Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Emi

25.05.2025 08:18

Wita jak z pytaniem czy w soboty chodzi tajemniczy klient ?
    Więzień

24.05.2025 08:18

Jak można nie mieć żadnego szacunku do pracowników tych na sklepach oczywiście Ta firma wszytko zabiera a KRS tylko więcej wymaga za co ja się pytam Może wprowadźmy żeby regionalni coś popracowali z klientem na sklepie najlepiej w soboty w godzinach 16-19 i przypomnieli sobie obsługiwać pos i mng bo jak jest potrzebna pomoc to ja już nie pamiętam no szok KRS to tylko przez telefon gadają i to nie w sprawach firmowych my na sklepach słyszymy co mówicie
    Premiumm

24.05.2025 19:01

3...2...1.... Start wszyscy do biura ! Tylko nie obsikajcie sobie nóg na wzajem ! Mi to się podoba idzie za ciosem ! "zakaz rozmów miedzy pracownikami " !! (usunięte przez administratora)
    Premiumm

24.05.2025 19:04

siku można - widzę przestrzeń w 3ciej przymierzalni , widro stawiamy i załatwiamy potrzeby . Problem narasta tam gdzie są 2 przymierzalnie bo przecież ruch jak w Rzymie kient może się naciąć jak siedzisz na wiadrze ale co tam ;)
    Ciekawość

23.05.2025 12:54

Czy u was w sklepach też jest zakaz przerw w sobotę w godzinach 16-19 ?
    Przerażony

24.05.2025 17:50

U nas napisali ze jest zakaz przebywania w pomieszczeniach socjanych i biurowych w godzinach 16-19 a tam zajmuje się WC i pani Sekret chyba nie zdaje sobie sprawy co napisał gdzie my mamy się załatwiać Może alejka główna czy do buta (usunięte przez administratora)
    Kiero

24.05.2025 18:42

U nas też od 16 -ej nie ma już w ogóle ruchu. Może w galeriach jest, ale w parkach handlowych z pewnością nie. Zwykle od tej godziny to już się tylko czas dłuży bo nie ma klientów. Dziwne to zarządzenie. Hahaha.
    Kokos

24.05.2025 09:33

Ja mam wrażenie, że oni już nie wiedzą co mają z nami zrobić. Wszystko co złe i tak jest to nasza wina. Słabe obroty= wina pracowników, pewnie slaba obsługa. Brak ruchu=wina pracowników. Nie utną więcej etatów, bo na sklepie byłoby po 2,5osoby a wtedy zonk przy l4 i itp. to stwierdzili, że zabiorą wszystko co jest tylko możliwe. Może czas poszukać oszczędności w pracy MKRS i KRS i tu by było co dziabnąć, bo praca żadna a wpływy ich na sprzedaż sklepów marne. Myślę, że temat warty uwagi.
    Koku

24.05.2025 17:10

Tak racja trzeba się przyglądnąć pracy KRS i wiecznym straszeniem notatkami Oni tylko przez telefon gadają
    Srartes

24.05.2025 14:24

Ponawiam pytanie - jak się zapisać do związków zawodowych?

23.05.2025 10:19

24.05.2025 09:26

W sumie i tak najczęściej kupowałam nasze marki więc plus za lepszy przelicznik... A jeśli ktoś pracuje tu dla zniżek na inne marki to zawsze można zmienić pracę :D
    Już prawie były

24.05.2025 13:04

Po raz kolejny udowodnili ile dla nich znaczymy.Jestesmy zwykłymi "niewolnikami" którzy (usunięte przez administratora) dla nich.Wymagan mają mnóstwo,targety,idealna obsługa,tk,porządek na sklepie w imię czego?Zabrania nam jedynego przywileju który mieliśmy?Na szczęście ja jestem już na wypowiedzeniu.A Wam też radzę szukać czegoś innego bo lepiej już nie bedzie😪Smutne to bo naprawdę lubiłam tą pracę.Ale za tą kasę w tych czasach nie da wyżyć

23.05.2025 12:46

Wielkie Brawa (usunięte przez administratora)od kiedy zatrudniła się do firmy juz nie mamy żadnych premii a teraz jeszcze zabrali nam zakupy pracownicze na marki zewnętrzne. Świetna informacja. Wiem że mój komentarz zostanie zaraz usunięty lecz mam do Pani jedno pytanie. Dużo premii dostała Pani za to że nam wszystko ucięli?

24.05.2025 09:30

HR raczej nie zabiera, tylko informuje o tym co osoby za tego typu rzeczy wymyślają...
    Co się dzieje ?martwi mnie to

24.05.2025 07:55

Nie chce tutaj wyrzucać swojej agresji jaka mnie i Was spotyka w tej firmie codziennie ale mam pytanie czy ta firma wskoczyła na równie pochyła ? Tak radykalne kroki można powiedzieć z miesiąca na miesiąc na niekorzyść pracownika nie jest w porządku. Dorównaliśmy a nawet mamy gorsze warunki pracy niż każda sieciówka na rynku .Kroczymy przed upadkiem ?nadchodzi koniec ?
    Twój stary Franklin

23.05.2025 11:49

Dziękujemy za zniżki droga firmo! :) kolejna rzecz która została nam zabrana :) teraz to już naprawdę nie macie nam nic więcej do zabrania

23.05.2025 17:57

Jeszcze dodatek za niedziele mają do zabrania więc czekajmy na e-mail
    beka

24.05.2025 00:28

jeszcze jakby za tą niedzielę były jakieś kokosy a nie marne 30 zł które stracę na dojazd do pracy
    ZP

23.05.2025 08:48

Widzieliście nowy regulamin pracowniczy? Dobrze rozumiem, ze nie można zakupić na zniżkę pumy, reeboka i adidasa? 😀 co sądzicie o tym?

23.05.2025 15:44

Już jakieś pogłoski chodziły ale nie myślałam, że to na serio. W takim razie niech zabiorą całkowicie zniżkę i nie zabierają nam za to składek bo u nas w sklepie już nikt nic na zniżkę brać nie będzie jeżeli wycofują oryginalne rzeczy
    Mm

22.05.2025 21:55

Jak to jest z godzinami pracy matki karmiącej? Moze pracować 12h?
    A

23.05.2025 10:33

Nie może, chyba, że wyrazi na to zgodę :)
    Facepalm

23.05.2025 14:10

Nie no pewnie nie może ale będzie miała płacone za 12h xD oczywiście że może co to ma za znaczenie czy karmi czy nie xD
    Firma upada

23.05.2025 12:59

Ta firma to jeden wielki (usunięte przez administratora) odradzam wszystkim pracę w tym miejscu chyba że chcecie się nabawić problemów psychicznych. Jeszcze chwila i zwijam manatki. Takiego (usunięte przez administratora) chyba nie ma nigdzie w PL. Człowiek myśli że gorzej być nie może a tu proszę bardzo, MS wiecznie zaskakuje i przesuwa wskaźnik żenady.
    123.

23.05.2025 12:40

Czy u was na sklepach też jest zakaz chodzenia na przerwy w sobotę w godzinach 16-19 ??
    Zdenerwowany

23.05.2025 10:28

Drogi pracodawco! Zacznij w końcu szanować pracownika!!!! To my zwykli pracownicy na sklepach zarabiamy na wasz cholerny wysoki status życia, nowe samochody wakacje i inne przyjemności !!!! Zabrałeś premię, teraz zniżki na marki zewnętrzne!!! Co będzie następne przypniesz nas łańcuchami do ściany i pracujcie 24h/24h? Wprowadzacie zmiany demotywujace pracownika!!! Zacznijcie go motywować !!! A jak nie wiecie co znaczą te dwa słowa to sprawdźcie w google !!!
    Yyy

23.05.2025 09:58

Drodzy państwo zarządzający. Co jeszcze chcecie nam zabrać w najbliższym czasie? Premia zabrana, podwyżek brak, zniżki pracownicze na marki zewnętrzne zabrane. Na czym jeszcze chcecie zaoszczędzić naszym kosztem? Może mamy korzystać z toalety po ciemku żeby zaoszczędzić na energii? Może całkiem z lyreco zrezygnujemy i każdy sklep będzie robił zrzutkę na płyny? Może na ladę damy słoiczek na napiwki dla szanownej góry? Martes tonie i idzie na (usunięte przez administratora)
    reklamagdzie

17.05.2025 09:33

3/4 sukcesu to reklama i marketing szeroko pojęty .kiedy oni to zrozumieją ?????? Czy w tej centrali to jest ktokolwiek po studiach kierunkowych ?czy wszyscy z łapanki ???? Konkurencja reklamuje się wszędzie !!!Nawet w radio leci co minut ,że zapraszają po rowery w M.E. . Litości ,litości i jeszcze raz litości !!!! I wróćcie tę premię za obecności bo już mamy dość jeżdżenia na wsparcia do sklepów które robią sobie z Was żarty rzucając l4 co tydzień !!!!
    nick

19.05.2025 16:40

na kursach marketingowych na podstawie marketingu martesa uczą jak tego nie robić także ten
    Nareszcie wolna

16.05.2025 10:05

Cześć. Opiszę wam w skrócie swoją historię w Martes sport. Otóż tak pracowałam tu 4 lata byłam st.sprzedawcą byłam odpowiedzialna za reklamację, złomowanie, lyreco, DHL, przeterminy i oczywiście wszystkie przebudowy czekały na mnie. Kiedy rozmawiałam z kierowniczką przed zabraniem premii jak będzie dalej bo w czerwcu kończy mi się umowa, twierdząco odpowiadała że nie mam się o co martwić,w marcu już słyszałam że umowy mi nie przedłuży bo KRS mnie nie lubi...szok jaki to jest argument🤔 Nie polecam tej firmy każdy od kierownika w górę ma swoje układziki ostatnio zgłosiłam problem mobbingu do Makro Regionalnej i temat również został zamieciony pod dywan🫣
    Lucky Me

16.05.2025 18:15

Znam to z autopsji 😒 Po miesiącu znalazłam pracę w normalnych godzinach, od pn do pt, za dużo większą kasę w samej podstawie. Do tego dochodzą premie i dodatki. W sumie to wyświadczyli mi przysługę 😋
    Żart

13.05.2025 23:29

I jak tam nowa promocja? Utargi spadły? Ojej, jak mi przykro. Ile pieniędzy poszło na plakaty na promocję trwającą 3 tygodnie? Setki tysięcy? Błędy na plakatach qr to też hit, nikt tego nie sprawdza? Robi je przedszkolak? Znowu pieniądze w błoto, ale ojej biedna firma nie ma na premie. Nie wiem jak na waszych sklepach, ale u nas ludzie chcą kupować rzeczy z nike, adidasa, pumy. Marek dobrze znanych. Nie chcą marek firmy krzak czyli z gałęzi martesa i moim zdaniem martes na nich nie ujedzie. Ale co tam, zróbcie jeszcze z 10 marek własnych. Dajcie jeszcze więcej chlamu i koszy niczym z lumpeksu. Takiego (usunięte przez administratora) to nie ma nawet w pepco czy innym kiku.
    X

15.05.2025 10:35

Decathlon ma kilkadziesiąt marek własnych, są nawet takie używane przez zawodowców jak Artengo czy Van Rysel, więc problemem nie jest promowanie marek własnych, ale to że jest za dużo modeli w ramach jednej marki, które są nieprzemyślane i zrobione byle jak, a cały ciężar ich sprzedaży opiera się na sprzedawcach, a nie na jakości czy funkcjonalności.
    Morelka

16.05.2025 02:30

To prawda. Jest zbyt wiele modeli, które często poza kolorem i "marką" niewiele się różnią. Dodatkowo, jak już trafi się coś fajnego, to często cena jest porównywalna/wyższa od produktów marek o dużo większej rozpoznawalności. A jak już jesteśmy przy rozponawalności... Totalny brak marketingu, brak informacji, brak technologii, brak kontynuacji serii (poza basiciem) itd. Najbardziej wyraźny jest brak jakiejkolwiek spójnej strategii... Finalnie i tak najważniejsza jest marża, więc po co inwestować i rozwijać, jak można nazamawiać kilka kontenerów tego samego z inną metką.
    Gośc

29.04.2025 09:15

Ostatnio byłem na zakupach w Martes w Czarnkowie i jestem bardzo niezadowolony obsługą pewnej Pani. Niższa i głośna chyba miała na plakietce imię Justyna.... Bardzo nie miła i arogancka. Nie potrafi doradzić ani skupić się na kliencie. Jestem średnio 2 razy w miesiącu w Martesie i nigdy nie spotkała mnie taka sytuacja żebym został tak obsłużony. Nie polecam!
    Fasolka123

13.05.2025 00:16

Klienci potrafią tylko krytykować tych biednych pracowników , a oni zapierdzielają w pocie czoła … 22kartony w dostawie, ciągle jakieś przebudowy i inne wytyczne poprawianie , wymogi krs i na to trafi się Sebix co nie zrozumie co się do niego mówi albo ma nadmuchane ego i od razu obsmarowuje w necie … podpinam się pod wypowiedź wyżej , każdy może mieć gorszy dzień albo po prostu pomimo szczerych chęci nie jest wstanie zadowolić coraz bardziej opryskliwych klientów
    Lusi

13.05.2025 22:08

Pozdrawiam serdecznie :)A z roku na rok jest coraz gorzej, ludzie mają jakieś odpały .
    Leon

10.05.2025 19:17

Buty kupione za kwotę 380zl Elbrus 1marca popękały podeszwy nie uznano reklamacji z powodu długotrwałemu oddziaływania wody. Śmieszne Buty firmy Elbrus można używać tylko i wyłącznie w dni słoneczne tak wychodzi z odpowiedzi firmy Martes Sport. Nie polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Aaa

08.05.2025 11:09

Zwrot towaru nie używanego niemożliwy
    Wojtek

10.05.2025 11:40

No przecież możliwy jest zwrot w formie bonu
    xyz

07.05.2025 21:31

Hej mam pytanie czy ktoś z was wie czy szykuja się jakies zmiany dotyczące wypłat czyli podwyżki premie bo poł roku zaraz mija i cisza ???

08.05.2025 09:12

Nic nie dostaniemy, nie chce mi się w to wierzyć, że z własnej woli coś nam dołożą
    @pracownik

06.05.2025 16:10

Czemu piszecie że za ukradzione rzeczy płacą pracownicy? Przecież to nie jest prawdą.
    @Filom

07.05.2025 21:39

Bo płacą oprócz zleceniówek, za skradziony towar o wartości 450 zł odliczono nam od pensji po równo.
    Martin

06.05.2025 11:04

wiecie dlaczego regionalni gnębią was za wskaźniki bo mają premie. pokazmy sile i liczmy kazda rzecz na oddzielny paragon moze sie naucza szacunku do pracownika. nic wam nie moga zrobic bo firma nie straci
    Kozaku

06.05.2025 20:20

No to jak jesteś taki kozak to zrób badanie i zrób wskaźnik 1.0 podziel się po wynikami twojego badania … hahahah:) czekamy na raport
    Elwin

19.04.2025 01:34

Uuu widzę że już nawet inicjałami nie można pisać i opinie znikają, boicie się prawdy ? Bo prawda jest taka że większość pracowników wstydzi się za tą firmę i jej debilne decyzje, a kto miał taką możliwość to już dawno się zwolnił :))
    Xyz

05.05.2025 21:31

Dokładnie, polecam zwolnić się stąd, najlepsza decyzja, wszędzie lepiej niż tu.
    Truskawkapl

05.05.2025 16:16

Najnizsza krajowa bez zadnych premii, bonusów. Nawet złotówki więcej na święta nie dadzą. Praca tylko po 12 godzin !!! Po prostu za to pare dni dodatkowych wolnych w miesiącu. Nie mogą zagwarantować nawet jednego weekendu wolnego, gdzie jest to niezgodne z kodeksem pracy !! Zakaz brania wolnego, urlopu, l4 w okresie sierpień - wrzesień bo jest powrót do szkoły i za dużo pracy !! Pracownik ma sam łapać złodziei ! Jak będą braki towaru to mają za to płacić pracownicy !!! Wstydzilibyścię się jako tak duża firma proponować takie g***o pracownikom. WSTYD !!

29.04.2025 14:22

EdgeOak

05.05.2025 06:59

Na tym forum porusza się sprawy dotyczące całej sieci zazwyczaj jak macie jakieś problemy z Kiero z Ustki to sobie to z kierownikami załatwiajcie krsami. co nas to tak naprawdę obchodzi że ktoś do roboty nie chodzi . Macie tam to na co się zgadzacie
    Robert

22.02.2021 23:46

Cześć. mam pytanie do męskiej części załogi. Czy nie czujecie się w tej pracy gorsi od pracowników żeńskich ? Byłem już na kilku sklepach i przeważnie kiero to kobieta która nie zna się na sprzęcie, nie za bardzo ogarnia ale lubi wypić dużo kaw z KR lub jest powierzchownie miła ale ogólnie jej kompetencje są niskie. Mężczyzna w Martesie ma o wiele wiecej obowiązków, ma większy wpływ na utarg a i jest on najczęściej jedyną osobą na sklepie która ma jakiekolwiek pojęcie o nartach, rowerach, hulajnogach, tenisie czy grach zespołowych a niejednokrotnie i o przeprowadzeniu procesu ratalnego z klientem. Często mówi się o tym jak bardzo kobieta jest pokrzywdzona w zawodzie ale Martes udowadnia jak bardzo można upokorzyć mężczyznę.
    Anon

26.11.2021 15:07

Czasami nie ma wyboru pracy... Ja robiłam wszystko, przebudowy całego sklepu, cesje, dostawy, skręcanie rowerów, serwis, raty, biuro, ogarnąć kurierów, sprzątanie magazynie, sprzątnie sklepu, codziennie zajrzec w każdy kąt, czy wszystko jest ułożone od linijki, bo jak nie to kierownik nie dostanie pochwał że "on wszytko świetnie robi", wszystkie problemy, rzeczy które powinien robić kierownik, bo zostawił swój sklep i poszedł na kilka miesięcy na inny, nie tylko po to żeby tam nic nie robić, ale żeby dobrze wyglądało w papierach... O pieniądzach za serwis to można było pomarzyć, jak była delikatna pretensja że dużo wymagają a mało płacą to było wskazywanie palcem na wyjście ze sklepu i tekst "drzwi są tak jak nie pasuje"

02.05.2025 09:47

To całkowita prawda najważniejsze że krs ma z kim pogadać jak przyjeżdża na sklep ;) Dlatego tak ciężko przyjąć chłopaków do pracy
    ktos

27.04.2025 20:16

Witam, czy ktoś wie jak można się skontaktować z kadrami (jaki jest mail)?
    nick

07.04.2025 20:48

Będzie nowa aplikacja czy nie? Wstyd polecać coś co nie ma przełożenia na praktyczność tej aplikacji, klienci przewracają oczami jak słyszą że nie ma z niej żadnej korzyści, robimy z siebie tylko głupków, gdy tłumaczymy że nie zapiszą się paragony, punkty się nie nabija, nie wyszukają produktów, ani nie zrobią zamówienia z aplikacji.
    kolegoo

18.04.2025 18:27

pomysl troche dalej, taka baza danych z imieniem nazwiskiem i nr tel i @ jest sporo warta...
    apka

26.04.2025 08:14

Zgodnie z tym co udostępniane było w sieci, nowa wersja aplikacji miała do nas trafić w połowie tego roku. Pytanie czy to prawdziwy termin. Wstyd jest pokazywać tą aplikacje, która ma dla klientów dosłownie jedną korzyść w postaci tańszego produktu. A gdzie zapisane paragony itp Zresztą firma odpowiedzialna za managera chwali się już dłuższy czas że mają swoją aplikację która wymaga tylko dostosowania do konkretnego sklepu. No zobaczymy
    Niezniszczalna

20.04.2025 15:20

Nie ma sensu już pisać żadnych opinii tutaj . Jakiś czas temu napisałam o sklepie w Zamościu, że młodych pracowników traktuje się, jakby byli gorsi i KRS tego nie widzi, lecz opinia po paru godzinach została usunięta. Sytuacja niestety dalej trwa, ale mało kogo to obchodzi.
    Niezniszczalny

21.04.2025 23:42

Współpraca z A.W. była wyjątkowo trudna i pozostawiała wiele do życzenia pod względem kultury i wzajemnego szacunku.
    Dramat

21.04.2025 00:37

Jak się zapisać do związków zawodowych?
    Zajączek

20.04.2025 17:37

Dziękuje w imieniu całej załogi za premię świąteczną. Za premie życzenia i ludzkie traktowanie...
    Amelia

13.04.2025 08:50

A ja mam pytanie, kiedy w końcu martes wymieni te wieśniackie koszulki pracownicze, bo w porównaniu do pracowników z innych sklepów wyglądamy strasznie tandetnie! Może jakieś nowe modniejsze fasony? A nie (usunięte przez administratora) sprzed 15 lat......
    kiririri

13.04.2025 20:52

nasze są tak zajechane że aż wstyd, tak samo polary po niecałym roku
    ona

17.04.2025 21:21

+ dziury w koszulkach i polarach, koszulki używane dla pracowników zamiast nowych
    tomeg

09.04.2025 18:40

ktos prowadzil szkolenia? dostał za to pieniądze? bo 100zł za dzień to chyba zart?
    dsdsad

15.04.2025 15:56

bilety+dieta zwracana, dojazd za free. myslalem ze moja wiedza jest trochę wiecej warta.
    xyz

15.04.2025 23:03

No dlatego nie ma szkoleniowców i ich nie będzie firma zostawiła ten temat sam sobie jak i resztę pozdrawiam
    Jax

14.04.2025 18:56

Ja pracowałem kilka lat w Martesie i lubię tu czasem dalej zaglądać, gdyż mam miłe wspomnienia z tą firmą ale bardziej przez wzgląd na ten konkretny okres w moim życiu i współpracowników na sklepie. Sama praca niestety po covidzie mocno poszła na minus, kiedyś zaangażowaniem i sprzedażą szło niezłą nawet wypłatę uzyskać, potem zaczęli wprowadzać te umowy zlecenia 3/4 etatu dla nowych i inne dziwne wynalazki i jakoś poszło to wszystko w dół. Mimo sentymentu do firmy nie polecam pracy tutaj, chyba że jesteś studentem, masz brutto netto i te UZ ci pasują. Ogólnie sama firma trochę januszex, poranne sprzątanie, otwieranie i zamykanie sklepu niewliczone w czas pracy, nie raz trzeba było samemu kupować płyny czy mydła bo budżet był śmieszny, zwłaszcza w obliczu rosnących cen. Mały szacunek do pracowników na sklepach ze strony centrali, mogliby przynajmniej udawać że jest inaczej. Ogólnie duży chaos. Z plusów wypłata na czas + praca ciekawa w mojej opinii, zwłaszcza jeśli lubi się pracę z ludźmi. Atmosfera zależna od konkretnej lokalizacji i zespołu, w moim przypadku fajnie trafiłem.
    Rafał

12.04.2025 18:02

Rolki martens,zakupione w sklepie po przejechaniu około 2 km bardzo duży dyskomfort że względu na źle wykończona cholewę w obydwu butach. Twarda zewnętrzna warstwa nie obcięta do zera zawinięta do środka buta od strony nogi powoduje bardzo duży ucisk w czasie jazdy i otarcia. Twarda zewnetrzna czesc krzywo obieta nawet do 1cm dlugosci zawinieta w miejsce gdzie powinna byc tylko i wylacznie miekka gabka majaca bezposredni kontakt z noga uzytkownika. Ewidetny bubel producenta,ale sklep odrzucił reklamacje. Dobrze ,że wstrzymałem się z zakupem rowerów. Żadnych więcej zakupów w tym sklepie.
    Wdzięczny

13.04.2025 20:44

Dziękujemy! Zawsze to mniej roboty ????
    Kasia

11.04.2025 00:36

Hej, widziałam ogłoszenie na stanowisko kierownik sklepu w Gdańsku. Chciałabym się dowiedzieć jaka tam panuje atmosfera, czy regionalny jest ok oraz na jakie zarobki mniej więcej mogę liczyć na start na tym stanowisku. Firma oferuje jakieś benefity poza zniżkami pracowniczymi, jak to wygląda?
    Jdjdjd

11.04.2025 22:39

Nie bez powodu nie mogą tam znaleźć przez tyle czasu kierownika, omijaj szerokim łukiem
    Kasia

13.04.2025 01:18

A napiszesz coś więcej dlaczego? Zarobki są takie słabe czy atmosfera pracy jest nie do zniesienia?
    Haha

10.04.2025 20:01

I po co ta przerwa tygodniowa w promocji? Cóż za strategia biznesowa...
    Martesiam

11.04.2025 17:42

To proste!! , promocja poprostu się opatrzyła wszystkim. Zobaczycie że teraz będzie rabat tylko na masz marki własne na których mamy największą marże. Firma niezarabia na wyprzedawaniu Pumy albo Adidas. Ktoś to końcu policzył....
    Martes aka Reklamacja

10.04.2025 20:16

Kochani, firma stosuję się do zasady "pieniądz lubi ciszę" baaardzo pilnie nie bez powodu. Osoby na tym samym stanowisku przy tym samym stażu potrafią zarabiać znaczną różnicę w wynagrodzeniu. Ba! osoby starsze stażem o nawet kilka lat potrafią zarabiać mniej niż świeżo zatrudniony pracownik. Dowiadujcie się, nie bójcie się pytać i żądać podwyżki! Zabrali nam wszelką premię tłumacząc brakiem jej potrzeby (pozostał jedynie tk o którego nie dba nikt poza kierownictwem któremu pali się pod siedzeniem przy niższym procencie spełnienia niż 100%) Chyba nikogo nie zdziwię jak napiszę że obroty sklepu wyraźnie spadły, morale pracowników sięgają ziemi i nic nie jest robione z tym żeby się podniosły. Pracodawca ewidentnie wyciska z nas wszelkie możliwe soki, więc nie bójmy się postępować podobnie.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.