Martes Sport Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Martes Sport Sp. z o.o.
2 947 5 1

Opinie o Martes Sport Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

wro
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Wrocław dziękuje za szkolenie kierowników w Odrodzeniu. Zastrzyk wiedzy i motywacji, której brakowało w MS. Brawo Gośka i regio za organizacje! Takie szkolenia znoszą nas na wyższy poziom jako firmę.

Pomocna?
Tak15Nie36
Nowy
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Witam rozmowe w sprawie pracy na magazynie jak to wygląda naprawde ?

Pomocna?
TakNie2
Antek1989
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam sklep w Rawiczu sprzedawca Pani (usunięte przez administratora)nie polecam pracuje w sklepie sportowym pytając o odżywki i kilka innych rzeczy Pani nie wie co podać ani co doradzić. Żenada za to potrafi stać z kolega i śmiać się w nieboglosy zamiast lepiej wziąść się za pracę. Dla mnie osobiście pracownicy powinni znać towar który sprzedają sklep traci na takich nie kompetentnych pracownikach

Pomocna?
Tak1Nie2
Falka
 Opinia

Musicie jednak przyznać, że cos się ruszyło. Szkolenia rowerowe, biegowe, turystyczne. Widac, że na Dolnym Slasku cos się jednak dzieje.

Pomocna?
Tak3Nie12
Santa Maria
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Falka 06.05.2019 18:41

chyba jednak nie wszędzie.... U nas region PN-WSCH oprócz szkolenia rowerowego (dla wybranych) nie ma żadnych szkoleń... a szkoda

Pomocna?
Tak3Nie1
Martesiak DLS
 Opinia
@Falka 06.05.2019 18:41

Bo to wszystko zalezy od Regio jeśli masz lipnego to żadnego szkolenia nie będziesz mial

Pomocna?
Tak3Nie
Mlody G
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Martesiak DLS 12.05.2019 10:23

Nom kozak szkolenia. Każą dojeżdżać do do roznych miejscowosci oddalonej o 70 km , nie mozesz jechac wlasnych samochodem, wiec w obie strony autobusem jedziesz 3 h , a placa Ci tylko za czas szkolenia np od 10 do 18 , szkoda ze nikt nie pomyslal o tym zeby robic blizej szkolenia lub zeby czas dojazdu byl wliczany w czas pracy :)

Pomocna?
Tak2Nie
KingofDeath
 Opinia

Witam mam pytanie odnośnie pracy właśnie w tej firmie. Jakie są godziny, zarobki i jak wygląda taka praca, bo w piątek mam rozmowę i nie wiem czego się spodziewać ;) Pozdrawiam ;)

Pomocna?
TakNie
Ktos
 Opinia
@KingofDeath 15.05.2019 15:02

Naobiecuja Ci złotych gór A tak naprawdę to jedna wielka zenada..Jak masz okazję to szukaj czegoś lepszego bo tu nie zablysniesz..pzdr

Pomocna?
Tak1Nie
Ktoś
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@KingofDeath 15.05.2019 15:02

Jako pracownik, który jest w firmie od roku stanowczo odradzam ???? Odchodzę właśnie do innej pracy i jestem najszczęśliwszy na świecie!

Pomocna?
Tak1Nie
Agrik
 Opinia
@KingofDeath 15.05.2019 15:02

Wszystko zależy od sklepu, u nas pracujemy po 12h, zarobki na start są straszne, po okresie próbnym tak na prawdę dostaje się „normalna” wypłatę w granicach(usunięte przez administratora). Co do obowiązków to robisz tak naprawdę wszystko, sprzątasz, przyjmujesz dostawy, obrabiasz je, w między czasie obslugujesz klientów, pilnujesz wszystkiego, zmieniasz ceny. Dużo by tu wymieniać :)

Pomocna?
TakNie
Mlody G
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@KingofDeath 15.05.2019 15:02

Siemasz, najczesciej zmiany sa po 12 h dziennie, zarobki praktycznie identyczne jak minimslna krajowa , a roboty masa. Premie ciagle ucinane za byle co. Premii jest tyle ze nawet za nia nie kupisz zadnych porzadnych butow w tym sklepie. Ciagle pretensje, a zarobki w miejscu. Co bys nie zrobil to i tak bedzie za malo. Ja odradzam, ale jesli chcesz to sam sprobuj i sie przekonaj :)

Pomocna?
TakNie
Maja
 Opinia
@KingofDeath 15.05.2019 15:02

Jak Twoje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej? Podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami. Czy zdecydujesz się na pracę w Martes Sport? A może masz jakieś wskazówki dla pozostałych kandydatów?

Pomocna?
TakNie
Angelina
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Zamówiłam buty 3 maja doszły dopiero 17 maja, więc termin na dostarczenie przesyłki (7dni roboczych) jest nieco naciągnięty.. buciki przyszły ładne, zapakowane w oryginalne pudełko, ale nieco w innym kolorze i dł. wkładki też nieco większa niż na matce.

Pomocna?
TakNie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak20Nie
Maja
 Opinia

Jeśli jakaś większa część osób ma jakieś obiekcje względem pracy, czy zachowania innej/innych, to może warto zgłosić to odpowiednim osobom w firmie, lub gdzieś dalej? Warto dbać o dobrą atmosferę w miejscu pracy. A propos - czy współpracownicy w Martes Sport są dla siebie pomocni?

Pomocna?
Tak1Nie
Misia
 Opinia
@Maja 19.01.2019 00:00

Z tym zgłaszaniem to nie takie proste, trochę walka z wiatrakami.

