Luvena S.A.

Adres: Romana Maya 1, 62-030 Luboń

NIP: 7772337097 KRS: 0000303985

Luvena S.A.
3 47 67 5 1

Opinie o Luvena S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

ZATOX
 Opinia

Pracuje od niedawna i nie narzekam. Podejscie kolegow i szaconek .wyplata na czas . I jakos mozliwosc dogadania sie z kazdym. Nie wymyslajmy nigdzie nie ma kolorowo.

Pomocna?
Tak16Nie
Jarosław
 Opinia
@ZATOX 27.05.2019 12:06

Zostałeś odpowiednio przyjęty przez pracowników pracujących w firmie Luvena? W pierwszych dniach zatrudnienia ważne jest, aby otrzymać odpowiednie wsparcie od kadry pracowniczej, dlatego zastanawia mnie, jak to wyglądało w Twoim przypadku. Zachęcam do aktywności w tym wątku.

Pomocna?
TakNie
kk
 Opinia
@ZATOX 27.05.2019 12:06

jak wygląda kwestia zarobków?

Pomocna?
TakNie
Jarosław
 Opinia
@kk 08.06.2019 19:05

Dobre pytanie. Kwestia wynagrodzenia jest ważna dla większości osób zainteresowanych pracą w danym miejscu. Ja dodatkowo chciałbym dowiedzieć się, czy poza podstawową stawką wynagrodzenia są również ewentualne premie bądź innego rodzaju świadczenia dodatkowe? Mam nadzieję, że ktoś pomoże.

Pomocna?
TakNie
ZATOX
 Opinia
@Jarosław 06.06.2019 08:16

Ja nie mam zadnych problemow z kolegami z pracy ani z przelozonymi wiec duzo na ten temat nie powiem dla mnie spoko.

Pomocna?
Tak8Nie
ZATOX
 Opinia
@kk 08.06.2019 19:05

Start 3455 plus premia 15 proc i dodatki za swieta. Po 3 mies 3555 i 15 proc premi i dodatki za nocki i swieta a po tej umowa nieokreslony 3855 i te same dodatki

Pomocna?
Tak10Nie
Zatox
 Opinia
@Jarosław 18.06.2019 08:15

Pracujesz tam dosc dlugo wiec sam dobrze wiesz jak jest .

Pomocna?
Tak1Nie
Zatox
 Opinia
@Zatox 27.06.2019 19:20

Akurat gdy sie tu przyjalem koledzy traktowali sie z szacunkiem i jest tak caly czas,

Pomocna?
TakNie
szok
 Opinia
@ZATOX 22.06.2019 14:33

rozumiem że piszesz o kwotach netto? Ile wynoszą dodatki za nocki i święta?

Pomocna?
TakNie
Jarosław
 Opinia
@ZATOX 22.06.2019 14:33

Zarobki wyglądają całkiem obiecująco. Wychodzi na to, że warto walczyć o umowę na czas nieokreślony. Mógłbyś napisać jeszcze, czy zaraz po otrzymaniu zatrudnienia nowo przyjęty pracownik może liczyć na pomoc i wsparcie pozostałych pracowników? Chciałbym wiedzieć, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
No name.
 Opinia

