Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
kolporter - 2009-12-02 17:57:36 odpowiedz | cytuj
pracuje w tej firmie 6 lat nigdy ,nie czekalem na wyplate
anonim - 2009-12-06 18:45:43 odpowiedz | cytuj
kolporter - 2009-12-02 17:57:36

pracuje w tej firmie 6 lat nigdy ,nie czekalem na wyplate

ten ktos co napisal ze od 6 lat nie czekal na kase od nich to jest albo wipity albo nie umie liczyc kase jaka mu sie nalezy za reklamy
oszukana - 2010-01-20 00:21:20 odpowiedz | cytuj
Wypłaty za listopad 2009r. nie otzymałam do dziś. Moi znajomi również( usunięte przez administratora )
kolporter - 2010-01-20 19:42:47 odpowiedz | cytuj
OSTRZEGAM - ( usunięte przez administratora )Jeśli już, to z dużym opóźnieniem i marne grosze. Nie płacą za ilość rozniesionych ulotek, a za pakiety, w których za 1-wszą ulotkę pełną stawkę, a każdą następną ulotkę za grosiczki. Nawet tak płacą za łączone pakiety REAL-a i TESCO jakby to była jedna firma, a nie konkurencja. ( usunięte przez administratora )
anonim - 2010-01-21 15:53:15 odpowiedz | cytuj
ostrzegam ludzi przed ta firma .czlowiek ciezko za marne grosze pracuje i musi prosic sie o zalegle wyplaty.pozdrawiam wszystkich ktorzy tak jak ja i moi koledzy czekamy od 2 miesiecy na wyplate.
anonim - 2010-01-21 16:04:35 odpowiedz | cytuj
niech pan dyrektor z reszta tej bandy idzie i sobie sam na siebie popracuje roznoszac ulotki .ludzie opamietajcie sie oni sobie siedza a wy na nich ciezko pracujecie oni tysiace zarabiaja a wy ile po 2 gr za ulotke.czas z tym wyzyskiem skonczyc
aktualny pracownik - 2010-01-22 15:42:14 odpowiedz | cytuj
Mają kłopoty z wypłacalnością Wina leży w nie kompetencji osób kierujących tą firmą. Klan rodzinny!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2010-01-22 22:59:47 odpowiedz | cytuj
kolporter - 2010-01-20 19:42:47OSTRZEGAM - ID NIE PŁACI. Jeśli już, to z dużym opóźnieniem i marne grosze. Nie płacą za ilość rozniesionych ulotek, a za pakiety, w których za 1-wszą ulotkę pełną stawkę, a każdą następną ulotkę za grosiczki. Nawet tak płacą za łączone pakiety REAL-a i TESCO jakby to była jedna firma, a nie konkurencja. ( usunięte przez administratora ) !!!!!!Przeczytali i zapłacili chociaż za listopad.
były pracownik - 2010-01-29 23:31:22 odpowiedz | cytuj
pracowałm w ID. Marketing i tutaj OSTRZEGAM WSZYSTKICH KTÓRZY PLANUJĄ PODJĄĆ PRACĘ W TEJ FIRMIE. ( usunięte przez administratora )coś wam obetną, i połączą z inna ulotką za którą płacą marny ( usunięte przez administratora ) Sami zarabiają krocie, ulotki na skup makulatury oddają bo zostają im tony. ODRADZAM TĄ FIRMĘ.
;) - 2010-02-01 18:07:07 odpowiedz | cytuj
zgadzam się z waszymi opiniami - oni pieprznięci warszawiacy zarabiają krocie a nam dają tylko ochłapy. Nie polecam podjęcia pracy w Tej firmie.Na dodatek nie płacą nawet po 2 miesiącach - wypłaty są nie terminowe. Tylko wymagają, kontrolują a na wypłatę mamy czekać w nieskończoność. Uważam tę firmę jako najgorszą bo nie dba o pracowników tylko o swoje ciepłe stołeczki." Życzę im powodzenia w dalszej działalności" . Dni mają policzone swego istnienia.
lika - 2010-02-09 22:53:02 odpowiedz | cytuj
beznadziejna firma.
student - 2010-02-15 20:42:54 odpowiedz | cytuj
Wina leży w dziale handlowym, w którym pracują nie kompetentne osoby z dyrektorem na czele.
Panie dyrektorze ds. handlowych - uczyć się trzeba w Uniwersytetach a nie na błędach - to mniej boli ! - Kto Cię człowieku tam zatrudnił ? - chyba konkurencja :-)
A co do naszych Pań zawierających kontrakty: ...nie sztuka mieć ładną buzię - takich po ulicach chodzi wiele ... sztuka mieć i ładną buzię i rozum , a także doświadczenie w zawieraniu umów np: w kontrakcie z TESCO :-)
Radzę zwolnic, te młode podlotki a zatrudnić kogoś z doświadczeniem.
Powodzenia.
student - 2010-02-15 20:43:00 odpowiedz | cytuj
Radzę zwolnic, te młode podlotki a zatrudnić kogoś z doświadczeniem.
Powodzenia.
darek - 2010-03-01 18:08:18 odpowiedz | cytuj
trzeba utrzymac biura warszaie ktora firma kupiła za nasze pieniadze a zabawy tez kosztuja
anonim - 2010-03-01 18:40:02 odpowiedz | cytuj
id marketing to zajebane pedaly i oszusci i nie tylko w warszawie bo we wszystkich oddzialach jakie istnieja heh
anonim - 2010-03-02 16:59:42 odpowiedz | cytuj
Firma sama(( usunięte przez administratora )w dodatku ( usunięte przez administratora )pracownikom pensie.
anonim - 2010-03-17 13:29:41 odpowiedz | cytuj
Przestrzegam wszystkich !!! Ciężko zapracowane pensje obcinają dla własnych zysków bez jakiegokolwiek uzasadnienia. Sami zarabiają krocie. Na wypłatę czeka się po 2-3 miesiące. Stosunek do zatrudnionych kolporterów skandaliczny. Traktują ludzi jak maszynkę do zarabiania pieniędzy, żeby było za co budować biurowce po 40 mln. Nikt w tej firmie nie zniża się do poziomu, żeby cokolwiek wyjaśnić. Robią co chcą, czują się bezkarni. ( usunięte przez administratora )Istnieją jeszcze tylko dzięki Realowi i Tesco. Mam nadzieję że już niedługo.
anonimoowa.xd - 2010-03-20 14:03:58 odpowiedz | cytuj
pracowałam tam kiedyś a do tej pory nie dostałam pieniędzy. firma schodzi na psy. pracodawcy nie są słowni, okłamują. ewentualnie jak ktoś ma szczęście to dostanie ( usunięte przez administratora ). odradzam całkowicie( usunięte przez administratora ) warszawa to jest nic, w porównaniu do innych miast.
kozak - 2010-03-29 20:16:48 odpowiedz | cytuj
Ta firma to( usunięte przez administratora )t nic własnego nie posiada ( usunięte przez administratora ) więc jak jest winna Wam'' kasę'' to zabierajcie co wam się trafi na rękę.
**** - 2010-03-30 13:30:59 odpowiedz | cytuj
A gdzie jest ten , który zabrał kase w Katowicach i uciekł nie wiadomo dokąd ??? Kto go widział niech da znać , moze uda sie coś odzyskać . Firma rzeczywiście niewypłacalna i nierzetelna( usunięte przez administratora )
**** - 2010-03-30 13:36:24 odpowiedz | cytuj
A może zorganizujmy sie i ogłośmy stajk ogólnopolski ??? ( usunięte przez administratora )Czekam na propozycje. Jak będziemy zjednoczeni to nie będzie to nic trudnego i pójdą z torbami.
anonim - 2010-04-01 11:07:47 odpowiedz | cytuj
**** - 2010-03-30 13:36:24

A może zorganizujmy sie i ogłośmy stajk ogólnopolski ???
Żeby zniszczyc tych darmozjadów. Czekam na propozycje.
Jak będziemy zjednoczeni to nie będzie to nic trudnego i pójdą z torbami.

mysle ze to dobry pomysł
**** - 2010-04-02 09:54:27 odpowiedz | cytuj
No to czekam na konkretne propozycje. Ruszmy się wreszcie i pokażmy na co nas stać.
__________) - 2010-04-02 13:29:19 odpowiedz | cytuj
Rzuć się w( usunięte przez administratora ).A co? kasy nie dostałeś?
*** - 2010-04-08 10:23:56 odpowiedz | cytuj
Człowieku nie wiesz jak jest w firmie a piszesz takie bzdury!!
x