Pomocna?
Tak4Nie
Maria
 Opinia
@Maja 19.01.2019 00:00

W magazynach jest przeświadczenie ze lepiej nic nie zgłaszać bo główny kierownik nie lubi słuchać o jakichkolwiek problemach

Pomocna?
TakNie
Cvb
 Opinia
@Maja 19.01.2019 00:00

Nie ma komu czasami zgłaszać problemów, na forum wypowiadają się często pracownicy, którzy mają słabych kierowników. Jeśli wiadomo, że kierownik nie stanie na wysokości zadania a jest problem od tego w każdej innej firmie jest dział hr...

Pomocna?
TakNie
Znoszący jajoo
 Opinia

M248

Pomocna?
Tak1Nie
Anonimowa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracę w firmie stanowczo odradzam. Ciągłe wymysły centrali, które są oderwane od rzeczywistości sklepowej i sprzedażowej. System, z którym nieprzerwanie są problemy i trzeba go resetować... (usunięte przez administratora). Atmosfery nie ma - w zamian dostajesz ciągła presja. I nawet jak wszystko jest super robione i wykonywane, to i tak jest gonienie, że przecież można zawsze lepiej. (usunięte przez administratora) Zresztą hitem jest ta niby sprzedaż wiązana, która polega tylko i wyłącznie na wciskaniu min. 4 produktów na kasie - tak, aby klienta zdenerwować ;) Dodatkowo pracownik nie jest szkolony z żadnej wiedzy produktowej. Od pierwszego dnia musi sobie radzić sam (usunięte przez administratora) Wisienką na torcie jest kwestia reklamacji, które są w 95% odrzucane przez kierowników (to od nich zależy decyzja). Nie rzadko reklamacja odklejającej się podeszwy (po miesiącu użytkowania!) jest negatywna, bo klient nie kupił... impregnatu (i to właśnie przez brak jego użycia niby podeszwa się zaczęła odklejać...). (usunięte przez administratora)XXI wiek, a oni nadal nie chcą być proklienccy(usunięte przez administratora) Podsumowując: jeżeli ktoś ma szacunek do siebie i nie potrzebuję pilnego zatrudnienia, to z całego serca i gorąco odradzam...

Pomocna?
Tak19Nie
Były pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Anonimowa 07.05.2019 19:23

Popieram wszystko co jest tu napisane ???? zmarnowałam w tej firmie zbyt dużo czasu zanim zrozumiałam że dla tej firmy nie warto szarpać nerwów i zdrowia ???? również odradzam pracę w tej firmie.

Pomocna?
Tak10Nie
Jaś
 Opinia
@Anonimowa 07.05.2019 19:23

Niestety to wszystko prawda. To bardzo smutne.

Pomocna?
Tak8Nie
Matresowe PCT
 Opinia

A u nas spoko kierowniczka bardzo fajna, starsi W porządku, regio ok A makro na oczy nie widziałam. Jest fajna atmosfera ale kasa mogła by być lepsza . Ale u nas same jajcary pracują ????

Pomocna?
Tak32Nie9
Zaawansowany
 Opinia
@Matresowe PCT 15.02.2019 18:20

To jest taki Martes gdzie kierownik i kierownik regionalny są spoko ?! ???? albo pracujecie że sobą miesiąc albo będziecie legendą....

Pomocna?
Tak16Nie1
Martesowe PCT
 Opinia
@Zaawansowany 19.02.2019 23:18

Pracujemy z sobą od prawie roku i skoro tak twierdzisz będziemy legendą. Wielkopolska pozdrawia zazdrośników :)

Pomocna?
Tak19Nie8
Jegomosc
 Opinia
@Martesowe PCT 20.02.2019 16:11

U nas też regionalny i kierownik wporzadku. ????

Pomocna?
Tak4Nie6
Zaawansowany
 Opinia
@Martesowe PCT 20.02.2019 16:11

Pogadamy za parę lat o ile wytrzymasz tępo...a ekipą czy kierownik może odejść i Co wtedy ? Lezysz i marzysz o czasach które były wcześniej. ...

Pomocna?
Tak13Nie
Martesowe PCT
 Opinia
@Zaawansowany 21.02.2019 12:18

Matko skąd u Ciebie tyle jadu zamiast się rozwodzić i zazdrościć jak jest u innych, przełóż tą energię na własny zespół to może jaja przestaną Ciebie boleć.

Pomocna?
Tak20Nie6
Martesowe PCT
 Opinia

Może nie mierz wszystkich jedną miarą....niektórzy są w porządku. Bynajmniej nasz jest, co prawda mało mamy z nim kontaktu ale nasza kierowniczka zawsze mówi że jest bardzo pomocny i można na niego liczyć, nie słyszałam żadnego negatywnego słowa na Jego temat.

Pomocna?
Tak17Nie7
Martesowe PCT
 Opinia

Yhym nawet by sobie nie dała wejść w ... . To taki typ osoby co wymaga ale same z siebie 100 procent. TY to nawet w jednej setnej jej nie dorównujesz pewnie i to Cię złości, żal mi Ciebie....

Pomocna?
Tak15Nie5
Ciekawe
 Opinia
@Martesowe PCT 04.03.2019 15:28

Co oznacza skrót PCT?

Pomocna?
Tak10Nie1
Martesowe PCT
 Opinia
@Ciekawe 11.03.2019 21:28

Myśl, masz zagadkę.

