KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.

Algida

Według mnie to firma krzak,ludzie pracują na czarno ,pozbierani z pod sklepu tz żury,zaliczki po 200 zł no chyba że grożą że odejdą to dostaną więcej niż 200,kierownik bardzo nieprzyjemny,nikomu nie polecam

łolsz
@Algida 05.10.2017 08:05
Według mnie to firma krzak,ludzie pracują na czarno ,pozbierani z pod sklepu tz żury,zaliczki po 200 zł no chyba że grożą że od...

Wierutna bzdura pracowałem w firmie Kreisel 15 lat w Poznaniu ostatnio na stanowisku z-ca kierownika produkcji ,nie rozstałem się z firmą tak jak bym chciał ,mam wiele jej do zarzucenia ale napewno nie to co pani napisała odnośnie umów o pracę

Marta

@Algida to bardzo duże oskarżenie - masz jakieś dowody, które mogły by pokazać, że KREISEL - Technika Budowlana faktycznie zatrudnia osoby na czarno? Dodatkowo nie za bardzo rozumiem, co masz na myśli, przez zaliczki? Jeżeli możesz - wyjaśnij trochę dokładniej, co Twoim zdaniem aktualnie dzieje się w firmie.

Marta

@ph zdecydowałeś się na udział w rekrutacji i możesz podzielić się z użytkownikami forum spostrzeżeniami na jej temat? W jakiej atmosferze przebiegała, czy miała wiele etapów? To bardzo stresujący moment dla wielu osób, więc każda dodatkowa informacja pozwoli go minimalizować.

ph

Witam, Czy może ktoś tak szczerze napisać jakie są zarobki przedstawicieli? Obecnie jest rekrutacja i zastanawiam się czy nie złożyć CV Jakie są warunki? Ile podstawy i ile premii max? jaki socjal? Jakie auto dla PH? czy można wykorzystywać je prywatnie?

Marta

@Zastanawiam się czasami warto po prostu wysłać cv i zobaczyć, co przyniesie nam rekrutacja, Najważniejsze warunki zatrudnienia są zawarte w umowie, trzeba ją dokładnie przeczytać i wtedy przychodzi dopiero czas na poważne decyzje.

Marta

@zastanawiam się. I zdecydowałeś się na udział w rekrutacji? Widzę, ze kilka z nich nadal trwa.

Zastanawiam się
@Marta 20.07.2017 07:09
@zastanawiam się. I zdecydowałeś się na udział w rekrutacji? Widzę, ze kilka z nich nadal trwa.

Jeszcze nie. Cały czas się zastanawiam nad wysłaniem CV Szkoda, że nikt nie odpowiedział na moje pytanie Aktualnie pracuje, ale już za długo w jednym miejscu i czas na zmiany

Zastanawiam się.

Witam, Czy może ktoś tak szczerze napisać jakie są zarobki przedstawicieli? Obecnie jest rekrutacja i zastanawiam się czy nie złożyć CV Jakie są warunki? Ile podstawy i ile premii max? jaki socjal? Jakie auto dla PH? czy można wykorzystywać je prywatnie?

mchłasko

Możliwości rozwoju, dobra i przyjazna atmosfera, która sprzyja realizacji ambitnych i kreatywnych projektów. Przyzwoite zarobki.

Włodek
@mchłasko 04.05.2017 18:41
Możliwości rozwoju, dobra i przyjazna atmosfera, która sprzyja realizacji ambitnych i kreatywnych projektów. Przyzwoite zarobki...

O jakim rozwoju mówisz? Praca do ostatnich minut do za pięć przeganianie ,przerwa w biegu a na dodatek zatrudniaja przez APT porażka po prostu jak jeleń robisz na trzy zmiany za śmieciowa umowe i basta. Awans? zapomnij chyba że znasz Kierownictwo. Swoim daja bonusy i dodatki a przez APT robisz jak "murzyn"

Bazikobongos

Witam Panowie. Pojawiło się ogłoszenie: PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY ds. MARKETÓW BUDOWLANYCH Region: pomorski i kujawsko-pomorski Jako, że od 9 lat jestem pracownikiem marketu budowlanego w regionie, myślę, ze bym się nadawał :) Mam kilka pytań do pacowników: 1. Na jakie zarobki może liczyć PH 2. Jakie obowiązki, jakie wyzwania? 3. Jakie godziny pracy i czy da się wyrobić w 8-9h? 4. Jak atmosfera i czy jest "ciśnienie" na wynik na początku no i jacy ludzie? Jestem już trochę zmęczony życiem w markecie, jednakże nie chce trafić z deszczu pod rynnę. Dzięki za pomoc i za sugestie ;)

Przedstawiciel
@Bazikobongos 30.03.2017 17:35
Witam Panowie. Pojawiło się ogłoszenie: PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY ds. MARKETÓW BUDOWLANYCH Region: pomorski i kujawsko-pomorski...

I jak, dowiedziałeś się czegoś z tej listy?

zadowolony

nie kumam tych narzekań - pracuję tam - mili ludzie, fajna atmosfera, dobre zaplecze socjalne, kasa punktualnie na koncie. No ale "złej baletnicy to rąbek u spódnicy przeszkadza".....

Marek Ch
@zadowolony 24.03.2017 00:29
nie kumam tych narzekań - pracuję tam - mili ludzie, fajna atmosfera, dobre zaplecze socjalne, kasa punktualnie na koncie. No...

Od tej strony nie miałem przyjemności poznać firmy Kreisel, ale jako klient w 100 % polecam.

ph kujawsko-pomorskie

dziadostwooooo i tyle kierownik glupszy od kierownika.

VC

Firma super,klimat też Ja jestem pracownikiem na magazyn-mokra.Cóż chciałbym przejść na PH.ale to chyba sami zaproponuja.Pozdrowienia dla kadry z oddział w Ujazd.Jest super.

PH z doswiadczeniem z branży

Skladalam aplikacje na Ph odezwal sie telefonicznie Pan XX zaprosil na spotkanie w sprawie rekrutacji. Poprosil o rezerwacje czasy we wtorek do poludnia gdyz hotel w ktorym owa rekrutacja miala sie odbyc nie potwierdzil godzin. Mial konkrety podac w poniedzialek. Nie odezwal się. Zmarnowal moj czas. A czas to pieniadz. Sama mam firme i nie wyobrazam sobie potraktowac tak potencjalnego pracownika. Jak dla mnie brak klasy. Po wszystkim zasiegnelam jezyka u znajomych z branży okazalo sie ze ludzie od nich uciekaja jak z tonacego statku. Wiec moze dobrze się stalo ze wyszlo jak wyszlo choc niesmak pozostaje. Juz aplikowac tam nie będę.

pracownik

brednie brednie brednie

Nowy

Pracuję w KREISEL od paru miesięcy - pieniądze bez zarzutu, zawsze punktualnie na koncie, atmosfera w porządku, fajny program szkoleniowy dla PH - dużo praktyki, więc nawet jak ktoś nie ma doświadczenia w budowlance, to da sobie radę,

Nowak

Witam Opisze ktoś może jak wygląda rekrutacja w firmie Kreisel na stanowisko Przedstawiciela - Doradcy ? Ile etapów itp ? Na jaką startową pensję można liczyć na okresie próbnym ? Pozdrawiam A.

kwiatol

Produkty cienkie, ale praca w tej Firmie to była czysta przyjemność. Bezpośredni przełożony R.Sz. - Dyr. Regionalny to najlepszy przełożony jakiego miałem. Trzeba było swoje robić, dodatkowo wsparcie z innych działów to poezja w żadnej innej firmie czegoś takiego nie było!!!

