Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

08.04.2025 07:24

Paweł

08.04.2025 14:12

Żałosne jest to pisanie, zazdrościsz romansu? Zajmij się kobieto swoim życiem chyba że go nie masz że aż tak interesujesz się cudzym ...
    Nikt

03.04.2025 09:37

U was też zabrali zakupy pracownicze za słabe wskaźniki? Lubuskie, nie polecam
    Gloria

08.04.2025 13:13

Nie jest to fake news, niestety. Zabierają możliwość zakupów pracowniczych dopóki nie osiągnie się wyznaczonego wskaźnika. Często nierealnego ????
    Gloria

08.04.2025 13:14

Kcin

03.04.2025 16:09

Ucinane godziny dla pracowników na umowę zlecenie co powoduje,że obowiązki rozkładają się na jeszcze mniejszą ilość ludzi.Miedzy czasie inni pracownicy biorą sobie l4 oraz inne wolne a to oznacza że na 1 osobą przypada ilość zadań jak na 2 osoby :) Tak ,właśnie tak wygląda praca tutaj.Rotacja jak w dyskoncie spożywczym :) Połowa składu pracuje a połowa pracuje nad tym żeby się broń Panie Boże nie przepracować :) (usunięte przez administratora) i wodorosty , Pi.Es. Nie piszcie mi żebym się zwolnił ,bo właśnie kończy się moje wypowiedzenie i moje męki:) Szanujcie się i nie przepracowujcie się a będzie Wam dane :) Tak jak inni ,którzy tego nie robią .

08.04.2025 12:48

To jak we Włocławku, teraz ciagle szukają.
    mirek slask

15.12.2024 14:49

a 200zl brutto dodatku za serwisanta rowerowego to jest ok? ;/ za 1 serwis 100zl sie placi w punkcie. My w sezon mamy takich z 10-15 co miesiac.Czyli dostajemy 200zl zamiast 1500? slabo :/ oj słabo...
    Serwis

04.04.2025 09:26

Nie chcę tutaj nikogo bronić, ani tym bardziej obrażać - ale nie wiem o jakim serwisie piszesz, w MS nie ma serwisu rowerów są tylko przeglądy i to w zasadzie tylko sprzedając KROSS jest on obowiązkowy (czyli taki który musisz wykonać). Nawet ten pierwszy można spokojnie zrobić w ASO za opłatą i kosztuje on różnie w zależności o miejscowości w której mieszkasz. Po drugie twoje stanowisko pracy to jest zapewne sprzedawca-kasjer a serwisant to jest dodatek a nie główne stanowisko pracy. Po trzecie jak masz 200 zł brutto dodatku, to albo się z kimś nim dzielisz, albo płacisz podwójne podatki :)
    Serwisant

06.04.2025 23:16

Nie wiem jak u was ale w sezonie u nas serwisant ma wystarczający zapiernicz już od marca do końca września, nie idzie nic innego zrobić, non stop rowery przymierzenie się do nich skręcanie reklamacje a w między czasie dokładanie i układanie rowerówki, albo porządkowanie ekspozycji rowerów po młynie na rowerach i to za 400 zł brutto wiem że nie wszędzie tak jest wiem że w niektórych sklepach serwisant musi sprzedać 2 rowery tygodniowo ale są sklepy co mają nieźle po robocie w tym okresie więc moim zdaniem dodatek za te stanowisko powinien być zależny od odsprzedaży
    Monster

02.04.2025 21:38

Dlaczego tutaj są usuwane nieprzychylne komentarze/opinie, które nikogo osobiście nie obrażają, a tyczą się tego jak wygląda praca w tej firmie ? Chyba po to właśnie jest ten portal? Czy się mylę ? To już nawet tutaj nie możemy wyrazić swojego zdania i opinii? Serwis, pracy.. opinie o pracodawcy, a co mało wygodne wszystko usuwane...
    Czarna

01.04.2025 22:30

Pracodawca nie może wykorzystywać kamer w firmie do monitoringu swojego pracownika. Przede wszystkim firmy poprzez monitoring nie mogą kontrolować zachowania pracowników, weryfikować efektywności lub sprawdzać czasu pracy. Takze REGIONALNI PROSZĘ WAS
    Martens

07.03.2025 22:50

Czy ktoś mi powiedzie czemu mają służyć oceny pracowników? Nie wiem jak u was ale u mnie kierownik na bieżąco zwraca uwagę jeśli jest coś źle, takie ocenianie według tabelki to tylko tak naprawdę strata i czasu kierownika, który mógłby to poświęcić na coś innego - tak, mój kierownik mimo, że ma swoje obowiązki to pracuje na równie na sklepie, a i naszego bo to kolejne podpisy, kolejne kartki papieru. Droga firmo to nas nie zmotywuje do poprawy wskaźników, planów sprzedażowych, trzeba dać marchewkę żeby mógł być i Kij, a tutaj póki co jest tylko przysłowiowy kij....
    xyz

18.03.2025 22:17

Masz rację Ja czuje się okradzony przez moja kierownik z pieniędzy z premii za wymyślane preteksty aby tylko nie przyznać punktu pracujesz cały miesiąc a popełnisz jeden błąd i lecą Ci punkty żenada i tyle to była zresztą dalej jest bo od kiedy nie ma premii pliki są zawsze na 10/10 Jednym słowem żenada
    Kociara

20.03.2025 08:04

@były pracownik z jakiej premii? Choć przyznałby Ci tysiac punktów to i tak nie dostaniesz premii, chyba że za TK. Ogólnie firma pucuj dziada. Jedyny plus, to kasa na czas, sporo wolnego, i opłacone ubezpieczenie. Nawet próbują upieprzyć zniżki...nie wyrobisz wiązanej w danym miesiącu, nie ma zniżek. To jest tylko kwestia czasu jak zabiorą
    martesiak

12.02.2025 23:38

Ile dodatku dostaje szkoleniowiec, czy jest sens starać się o tą posadę?
    Kibi

06.03.2025 01:10

Ale w pomieszczeniu biurowym gdzie jest sejf, gdzie liczy się pieniądze i robi papierową robotę już kamera nie jest zabroniona a w wielu firmach wręcz jest w każdym sklepie.
    on

19.03.2025 17:50

totalny brak sensu. Jako starszy staram się o serwisanta. Jedno stanowisko to 400 bruto, drugie 150 brutto. logiki brak
    Prosiaczek

18.03.2025 14:53

Witajcie, ile na start dostaje Starszy Sprzedawca? Są jakieś premie? W moim rejonie szukają kogoś na to stanowisko i zastananawiam się czy sens aplikować.

18.03.2025 23:12

zapomnialas wspomnieć o premiach…… a no tak, nie ma ich XDDDD
    martens

18.03.2025 23:56

starszy dostaje minimalna + dodatek funkcyjny (chyba 400 zł brutto). żadnych innych premii nie ma

26.02.2025 08:29

Mam pytanie jeśli otwierany jest sklep o 9 rano to na którą przychodzicie ? 8.45? Jeśli zamykany 0 21 to o której wychodzicie czy 21.15 ? I jak wtedy jest liczone te 12 godzin?
    Klakson

26.02.2025 21:31

Jeśli sklep jest czynny od 10:00 to grafikowo przychodzimy godzinę wcześniej, żeby posprzątać. Jeżeli jestem na drugiej zmianie i zamykam np o 20 to po prostu ze sklepu wychodzę około 20:07 i tyle
    byly pracownik

18.03.2025 14:33

Ja przychodziłam o 8:45, wychodziłam 21:05, nawet zdażało się czasem wychodzić 21:30, ale nikogo to nie interesuje. Sklepu przed 21 też "nie można" zamknąć ;)
    Alibaba

15.03.2025 02:18

Martes Sport Chełm lipa totalna, ludzie tam pracujący zero zainteresowania klientami, krzyczął jedno na drugie na cały sklep. Ostatnio jak byłem na zakupach jedna pani przy kasie (mała czarna nie znam imienia, inaczej odrazu bym to zgłosił) arogancka jakby wszystkie rozumy pozjadała,robi pogaduszki śmieszki żarty z jakimiś znajomkami a klientów palcem odsyła zamiast obsłużyć jak potrzebują. Musi być tam duży przemiał ludzi ciągle nowi pracownicy tam są takie coś klientów tylko odstrasza bo nie ma zaufania między klientem a sprzedawca skoro przychodzą i zaraz ich niema to według mnie ta firma i akurat ten sklep ten musi być nie wiarygodny

01.03.2025 12:02

....

06.03.2025 13:36

Tylko to jest Nike accesories czyli Nike robiony przez martesa.
    X

12.03.2025 10:31

nie prawda, wjechały buty- to nie nike accesories.
    aneta

11.03.2025 14:13

proszę o opinie dot. centrali - widziałam ogłoszenia - jakie warunki pracy ? atmosfera ?
    Ciekawy

05.03.2025 13:02

Ej, jak to jest z tymi urlopami 2 tygodniowymi? Są konieczne czy jednak można to przeskoczyć? W kodeksie pracy, który ostatnio został przysłany napisane jest - "Na wniosek Pracownika urlop może być podzielony na cześci, przy czym co najmniej jedna część wypoczynku powinna trwać nie mniej niż 14 kolejnych dni kalendarzowych..." Powinna oznacza musi? Oszaleć można z planowaniem urlopu na cały rok. To jest chore i nienormalne.
    Ciekawy

10.03.2025 23:44

No właśnie niekoniecznie. Znam masę osób, które pracują w większych, jak i w mniejszych firmach i urlopy rozbijają jak im się tylko podoba bez dwutygodniowego wymysłu i zawsze dziwą się, że muszę wybierać od razu 2 tyg.
    Bleble

11.03.2025 11:18

Masz rację nie ma ustawowego przymusu. Martes bój się procesów. A do wybieranie ciągiem jesteś przymuszone regulaminem firmy. Jeśli się nie zgadzasz możesz odejść. Jest plan urlopowy i nie ma bałaganu. Zgodę możesz uzyskać od MKRS który się nie wychili aby wszyscy mieli tak samo. Reasumując odejdź jak Ci to aż tak mocno przeszkadza

05.03.2025 21:53

nick

07.03.2025 01:01

dlaczego robią w konia?
    Rafal

10.03.2025 14:48

Dwa dni wcześniej sprzedawca mówił że można wymienić bez problemu a nagle jak przyszło do wymiany okazał się problem

09.03.2025 18:45

Czy są tu zadowoleni pracownicy ? Zwolnijcie się nikt na siłę Was nie trzyma ... no i zaskoczę Was 3 miesieczne wypowiedzenie nie jest konieczne. Pracy jest od groma .

10.03.2025 08:15

Nie Ty mnie zatrudniłeś nie Ty mnie zwolnisz kropeczko. Jak wąskie trzeba mnie horyzonty, żeby nie rozumieć, że w małych miejscowościach brak jest alternatywyw, i nie każdy jest taki Jak pan kropka?

10.03.2025 11:05

No u mnie już nie ma rąk do pracy, a uciekają kolejne dwie osoby, nowa osoba średnio wytrzymuje 2-3msc, cv owszem skladają, ale co z tego jak po rozmowie telefonu nie odbierają, pozdrawiam.
    Beata

05.03.2025 21:50

Pracownik sklepu Martens sport Przemysl przy zakupie poinformował że nie będzie problemu z wymianą obuwia gdyby nie pasowały nagle po dwóch dniach okazuje się że nie można wymienić ponieważ była brana na nie faktura i nie można ich wymienić.Robienie ludzi w bambuko każdy pracownik mówi co innego byle naciągnąć ludzi .
    Aplikacje

05.03.2025 15:33

Podobno nowa aplikacja się zbliża. Wiadomo kiedy będzie? Wstyd patrzec na to co mamy...
    olka

04.03.2025 09:02

pracowałam tutaj przez kilka lat, ostatnio zakończyłam współpracę. Bardzo polecam Martes jako przyszłego pracodawcę, warto się tutaj zatrudnic niezależnie od doswiadczenia! ;)

02.03.2025 00:02

Pan Jan

02.03.2025 10:47

Teraz widać zwykłe zwrócenie uwagi to już jest nie wiadomo co czy wymagania stosowania zasad czy procedur. Niektórzy z pracy to zachowują się jak dzieci. Zwrócisz uwagę i już jest wielka obraza.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Wsparcie

23.01.2025 14:35

Dlaczego gdy jadę na wsparcie do sklepu do innego miasta gdzie podróż w jedną stronę wynosi 1h, czas podróży nie wlicza się do godzin pracy, a na szkolenie już tak ? Dopiero zaczynam pracę i już mi się to nie podoba. Tracę swój prywatny czas. A wsparcie trwa 12h to łącznie wraz z podróża wynosi 14h
    Riki

23.02.2025 06:15

Tak jest w większości sieciowek wszystko zależy od ludzi wyżej i niżej.
    Classic

01.03.2025 19:00

Nie znam wyników bieżących, ale po tych zmianach jakoś wyniki kierowały się nie w tę stronę co trzeba :p więc nie wiem czyja to korzyść. Idę do sklepu, w którym nie pracuje już 4 lata i ten sam towar to, albo brak na projektowanie, albo się nie sprzedaje i mówię o produktach własnych, a nie o kultowych jak terrex Swift solo :)

21.02.2025 13:02

Sprzedawca

27.02.2025 23:25

To chyba nie wiecie jaki kibel się odgrywa w stolicy xD
    xyz

28.02.2025 07:52

Całe pomorskie to jeden wielki bałagan wystarczy zobaczyć po ofertach pracy że większość to właśnie północna polska gdzie chyba regionalni ścigają się kto jest bardziej chamski .
    Mała Mii

24.02.2025 18:38

Hej gdzie znajde pasek płacowy Dzięki za info
    Teta

25.02.2025 13:46

W teta w zakładce raporty klikasz plus i pasek płacowy
    Hejka

24.02.2025 12:42

Gdzie mogę pobrać pasek za miesiąc styczen Dzięki za odpowiedź
    Nowicjusz

21.02.2025 16:24

Cześć, zostałem niedawno przyjety na stanowisko starszy sprzedawca. Narazie sie ucze tego wszystkiego, ale otrzymalem informacje, że poza obsługa klienta, ekspozycja towaru oraz zamknięciem i otwarciem sklepu i wszystkim tym, co robia pracownicy sklepow, bede tez wykonywal całą papierkową robote za kierownika. A on tylko w odpowiednim czasie podpisze sie pod wydrukowanymi dokumentami. Moze mi ktos powiedziec, jak to wyglada u Was na sklepach. Czy naprawde kierownicy nic nie robią, obarczajac pracownikow swoimi obowiązkami.
    Korek

21.02.2025 23:06

Wpadłeś jak śliwka z kompot. Odkąd usunęli stanowisko Zastępcy Kierownika starszy sprzedawca przejął jego obowiązki za cholernie mniejszą stawkę. Szukaj lepszej pracy bo się zajedziesz za (usunięte przez administratora)

13.02.2025 22:06

Słyszałem o redukcji etatów, zmniejszaniu godzin zleceniówce, wyglada na to, że firma ma problemy finansowe skoro już nawet każą wyłączyć w sklepach część oświetlenia. Nie wspomnę o ukróconych premiach (nie mam na myśli tych nierealnych targetowych, ale np. frekwencyjnych).
    Nie wiem ale się dowiem....

19.02.2025 20:53

Ty chyba dalej oglądasz zapętlone tvp z czasów pisuaru..... zmieniłem pracę w listopadzie, zarabiam +30% tego co w martesie netto, kryzys zaczyna się i kończy na Malowanym Dworku. W zeszłym roku 86ml dywidendy dla prezesów czyli ich wynagrodzenia rocznego to jest kryzys ? Obudź się, to nie deszcz pada, plują na Ciebie po prostu.
    asfas

20.02.2025 16:48

gdzie dostales prace???

19.02.2025 22:57

czy jest jakaś sytuacja, w której firma wypłaci urlop i nie trzeba go wybierać?
    Tak

20.02.2025 08:44

Przy wypowiedzeniu umowy / wypowiedzeniu umowy za porozumieniem stron / zakończeniu czasu trwania umowy, w momencie w którym ustalony jest czas zakończenia umowy, pracodawca zażąda wybrania urlopu, w momencie w którym pójdziesz na L4, i pozostaniesz na nim do końca trwania umowy, pracodawca musi wypłacić ekwiwalent.

18.02.2025 11:17

W jakich godzinach pracuje kierownik sklepu ? System 12 godzinny czy 8 godzinny? Na którą przychodzi się do pracy ? O której zakończenie?

18.02.2025 22:02

U nas pracują pół na pół zmieniając się, co przy tak małej ilość osób na sklepie "gdzie przeważnie jeden sprzedawca jest na sklepie" jest bez sensu. Nic nie robią kręcą się bez celu. Do pracy wiecznie spóźnione trzeba czekać a jaśnie otworzą niby pod dachem ale też byśmy chcieli na spokojnie się przebrać.

18.02.2025 21:27

Czy jest w Martes odpowiedzialność materialna? Jeśli tak to jak to wygląda mniej więcej?
    Datalogic2025

18.02.2025 13:42

Jak tam oddajecie firmie waszą premie już? Bo żadnego oficjalnego pisma czy mejla z centrali nie było a na gębę to sobie można.

17.02.2025 20:33

....

18.02.2025 07:56

Proszę rozwiń swoją wypowiedź, ja z racji że lubię to robić to idzie dobrze.

14.02.2025 17:09

Racja

17.02.2025 01:57

Zakupy pracownicze w wielu sklepach już zostały zabrane.
    Hehe

17.02.2025 02:03

Tyle że to działa właśnie odwrotnie-staralismy się bardzo np o sprzedaż 20+ ale jak nam zabrali to figa z makiem :P nie polecamy :D Albo inaczej polecamy-ale nie gimnastykujemy się żeby był tego skutek :D Jak się chce mieć super sprzedawców którzy mają swój dar, umiejętności i doświadczenie używać dla wyników to trzeba ich ZMOTYWOWAC :)

16.02.2025 13:15

Cześć, czy ktoś już próbował rozliczyć pit internetowo? Wyszła mi nie mała dopłata, znakiem tego ostatnie doniesienia o tym że pracodawca źle odciąga podatki jest prawda...

16.02.2025 20:34

Ale Wy ferment siejecie.. mi wyszło normalnie. Jeśli zarabiasz minimalna krajową (czyli nie dostajesz nic ponad, co by rozwiać wątpliwości) to wychodzisz w pit na 0, jak masz więcej i nie masz żadnych odliczeń od podatku to w większości przypadków masz mniejsza/większą dopłatę. Tak się składa, że nie tylko w naszej firmie tak jest, wiele innych rozlicza podobnie - co nie znaczy, że błędnie.
    Dezinformacja

16.02.2025 21:59

Albo nie potrafisz wypełnić deklaracji podatkowej (co w dzisiejszych czasach jest banalnie proste), albo celowo siejesz (usunięte przez administratora) W pierwszym przypadku jesteś zwykłym idiotą, w drugim cynicznym kłamcą. W obu nie warto z tobą gadać
    Klient Max

16.02.2025 06:02

Jedno mogę powiedzieć...obsługa na Tczewie jest bardzo miła obsługiwała mnie pani w czarnych włosach mega uśmiechnięta,bardzo pomocna.Super sklep napewno tam wrócę
    Zmora

15.02.2025 13:13

Co wy gadacie? Jak firma może nie mieć pieniędzy skoro mają w planach otworzyć kilka nowych sklepów. :)))
    Orbit

13.02.2025 19:48

Cześć. Jestem orbit i pracuje w martesie juz 5 lat. Startowałem ze zlecenia w tej chwili jestem straszym sprzedawcą.Cóż jest mi przykro to co się dzieje w tej firmie przekracza już moją granice. Gdyby nie ekipa już dawno by mnie tu nie było. Nie ma u Nas zastępcy wszystko jest na mojej głowie kiedy kierownika nie ma. Dekadowa zestawienia itp. reklamacje złomowanie przedsprzedaż.. jest ciężko za 3700 z dodatkiem to za to co robię to chyba trochę za mało a kiedy słyszę że kierownik innego sklepu wysokoobrotowego dostaje ok 4200 wypłaty to łapie się za głowę? Co to ma być!? Co jest nie tak w tej firmie? Zespół w moim sklepie jest załamany, kierownik ma wywalone. Szczerze nie dziwię się jak ma motywować ekipę kiedy wszystko co motywowało do pracy zostało zabrane. Pracownicy wymieniają się l4.Głupie 15% było i kurde wtedy całym zespołem rywalizowaliśmy między sobą mieliśmy tabelki i bardzo się motywowaliśmy do sprzedaży. Każdy miał swój produkt do sprzedaży i leciało uczyliśmy się o produktach testowaliśmy wszystko .Mieliśmy bardzo dobre wyniki.Staraliśmy się bo to przecież nasza wypłata. Teraz całą spożywką kwitnie i czeka na przeterminowanie. Nikt tego nie kupuje bo nikt nie poleca bo po co? Dla 60 zł z TK? Nie dzięki…towar ogarnięty, zadania zrobione to co trzeba a i no głupie zadania na codzień od jasnieoswieconych z góry a potem czilera. Klienci spacerują a my ochoty nie mamy ich obsługiwać. Za co za najniższą? Pytają mnie wspolpracownicy. Co im odpowiedzieć zapitalaj bo lepiej nigdzie nie będzie? Każdy wertuje oferty pracy niestety jest bardzo ciężko teraz z pracą w naszej okolicy i gdyby nie to połowa ludzi rezygnuje z pracy w martesie. Nasza krs spoko babka w sumie sama pewnie gufno dostaje. Nie ma się co (usunięte przez administratora) martes tonie. Mam nadzieję że trochę zmądrzeja tam w górze że dobry pracownik to ten który od szefostwa dostaje uznanie w postaci premi nawet za frekwencję. To motywywowalo teraz? Jest ciężko. Pozdrawiam wszystkich

14.01.2025 10:41

JAKBY POPROSTU… zmiencie szkoleniowców, bo sie sluchac nie da :)))))))))))
    Łukasz

07.02.2025 20:40

Są ankiety po szkoleniach ale co z tego jeśli nie są do końca anonimowe? Wiadomo, że nikt nigdzie nie jest anonimowy ale tutaj wypełniasz po szkoleniu datę szkolenia, kto prowadził, jaki sklep itp. Więc po co sobie problemy robić? Zwłaszcza jeśli kiedy próbował by ktoś startować na serwisanta czy coś i ten oto Wasz " specjalista" musiałby Was zatwierdzić. Będzie problemy wtedy robić? Bo na pewno po złej ankiecie będzie jakaś rozmowa przeprowadzona bądź wspomnienie, że wpłynęła taka ankieta z danego sklepu i, że ktoś się " żalił". Także no, myślę, że to na tyle w tej sprawie.
    Mariusz

13.02.2025 12:56

M323 Głogów
    pracownik - były na szczęście

15.01.2025 09:06

Pracowałam w dziale ecommerce i niestety nie mogę polecić tej firmy. Organizacja jest pełna osób bez odpowiednich kompetencji i wiedzy, a atmosfera opiera się na układach i kolesiostwie. Jeśli nie przypadniesz do gustu kilku osobom, szybko możesz znaleźć się w niekomfortowej sytuacji. Niektórzy pracownicy spędzają czas na graniu na telefonach lub spaniu przed monitorem, podczas gdy donoszenie i manipulacje są wyżej cenione niż rzeczywista praca. (usunięte przez administratora) wydaje się być bardziej zainteresowany budowaniem swojego wizerunku w mediach niż zarządzaniem zespołem. Dodatkowo, premię i szacunek można tu raczej uznać za abstrakcję. Jeśli planujesz aplikować na to stanowisko, warto się nad tym dobrze zastanowić – w innych miejscach, nawet w pracy o podstawowym charakterze, można osiągnąć lepsze warunki jak np. biedronka.
    pracownik - były na szczescie

13.02.2025 12:49

( treść usunięta) to nazwijmy go personelem zarządzającym :D Jedna osoba kiedyś powiedziała że wstyd będzie oddać ten pseudo zespół komuś innemu -samo sobie dopowiedzcie. po najniższej specjalistów tam nie znajdziecie.

09.02.2025 15:03

12.02.2025 07:13

W dawaniu daniny i tego co musicie jesteście wspaniali pensje niższe niż w 2023 koszulki pracownicze co rok co tu dużo pisać szkoda że firma która miała potencjał z konkurowaniem z największą konkurencja tego nie wykorzystała bo można było podbić nie tylko Polskie ale i europe nie mówie tu o kilku sklepach w Czechach
    byly

13.02.2025 12:41

bo w MARTENSIE książęta myślą że wy zwykłe chłopki...oni nie traktują niższego szczebla jak ludzi tylko jak (usunięte przez administratora) tania siła robocza
    EKSTREMALNIE DUMNA SPRZEDAWMCZ

12.02.2025 09:40

To wszystko przez was wy luje! Leniuchy i nieroby! Nie zmotywowaliście się WCALE! Przez te wasze stanie za kasą i nic nie robienie martensk uciął nam wszystkim premie! Przecież wiecie jak obsłużyć klientów! Trzeba do każdego podejść, opowiedzieć o promocji, a każdy gupi wie, ze klienci uwielbiaja naszą promocje kupują nasze rzeczy jak szaleni! Dobierają ile wlezie bo wiedzą, że nigdzie indziej nie znajdą lepszej promocji i ładniejszych, modniejszych butów i odzieży! Szczególnie spodni dresowych z IQ, tych ciemnych niebieskich z jasnozielonym paskiem wzdłuż nogawki za 159,99. Toż to krzyk mody!! Na rynku pod blokiem takich nie znajdąļ! A jakość to jest jakość martens-sport, mają etykietkę lycra. NIE MA LEPSZYCH!! Ja ostatnio weszłam do przymierzalni klientowi i nie miał na sobie spodni, ale dałam mu te IQ do przymierzenia i powiedziałam, że są super-hiper i że nasza pani od szkoleń je zachwalata bo mają etykietkę lycra i to jest jeden z najładniejszych modeli bo to IQ i pan sie zrobił trochę czerwony na twarzy, bo pewnie było mu wstyd, że przeoczył takie stylowe spodnie. I tak stałam przy nim a on się nadal czerwienił i opowiedziałam jeszcze o naszych mega-ekstra strefach wyprzedaży, że na pewno znajdzie sobie coś jeszcze bo mamy ultra promocję -50%. Pan niestety wyszedł ze sklepu i zostawił wszystkie rzeczy w przymierzalni, pewnie był to cham dla którego martens to za wysokie progi. MACIE SIĘ PAŁY PRZYŁOŻYĆ DO OBSŁUGI KLIENTA! To że, nie nie ma premii to jest tylko wasza wina, że nic nie udaje się wam sprzedawać! Jak nie umiecie to się zwolnijcie, na wasze miejsce czeka ze 100 osób, każdy chce pracować w takim pięknym sklepie z takimi luksusowymi rzeczami. To jest zaszczyt pracować w mastersie!!!!
    Pracownik butiku

12.02.2025 22:24

Zgodą, brak premii to kara, która powinna nas nauczyc obsługi klienta. Nie powinniśmy narzekać, mało który butik ma marki takich znanych domów mody jak essentials czy hi-tec, pracować w takim miejscu to jak złapać pana boga za nogi, o karierze nie wspominając

12.02.2025 23:05

dziękuję za dawkę motywacji i humoru przed jutrzejszą pracą

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.