Pomocna?
Tak7Nie6
1
Ciekawe
 Opinia
@Martesowe PCT 12.03.2019 18:08

No we, powiedz albo kto inny niech pomoże bo nic nie wymyślę.

Pomocna?
Tak7Nie2
Martesowe PCT
 Opinia
@Ciekawe 13.03.2019 22:49

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :)....

Pomocna?
Tak4Nie5
Martesowe PCT
 Opinia

POWIEDZ CZEMU TAK .... Brak opanowania to chyba wspólna cecha wszystkich niezadowolonych z tej pracy . A co wy myślicie że przychodzicie za kasę leżeć? Może i fakt pieniądze nie są szalowe ale idź na linie i pracuj w fabryce i się uśmiechać bo masz 3 tysie za 260 godz.... hipokryci i tyle . Żal Ci (usunięte przez administratora) ściska że mamy dobrą załogę? Weź coś na ciśnienie żeby żyłka Ci nie pękła .... Nie pozdrawiam chamów bez kultury....????

Pomocna?
Tak6Nie8
M jak Martes :D
 Opinia
@Martesowe PCT 25.03.2019 12:11

Za 260 godzin na linii zarobisz nie 3 tysiące, tylko 2x więcej. Nie znasz realiów linii produkcyjnej. Na linii produkcyjnej zarabia się 3 tysiące za normalną ilość godzin w miesiącu i to w średnich i małych miastach :D

Pomocna?
Tak4Nie4
Krzychu
 Opinia

Po co tyle regionalnych w tej firmie? Po co takie wizyty co tydz. ? Strata kasy ...

Pomocna?
Tak13Nie
Marccco
 Opinia
@Krzychu 28.03.2019 11:40

Co tydzień wizyty regio ?? Ciekawe gdzie u mnie regio raz na dwa miesiące potrzebujesz pomocy to ma Cię w (usunięte przez administratora) tylko wymaga ..... i te idiotyczne emaile z kopią do wszystkich na podkladke jak utnie premie...:/

Pomocna?
Tak10Nie
Arek
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Martesowe PCT 25.03.2019 12:11

Powiedz czemu tak? PCT? Nie wierzę.

Pomocna?
Tak4Nie
Kaśka
 Opinia
@Martesowe PCT 04.03.2019 15:28

Szczerze nie polecam pracy. Jedym słowem DZIECINADA tam na górze i na dole.

Pomocna?
Tak13Nie
Martesowe PCT
 Opinia
@Arek 11.04.2019 23:38

Twoja sprawa ...

Pomocna?
Tak1Nie2
Dzery
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Kaśka 15.04.2019 08:43

A to dalej się nic nie zmieniło!" Ważne" i "Poważne" rozmowy pidczas wizyt regionalych i makro nadal są....faktycznie wybór rzeczy dla siebie najważniejszy. Co tam wyniki co tam personel itd. Ważne że Ci się kasa na koniec miesiaca zgadza i dobra jest!

Pomocna?
Tak3Nie
Nick
 Opinia

Płacę minimalne w górę a w Martesie pensje dalej na tym samym poziomie a KRS jeszcze powie że podwyżka jest PPE. Śmiechu warte.

Pomocna?
Tak12Nie
Stokrotka
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora) Martessport ul. Malowany Dworek 115, nie umiejąca elokwentnie przeprowadzić rozmowy z klientem. Jeżeli zachodzi jakiś problem do wyjaśnienia to bezczelnie odkłada słuchawkę; po kilku, kilkunastu próbach ponownego dodzwonienia się połączenie jest w chwili rozłączane, jaka firma zatrudnia tak beznadziejne osoby?!

Pomocna?
Tak8Nie
wro
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Wrocław dziękuje za szkolenie kierowników w Odrodzeniu. Zastrzyk wiedzy i motywacji, której brakowało w MS. Brawo Gośka i regio za organizacje! Takie szkolenia znoszą nas na wyższy poziom jako firmę.

Pomocna?
Tak15Nie36
Młoda
 Opinia
@wro 08.04.2019 11:49

Wiatm jakie zarobki kierownik sklepu na reke ...Duże miasto

Pomocna?
TakNie
Arek
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Młoda 10.04.2019 13:50

2500 na łapę podstawy

Pomocna?
Tak4Nie
Jurgien
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

A co się stanęło? (usunięte przez administratora) To zastanawiające...

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Tak
 Opinia

Odwołanie jest w praktyce wnioskiem o ponowne rozpatrzenie sprawy i, w przeciwieństwie do pierwotnej reklamacji, sprzedawca nie musi odpowiadać na nasz wniosek, nie ma tu ustawy która to reguluje.

Pomocna?
Tak1Nie1
farsa
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

To jakaś farsa, dyrekcja powinna się zabrać za DZIAŁ OBSŁUGI KLIENTA !! można dzwonić po milion razy i nic!! tam wogole istnieje coś takiego jak bok?? druga sprawa czekałem na towar prawie miesiąc??!! mamy 21w i na towar trzeba tyle czekać to jakaś żenada!!! pofatygowałem się do magazynu sam po odbiór zamówienia i co się okazało ze oni nawet magazynów nie maj!!!tylko głupio tłumaczą ze towar idzie z sklepów !! na litość!!! to jakbym zamówił z 15 artykułów to czekałbym chyba rok nie wspominając ze przyszło by mi zapewne z 15paczek nigdy więcej martesu i przestrzegam was przed zakupami tam!!! A co jeszcze śmieszne to niby komunikat pisze o opóźnieniu bo ponoć im serwer nie działał...taaa ponad tydzień to jakich wy tam macie programistów?! zmieńcie może podejście nie obiecujcie cudów do 7dni wystarczy zmienić politykę tak jak inne sklepy internetowe z dużymi zamówieniami że można na nie miesiąć czekać a człowiek będzie zdrowszy o te stracone nerwy!

