brak logo

'Kosta' Edward Przyjemski

Kraków

Opinie o 'Kosta' Edward Przyjemski

mia 2010-03-10 16:35:42
od miesiaca nie moge doprosic sie o wypłate!!
anonim 2010-04-05 00:07:40
NO A JA ZAWSZE MAM J�� NA CZAS PO PROSTU TRZA BY��O DO PRACY CHODZI�� :)
ja 2010-04-05 00:11:05
ja pieniadze zawsze mam ty to jakis odrebny przypadek musisz byc zadnych problemow z kasa nie ma
ehh 2010-05-13 14:15:00
widocznie tez jestem odrebny przypadek bo kase mialam dostac do 18 kwietnia a nie dostalam do dzisiaj!! gdy dzownie do firmy to mowia ze wyjasnia sprawe i oddzwonia i nikt sie do mnie nie odzywa. [usunięte przez moderatora]
ze śląska 2010-08-13 21:12:02
Ja pracuje koło roku i kasiorkę mam i nawet kolejną umowę mi dano więc nawet mam ciągłość pracy :)
jestem zadowolona
paollino 2010-08-19 22:53:25
Z DALEKA OD TEJ FIRMY !!!!!!! [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROBIŁAM TAM 1.5 MIESIĄCA I NIE MAM PIENIĘDZY! WRĘCZ ZARZUCAJĄ MI ŻE WYMYŚLAM BO MI SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ I PEWNO MIAŁAM TE PIENIĄDZE ALE NIE SPRAWDZAM KONTA CZY COŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
również poszkodowany 2010-10-27 11:02:38
Jeżeli chodzi o telefon w sytuacji kiedy nie wypłacili pieniędzy to obiecują (że załatwię, że sprawdzą, że prześlą pieniądze itd.) , a pieniędzy ni widu ni słychu ... porażka ... wszystko jest pięknie do czasu, ale do błędu nie potrafią się przyznać, przy tym nie wypłacając pieniążków ... PORAŻKA !!!!!!!
bleh 2010-11-03 16:55:21
Ja pieniadze miałam dostac za sierpien 17go wrzesnia a za wrzesien 17pażdziernika, tydzien temu dostałam dopiero za sierpien a za wrzesien nie mam kasy do dzis :/ więcej wydalam kasy na telefon i dopominanie się niż zarobie o ile wgle dostanę wypłatę a na początku byłam bardzo zadowolona z tej pracy i chciałam teraz pracować częściej a tak to ja dziękuje... :]
frodek 2010-11-09 09:37:26
ciekawe z jakiego regionu te komentarze???? i czy ktoś ma problem z kasą w Małopolsce?? szukam pracy i chciałabym się czegoś dowiedzieć
wawel-kosta 2010-11-22 21:40:53
czy ktos moze ma numer do siedziby KOSTY?

od roku pracuje i pierwsza wyplata mi sie spoznia
ona 2010-12-01 14:52:28
Witam. Niestety muszę negatywną opinię wystawić tej firmie. Jest nie rzetelna, brak jakiegokolwiek kontaktu w momencie braku wypłaty, właściciel [usunięte przez moderatora] uważa Siebie za Boga dosłownie. Przez miesiąc starałam sie dowiedzieć co z firmą którą wykładałam i towar zawsze był w półce i niestety takiej informacji nie otrzymałam.
anonim 2011-01-27 12:30:31
tez przejechalam sie na tej firmie z powodu tego, że nie dostalam wyplaty. Nie polecam tej firmy nikomu !!!
miajaj 2011-03-18 16:14:32
ktoś mi powie do kogo ja mam sie teraz zwracac znowu tam zmienili koordynatorke byla jedna tyle czasu i wszystko było dobrze potem jakis gostek [usunięte przez moderatora] a teraz znowu jakaś laska ktora n ic nie wie [usunięte przez moderatora] kaze mi se samej wszystko załatwiac jak ten szef dalej bedzie miał takich ludzi to zniknie z tyego rynku i to nie tylko moja opinia ale i dużo przedstawicieli
anonim 2011-03-31 18:38:48
jeżeli jest więcej osób, które tak jak ja nie moga doprosić się pieniędzy za wykonaną pracę to proszę o kontakt moje gg: 5381510
anonim 2011-06-24 20:36:06
Witam was wszystkich.
Jeśli znajdują się tu osoby z województwa DOLNOŚLĄSKIEGO i nie tylko,które były potraktowane tak jak większość proszę o skontaktowanie się ze mną!!
izyy783@o2.pl
graf 2012-01-24 12:36:35
hejka, dostałem do podpisania umowę tak skonstruowaną z której wynika, że wypłaty maja być przelane do 25-go następnego miesiąca, czyli po przepracowanym miesiącu wypłata przychodzi z duuużym poślizgiem.niestety coraz więcej firm stosuje bardzo brzydkie metody werbowania ludzi i jakoś często trafiam na takich, pochodzących z Krakowa. czy tam jest siedlisko nieuczciwych pracodawców?
****** 2012-01-25 14:57:20
to co robimy ta firma to jakies zarty,dzisiaj zglosilem cala akcje do inspekcji pracy,jesli mam na umowie do 20 pieniadze otrzymac a 25 jesczze ich nie mam,beda płacić za dość uczynienie i tyle,jak zatrudnia sie nie kompetentne osoby to potem wychodza takie rzeczy, NIECH ZACZNA SZANOWAC SWOICH PRACOWNIKÓW !
hih 2012-01-28 07:30:23
a z kąd jestś też kraków??
czy inne województwo
hahaha 2012-07-09 06:57:44
powiem ci tak weź sobie wypisy z marketu swoich godzin i dni w które pracowałaś :) pamiętaj aby była tam pieczątka może być z ochrony i do tego podpis albo kierowniczki albo kogoś :) a na umowę nie licz.... jak pracowałaś tydzień to pewnie nie jesteś nawet zgłoszona albo na od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaniesz dzieło z inną kwotą niż tą którą masz dostać
.... 2012-10-10 11:55:24
Pracowałem w tej firmie około roku czasu . Wypłaty były praktycznie zawsze na czas aczkolwiek praktycznie w każdym przypadku było tej wypłaty za mało , jednak po kilku telefonach zawsze było to wyrównane dlatego też nie mam większych zastrzeżeń do Firmy Kosta i oceniam ją na 4 gwiazdki
2013-08-24 13:22:26
ja też
KLUCHA 2014-08-01 22:10:42
SREDNIA TA OCENA TEJ FIRMY. JEDNI CHWALA INNI ZALA. A NIKT NIE NAPISAL GDZIE TE PROBLEMY ZA KASA? JA TAM PRACOWALAM I ZDAZYLO SIE OPOZNIENIE ALE TO PH ZAWALIL ALE PO 1 TEL DO KOORDYNATORA SPRAWA BYLA WYJASNIONA. MOJA KOLEZANKA TAM 2 LATA PRACUJE I ZASTANAWIAM SIE SKAD TO ZE NIE PLACA BO NAM SIE JESZCZE NIE ZDAZYLO ZEBYSMY KASY NIE DOSTALY, CHOC TERAZ MAM INNA PRACE W SWOIM ZAWODZIE. MOZLIWE ZE TE OSOBY TO TE KTORE 1 DZIEN POPRACOWALY I JUZ NIE PRZYSZLY A POZNIEJ MAJA PRETENSJE?? JA OCENIAM NA 4 ++ NA 5 BO ZDAZYLO NAM SIE 3 RAZY OPOZNIENIE Z KASA ALE WSZYSTKO DOSTALYSMY I JESZCZE PRZEPROSINY
Sylwunia20 2014-12-04 22:18:04
a kto byl twoją koordynatorką ? też pracowałam w tej firmie
Pracownica 2015-01-13 09:49:00
