Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ID MARKETING

Pracowałeś w firmie ID MARKETING i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-17 23:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie raczej tylko na 100 % nie odzyskają ,staracili w całej Polsce również Aldi.Ci co pracowali w marcu i teraz pracują to już kasę zobaczą jak świnia niebo ,nie mówiąc o tym że na konta ID wszedł w zeszłym tygodniu ZUS i US
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-25 20:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I.D. Marketing S.A. jest członkiem: ( usunięte przez administratora )zbierze żniwo owocnej współpracy ! Również pozdrawiam O.N.A.
zdjecie uzytkownika
załamany - 2011-05-07 16:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po wawie chodza plotki, że id się sprzedaje. Wie ktoś cokolwiek na ten temat? Ciekawe co z zaległymi wypłatami...???
zdjecie uzytkownika
lala - 2011-05-08 15:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież ID nie ma nic na własność wszystko jest w lisngu albo zapisane na rodzinkę, a kto będzie taki głupi żeby kupować tak zadłużoną firmę ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-10 09:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podliczcie sobie trasy przejazdów samochodami służbowymi w celach prywatnych.Do stanowisk dorwali sie ludzie jako dyrektorzy regionalni w /mam na mysli znany mi z autopsji 1 region/ innych przepraszam, którzy to co maja maja dzieki I>D>.( usunięte przez administratora )w Warszawie którzy przez lata wprowadzali prezesów w bład o tym co dzieje sie naprawdę. Jak zatrudniono mnie w I.D. to firma mozna sie było chwalic.Koncesjoner dbał o ludzi pogrążając finansowo siebie.A co robili regionalni? WIELKIE NIC.Rozliczyc na poczatek regiony i ich opiekunów niech wysyłaja co tydzień raport z pracy minuta po minucie.Bierzcie sie za nich a po nitce do kłębka znajdziecie przyczyny niewypłacalności.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-10 16:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do kwestii tzw regionalnych to zgadzam się. Problem w tym co z kasa za prace. Czy firma bedzie istniec czy sie zamyka. Proszę o komentarze czy ktos cos wie wiecej
zdjecie uzytkownika
otwarty - 2011-05-16 12:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę cie przyslij te twoje wypociny tylko nie wiem kim jestes zeby nie bylo scen jak mi o zagwarantujesz to forum id wiec przemysl i odpowiedz
zdjecie uzytkownika
aNONIM 2 - 2011-06-06 21:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Mnie wiszą podobne pieniądze i zwodzą z zapłatą. Odradzam wszystkim prace w tej firmie. szkoda bo praca do pewnego momentu była ok. pozdrawiam wszystkich poszkodowanych przez ID
zdjecie uzytkownika
a - 2011-10-16 09:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-17 19:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolporter - 2009-12-02 17:57:36

pracuje w tej firmie 6 lat nigdy ,nie czekalem na wyplate

Bo pewnie jestes blisko szefostwa a inni czekaja na wypłaty po miesiac dwa trzy bo tak płaca az sie płakac chce.Nawet odsetek nie płaca ciekawe gdzie sa inspekcje zeby zrobic z tym porzadek!!!!! ta firma to złodzieje jakich mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
cud - 2011-10-21 13:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego wy wszyscy tylko piszecie tutaj? Pieniadze szybciutko się znajdą jak wysyp zrobicie pod sklepem dla którego nosicie.Odwiedzajcie dyrekcje sklepów. Osobiscie nie anonimowo proście o pomoc PIP lub ZUS. Uwierzcie wszystko mozna. Ja ma już finansowy problem za sobą. Tylko wszystko musi być w mocy prawa. Macie umowy? to już do władz.Oni od tego są by pomóc a jeżeli nie to i tak skontrolują.
zdjecie uzytkownika
Basika - 2012-05-05 21:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma , która ma w duszy ludzi!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
przeznaczenie - 2012-06-19 18:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś się opamięta ?
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2012-07-23 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się pytam szanownego Pana Prezesa kiedy będą pieniądze za kwietniową dystrybucje. Normalnie to jest skandal co robi ta firma. Okłamują wszystkich i wszędzie.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2012-08-04 21:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolek - 2012-07-23 15:15:35

Ja się pytam szanownego Pana Prezesa kiedy będą pieniądze za kwietniową dystrybucje. Normalnie to jest skandal co robi ta firma. Okłamują wszystkich i wszędzie.
Co wy chcecie ze firma jest zła , ja powiem tak to jedna z najlepszych ktorzy dobrze roznosza tylko zalegaja zpieniedzmi a ktos kto chce tylko zawalic opinie prosze ale niech podpisze sie imieniem i nazwiskiem skad jest.Owszem czeka sie na pieniadze ale firma jest wyplacalna .Zrozummcie ze inne firmuy jak dystyrbucja polska integer i inne tam ludzie pracują na czarno wezcie sie za tamte firmy a nie tu robicie negatywna opinie .Pozdrawiam Ola
zdjecie uzytkownika
Ola - 2012-08-04 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola - 2012-08-04 21:25:13

Bolek - 2012-07-23 15:15:35

Ja się pytam szanownego Pana Prezesa kiedy będą pieniądze za kwietniową dystrybucje. Normalnie to jest skandal co robi ta firma. Okłamują wszystkich i wszędzie.
Co wy chcecie ze firma jest zła , ja powiem tak to jedna z najlepszych ktorzy dobrze roznosza tylko zalegaja zpieniedzmi a ktos kto chce tylko zawalic opinie prosze ale niech podpisze sie imieniem i nazwiskiem skad jest.Owszem czeka sie na pieniadze ale firma jest wyplacalna .Zrozummcie ze inne firmuy jak dystyrbucja polska integer i inne tam ludzie pracują na czarno wezcie sie za tamte firmy a nie tu robicie negatywna opinie .Pozdrawiam Ola
Reala owszem nie roznosimy ale reala inne firmy roznosza po glównej i niebawem wróci do id marketing dlatego ta firma najlepiej to roznosila a co do tego ze stracila ja to dlaczego inne firmy zlecaly marketingowi roznoszenie reala zfirm innych . wiec zatem mozna powiedziec ze tylko zalegaja z wyplatami anie jak inni [usunięte przez moderatora].Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
real - 2012-08-05 05:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
real hmm... a skad to wiesz?? jakos w to nie wierze.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-08-06 15:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tu nikogo nie obczernia tylko stwierdzam fakty. Fakty sa takie że nadal nie mamy wypłaconej majowej dystrybucji a jest już 6 sierpnia. Ostatnia informacja jest taka że Gł Księgowa zaczęła 2 tyg urlop i żadnych płatności przez ten czas nie będzie.. Wiec pytam się czy to jest normalne,traktowanie pracownika w tejj firmie bo wg. mnie nie. Dodam tylko ze pracuje na umowę zlecenie. jak bym miał umowę o prace to dawno już bym złożył donos do PIP itp. Po niedzieli wybieram sie do ZUS sprawdzić czy płacą składki. Pozdrawiam wszystkich jeszcze pracujących dla tej firmy. Pracowałem już w wielu firmach ale z takim traktowaniem pracownika jeszcze sie nie spotkałem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-10-12 21:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie dostałem pieniądze za lipiec ,wystraczylo tylko postraszyc sądem
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy/a Cała Polska - 2012-10-15 10:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuś - 2012-10-12 21:36:15

Wreszcie dostałem pieniądze za lipiec ,wystraczylo tylko postraszyc sądem
Id. Marketing jest to niewypłacalna firma i nie polecam żadnej firmie która zleci im gazetki. Ta firma zalega z wypłatami dla wszystkich i zalegają z płatnościami za biura czy magazyny, a do tego samochody są w złym stanie technicznym . Proszę zatem wszystkich piszcie i dzwońcie do PIP i piszcie pismo do sądu.A potem Komornik i ściągniecie pieniążki z odsetkami.
zdjecie uzytkownika
karam - 2012-12-14 11:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od miesiąca próbuje odzyskać zaległą wypłatę. Najpierw pani zapewniała przez telefon, że to niedopatrzenie, potem ignorowała moje groźby dotyczące zgłoszenia sprawy do sądu, teraz od dwóch tygodni nie odbierają telefonów. Przestrzegam wszystkich - są niewypłacalni, to zwyczajni[usunięte przez moderatora], którymi powinna się zająć telewizja i prokuratura!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-01-16 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś tu z piszących zastanawiał się kiedyś,dlaczego tak się dzieje?
Po pierwsze nieuczciwi pracownicy-nie wszyscy roznosili ulotki tak jak powinni i część z was dobrze wie o czym pisze.Po drugie nieuczciwa konkurencja,która te ulotki podebrała zaniżając stawki dla klienta.Wezmy choć by Dystrybucje Polską-klient zadowolony,bo mało płaci i nieważne,że tych ulotek na mieście nie ma,nie ma bo nie są wydawane-wszystko trafia na skup m.Wiem,bo trochę tam nosiłem.Z ID Marketing nie mam już nic wspólnego,oprócz sprawy w sądzie o zaległe wypłaty.
Szkoda,że firma padła.
zdjecie uzytkownika
noname - 2013-01-19 19:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poruszyłes wazna kwestie i masz duzo racji ale moim zdaniem wina leży w zarzadzaniu firma. zgadzam sie z jednym za czasow kiedy ID robilo wiodace gazety w moim wojewodztwie poziom pracy byl wiele wyzszy niz obecnie kiedy robi to tzw konkurencja.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-01-24 18:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W zarządzaniu... Handlowcy będą zarządzać. Wszyscy chcą rządzić a pracować nie ma komu! Ciekawe kto teraz w centrali zostanie? Ostatni zorientowany człowiek odchodzi. Biada nam
zdjecie uzytkownika
on - 2013-01-29 18:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto taki odchodzi?
zdjecie uzytkownika
qwe - 2013-02-20 19:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy normalni dawno odeszli teraz popłuczyny zostały - spuścić zasłonę nich się nie męczą - a przede wszystkim innych
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-24 12:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zarząd w liczbie 1 jak się trzyma? Może was jeszcze wyciągnie na prostą. Szkoda firmy.
zdjecie uzytkownika
art - 2013-03-04 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
padliscie juz? tyle bylo krzyku, a teraz cisza?
zdjecie uzytkownika
luk - 2013-04-04 02:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A slyszeliscie że [usunięte przez moderatora] zaklada firme kurierska alfa post? [usunięte przez moderatora] Ciekawe czy tam bedzie placil. Szukaja kurierow, handlowcow itp. Slyszal ktos o tej firmie? Adres ten sam co ID Marketing.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-04-05 15:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie mozna znalezc ogloszenie dot alfa post?
zdjecie uzytkownika
MAGDA - 2013-05-24 12:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W radomiu to już koniec nawet nie ma śladu po tej firmie tylko ciekawe kiedy nam wypłacą zaległą kase ? mi wiszą od sierpnia. niektórzy to dali sprawe do sądu.ta firma to jeszcze istneje???
zdjecie uzytkownika
były pracownik wygrany - 2013-05-31 13:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno mnie tu nie było i jestem w szoku,że jeszcze łudzą się co niektórzy,że kasę dostaną od IDM z własnej i nieprzymuszonej woli.Nie pójdziecie do sądu,kasy nie dostaniecie,żaden pozew zbiorowy,każdy z osobna,wystarczą rachunki i jesteście wygrani.Nie ma naprawdę na co czekać. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
MACIEK - 2013-06-04 09:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dałem sprawe do sądu i czekam ,ciekawe jak długo taka sprawa będzie trwała???
zdjecie uzytkownika
wwwww - 2013-06-05 20:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli oddacie sprawę do sądu to zrobicie mu przysługę bo nic wam po tych wyrokach ktore powiesicie na ścianie a gośc będzie dalej ludzi naciągał, proponuję zgłoszenie o wyłudzenie w prokuraturze wówczas facet inaczej jest ścigany. Przy okazji okaże sie jak to było z [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
t-rex - 2013-07-06 08:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak ta sprawa przeciwko ID Marketing, coś wiadomo? Bo to istotne, kto takie sprawy wygrywa. Nadal są problemy z kasą?
zdjecie uzytkownika
zorientowany w sytuacji - 2013-07-09 15:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie zajmującej się odzyskiwaniem należności. Ze sprawą firmy AP spotkałem się na początku czerwca. Od tamtej pory zbieram informację na jej temat. Rozmawiałem już z wieloma firmami i sporo udało mi sie na tę chwilę ustalić Jeżeli ktoś chce chętnie się nimi podzielę a także mogę zaproponowac pomoc w skutecznym odzyskaniu tych należności.