Pomocna?
Tak6Nie
2
Szczęśliwa
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Pracowalam tam rok i szczerze nie polecam. Praca sama w sobie nie jest zła, natomiast osoby zarządzające... Tragedia. Regionalna czepia się dosłownie wszystkiego, a to jest pretekst do ucianania premi która i tak nie jest za duża. Często zmienia zdanie, przez co wine zwala na starszych sprzedawców że źle wykonują jej polecenia. Regionalnej zaczęło przeszkadzać że walczymy o swoje więc sama chciała zmienić połowę pracowników, na szczęście nikt nie dał jej tej satysfakcji. Na zmianie często jest po 2 pracowników, przez co (usunięte przez administratora) maja wolna rękę bo nie jest się w stanie upilnowac samemu cały sklep, gdy funkcyjna wykonuje swoje obowiązki w biurze. Czesta rotacja pracowników. Kierownictwo nie ma szacunku do pracownika. Dużo by jeszcze wynianiac. Przydała by się tam wizyta PIP-u, może to by pomogło innym osoba tam pracującym. Opinia pewnie nie będzie za długo na stronie, bo kierownicy sklepów usuwają niewygodne komentarze ( kolega z pracy widział na własne oczy).

Pomocna?
Tak22Nie
Dezet
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Masakra, coraz gorzej się dzieje w tej firmie. Za byle co Są ucinane premie... pracuje 3 lata i widzę sam po sobie ze jak najszybciej trzeba zmienić prace. Nacisk na sprzedaż, tysiąc emaili na dzień, milion zadań wymyślonych do zrobienia na już. Straszna presja, zero wsparcia ze strony KRS... nie polecam firmy nikomu! Moje sugestie dla Martes Sport Sp. z o.o.: Pensje w górę ! Żeby pracownik który Ma 25 lAt już korzystał z masaży, bo nie może wyrobić na ból pleców i odbiera 2tys wypłaty to jest śmieszne ! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Pensja w gore

Pomocna?
Tak24Nie
Marian
 Opinia

Czy ktoś coś powie na temat serwisant sprzedawca? Na czym polega ta praca i jakie zarobki

Pomocna?
Tak1Nie1
MartesowySerwisant
 Opinia
@Marian 26.02.2019 23:24

Serwisant ma dodatek w wysokości 250zł brutto Obowiązkiem jest szkolenie innych osób z kategorii rowerów, nart, butów narciarskich i wszelakie naprawy i regulacje związane z nimi. Dodatkowo musisz zgłaszać reklamacje do producenta związane z wyżej wymienionymi

Pomocna?
Tak1Nie1
Martesiak DLS
 Opinia
@MartesowySerwisant 11.03.2019 22:13

Szkoda że to tylko w teorii u mnie każdy chłopak musi to robić

Pomocna?
Tak11Nie
Magazin
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

W związku z zaginieciem kilkuset sztuk drogiej odzieży od maja na wszystkich magazynach montuje się kamery.Potwierdzone info

Pomocna?
Tak1Nie1
UcinamWamPremie
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Cześć. Pracowałem w większym Martesie w galerii (duży ruch, sporo wyzwań). Praca sama w sobie nie byłaby zła lecz polityka s(usunięte przez administratora)lepu jest naładowana jadem do granic możliwości. Zdarzają się zmiany 4x12h, 2x8h. Pupilki kierownika mają ustawiane same 8h od rana i 2-3 razy po 12 żeby nie było... Pewnego dnia stwierdziłem, że ogarnę magazyn z butami bo ciężko znaleźć drugą pare gdy klient prosi, każdemu schodziło się długo potem przepraszanie itd. Poinformowałem kierownika, że w godzinach najmniejszego ruchu pójdę to ogarnąć( na sali 2 chłopaków + kasierka+ kierownik). Po 2h gdy skonczyłem dostałem zyebe jak mogłem zostawić wszystkich samych na tyle czasu a tego, że ułatwiłem szukanie na magazynie to mieli gdzieś (chyba im się to podobało). Regionalni to zwykłe szuje(wcześniej zwykli pracownicy tego miejsca więc wiedzą jak jest) ale byle co jest ŚWIETNYM POWODEM do ucięcia premii która i tak jest śmieszna( coś ponad stówka). Wpadasz rano a tam list od regionalnego, że rolki w złym miejscu były i jak tak sobie lejemy na sklep to ucina premie wszystkim MOŻE SIĘ NAUCZYMY. Ludzie w większości fałszywi, wszyscy obrabiali sobie nawzajem tyłek, ja nigdy nie uczestniczyłem w takich dyskusjach- nie mój poziom. Po 3 miesiącach nie przedłużono mi umowy podając fałszywe lub MEGA naciągane argumenty. -Nie zdobyłeś zaufania kierownictwa( a co, okradłem ich?, nie obrabiałem tyłka każdemu jak w słabej telenoweli?) -Brałeś się za najłatwiejsze zadania nie zważając na innych ( to mnie zagotowało, codziennie rano rozmawiałem z chłopakami który co robi i dzieliliśmy się obowiązkami). -Praca z klientem zostawia wiele do życzenia(jakoś nie miałem z tym problemu i byłem drugi w sprzedaży rowerów) -Jesz na sali(raz wychodząc z socjalu połykałem reszte batona) -Siedzisz dużo na socjalu (nawet na dwójeczkę tam nie chodziłem :) tylko siku i przerwa). -Dziewczyna czasem przynosiła mi do pracy jedzenie, dostałem pouczenie, że nie bardzo może przyjść do mnie zamienić słowo i zostawić papu przy czym kierownik non stop latał po sali na telefonie służbowym gadając z różnymi ludźmi i żaląc się, że premie ucieli a do innych przychodzili znajomi nawet na 30 min pogadać. Nie dodali tylko, że jestem kolejnym pracownikiem na 3 miesiące z rzędu od lat I TO WSZYSTKO ZA 1,8K MIESIĘCZNIE. Pozdrawiam ! :)

Pomocna?
Tak23Nie
0909
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Zarobki śmieszne. Bardzo zroznicowane w zależności od regionu. Masz slabego regionalnego-masz slaba wypłatę. (usunięte przez administratora) Oszczedzanie na wszystkim. Zero socjalu. Nie polecam.

Pomocna?
Tak14Nie
Janek
 Opinia

A jakie są zarobki na stanowisku serwisant-kasjer? I za co taka osoba jest odpowiedzialna

Pomocna?
Tak5Nie
Stachu
 Opinia

Kórcze może cza zacząć do JJ troszkę mam ma masę :D pewnie młodego (usunięte przez administratora)poproszę o ćwiczenia :)

Pomocna?
Tak4Nie
Prosta matematyka
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

(usunięte przez administratora) W 2019 w stawka płacy minimalnej wzrosła o 250zł. Mamy tez jedna niedzielne handlowa wiec dla min. 70% ekipy obowiązkowo pracującej w weekendu płaca w Martesie zminiejszyla się o -60 zł. Jak wiec z tego równania otrzymać zaangażowanie, zmotywowanych pracowników i ograniczyć rotacje wśród sprzedawców. Potrzebne są zmiany bo ludzie potrafią liczyć.

Pomocna?
Tak25Nie
bingo
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

czy firma Martes (usunięte przez administratora) na przykład czy zwraca na czas pieniądze z tytułu zwrotu produktu lub reklamacji? mam wrażenie, że nie tylko nie dbają o ludzi, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
1
Nikt ważny...!!??
 Opinia

A ja dla odmiany powiem tak: Kiedyś bardzo mądry człowiek, angielski przedsiębiorca, teraz już milioner wypowiedział takie słowa : "Klienci nie są najważniejsi. PRACOWNICY są najważniejsi. Jeśli zadbasz o swoich pracowników, oni zatroszcza się o klientów." Szanowni właściciele tej prężnie rozwijającej się firmy, w pogoni za zyskiem i milionami troszkę się pogubiliscie. Pytam zatem czym byłby Wasz towar bez Nas stojących tu za kasa w niedzielę i święta? Nie zapominajcie proszę że to my mamy kontakt z klientem, to od nas zależy jaka zbudujemy z nim relacje i czy do nas wróci.. Skoro nas nie doceniacie to jak my mamy dbać o naszych klientów? I znów powrót do tekstu który napisałam.. Jeśli o to nie zadbacie, my pracownicy z wieloletnim stażem prędzej czy później uciekniemy stąd czy tego chcecie czy na tym Wam zależy abyśmy się zwalniali? Abyśmy narzekali, aby ciągle nam zabierać, ucinać? To ma być kara za to że tak ciężko pracujemy? Bo póki co tak jest. A tak na marginesie wizyta tajemniczego klienta powinna być premiowana, jeśli ekipa dobrze wypadła a czym jest. Jest karą. Ludzie opamietajcie się...!!! Czego Wy wymagacie od nas? Zastanówcie się nad przyszłością tej firmy skoro nie szanujecie NAS ( bo dla Was jesteśmy nikim, bo tak się czujemy). Otwórzcie oczy, skoro tak wiele pracowników narzeka to chyba Musi być coś nie tak? No chyba że chcecie abyśmy się nadal zwalniali? Jestem długoletnim pracownikiem tej firmy z ponad 10letnim stażem, pracującym uczciwie, w pełnim oddanym, dyspozycyjnym. Moje zarobki od lat stoją w miejscu, baaaa bywa że są niższe! Myślę że dużo serca włożyłam pracując w tej firmie. Dałam o klienta. Jednak coraz częściej dopada mnie niemoc, że nic już tutaj nie osiągnie. Dopada mnie zwątpienie i smutna prawda że będzie tylko gorzej. Za to że byłam wierna tej firmie spotyka mnie kara, odbieranie premii, wieczne niezadowolenie.. Jest to cholernie przykre. Z pełną odpowiedzialnością mogę teraz napisać : Nie żal mi odejść!

Pomocna?
Tak55Nie
Mati
 Opinia
@Nikt ważny...!!?? 17.02.2019 10:12

Uciekaj, a zobaczysz że może byc o wiele wiele lepiej!;) Ja po 11 latach podjąłem się tego kroku i nie żałuję, są firmy gdzie szefostwo potrafi docenić pracownika, wysłuchać go, sam od siebie dać do wypłaty coś więcej. Tak , takie firmy są a Martes niestety tylko potrafi zabierac.

