brak logo

Centrum Logistyki Finansowej Andrzej Adamczyk

Poznań

Opinie o Centrum Logistyki Finansowej Andrzej Adamczyk

anonim 2010-09-21 19:53:35
czy ktos jeszcze moze cos powiedziec o firmie Centrum Logistyki Finansowej?
w opolu powstał ich oddział, niestety w internecie nic albo bardzo malo o nich pisze, a chcialabym sie czegos wiecej dowiedziec
1
ola 2010-09-21 22:01:04
zaprosili cię już na rozmowę? bo mnie tak i też chciałabym coś więcej wiedzieć o tej firmie:)
kkk 2010-09-22 14:40:26
byl ktos juz na tej rozmowie??co to jest wogole za firma?warto tam isc?
blackangel 2010-09-29 11:39:04
To jest tak naprawdę praca na call center, dzwonienie po firmach, wyszukiwanie stażystów którzy mają przystąpić( usunięte przez administratora ) ale ja nie wiem jak to działa bo z tego co wiem to akwizytor( usunięte przez administratora ) nie budzą zaufania, najpierw jest niby szkolenie z prostego schematu rozmowy z klientem, szkolą jakieś 2-3 dni ale nie płacą za te wykonywane wtedy przez kilka godzin telefony :) a po tym czasie kto mądry to i tak z tamtąd zwiewa gdzie pieprz rośnie, strata czasu.
anonim 2010-09-29 20:00:49
hej, ja juz bylam na rozmowie . zaczelo sie od niby szkolenia, ktore na dobra sprawe nie wiele mialo wspolnego z porzadnym szkoleniem stanowiskowym. dzis mija trzeci dzien jak tam pracuje. I powiem szczerze odradzam, do tej pory nie dostalam umowy zlecienia.
na szczescie znalazlam lepsza prace, wiec zostawiam ta lipna firme
Tess 2010-10-18 10:21:34
wlasnie na stronach up w opolu od dluzszego czasu jest ogloszenie o prace i zastanawialam sie dlaczego nikt sie nie zglasza? teraz juz wiem:( a jak pytalalm up na hubala przez telefon, czy ofert sa sprawdzone czy nie ma zadnego niebezpieczenstwa- to pani odpowiedziala ze nie maja zadnych zgloszen negatywnych odnoscnie tego pracodawcy...
popek 2010-10-25 13:27:27
mogłeś tam popracować conajmniej 4 miesiące to byś sie przekonał jaką kase mozna zarobić.
pozdro
anom 2010-12-11 23:32:03
a ja tam pracuję 5 lat i jestem super zadowolony. musiałeś być cienki, słaby i nierozumieć życia. Kasa zawsze na czas i rozliczenia na czas. człowieku jak cię wyrzycili to nie paskudź.
ania 2010-12-12 07:58:11
to nie ta firma, Ta firma została wyrzucona, Miała współpracować z CLF ale właśnie za takie numery oraz robienie innych rzeczy, Rekrutowała dla siebie na boku. bez komentarza. Poznań to już historia
pracownik opole 2011-01-07 21:15:42
praca monotonna strasznie, jeden wielki balagan, 3 pseudo-kierownikow ( kazdy kłoci sie z kazdym) a jak wiadomo "gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc" ';D do tego jeden ciagle podczas pracy wcinal pistacje. Pewnego dnia okazalo sie ze trzeba isc do domu poniewaz nikt nie ( usunięte przez administratora ), pol biedy dla osob mieszkajacych w O......ale co z tymi z poza miasta....no musialy wracac po40 km do domów Placa regularnie ale na pewno duuuzo mniej( usunięte przez administratora ) o ktorych mowa w poprzednim wpisie. Jedyne co bylo "plusem" to symapatyczne dziewczeta - telemarketerki.
