Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Kamo

07.07.2025 19:35

A może by zgłosić do odpowiednich inspekcji niektóre sprawy. Handlowa już chyba działa,bo nawet przeliczniki na chemię trzeba zmienić. Centrala nie potrafi dobrych na sklepy rozesłać? Każdy sklep ma sobie indywidualnie liczyć? I może kierownik teraz będzie tłumaczyć się przed IH.
    Przyszły ?

23.06.2025 16:02

Hejka , dostałem propozycję pracy jako kierownik sklepu wolnostojący nie w galerii. Nie znam jeszcze szczegółów. Jakie zarobki? Obowiązki ? Co mnie czeka ? Czy zespół ma być duży? Jak weryfikują ilość godzin przepracowanych ? Mam rozmowę z czwartek
    Przyszły ?

28.06.2025 08:23

Region Mazowieckie - nowy sklep który się otwiera niedługo
    Matka też Kierownik

04.07.2025 19:25

No bzdura totalna. U Nas nie ma takich wytycznych. Częstojakiś pracownik "wypadnie" wówczas o zmianach decyduje Kierownik. Możliwe, że kiedyś ktoś się "dał", a teraz jest to mocno naciągane przez KRS.
    Romek

03.07.2025 20:42

Czyli co ktoś chce kupić rower za gotówkę to może zaczniemy odmawiać sprzedaży bo firma życzy sobie rat hahahaha śmiech na sali
    Degenerat

04.07.2025 12:11

Ja to widzę tak .... Bierzesz gotowke od klienta,wchodzisz na portal rat,otwierasz kredyt klientowi,bierzesz dane że niby potrzebne do gwarancji,nawijasz makaron na uszy jak zobaczy sms z kodem ,potwierdzasz kod ,otwierasz platnosc kredytem ,wychodzi paragon dajesz go klientowi mowisz ze jestes debilem i mozna pluć,jak wyjdzie bierzesz numer na ktory wplacasz jego hajs na drugi dzien ,zamykasz kredyt i juz Wszyscy szczesliwi x q r w a D .
    On

03.07.2025 20:44

Skoro centrala może pracować 4 dni w tygodniu i mieć 3 dniowe weekendy to my chcemy mieć wolne soboty , prezesie ogarniemy chyba nie jest to problemem
    Piotr

03.07.2025 20:39

4 dniowy czas pracy centrali to zapewne z oszczędności za dużo prądu szło na klimę 😂 ale może łaskawie teraz nam pozwolą włączyć chociaż na te 10min dziennie .Teraz żeby coś załatwić albo się dowiedzieć będziemy czekać tygodniami.
    Hhioomn

03.07.2025 17:08

Uwaga uwaga, centrala przechodzi na cztero dniowy system pracy 😊 (usunięte przez administratora)
    JM100

02.07.2025 16:19

Firma coraz bardziej motywuje, ale żeby walnąć że jak ludzie nie będą kupować na raty to po premii pojadą to już przesada. Ktoś tucz ku...sa spadł na głowę że takie coś był w stanie wymyślić 😂🤣
    ...

03.07.2025 10:34

Otóż to jeszcze karzą za to że nie wystawimy rat 0% za które firma dopłaca, a nie patrzą na to że sprzedamy tyle samo rat oprowizjowanych z korzyścią finansową dla pracowników. Chora sytuacja.
    pokrzywdzony

30.06.2025 22:19

czy można gdzieś zgłosić to że zostałam zwolniona z dnia na dzień za to że nie mogłam przyjść do pracy w mój dzień wolny? czy to będzie miało wpływ na moją przyszłą karierę?
    były pracownik

01.07.2025 07:13

Warto zgłosić do PIP, porób zrzuty ekranu, jeśli to były wiadomości, bo z doświadczenia wiem, że nie są to miłe prośby ;)
    Zaniepokojeni

30.06.2025 23:33

Kolejny miesiąc i kolejne odejścia osób z zamiłowaniem do pracy których firma nie potrafi docenić… Zarząd co z wami nie tak??? W końcu mieliśmy regio którą chciała pomóc, ale chyba była za bardzo „człowiekiem” więc pozwoliliście jej odejść. Zawsze będzie następny, ale motywacji już brak… szkoda słów!

29.06.2025 20:55

"Pięć osób z zarządu i kierownictwa spółek Malowany Dworek i Martes Sport z Bielska-Białej, zostało skazanych przez bielski Sąd Rejonowy na kary ograniczenia wolności za dyskryminację i szykanowanie członków związku zawodowego oraz za utrudnianie działalności związkowej. Sąd uznał też, że oskarżeni działający w imieniu pracodawcy złamali przepisy ustawy o rozwiązywaniu sporów zbiorowych oraz ustawy o związkach zawodowych." Piszcie ludzie co oni mają z tym odrzucaniem reklamacji. Teraz jak już weszła ustawa o ochronie sygnalistów to możecie śmiało się wysypać bez ryzyka konsekwencji. Widać że ta firemka na tym żeruje a ryba psuje się od głowy.
    Kamil

27.06.2025 17:03

Najgorszy sklep na świecie! Nigdy nie spotkałem sie z takim drugim, oni żyją w swoim własnym świecie i maja swoje własne prawo, nie uznają gwarancji, nie przyjmują zwrotów nawet jeśli oddajesz towar po kilku minutach!ZŁODZIEJE!
    Classic

24.06.2025 20:51

Czytam, czytam i widzę, że im więcej czasu mija tym gorzej. Do Pandemii to była fajna firma, teraz idzie na (usunięte przez administratora) Cieszyć się, że już mnie tam nie ma. Ocena za te 7 dobrych z 9 lat
    Ram Pam pam

27.06.2025 00:58

Odnoszę takie same wrażenie. Do pandemii było ok. Potem się w głowach poprzewracało. Szukanie dziury w całym, żeby premię zabrać. Wiedza o produkcie i obsługa klienta, (żeby wracali) to się nie liczyło. Jak im w zupę ktoś właził, to było lepiej. Regionalna i kierowniczka sklepu to wyżej słały niż .upę miały. 4 lata przepracowałem. Ogólnie żenada.
    Wypalony

26.06.2025 13:43

Jakim prawem można grozić ze jak nie będzie nas 5 osób w soboty i niedzielę a jest nas x to zobaczymy.. Ale co zobaczymy .. Z roku na rok coraz wredniejsze Regionalne. I takie rzeczy pisze w @ nasza Regionalna ze zobaczymy ... W okresie letnim wszyscy pracownicy sklpu maja pracować w soboty Czy to podstawa do zgłoszenia mobbingu?? Przychodzę do pracy z strachem ... Czas na wypowiedzenie
    Misia

26.06.2025 20:28

Oczywiście, że to jest podstawa do zgłoszenia. Zgłaszać, niech sobie nie myśli że może tak się wypowiadać.
    Ktokolwiek

26.06.2025 11:53

Widzę że nie w naszym sklepie kierownik ma wszystko w (usunięte przez administratora) Starasz się? Pokazujesz co potrafisz? Chcesz być doceniony? A g*wno prawda. Ciągłe pretensje o wskaźnik że za niski,pretensje że w jakiś dzień nie dasz rady przyjść do pracy, brak szacunku do drugiego pracownika i to nie przez kierownictwo a osobę na tym samym stanowisku. Ja się nie dziwię że tu tyle jest negatywnych komentarzy a regionalni nie zwracają uwagi na problemy sprzedawców czy zleceń. Nie ma sprawiedliwego traktowania pracownikó. Co to za firma że człowiekowi nie chce się tam fatygować a po pracy wraca z płaczem bo emocje wzięły górę
    Wypalona

23.06.2025 16:35

Myślicie ze jak sie zdegraduje to zgodzą sie Stanowisko Starszy sprzedawca jest niczym kierownik

13.06.2025 18:49

Czas zwijać manatki....
    Pracownik na wypowiedzeniu

16.06.2025 09:26

Zostało mi 10 dni pracy w tym miejscu ❤️ - moja noga nigdy więcej nie przekroczy progu sklepu - nawet jako klient - zbyt wiele widziałam przez kilka lat by być klientem sieci. Wypowiedzenie złożyłam nie mając żadnej innej oferty - teraz chodząc na rozmowy kwalifikacyjne i widząc co mi proponują - zastanawiam się po co ja tak długo tutaj tkwiłam...

22.06.2025 13:54

Również jestem na wypowiedzeniu, ale udało mi się znaleźć inną pracę

20.06.2025 00:06

Plusem jest umowa o pracę od pierwszego dnia ( ja tak miałam ) oczywiście jest to okres próbny 3 miesiące zmiany nie są najgorsze bo przez pracę po 12 godzin czy 10 ma się więcej dni wolnych,jeśli ma się zgrany zespół to zapewne nie jest najgorzej natomiast jest to praca dla ludzi młodych którzy studiują czy szukasz jakieś pracy na start . Na pewno nie jest to praca na dłuższą metę .Nie pojete jest to że nie maszyn do mycia podłóg na tak dużym obiekcie dobrze byłoby gdyby góra się tym zainteresowała przecież niemożliwe jest umycie dokładnie podłogi na takim metrażu mopem pomijając fakt że jest to ciężkie fizycznie za takie pieniądze Zwroty w postaci bonu wielu klienta się to nie podoba przez co obrywają pracownicy i muszą słuchać tych wszystkich pretensji .Za jazdy na inny sklep jakieś marne grosze nie mieści mi się to w głowie , atmosfera zależy od zespołu ale widać że młodzi ludzie wchodząc w zespół który już mają ciężko bo są obcy i są traktowani jak ktoś gorszy nikt nic nie tłumaczy a jeśli już to z laską tak jakby każdy miał wejść i wszystko wiedzieć,ale to pewnie zależy kto na jaki zespół trafi jednym słowem praca przejściowa na krótką chwilę .
    Karo

19.06.2025 00:06

Sam w sobie sklep nie jest zły, ale to kto w nim pracuje.. kierownictwo (usunięte przez administratora) i wodorosty, straszy, nęka, wyzywa bezpodstawnie. Regionalna? sama się go boi. Wstyd. Nie polecam, wierzę że w nie wszystkich sklepach tak wygląda sytuacja, niestety w tym co ja na niego trafiłam.. tragedia. Żebym bała się wstać i iść do pracy to ludzkie pojęcie przechodzi. Przeżyłam na tym świecie 34 lata, ale takiego piekła jeszcze nigdy. Zlecenia traktuje się jak najgorsze (usunięte przez administratora), na szczęście okres zlecenia bardzo szybko zmienił się w umowę o pracę, przez co uniknęłam więcej upokorzeń ze strony kierownika. Wstyd! nazywać swoich pracowników (usunięte przez administratora) bo dopiero się uczą i o coś zapytają. Nie pozdrawiam.

18.06.2025 15:17

Pracowałam na magazynie na wysyłce internetowej w Czechowicach i powiem tak jak był kierownikiem Mateusz Szypuła do pracy chodziło się z uśmiechem na twarzy brygadziści byli naprawę super Mateusz Filipiak Tomek Gajowy Sławek Pysz i Wiktoria Hałas Naprawdę ludzie z odpowiednimi kwalifikacjami na odpowiednich stanowiskach zawsze pomocni kompetentni ale odkąd stery na Czechowicach przejął pseudo kierownik Karol i jego ekipa brygadzistów to mogę powiedzieć że praca zmieniła się w piekło ten człowiek na stanowisku kierownika nie ma pojęcia co oznacza to słowo odnosi się do ludzi w podły sposób chamski jego marionetki tak samo nie wliczając do tego brygadzisty Mateusza bo gość jako jedyny z tej ekipy jest naprawdę kumaty ja nie wiem czy kierownik nad nimi nie widzi że ludzie u Karola chodzą jak na szpilkach nie załatwisz z gościem nic urlopu bo zaraz jedzie po premi odnosi się do pracowników jak do psów jak taki człowiek morzw zarządzać ludźmi kpina Nie polecam pracy teraz na tym magazynie za to polecam z całego serca pracę na Mysłowicach u Mateusza szypuły złoty kierownik i mogę powiedzieć z ręką na sercu że to złoty człowiek

13.06.2025 18:13

Jak tam pomysłowe premie "kwartalne" 1x na pół roku?
    Aisha

14.06.2025 10:06

Żenua....już wolałbym comiesięczną frekwencję..., i kolejne ciśnienie i tabeleczki ...już pracownicy nowi stresują się bo współczynnik , nie chcą stać na kasie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Ninja Viking

14.06.2025 07:23

Ogłaszam konkurs na najbardziej kreatywny pomysł wdrożony do zacnej firmy: Moje propozycje: 1. Kreatywny designer za pionowe pudełko do kasków które mieści się do półki gondoli w liczbie jednej sztuki 2. Kreatywna konkurencja za wymyślenie 20 różnych par klapków martesa i upychanie ich w koszach po 50 sztuk (a niech konkurują ze sobą jakością) 3. Kreatywny HR za wdrożenie nowej premii z zasadami nad którymi tęgie rządowe głowy miałyby problem przy tworzeniu ustawy o ulgach podatkowych a co dopiero prości pracownicy. W komentarzach możecie wpisywać swoje propozycje.
    ehhhhh

13.06.2025 17:57

jak już ma wrócić ten żałosny program to fajnie by było, gdyby każdy pracownik miał tyle premii ile wyrobi sam. niektórzy nie stoją na kasie a potem dostają premię ZA NIC.
    Іnna

31.05.2025 13:47

Jechaliśmy z dziećmi nad morze, wpadliśmy do sklepu, żeby szybko kupić sprzęt plażowy, mój syn zobaczył latawiec, kupiliśmy też jego, staliśmy przy kasie 20 minut, po czym sprzedawca powiedział, że ma 100 zł reszty i odmówił sprzedaży. Dziękuję za zepsucie mi dnia.
    d

11.06.2025 13:22

co ty (usunięte przez administratora) za głupoty? Kasjer nie ma obowiązku wydawania reszty, za to klient ma obowiązek uiszczenia opłaty za towar.
    Ggg

13.06.2025 12:35

Strasznie wzruszyła mnie twoja historia 😂 W obowiązku klienta jest mieć odliczona kwotę. A jak nie, to można samemu zbudować, stworzyć latawiec 😅
    Alex

11.06.2025 23:53

Jak kierownictwo wytłumaczy się z zainstalowania podsłuchów??
    They are in the walls

12.06.2025 12:22

Rozwiniesz? Jakieś dowody? poszlaki? cokolwiek. Póki co źródło informacji z (usunięte przez administratora)

12.06.2025 17:43

Jakie podsłuchy?
    Xyz

12.06.2025 16:51

Pani kierownik (usunięte przez administratora) zatrudnia osoby na umowę o pracę, mówi pracownikom że super pracują po czym kiedy kończy im się umową na okres próbny nie przedłuża im umowy nie podając przyczyny dlaczego. Pracownik pytając któryś raz z kolei dlaczego nie chce podać przyczyny dlaczego, (usunięte przez administratora)odpowiedziała z łzami w oczach że nie ma obowiązku mi podać przyczyny dlaczego nie przedłuża umowy. (usunięte przez administratora) jest nie słowną osobą, boi się że straci swoje stanowisko, bo nie potrzebuje dobrych pracowników z doświadczeniem tylko zatrudnienia umowy zlecenia które są świeżo po szkole. Sklep funkcjonuje 2 lata a osób było już zatrudnionych około 50. Można się domyślić o czym to świadczy. (usunięte przez administratora)powinna być usunięta ze stanowiska w Martes Sport w Olkuszu.
    Ana szcz

09.06.2025 18:40

Oczywiście opinie o kierownik Martes USTKA jak zwykle zniknęły ! Kiedy łaskawie pojawisz się w pracy czy nadal będziesz ściemniała, bo masz układy ze swoją imienniczką z 3miasta ?!?!
    Asz

11.06.2025 14:53

Udowodnij….zajmij się pracą, bo sama nie jestem przykładem do naśladowania (usunięte przez administratora)
    Ana szcz

12.06.2025 11:02

„ sama nie jestem przykładem do naśladowania” - właśnie siebie idealnie opisałaś ! Za dobrze włazisz w cztery literki A. st dlatego masz tę funkcję i udajesz kierownika(: pracownicy wiedzą jakieś jesteś ziółko doskonale . PS: i nie romansuj za dużo z dzieciatymi …
    Xxxx

11.06.2025 23:17

(usunięte przez administratora) zatrudnia osoby na umowę o pracę, mówi pracownikom że super pracują po czym kiedy kończy im się umową na okres próbny nie przedłuża im umowy nie podając przyczyny dlaczego.(usunięte przez administratora) jest nie słowną osobą, boi się że straci swoje stanowisko, bo nie potrzebuje dobrych pracowników z doświadczeniem tylko zatrudnienia umowy zlecenia które są świeżo po szkole. Sklep funkcjonuje 2 lata a osób było już zatrudnionych około 50. Można się domyślić o czym to świadczy. (usunięte przez administratora) powinna być usunięta ze stanowiska w Martes Sport (usunięte przez administratora)
    WolnyCzlowiek

11.06.2025 01:18

Witam, udało mi się po raz ostatni przekroczyć ten zakład o zaostrzonym rygorze potocznie zwanym Martesem, dwa lata jako St w tej firmie to skaza na psychice i zdrowiu odradzam. Żałuję tylko ludzi co tam zostali. -Zmiany po 12 godzin po 4-5 dni w tygodniu? Norma po dwie osoby na zmianę co ich obchodzi że w galeriach są godziny szczytu i dwie osoby na sklep to mało bo przecież firmę nie stać na Zleceniowke. Zmiany w grafiku? Zapomnij jakakolwiek zmiana, jest telefon regionalnego z pretensjami do kierownika że nikt nie poprosił go o pozwolenie, Wskaźniki jedno wielkie szmacenie się szczególnie w letnim okresie wciskanie ludzia na siłę byle by telefonu nie było pod koniec dnia, ciągła presja wskaźnik taki, wskaźnik sraki, a jak wyrobisz? Nie oczekuj podziękowań usłyszysz „Czemu nie 5?” Błędy na plakatach tłumaczenie się z promocji z regulaminów Martesa, ciągle inspekcję handlowe przez to, a kto za to obrywał no pewnie zwykli pracownicy :). Zamiatanie problemów pod dywan układy, każdy każdego kryje , zabranianie zgłoszeń jakichkolwiek problemów lub sugestii. Jesteś (usunięte przez administratora) i znaj swoje miejsce. W końcu nie wytrzymałem wziąłem sprawy w swoje ręce. A że zastępca i kierownik boją się jak ognia regionalnego. Przy wizycie regio wytoczyłem działa i bolączki jakie doświadcza sklep wysłuchał... Na drugi dzień kazał kierownikowi wystawić mi notatkę służbową. Miło z jego strony natomiast że się pofatygował i osobiście przyjechał mi ją wręczyć z uśmiechem na twarzy Z większym uśmiechem podarłem tą karteczkę na jego oczach. Wielki pan zagroził mi dyscyplinarką 😊 Po dwóch latach miałem w głębokim poważaniu dyscyplinarkę. Złożyłem wypowiedzenie. W tym samym dniu podpisując umowę z obecnym pracodawcą który o dziwo znal realia Martesa wrzucając mnie chwilowo na 1/4 etatu póki z tym syfem nie skończę. Nie polecam nie za te pieniądze zdrowie nerwy życie prywatne sobie psuć to wszystko z mojej strony.
    Nareszcie wolna

11.06.2025 13:49

Zgadzam się z tobą w 100% Pracownika mają gdzieś liczą się tylko współczynniki. A st. Sprzedawca jest odpowiedzialny za cały sklep i biuro. Problemy zamiatane pod dywan. Jeden wielki syf nikogo nie polecam
    karol

27.05.2025 10:01

Przyjmujecie osoby które jeszcze studiują? Jestem na 3 roku ale chcialbym sobie dorobic troche, bede wdzieczny za feedback
    Johny

10.06.2025 10:04

Dla studenta na UZ z brutto=netto Martes to nie taki zły wybór. Nie popadajmy w skrajności. Dla kogoś kto szuka na stałe, również odradzam.
    Paweł

08.06.2025 21:14

Wysokie zniżki pracownicze i zgrana ekipa to największe zalety pracy w Martesie. Niestety z premiami jest cienko, żeby nie powiedzieć dramatycznie. Zarobki nieco powyżej najniższej nie są według mnie zadowalające, a urobić się trochę trzeba (zwłaszcza, że zaczął się niedawno sezon).
    Bądźmy poważni lol

09.06.2025 09:52

Warto dodać że zniżki na produkty marek zewnętrznych zostały odebrane i zostały jedynie te na marki wewnętrzne których jakość jest mocno średnia. Dodatkowo premia nie jest cienka tylko nie ma jej wcale (dla zwykłego sprzedawcy), bo i ona została całkowicie usunięta przy wzroście najniżej krajowej w Polsce. Skądś musieli wytrzasnąć podwyżki dla kierowników 😂 Zresztą jak widać niezbyt pomogło widząc ilość ogłoszeń o pracę lol
    Nie wiem ale się dowiem....

09.06.2025 23:43

Wysokie zniżki ? W porównaniu do ... ? Bo nie wiem może w poprzedniej pracy nie miałeś, albo nie wiesz jakie są dostępne w innych miejscach stąd stwierdzenie "wysokie". Jedyne co jest wysokie w martesie to magazyny żeby upychać na nich towar.
    Nikt ważny

09.06.2025 21:36

Pracuję w firmie ponad 3 lata. Plus to wypłata na czas. Z minusów chyba szkoda się wysilać i wymieniać - jest tego aż tyle. Natłok obowiązków, wszędzie trzeba być jak najwyżej bo jak nie to tłumaczenia czemu tak słabo. Nikt nie słucha Twojego zdania, w zasadzie jego też nie możesz mieć 😊 firma już nam wzięła wszystko co się dało, premie, zniżki na marki zewnętrzne, godność… spadam przy pierwszej lepszej propozycji pracy stąd

06.06.2025 21:47

Ponawiam pytanie (usunięte przez administratora)Co zrobiła Pani dla pracowników po tym jak sie u nas zatrudniła? Bo widzimy jedynie od kiedy się Pani zatrudniła to jedynie ucinacie nam wszystko co się da. (usunięte przez administratora)
    Zly

08.06.2025 08:53

(usunięte przez administratora) nawet nie odbiera telefonów jak dzwoni się w jakiejś ważnej sprawie.
    Nepotyzm

28.05.2025 18:55

Ta firma to jakiś żart, pomijając już nawet nowe pomysły centrali. W Jankach zatrudnili siostrę starszego sprzedawcy mimo tego, że już i tak jest za dużo etatów. W efekcie doświadczeni pracownicy mają obcinane godziny kosztem nowej pracowniczki, która dostała kilkadziesiąt godzin więcej od kilku wieloletnich pracowników. Co ciekawe aż 12 na 15 jej zmian jest z jej bratem jako osobą prowadzącą zmianę. Mam nadzieję, że nowy kierownik regionalny się za to weźmie, bo to jest przesada
    Pracownik warmińsko-mazurskie

30.05.2025 11:39

Żartem są umowy zlecenie, gdzie pracownik potrafi zarobić podobną kwotę do kierownika. Jak nie chcesz żeby ci godziny ścinali poproś o umowę o pracę wtedy będziesz mieć stałe wynagrodzenie płatne urlopy i l4 w 80%. Poza tym jeśli firma nie odpowiada zawsze możesz ją zmienić nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Ciekawe co mają powiedzieć pracownicy na umowie o pracę którzy muszą przyjść zawsze jak są w grafiku i zarabiają mniej od zlecenia?! Pracuje już 10 lat w Martes i jestem zadowolona bo wystarczy mieć normalnych pracowników i kierownika a praca będzie normalna i fakt że ktoś z rodziny jest zatrudniony nie będzie przeszkadzał.

08.06.2025 07:59

To można razem rodzinie pracować czy nie można? Regionalny powiedział że nie można razem rodzinie pracować ze tylko byśmy mogli na tych samych stanowiskach. Więc jak to jest? I umowy nie chcą mi teraz przedłużyć...
    Ona

06.05.2025 21:07

Czy u Was też są co chwila zmiany grafiku? Nie da się nic zaplanować, bo co chwila zmiana. Mamy 6 maj a zmiana grafiku już chyba 3. Elastyczny grafik mówicie? Tak, ale tylko dla martesa nie dla was. Spadam stąd jak tylko znajdę coś innego.

27.05.2025 15:22

Ja też jeżdżę swoim autem. Nie każdy mieszka w wielkim mieście. Jadę na delegacje do miasta obok, nie będę czekała godzinę później na autobus 🙃 także nie masz racji
    xxx

06.06.2025 20:49

Czyli to Twój problem że nie będziesz czekać na autobus 😊 Skoro jedziesz samochodem to na własne życzenie i dobrze wiesz że ci za to nie zwrócą 😉
    Wróżka

06.06.2025 11:54

Mi się wydaje, że martes będzie takim Dino, w mniejszych miejscowościach, najniższym kosztem. Zawinie się z największych miast bo sobie nie radzi. Nie wiem jak u was ale u mnie starszy zarabiał prawie tyle co kiero. W dużych miastach nikt nie chce już pracować za takie pieniądze a przede wszystkim w takich warunkach. W tych mniejszych myślę, że się utrzyma bo tam często ludzie nie mają za dużo opcji. Nie oszukujmy się w martesie pracuje mnóstwo leserów i zarabiają aż za dużo jak na swoje obowiązki. Ale pracowało/pracuje też sporo naprawdę mocnych osób, które uciekają a firma ma to gdzieś. Pamiętajcie, że wszyscy jesteście pionkami. Jak myślicie, że wasze starania będą wynagrodzone to uprzedzam, że absolutnie nie.

06.06.2025 18:15

W małych miastach ludzie szukają raczej tanich zakupów więc też się nie utrzyma
    Tajemniczy Pracownik

06.06.2025 14:13

OOOO widze że dalej usuwają opinie tylko po to żeby podbić sobie ocene xDDD Śmiechu warte
    martessss

27.05.2025 14:23

Brak premii, brak podwyżek, przy umowie zlecenie brak przerwy, wymagania wygórowane, sama rozmowa rekrutacyjna trawała 1 godzinę, i usłyszałem już wtedy o wskaźnikach, kpina.

24.05.2025 17:02

Czy tylko nas odwiedził KRS sprawdzić czy aby na pewno nikt nie jest na przerwie?
    sobota

27.05.2025 09:34

do nas wpadł tylko po to żeby wręczyć notatkę służbową pracownikowi za zawalenie ankiety TK :] Ktoś jeszcze dostąpił takiego zaszczytu ?
    Rzadko

26.05.2025 21:20

Szczerze to niby polski pracowdawca a traktuje swoich pracowników jak niepotrzebnych (usunięte przez administratora) Szkoda ze wydaje się kasę na 3 tygodniowa promocje, błędne plakaty z clubu Martes czy sklepu internetowego a zabiera pracownikom jakiekolwiek plusy z pracy w tym Sklepie
    Gal anonim

23.05.2025 22:38

Czego oczekiwać po firmie w której krs który oficjalnie z maili "ma wolne" a jeździ po województwie firmowym samochodem. Z czegos trzeba to paliwo opłacać. Więc odbierzmy tym ostatnim w łańcuchu pokarmowym ostatni plus pracy w tej firmie czyli zniżki jakie były w obecnej formie. (usunięte przez administratora)
    Nie wiem ale się dowiem...

26.05.2025 20:36

Przecież KRS tak samo MKRS i wyżej mają auta służbowe do użytku prywatnego za co potrącany jest im podatek z pensji zresztą nie mały jak za te małe złomki w przypadku KRS, też mi sensacja.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.