brak logo

I.D. Marketing S.A.

Jarocin

Opinie o I.D. Marketing S.A.

xyap 2013-07-08 12:58:28
A może nie zły pomysł ze zgłaszaniem do UKS jak to wyżej ktoś napisał
Tam trzeba podać swoje dane a nie na stronie internetowej
Jak im się wezmą za kontrole to zmienią zdanie
Chyba nasze Faktury zaksięgowali
g3fg 2013-07-08 13:13:41
zorientowany w sytuacji - 2013-07-08 12:36:08

xxx? - 2013-07-05 19:09:53

xxx - 2013-07-05 16:46:43

Czy ten numer telefonu to przypadkowo nie jest jakiegoś pracownika ID Marketing



Dlaczego nie chce Pan podać nazwy firmy która zajmuje się ściąganiem długów - Myślę że Pan (usunięte przez administratora) tam nie pójdzie i nie zabroni gościowi ściągania należności które nie są jakimś przekrętem , coś tu nie gra .
(usunięte przez administratora) A ten numer to jakiegoś(usunięte przez administratora)
Nie podaje danych bo nie chce żeby krążyły w internecie (podałem swój prywatny numer). Nie jest to żaden przekręt wystarczy zadzwonic i wszystko powiem...



A osoba o nick xxx? skoro jesteś tak wszystko wiedzący i odważny to przedstaw się może bo anonimowo to każdy może obrażać.

Człowiek chce pomóc , do niczego nie zmusza to i tak znajdzie się taki który jest najmądrzejszy i tylko wytykać potrafi.



Pozdrawiam
Drodzy użytkownicy jeśli będziemy na wzajem tylko się oskarżać
Nic nie zdziałamy
Trzeba Jedności
Zorientowany w sytuacji - może konkretniej w jakiej sytuacji - jak ściągnąć dług czy gdzie się udać - Może napisz przykładowo (pokieruję co zrobić gdzie pójść znam przepisy jestem też poszkodowanym itd.) będzie to bardziej wiarygodne .
zorientowany w sytuacji 2013-07-08 13:39:25
Pracuję w firmie zajmującej się odzyskiwaniem należności. Ze sprawą firmy AP spotkałem się na początku czerwca. Od tamtej pory zbieram informację na jej temat. Rozmawiałem już z wieloma firmami i sporo udało mi sie na tę chwilę ustalić Jeżeli ktoś chce chętnie się nimi podzielę a także mogę zaproponowac pomoc w skutecznym odzyskaniu tych należności.

Z racji że informacje umieszczane w internecie w różny sposób moga być wykorzystane proszę o uszanowanie tego że nie chce podawać wszystkich informacji o sobie. Jeżeli ktoś do mnie zadzwoni wszystko wytłumacze i do niczego nie zmuszę.

Pozdrawiam
i tak wiecie kto :) 2013-07-08 20:57:07
Posłuchajcie, w połowie czerwca złożyłam wypowiedzenie z winy pracodawcy i skierowałam sprawę do sądu pracy (dodam że w Warszawie). Od piątku mam wyrok z nakazem wypłaty mojego wynagrodzenia, trwało to dokładnie trzy tygodnie, nawet nie byłam w sądzie. Sprawa odbyła się beze mnie. Należność ściągnę przez komornika ale piszę to bo chcę zasygnalizować że najtrudniej zacząć działać a warto. Epizod pod nazwiskiem (usunięte przez administratora) mam w końcu za sobą :) Trzymam kciuki za Wasze działania
to ja 2013-07-09 10:27:58
No to masz szczęście u mnie do grudnia, kiedy mam termin rozprawy to może zabraknąć pieniędzy z AP
ehhh 2013-07-09 12:56:28
Ludzie nie czekajcie zacznijcie coś działać! Jak tak dalej będziecie czekać to nie dostaniecie ani grosza!
Haha 2013-07-09 15:26:34
ehhh - 2013-07-09 12:56:28

Ludzie nie czekajcie zacznijcie coś działać! Jak tak dalej będziecie czekać to nie dostaniecie ani grosza!
Ludzie działają
Tylko ci co to podszywają się to mieszają
Ale niech się cieszą że ich inni naiwni słuchają
Były 2013-07-09 17:00:06
A jak tam nasza święta trójca jaśnie panów derektorów(usunięte przez administratora) Zapadli się pod ziemię, słyszeliście coś o nich?
była 2013-07-10 23:57:05
witam najnowsza informacja pan(usunięte przez administratora) wydalony z własnego budynku
nikt 2013-07-11 02:55:42
Hmm? W jakim sensie wydalony? Kto, co, jak?
algun 2013-07-11 07:18:46
strona id marketing nie działa. koniec?
Kochani zachowajcie spokój :) 2013-07-11 08:15:56
algun - 2013-07-11 07:18:46

strona id marketing nie działa. koniec?
Spokojnie... Serwer jest na Ryzowej, a ich tam już nie ma, stąd kłopoty ze stroną. Na marginesie, budynek już od ładnych paru miesięcy nie należy do RK, więc wyprowadzka, była nieunikniona ;)
nikoś 2013-07-11 08:22:35
Sorry ale wkurza mnie to już na maksa. Co to za teksty o zachowaniu spokoju? Może ktoś w końcu powie jasno co z nami? Co to za kombinacje?
algun 2013-07-11 09:43:47
to na jaki adres teraz uderzać? :-)
JA1 2013-07-11 10:53:00
Na jaki adres? Proponuję najbliższy sąd pracy i prokuraturę. Osobiście nie mam zamiaru podarować. Nie odzyskam kasy - trudno - dałem się nabrać... ale (usunięte przez administratora)nie będzie spać spokojnie :)
algun 2013-07-15 08:37:44
JA1 - 2013-07-11 10:53:00

Na jaki adres? Proponuję najbliższy sąd pracy i prokuraturę. Osobiście nie mam zamiaru podarować. Nie odzyskam kasy - trudno - dałem się nabrać... ale [usunięte przez moderatora] nie będzie spać spokojnie :)
myśle, że on nie ma specjalnych problemów ze snem [usunięte przez moderatora]
A.P. 2013-07-16 15:09:41
Tak czytam te wpisy i czasem się dziwię
Kto z Was Był By Zadowolony Gdyby Tyle Kasy Uciekło
Pomyślcie o Oddziałach w których to Ciotki , Siostry , Szwagry czy nawet Teściowe były zatrudnione choć nic nie robiły takie osoby a nawet odważył bym się powiedzieć nie Znały miejsca Pracy to tylko fikcja
Kierownicy też nie małą kasę zapewne dostali
Tu właśnie był Błąd - Na oddział powinno być na początek trzy cztery osoby i stopniowo zwiększać
Taka Jest Prawda Panowie Kierownicy
Fyi 2013-07-17 22:59:51
A ja dam 5 tysi jak ktos mi od tego [usunięte przez moderatora] wyciagnie moje naleznosci.[usunięte przez moderatora]
xyz 2013-07-18 16:37:36
nareszcie ktoś mówi po ludzku ;) myśle, że znajdą się tacy którzy będą chcieli trochę "dorobić" po godzinach ..... ;)
apx 2013-07-23 14:01:40
Nie znacie jakiegoś numeru telefonu do [usunięte przez moderatora]
Czyżby wszystkie numery zmienili ?
apx 2013-07-24 16:03:31
Co za pytanie ! - 2013-07-24 14:52:16

[usunięte przez moderatora]
Normalne pytanie - Czy nie zna ktoś numeru telefonu do [usunięte przez moderatora]
[usunięte przez moderatora]
Anonim 2013-07-28 20:16:54
Kolego [usunięte przez moderatora] smieszy mnie twoje podejscie jak dziecko ktore pojecia nie ma o prowadzeniu biznesu doslownie jak [usunięte przez moderatora], zwalanie na oddzialy a problem to lezal duzo duzo glebiej u samego pana prezesa. Szukasz problemu w kierownikach a co robili dyrektorzy w centrali ladowali prezesa w konia jak mogli to co sie kierownikom dziwisz naogladali sie jak mozna latwo i bezbolesnie zarobic to skorzystali z okazji kazdy by tak postapil jesli mialby okazje. Prezes nie mial pojecia o budowaniu prawdziwej firmy zatrudnial na wazne stanowiska swoich znajomkow co nie mieli pojecia o tej branzy marnowali ogrom pieniedzy okradali firme i sie zmywali a prezes zamiast nauczyc sie na jednym bledzie popelnial kolejne. problem mial z ogarnieciem centrali a co mowic o oddzialach, a dzial kontrolingu to byla fikcja smiechu warte. Nigdy nie przyszlo do glowy prezesowi zatrudnic managera z prawdziwego zdarzenia i handlowca. Tylko jakiegos [usunięte przez moderatora] co umie tylko klamac albo innych jak [usunięte przez moderatora] co ona tam w ogole robila czyste marnotrastwo. Najpierw kolego popatrz co sam Prezes robil a potem opiniuj.
anonim bis 2013-07-29 17:47:59
Czy ktoś może podać jak mogę się skontaktować z panem [usunięte przez moderatora]? Fajny facet który ceni własną [usunięte przez moderatora]
??!! 2013-07-30 09:32:34
Oddzielcie, [usunięte przez moderatora] od id marketing, wrzucacie wszystko w jeden kocioł, całkiem niepotrzebnie ! IDM działał przez 15 lat i ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] długów w całej Polsce, gdzie pojedynczy podwykonawcy mają niepopłacone po kilkaset tysięcy. [usunięte przez moderatora] działało miesiąc, więc piszcie opinie i szukajcie tych swoich dyrektorów i kierowników na opiniach dotyczących [usunięte przez moderatora] !
Twoj stary 2013-08-07 23:14:19
Historia zatoczyla kolo. [usunięte przez moderatora]
Pozwole sobie na cytat z interii odnosnie [usunięte przez moderatora] inwestycji w czechach. Moj ulubiony fragment dotyczy niesplaconych zobowiazan i milczenia przedstawicieli spolki. A o to cytat: " "To smutny koniec wielkich planów. Jeden z największych alternatywnych operatorów pocztowych w kraju, firma I.D. Marketing (dawniej TNT Post), złożył wniosek o upadłość . Powodem jest niezdolność do spłaty długów, wysokość zaległych zobowiązań wzrosła do prawie sześćdziesięciu milionów koron". Przedstawiciele I.D. Marketing milczą o powodach kłopotów finansowych, ale czeska prasa wskazuje, że ostatecznym powodem ogłoszenia upadłości była strata najważniejszego klienta - sieci handlowej Tesco"