Pomocna?
Tak24Nie
niezadowolony
 Opinia

pracowałem w gdańsku prawie od samego początku. Później okazało się jak to naprawdę wygląda. (usunięte przez administratora)przez kierowników, im bardziej się starałeś tym bardziej ci się obrywało. Potrafili nawet wyliczać wyjścia do toalety (podobno za często się chodziło). Może czasami i tak, bo tylko tak można było na chwilę odetchnąć. Kiedy kierownictwo siedziało na socjalu grając w gry czy oglądając mecze naprawdę trzeba było się nieźle napocić na sklepie. W końcu 2 o(usunięte przez administratora)Robili płatne nadgodziny, a często nawet w tym czasie nie było ich w pracy. W sumie w normalne dni też (usunięte przez administratora)potrafił sobie od tak nie przyjść. Zgłosiliśmy to regionalnemu bo ileż można cos takiego znosić, ale to nic nie dało. Poczuł się jeszcze bardziej bezkarny. Tutaj naprawdę można dużo pisać bez zmyślania. Szkoda że osoby które tam pracuja nie chcą się tym zająć i podoba im się (usunięte przez administratora) Są zdania że lepsze zło które się zna. Z pozytywnych stron to kasa na czas oraz atmosfera. Przynajmniej była kiedy tam pracowałem bo potem pewnym osobom coś obiło i zaczęły donosić na innych.(usunięte przez administratora) Chętnie bym to zgłosił i pokazał dowody, ale wole być anonimowy. Pozdrawiam Moje sugestie dla Martes Sport Sp. z o.o.: częstsze NIEZAPOWIEDZIANE kontrole dla kadry rządzącej. Bo kontrola po informowaniu regionalnego to żadna tajemnica

Pomocna?
Tak8Nie1
1
Litwinka
 Opinia

Witam. Pracowałam w Martesie około 2 lata i powiem tak zwykli sprzedawcy (w większości) spoko starsi to niektórzy myślą że wszystkie rozumy pozjadali. Ganiali wołają o byle (usunięte przez administratora) Kierownictwo ok bardzo spoko. (usunięte przez administratora) Premie zabiera za wszystko. Mimo olbrzymich obrotów jednych z największych w sieci zawsze się coś znajdzie żeby uciąć premie. Szuka haków żeby wywalić ludzi nie zbyt wygodnych .... TRAGEDIA. Praca ok ale atmosfera czasem bywa gęsta. Ludzie to jest tylko praca w sklepie a nie w wojsku. Więcej luzu. Region gdzie pracowałam to północny wschód. Pozdrawiam normalnych ludzi co traktują ta prace swobodnie.

Pomocna?
Tak15Nie1
Tyty
 Opinia
@Litwinka 12.02.2019 09:32

Przecieram oczy ze zdumienia jak patrzę na tych od zarządzania...

Pomocna?
Tak9Nie
On
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Litwinka 12.02.2019 09:32

Łatwiej narzekać i mówić o osobach wyższym stanowiskiem jakie one są niekonpetentne. Czasem warto popatrzeć na siebie ☺

Pomocna?
Tak8Nie1
Yhyck
 Opinia
@Litwinka 12.02.2019 09:32

Pracowałaś czy dalej pracujesz ? Raz piszesz w czasie przeszłym raz w teraźniejszym. Premie wydziela kierownik jeśli twierdzisz że jest taki spoko to czemu ucina? Mam podejrzenia że potrafisz ładnie kręcić..

Pomocna?
Tak6Nie
Koleś z fochem
 Opinia
@On 16.02.2019 08:56

A Ty popatrzyłes na siebie? Co sobą reprezentujesz? Jak kompetentny jesteś ? I czy aby na pewno jesteś wart tego stanowiska? Czy dajesz odpowiedni przyklad ludziom którymi zarzadzasz? Co na przyszłość z tego wyciągną? Że wizyta wygląda jak wygląda ?...pogadajmy o pogodzie???

Pomocna?
Tak10Nie
agnieszka
 Opinia

proszę o info odnosnie pracy w dziele realizacji zamowien internetowych jakies opinie ? czego sie mozna spodziewac

Pomocna?
Tak1Nie
Xyz
 Opinia
@agnieszka 30.01.2019 10:40

Praca bardzo monotonna, stawki najnizsze, dziewczyna która zarządza ma mniejsza wiedzę niż jej pracownicy, nie ogarnia zupełnie, nadgodziny w jej wykonaniu to śmiech na sali.. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie2
Maja
 Opinia
@agnieszka 30.01.2019 10:40

Mam nadzieję, że odpowiedź użytkownika @Xyz Cię usatysfakcjonowała. Od siebie mogę z kolei dodać, że pracując w Martes Sport jako pracownik Działu Sprzedaży Internetowej w dziale realizacji będziesz odpowiedzialny za: monitorowanie procesu realizacji zamówień, obsługę kasy fiskalnej i za zapewnianie profesjonalnej obsługi klienta. Od kandydata oczekują natomiast: podstawowej znajomości programu Excel, podstawowej znajomość branży e-commerce, umiejętności pracy pod presją czasu, komunikatywności, umiejętności pracy w zespole oraz doskonałej organizacji czasu pracy. Więcej informacji znajdziesz tu: http://martessport.com.pl/hrlink/NDg0NTNfMF85ODQ=.html Czy spełniasz takie wymagania?

Pomocna?
TakNie1
xyz
 Opinia
@Xyz 04.02.2019 04:38

no dzisiaj wyjątkowo pracowało się na nadgodzinach, to już nie była długa przerwa.... Kontrola zmienia ludzi.... Nie do poznania (szok!)...... Czasami człowiek się zastanawia jaki jest klucz do awansowania takich osób...

