Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

GOSC

07.03.2026 14:53

Dnia 3 marca bierzacego roku w godzinach poranych w Bytomiu chcialem kupic dwopak lotek do badmintona w cenie rabatowanej na 39.90 i w tym od samego rana sklep reklamowal sie z propocjoa -50% przy zakopie dwopaka od ceny rabatowanej a wiec pod chodze do kasy i okazuje sie ze lotki byly drozsze nie zdazyli zmienic cennowek i nie chcial mi sptzedawca ani koerownik sprzedac dwopaka za cene 39.90... totalnie zalosne sklepu nikomu nie polecam ....
    Sprzatacz

28.02.2026 09:12

Mam tylko pytanie, czy po zakończeniu współpracy firma wystawi mi zaświadczenie o doświadczeniu jako sprzątacz? Bo skoro codziennie myję podłogi, lustra i cały sklep, a najwyraźniej szkoda środków, żeby raz w miesiącu zatrudnić profesjonalną firmę sprzątającą, to chciałbym przynajmniej mieć z tego oficjalne potwierdzenie kwalifikacji. W końcu nie każdy może pochwalić się tak intensywną praktyką w utrzymaniu czystości.
    qwerrt

06.03.2026 19:40

to chyba normalne ze jako pracownik twoim obowiazkiem jest utrzymywanie porzadku na sklepie xd nie wiem skad sie urwałeś ale wszedzie gdzie pracowałam tak jest i na logike to jest przeciez normalne..

03.03.2026 18:51

Chyba kogoś na "górze" nieźle poje... z tą ilością zadań na ten tydzień
    Zadowolony

02.03.2026 19:55

Super warunki pracy, wysokie zarobki, jasne zasady i przejrzyste obowiązki? Tego wszystkiego akurat tutaj nie uświadczycie 😉 Firma ma problem z motywowaniem pracowników, których traktują jak tabelki w Excelu. Brak szkoleń zewnętrznych, rozwoju VM (brak zewnętrznych konsultantów w tak ważnej dziedzinie). Dużym problemem też jest "motywowanie" zespołów poprzez konkurowanie wewnątrz regionu, co sprawia, że ewentualne wsparcia przestają polegać na koleżeńskiej pomocy a są polem do oceniania się nawzajem i wrogości. Jak to mówią: Ryba psuje się od głowy

26.02.2026 18:53

Wielka wyprzedaż w sklepie Bielsko Biała Sfera a najtańsze rzeczy praktycznie za grosze,odrzucane.,nie do kupienia.Pani Patrycja która tam obsługuje nie umie lub nie chce ich sprzedać twierdząc że system ich nie widzi.Poprawić system albo zmienić niemiłą kasjerkę.Porażka
    MARTESIAK

28.02.2026 19:33

Czasami pojawiają się błędy i nic na to nie poradzimy. Idź się wyżalić koleżance bo to jest portal dla pracowników niemiła Grażynko. Buziaczki
    Xyz

15.02.2026 15:02

Halo halo! Chciałabym zwrócić uwagę na kwestię czasu pracy i obowiązków pracowników w naszej firmie. Jeżeli pracownik ma w grafiku wpisane godziny pracy np. 9:00–21:00, to zgodnie z Kodeksem pracy jego obowiązek świadczenia pracy obejmuje wyłącznie ten przedział czasowy. Pracodawca nie ma prawa wymagać przychodzenia wcześniej ani wykonywania czynności służbowych przed rozpoczęciem zmiany, jeśli ten czas nie jest ujęty w harmonogramie i nie jest wynagradzany. Zgodnie z art. 128 §1 Kodeksu pracy, czas pracy to czas, w którym pracownik pozostaje do dyspozycji pracodawcy w zakładzie pracy lub w innym wyznaczonym miejscu. Oznacza to, że uruchamianie systemów, przygotowanie stanowiska, liczenie kasy czy inne czynności organizacyjne są czasem pracy-jeśli są wymagane przez pracodawcę. Jeżeli pracownik wykonuje obowiązki przed 9:00 lub po 21:00, a nie ma tego ujętego w grafiku, jest to praca w godzinach nadliczbowych. Nadgodziny muszą być: – ewidencjonowane, – zrekompensowane dodatkiem do wynagrodzenia albo – odebrane jako czas wolny zgodnie z przepisami. Nie istnieje obowiązek prawny „przychodzenia 15 minut wcześniej”, jeżeli nie jest to zaplanowany i opłacany czas pracy. Czas prywatny pracownika nie może być traktowany jako bezpłatne przygotowanie do pracy. Warto, aby pracownicy mieli świadomość swoich praw i aby harmonogram czasu pracy był ustalany w sposób zgodny z przepisami, bez nieformalnych oczekiwań wykonywania pracy poza grafikiem. Nie dajcie się (usunięte przez administratora) przez regionalnych! Nie dajcie sobie wmówić, że to Wasz obowiązek, że możecie odebrać w przerwie. +9h pracy to 30min przerwy!
    Rozsądna

28.02.2026 19:08

U nas funkcjonuje to inaczej: o godzinie w grafiku mamy być gotowi do pracy, więc przychodziłby tyle wcześniej żeby się przebrać spokojnie, wypić kawę czy zjeść śniadanie. Natomiast jeśli chodzi o zamknięcie to pracujemy do 10 po w grafiku - jest to czas na rozliczenia, raporty, meila. Wszystko w czasie i wszystko na spokojnie.

27.02.2026 19:06

Nie wiem ile jeszcze uciagne ten cyrk na kołach. Kierownik sklepu nadaje się do zwolnienia, pytanie jak rozmawiać z regio, bo odnoszę wrażenie że góra nic nie widzi. Pracuje na stanowisku kasjer sprzedawca a tak naprawdę odpowiadam za cały sklep,za przebudowy, odsyłki. Kierownik nic nie kuma, mimo stażu pracy 6 lat. Ryczeć się chce
    #Balsamista
    xyz

25.02.2026 20:06

Moje doświadczenia z pracą w Martes Sport są bardzo negatywne. Niestety w tej firmie pracownicy nie są traktowani z należytą uwagą i szacunkiem. Zarządzanie personelem pozostawia wiele do życzenia – brakuje przemyślanego doboru pracowników oraz realnego wsparcia dla zespołu. Pracownikom przydziela się ogromną ilość obowiązków jednocześnie, często bez ustalenia jasnych priorytetów. Zamiast skupić się na najważniejszych zadaniach, oczekuje się wykonywania wszystkiego naraz. W efekcie powstaje chaos organizacyjny, a później pojawiają się pretensje, że coś nie zostało zrobione. Problemy wynikają z braku właściwego zarządzania, a odpowiedzialność zrzucana jest na najniższy szczebel. Szczególnie rozczarowująca jest postawa regionalnych. Zamiast stanowić realne wsparcie dla sklepów, które nadzorują, często nie potrafią pomóc w rozwiązywaniu problemów operacyjnych, a jednocześnie stawiają wysokie wymagania. Zamiast budować stabilny i zmotywowany zespół, dochodzi do rotacji pracowników, która wygląda jak sposób na pozbywanie się „niewygodnych” osób. Często wystarczy drobny pretekst, by komuś utrudnić pracę lub doprowadzić do jego odejścia. Niestety brakuje refleksji nad własnymi błędami i odpowiedzialności po stronie kadry zarządzającej. Kolejną kwestią jest wynagrodzenie, które jest niewspółmierne do zakresu obowiązków i poziomu presji. Wymagania są bardzo wysokie, natomiast płaca nie rekompensuje ani stresu, ani nadmiaru pracy. Atmosfera w wielu przypadkach jest napięta, a pracownicy przychodzą do pracy z poczuciem braku wsparcia i obawy przed niesprawiedliwym traktowaniem. Nie polecam tego miejsca osobom, które szukają stabilnego zatrudnienia, partnerskiego podejścia i realnego wsparcia ze strony przełożonych.
    xyz

25.02.2026 19:58

Moje doświadczenia z pracą w Martes Sport są bardzo negatywne. Niestety w tej firmie pracownicy nie są traktowani z należytą uwagą i szacunkiem. Odnosi się wrażenie, że zarządzanie personelem pozostawia wiele do życzenia – brakuje odpowiedniego doboru pracowników oraz realnego wsparcia dla zespołu. Zamiast skupić się na priorytetowych zadaniach, pracownikom przydziela się ogromną ilość obowiązków jednocześnie, często zupełnie bez sensownej organizacji pracy. W efekcie powstaje chaos, a później pojawiają się pretensje, że coś nie zostało wykonane na czas. Problemy wynikają z braku odpowiedniego zarządzania, a nie z braku zaangażowania pracowników. Kolejną kwestią jest poziom wynagrodzenia, który jest niewspółmierny do zakresu obowiązków i oczekiwań. Wymagania są wysokie, natomiast płaca zdecydowanie nie rekompensuje ilości pracy oraz stresu. Atmosfera w zespole również pozostawia wiele do życzenia – wielu pracowników niechętnie przychodzi do pracy, mając świadomość, że spotkają się z nieprzyjemnym traktowaniem i nadmierną presją. Zdecydowanie nie polecam tego miejsca osobom szukającym stabilnego zatrudnienia, dobrej organizacji pracy i wzajemnego szacunku w miejscu pracy.
    Ciekawa

15.02.2026 16:02

Witam ,na jakie wynagrodzenie może liczyć zastępca kierownika i kierownik ? Jak wypadają zmiany (8h)?

22.02.2026 11:26

Zależy jakie miasto. Im większe miasto i sklep ma lepsze utargi tym na więcej możesz liczyć. Zmiany wypadają najczęściej 8/10/12 też w zależności od sklepu, bo niektóre np. w parkach handlowych są otwarte krócej. Najlepiej zapytać na rozmowie jak to wygląda na konkretnym sklepie.
    Ewelonkaa

21.02.2026 09:41

Cześć, mam pytanko odnośnie zestroi bielizny i stroi kąpielowych. W nowym regulaminie nie ma nic o tych produktach, a odkąd pamiętam nie mogliśmy zwracać tego typu towarów. Robicie na to zwroty czy trzymacie się starych reguł ?
    fdgs

22.02.2026 07:20

Można zwracać stroje kąpielowe (od 5 lat) Niektóre sklepy (kierownictwo) stosuję starą zasadę że nie wolno, a jest to niezgodne z regulaminem sklepu, bo skoro nie jest napisane że "nie wolno zwracać stroi kąpielowych" = można zwracać 😃
    Przykro.

20.02.2026 21:20

Mamy sezon zimowy a zamiast wysyłać zimową odzież kurtek, spodni i tego co ludzie na ferie szukają otrzymujemy sezon letni, który o tak musimy chować bo nie mamy miejsca na przykład na klapki, gdzie tu sens?
    Więcej niż Ktoś

21.02.2026 08:38

A taki sens, że za chwilę będziesz to odsyłać i byś płakał/a "po co przyjeżdża jak zaraz będę pakować". Sprzedaje się bo jest promka..
    Z ciekawości

19.12.2025 09:51

Po roku od odejścia stwierdzam, że wejdę poczytać tak o dla zabicia czasu. Widzę, że zmiany tylko na gorsze. Odejście to była najlepsza możliwa decyzja, nowa praca szybko znaleziona, dużo więcej zarabiam, mam premię co miesiąc bardzo wysoką, nie muszę martwić się żadnymi wynikami bo premia jest zawsze, mniej obowiązków, nie przepracuję się. Ludzie bardzo sympatyczni i góra proludzka przede wszystkim. I uwaga uwaga!! Premia świąteczna! Do tego wypady integracyjne, wigilia pracownicza. Można? Można!
    zprowincji

09.02.2026 13:15

A w jakiej miejscowości i z jakim doświadczeniem znalazłeś pracę? Tu na peryferiach opolszczyzny tylko praca dla tapicerów, nawet dla pań znających sprzedaż w meblowym brak pracy, pomijając owado/płazowe markety ofc.
    LLL

16.02.2026 20:30

Potwierdzam. Ja też już prawie rok tam nie pracuję, wcześniej spędziłem 10 lat i dopiero po odejściu zobaczyłem, że można inaczej. Naprawdę da się znaleźć coś lepszego, z normalną atmosferą, lepszymi zarobkami i bez ciągłego przemęczenia. Czasem najtrudniejszy jest pierwszy krok, ale warto
    Dawid

12.02.2026 00:31

tragedia i cyrk od 17/18 do zamknięcia (2h/3h) pomimo że wszystko jest gotowe a klientów brak to musisz chodzić i udawać że poprawiasz dobrze ułożone buty i ubrania bo na kamerach musi sie robota zgadzać 12h stania a jak sie o cos nie daj bog oprzesz to odrazu do pionu i nie ma opierania bo "patrza kamery" ale to i tak nic w porównaniu z cyrkiem który trzeba robić jak klientów nie ma
    #Kasjer
    …

11.02.2026 09:00

Brak rozwiązań i jakichkolwiek działań wobec narastających dostaw . Przetowarowują nasz sklep po brzegi, wszystko spada. Jak nie promocje na całe dnie to dostawy po paręnaście kartonów… gonitwa o aplikacje, klienci głupieją od ilości promocji i my też. Z początku praca była przyjemna teraz jest co raz większym ciężarem. Prośby o interwencję regio najwidoczniej głuche.
    Anioł pański

09.02.2026 11:32

Okropne toksyczne miejsce pracy Nie polecam odradzam Piekło przy tym to nic Martes jest przeklętym miejscem
    Paula

06.02.2026 22:53

Planuje się zatrudnić w tej firmie I pytanie jaką umowę dają ma start i na jaki okres dają umowy? Jest szansa na umowę o pracę czy raczej dają zlecenia jak w większości sieciowek
    Ongenca

08.02.2026 09:12

Bzdury, zmieniły się przepisy, teraz umowa zlecenie normalnie się wlicza do lat pracy.

08.02.2026 22:00

Błąd. 1. Przy zleceniu jest normalnie L4 pod warunkiem zgłoszenia składek na ten cel. 2. Rodzaj umowy zależy od etatyzacji na sklepie.
    xxx

06.02.2026 21:36

Aplikacja, aplikacja i jeszcze raz aplikacja😂 tylko w Lubelskim trzeba tracić czas na zapisywanie na kartkach dlaczego klient nie chcę założyć aplikacji? W całej Polsce też zapisujcie? "Dlaczego nie chce pan założyć aplikacji?" 😂 Regionalni to chyba pod wpływem wymyślają te swoje śmieszne rozporządzenia, a zadań miliony do zrobienia na sklepie.
    ChlebPowszedni

06.02.2026 20:37

Czy wiadomo cos czy firma raczy w końcu wziąć się do roboty i zapewnić pracownikom polary ? Przypominam ze jest okres zimowy i jest to niezbędny element odzieży. Na sklepach jest zimno. KRS ZABRANIA włączać ogrzewanie "bo to są koszty" oraz są oburzeni gdy sypie się dużo l4 które wynika z powodu wyziębienia....
    Fitnał

05.02.2026 20:12

Cześć, dobrze wiemy że centrala czyta nasze wypociny dlatego mam pytanko do Was. Czy ktoś wytłumaczy mi jak 80% paragonów może być z aplikacją? Ok może faktycznie mniejszy sklep 10 paragonow dziennie ok. Ale czy wy weryfikujecie to apropo numerów? Chodzi mi o to czy czasami ktoś nie skanuje na 1 numer QR załóżmy pracownika lub sklepowy albo jak słyszałam generuje numery internetowo na aplikacje? Bo jeśli nie to chyba zaczniemy kombinować… pracownicy dajcie znać jak to u Was wygląda bo (usunięte przez administratora) była od Regio
    Karolcia

06.02.2026 11:51

No i wygrają konkurs ci co kombinują,a nie ci co rzetelnie zachęcają do zakładania aplikacji😪
    Dsgsys

06.02.2026 18:44

Też mnie to zastanawia jak można mieć 80%. Lokale które robią po 20-30 paragonów dziennie kwalifikują się do zamknięcia. Koszty większe niż zysk....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Ongenca

04.12.2025 15:02

Najniższa krajowa do góry, podniosą bo muszą, pytanie co z nami, kadrą kierowniczą? Znowu będą zbywać że mamy więcej? Ta różnicą już jest nic je warta od stycznia.
    #ZastepcaKierownikaSklepu
    Aldona

20.01.2026 07:30

Powinni zrobić podwyżki stażowe,a nie od widzi mi się Krs,i każdy by wiedział konkretnie kiedy i na ile może liczyć,
    serwisant

05.02.2026 23:49

jako serwisant mam 4900 + 400 brutto a pracuje kilka msc
    Zawiedzona

05.02.2026 18:34

Pracowałam w tej firmie pare lat, na początku pracowało się super ale jak się zmienił regionalny to się zaczęło, nie polecam nikomu pracy w tej firmie, szkoda zdrowia,znecanie psychiczne i zastraszanie przez regionalnego

03.02.2026 09:09

Kiedy będziemy mieć zapewnione ciepłe posiłki i odpowiednio ciepłą odzież na temperatury grubo poniżej 18 stopni?
    #Murarz

28.01.2026 22:08

Które regiony stanęły na podium w konkursie aplikacyjnym? Pochwali się ktoś? Dotąd widziałem jedynie miejsce na którym mój region był.
    Martesiak

29.01.2026 18:16

Też jestem ciekaw. Zero wiadomości w emailach. Wynik regionu pewniedopiero na tele podadzą.... nocna papierze 😉 aby nikt niepodważył.

29.01.2026 10:05

Zmiana regulaminu sklepu internetowego mówi o zwrotach wyłącznie na własny koszt i żeby tam na cmentarna odesłać... nie dostaliśmy żadnego info na nasze maile? dostaliśmy tylko prywatnie na maila bo człowiek dołączył do apki.... wiec jak to jest? teoretycznie z dniem 27.01 kończymy przyjmowanie zwrotów od klientów? dzieki martes ze jestes super taki , a kadra tak o nas dba :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    #OpiekunMedyczny

29.01.2026 10:07

"Zapakuj produkty do paczki i dołącz numer zwrotu (najlepiej umieść go na paczce oraz wewnątrz przesyłki). Numer zwrotu otrzymasz w mailu potwierdzającym zgłoszenie zwrotu. Jeśli zwracasz paczkę w naszym opakowaniu pamiętaj o usunięciu starej etykiety adresowej. Wyślij paczkę Przesyłkę opłaconą z góry (na własny koszt) odeślij na poniższy adres: Magazyn MG02 - ZWROT SKLEP INTERNETOWY ul. Cmentarna 22 41-400 Mysłowice Ważne! Zachowaj potwierdzenie nadania przesyłki aż do momentu rozliczenia Twojego zwrotu w Martes Sport. Dokument ten potwierdza, że wysłałeś do nas paczkę."
    nowy pracownik

27.01.2026 21:49

Cześć. Od jutra przychodzi do nas nowy pracownik. Kierownik powiedział że to ja mam go szkolić. Stąd moje pytanie czy za szkolenie coś dostanę bo jednak jest to dołożenie obowiązków plus jakaś odpowiedzialność. dzięki
    Trend

28.01.2026 12:10

Tak dostaniesz opierdziel, że go źle przeszkoliłeś 🫣 w tej firmie nawet dziękuję nie uraczysz usłyszeć. Dodam, że jeśli to pracownik poniżej 26 lat to będzie miał większą wypłatę od Ciebie.
    XD

28.01.2026 19:37

Nic nie dostaniesz, a szkolenie nowych pracowników to obowiązek kierownika.
    numer jeden

21.01.2026 04:17

Oczywiście moja opinia została usunięta. Nie polecam wam tego miejsca, bo skończycie źle. Toksyczne miejsce gdzie kierownictwo zastrasza pracowników i sugeruje im aby się zwolnili.

17.01.2026 10:50

Dzień dobry popieram opinie , u nas było to samo , jeśli nie robiłaś to co kazała Tobie kierowniczka lub miałaś inne zdanie , już byłaś be . Atmosfera- też taka sama , ciągłe obgadywanie, obrabianie tyłka i ocenianie innych, ja jeszcze dodam ,że wyśmiewanie za wygląd czy jesteś niski czy też wysoki czy przy tuszy czy za chudy . Przy klientach zwracanie uwagi , w końcu powiedziałam dość , i odeszłam a za mną pozostali pracownicy , którzy też już nie wytrzymywali jej humorków , teraz szukają ludzi do pracy ale jeśli atmosfera się nie zmieni to ludzie będą uciekać i szukać lepszej pracy nie tylko pod względem atmosfery ale też na płace .
    Martesiak

16.01.2026 15:19

Który region jako sprzedawca zarabia 5600? Gdzie takie zarobki ?
    Anita

07.01.2026 19:36

Chciałam oddać krew ale kierowniczka powiedziała że nie mogę i rozwalam jej tym grafik. Nie jestem starszą więc nie otwieram i nie zamykam. Czy ludzie nie są w stanie pojąć, że krwi nie da się wyprodukować i ratujemy tym czyjeś życie?

14.01.2026 08:18

No właśnie tak się składa, że pracodawca nie może zabronić Ci oddania krwi. Jest tylko jedno zastrzeżenie: powinnaś odpowiednio wcześniej poinformować swojego przełożonego o takim zamiarze i ewentualnie wspólnie ustalić termin, który będzie dogodny dla obu stron - tutaj chodzi o to, żeby "nie rozwalać grafiku" (jak to ujęłaś) czyli, żeby nie okazało się, że nie ma możliwości przeprowadzenia zmiany. W każdym razie jest to ujęte w przepisach pracy, do których każdy pracodawca musi się stosować bez wyjątku- czyli koniec końców nie może Ci odmówić.
    Karyna

11.01.2026 13:05

Czy wiecie coś o zmianach w premii ? Dziękuję z góry za każdą odpowiedź
    Micro

11.01.2026 19:58

Nam powiedziano że nie mamy co liczyć na podwyżki
    Konrad

11.01.2026 09:11

I jak tam zadowoleni z wypłat?Praca w niedzielę handlowe opłacała się ? A co powiecie na wypruwanie z siebie flaków żeby zdobyć jak najwięcej danych osobowych czyli aplikacji ????no jak tak martesiaczki .buziaczki w nowym roku
    Hejka

08.01.2026 16:47

Hejka Mam pytanie czy u was też dodatek funkcyjny zmalał zawsze było 400 zł a ja mam 340 zł Przystąpiłam do ppe czy to może mieć z tym związek Będę w pon dzwonić do kadrowej ale może wy coś wiecie

08.01.2026 23:27

A od 1 grudnia masz dodatek? Czy może w trakcie miesiąca? Jest naliczany proporcjonalnie. Umniejsza się o chorobowe, nie wiem czy też uż bądź siła wyższa nie pomniejsza dodatku.
    Kornelia

05.01.2026 12:08

Dotyczy sklepów stacjonarnych: Żenujący sklep, w XXI wieku żeby zwrot był na jakiś bon - wydrukowany na paragonie ważny raptem 3 miesiące i jeszcze nie możesz za niego kupić karty podarunkowej komuś w prezencie. Podczas zakupu nigdzie nie ma informacji że jest tylko taka forma zwrotu, przy zwrocie też nie informują przed tylko wręczają ten żenujący bon. Do tego gdy idziesz go wykorzystać i zabraknie ci do kwoty złotówkę to nie możesz im podarować tylko musisz dobrać kolejną rzecz żeby dopłacać. Nigdy więcej zakupów w tej sieciówce!!!

05.01.2026 19:15

A kto Ci każe dobierać? Twoja kasa to jak nie chcesz to nie wykorzystasz całej kwoty. A jeśli chodzi o informacje odnośnie formy zwrotu to na każdej kasie jest taka informacja i jest ona widoczna, regulamin również jest dostępny do wglądu. Poza tym, zawsze można dopytać przed zakupem. Ps. Wiele sklepów nie ma zwrotów gotówki tylko właśnie bony/karty podarunkowe, ewentualnie mogą zwrotów nie mieć wcale;)
    Mastersiak

08.01.2026 16:19

Nie zesraj się. Nie musimy informować o formie zwrotów, jeśli regulamin jest w widocznym miejscu na kasie. Równie dobrze zawsze można zapytać w jakiej formie dokonywane do zwroty.
    Koko dżambo

07.01.2026 22:05

Wie ktoś może do kiedy trwa ten śmieszny konkurs z aplikacją? Zazwyczaj gdy były organizowane jakiekolwiek konkursy były wyznaczone daty od i do.
    XD

07.01.2026 11:03

W okresie zimowym panują bardzo trudne warunki pracy. W parkach handlowych rano, po przyjściu do pracy, temperatura w sklepach wynosi około 10 stopni. Sklepy są wychłodzone, a pracownicy nie mają zapewnionych polarów ani innej odzieży roboczej chroniącej przed zimnem. Rozumiem, że mamy kupować ciepłą odzież na fakturę na Martesa? Czy może też sklep powinien być otwierany dopiero po nagrzaniu do odpowiedniej temperatury? Brakuje konkretnych procedur i dbałości o komfort oraz zdrowie pracowników w sezonie zimowym. To kwestia, którą firma powinna pilnie uregulować. Bo o procedury dotyczące klimatyzacji latem to potrafią zadbać.

06.01.2026 12:16

Trend

06.01.2026 18:42

No będziesz mieć wyrównanie do najniższej 🫣 tylko takie podwyżki są możliwe w tej firmie.
    Także tego ...

06.01.2026 18:50

Podwyżka ? Od 1 stycznia dla osób zatrudnionych za najniższą krajową.
    Micro

05.01.2026 13:21

I co po 6 latach pracy zarabiamy tyle samo co nowa osoba na okresie probnym
    Kierownik

06.01.2026 18:40

I to jest przerażające. Mam pracowników z 5-6 letnim doświadczeniem, zatrudniam na tym samym stanowisku w najbliższym czasie nowego pracownika z taką samą stawką. Gdy rozmawiam z regionalną o podwyżce dla pracownika z długim stażem to odpowiedź brzmi: "Nic na to nie poradzę, nie ma możliwości podwyżki. Jeśli chcesz dać starszemu podwyżkę, to musiałabym dać Tobie (czyt.kierownikowi sklepu) a nie mogę. Makro nie zaakceptuje podwyżki.
    Bez nadzieji

14.11.2025 21:36

Wytyczne na grudzień do grafiku Mam nadziej że to 100% obstawy 27 grudnia i to że Traktujemy też wszystkich pracowników sprawiedliwie i nie wyróżniamy nikogo wolną sobotą po Świętach -poważnie no to czekamy na sklepach na KRS I Makro też W końcu nikogo nie wyróżniamy także trzymamy za słowo
    Śmiechu warte

04.01.2026 18:03

Głośno to akurat chcesz zrobić wokół siebie chyba. Twój Nick próbuje z tego co czytam kręcić jakieś wymyślne historie. Kierownik....hmmm buahaha .Chcesz błyszczeć to posyp się brokatem
    Także tego....

04.01.2026 19:31

@Kierownik czytając twoje wypowiedzi i próby intrygi niczym "mistrz w internecie, (usunięte przez administratora)w świecie 🤣🤣🤣"
    Przyjaciel

19.11.2025 21:21

Witam Drogie sklepy jak wam idzie proponowanie apki Jakie macie sposoby aby zachęcić klienta Będę wdzięczny za wasze pomocne odpowiedzi Dziękuję
    Kierownik

20.12.2025 01:47

Informowanie o zniżkach , kuponach. To najbardziej zachęca. Zapisywanie paragonów, możliwość sprawdzenia ceny, możliwość zamówienia poprzez aplikację. Co lepiej działa jak kupon na skarpetki 2+1 ? No rewelacja. Sklep mój ma prawie 50% aplikacji dziennie. Pracowników motywuje finansowo konkurs. Jestem pozytywnie nakręcona na apke.
    Xyz

30.12.2025 23:06

Aaa no ten konkurs to jedna wielka porażka. Ty się starasz ale inne sklepy w regionie niee. Tak naprawdę zerowy wpływ na wynik jak inni mają w du*ie

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.