Sklep Martes (Martes Sport)

3.2/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Martes Sport Sp. z o.o.

15.01.2025 09:28

Cieszymy się, że jesteś!

Miło nam, że interesujesz się Martes Sport i odwiedzasz nasz profil na portalu gowork.pl.

Jesteśmy tutaj dla Ciebie, ponieważ wierzymy, że Twoja opinia może wyznaczyć nowe kierunki rozwoju w naszym biznesie. Dziękujemy za wszystkie wystawione pozytywne opinie, jak i za konstruktywne słowa krytyki.

Chcielibyśmy Cię zaprosić do ewentualnego kontaktu pod adresem: [email protected] Postaramy się udzielić odpowiedzi na interesujące Ciebie pytania lub wszelkie uwagi.

Promowanie aktywności fizycznej, pokazywanie ludziom, że sport to ogrom korzyści dla ich zdrowia, samopoczucia i sylwetki to coś, co staramy się robić na co dzień. Nasze wartości to zgrany team oraz stabilna praca. Cenimy dobre relacje w pracy, bo przekładają się one na integrację zespołu i świetne pomysły.

Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strony internetowej: Home - Martes Sport

Poznaj nas bliżej i dołącz do naszego teamu!

Zapraszamy!
lalalalala

16.09.2026 18:01

Obowiązek klienta: Według UOKiK potwierdza: To klient musi mieć odliczoną gotówkę, to po stronie konsumenta leży zadbanie o formę płatności ułatwiającą transakcję.Brak drobnych w kasie: Jeśli w sklepie nie ma jak wydać reszty, sprzedawca ma prawo odmówić sfinalizowania transakcji gotówkowej.
Martesiak

16.09.2026 21:44

Nie musi mieć jak wydać 😊 to Twój tata musi dać kwotę, tyle ile powinien. Doinformuj się.
martesiak

29.09.2026 15:37

Widzieliście już najnowszą informację z centrali? Koniec cudownej premii 15+...po raz kolejny...Czy centrala może podać chociaż jeden powód takiej decyzji?
#KierownikSklepu

NickNick

03.10.2026 12:07

Pracownicy to już nawet nie tracą czasu, żeby pisać tutaj komentarze. Chyba są zajęci szukaniem nowej pracy. I słusznie, słusznie… Lepiej zawczasu próbować uciekać z tego grząskiego bagna, zanim będzie za późno. Ucinacie ludziom , którzy i tak zarabiają najniżej, ostatnie premie. Nie wstyd Wam? Ciekawe, czy równie ochoczo zabraliście dodatki KRS-om i MKR-om 😊 Czy nadal jest paliwko za darmo, jeżdżenie w prywatnych sprawach, gdzie się chce, itp.? 😊 Ta firma od kilku lat jest jak statek dryfujący samotnie po oceanie —jakby bez kapitana i bez załogi, która wie, dokąd płynąć. Takie mam odczucia i przemyślenia.Może jest zupełnie inaczej ,nie wiem ... Rynek się zmienia ,klient się zmienia .Świat się zmienia i jego potrzeby .W Martesie też muszą zajść zmiany...

Kolodziej

03.10.2026 23:24

Już nie

Voool

03.10.2026 19:30

Tak premia frekfencyjna rozliczana kwartalnie bo zbliża się sezon zimowy masa pracy inwentaryzacje i muszą jakoś zatrzymać pracowników kto ma głowę na karku już szuka innej pracy...

29.09.2026 15:52

Jak chcecie skomentować brak jakiekolwiek premii? 🤣
xd

03.10.2026 09:08

to wy tu mieliście jakąś premię? z tego śmiesznmego programu było max 10 zł xddd

03.10.2026 16:43

Tak, mieliśmy. Nie raz 50 zł , a nie raz 200 , zależy ile sprzedaliśmy i jak staliśmy z targetem, ale zawsze coś było i człowiek się cieszył.
Voool

03.10.2026 07:42

Ewakuacja czas start........życzę każdemu z Was wszystkiego dobrego w nowej pracy mówienie że wszędzie indziej jest gorzej niż w MS jest kłamstwem ........
Nareszcie

30.09.2026 07:38

Zabrać wszystko i na pokładzie zostaną tylko ci którzy nie mają własnego zdania boją się odezwać i akceptują wszystkie warunki jakie zostaną wprowadzone. Minimum kosztów dodatkowych w postaci premi to realne oszczędności a jak ma kto robić pomimo zabierania to super.....
Stanowski

27.09.2026 20:32

Czy dział HR pomoże mi jeżeli będę chciała zgłosić nieścisłości na pewnym sklepie? błędy ,problemy itd mam trochę zdjęć dowodów co się dzieje Czy gdzieś indziej to zgłaszać

23.09.2026 21:44

Także tego....

24.09.2026 19:38

Widzę, że łatwiej jest przypisać swoje niepowodzenia decyzjom przełożonego niż uczciwie spojrzeć na własne kompetencje i zaangażowanie. Decyzje dotyczące awansów nie są podejmowane na podstawie sympatii, „wchodzenia komuś w cztery litery” czy osobistych układów, tylko na podstawie oceny pracy, odpowiedzialności, wyników, postawy i gotowości do pełnienia danej funkcji. To, że ktoś otrzymuje informację o możliwym awansie, nie oznacza automatycznej gwarancji jego otrzymania. Co do wykonywania obowiązków – zakres powierzanych zadań wynikał z bieżących potrzeb sklepu i oceny możliwości pracownika. Dostęp do określonych obszarów czy narzędzi nie jest dowodem na „zaufanie do wszystkiego”, lecz elementem organizacji pracy i odpowiedzialności za powierzone obowiązki. Natomiast zarzut dotyczący „robienia z kogoś złodzieja” jest już bardzo poważnym stwierdzeniem. Jeżeli ktoś ma konkretne zarzuty dotyczące sposobu rozwiązania współpracy, powinien przedstawić fakty, a nie insynuacje. Krytyka jest jak najbardziej w porządku. Trudno jednak traktować poważnie opinie w której zamiast konkretnych sytuacji i faktów pojawiają się personalne wycieczki, obrażanie przełożonego i próba zdyskredytowania jego kompetencji. Nie każdy, kto nie otrzymał awansu, został skrzywdzony. Czasami po prostu nie był właściwą osobą na dane stanowisko.

23.09.2026 13:29

mnie rozwala jak my sprzedajemy buty z AW17, czyli 9 letnie jako nowe 😃 np model miko mid wp teen , pudełko ledwo zipie bo tylu przechowaniach... potem trafia na reklamacje ze klej pusza jak ma 9 lat... kiedys byly po 150 a teraz 250, dla mnie to cyrk jak sie widzi to od srodka co oni robia :)
#AsystentSprzedazy

23.09.2026 12:04

Totalne gówno. Nie polecam pracy w tej firmie. Lizusy, które dopiero co zaczęły swoją pracę otrzymują awans na wyższe stanowisko (kierownicze XD), a osoby co pracowały długi czas i wiedziały wszystko, zawsze robiły to co do nich należało mimo wygłupiania się na sklepie zostają zwolnione. Dramat.
33wolna33

09.09.2026 19:08

Jak tam pracownicy na punktach które w tym roku się zamykają? Może w końcu reszta zobaczy że firma idzie w złym kierunku i na sprzedaży ubrań jak z pepco tylko kilka razy droższych nie idzie zarobić. Ponad rok już nie pracuje, a pracowałam na stanowisku kierowniczym i ostatnio będąc w innym mieście zaszłam zobaczyć co jest w ofercie i nadal stoją te same modele butów pumy których nikt nie chce tylko jeszcze droższe. Aż dziwne że nikt nie porusza tematu zamknięć sklepów, reszta może by zaczęła szukać czegoś innego zamiast dowiedzieć się miesiąc wcześniej :)
Fitnał

10.09.2026 23:29

Zauważ również ile sklepów nadal się otwiera. Biznes to co nie hula zamykają.
No i

19.09.2026 21:13

No i zamykają u otwierają bum jest na początku potem wszystko siada niestety sportowa biedronka z jakością Pepco nie oszukujemy się ....
XYZ

10.08.2026 15:16

Chyba najgorzej zarządzana firma w jakiej pracowałem. W centrali pracują osoby albo bez żadnych kwalifikacji albo takie którym wszystko zwisa i mogą sobie pozwalać na każdy błąd który skutkuje zwiększeniem pracy na sklepach i w kółko robienie tego samego. Szczególnie współczuję sklepom które podlegają (usunięte przez administratora)który nie widzi ludzi tylko jedynie okienka w excelu. Takiej arogancji i braku poszanowania dla pracowników nie widziałem nigdy w swoim życiu. Jedyne które mają u niego specjalne traktowanie są jego(usunięte przez administratora) które jedyne co robią, i to z obserwacji wielu pracowników, to siedzenie na socjalu, od czasu do czasu wykonanie telefonu i ogarnięcie bezsensownych raportów, a w zdecydowanej większości czasu Instagram czy Tiktok. Najgorsze że zajmują etatyzacje na sklepie i blokują zatrudnienie kogoś kto naprawdę by pomógł w codziennej pracy. Niestety wszystko z miesiąca na miesiąc wygląda coraz gorzej.
Hmmm...

11.09.2026 21:56

Pracuję w tej firmie już naprawdę długo i na pewno nie powiem, że wszystko mi się tutaj podoba i że nie ma rzeczy, które powinny funkcjonować inaczej. Jednak akurat z taką oceną tego Mkrs nie mogę się zgodzić. Owszem, jest osobą wymagającą i ma konkretne oczekiwania wobec sklepów. Ale pamiętajmy, że on również przed kimś odpowiada, ma swoje cele i zadania do wykonania. W każdej firmie są zasady, standardy i rzeczy, które po prostu trzeba zrobić. Jeśli podczas wizyty na sklepie widzi coś do poprawy, przekazuje wytyczne, ale z mojego doświadczenia jest też czas na ich wykonanie. Dla mnie jest to normalny element pracy, a nie brak szacunku do pracowników. Nie zgadzam się również ze stwierdzeniem, że „nie widzi ludzi, tylko okienka w Excelu”. W moim kontakcie z nim zawsze był rzeczowy i profesjonalny. Wita się z pracownikami, rozmawia z nimi, a ja jako kierownik mogę zwrócić się do niego z problemem czy pytaniem i uzyskać konkretną odpowiedź. Nigdy nie odczułam z jego strony arogancji czy braku szacunku. Uważam, że trzeba rozróżnić wymagającego przełożonego od przełożonego, który źle traktuje ludzi. To nie jest dla mnie to samo.

15.09.2026 02:07

A czy KRS zostawia telefon prywatny jak wychodzi np.zadzwonić itp. i ma włączone nagrywanie bo znam przypadek taki niestety i tak wiem że jest to nie zgodne z prawem ale to była jej duma z tego powodu i przechwalanie się a nie grzebałam w torebce żeby udowodnić bo to nie zgodne z moimi zasadami także uważajcie co mówicie na socjalu bo można się zdziwić. Uważaj abyś nie podpadła albo zachorowała bo potrafią zrobić z ciebie złodzieja choć nic nie wziąłeś. I zdarza się że montowane są kamerki nie zgodnie z prawem na socjalu . Dzwonione jest również do pracowników prywatnie w celu wypytania , omawiania strategii pozbycia się, ale w oczy wielką cudowną przełożoną udaje nawet przytulić potrafi na odchodne. Żenada NIE POLECAM NIKOMU TAM PRACY
D

14.09.2026 11:00

Omijać szerokim łukiem serwis oddajesz rower do serwisu Rower wraca ale uszkodzone inne części,
Aaaaa

13.09.2026 17:53

Zima wjeżdża ahhh jak miło poczekajcie na nowe dostawy hahahaha
Jadex

01.09.2026 21:31

Hej, ide na rozmowę o prace w piątek. Ale tak czytam te opinie i już nie jestem przekonana, czy jako pierwszą taką poważniejszą pracę można przeboleć i lepiej w międzyczasie szukać czegoś lepszego? Z tym wynagrodzeniem właśnie sie zastanawiam bo nie podali w ogłoszeniu widełki. Ogólnie jestem młodą osobą 22lata, uczę się zaocznie a dużego doświadczenia w peacy nie maam i łapie się tego co jest l.

03.09.2026 10:33

Idź na rozmowę i próbuj. Nie sugeruj się tym co tutaj ludzie piszą. Wszystko zależy od tego jakie masz podejście do pracy. W MS da się normalnie pracować. Komentarze najczęściej są od osób których jedynym rozwiązaniem sytuacji jest wylewanie czynnego żalu bez podjęcia działania czy zwolnienia jeśli coś im nie odpowiada. W handlu nie jest kolorowo i to w każdej sieci. Zrób tak jak czujesz a nie tak jak kracze tłum. Powodzenia
Były

10.09.2026 20:58

Nawet sobie nie żartuj. Ta firma to siedlisko zarazy, ale jak ktoś lubi byc mobbingowany to droga wolna.
Były

10.09.2026 20:52

Januszex
Były1276

09.09.2026 14:21

Jako były pracownik powiem tyle że coraz gorzej było i dlatego opuściłem tą firmę z teraz w innej jako pracownik zarabiam więcej niż kierownik w Martesie, a czemu bo mam premie taka że wy Martesie za cały rok bym nie wyrobił . Zarząd daje sobie premie roczne takie że większość albo nikt z was nie wiem, wystarczy zobaczyć raport finansowy za dany rok i zobaczycie na co firma ładuje kasę , a pracownika ma za nic.

03.09.2026 18:35

Jak jest u was z tymi social mediami? Ktoś się zgodził czy nie na to żeby zakładać konta na facebook itd?

08.09.2026 14:58

Czy ja dobrze rozumiem, że firma szuka wśród pracowników najniższego szczebla kogoś, kto będzie content creatorem na social mediach? Przecież za takie usługi płaci się grube pieniądze! Ile za to oferują? Niech zgadnę, nic?
Krs

09.09.2026 08:49

No dokładnie nic nie płacą....a masz rację takie usługi kosztują grube pieniądza ale jak można (usunięte przez administratora) ludzi za darmo to dlaczego nie?

03.09.2026 11:51

Pracowałam w tej firmie przez pół roku. Obecnie jestem na wypowiedzeniu i szczerze mówiąc,strasznie się cieszę,że to koniec.(usunięte przez administratora) cie zwolnią,jeżeli nie zrobisz nadgodzin będąc na zleceniu. Miałam do 15,musiałam odebrać młodszą siostrę z przedszkola. Przedszkole było do 16. Byłam na zleceniu,miałam pełne prawo wyjść o 15,będąc według grafiku do 15. Ale (usunięte przez administratora) kazał mi zostać zamiast innego pracownika,który nie przychodził do pracy(usunięte przez administratora) . Często zostawałam zamiast innych i nigdy nie byłam problemowa,ale tym razem naprawdę mi zależało na tym,by wyjść o tej 15. Na co usłyszałam,że jak się nie posłucham i nie zostanę - to mnie zwolnią. Częste manipulacje,że mnie zwolnią(choć,nie mieli do tego podstaw).Faworyzacja pracowników. Jeżeli się spotykasz prywatnie i podlizujesz się do (usunięte przez administratora) - dostaniesz podwyżkę,lepsze stanowisko i będziesz bardziej lubiana. Jeżeli nie - będziesz traktowany jak pies.Już nie wspomnę o głupich zasadach z tym,że nie masz prawa usiąść i mieć przy sobie telefonu.Tylko jedna osoba mogła i to ta faworyzowana. Premia? Nie ma takiego czegoś w tej firmie. Zarabiasz grosze. A premii w ogóle nie ma. Od ponad dwóch lat. Już nie mówię o tym,że będąc na zleceniu - miałam normalnie grafik,gdzie nie powinnam. Miałam tajemniczego klienta,którego obsłużyłam i wspominałam o promocjach i na kamerach to widać. Natomiast,w wyniku tajemniczy klient wspominał o tym,że nie mówiłam o tych promocjach.Czy ktoś coś zrobił? Dostałam notatkę służbową. I do tego tekst ,że to PRZEZE MNIE nikt nie dostanie premii i wszyscy będą na mnie źli.(premii w tej firmie nie ma od dwóch lat) jaką motywację później ma mieć pracownik,by tam pracować?(usunięte przez administratora) Jest 6 pracowników na sklepie ,z czego 5/4 stoją i sobie gadają przez pół godziny,godzinę ,a ten jeden/dwa robią towar,ogarniają sklep. Wymagania są takie,że w głowie się nie mieści. Stoisz przez 11h i możesz usiąść na socjalu tylko i typ tylko na przerwie,albo jeżeli się przyjaźnisz z(usunięte przez administratora). To wtedy gadacie na socjalu. Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką niesprawiedliwością (usunięte przez administratora)Gadanie na siebie nawzajem i do tego (usunięte przez administratora) sama rozkręca wszystkie dramy,bo wszystko rozgaduje tym faworyzowanym osobom z pracy.
Malina

02.09.2026 21:43

Niestety, osoby pracujące w BOK to tragedia! Firma wprowadza klienta w błąd i zostawia go samego z problemem. Firma nie poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności za sytuacje jakie stwarza. Pani na infolinii - na wiadomość, że z takim podejściem właśnie stracili klienta - stwierdziła, że trudno 🤷🏽‍♀️ Z całym przekonaniem - NIE POLECAM.
Trend

27.06.2026 21:59

Macie na sklepie zastępcę kierownika? Słyszeliśmy, że podobno mają likwidować to stanowisko.
Sjsj

28.08.2026 17:39

Przecież stanowisko z-cy jest likwidowane od początku 2025. Pobudka
Ongenca

01.09.2026 21:54

Ja jestem zastępca od dawna i mogą zlikwidować całkowicie bo tak jak ktoś wyżej napisał musieliby zapłacić wszystkim odprawy. Choćby miał zostać jeden tylko zastępca na każdym regionie to zostanie 😅

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

28.08.2026 12:50

A co uważacie na temat nowego regulaminu do zniżek pracowniczych?

01.09.2026 16:15

Info z pierwszej ręki. Każdy sklep będzie miał swój kod do zeskanowania przy zakupach a nie QR z apki

01.09.2026 16:52

zaloz sobie lewego maila i na niego m-club i nabijaj losowo paragony na 4 rozne takie xdd
Sergiej

31.08.2026 17:25

Wulgarne zachowanie pracowników
#PracownikSklepu
…

30.08.2026 20:52

KATEGORYCZNIE ODRADZAM PRACĘ STUDENTOM (w sumie każdemu) Dla osoby poniżej 26 roku życia stawka 20,50 na godzinę, serio? Rozumiem, że to UoP ale bez przesady. W żadnej innej firmie nie dostawałem tak mało. Wymagania ? Non stop obsługa bezpośrednia klienta, od wejścia do wyjścia (w normalnych zakładach za to jest prowizja, tak tylko przypomnę). Non stop polecanie aplikacji, która i tak nie działa w 100% dobrze. Najlepiej, jakbyś jeszcze potrafił sprzątać za 10 pracowników. Przerwa na toaletę i jedzenie? Zapomnij. Nawet kierownicy wyrzucają z przerw, bo przecież są najważniejsi (nie żebyś był człowiekiem). Typowy (usunięte przez administratora) z biurem, które nie ma pojęcia o pracy w sklepie. Jednym słowem, nie polecam. Płaca poniżej minimalnej=praca poniżej minimalnej. Trzymam kciuki za wszystkich pracowników tu zatrudnionych. Dużo siły (przede wszystkim psychicznej) kochani. Pamiętajcie, zawsze jest szansa na zmianę na lepsze.
serwisant

30.08.2026 18:42

lepiej siedziecna bezrobociu niz robic w tym sklepie,mam za sobą rok w tej firmie i nie polecam nikomu, a pracujacym jaknajszybciej sie zwolnic!!!
#Serwisant
Dariusz

28.08.2026 13:44

Witam ja zamawiałem obuwie online zapłaciłem przyszła paczka z innym kolorem i rozmiarem żenada
KTOŚ

29.08.2026 19:31

No i fajnie

29.08.2026 10:17

Dostaliście zapas toreb na BTS czy tylko w moim sklepie taka bieda? Maile od regionalnych o maksymalizacji sprzedaży będą do nas przychodzić przez cały weekend, a mój sklep nie ma nawet toreb na zakupy dla klientów. Centralo, pobudka, mamy w końcu kulminację BTS, o której trąbiliście od czerwca, a sprzedawanie bez toreb jest troszkę średnim pomysłem...
Towo

14.08.2026 11:18

Dzień dobry, sytuacja jaka mnie spotkała to istny cyrk. Zakupiłem w sklepie stacjonarnym w Koninie buty, po tygodniu je oddałem i dostałem kartę podarunkową w formie paragonu nie fiskalnego. Orginal niestety zagubiłem ale zrobiłem zdjęcie. Niestety sklep zasłaniając się regulaminem nie uznał wydrukowanej kopii gdzie wszystkie numery karty są widoczne. Totalna kpina w tych czasach na tle konkurencji. Jawne przywłaszczenie środków! Nie polecam sklepu, warunki zwrotów to jakiś archaicznych wymysł. Życzę powodzenia sieci Martens z takim podejściem do realiów handlu w tych czasach.
nowy pracownik

14.08.2026 21:34

skoro jest regulamin to jaki problem xd
Superman Martes

27.08.2026 22:15

No szkoda że nie uwzględniają też ksera banknotów lub co gorsza zdjęć. Oo albo bony pluxee też mogłyby być kserowane! Regulamin jest regulaminem, ale po co go czytać skoro nazwy sklepu się nie czyta, bo tak BTW .. MARTES 😉
Buhaha

27.08.2026 19:08

Dlaczego pracownik który się stara itp..... bo jesteś takim samym nr w Excel jak tamten niczym sie dla firmy nie różnicie, jesteś tylko nr konta na które trzeba przelać pieniądze. Premia 3 mc hahah ciesz sie, że jeszcze jest ale to już niedługo....

26.08.2026 14:44

Fajnie by było , aby można było jakoś zachęcić pracowników do pracy. Premię trzymiesięczne to jakiś żart, premię ucinane o wszystko, o poterminy, o wyniki inwentur, już nie wspomnę , że to i tak są marne grosze jak na taki okres czasu. Ale może niech ktoś coś zrobi z tym chorym systemem. Dodatek za niedzielę? Od wielu lat taki sam , dlaczego pracownik który stara się , dostaje tyle samo co pracownik co ma wszytsko w pompie?
Kubuś Puchatek

27.08.2026 13:25

Dlatego rób minimum. Chcą dobre wyniki? Niech dadzą dobrą wypłatę. Tak to działa.
Emil

27.08.2026 16:10

Tak było jest i pewnie będzie dopóki nie plajtnie aż dziwię się jak czasem odwiedzę pobliski sklep że ci ludzie dalej tam pracują za te ochłapy
Efka

19.08.2026 10:01

Uważajcie na tą firmę, robi problem z reklamacją . Po 4 miesiącach użytkowania buty do wyrzucenia.

21.08.2026 09:53

to idz do rzecznika praw swoich i tam walcz, wtedy oni odstana pismo i reklamacja uwzgledniona zeby sprawy nie bylo,pozdro 600
Emil

27.08.2026 16:05

Zacznijmy od tego że w Martesie nie ma czegoś takiego jak reklamacje
Marteczka

15.08.2026 12:49

Nie uznają reklamacji. Nie polecam.
brzytwa

14.08.2026 15:04

Tonący brzytwy się chwyta. Droga centralo nazwa naszej firmy to niezmiennie od wielu lat Martes SPORT czy możecie, więc powiedzieć do wspólnego ze sportem mają pluszowe plecaki, portfele, a także zabawki do piaskownicy? Dlaczego nie wykorzystujecie w pełni potencjału naszych sklepów oraz naszych marek i nie dajecie możliwości rozwoju struktury firmy strikte pod sport? Wielu klientów przychodzi tu ze względu na rzeczy treningowe oraz turystyczne. Niestety na sklepach w tych działach są ogromne braki. Można zacząć sprzedawać to o co klienci proszą zamiast bawić się w kolejny sklep typu Tedi, Smyk czy CCC. Nie ma sensu wasz mocny rozwój w lifestyle, który wisi już 5 lat w tym samym miejscu. Ceny poszły tak znacząco w górę, że sprzedaż zaczyna upadać. Mrozicie pieniądze w czymś co jest zupełnie niepotrzebne a wszelkie frustracje wylewacie na pracowników. Każdy pracownik dokłada wszelkich starań, aby codziennie mierzyć się waszymi widzimisię ale to zaczyna iść w złą stronę. Brak miejsca na sklepach, milion promocji w aplikacji, zmiana cen, przebudowy tego nie da się ogarnąć w jeden dzień. Może czas zmienić nazwę firmy bo ten sklep już niewiele ze sportem ma wspólnego.

13.08.2026 18:37

A w naszej firmie impreza trwa w najlepsze. Dopiero zakończone zostało B2S, a firma juz nadaje towar zimowy. Za chwile zaczną się przeróbki sklepu bo przecież dawno nie było. Dramat. Nie zapominajmy, że oczywiście wszystko na już. Przeróbki, zmiany cen po kilka stron, dostawa i zmiana o zgrozo systemu INEO, którego mało kto ogarnia. Nawet ludzie, którzy uczyli pracowników nie potrafią pomóc w wielu tematach. Radźcie sobie sami. My wam wgraliśmy i sie bawcie. Chciałabym poznać osoby, które to wszystko planują i układają. Dostały by niezłego strzała na obudzenie się. Nacisk na tajemniczego klienta i obsługę też przekracza pewne granice. Pisanie do sklepów, że mają profesjonalnie obsługiwać każdego klienta i pracownicy mają być rozmieszczeni po całym sklepie bo jak nie to będą ponoszone konsekwencje służbowe to jawny szantaż ! Jeśli wy czegoś nie zrobicie to my wam zrobimy gorzej. Tak to wygląda. Jeśli chcecie miec wszędzie rozmieszczonych pracowników to przestańcie wydawać pieniądze na towar, który sie nie sprzedaje i przekracza pojemność sklepu. Ludzie to widzą i mają dosyć tego, że nie można sie na sklepach odnaleźć. Bo tu jest trochę tego, tam jest trochę tego. Widzę, że chcecie ponowić sytuację ze stycznia 2025 i znowu bawić sie w postępowania ! Nic was ta sytuacja nie nauczyła. Fakt, że wyrok był nieprawomocny, ale sam fakt, że był juz pokazuje, że jest u was cos nie tak. A nic się nie zmienia. Wciąż nke macie szacunku do pracowników i jeszcze potraficie ich szantażować! Dramat !

14.08.2026 14:48

O jakim wyroku mowa?
Comasz

10.08.2026 15:28

Sklep usuwa negatywne opinie. Wysyłka nie w terminie, dodatkowa opłata do szybszej dostawy.
#InzynierElektryk
Jak nisko upadniemy

04.08.2026 21:55

Jak nisko upadniemy najtańszym kosztem nagrywanie na socjal media za darmo nikt nie placi za ten trud a oczekują wzrostu sprzedaży w (usunięte przez administratora) mam robić dla Was za marne grosze, oczekujecie cudów może niech się regionalni błaźna przed kamerą i w internecie?
XD

06.08.2026 22:31

Hej, o co chodzi? Bo już nie pracuję w tym cyrku.
Gta VI

26.07.2026 15:48

Czy wam też regionalna każe przychodzić 10 minut szybciej, żeby przygotować kasetki zapalić światła zrobić kw i kp? Aha i wychodzić około 4 minuty później bo do równej 21 masz stać na kasie, a potem dopiero idziesz z kasetką chowasz pieniądze gasisz światła itd. Do tego niemając za to płacone? Bo jakieś dziwne to dla mnie jest i wydaje mi się że niezgodne z prawem.

01.08.2026 21:54

Niestety kiedyś regionalna dała notatkę za to że zdjęcie z zamknięcia dnia było zrobione równo o 21 a raporty zostały wydrukowane 20:59 pomimo że klientów już nie było w sklepie także sekundowe naliczanie jest często stosowane szkoda że tych minut co wcześniej się jest nie doliczają !!!
Remedy

02.08.2026 18:20

Jeśli notatka bez wpisu do akt można pogniesc i wyrzucić, jeśli z wpisem można się odwołać że harmonogram zakłada pracę do 21 i nie można było zrobić zdjęcia o 21:01.

13.07.2026 16:17

MASAKRA!!!! 25 minut w kolejce, nikogo nie było, a jak w końcu się ktoś zjawił - czyli Pani Patrycja , Damian i Asia - to poinformowali mnie, że są wielce zajęci, bo w trójkę obsługiwali jedną Panią „od roweru”. Żenada !!!

21.07.2026 05:55

Żenada to jest twój komentarz koleżanko

01.08.2026 21:50

Ale dlaczego klient ma czekać w kolejce 25 min bo oni obsługują klienta z rowerem w trójkę aleeeee myślę że nie tutaj jest problem tylko z tym że firma nie ma serwisantów z prawdziwego zdarzenia bo płaci im psie pieniądze … a jak jest jakiś serwisant to jeździ na szkolenia do innych sklepów i NIE MA ZA TO ZAPŁACONE (usunięte przez administratora) i reszta mułu !!!!
Gabriel

30.07.2026 15:43

Nie polecam, polityka zwrotów w tym sklepie to jakaś kpina, kupując w jednym sklepie nie mozna oddac w innym, a oddając w tym samym dostaje sie bon i to nie zawsze
Ewa

24.07.2026 14:23

Nie polecam Martes Sport. Firma wprowadza klientów w błąd i stosuje nieuczciwe zasady zwrotów. Nie poinformowano mnie, że bon za zwrot można wykorzystać tylko w sklepie, w którym dokonano zakupu. Gdy specjalnie pojechałam do Cieszyna, okazało się, że z powodu zmiany systemu, bonu i tak nie mogę zrealizować. Straciłam czas i pieniądze na dojazd. Skoro to sklep zmienił system, powinien wymienić bon na działający lub zwrócić pieniądze. Takie traktowanie klientów jest niedopuszczalne. Zdecydowanie nie polecam tej firmy.
nowy pracownik

28.07.2026 00:32

wszystko masz wypisane na bonie, wystarczy go przeczytać
Mormina

25.07.2026 22:18

Chciałam serdecznie pozdrowić kolegę ze sklepu z Bielska-Białej, chyba Andzej. Dzięki, że tłumaczysz tak super to(usunięte przez administratora) INEO. Żadne instrukcje czy (usunięte przez administratora)szkolenia nie dały mi tyle potrzebnej wiedzy. Dzięki !

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.