Pomocna?
Tak3Nie2
Typowy Janusz
 Opinia

Dobrze,że usunięto kierownika od kóz z WMS.Ciągle upadlanie ludzi było nie do zniesienia.Skoro jest taki idealny jak o sobie mówi sobie swietnie poradzi na chochole

Pomocna?
Tak10Nie
Magazynier
 Opinia
@Typowy Janusz 04.02.2019 09:13

Już to jest nudne. Piszą to osoby które zostały odsunięte z wms bo były za słabe. Dogadało się 3 ziomkow i tak to wygląda. Było trzeba przyjść i się przekonać.....

Pomocna?
Tak11Nie1
Bnh
 Opinia
@Magazynier 04.02.2019 21:04

Dla mnie też decyzja dość niezrozumiała, z gościem można było wszystko załatwić... Skąd tak negatywne opinie nie wiem... Wszyscy o tym mówią i są w szoku jak do tego doszło...

Pomocna?
Tak7Nie
Maria
 Opinia
@Bnh 06.02.2019 15:27

Zdecydowanie najlepszy kierownik na magazynach nawet można stwierdzic,że bardziej ogarniety od (usunięte przez administratora)Miał jednak jedna wade,musiał pokazać swoja władze i zle traktował ludzi którymi zarzadzał

Pomocna?
Tak3Nie
Zawiedziony
 Opinia
@Maria 08.02.2019 07:36

Mylisz się drogi kolego. Traktował ich dobrze a to był tylko wymysł osób którym im on nie spasował. Firma popełnia duży błąd zwalniajac tak cenną osobę.

Pomocna?
Tak7Nie1
Maria
 Opinia
@Zawiedziony 08.02.2019 15:41

Atmosfera i warunki w pracy są bardzo ważne.A na WMS_sie od dawna było głośno o złym traktowaniu zreszta osoby zwalniajace podawały taki powód, było ich ponad dwudziestu w przeciagu roku.(usunięte przez administratora) wiedzac o tym nic nie zrobił w żaden sposób nie reagował.

Pomocna?
TakNie
Maria
 Opinia
@Zawiedziony 08.02.2019 15:41

Atmosfera i warunki w pracy są bardzo ważne.A na WMS_sie od dawna było głośno o złym traktowaniu zreszta osoby zwalniajace podawały taki powód, było ich ponad dwudziestu w przeciagu roku.(usunięte przez administratora) wiedzac o tym nic nie zrobił w żaden sposób nie reagował.

Pomocna?
Tak1Nie
Maria
 Opinia
@Bnh 06.02.2019 15:27

(usunięte przez administratora) już dużo wcześniej miał zrobić z tym porzadek, ale pomimo skarg i licznych zwolnień dalej nie reagował!

Pomocna?
TakNie
Maria
 Opinia
@Bnh 06.02.2019 15:27

(usunięte przez administratora) już dużo wcześniej miał zrobić z tym porzadek, ale pomimo skarg i licznych zwolnień dalej nie reagował!

Pomocna?
TakNie
Maria
 Opinia
@Typowy Janusz 04.02.2019 09:13

Poradzi sobie bo tam już nie ma czym zarzadzać

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie
LA la La LALECZKA
 Opinia

To jak już nie pracujesz warto by było z imienia i nazwiska oraz sklepu się przedstawic bo teraz wygląda to jak wyładowanie frustracji i chęć zemsty A to mega słabe jest.....

Pomocna?
Tak1Nie
Martes stanem umysłu
 Opinia
@LA la La LALECZKA 02.02.2019 00:34

Jest to forum do wyrażenia swojej opinii na temat pracy w danej firmie i właśnie to zrobiłam zamieszczając ten komentarz. Mścić się nie mam za co. Po prostu ta firma i sposób zarządzania nią mnie śmieszy.. A kim Ty kurde jesteś żeby ci się przedstawiać??? To teraz masz zagadkę... może zmusi to Twój mózg do chociaż minimalnego wysiłku;)

Pomocna?
Tak16Nie
LA la La LALECZKA
 Opinia
@Martes stanem umysłu 02.02.2019 14:42

Twojego nie zmusiło widać skoro tu wylewasz swoje żale A nie powiedziałaś tego prosto w twarz przełożonym. Niestety mało kto to potrafi bo jakże trzeba być złym na firmę żeby w ogóle chciało się na takim forum taką rozprawkę pisać, odwagi brak. I do tego Twój poziom kultury świadczy o Tobie, powodzenia w szukaniu nowej pracy mam nadzieję że tęsknić nie będziesz bo powrotów tu nie ma ????

Pomocna?
Tak1Nie
Byly
 Opinia
@LA la La LALECZKA 03.02.2019 15:00

Widzę że Martes to całe twoje życie właśnie takich jak ty potrzebują nierozgarniętych firma jeszcze ci się odwdzięczy za twoją nadgorliwość nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie
LA la La LALECZKA
 Opinia
@Byly 05.02.2019 21:33

Ehhhhh następny myśliciel, niby wiesz kim jestem ? Mam rodzinę i swoje pasje ale czy każdy musi narzekać na pracę, owszem są rzeczy z którymi się nie zgadzam ale mówię to mojemu regio w oczy i na jedne rzeczy mam wpływ na drugie nie , pomijając te drobnostki reszta jest ok i tak lubię swoją pracę... wyprzedzając Twoje pytanie. A nierobom będzie źle w każdej pracy chodzby sztabki złota przekladal.

Pomocna?
Tak1Nie
Jak z popiołu....
 Opinia
@Byly 05.02.2019 21:33

I dalej brak pomysłów ma wzrost sprzedaży a zbędne nie potrzebne rozmowy trwają. (usunięte przez administratora) na sklepach jak był tak jest...Może czas już na wymiane "starej" kadry. Pora na poryw świeżości w działaniu.