Smutne, ze dalismy sie [usunięte przez moderatora]. Pozdro
listonosz 2013-08-08 12:52:19
??!! - 2013-07-30 09:32:34

Oddzielcie, [usunięte przez moderatora] od id marketing, wrzucacie wszystko w jeden kocioł, całkiem niepotrzebnie ! IDM działał przez 15 lat i ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] długów w całej Polsce, gdzie pojedynczy podwykonawcy mają niepopłacone po kilkaset tysięcy. [usunięte przez moderatora] działało miesiąc, więc piszcie opinie i szukajcie tych swoich dyrektorów i kierowników na opiniach dotyczących [usunięte przez moderatora] !
A czy ktoś wie gdzie się teraz mieści ID marketing??? Telefonow nie odbierają, a mi ciągle wiszą prawie 25tys.!!!!
ap? 2013-08-08 14:39:01
Zgłaszajcie sprawę na Policję
Nie czekać
frank 2013-08-14 12:44:27
a komornik już działa i niewiele zostało do podziału jak mi wiadomo - więc gadajcie dalej
kontrahent 2013-08-22 17:01:50
frank - 2013-08-14 12:44:27

a komornik już działa i niewiele zostało do podziału jak mi wiadomo - więc gadajcie dalej
Podobno jest jakiś wniosek o bankructwo IDMu. Czy ktoś z was coś o tym wie?
vvv 2013-09-05 22:35:41
nikt nie zgłosił wniosku o upadłość
2013-09-10 07:49:15
I co tam biedaki polaki? komornik juz dziala cos? [usunięte przez moderatora] uciekl do francji a z nim nadzieje na windykacje wyrokow... Jaka swinia taki schab, poczekamy 10 lat...
aaa 2013-09-11 10:18:10
- 2013-09-10 07:49:15

I co tam biedaki polaki? komornik juz dziala cos? [usunięte przez moderatora] uciekl do francji a z nim nadzieje na windykacje wyrokow... Jaka swinia taki schab, poczekamy 10 lat...
To na poważnie? Na stałe? Bo do Francji to on jeździł co jakiś czas.
Baaaaa 2013-09-16 14:35:41
Tak to prawda!
2013-10-09 13:22:07
wiadomość dla wszystkich, od października 2013r. były prezes ID został prezesem w konkurencji, w KRZ (były Integer). [usunięte przez moderatora] położy następna firmę :)
2
nicknoltie 2013-10-10 13:04:15
czy ktos odzyskał kase? jakies nowiny?
7
moi 2013-10-10 16:05:11
A to [usunięte przez moderatora] położył IDM? Wydawało mi się, że zaczęło się sypać po zastąpieniu go utalentowanymi krewnymi i znajomymi [usunięte przez moderatora]
1
Ping 2013-10-11 14:53:22
Oczywiscie zero odpowiedzi. Typowe - oczernic bez konkretow, opluc dla zasady. Pseudoanonimowosc osmiela, co? Macie cos przeciwko [usunięte przez moderatora], to mowcie wprost.
1
2013-10-22 16:33:38
:( firma kpina
4
kiki 2013-10-22 17:00:12
:( firma porażka ,oszuści!!!!!!!!
4
kontrahent 2013-12-17 12:52:37
czy ktoś coś wie o Pro post sp. zoo ? To jakieś nowe przedsięwzięcie dotychczasowego właściciela ID marketingu? Bo jest tam w zarządzie.
1
Były 2014-02-11 16:38:46
KURATOR: POSTANOWIENIE SADU REJONOWEGO DLA M. ST. WARSZAWY W WARSZAWIE X WYDZIAŁ
GOSPODARCZY DLA SPRAW UPADŁOSCIOWYCH I NAPRAWCZYCH Z DN. 15.01.2014 R. SYGN. AKT
GU 463/13,
Dane osoby powołanej w toku postepowania upadłosciowego do reprezentowania upadłego: ZARZADCA PRZYMUSOWY
wezyr 2014-04-01 16:07:57
I na tym kończy się historia firemki pan (usunięte przez administratora). - szkoda tylko że tyle krzywdy zrobiła wielu ludziom. Dla zainteresowanych - na stronie (usunięte przez administratora) można poczytać żale biednej sieroty, która najpierw wiernopoddańczo służyła panu (usunięte przez administratora), pomagając niszczyć pracowników ( głównie nakładają kary za wyimaginowane winy), a jak firma również im przestała płacić to nagle są pokrzywdzeni. (usunięte przez administratora)Żałosne miernoty
Piękna Mery 2014-05-17 09:21:12
Ja powiem tylko tyle ID Marketing w Warszawie choć dla nas był w porządku bo dowiedziałam sie w Zusie w Rybniku że składki płacili więc wypłaty wysyłali normalnie do Rybnika więc powinni nam zapłacić to tutaj no ale piękna pani sekretarka i Pani [usunięte przez moderatora] wzięły kase dla siebie wiadomo że tak jest a za co Pani [usunięte przez moderatora] otworzyła nową firmę wiadomo nikt nie jest głupi ale Panią [usunięte przez moderatora] sumienie gryzie napewno i co trza było kraść nie swoje pieniądze??? A jak tam [usunięte przez moderatora] już nie ma ale może ma inną?? Nie dziwie sie bo przy Pani każdy wysiada
1
Adwokatt 2014-05-18 22:18:32
Ktokolwiek napisał taką treść musi się liczyć z odpowiedzialnością karną. Proszę o usunięcie wpisu Pozdrawiam Piękna Mery
Adwokatt 2014-05-18 22:22:56
Kto pisze nieprawdę musi się liczyć z odpowiedzialnością karną.
Proszę o usunięcie wpisu nieprawdy Piękna mery pozdrawiam Adwokatt
Do pana Adwoatt 2014-05-18 22:32:14
Zgadzam się z panem Adwokatt wiem kiedyś cos nietak napisałem i namierzyli mój IP komputera nie dość ze biedny jestem to teraz mam same problemy, chciałem cos napisac nietak i niete czasy mamy teraz.
W myśl artykulu i paragrafów mam kłopoty karę grzywny i pozbawienie wolności ,szkoda mi tej osoby Piękna Mery jak mogę doradzić usuńcie ten wpis skoro to jest nieprawdą.
1
Do pieknej Mery 2014-05-27 20:48:37
(usunięte przez administratora) to tez zaloz sobie firme, mozesz sprzatac domy, remontowac, jezdzic taksowka, prac tapicerke samochodowa, itd pelna dowolnosc. Zalozenie firmy to zadne wklady finansowe. Trzeba sie tylko naharowac na swoim. wiem, co pisze bo brat ma swoja firme.
dino 2015-03-04 03:26:06
pół biedy jest jak gość który zakładał te firmę jest uczciwy i rzeczywiście po prostu nieudolnie prowadził biznes no i musiał go zamknąć. Co innego jesli na przykład zamknął go a za chwilę otworzy nowy... o byłych pracownikach pewnie już zapomni. Wielu tak robiło i niestety często udawało im się wyjść bez konsekwencji
Izero 2015-03-18 07:06:48
Ale czy taka sytuacja jak opisuje dino miała miejsce czy rzeczywiście przedsiębiorca zakłada kolejny biznes na zgliszczach starego w Jarocinie ? Odnoszę wrażenie, że niektóre z tych wypowiedzi są trochę przesadzone a nie mając konkretnego potwierdzenia nie ma co wysnuwać żadnych negatywnych wniosków - o ile ludzie w ID są szczęśliwi to ok
pakor 2016-05-12 20:47:05
kletko, lekceważenie czyiś błędów to też można powiedzieć podpisywanie się pod nimi. Jeżeli komuś zależy na dobrej opinii to powinien takie sytuacje niwelować
Zostaw swoją opinię o I.D. Marketing S.A. - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I.D. Marketing S.A.