Opinie o GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA o rekrutacji.

Branże: Kancelarie prawne i doradcy prawni
Kancelarie prawne i doradcy prawni Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA w Warszawa

baner wywiady
Dorota Nowy wpis

Widzę, że podczas rozmowy rekrutacyjnej dostaje się zadanie domowe. Czyli składa się ona z 2 etapów? Ile czasu przeważnie się ma na zrobienie go? Ktoś był na rozmowie i może opisać jak to dokładnie wygląda?

Nick Nowy wpis

Bardzo słaba rekrutacja. Kancelaria daje „pracę domową” w formie kazusu do opracowania, jakby prowadzący rekrutację nie umieli przeprowadzić rozmowy merytorycznej ad hoc, a w odpowiedzi przesyła uniwersalną formułkę „dziękujemy, ale kto inny bardziej nam odpowiada”. Jeśli kandydat się angażuje, opracowuje coś, to elegancko by było napisać konkretną przyczynę: jest pani za słaba merytorycznie, chce pan za dużo kasy, ma pani za długi okres wypowiedzenia itp.

Mirosław Nowy wpis

Cisza w wątku dotyczącym tej spółki komandytowej jest dla mnie co najmniej dziwna. Dziwne jest też to, że szukając informacji o nich w sieci również niczego szczególnego znaleźć nie można. Podstawowe pytanie jakie nasuwa mi się teraz na myśl to pytanie, czy oni w ogóle funkcjonują? Mam cichą nadzieję, że właśnie dzięki Wam fakt ten po prostu ustalę. Będzie mi bardzo z tego powodu miło.

guik

Pewnie, że atmosfera dopisuje, ale wiadomo czy specjalista ds. planowania produkcji jest nadal poszukiwany? Wymagane jest wykształcenie wyższe, preferowane o profilu technicznym lub ekonomicznym, ale dobrze że dorzucają benefity.

logo firmy ADWOKAT do Kancelarii Adwokackiej
Kancelaria Prawna Pasternak Legal
logo firmy Elektryk teletechnik / pomocnik
Elprim Piotr Piotrowski
(2 opinie)
Wyślij CV
logo firmy Aplikant adwokacki / radcowski (1-2 rok)
Jabłoński Koźmiński Kancelaria Adwokata i Radcy Prawnego Spółka Partnerska
Aplikuj na wiele ofert
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - Warszawa

• Jak się pracuje w GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA?

Zobacz opinie na temat firmy GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

GESSEL, KOZIOROWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Sienna 39
    00-121 Warszawa
  • NIP: 5252070586 KRS: 0000217607
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)