Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Martesiak

13.11.2025 15:14

Ludzie szukają butów, których nie ma (większość wyłącznie w sprzedaży internetowej), ale za to mamy 15 modeli kapci 😂 A potem pretensje, że nie robimy utargów (btw, ktoś wie na jakiej zasadzie oni je przydzielają? Czy to koło fortuny?) Nowego konkursu aplikacjowego zamiast uczciwej premii przez grzeczność nie skomentuję.
    X

14.11.2025 12:24

Spokojnie, przynajmniej będzie co na strefy wyprzedażowe dawać za jakiś czas
    Były pracownik Lubsko

12.10.2025 15:06

Nie polecam pracy w Lubsku. Atmosfera w sklepie jest bardzo nieprzyjemna – (usunięte przez administratora)często okazuje brak szacunku wobec pracowników, co powoduje duży stres i zniechęcenie do pracy. Zdarza się, że zamiast wspierać zespół, wywiera presję i wykorzystuje innych do realizacji własnych celów. Zasady współpracy są niejasne, a komunikacja pozostawia wiele do życzenia. Zdecydowanie nie jest to środowisko, w którym można się rozwijać ani czuć komfortowo. Dopóki będzie tam Pani(usunięte przez administratora) pracownicy będą się zmieniac co miesiąc !! Chociaż większość i tak wytrzymuje tylko 2 tygodnie

13.11.2025 11:14

to zależy jakie twoje nastawienie do pracy czy zatrudniłeś się aby pracować czy chodzić i się obijać. Cele są wspólne i realizujemy je jako zespól. Pracowałeś/as dwa tygodnie to krotki czas aby wdrążyć się i zrozumieć politykę firmy.Nikt nikogo nie obraza nie poniża. Jest regulamin pracy procedury których trzeba przestrzegać i niestety większości nowych pracowników się nie podoba.Najlepiej kogoś obsmarować na forum a nikt nie popatrzy się ze od kierownika tez jest wymagane to i kierownik wymaga od pracowników. 2 tygodnie to chyba tylko Ty wytrzymałeś/as. Nie pozdrawiam
    Essa

12.11.2025 23:28

Jak tam miny klientów jak widzą kurteczki po 1200 zł?
    DziewczynaShowmana

12.11.2025 17:05

W tej firmie to już jest taka żenada ,że już tu nawet nikt komentarzy tu nie pisze i żali nie wylewa bo szkoda energii …tyle mam do napisania .Kto mądry to na innych portalach siedzi i ofert pracy szuka…
    X y z

12.11.2025 12:27

Pracuję w Martes Sport i mam już naprawdę dość tej sytuacji z premiami. Na pasku wypłat widnieje jedna kwota, a na konto wpływa mniej — u mnie zabrakło 150 zł. To nie jest pojedynczy przypadek, bo wielu pracowników ma podobne różnice. Jak można tak traktować ludzi, którzy codziennie stoją na sali i robią wszystko, żeby firma zarabiała? Zamiast uczciwie rozliczać premię, ciągle coś się „nie zgadza”. To po prostu niepoważne podejście. Za takie pieniądze naprawdę powinni się bardziej starać- bo człowiek traci chęci do pracy, gdy widzi takie błędy miesiąc po miesiącu.
    dronik

07.11.2025 23:53

nie wiem dlaczego ludzie sie dziwia z wysokosci tych premi, przeciez to bylo do przewidzenia czytajac zasady premiowania tego programu ze to beda ochlapy nie przekraczajace 200 zlotych za 3 miesiace, 3 miesiace przez ktore pracownicy non stop wciskali klientom ten badziew przy kasie. Jak dobrze ze tego nie robilem 😇

09.10.2025 17:33

Była pracownica

04.11.2025 10:03

Wybierają byle kogo, bo sklep trzeba otworzyć, a ludzi do pracy nie ma. Sama się uzeralam z takimi ludźmi, co liczyć nie umieli, ale regio kazała brać kogokolwiek. Laska na kalkulatorze liczyła, ile dostała pieniędzy od klienta (500zł w banknotach 50zł, 20zł nie umiała policzyć). Gdyby mięli zatrudniać ogarniętych ludzi to połowy sklepów by nie mieli
    Zerooo

07.11.2025 16:12

No to tylko możemy podziękować cudownej centrali za tak chojna premie. Ty chociaż coś dostałeś a my ani grosza za proponowanie programu klientom. Co z tego że przez 3 miesiące trzeba było zapier...ać po nic ale centrala ładna kasę przygarnęła

07.11.2025 15:17

Jak tam Wasze premie? 🤣

06.11.2025 19:39

BIEDAK

07.11.2025 15:02

-100 ZŁ 😊
    Kleopatra

06.11.2025 15:52

Centrala nieczynna w poniedzialek🤣w piatek oczywiscie wolne bo 4dniowy tydzien pracy maja 😅przerobieni (usunięte przez administratora) na maksa sa ...wyślą dostawe marmata 500szt ,kurtki za 800zl co leżą u nas 10 lat ,stroje kąpielowe itp....,Premie .....jakie premie ..... żałosne dziady i tyle z nich to juz nie jest nawet smieszne .....jeszcze tylko chwila i padnie cały ten (usunięte przez administratora)
    Ungabunga

06.11.2025 10:16

Czy dzisiaj będą przelewy z wypłatą? Jutro centrala nie pracuje i podejrzewam, ze połowa z nich jeszcze poniedziałek będzie mieć.
    Martesiak

05.11.2025 18:31

* Sklep który nie podąża za trendami a posiada kolekcję grubo kilku letnie. Wstyd to nawet pokazywać klientom. *Brak normalnej wyprzedaży jak w innych sklepach. A ceny jak z kosmosu. Na sklep w zimie przychodzą spodenki a kurtek i spodni w góry brak. Gdzie tutaj sens? * Zawalanie pracowników ciągłymi raportami a sklepem dziesiątkami plakatów. Promocje jedne i te same. Dość ciekawe że na plakaty na całą Polskę kasa jest ale dla pracowników na premie nie ma. Po prostu wstyd - nikt tak nie zdemotywuje pracownika jak Martes Sport.
    Najgorsza praca w życiu

04.11.2025 09:55

Mega januszeks, naginający prawa pracownika na każdym kroku. Nie liczcie, że po latach dostaniecie choć złotówkę podwyżki. Z premii zabierają za wszystko, a nawet na wyrównanie wypłat jak się podniesie najniższa krajowa. Centrala odklejona od rzeczywistości, chyba w życiu sklepu na oczy nie widzieli, codziennie jakieś durne zadania, codziennie zmiana sezonu, wysyłanie zdjęć, przyjmowanie dostaw, na które nie ma miejsca na sklepie. Otwierają nowy sklep, nie mając zatrudnionych ludzi i dwie osoby muszą same zapierdzielac na ogromnym sklepie. 4-dniowy tydzień pracy, ale tylko dla centrali, czyli w piątek nic nie załatwisz z nikim. Regionalna byle mieć swoje odklepane, sklep i pracownicy jej nie interesują, byle zrobić zdjęcia ze sklep otworzyła. A co później, to niech się martwią pracownicy w ilości 1/2 wakatów potrzebnych na taki sklep i bez doświadczenia zostawiani sami sobie. Wysyłają te szmaty hurtowo, nie zważając czy mamy miejsce, magazyn cały zawalony, przez ilość zadań nie ma czasu na obsługę klienta, a później szok i zj3by, że ankieta TK na 50%. Przychodzi Makro każe zmieniać ścianę za chwilę regionalna każe robić na odwrót. Może zacznijcie rozmawiać ze sobą, zamiast eksploatowac bez potrzeby pracowników, bo macie jakieś swoje odmienne wizje? Jak szanujecie ludzie swoje zdrowie i czas i myślicie logicznie, to naprawdę nie polecam, szczerze życzę tej firmie rychłego upadku na ryj, żeby właściciele się nad sobą zastanowili. Ciągle obcinają wszystko, już nawet zniżek na markowe ciuchy nie ma tylko na ich szmaty co się rozwalają po jednym praniu i to jakaś śmieszna zniżka że i tak się nie opłaca. Za ich błędy my mamy po premii. Reklamacje oczywiście z buta odrzucane. Szkoda gadać serio, cieszę się że dłużej niż 2 miesiące tam nie pracowałam, bo normalnie płakałam jak miałam iść do pracy w tym sklepie. Dodatek 60 zł BRUTTO za niedzielę to jest po prostu kpina i śmiech pracownikom w twarzy, w zwykłym spozywczaku w małym mieście miałam 400zl netto. Dajcie spokój, jak na Polską firmę to naprawdę chamsko traktują pracowników. Dużo lepiej iść do biedronki/Lidla, więcej można zarobić i spokojniejsza praca. Najgorszy, najgorzej zatowarowany i najgorzej zarządzany sklep, w jakim dane mi było pracować. Łapałam się za głowę za każdym razem. Dramat jeden wielki.
    Maresiara