Zbyszek

Bardzo fajna firma, oczywiście ciśnienie jest jak wszędzie, ale warunki zatrudnienia super, niezły Social, benefity, premie i porządna podstawa, oczywiście po okresie próbnym

Ludek
@Zbyszek 26.10.2016 18:48
Bardzo fajna firma, oczywiście ciśnienie jest jak wszędzie, ale warunki zatrudnienia super, niezły Social, benefity, premie i...

Jakie są benefity poza płacowe?

maka\

kiblka no szukają teraz takich pracowników, w kilku województwach., nawet konkurencyjne warunki zatrudnienia oferują jak widzę

Inwestor

Polecam produkty firmy Kreisel. Obsługa inwestycji na najwyższym poziomie. Już od pewnego czasu używam tylko Kreisel. Tynki gipsowe rewelacja nie jeden się już przekonał po obrobieniu można malować. Jeśli chodzi o serwis to polecam tych ludzi wiedzą sporo i pomagają. Najlepsze kleje do płytek. Układam klatki w budynkach - expert 2 i 105 to polecam. Przedstawiciel praktycznie na zawołanie. Widzę że coraz więcej kreisla na Kaszubach i morzem.

Marek
@Inwestor 30.09.2016 00:55
Polecam produkty firmy Kreisel. Obsługa inwestycji na najwyższym poziomie. Już od pewnego czasu używam tylko Kreisel. Tynki gi...

Zgadza się . Materiały są ok. Mają teraz b dobre farby silikonowe 06. Malowałem ostatni dom. Zresztą od pewnego czasu używam kreisla.

były

Wiele się zmieniło przez ostatnie lata w firmie głównie przez I.M. Rotacja pracowników w ostatnich dwóch latach mówi sama za siebie. Przeciętne zarobki i ciągły wyścig szczurów !!

Obecny
@były 18.08.2016 22:11
Wiele się zmieniło przez ostatnie lata w firmie głównie przez I.M. Rotacja pracowników w ostatnich dwóch latach mówi sama za...

@były jeśli twierdzisz że przeciętne zarobki to najprawdopodobniej planów nie robiłeś i na podstawie jechałeś- choć i tak nie małej Bo robiąc plan i zgarniając targety to nie jeden chciałby tak zarabiać

Damian

Witam ! Czy ktoś wie jak w tej firmie wygląda praca na produkcji ( jakie warunki, czy jest ciężko itd) oraz jak płacą ?

Klient

Teraz mają coś co się nazywa Biotynk. Sprawdzę u siebie na elewacji. Wykonawca mi to polecił.

Klient

Ja mam 4 lata tynk sisi w szarosci, i nic sie z nim nie dzieje, moja siostra robila tez dom Kreislem tylko silikonowym w ciemnym bordo, i wyszlo rewelacyjnie, ja osobiscie bym polecił, bo chlopaki którzy mi robili, sami mi doradzali, ze to jedne z najlepszych tynków, no i mieli racje

prawda was wyzwoli
@Klient 17.03.2016 17:39
Ja mam 4 lata tynk sisi w szarosci, i nic sie z nim nie dzieje, moja siostra robila tez dom Kreislem tylko silikonowym w ciemny...

pozdrawiamy biuro firmy Kreisel w Poznaniu haha

klijent

niech nikt nie kupuje z tej firmy tynku zywicznego w kolorze ciemny braz,stracilem na towar tylko 3 tys,nie mowiac o usludze polozenia,to jest najladniejszy kolor z palety barw,po dwuch latach pigment koloru brazowego zrobil sie bialy,teraz mam dom od ziemi 1/5 m w kolo w kolorze wyblaknietym,tylko gdzie cien z jednej strony domu jest jak w orginale,ten tynk to bubel,jak zareklamowalem to bylo 2 miesiace po gwarancji,i sie na mnie wypieli

tynkarz akrobata
@klijent 16.03.2016 23:10
niech nikt nie kupuje z tej firmy tynku zywicznego w kolorze ciemny braz,stracilem na towar tylko 3 tys,nie mowiac o usludze po...

kreisel nigdy nie miał dobrych tynków i nigdy z nich nie slynął, robili tanioche inwestycyjną i to wszystko, na prywatny dom się tego szajsu nie bierze, są lepsze i pewniejsze firmy w tej samej cenie!

Jaszer

Nie ma drugiej takiej firmy w branży , zarobki wysokie i swoje trzeba robić . Plany do wyrobienia moja średnia to 9 tys a pracuje 6 lat . Szefostwo do dogadania , wymagania maja ale konkretni po główce nie głaskaja . Duza swoboda ale jak zrobisz to dobrze zarobisz .

Igaaa86

Witam Wszystkich Rownież jestem zainteresowana tym ogłoszeniem, jeśli można prosić o jakieś szczegóły związane z tą pracą, z tego co czytałam poniżej to nie ciekawie chyba ale może ktoś ma inne spojrzenie. Będę wdzięczna za opinie.

Zainteresowany

OK. Być może jest cieżko, ale szczerze powiem gdzie bym nie wszedł i o jakiej firmie nie poczytał to wszędzie jest w dzisiejszych czasach cieżko. Ogólnie chodzi o to jak wyglada praca w Waszej firmie, struktura, do kogo się raportuje, jacy są bezpośredni szefowie, czy wypłacane są premie, a bardziej czy konkretniej do wyrobienia, dla mnie ważny tez jest samochód bo z tego co widzę to i teren duży. Rekrutacja trawa na Stanowisko Przedstawiciela Handlowego ds. Marketów teren woj. podkarpackie i lubelskie. Pozdrawiam

znajacy temat

dobra praca dla ph w kreslu skończyła się minimum kilka lat temu, teraz została tylko orka na ugorze i rotacja ludzi plus reklamacje, szczepcio z baba firme prawie zajechali na amen i ludzi tez!

Zainteresowany

Witam. Obecnie prowadzona jest rekrutacja na stanowisko Przedstawiciela ds Marketów, czy ktoś może coś więcej powiedzieć w tym temacie, rozumię że chodzi o sieci, jak wyglada praca, system raportowania itd. O zarobki nie pytam gdyż i tak pewnie nikt nie udzieli odpowiedzi, ale może zdradzicie np. jaką obecnie posiadają flotę samochodową, oraz mniej więcej jak wyglada struktura w firmie. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Pepko

Fajnie tylko Kreisel nie ma w tych rejonach fabryki :) Ja ponad 10 lat pracuję w firmie i nie kojazę by ktoś z techniki silosowej odszedł. Prowokacja ?

ja.
@Pepko 14.05.2015 22:36
Fajnie tylko Kreisel nie ma w tych rejonach fabryki :) Ja ponad 10 lat pracuję w firmie i nie kojazę by ktoś z techniki silosow...

Kolega jak odchodził to już w dziale silosów nie pracował od kilku lat więc dlatego możesz nie wiedzieć o kogo chodzi jeśli go nie pamiętasz z tamtego okresu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pepko

Pracowałeś w którym oddziale ?

Pr

Firma super, produkty na prawde rewelacja jeśli chodzi o jakość, można nieźle zarobic, ale trzeba być ambitnym, nie polecam tym którym sie nie chce pracować, bo tacy długo nie pociągną

Fiki

wiem, że firma dzięki fachowości, zaangażowaniu, umiejętności współpracy z zespołem osiąga zamierzone cele. Aktualnie poszukują kogoś na stanowisko PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY DS. MARKETÓW, gdzie oferują m.in. szkolenia i kursy w kraju i za granicą. Jak to wygląda, czy bede musiał wyjechać za granicę aby się przeszkolić, jak tak to długo trwa taki wyjjazd?

polak

Praca w Kreislu jest dla ludzi potrafiących stawiać sobie ambitne cele i je potrafić zrealizować. Jeżeli ktoś myśli że płacą tu za samo pracowanie to się myli. Firma jest prowadzona przez cały zarząd z Poznania więc wymagania co do pracowników są wysokie. jeżeli ktoś chce i potrafi pracować to na pewno się w tej firmie odnajdzie i zarobi.

franc

To jak w końcu jest w KREISEL - Technika Budowlana? firma ma obecnie jakieś problemy, czy jednak dobrze sobie radzą w branży? Pytam, bowiem szukałem długo ogłoszeń pracy od firmy i niestety nic nie znalazłem, nawet nieaktualnych. Czy jest jakaś szansa, aby dostać się do firmy? Pozdrawiam i dziękuję za informacje.

marian

Jaki produkt taka opinia. Właśnie mam wylaną posadzkę ich materiałem. Na 14 worków 4 stanowiły sam gruz nie wiążący się z podłożem, czyli 10 worków było dobrych, a te 4 zepsuły całą robotę. Masakra. Cała podłoga do wyrzucenia i nie ma odpowiedzialnych w tej firmie. Nigdy więcej kreisel! Atlasem dwie posadzki są OK, a po kreiselu - do wyrzucenia.

branżowiec
@marian 15.07.2014 13:18
Jaki produkt taka opinia. Właśnie mam wylaną posadzkę ich materiałem. Na 14 worków 4 stanowiły sam gruz nie wiążący się z podło...

Kolego Kreisel to dzisiaj tania marka marketowa i jakości nie trzyma, więc nie wiem czemu się dziwisz, poza tym może worki były wcześniej zamoczone i zwyczajnie ich zawartość już wcześniej związała. Jeśli szukasz dobrych posadzek to polecam Cekola, Baumita czy nawet Atlasa.

skład budowlany
@marian 15.07.2014 13:18
Jaki produkt taka opinia. Właśnie mam wylaną posadzkę ich materiałem. Na 14 worków 4 stanowiły sam gruz nie wiążący się z podło...

było tandety w leroy merlin nie kupowac, zakupy w marketach zawsze sie tak koncza ot co

mariola

dlaczego ktos krytykuje firme nie podajac swoich danych ( imion i nazwisk) tylko jakies (usunięte przez administratora)niki ? Czego sie obawiacie skoro to co piszecie o firmie ! CYKORY !

robol

masz racje , jak był maly to bylo ciezko ale teraz to jest luz

ktoś

nie ma na co narzekać , można dużo towaru sprzedac na lewo .

szczera29

witam znamn duzo osob ktore pracuja w tej firnmie i jest tak robole czyli ludzie ktozy zapiepszaja na produkcji jak niewolnicy za smieszne pieniadze a biuro i dalej zbieraja smietanke nie fer i ciezka praca

ktoś

na pierwszy temat o [usunięte przez moderatora] : prawda jest , ze robi tak aby jej rodzinna firma zarabiala , a ci decydujacy wiedza o tym .... hhehe pierwsza ciekawostka

ktoś

wiele opoweimy o tej firmie

srodek

wlascicil ma oczy mamona zarosniete tam sie dzieje bardzo zle robole musza zapierdalac derekcja sie bawi za to co robol wyprcuje gospodarka tej firmy jak mieszanie patykiem w szambie wszedzie smrud niemcy powinni zabrac nazwe tej firmie wstyt dla polski

srodek

prezes zyd a [usunięte przez moderatora]tozlodziejka to dziwne zyd dajacy sie okradac

srodek

wlasciciel uprejmy stanowczy daje sie okradac prez kobiete wstyt ihanba bo nato musza zarobic bardzo cierzko pracownicy fizyczni

srodek

firma kreisel wyzyskiwana przez firme ,,karo,,i jej wlascicielke [usunięte przez moderatora] oraz cala jej rodzinke .robia co chca bardziej jak usiebie. pasozyty -na jeszcze zdrowym kreislu

nik

Moge wiedziec ile zarabia zwykły pracownik czy 2 tyz zł sie ma bez nadgodzin badz wiecej np 3 tys zl .

aa

super zarobki, ale tylko jak ktos chce pracować

były

Nędza i głod tyle o tej firmie można powiedzieć

Zostaw opinię o KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.