Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ID MARKETING

zdjecie uzytkownika
lika - 2010-02-09 22:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beznadziejna firma.
zdjecie uzytkownika
anonimoowa.xd - 2010-03-20 14:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam kiedyś a do tej pory nie dostałam pieniędzy. firma schodzi na psy. pracodawcy nie są słowni, okłamują. ewentualnie jak ktoś ma szczęście to dostanie ( usunięte przez administratora ). odradzam całkowicie( usunięte przez administratora ) warszawa to jest nic, w porównaniu do innych miast.
zdjecie uzytkownika
kozak - 2010-03-29 20:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to( usunięte przez administratora )t nic własnego nie posiada ( usunięte przez administratora ) więc jak jest winna Wam'' kasę'' to zabierajcie co wam się trafi na rękę.
zdjecie uzytkownika
**** - 2010-03-30 13:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie jest ten , który zabrał kase w Katowicach i uciekł nie wiadomo dokąd ??? Kto go widział niech da znać , moze uda sie coś odzyskać . Firma rzeczywiście niewypłacalna i nierzetelna( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
**** - 2010-03-30 13:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może zorganizujmy sie i ogłośmy stajk ogólnopolski ??? ( usunięte przez administratora )Czekam na propozycje. Jak będziemy zjednoczeni to nie będzie to nic trudnego i pójdą z torbami.
zdjecie uzytkownika
**** - 2010-04-02 09:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to czekam na konkretne propozycje. Ruszmy się wreszcie i pokażmy na co nas stać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-12 20:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujcie,pracujcie bo Prezes nie będzie miał kasy na spłatę rat za swojego nowiutkiego Mercedesa!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-23 23:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekawy do góry i do roboty. Szef niebawem zmienia auto no i ratę za ten piękny biurwec musi zapłacić.
zdjecie uzytkownika
LucaBrassi - 2010-05-27 08:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szanownych czytelników.
Właśnie wróciłem z urzędu pracy gdzie zostałem skierowany właśnie do tej firmy ID M. w Rybniku jako kierowca.
Dzięki za opinie!!!! bo miałem zamiar tam pracować.
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-04 22:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kierowca nie jest zle wypłaty na czas co innego kolporter
zdjecie uzytkownika
ślązaczka - 2010-07-27 16:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to będą dobre miesiące dla firmy bo zaczyna się dystrybucja katalogów "ikea" więc połowę nakładu wywiozą na skup makulatury to będzie czysty zysk !@!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-03 13:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oprocz makulatury zabiora ludziom. sami mają co ( usunięte przez administratora )ie wiadomo czy zaplaca. musze robic bo taka umowa. uzalezniaja ludzi od siebie nie placac w terminach i potem ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
góral - 2010-08-17 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem Ci tak, albo załóż gruby segregator na zaległe faktury (zawsze trzymaj kopie bo często giną w centrali) albo zainwestujesz kasę której nigdy nie odzyskasz.
zdjecie uzytkownika
kolporter - 2010-08-28 22:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zaczęliśmy kolportaż IKEA , i muszę stwierdzić że dla nas to jest MASAKRA !!! ponad 10 lat zajmujemy się dystrybucją ulotek ale takiego zlecenia jeszcze nigdy nie mieliśmy, a kontrole SZOK chyba z 8 osób było!!! przetrzęśli nas na wylot !!! KOSZMAR !!! ludzie , jak wy sobie z TYM radzicie ???? może ktoś ma jakiś koncept jak to po "ludzku " ogarnąć
zdjecie uzytkownika
aaa - 2010-08-29 11:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak połowę katalogów wywiozą na skup makulatury
zdjecie uzytkownika
kolporter - 2010-08-29 13:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie nie interesuje co zrobią z nadwyżką katalogów tylko jak inni sobie radzą z ICH kolportażem !
zdjecie uzytkownika
były kolporter - 2010-08-31 00:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich( usunięte przez administratora ) przez tą firmę. Moja rada zbierać wszystkie umowy i nie podpisywać rachunków do wypłaty jeśli nie zgadzają Wam się kwoty, potem się tłumaczą, że trzeba było nie podpisywać takiego niezgodnego z rzeczywistością dokumentu. Wszystkie zaległe płatności są do odzyskania w sądzie nawet do 3 lat wstecz. Ścieżkę macie przetartą. Przegrali już nie jedną sprawę. Zbierać też wyciągi bankowe, bo przelewają mniaj kasy jak jest do wypłaty. To też jest do odzyskania. Obejrzyjcie sobie film na joutube jak ( usunięte przez administratora )k chce za Wasze wypłaty rozwijać w Polsce grę w golfa. Aż przykro na to patrzeć ile w tym człowieku jest niepohamowanej ( usunięte przez administratora )Szczyci się swoimi biznesowymi osiagnięciami - tylko za czyje pieniądze ?? Wazeliniarz i ( usunięte przez administratora )Jemu nie zależy już na tej firmie bo będzie zakładał nową, z której osiągnie dużo lepsze zyski. ID.Marketing będzie tylko na Jego drobne wydatki, coś w rodzaju zła koniecznego. Cieszę się, że już nie pracuję dla tej firmy od bardzo dawna. Teraz wiem, że żyję i bardzo dobrze prosperuję u konkurencji. Żałuje tylko, że tak późno się opamiętałam, bo nie mieliby szansy okraść mnie na tak wiele tysięcy. I jeszcze na koniec przestroga dla marketów. Wasze reklamy nigdy się nie ukażą jeśli ktoś ma pracować dla tej firmy za głodowe stawki.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2010-09-03 19:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiecują wszystkim podwyżki i wielką rewolucję na listopad żeby wszyscy poświęcili się dystrybucji ''ikea'' a gdy już dostaną kasę za dystrybucję, to pan prezes ogłosi upadłość ID MARKETNGU. Wniosek jest już złożony do sądu,wiec kwestia czasu i ogłoszenia w gazecie prawnej.Pozostało nam tylko szukać nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
kolporter - 2010-09-12 22:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kim ty NOWY jesteś w tej firmie że wiesz o takich rzeczach ??? to jest bardzo poważna sprawa więc jak coś więcej wiesz i jest to pewne to podziel się tym na forum bo na pewno wiele osób chciało by się dowiedzieć na czym stoi.
zdjecie uzytkownika
ola - 2010-09-14 22:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest grane bo tu wałem smierdzi
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2010-09-17 21:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-(
zdjecie uzytkownika
kolporter - 2010-09-18 09:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO WYKORZYSTANA - co jest słów ci zabrakło że nic nie napisałaś ? cały czas się zastanawiam co jest grane ?
DO MAGAZYNIER - co oznacza smutna buźka ? ludzie piszcie konkretniej co wiecie bo szczerze powiedziawszy ja nie mogę podzielić waszego zdania na temat TEJ firmy, co prawda płacą z opóźnieniem i w ratach ale to teraz prawie STANDARD bo niestety wiele firm tak płaci więc jeżeli współpracuje ktoś z kilkoma firmami to wie jak jest. a z tego co mi wiadomo to o upadłości firmy nikt nie ma zamiaru ogłosić , wręcz przeciwnie ONI inwestują w nowe biura i magazyny więc wg mnie chyba idzie do przodu a nie do upadłości!!! jeśli się mylę proszę poprawcie mnie ale z konkretnymi argumentami
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2010-09-19 13:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opóźnienia w płatnościach za wykonaną pracę to sprawa tak stara jak ID. Marketing natomiast napisana przez ciebie informacja że inwestują w nowe biura dotyczy chyba tylko siedziby przy ul. Ryżowej w Warszawie.
Zapraszam do Wrocławia zobaczysz inwestycje ID budynek całkiem fajny ale na jego naprawę nigdy nie ma pieniędzy. Około dziesięć lat temu brał się za jego remont jakiś wspólnik (usunięte przez moderatora)ale remontu nie dokończył i zostało wszystko po staremu. „Kibel” pamięta jeszcze Gierka, płot się wali, dach za każdym razem w nowym miejscu cieknie, dali parę groszy na załatanie dziur przez magazynem bo wózek widłowy nie mógł już przez nie przejechać to są ich inwestycje reszta to Leasing.
zdjecie uzytkownika
krasnoludek - 2010-09-21 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie co chcecie a mi jest dobrze w ID. wynoszę co się da a w dodatku w tym miesiącu dostanę ( usunięte przez administratora ). ha ha ha ha.....
zdjecie uzytkownika
BIC-MAC - 2010-10-07 09:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja kochana firma ID>)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ID MARKETING
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x