02.11.2025 19:26

Sprzęt zabierają .. ciekawe czym mamy handlować starymi kurtkami ?
    Atb1999

31.10.2025 20:20

Nir polecam tego sklepu zero profesjonalozmu syn reklamowql buty do gry w pilke po 3 mcsch dziura w dutach zaznaczam buty do gry w pilke odzucona nie warto tam nic kupowac
    #DoradcaKlienta

28.10.2025 09:20

28.10.2025 17:09

Masz 4 na rok.. kto Ci tak powiedział, że tylko 2 na pół roku możesz wykorzystać?

21.10.2025 15:10

Nie polecam sklepu szczególnie sieci Łomża. Obsługa nie mila, a paczka uszkodzona całkowicie. Brak pomocy ze strony obsługi sklepu.
    Joy

22.10.2025 23:53

Pracownicy sklepu nie odpowiadają za paczki człowieku..
    Ktos

21.10.2025 20:24

Wypowie się ktoś na temat pracy w lubsku ? Zastanawiam się czy tam iść ale opinie są różne
    Martesiara

16.10.2025 21:36

Cześć jak to jest z tą premią? Jeśli wezmę uż we wrześniu tracę całą premię +15 za kwartał czy tylko za miesiąc w którym go wykorzystam?

17.10.2025 10:56

Wg informacji, które dostaliśmy każdy miesiąc jest liczony osobno, tylko wypłacane są razem. Więc jeśli weźmiesz uż to tylko za ten miesiąc tracisz.
    Usrr

14.10.2025 21:40

Interesuje mnie tylko czy osoby siedzące przy biurku kiedyś byli na sklepie Na zmianie 2 osoby bo firmy nie stać na pracownika Od rana 1000 raportów 5 stron przeceny bo przecież dziś trzeba wszystko obniżyć o 5 złotych Dostawa śmierdzącego przechowania 50 kartonów Przebudowa stołów to już stan umysłu bo przerabiasz te stoły 3 razy w miesiącu Czółka rotujące hit wyprzedaży Ludzie litości Postawcie do tego planowanie osobą która coś zna na temat pracy w sklepie A nie babe która sobie myśli że 2 osoby to dadzą radę ze wszystkim: towar przebudowa przeceny i jeszcze masz robić utargi i program

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Delulu

07.10.2025 22:34

Hej, interesują mnie odpowiedzi od osób, które mają większy staż ode mnie i rozumieją politykę tego cyrku. Jak to wyglada z nadgodzinami? Od dłuższego czasu jest 176h i 184h i co z tą kasą z nadgodzin? W jaki sposób to się niby wyrównuje? W czym oni mają problem żeby dać więcej? Potrafią tylko ucinać na wszystkim. A jak chciałam się dowiedzieć od kierowniczki jak to wygląda to wleciał tekst "Im mniej wiesz tym lepiej śpisz".
    Trend

08.10.2025 09:56

Ale jakie nadgodziny? Ustawowo masz do przerobienia tyle godzin. Akurat ostatnio były same dłuższe miesiące (lipiec 184h, wrzesień 176h, październik 184h), ale za to w listopadzie są tylko 144h, a w grudniu 160h. Nie wierzę w to co czytam 🫣
    Xyz

09.10.2025 22:15

Ale jakie nadgodziny? Każdy miesiąc ma inną liczbę godzin i tak jest w każdej pracy xd a Ty prostu masz stałą pensję czy przepracujesz 144 160 czy 184…
    arbuzek231

26.09.2025 16:19

Proszę was kochani wypiszcie mi jakie obowiązki ma starszy sprzedawca poza otwieraniem , zamykaniem sklepu oraz robieniem konwoju według umowy . Czy my mamy robić złomowania , rozpatrywać reklamację i wszystkie te rzeczy ? czy to jakieś wymysły kierowników …

29.09.2025 11:09

Po pierwsze pisze się "ugryźć", po drugie nie dziwie się, że ta firma upada jak tacy analfabeci tutaj pracują.

09.10.2025 17:18

Usługę fellatio? Ja nie będę brać przykładu z Twojej ciężko zarabiającej rodziny.
    Dż

27.09.2025 19:30

Czy wiecie co to za promocje? Sprzedają poniżej marży. Coś się dzieje? Ktoś coś wie?
    Znawca

28.09.2025 11:02

Jak myślisz, że cena zakupu w Managerze to faktyczna cena zakupu przez Martes to jesteś w błędzie. Ceny są sztucznie zawyżane, żebyś czasem nie wziął czegoś za tanio na zniżkę 🙂

27.09.2025 10:16

Kochani powiedzcie mi po co istnieje ten genialny przedstawiciel imperium Bielsko-Białego, reprezentującego nasze ogromne dokonania w kwestii sprzedaży dóbr sportowych tym frajerom [ups klientom], skoro jak się okazuje to te same rzeczy sprzedawane są pod szyldem tak znienawidzonego przez nas sklepu, czyli Decathlonu? Po co my tu pracujemy pod Martesem skoro możemy sprzedawać to samo za większe pieniądze w budynkach obok? Kim w takiej sytuacji jesteśmy? Dokąd zmierzamy z takim podejściem? Przez ten cały czas żyliśmy w kłamstwie. Nie wierzycie? Wpiszcie na stronie Decathlonu nasze marki w wyszukiwarce. Pozdro Jaśnie oświecenie Bobrito Bandito i Brr Brr Patapim

26.08.2025 15:08

widziałem ofertę pracy w biurze, ale nie było nigdzie informacji o benefitach. Ktoś może troche podpowiedzieć?
    Yolo

25.09.2025 22:19

Benefity oczywiście są. Darmowa kawa i herbata oraz parking. Czego chcieć więcej.
    martensiak

24.09.2025 18:14

Dawanie gigantycznych targetów których za chiny nie da się zrealizować, chociażby człowiek się troił to premii na oczy nie zobaczy.
    Na szczęście, były pracownik

22.09.2025 12:41

Odwiedziłam z czystej ciekawości jakże porządną firmę po roku od zwolnienia się z niej (nieskromnie powiem że to zdecydowanie najlepsza decyzja mojego życia xd ) i wiecie co? Asortyment ten sam ale pracownicy znowu inni. Przemiał przemiał i jeszcze raz przemiał. Przepustowość w martensie większa niż na Okęciu. Dziękuję sobie że się z tej firmy zwolniłam. A jeszcze na koniec zagadka. Czym się różni starszy od kierownika ? Kierownik może trzymać nogi na sejfie a starszy nie. Hehehehe
    Jescze tej jesieni

20.09.2025 01:53

Czy ktoś wie dlaczego zamykają sklep na sarnim stoku w Bielsku Białej a nie ten nowy ściek na warszawskiej co nie przynosi utargu? Ktoś jeszcze myśli w tym biurze?
    Dr.Martens

19.09.2025 11:39

Za starych dobrych czasów poza zniżkami na marki zewnętrzne dostawało się mniej więcej 500zł premii jako zwykły sprzedawca, przy wyrobieniu 80% (MIESIĘCZNIE) to człowiek miał jakąkolwiek motywacje coby się starać. Podejrzewam że w tym momencie nie ma już czego nam zabrać tak naprawdę. Śmieszną kwartalną premię której nikt nie wyrabia możemy chyba pominąć - zarząd potrzebował pretekstu żeby czymś straszyć. A zniżki na nasze produkty? 😂 Ich stosunek ceny do jakości jest absurdalny. W menagerze można sprawdzić po ile kupujemy te śmieci, a po ilet ostatecznie sprzedajemy - polecam gdy ktoś chce się trochę pośmiać. Drodzy zarządcy, mam szczerą nadzieje że ta chciwość wróci wam bólem i wieloma niepowodzeniami. Człowieka za worek ziemniaków byście sprzedali i tłumaczyli że to przecież tylko wasza praca 😂
    Dr. Mrożon

19.09.2025 11:51

Nic dodać, nic ująć. Cały nasz wysiłek przestał mieć jakiekolwiek znaczenie już dawno temu. Z czasem będzie już tylko gorzej. Dodatkowo chciałbym powiedzieć, że Klaun w Ameryce zarabia średnio 40-50 tysięcy dolarów rocznie, a my robimy to praktycznie za darmo. Z fartem mordeczki
    Pracownik1

17.09.2025 22:49

Cześć Od stycznia mają podnieść najniższą krajową ciekawe co znów wymyślą 😀 Bądźmy czujni

19.09.2025 11:46

Jak to co wymyślą,dodatkowe premie,które są niemożliwe do wyrobienia albo jakieś wyrównanie żebyśmy przypadkowo nie zarabiali za dużo.
    Botanic

18.09.2025 00:09

Tak czytam te Wasze żale i powiem Wam jedno , weźcie się za siebie . Walnijcie wypowiedzenia i po temacie. Wiele firm Was przyjmie z otwartymi ramionami za większą kasę dla czego : - jesteście specjalistami w dziedzinach sportu i obsługi klienta, nie jeden/jedna z Was odbył/była szkolenie produktowe czy sprzedażowe, - pracujecie na wyśrubowanych współczynnikach , - duże dostawy nie są wam obce - wiecie co to ciężka praca - kontakt z klientem to Wasz chleb powszedni Ludzie jesteście bardziej Wartościowi niż się Wam wydaje. Jak nie teraz to kiedy ! Powodzenia

02.09.2025 00:09

Bombardillo Crocodillo

11.09.2025 17:30

Wy jesteście chyba w zmowie z Martesem. Yeti zje Martesa jak Decathlon. Balin nie jest z tego zadowolony. Nemo dalej pozostaje nieuchwytny u nas na salonie. Pozdrawiamy i zapraszamy do pracy w Martes Sport
    Karma

17.09.2025 21:55

W szczecinie zamknęli 3 na 4 sklepy i przed każdym zamknięciem mega szok.. A tak naprawdę nawet ludzie niezwiązani z firmą wiedzieli, że martes się zawija z tych lokalizacji.
    Kaka

17.09.2025 20:57

Hit wyprzedaży?poważnie??? ktoś podczas projektowania plakatów pomylił literę K z H...To powinno nazywać się KIT. Co za dzbanek to wymyśla i łączy modele.... To kupy się nie trzyma!!
    Ktoś

02.09.2025 23:23

Cześć, Czy ktoś z Was kiedyś podał kogoś w martesie o mobbing ? Jesli tak to na czym on polegał? Jak to się skończyło? Od czego trzeba zacząć i gdzie takie coś zgłosic ?Byłbym/byłabym wdzięczny/a za odpowiedź.
    Xxx

15.09.2025 20:43

Mobbing tam zawsze był jest i będzie. Nikt nic z tym nie robił a wszyscy widzieli i słyszeli co sie dzieje. Maile i telefony wyżej nic nie dają niestety. Uciekaj stamtąd i poszukaj dobrego specjalisty który Ci pomoże odbudować normalną głowę...
    pola

17.09.2025 19:35

ja zaczełam od inspekcji pracy , tam mi powiedzieli co robic krok po kroku i jakie dowody zbierac i ze bedzie trzeba pisac pismo do sadu .
    Tralala

12.09.2025 18:21

Wam też tak targety zawyżyli? Wszystko żeby premii przypadkiem nie dostać. Już raz usłyszałam tekst: 'podwyżek nie będzie, ale przecież macie premię, w czym problem?'
    xyz

13.09.2025 13:54

Niestety dokładnie tak właśnie jest. Są mocno wysokie, nic z tego nie dostaniesz ale tłumaczyć się musisz bo statystyk nie wyrabiasz.

16.09.2025 13:40

Nawet jeśli dostaniecie premię, to raz na 3 miesiące w kwocie równoznacznej z dwiema w porywach do trzech paczek szlugów, więc pozostaje wam palić głupa na sklepie. Z fartem
    Ewa

12.09.2025 19:03

Zakupiłam sandały marki Elbrus. Po 2 tygodniach użytkowania rozsypały się doszczętnie. Niestety reklamacja nie została uwzgledniona. W piśmie nie zgadzają się na udział osób trzecich w rozstrzygnięciu sporu. Zostaje tylko sąd. Porażka

15.09.2025 09:25

Pal wroty stara ruro, to jest portal dla pracowników a nie nieudasów.
    essa

12.09.2025 18:19

Po ponad dwóch latach pracy w tej cudownej firmie mogę stwierdzić, że nikomu nie polecam. Zabrali każdą możliwą premię, po czym rzucają ochłapy jak 15+ wypłacane raz na trzy miesiące. Zabierają taka rzecz jak zniżki pracownicze na marki zewnętrzne (nie zdziwię się jak nawet na własne zabiorą). Zrobią 5 promocji na raz i niech się klient i pracownik w tym połapie. Nie doceniają ludzi, którzy pracują po 5+lat, na kierowników biorą niekompetentne osoby, które potrafią mniej niż zwykły sprzedawca, jedyne co to siedzą zaszyte na socjalu i rozmawiają przez telefon czy udają, że raporty piszą. Elastyczny grafik - w ciągu jednego tygodnia potrafi się zmienić 3 razy i weź tu coś zaplanuj?? 5 tysięcy zdjęć do regionalnej, bo a tu jej czołówka nie pasuje (jest tak jak w wytycznych ale pff), non stop przebudowy i w tym samym czasie jeszcze inwentaryzację zrób. Maile przychodzą od rana do wieczora, potrafią trzy przyjść od tej samej osoby bo w poprzednim jakiś błąd był. strach pójść na L4, bo od razu gadane za plecami na pracownika, jak tak w ogóle mógł i na pewno udaje. Zero organizacji w firmie, każdy mówi coś innego (kierownik, regionalni i makro). Realnie pracujesz od 7;45 do 16 a masz wpisane od 8, to samo tyczy się kończenia pracy, realnie wychodzisz po 21 a masz wpisane że do 21 byłeś. Produkty bardzo słabej jakości, a trzeba wciskać marki własne przez jakiś idiotyczny konkurs. strasznie duży nacisk na wyniki, gdy na sklepie wiszą rzeczy, które dinozaury widziały i ewidentnie nikt nie chce tego kupować. końcówki kolekcji to nieśmieszny żart, potrafią być tam droższe rzeczy niż po prostu stojące w działach z tych samych marek. Pisanie zapotrzebowania jest bezsensowne, napiszesz, że czepków brakuje to ci wyślą piłki których jest na magazynie od zajebania. ta firma powoli upada
    Agata

12.09.2025 10:33

Ja mam taką sugestię dla firmy - zróbcie następnym razem bardziej logiczne plakaty! Ludzie wogóle nie czytają co tam pisze małym druczkiem! Mamy przy kasie zostawiane dziesiątki towarów puma, adidas itp., które nie wchodzą w promocję! Mamy tego dosyć i wiecznego tłumaczenia zasad promocji też! Ale co tam może wiedzieć zarząd, który g....o wie jak wyglądają realia na sklepie!
    Myszka

02.08.2025 07:37

Dziś sobota i co nadal brak przerwy po godzinie 16? Ciekawe czy wszyscy tego przeszczegają. Czy tylko zwykli pracownicy muszą
    winna

07.08.2025 13:13

Chyba macie niezłą kierowniczkę u mnie na osie non stop trójkąty albo czworokąty . Jak tylko podchodzi kierownik to zaraz się rozoraszsja ale po kilku sekundach znowu trójkąty i czworokąty na sklepie. Totalnie doby tam pracują po za maleńkimi wyjątkami a (usunięte przez administratora) na sklepie jak by tornado przeszło.
    Taka jedna

05.09.2025 17:47

U nas ten weekendowy zakaz przerw 16-19 najbardziej uderzył w koleżankę, ktora przerwę ma nie od pracy, tylko od całego dnia na zapleczu, oczywiście przy aprobacie kierowniczki, równie pracowitej i zaangażowanej, co ta pierwsza.
    nick

31.08.2025 22:39

hej czy wiadomo już coś o co chodzi z tymi wypłatami? dlaczego były niższe? czy będzie jakieś wyrównanie we wrzesniu?
    trelemorele

01.09.2025 19:20

jak mniejsze? ja to dostałam wiecej ni 5tys

01.09.2025 19:22

Jakie wypłaty? Wy coś zarabiacie?

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.