TelemarketerkaOpole 2011-03-17 21:39:35
CLF oddział w Opolu jest w porządku, Super ludzie, świetna atmosfera i stawka całkiem w porządku. Jeśli ktoś lubi pracę telemarketera to to jest dla niego. Ja byłam już w kilku firmach i uważam, że ta jest najlepsza. Najważniejsze, że wypłata zawsze jest na czas, a spotkania łatwo się umawia. Czas pracy jest krótki, dzięki czemu nie jest męczące dzwonienie. Praca idealna dla studenta
anonim 2011-06-23 17:38:59
jeśli chodzi o oddział CLF w Opolu to są to wierutne kłamstwa pracuję w tej firmie już prawie rok i nie rozumiem jak można kogoś tak oskarżać jak nie ma się pojęcia na jakich zasadach ta firma działa. Jeśli chodzi o umowę to jak najbardziej jest normalna na umowę o pracę lub zlecenie, szkolenie trwa dwa dni i jest jak najbardziej na temat ,chociaż w tak krótkim czasie trudno nauczyć kogoś naprawdę dobrej pracy, dlatego w biurze zawsze jest ktoś kto pomaga. Wynagrodzenie też zawsze jest na czas i uczciwie wypłacane zgodnie z tym co jest obiecywane. Wystarczy tylko uczciwie i sumiennie pracować a wszystko jest perfekcyjne.
anonim 2011-07-07 09:04:27
ludzie jacy wy jesteście beznadziejni!!!! albo robicie z siebie durni albo nie macie pojęcia o czym piszecie!!! jesteście pewni, że piszecie o właściwej firmie??? ja pracuje w CLF od niedawna i jak na razie jestem bardzo zadowolona!! firma ciągle szuka pracowników bo chce sie rozwijać i brakuje im ludzi, wypłata wporządku zawsze na czas, atmosfera fajna nikt na nikog nie krzyczy, kierowniczka zawsze chętnie pomaga itp. warto iść tym bardziej zachęcam studentów bo mozna fajnie sobie dorobic a sie nie narobic:)
anonim 2011-07-20 11:47:22
Rzeczywiście to jedna wielka ściema i robienie z siebie idiotów połączone z ograbianiem tych biednych ludzi, którzy posiadają OFE i dużo tracą na zmianie funduszu. Ludzie Ci musieli ciężko pracować aby odłożyć sobie choć parę groszy na emeryturę, a tu ktoś przyjeżdża i ich ograbia. W biurze też nielekko, strasznie gorąco, skypy na uszach a Pracodawca nie zapewnia nawet wody do picia. Na szczęście jest zimna kranówka. Nie tak to powinno wyglądać. Na dodatek kierowniczka chodzi,
na wszystkich krzyczy i puszy się jak paw. Wątpię czy praca biurowa tak powinna wyglądać. Może zadzwonić do Inspekcji Pracy?
1
były pracownik 2011-08-22 12:14:28
Niby fajna praca, ale tylko niby... Wszystko to jest jedno wielkie ( usunięte przez administratora ) Bazy danych - to ksero z książki telefonicznej, rozmawia się przez komórki. Broń Boże , nie podpisujcie żadnych ( usunięte przez administratora ) Radzę się trzymać od nich z daleka!
1
anonim 2011-09-08 14:33:49
A co z biurem CLF w Poznaniu? Kariera w wielkim mieście się zakończyła czy zaczęto dobrze traktować pracowników?
anonim 2011-09-10 12:40:20
Żal mi się robi jak patrzę na wpisy osób, które nie poradziły sobie w tej firmie. Praca jak każda inna, chcesz dużo zrobić, to musisz dobrze pracować. Jak ktoś przychodzi do pracy na papierosy, pogaduchy i strojenie głupich min, to się wcale nie dziwię, że się nie odnalazł. Praca polega na umawianiu spotkań przez telefon, jeżeli dla kogoś to zbyt trudne zadanie, to proponuję odnaleźć na strychu zabawki i pójść się bawić do piaskownicy.
marchewka 2012-01-29 18:01:43
CLF w OPolu to jakas kretynska firma a szczegolnie pseudo kierowniczek (usunięte przez moderatora) ktory ludzi traktuje jak swoich pachołków. Pracowałam tam i NIE POLECAM !!! Trzech kierowniczkow lipnej firmy, klucacych sie miedzy soba! i oferujacych 3 dni pracy za darmo !!!!
Centrum Logistyki Finansowej 2013-05-27 14:35:27
Centrum Logistyki Finansowej Andrzej Adamczyk, z siedzibą w Gdańsku, w najbliższych dniach nie przeprowadza żadnej rekrutacji. Dawni współpracownicy pracujący na rzecz podmiotu posługiwali się nazwą firmy, a rekrutowali do własnych celów.
Promyczek 2013-06-11 18:57:37
Zależy na jakie stanowisko?
Promyczek 2013-06-11 19:17:49
Przedstawiciel mega dobrze wychodzi kwestia sprzedania produktów, zależy jak jest dobry to ma nawet kilka tysięcy złotych
Promyczek 2013-06-14 18:58:10
Nie powiem Ci ile bo to zależy jak przedstawiciel jest dobry, ale spokojnie na życie mu starczy i jeszcze będzie miał zapas
Promyczek 2013-06-18 17:13:48
Spokojnie, jak będzie dobry to i takich rodzin utrzyma z 10 :)
1
pjoln 2013-11-08 17:07:01
hm, opinie sa podzielone na temat wspolpracy w CLF. Ja pracowalem w tej firmie jakis czas, bylem chyba najmlodszym pracownikiem. Musze sie pochwalic, ze szlo mi naprawde dobrze, mysle, ze szef moglby to potwierdzic. Dzieki (usunięte przez administratora) otworzyla mi sie szeroka droga. Wspolpraca sie zakonczyla, ale to byl jeden z najlepszych pracodawcow, jakiego dotychczas mialem. Pozdro (usunięte przez administratora);]
2
Grzegorz 2014-03-01 17:51:01
No prawda taka że nie ma firmy która pokazuje kontakty bezpośrednie.O czymś to świadczy.
Polecam ubezpieczenie mieszkania w CLF.
1
Ojek 2014-04-08 06:03:38
Mnie interesuje ile realnie można zarobić w CLF, bo call center w Polsce jest od cholery, trzeba wybrać to właściwe :) to jak?
Norin 2014-05-30 19:35:17
Dano nie widziałem, żeby clf szukało pracowników, to znaczy nie moge znaleźc żadnych ogłoszen do nich, nawet nieaktualnych..
Norin 2014-05-31 15:44:58
Chyba wiem juz dlaczego, Centrum Logistyki Finansowej Andrzej Adamczyk nie ma obecnie rejestru w bazie przedsiębiorców.
olaf 2014-10-03 01:11:17
Centrum Logistyki Finansowej Andrzej Adamczyk jest firmą istniejącą na polskim rynku od ponad 12 lat, także posiadają już spory bagaż doświadczenia. Są organizacją zrzeszającą wokół siebie specjalistów na terenie całego kraju z zakresu: ubezpieczeń życiowych oraz majątkowych, inwestycji oraz oszczędzania, prawa, ekonomii, logistyki, informatyki oraz medycyny.
młody 2015-01-31 15:31:48
Koczę w tym roku logistykę na Akademii Obrony Narodowej w Warszawie i bardzo zależy mi żeby znaleźć pracę w zawodzie. Czy do tego całego centrum logistyki finansowej można się dostać i czy mój kierunek studiów będzie dopowiadał kierunkowi tej firmy? bo chyba nie jestem pewien co do tego. dajcie znać jak wiecie
nie_młody 2015-02-08 22:33:35
Obawiam się, że Twoja logistyka dotyczy logistyki transportu towarów a tutaj jest mowa o ubezpieczeniach i inwestycjach... :-)
max 2015-03-25 19:18:11
nie ma co skreślać młodych, ja też jestem osobą początkującą która dopiero teraz chce wystartować zawodowo w tej branży ale uważam że mam ogromną wiedzę którą można dobrze wykorzystać. i najbardziej mnie ciekawi czy przyjmują w tej firmie młodziaków i ewentualnie jak są oni póxniej traktowani przesz firmę
30 2016-05-18 08:55:41
oczywiście, tym bardziej w sprzedaży bo sektor ubezpieczeń życiowych oraz majątkowych, inwestycji itd,. wymaga dynamiiki i elastyczności w podejściu do klienta
Zostaw swoją opinię o Centrum Logistyki Finansowej Andrzej Adamczyk - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Logistyki Finansowej Andrzej Adamczyk