Leszek a co byś chciał wiedzieć. Kiedyś może złapano pana boga za nogi. Obecnie srednia brutto to ok 3200-3500 za czterobrygadowke to (usunięte przez administratora) nie urywa. A praca jak praca to zależy od wydziału na produkcji pilnujesz lini produkcyjnej szypa i miotełka twoje podstawowe narzędzie pracy jak awansujesz zrobisz papiery witamy na suwnicy. Trzeba zaznaczyc praca do czystych nie należy. W transporcie hmm operatorów więcej niż sprzętu wiec na początku zapomnij ze dostaniesz wozek tu zaś oprócz szypy i miotelki dochodzi pakowanie produktu gotowego na poczatku wierzesz bb ,a potem awans i rurka jest twoja jesli masz uprawnienia na wozki a chodzisz na instalacje to spotyka cie kolejny awans jazda wozkiem o ile sie chlopaki wymieniają. Do tego w transporcie dochodzi jeszcze zaladunki rozladunki samochodów. Do tego czyszczenie wagonów ogolnie spokojna robota ;). Co by ci jeszcze napisac ślusarze elektryce automatycy to wiadomo remonty naprawy bierzace ogolnie spoko. Polecam przyjac sie latem jak przezyjesz lato to jesien zima wiosna nie bedzie ci straszna. No chyba tyle w temacie jesli ktos chce pracowac to robota az taka straszna nie jest jak wyglada :D najgorzej to przyzwyczaić sie do chodzenia po 2 dni. Z czystym sumieniem polecam chociaz widac ze na rynku pracy sa juz nawet lepsze ofertu pracy finansowo.

Pomocna?
TakNie
szok
 Opinia
@No name. 07.02.2019 15:20

3500 BRUTTO na czterobrygadówce? Przecież to jest 2500 netto, tyle to dostaniesz za pracę od poniedziałku do piątku na jedną zmianę. Na prawdę tak kiepsko?

Pomocna?
TakNie
Zatox
 Opinia
@szok 25.03.2019 17:41

Jest juz duzo lepiej...

Pomocna?
TakNie
szok
 Opinia
@Zatox 29.06.2019 21:22

to dlaczego nie napiszesz konkretnie ile można zarobić?

Pomocna?
TakNie
qwe
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A jakie opinie o stanowiskach inżynierskich? Niedawno widziałem, że szukali bodajże konstruktora. Jak robota i zarobki?

Pomocna?
Tak5Nie
Zatox
 Opinia
@qwe 13.02.2019 12:51

Przyjety nie nazeka.

Pomocna?
TakNie
Anonim
 Opinia

Nie warto pracować tam bo tam liczy się tylko kolesiostwo. Jeśli przyjdzie tam ktoś bardziej wykształcony to po okresie próbnym i tak zaraz wyleją bo szefostwo boi się o swoje stołki. Jak ktoś zrobi coś źle to zaraz na cb zganiają a potem się nasmiewaja nie zwracając uwagi na to że sami (usunięte przez administratora) se robotę. A po za tym to na okresie próbnym w dziale utrzymania ruchu to masz więcej czasu miotłe albo odkurzacz niż cokolwiek innego. Twoje zdanie się nie liczy choćby nawet miałbyś rację. A na produkcji to panuje niekompetencji totalna. Ukraińcy którzy tam pracują są wyzwani traktowani jak niewolnicy, a Polacy którzy pracują na produkcji to myślą że wiedza lepiej niż dział utrzymania ruchu i tak robią po swojemu. Więc ogólnie to choć płacą dobrze, to nie polecam tam iść bo można znaleźć zawsze coś lepszego.

Pomocna?
TakNie
ZATOX
 Opinia
@Anonim 20.05.2019 16:50

Tam wszyscy zaczynalismy od miotly kolego .

Pomocna?
Tak2Nie
Zatox
 Opinia
@Anonim 20.05.2019 16:50

Zawsze mogą wrocic na ua wiecej pracy dla nas .

Pomocna?
Tak2Nie
chetny
 Opinia

Witam jakie sa zarobki na start dziekuje

Pomocna?
Tak35Nie
ZATOX
 Opinia
@chetny 25.09.2017 16:47

Na start 3455 brutto +15% premi i dodatki za niedziele i swieta .

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w luvena s.a.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

Pomocna?
TakNie
ZATOX
 Opinia
@Administrator 10.05.2018 09:36

Jak dla mnie jest spoko. Wiadomo pracowac trzeba ale koledzy spoko , a co wazne podejscie i zalatwianie spraw z przelozonymi z zmiany bez zadnych problemow.

Pomocna?
TakNie
Zatox
 Opinia

Mile podejscie do przyszlego pracownika .

Pomocna?
Tak6Nie
Kolega
 Opinia

Każdy trzyma się tej roboty bo ciężko coś podobnego znaleźć.. zarobki około 2700-3000 zależy od premi. 4 brygady . Szału nie ma ,wszędzie (usunięte przez administratora) Trzeba to lubić i tyle..

Pomocna?
TakNie
Leszek
 Opinia

Tak dobrze się wam tu pracuje i dlatego nie ma chętnej osoby żeby napisać coś więcej o pracy i zarobkach?

Pomocna?
TakNie
habaev.ag

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Radio Injiner,elektro monter

Pomocna?
TakNie
Chrum chrum
 Opinia

Ponoć teraz UA panuje.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Chrum chrum 15.09.2018 13:46

Jak wszędzie...nie jest to nic nadzwyczajnego.

Pomocna?
TakNie
Eryk
 Opinia

Czy jest jakiś powód, że tak sporadycznie piszecie na forum? Dla szukających pracy w firmie są one bardzo pomocne.

Pomocna?
Tak2Nie
Niki
 Opinia

Słyszałem , że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Czy potrzebują w ogóle pracowników?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Niki 25.07.2018 17:07

Rekrutacje mają na swojej stronie i na pracuj

Pomocna?
TakNie
Zenek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje?

Pomocna?
Tak1Nie
Borys
 Opinia

Praca w luvenie dla ludzi ca chca pracowac.Praca w pyle od nawozów.Na wydziale trsnsportu praca na dworze nie zależnie od pogody Tylko wuzkowi maja najlepiej Tylko ze chętnych wiecej niz pojazdów ,i tylko starzy pracownicy sa uprzewilijowani.Dzial produkcj Jest na plus pracuje sie pod dachem.Co do zarobkow jest wmiare ale bez szalu.System pracy 4 brygadowy.

Pomocna?
TakNie
Ogień
 Opinia
@Borys 24.03.2018 12:00

No jak to mówią w tej firmie każdy musi przejść misję i awansować.

Pomocna?
TakNie
del
 Opinia
@Borys 24.03.2018 12:00

odpowiedź na takim foru że zarobki są w miare ale bez szału to w sumie nic nie mówi tym bardziej że to 4 brygadówka :)

Pomocna?
TakNie
Jarysek
 Opinia

byłem wczoraj na rozmowie - odradzam mają już kogoś na stanowisko a rekrutacja to tylko fikcja. odpowiedziałem prawidłowo na wszystkie pytania techniczne po czym usłyszałem że nie wiem o co chodzi.

Pomocna?
Tak6Nie
ŁUKASZ
 Opinia
@Jarysek 12.07.2014 17:19

Potwierdzam....

Pomocna?
Tak1Nie
Osoba
 Opinia

Radze omijać tą firme. Nieczysta gra ciosy ponizej pasa czesto niezgodne z prawem, kumoterstwo i wyzysk.

Pomocna?
Tak2Nie
Lidia
 Opinia

@chetnypewnie dużo zależy od tego na jakim stanowisku chciałbyś pracować. Często w firmach jest to też kwestia do negocjacji. Ktoś z pracowników luvena s.a. może powiedzieć, czy u tego pracodawcy jest taka możliwość?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Luveńczykatmosfera to bardo duża część tego co buduje zadowolenie z pracy. Mógłbyś również powiedzieć coś więcej o samych warunkach zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje może imprezy integracyjne? Co jeszcze powinny wiedzieć osoby, które zastanawiają się nad przesłaniem CV do firmy?

Pomocna?
TakNie
Luveńczyk
 Opinia

Powiem krótko, brud brud i jeszcze raz brud, a podobno instalacja bezpyłowa... Ale atmosfera całkiem, całkiem. Jeżeli jesteś odpornorny na to że w pracy się pobrudzisz to dasz radę, przynajmniej nie jest na razie jak w Auswitz, na każdym wydziale rąk sobie nie powyrywasz.

Pomocna?
Tak12Nie
Lidia
 Opinia

@kolegamożesz powiedzieć coś więcej o pracy na produkcji? Czy oprócz wynagrodzenia można również liczyć na dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny?

Pomocna?
Tak3Nie
kolega
 Opinia

Różnie to jest jednemu uda sie dostać podwyżkę drugiemu nie ,ale na podwyżkę co 3 miesiące nie ma co liczyć :) Szkolenie wstępne ? Oczywiście,koledzy ze zmiany pokażą co i jak. Nie tylko załadunki tirów, wszystko zależy od majstra, są też prace jak przekładnie uszkodzonych palet,obsługa maszyn(instalacji),sprzątanie i wiele innych "pierdół".

Pomocna?
Tak7Nie
qqqq
 Opinia
@kolega 30.05.2017 12:41

no to średnio trochę finansowo to wygląda, ale dziękuje kolego za odpowiedź

Pomocna?
TakNie
qqqq
 Opinia

chodzi mi o to czy są jakieś stopnie rozwoju czy jak już zatrudnimy się za te około 2500 zł to będziemy przez X lat za tyle robić? Jak za czterobrygadówkę to trochę słabo. A szkolenie to mi chodzi o szkolenie wstępne na stanowisku, czy praca polega tam tylko na załadunku wózkami?

Pomocna?
Tak4Nie
Kolega
 Opinia

Podwyżki? Hm. Sprawa bardzo indywidualna. Szkolenie na operatora wózka? Nie ma czegoś takiego w luvenie.

Pomocna?
TakNie
Kolega
 Opinia

Zarobki na poziomie około 2500 na początek,bez uprawnienia na wózki nie ma co sie starac o prace. 4 brygadówka ,2 dni rano,2 dni popoludniu,2 dni nocki,2 dni wolnego,z czego pol dnia po nocce prześpisz. Czyli wiadomo weekendy pracujące(sobota niedziala wolna raz na 6 tyg tak wychodzi około) prawie wszystkie swięta w pracy prócz wigilii i sylwestra. A syf... są 2 wyjścia,albo sie przyzwyczaisz do niego albo sie obalisz ;) co do majstrów... jezeli bedziesz za duzo kozaczył,pożegnaj sie z premią. Trzeba zrobic swoje. Dość monotonna praca,trzeba to lubic i tyle :)

Pomocna?
Tak7Nie
qqqq
 Opinia
@Kolega 03.05.2017 09:34

Dzięki za odpowiedź, a jak potem wygląda sprawa z podwyżkami? Ile trwa szkolenie na operatora na początku?

Pomocna?
TakNie
qqqq
 Opinia

Witam, czy mógłby ktoś napisać ile zarabia na start pracownik produkcji? Jak wygląda kalendarz pracy na 4 brygadówce?

Pomocna?
TakNie
ypoaoa
 Opinia

Branża rzeczywiście może być dość skomplikowana, ale wiadomo, że doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne, więc nie ma co narzekać na to. Ciekawe tylko czy jest jeszcze szansa na odpowiednie benefity socjalne do podstawy zarobków, wiecie? Dzięki.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
tardo
 Opinia

wyższego? Od lat wszyscy mechanicy w Luvenie to chłopaki ze średnim

Pomocna?
TakNie
Tomiii
 Opinia

Jakie pieniądze można zarobić na lini produkcyjnej? Czy jakiś social? W weekendy też pracuje się? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
M.
 Opinia

O zabranej premii dowiesz się za dwa miesiące z kartki od wypłaty. Zarobki na produkcji są dobre, ale warunki na instalacjach (i nie tylko) zniechęcą niejednego. No i ci ludzie...

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Luvena S.A. - Luboń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej