Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

03.02.2026 09:09

Kiedy będziemy mieć zapewnione ciepłe posiłki i odpowiednio ciepłą odzież na temperatury grubo poniżej 18 stopni?
    #Murarz

28.01.2026 22:08

Które regiony stanęły na podium w konkursie aplikacyjnym? Pochwali się ktoś? Dotąd widziałem jedynie miejsce na którym mój region był.

29.01.2026 18:16

Też jestem ciekaw. Zero wiadomości w emailach. Wynik regionu pewniedopiero na tele podadzą.... nocna papierze 😉 aby nikt niepodważył.

29.01.2026 10:05

Zmiana regulaminu sklepu internetowego mówi o zwrotach wyłącznie na własny koszt i żeby tam na cmentarna odesłać... nie dostaliśmy żadnego info na nasze maile? dostaliśmy tylko prywatnie na maila bo człowiek dołączył do apki.... wiec jak to jest? teoretycznie z dniem 27.01 kończymy przyjmowanie zwrotów od klientów? dzieki martes ze jestes super taki , a kadra tak o nas dba :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    #OpiekunMedyczny

29.01.2026 10:07

"Zapakuj produkty do paczki i dołącz numer zwrotu (najlepiej umieść go na paczce oraz wewnątrz przesyłki). Numer zwrotu otrzymasz w mailu potwierdzającym zgłoszenie zwrotu. Jeśli zwracasz paczkę w naszym opakowaniu pamiętaj o usunięciu starej etykiety adresowej. Wyślij paczkę Przesyłkę opłaconą z góry (na własny koszt) odeślij na poniższy adres: Magazyn MG02 - ZWROT SKLEP INTERNETOWY ul. Cmentarna 22 41-400 Mysłowice Ważne! Zachowaj potwierdzenie nadania przesyłki aż do momentu rozliczenia Twojego zwrotu w Martes Sport. Dokument ten potwierdza, że wysłałeś do nas paczkę."
    nowy pracownik

27.01.2026 21:49

Cześć. Od jutra przychodzi do nas nowy pracownik. Kierownik powiedział że to ja mam go szkolić. Stąd moje pytanie czy za szkolenie coś dostanę bo jednak jest to dołożenie obowiązków plus jakaś odpowiedzialność. dzięki
    Trend

28.01.2026 12:10

Tak dostaniesz opierdziel, że go źle przeszkoliłeś 🫣 w tej firmie nawet dziękuję nie uraczysz usłyszeć. Dodam, że jeśli to pracownik poniżej 26 lat to będzie miał większą wypłatę od Ciebie.

28.01.2026 19:37

Nic nie dostaniesz, a szkolenie nowych pracowników to obowiązek kierownika.
    numer jeden

21.01.2026 04:17

Oczywiście moja opinia została usunięta. Nie polecam wam tego miejsca, bo skończycie źle. Toksyczne miejsce gdzie kierownictwo zastrasza pracowników i sugeruje im aby się zwolnili.
    #PracownikSklepu

17.01.2026 10:50

Dzień dobry popieram opinie , u nas było to samo , jeśli nie robiłaś to co kazała Tobie kierowniczka lub miałaś inne zdanie , już byłaś be . Atmosfera- też taka sama , ciągłe obgadywanie, obrabianie tyłka i ocenianie innych, ja jeszcze dodam ,że wyśmiewanie za wygląd czy jesteś niski czy też wysoki czy przy tuszy czy za chudy . Przy klientach zwracanie uwagi , w końcu powiedziałam dość , i odeszłam a za mną pozostali pracownicy , którzy też już nie wytrzymywali jej humorków , teraz szukają ludzi do pracy ale jeśli atmosfera się nie zmieni to ludzie będą uciekać i szukać lepszej pracy nie tylko pod względem atmosfery ale też na płace .

16.01.2026 15:19

Który region jako sprzedawca zarabia 5600? Gdzie takie zarobki ?
    Anita

07.01.2026 19:36

Chciałam oddać krew ale kierowniczka powiedziała że nie mogę i rozwalam jej tym grafik. Nie jestem starszą więc nie otwieram i nie zamykam. Czy ludzie nie są w stanie pojąć, że krwi nie da się wyprodukować i ratujemy tym czyjeś życie?

14.01.2026 08:18

No właśnie tak się składa, że pracodawca nie może zabronić Ci oddania krwi. Jest tylko jedno zastrzeżenie: powinnaś odpowiednio wcześniej poinformować swojego przełożonego o takim zamiarze i ewentualnie wspólnie ustalić termin, który będzie dogodny dla obu stron - tutaj chodzi o to, żeby "nie rozwalać grafiku" (jak to ujęłaś) czyli, żeby nie okazało się, że nie ma możliwości przeprowadzenia zmiany. W każdym razie jest to ujęte w przepisach pracy, do których każdy pracodawca musi się stosować bez wyjątku- czyli koniec końców nie może Ci odmówić.
    Karyna

11.01.2026 13:05

Czy wiecie coś o zmianach w premii ? Dziękuję z góry za każdą odpowiedź
    Micro

11.01.2026 19:58

Nam powiedziano że nie mamy co liczyć na podwyżki
    Konrad

11.01.2026 09:11

I jak tam zadowoleni z wypłat?Praca w niedzielę handlowe opłacała się ? A co powiecie na wypruwanie z siebie flaków żeby zdobyć jak najwięcej danych osobowych czyli aplikacji ????no jak tak martesiaczki .buziaczki w nowym roku
    Hejka

08.01.2026 16:47

Hejka Mam pytanie czy u was też dodatek funkcyjny zmalał zawsze było 400 zł a ja mam 340 zł Przystąpiłam do ppe czy to może mieć z tym związek Będę w pon dzwonić do kadrowej ale może wy coś wiecie

08.01.2026 23:27

A od 1 grudnia masz dodatek? Czy może w trakcie miesiąca? Jest naliczany proporcjonalnie. Umniejsza się o chorobowe, nie wiem czy też uż bądź siła wyższa nie pomniejsza dodatku.
    Kornelia

05.01.2026 12:08

Dotyczy sklepów stacjonarnych: Żenujący sklep, w XXI wieku żeby zwrot był na jakiś bon - wydrukowany na paragonie ważny raptem 3 miesiące i jeszcze nie możesz za niego kupić karty podarunkowej komuś w prezencie. Podczas zakupu nigdzie nie ma informacji że jest tylko taka forma zwrotu, przy zwrocie też nie informują przed tylko wręczają ten żenujący bon. Do tego gdy idziesz go wykorzystać i zabraknie ci do kwoty złotówkę to nie możesz im podarować tylko musisz dobrać kolejną rzecz żeby dopłacać. Nigdy więcej zakupów w tej sieciówce!!!

05.01.2026 19:15

A kto Ci każe dobierać? Twoja kasa to jak nie chcesz to nie wykorzystasz całej kwoty. A jeśli chodzi o informacje odnośnie formy zwrotu to na każdej kasie jest taka informacja i jest ona widoczna, regulamin również jest dostępny do wglądu. Poza tym, zawsze można dopytać przed zakupem. Ps. Wiele sklepów nie ma zwrotów gotówki tylko właśnie bony/karty podarunkowe, ewentualnie mogą zwrotów nie mieć wcale;)
    Mastersiak

08.01.2026 16:19

Nie zesraj się. Nie musimy informować o formie zwrotów, jeśli regulamin jest w widocznym miejscu na kasie. Równie dobrze zawsze można zapytać w jakiej formie dokonywane do zwroty.
    Koko dżambo

07.01.2026 22:05

Wie ktoś może do kiedy trwa ten śmieszny konkurs z aplikacją? Zazwyczaj gdy były organizowane jakiekolwiek konkursy były wyznaczone daty od i do.
    #PracownikSklepu

07.01.2026 11:03

W okresie zimowym panują bardzo trudne warunki pracy. W parkach handlowych rano, po przyjściu do pracy, temperatura w sklepach wynosi około 10 stopni. Sklepy są wychłodzone, a pracownicy nie mają zapewnionych polarów ani innej odzieży roboczej chroniącej przed zimnem. Rozumiem, że mamy kupować ciepłą odzież na fakturę na Martesa? Czy może też sklep powinien być otwierany dopiero po nagrzaniu do odpowiedniej temperatury? Brakuje konkretnych procedur i dbałości o komfort oraz zdrowie pracowników w sezonie zimowym. To kwestia, którą firma powinna pilnie uregulować. Bo o procedury dotyczące klimatyzacji latem to potrafią zadbać.

06.01.2026 12:16

Trend

06.01.2026 18:42

No będziesz mieć wyrównanie do najniższej 🫣 tylko takie podwyżki są możliwe w tej firmie.
    Także tego ...

06.01.2026 18:50

Podwyżka ? Od 1 stycznia dla osób zatrudnionych za najniższą krajową.
    Micro

05.01.2026 13:21

I co po 6 latach pracy zarabiamy tyle samo co nowa osoba na okresie probnym

06.01.2026 18:40

I to jest przerażające. Mam pracowników z 5-6 letnim doświadczeniem, zatrudniam na tym samym stanowisku w najbliższym czasie nowego pracownika z taką samą stawką. Gdy rozmawiam z regionalną o podwyżce dla pracownika z długim stażem to odpowiedź brzmi: "Nic na to nie poradzę, nie ma możliwości podwyżki. Jeśli chcesz dać starszemu podwyżkę, to musiałabym dać Tobie (czyt.kierownikowi sklepu) a nie mogę. Makro nie zaakceptuje podwyżki.
    Bez nadzieji

14.11.2025 21:36

Wytyczne na grudzień do grafiku Mam nadziej że to 100% obstawy 27 grudnia i to że Traktujemy też wszystkich pracowników sprawiedliwie i nie wyróżniamy nikogo wolną sobotą po Świętach -poważnie no to czekamy na sklepach na KRS I Makro też W końcu nikogo nie wyróżniamy także trzymamy za słowo
    Śmiechu warte

04.01.2026 18:03

Głośno to akurat chcesz zrobić wokół siebie chyba. Twój Nick próbuje z tego co czytam kręcić jakieś wymyślne historie. Kierownik....hmmm buahaha .Chcesz błyszczeć to posyp się brokatem
    Także tego....

04.01.2026 19:31

@Kierownik czytając twoje wypowiedzi i próby intrygi niczym "mistrz w internecie, (usunięte przez administratora)w świecie 🤣🤣🤣"
    Przyjaciel

19.11.2025 21:21

Witam Drogie sklepy jak wam idzie proponowanie apki Jakie macie sposoby aby zachęcić klienta Będę wdzięczny za wasze pomocne odpowiedzi Dziękuję

20.12.2025 01:47

Informowanie o zniżkach , kuponach. To najbardziej zachęca. Zapisywanie paragonów, możliwość sprawdzenia ceny, możliwość zamówienia poprzez aplikację. Co lepiej działa jak kupon na skarpetki 2+1 ? No rewelacja. Sklep mój ma prawie 50% aplikacji dziennie. Pracowników motywuje finansowo konkurs. Jestem pozytywnie nakręcona na apke.
    Xyz

30.12.2025 23:06

Aaa no ten konkurs to jedna wielka porażka. Ty się starasz ale inne sklepy w regionie niee. Tak naprawdę zerowy wpływ na wynik jak inni mają w du*ie

23.12.2025 21:36

28.12.2025 07:21

Rusza tą swoją przestrzenią mózgową i pomyśl, że nie każdy jest katolikiem i świętuje 24.12. Bezmyślność ludzka jest straszna. Wstyd, że tacy ludzie pracują w firmie.
    Gal anonim

29.12.2025 00:21

A dziękuję, dziękuję wraz z nowym rokiem odchodzę +25% wynagrodzenia, pn-pt i jakakolwiek możliwość rozwoju - mojego nie zarządu
    numer jeden

27.12.2025 07:52

Jak ja się cieszę, że stąd odszedłem. Mobbing krok w krok. Przełożone udające, że są profesjonalne, a tak naprawdę za plecami włożą ci nóż w plecy. Zapomnijcie o wsparciu psychicznym nawet jeśli robicie wszystko jak należy. Musicie być idealni żeby zasłużyć sobie na szacunek. Nawet chłopy mają tutaj przewalone.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

26.12.2025 11:29

Dzieci pracowników tej firmy nie mają rok w rok prezentów bo firma jednych z najbogatszych Polaków nie ma pieniędzy na glupi bon za 100 zł na święta, a o wakacjach zapomnij.
    Olo

26.12.2025 23:34

Najbogatsi to by byli jakby nie pozbyli się wszystkich którzy ośmielili się mieć własne zdanie i wytknąć im błędy.
    Pomorzanin

23.12.2025 23:05

Wszystkim pracownikom byłym i teraźniejszym życzę Radosnych, szczęśliwych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
    Monika

19.12.2025 18:23

Najgorszy sklep internetowy z możliwych. Sieć na cały kraj , klienta mają głęboko w poważaniu. Nie dosyć, że ceny kosmosu, jakość chińszczyzny słabego sortu, to jeszcze przy zwrocie towaru zmuszają cię do ponownego zakupu w sklepie zwrotem na bon ważny UWAGA!!! 3 miesiące. Jak chcesz zgłosić reklamację to odsyłają do kontaktu z centralą w Bielsku-Białej, ktora nie odbiera telefonów, nie odpisuje na formularz kontaktowy, ani na żadne maile. Mało tego kobieta reklamująca rower musiała jechać do Bielska-Białej osobiście, bo gnoje nie reagują na nic. Omijać dziadostwo szerokim łukiem.

20.12.2025 16:12

Co za brednie … trzeba czytać regulamin dostępny na stronie sklepu i ruszyć trochę głową.
    Mi

23.12.2025 10:09

Jak się nie czyta regulaminów to jest zdziwko 😊 Monia, nie kompromituj się

25.11.2025 19:20

Matrix

26.11.2025 09:44

Nikt nie straszy, wszystko jest na faktach. Początki fajne a później szkoda gadać
    Tobby

22.12.2025 08:15

Ja teraz mam 30 tysiący na jedną i 50 na drugą rękę. Pracodawca co miesiąc myje mi rakietę a osoby waginosceptyczne tańczą do piosenek Zenka Martyniuka w biurze. A wy co, nadal suchy chleb ze łzami w słoiku zabieracie do pracy ?
    Choinka

19.12.2025 18:47

Cześć, widziałem ogłoszenie że szukają kierownika. Zastanawiam się czy startować, (usunięte przez administratora) W tym regionie jeszcze jej nie znają i nie mam pewnych informacji jaka ta osoba jest. Pomożecie czy warto się w to pakować czy jednak odpuścić? Dzięki!
    KS

20.12.2025 10:08

Z KG da się pracować jak z człowiekiem. Szczera, konkretna rozmowa i zawsze pomaga jak jest problem. Pracowałam z kilkoma KRS i mam porównanie.
    KS

20.12.2025 10:27

A gdzie ta rekrutacja konkretnie? Jakie miasto?

09.12.2025 21:39

Bardzo mnie ciekawi którą kolekcję właśnie likwidujemy? Może podpowiem tym na „górze „ że warto byłoby zlikwidować stare,zleżałe 5-cio letnie kolekcje, a najlepiej strefę wyprzedażową która ugina się od ilości. Na ten brak klientów sami sobie zapracowaliście, nikt nie chce już kupować tych wiszących szmat od X lat. Dramat, ktoś kto zarządza tą firmą kogucik nie używa mózgu!!!!Myślicie,że zwabicie ludzi do sklepu aplikacją?wątpie! Może posłuchajcie w końcu mądrzejszych od siebie.
    #Kasjer

20.12.2025 01:42

Racja, zastanawiam się pod jakim szyldem będzie likwidacja w kolejnym sezonie. Skoro teraz likwidacja, to towar nie powinien pojawić się w kolejnym sezonie. Dziwne że likwidacja dotyczy również nowym modeli,które dopiero pojawiły się w tym roku na moim sklepie....
    Pobudka

19.12.2025 09:18

Co się dzieje, że od listopada na niektórych sklepach dalej nie ma targetów? Do nas wymagania ogromne, pociskaj program, polecaj aplikacje, a my nawet nie wiemy na co pracujemy?

19.12.2025 15:59

No to nie jesteś sam. U nas też nie ma. Ale jak i tak premii brak to po co czas tracić..

19.12.2025 16:02

To nie jesteś sam. U nas też nie ma. Ale jak i tak premii brak to po co czas tracić..

10.12.2025 08:40

Zlikwidujecie te śmieszne hity wyprzedaży! Zamiast co miesiąc wymieniać to tylko dokładacie!

14.12.2025 09:20

To samo tyczy się baneru - 70% ciekawe na co ?
    Nikt

16.12.2025 17:02

Nam kazali mówić że to dotyczy strefy wyprzedaży, ale tam nie ma nic -70% z tego co się orientuję
    ciekawska

09.12.2025 20:28

a jak to wyglada ze szkoleniami np jak sklep jest w nieduzym mieście, wysyłaja gdzieś?
    Fajne szkolenie

11.12.2025 13:57

Siadasz sobie grzecznie na socjalu i włączasz szkolenie online. Tam słyszysz ze mamy fajne buty sportowe w fajnej promocji z fajna technologią. Zero jakościowego towaru na sklepie to po co komu szkolenia. Dostaniesz towar i radź sobie sama
    ciekawska

15.12.2025 14:15

bo mi mowili ze sa wyjazdowe nawet w innym województwie albo innym sklepie po prostu
    Mm

14.12.2025 11:55

Premi brak,dodatków swiątecznych rowniez to moze odblokuje firma znizki na marki zewnętrzne?Sądze ze utargo by sie zwiększyły bo pracownicy by cos kupili
    Korwin

12.12.2025 12:05

Cyrk na kołkach, sklep przeładowany, 14 tych samych kurtek a nawet się nie sprzedała ani jedna ale nie dajcie jeszcze kolejne aby mieli co by im nie zabrakło. Każdy dział przepchany magazyn zawalony pełno kartonów na sklepie. Zgłaszasz KRS problem, to oczywiście odpowiedź że wszędzie jest sklep przechany i mamy se poradzić. Logistyka w tej firmie kuleje od dawna ale teraz ? Rozumiem że utrzymanie magazynów kosztuje ale nie róbcie ich ze sklepów, dajcie jakieś super ceny aby pozbyć się tego leżącego latami outletu. Ceny rowerów zeszłorocznych oczywiście w górę i to już w grudniu, klienci śmieją się że wszędzie wyprzedaże tylko u nas po sezonie drożeje.
    #Kelner
    Chętny

12.12.2025 10:29

Witam . Czy ktoś pracuje z kierownik MARTES SŁUPSK w CH JANTAR ? Jakie macie opinie bo chce podjąć tam pracę ?

10.12.2025 18:38

M(artes) S(port) -Manipulacja i Szantaż. Zastraszanie ludzi, którzy znają swoje prawa i nie pozwalają sobie na traktowanie jak w obozie pracy. Grożenie rozwiązaniem umowy jak tylko ktoś wyrazi swoje zdanie. Zwróćcie uwagę na fluktuację pracowników i co jest przyczyną, bo to co się dzieje w tej firmie nie jest normalne.
    Srutututu

09.12.2025 22:29

Pracownicy magazynów martes sport otrzymują premię .. Na którą my pracujemy...my jesteśmy organizmem walki o przetrwanie ..a nam ją zabrali ..żenada

08.12.2025 20:23

Olo

09.12.2025 20:26

Ta aplikacja i tak jest bez sensu, bo zamiast generować większy ruch to ścina marżę. Ludzie biorą za pół ceny rzeczy, które i tak by kupili. Jak ktoś myśli, że klient przyleci specjalnie po jakieś anonimowe IQ albo Huari bo jest za pół ceny to gratuluję optymizmu.

09.12.2025 22:22

1. Uruchomili w aplikacji kupon na - 50% na jedną rzecz. Wchodził radvik. Po godzinie 14 mail, że rowery jednak nie wchodzą. Ciekawe czy jakiś sklep sprzedał rower za połowę ceny. 2. Dodali kolejną tabelkę do uzupełniania na koniec dnia z paragonami z aplikacji, które mamy sobie sami liczyć. 3. Wieczorem apka szwankowala podobnie jak w niedzielę i niektóre rzeczy nie wchodziły na kupon. Kazali cisnąć apkę - ok, ale wtedy leżą wskaźniki i utargi. Jedna promocja, druga promocja, aplikacja, klienci tego w ogólne nie ogarniają i my powoli też.

09.12.2025 11:21

Wczoraj pękłem jak ukraincom z wipaszu dali na kartach po 500zl do wykorzystania a nam na swięta fige z makiem 😊 wracam cisnac wspolczynniki !!!
    #OpiekunkaOsobStarszych
    Brak słów

09.12.2025 08:45

Po raz 10 zapytam. Gdzie koszulki pracownicze i polary? Rozumiem, że mamy przyzwolenie na chodzenie w swoich prywatnych? Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd. Nie rozumiem jak można nie zadbać o to żeby pracownik miał w czym chodzić…. Tak wielka firma żeby nie miała koszulek pracowniczych? Niedługo to będziemy na golasa pracować. Może ktoś się wtedy obudzi….
    Szary martensiak

06.12.2025 21:02

Program zabrali, możliwość zrobienia targetu zostaje zabrana poprzez zawyżanie targetów - ten kto je wysyła i oblicza to nie wiem w jakiej bajce żyje ale dziękujemy za odebranie możliwości jego zrobienia. Aplikacja? Miliony złotych na zniżki a nie mamy możliwości nawet wygrać konkursu bo nawet jeżeli zakładamy jej mnóstwo, inne sklepy mają to gdzieś i nie zakładają jej wcale. Zbliżające się święta i brak nawet 10 złotych na skarpety w Waszym sklepie.
    Szary człowiek

29.11.2025 10:25

Aplikacja ruszyła z kopyta i milionowe zniżki dla klientów a zerowe dla własnych pracowników na święta. Nie dostaniemy nic jak co roku. Nawet życzeń @ nikt nie wyśle. Strasznie przykre to wszystko jest.

05.12.2025 15:17

Gala będzie? Będzie za kasę co powinni nam wypłacić z wczasów pod grusza. Bo z tego co się orientuję przy takiej ilości pracowników powinniśmy to dostawać
    Xxx

06.12.2025 00:25

Oczywiscie, ze powinni mieć ZFŚS. Czy gdziekolwiek jest info o ich rezygnacji z tego ? W regulaminie wynagrodzeń ? Ktoś coś wie ? Jeśli nie ma warto byłoby zgłosić do PIP. Im więcej osób tym bardziej się wezmą za kontrolę
    Szary sprzedawca

05.12.2025 17:28

Za niedługo impreza świąteczny bal z czerwoną ścianką z wielkim napisem Martes. Chciałabym serdecznie życzyć miłej imprezki wypijcie nasze zdrowie 😊 My jako sprzedawcy, zastępcy, kierownicy jesteśmy twarzą Martesa. To my witamy klientów od progu miłym dzień dobry i to my polecamy im produkty, kurteczki, buty itd. Chętnie się szkolimy coraz lepiej ich obsługujemy, chłoniemy wiedzę. To że narzekamy.. no mamy prawo jest powiedzenie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, taka prawda. Ale to nie znaczy że nie mamy prawa domagać się jakiegokolwiek uznania. Konkurs? Fajnie nasz sklep wypada nieźle proponujemy aplikację każdemu mega rabaty ale co z tego jak dół tabelki i sklepy z 10 aplikacjami w miesiącu nas odciąga od wygranej. Co mam zrobić zadzwonić halo wy na dole bierzcie się do pracy bo chciałabym premię? To chyba nie jest w moich kompetencjach. A szkoda nasz sklep zabrał się do pracy słysząc że a może coś w grudniu więcej zarobimy. A tu klops. kochani nie zapominajcie że tabelki rosną dzięki nam 🧑‍💼 . Gdyby nie obsługa na sklepie i polecanie chociażby aplikacji utargi w sklepach byłyby polowe niższe. Ps.Na dole piszcie jakie konkursy mogliby wprowadzić może ktoś przeczyta i wprowadzi : P
    #Sprzedawca

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.