Szczerze każda firma ma jakieś swoje opóznienia każdy kombinuje jak może umowe masz nie tak jak trzeba boże a gdzie teraz masz normlana umowe spozniona kasa ale dlaczego? bo jak sie ma pracowników w wielu miastach po parunastu i kązdemu trzeba policzyc godziny to nie jest takie proste samemu to zrobic kazdy sie moze pomylic koordynatorka ktora jest nolwa najpierw musi sie wdrozyc zanim ci pomoze ona tez jest czlowiekeim pozatym firma kosta to tak naprawde firma ktora dziala na zasadzie agencji kosta nas zatrudnia ale ona musi dostac kase z firmy dla ktorej stoicice a oni od sklepu zwrot z zarobku i kolko sie zamyka jesli ktos jeden glupek w sklepie sie sponi to nikt nie dostaje na czas to chyba logiczne jak dla mnie firma jest okej jak wiele podobnych pracuje tu dosc dlugo zeby to wiedziec w małopolsce w pracy nie ma nacisku wszyscy sa dla ciebie mili jesli ty jestes dla nich kazdy jest traktowany idywidualnie .Pozdrawiam wszytkich ktorzy ze mna wspolpracuja lub kiedys beda
Sylwunia21 2015-03-03 11:38:28
dostał już ktoś PIT11 ?
Zdenerwowana Osoba 2015-04-27 21:51:44
Koordynatorka Pani(usunięte przez administratora)est strasznie nie słowna. Pieniądze w określonym przez Panią terminie nie wpłynęły na czas, nawet umowy zwrotnej nie było. Sprawę kieruję na POLICJĘ, ponieważ tak być nie może żeby oszukiwali i wyzyskiwali ludzi.
Szkoda mi tylko Pana Edwarda, na którego firma stoi a tylko dlatego iż szarga Mu opinię, która jak wiadomo w dzisiejszych czasach jest bardzo ważna. No i problemy może mieć On, a nie ona.
oszukana 2015-05-28 19:52:59
NIE POLECAM, Dziewczyny nie zatrudniajcie się tam na hostesse! nie mogę doprosić się pieniędzy. podpisałam umowę i Koordynatorka miała mi odesłać kopię - twierdziła, że potrzebuje podpisu szefa. Umowy nigdy nie otrzymałam (Koordynatorka powiedziała że odeśle, a tego nie zrobiła do tej pory!).Robią wrażenie wiarygodnych podczas podpisywania, potem pracujesz i nie masz żadnego dowodu na to! Oni tam dobrze główkują żeby nas oszukiwać... Napracowałam się mega, cały weekend bo mi zależało na tych pieniądzach. DZIWI MNIE ŻE WIELKIE KORPORACJE I ZNANE FIRMY PRZY CUKIERKACH ZATRUDNIAJĄ TAKIE FIRMY ZEWNĘTRZNE. jak widzę dalej rekrutują młode naiwne dziewczyny do pracy.
3
Były pracownik 2016-09-15 16:24:21
Ogólnie póki ktoś jest potrzebny P.Edwardowi to płaci ,ale na koniec ucina wszystko jak chce -urlop wypoczynkowy,nie wypłaca za dodatkowe imprezy jeśli chodzi o restaurację którą prowadzi Piwnica Pod Złota Pipą ul.floriańska 30 karków to wyciska z pracownika wszystko jak z gąbki później traktuje jakby nie znał.Moja rada od razu umowa bo nie wypłaca i żadnych nadgodzin jak ktoś się nie sprawdzi albo umawia się na 10 zł/h a wypłaca ktoś inny jak go nie ma po 3 zł/h Ogólnie nie polecam !
1
pk 2016-09-23 17:22:41
jak z tej firmy wyciśniesz 3 tysiące to chyba za 450 h hahahah
1
oszukana 2016-09-24 14:07:34
szkoda ,że dobre komentarze na tej stronie są napisane przez współpracowników firmy KOSTA .Jak zdążyliście zauważyć jest to firma tzw.kogucik . Przestrzegam przed współpraca z tą firmą zarówno w marketach jak i pracowników Wawel
1
oszukana 2016-09-25 16:02:37
Bo jest tu całe grono osób oszukanych przez firmę Kosta widać jakie stosują praktyki i jaka jest polityka firmy i dokładnie każdy ma swój rozum więc wszystkim zaczynającym pracę w firmie życzę powodzenia i wytrwałości.Całe szczęście, że powstała strona o pracodawcach na gowork.pl
1
ac 2016-09-30 09:54:25
Ja również jestem oszukana przez firmę kosta na wypłaconych nadgodzinach woj.małopolskie.
Firma stosuje praktyki na granicy prawa a doprosić się o pieniądze graniczy z cudem
1
robocik 2016-10-01 00:24:56
Wybacz 23e4, ale uczciwe wypłacanie nadgodzin które pracownik sobie ciężko wypracował nie jest "dogadzaniem" a normą, więc Twój komentarz jest co najmniej dziwny... Widać, że skoro masz takie podejście do sprawy nie raz dałeś się "nabić w butelkę" przez pracodawcę, lub działasz w ten sam spoób jako pracodawca..:)
Pzdr.
2
Nick 2016-10-04 22:16:46
Nie sądzę ponieważ znam bardzo dobrze firmę kosta i bazuje tylko na przekretach
2
szok 2016-10-05 23:01:26
A wiadomo czy wypłata jest w pełni na czas? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o 'Kosta' Edward Przyjemski - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 'Kosta' Edward Przyjemski