Pomocna?
Tak4Nie
Pablooo
 Opinia
@Jak z popiołu.... 07.02.2019 17:48

A to jest strona do podsuwania pomysłów kadrze kierowniczej ? Niech się trochę wyslila sami mają dawać przykład A nie czekać na to żeby ktoś im rzucił hasło.... co kolesiaratwo nie zdaje egzaminów i wszystko zaczyna się walić, hahhahah

Pomocna?
Tak4Nie
Pablooo
 Opinia
@Jak z popiołu.... 07.02.2019 17:48

A to jest strona do podsuwania pomysłów kadrze kierowniczej ? Niech się trochę wyslila sami mają dawać przykład A nie czekać na to żeby ktoś im rzucił hasło.... co kolesiaratwo nie zdaje egzaminów i wszystko zaczyna się walić, hahhahah

Pomocna?
Tak2Nie
George
 Opinia

zamówiłem produkt i od razu opłaciłem dostałem sms że produkt zostanie wysłany w ciągu 3-7 dni mineło 10 dni dostaje sms że produkt jest niedostępny Moje sugestie dla Martes Sport Sp. z o.o.: tak się nie robi 10%rabatu na towary nieprzecenione to kpina w ramach rekompesaty za 10 dni przetrzymywania pieniędzy a może i dłużej bo jeszcze do mnie nie wpłyneły

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o Martes Sport Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Martes Sport Sp. z o.o.

Warszawa - Martes Sport Sp. z o. o. Bielsko-Biała - Martes Sport Bielsko - Martes Sport Sp. z o.o. Przemyśl - Martes Sport Ostrów Wielkopolski - MARTES SPORT Gniezno - Martes Sport Kłodzko - Martes Sport Bielsko-Biała - Martes Sport Sp.z o.o. Szcecin - Martes Sport Szczecin - Martes Sport Gliwice - Martes Sport Łódź - Martes Sport Toruń - Martes Sport Bielsko-Biała - Martes Sport Bielsko Biała Czeladź - Martes Sport Częstochowa - Martes Sport Gdańsk - Martes Sport Sosnowiec - Martes Sport Poznań - Martes Sport Lublin - Martes Sport Szczecin - Martes Sport Gdańsk - Martes Sport Lębork - Martes sport Rzeszów - Martes Sport Jasło - Martes Sport Mrągowo - Martes sport Bielsko-Biała - Martes sport Mrągowo - Martes Sport Krasnystaw - Martes Sport Lublin - Martes Sport Sp. Z O.O. Głogów - Martes Sport Lubliniec - Martes Sport Biłgoraj - Martes Sport Rawicz - Martes Sport Radomsko - Martes Sport Bolesławiec - Martes Sport Szczecinek - Martes Sport Gdynia - Martes Sport Kołobrzeg - Martes Sport Mińsk Mazowiecki - Martes Sport Szczecin - Martes Sport Namysłów - Martes Sport Warszawa - Martes Sport Zamość - Martes Sport Kwidzyn - Martes Sport Bytom - Martes Sport Chełm - Martes Sport Grójec - Martes Sport Jastrzębie-Zdrój - Martes Sport Knurów - Martes Sport Białystok - Martes Sport Zgorzelec - Martes Sport Lisowice - Martes Sport Dąbrowa Górnicza - Martes Sport Ruszowice - Martes Sport Świecie - Martes Sport Konin - Martes Sport Łódź - Martes Sport Lubań - Martes Sport Stargard Szczeciński - Martes Sport Szczecin - Martes Sport Radom - Martes Sport Warszawa - Martes Sport Świnoujście - Martes Sport Poznań - Martes Sport Kalisz - Martes Sport Milanówek - Martes Sport Krosno - Martes Sport Starachowice - Martes Sport Kalisz - Martes Sport Police - Martes Sport Jasin k .swarzędza - Martes Sport Żary - Martes Sport Spalice - Martes Sport Rumia - Martes Sport Poznań - Martes Sport Świdnica - Martes Sport Legionowo - Martes Sport Kętrzyn - Martes Sport Skarżysko-Kamienna - Martes Sport Kartuzy - Martes Sport Kutno - Martes Sport Jarosław - Martes Sport Szczecin - Martes Sport Turek - Martes Sport Starogard Gdański - Martes Sport Nysa - Martes Sport Leszno - Martes Sport Mysłowice - Martes Sport Jelenia Góra - Martes Sport Włocławek - Martes Sport Skawina - Martes Sport Włocławek - Martes Sport Wieluń - Martes Sport Słupsk - Martes Sport Wodzisław Śląski - Martes Sport Bełchatów piotrków - Martes Sport Bojanowo Stare - Martes Sport Bolesławiec - Martes Sport Ruszowice - Martes Sport Zamość - Martes Sport Suwałki - Martes Sport Tarnobrzeg - Martes Sport Wrocław - Martes Sport Jarocin - Martes Sport Łódź - Martes Sport Świdnik - Martes Sport Radom - Martes Sport Nowa Sól - Martes Sport Łagów - Martes Sport Dąbrowa Górnicza - Martes Sport Szamotuły - Martes Sport Sulechów - Martes Sport Kluczbork - Martes Sport Oświęcim - Martes Sport Łódź - Martes Sport Żory - Martes Sport Piła - Martes Sport Gorzów Wielkopolski - Martes Sport Nowy Targ - Martes Sport
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny