towaru a stawka nie jest taka najgorsza bo jak płaca kołu 14 zł na godzinę to dla studenta jest ok
gościu 2017-01-19 07:42
Co jest z tą firmą jedzie ktoś z east service albo jest ktoś za ich pośrednictwem?
Kasiula 2017-01-23 10:38
Widziałam ofertę pracy w administracji z językiem niemiecki. Czy jest jeszcze aktualna? Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć i czy są jakieś dodatkowe bonusy lub socjal?
East Service 2017-01-25 09:20
Witam,
Jeżeli jest Pani zainteresowana pracą pracą proszę o złożenie swojej aplikacji na adres mailowy: office@eastservice.pl, skontaktujemy się z Panią i omówimy szczegóły.
pozdrawiam
East Service
Kamikadze 2017-01-27 19:29
Praca przez East Service to często koło ratunkowe dla wielu osób. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dobrze że są takie agencje, jest w czym wybierać.
Aneta 2017-02-28 13:15
Śledzicie aktualne oferty pracy na stronie firmy? http://www.eastservice.pl/
Aplikowałeś/aplikowałaś na którąś z nich? Podziel się wrażeniami z procesu rekrutacji!
Pilne 2017-03-24 20:21
Witam czy jest tu ktoś kto wyjezdza do Holandii z tej firmy na pakowanie warzyw i owoców?
1
Pilne 2017-03-24 20:22
Witam czy jest tu ktoś kto wyjezdza do Holandii z tej firmy na pakowanie warzyw i owoców?
Iza 2017-03-26 09:32
Widziałam w nowych ofertach pracy East Service , że potrzebują kontrolera jakości w Holandii. Czy coś więcej na ten temat dowiem się na tym forum? Przy jakiej produkcji to jest praca? Jakie warunki mieszkaniowe zapewniają?
szwed230 2017-04-03 09:39
witam tak ja i partnerka zaraz po swietach jedziemy czy ty tez
dalman 2017-04-06 12:58
odradzam wyjazd do Holandii przy pakowaniu, nie warto się tam pchać !
East Service 2017-04-07 09:20 [pracodawca]
Witamy,
Czy może Pan dokładniej opowiedzieć nam dlaczego odradza Pan wyjazd do Holandii i czy pojechał Pan tam za naszym pośrednictwem?
poznan@eastservice.pl

Pozdrawiamy,
Zespół East Service
Karol 2017-04-07 11:47
Praca tymczasowa, ale bez większych problemów. Wypłata terminowo
Gregor 2017-04-19 22:32
Słyszałem, że East Service to fajna agencja i można u nich dostać dobrą pracę. Jak widzę to starają się odpowiadać na forum ludziom, którzy maja pytania. Dobrze to o nich świadczy i myślę, że warto wyjechać .
Mateusz 2017-04-24 18:36
Witam czy w najbliższym czasie wybiera się ktoś do Holandii na pakowanie warzyw i owoców
Natka 2017-04-26 00:33
I jak się tam pracuje? też chciałbym wyjechać do pracy z partnerem, ale jak się naczytalam o innych agencjach to szkoda gadać..
Adam25 2017-04-27 20:28
witam 3 osoby z polski chetnie wyjada za granice na pakowanie warzyw i owoców
East Service 2017-04-28 08:05
East Service: jeżeli jesteście Państwo zainteresowani pracą zachęcam do złożenia aplikacji na maila: office@eastservice.pl lub zapraszamy do naszego biura na ulice szyflowska 14a w Poznaniu.
Mateusz 2017-05-01 15:08
Witam czy planuje ktoś wyjazd na pa kolanie warzywa i owocowoce do holadi VELNO a mieszkanie ma być po stronie niemieckiej. Ja wyjeżdżam 3 lub 4 mają mam transport chętnie kogoś zabiorę 697669883
anonimowy 2017-05-09 17:29
Planuje wyjazd do VELNO owoce i warzywa , ale żeby brać swoje garki i pościel ? masakra
2
Karina 2017-05-09 18:36
Czy oferty na pakowanie są jeszcze aktualne, proszę o info.
Kasia 2017-05-18 13:28
Jestem studentką i pracuje dla nich. Spoko jest to, że jak mi nie pasuje jakis termin to nie mają z tym problemu. Współprace oceniam pozytywnie
East Service 2017-05-18 14:35
Witam, na chwile obecna oferta jest zawieszona na okres Ok 1 tydz. Proszę o kontakt po tym okresie z nr +48 796 666 597- Pani Asia,
Pozdrawiam
East Service
Kasiula 2017-05-18 21:53
East Service jest dobrą agencją, są zorganizowani a najlepszym przykładem jest ich aktywność na forum. Ludzie są poinformowani i taki drobiazg ale świadczy o pełnym szacunku do drugiego człowieka. Super
aanoo 2017-06-04 19:34
Nie polecam wyjazdu na pakowanie warzyw i owocow. Zarobki mniejsze niz bylo powiedziane. Z pracy 3 h wracac do hotelu. Masakra.
4
Zenek 2017-06-04 22:31
East Service wyróżniają się spośród innych agencji doskonałą organizacją, elastycznością, solidnością oraz wysoką jakością świadczonych usług. Myślę, że spokojnie można polecić innym ich usługi. Prace dosyć proste dla każdego, trzeba mieć jedynie chęci do pracy.
1
Kasiula 2017-06-11 13:40
Czy mógłby ktoś wyjaśnić mi o co chodzi z tym darmowym dojazdem? Jestem zainteresowana pracą tylko dobrze wiedzieć coś więcej od pracowników. Z góry dziękuję.
1
East Service 2017-06-13 11:19
Proszę o opisanie sprawy na maila: office@eastservice.pl , a my postaramy się to wyjaśnić.
Konik 2017-06-20 09:11
Czy mógłby ktoś napisać dlaczego firma potrzebuje tak wielu pracowników do magazynu? Będę wdzięczny.
Mendrzec 2017-07-13 13:56
Sądzę, że East Service to profesjonalna agencja, fakt wyjaśniania problemów na forum to mi się bardzo podoba.
2
Danielewicz 2017-07-25 21:16
Co to za akcja z ta praca pakowacza w Holandii? Cos jednorazowego czy nie koniecznie? Może dowiem sie na forum ? Ogólnie to słyszałem dobre opinie o agencji wiec może ta praca jest dobra? Chcę jechać ale nie znam języka.
Aneta 2017-08-10 09:53
Dobrze, że można na forum przeczytać wyjaśnienie @East Service tylko na co w takim wypadku mogą liczyć pracownicy? Praca zastępcza? Warto na forum pisać o takich rzeczach, żeby pracownicy mogli poczuć się bezpiecznie przed samym wyjazdem.
8sierpnia 2017-08-21 09:48
Witam
Mam razem z mężem wyjechać do pracy venlo na pakowanie owoców i warzyw proszę o informację od osób będących na miejscu praca ma być venlo a zakwaterowanie w Niemczech na 2 zmiany dojazdy zapewniony buse i opłata pobierana jak to wszystko wygląda proszę o opinie
8sierpnia 2017-08-21 10:04
I co Mateusz jak z praca z mieszkaniem pojazdami proszę o informację dziękuję i pozdrawiam
Waldeczek 2017-08-21 10:15
Czy mógłby ktoś napisać o pracy pakowacza w Holandii?. Tak dużo ofert pokazało się ostatnio. W jakim zakładzie jest to robota? Czy chociaż dobrze płatna?
Aneta 2017-08-21 16:07
@Danielewicz w obecnych czasach warto jest znać język, aby móc chociaż w komunikatywny sposób porozumieć się z pracodawcą na miejscu. W innym wypadku cały okres zatrudnienia jest dość problematyczny, gdyż często nie rozumie się podstawowych uwag ze strony kierownictwa. Czy firma weryfikuje znajomość języka?
Zostaw swoją opinię o East Service - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie East Service