Z racji że informacje umieszczane w internecie w różny sposób moga być wykorzystane proszę o uszanowanie tego że nie chce podawać wszystkich informacji o sobie. Jeżeli ktoś do mnie zadzwoni wszystko wytłumacze i do niczego nie zmuszę.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 14:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zorientowany, nie musisz podawac informacji o sobie, ale napisz ile już orientacyjnie masz tych historii o Id marketing? to historie pracowników? Czy swoich nie oszukiwali? Pracuje ktos obecnie i jest niezadowolony?
zdjecie uzytkownika
legionista z id - 2013-07-12 18:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dogadajcie się w grupie lub sami idźcie do sądu lub prokuratury bez oglądania na innych - nikt za was tego nie załatwi. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-02 19:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem gdzie sie teraz mieszcza. w warszawie na ulicy szyszkowej 18 lub 20
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-02 20:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z checia co w zrobienia cos z tym jestem za bo tez zostalam [usunięte przez moderatora] wisza mi 200 zl
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-03 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się pracować we ID MARKETING Warszawa na umowę agencyjną?
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2013-08-05 16:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracować się da tylko pieniędzy nie zobaczysz :)
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2013-12-29 21:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
podajcie numer sygnatury do tej sprawy o upadłość
zdjecie uzytkownika
Myś - 2014-06-24 02:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo coś co dalej będzie z tą sprawą? Bo od dawna nikt zainteresowany się tutaj nie wypowiadał - więc może być różnie.
zdjecie uzytkownika
minko - 2014-12-15 18:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja nie wiem czy nie stanęło przypadkiem na niczym, bo z tego co piszecie, to wydaje mi się, ze nic nowego się nie dzieje, nie ma z resztą nawet nowych ogłoszeń o prace, nie ma równiez nowych ogłoszeń od nich czy chociażby uaktualnionej strony internetowej, więc chyba nie ma co już tutaj szukać u nich.
zdjecie uzytkownika
ajsik - 2015-01-07 17:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zweryfikuje ktoś jeszcze ten wpis powyżej? Interesowałoby mnie kiedy ostatnim razem robili rekrutacje, czy przyszedł ktoś nowy do firmy. Wątpię, by ID marketing stało w miejscu i nie zrobili ani żadnej rekrutacji, ani nie powiększali swojego personelu. Czy jednak z jakiś przyczyn jest przestój i są np. zwolnienia?
zdjecie uzytkownika
Wyciu - 2015-03-10 09:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dobrą sprawę ciężko weryfikować jakiś wpis jeżeli na terenie samej Warszawy istnieją chyba 2 albo 3 firmy o tej samej nazwie i teraz nie wiadomo, która jest przypisana do tego forum. A swoją drogą ID Marketing z Jarocina został zamknięty, więc to może też być jakaś poszlaka... Nie wiem tylko ile w tym prawdy ile ściemy.
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-03-31 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba firmy powinny być tutaj jakos bardziej może opisane, sprecyzowane, nie wiem co prawda jak to zrobić, ale chodzi mi o to żeby każdy pisząc przy wybranej firmie miał pewność że ta to ta... Ja chciałem zapytać o id marketing z warszawy konkretnie z ulicy Trojańskiej ale nie mam zadnej pewności ze w dobrym miejscu pisze
zdjecie uzytkownika
!@ - 2015-04-23 01:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli takie wątki istnieją to osoby szukające danego wątku chyba wiedzą kogo konkretnie szukać. Nie jest to żadna niewiadoma. Pomijając fakt, że ID Marketing nie jest wcale takie małe.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-12 20:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zważając na to, że firma już nie istnieje.. :) chyba macie nieaktualne informacje niestety.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ID MARKETING!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ID MARKETING
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert