OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 29 ocen.

OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o.
2 29 6 1

Opinie o OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o.

andrzej

Świetna atmosfera w pracy Moje sugestie dla OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o.: Brak zastrzeżeń Lubię atmosferę w OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o. za: Duze nakłady na sprzęt

Kate

Skandaliczne warunki pracy, wynagrodzenie to jałmużna za którą pracownicy muszą dziękować i wysłuchiwać, że nawet na tyle nie zasługują. (usunięte przez administratora)", ciężka fizyczna praca, stres związany z obsługą pacjentów plus psychiczne nękanie ze strony przełożonych. Już nie wspominając o przepisach prawa pracy czy bhp... Przykre i przerażające że w obecnych czasach ludzie, którzy chcą uczciwie pracować muszą znosić takie niegodziwe warunki i traktowanie :(

gagagaga

Praca w tym hotelu to istna porażka . Prezes wyzywa pracowników od najgorszych. Co miesiąc wyrabia się nadgodziny za które nie otrzymuje się zapłaty no chyba że się wybłaga ale to grosze jak już. O urlopie nie wspomnę- nie ma o nim mowy, prezes odrzuca wszystkie podania bo jest za mało pracowników. Grafik niby do dogadania ale nie do końca bo z łaską wpisują wolne no chyba że wyprosisz. Nikt tu długo nie wytrzymuje po porostu wykorzystują ludzi jak tylko się da.

XyXy

Witam Pracowałam w tej firmie ale jako pokojowa w hotelu Praca nawet mi się podobała ale zachowanie pana P to woła o pomstę do nieba Wyzywa od idiotów (usunięte przez administratora) brudasów itp.itd Nie wytrzymałam zwolniłam się i to była najlepsza decyzja w moim życiu Co do zapłaty za nadgodziny to oczywiście nie ma mowy mi nawet ekwiwalentu za urlop nie zapłacili Pozdrawiam

Barbara

Ja tak trochę z innej "beczki"..... kilka dni temu miałam zabiegi rehabilitacyjne w Fajsławicach. To co tam zastałam woła o pomstę..... To "skansen", a nie ośrodek ! Ciasno, przebieralni brak, pacjent pacjentowi patrzy na "wszystko"....No i jeszcze obsługa.... Jedna "paniusia" (chyba jakaś kierowniczka) stawia swoje diagnozy, zachowuje się jakby była co najmniej "profesorem"...ubrana jak "panienka do towarzystwa"...Więcej nie mam zamiaru korzystać z usług tej placówki.....

Hanna

@WIKI, czy możesz doprecyzować swoją opinię? Co dokładnie masz na myśli? Jesteś pracownikiem firmy? Może mogłabyś powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w tym miejscu? Czy dla pracowników dostępne są benefity pozapłacowe? Jeśli tak to w jakiej formie. Czekamy na Twoją odpowiedź.

Niktważny
@Hanna 12.07.2018 09:20

Benefity pozapłacowe?! W tej firmie??? Dobry żart ???? Tam nawet za nadgodziny nie dostaniesz grosza a jeszcze najlepiej żebyś z ucałowaniem ręki podziękowała za możliwość popracowania za darmoche.

Nwd

Byłam tam na rozmowie o "pracę" i już teraz wiem, że nawet jeśli ktoś mnie zaprosi do współpracy - odmówię, chociaż gorączkowo potrzebna mi praca. Pan, naburmuszony od wejścia, który jest obecny przy rozmowie - bardzo gburowaty, a ja dostałam pytanie odnośnie tego, czy umiem pisać na klawiaturze. Ze zdziwieniem odpowiedziałam, że oczywiście, na co otrzymałam kolejne pytanie: "A czy wszystkimi palcami?", po którym ogarnął mnie śmiech. Zapytana o zawodowe plany, opowiedziałam o swoich rzecz jasna, na co otrzymałam dziwny wywód o tym, iż własna działalność to ciężka praca i czy wiem na co się porywam. Haha. Oferta, na którą pochopnie odpowiedziałam - obsługa recepcji. Co ma jedno do drugiego - nie wiadomo. Wiem jedno - ów łysy panicz, uważa, że zjadł wszystkie rozumy, odzew ma wyjątkowo chamski, i już od samego wejścia na rozmowę sprawia baaaardzo niemiłe wrażenie, poza tym wygląda, jakby nie szukał pracowników, a musiał ich szukać za karę tudzież jakby szukał wprost posłusznego niewolnika. Stanowczo odradzam nawet pójście na rozmowę, chyba że ktoś jest naprawdę ciekaw nieludzkich zachowań.

Hanna

@Andrzejek, możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? Czy firma oferuje możliwości rozwoju? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? Podziel się z nami informacjami na ten temat.

WIKI
@Hanna 04.07.2018 10:28

NIC Z TYCH RZECZY

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi informacjami o OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Andrzejek
@Administrator 19.06.2018 09:01

Mi pracuje się świetnie ;) pozdrawiam

sama nie wiem o co chodzi

Nie wiem jak się pracuje więc nie chce przekazywać nie rzetelnych i nie prawdziwych informacji jednakże rozmowa rekrutacyjna dziwna .... nie związana ze stanowiskiem podanym w ogłoszeniu, zero konkretów.

Inna

Nikt szanujący się tam długo nie wytrzyma. Godność człowieka i empatia to pojęcia obce dla kadry kierowniczej. Nie masz czasu zjeść, pretensje że chce się wziąść raz na ruski rok jeden dzień urlopu. Praca na rejestracji przypomina czasy niewolnictwa. Poza tym żadnych szkoleń odnośnie obsługi programu do rejestracji, przepisów i innych podstawowych rzeczy koniecznych przed posadzeniem nowego pracownika na rejestacji. Z tego wynika dużo błędów, którymi kierowniczki obarczają pracownika. Jedynie na starcie otrzymujesz zlepek kartek ogólnych informacji ale o dokładnym wytłumaczenie jak prawidłowo wydać fakturę to zapomnij. A wszelkie prośby o pomoc spotyka się z irytacją. Generalnie praca w stresie, do której jedziesz z myślą z jakiego powodu znowu dostaniesz bure od kierowniczki rejestracji albo czy wylądujesz dzisiaj na dywaniku u Pani kierownik ośrodka, ktora nie szczędzi wielu przykrych słów, których osoba na jej stanowisku mogłaby się wstydzić. Nikt Pani kierownik nie powinien być tak traktowany! Poza tym swoje dokladaja tam niektórzy lekarze (święte krowy ośrodka), dla których dziewczyny z rejestacji są dosłownie jak niewolnice których można nie szanować, gonić po ośrodku za byle pierdołami i odreagowywac sobie na nich zły dzień.

GallAnonim

Problemy już na etapie "rozmowy" kwalifikacyjnej. Kilka osób na różne stanowiska umówione naraz na jedną godzinę. Dla każdego góra 15 minut i następny. Podczas rozmowy żadnych konkretów odnośnie stanowiska pracy i zarobkòw,w rozmowie z kobietami za to padają pytania o to, czy są mężatkami i jak stan ich małżeństwa (!!!) i czy mają dzieci oraz rozmowa o tym,że dzieciom trzeba poświęcać czas (WTF???). Bardzo taktowane,naprawdę. I ma związek z pracą. Oczywiście propozycja darmowego, kilkugodzinnego dnia próbnego i żeby było ciekawiej,na stanowisku zupełne nie związanym z ogłoszeniem,na jakie się aplikowało i na takim,na ktòre w danej chwili pracownika nie szukają. Ot,takie proszę sobie popatrzeć,jak pracujemy,ale w zasadzie nie wiadomo,po co. Wesoło musi być w tej firmie. A ja dziękuję,postoję.

Hanna

@Dawid czy osobiście miałeś do czynienia z pracodawcą OŚRODEK MEDYCZNY? Twoi przedmówcy w dość mocnych słowach wyrażają się na temat pracy w tej firmie. Może byłbyś w stanie przybliżyć nam, jakie warunki tam zastałeś, albo ktoś z Twoich znajomych?

anonymous
@Hanna 29.03.2018 16:48

Moderator?

Dawid

Nie ma idealnych firm, a w dodatku bardzo dużo zależy od współpraowników

Nie polecam

Rotacja pracowników na rejestracji ogromna. Wiadomo im więcej nowych osób tym wiecej popełnianych błędów. Prosta zasada to szacunek, pomoc współpraca, spowodowała by, że funkcjonowanie miejsca byłoby bezproblemowe, a tak tam nie jest..... Najwidoczniej osoby kierujące nie posiadaja odpowiednich kompetencji. Krótkie podsumowanie "żenada".

Lala

Wszystkie opinie jak najbardziej prawdziwe ... pracowałam (a raczej wytrzymałam tam )prawie 3 lata i nikomu nie polecam śmieciowe pieniądze jak i śmieciowe traktowanie ludzi .

Neverever

Stres, nieposzanowanie pracownika, obłuda, przymykanie oka przez kierownictwo na zachowanie pewnych ,,uprzywilejowanych,, osób, które podpada pod dyscyplinarke (co najmniej!!!) a jednocześnie GNOJENIE dziewczyn z rejestracji za popełnianie błędów wynikających z braku odpowiednie przeszkolenia (bo ,,jak zrobisz błąd to się nauczysz,,). Tak, ale błąd ten zostaje bardzo nieprzyjemnie wypomniany przez szanowna P. kierownik ds. organizacji ośrodka. Ogólnie w rejestracji miedzy dziewczynami panuje taka słodka atmosferka że nic tylko rzygac tęczą. Są takie słodkie, milutkie i pomocne. Z pozoru. 2 najstarsze stażem sprawują tam władzę absolutną i jeżeli ktoś spróbuje zaburzyć im ustaloną hierarchię to nie ma zmiłuj. Ogólnie nastawianie jednej przeciwko drugiej, wyznaczanie z kim się kumplowac a z kim nie, obrabianie (usunięte przez administratora) między regałami. Nigdzie nie spotkacie sie z taką ilości fałszu, jadu i obłudy jaki jest w kartorekowni między dziewczynami. Kilka miłych dziewczyn to za mało żeby znieść to co potrafią zgotować niektorym osobom 2 miłościwie nam panujące Panie K. Szczesliwie już nie muszę na to patrzeć.

japoprostuja

Zdecydowanie nie polecam.... STRES niepotrzebny tworzony przez Prezesa Pana P. i kierownik Panią G. (trudno powiedzieć kto gorszy).... ciągle zmiany pracowników, pretensje o wszystko, łamanie podstawowych praw pracowniczych... ogólnie tragedia!!

pytająca

Szukają sekretarki ktoś może coś powiedzieć na ten temat ? czy warto aplikować ile wynagrodzenie ?

neversaynever
@pytająca 27.01.2018 09:53

najnizsza krajowa ! samodzielne stanowisko co wychodzi ci na minus bo w momencie kiedy chcesz isc na urlop to nie ma kto cie zastapic...a przerwy ? hmmmm jeszcz na szybko kanapke za biurkiem liczac na to, ze akurat moze nikt nie wejdzie. A dyrektorzy udaja ze sa tacy super mili a za drzwiami swojego gabinetu obrabiaja tylek kazdemu .Stres i obluda,

Xdorxdor

Stanowcze nie! Byłam 1 dzien na próbę i nie zamierzam nigdy więcej tam wrócić. Kilka osób miłych w pomieszczeniu gdzie trzymają karty i to wszystko. Pracownicy zestresowani, odpowiadające historie o kierownictwem mrozace krew w żyłach coś okropnego. Nie polecam

juzPo

z doswiadczenia moge stanowczo odradzic pracę tym ośrodku - nieustanny stres, pretensje ze strony kierownictwa, obgadywanie za półkami przez "koleżanki", które przeciez tworzą super zespół - żenada. Pamietajcie drodzy kierownicy - nie ma równych i równiejszych a ryba psuje się od głowy. Może to w was jest problem ? na szczęscie nigdy juz nie będę murzynem tym ośrdoku...

Gość
@juzPo 23.11.2017 19:40

Dostałam zaproszenie na rozmowę jako rejestratorka medyczna. Gdy chciałam zapytać jeszcze raz o miejsce rozmowy, żeby zanotować to pani z wielką łaską mi odpowiedziała. Dlatego zastawiam się czy praca jest godna zachodu.

anonymous

Pan Prezes proponuje "przyuczenie" :) za daroche :))) może trwać ile chcecie :))) Konwencja Genewska panie prezesiku mówi, że każdy CZŁOWIEK ma prawo do pracy i do godnej za niej zapłaty Prezesiku warto pamiętać...

Ciekawa
@anonymous 19.11.2017 18:51

Widzę "świerza " opinia chciałam zapytać z kim odbywa się rozmowa i czy konieczne jest przyuczenie skoro umowa jest oferowana na okres próbny?

JedynaTakaOkazja

Dyrektor szuka niewolników, nie pracowników, jeśli marzyła ci sie praca niewolnika na plantacji bawełny na nasłonecznionych kartofliskach południowej Afryki to tutaj możesz tego doświadczyć bez wyjeżdżaniabz kraju i to za darmo!

Zawiedziona

Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą na recepcji, to najpierw niech się przygotuje na 2 tygodnie pracy, w dodatku za darmo, bez umowy i bez konkretnych informacji odnośnie utrzymania tej umowy, no i nauczcie się alfabetu, bo to przecież niezwykle ciężka do zdobycia umiejętność :) Poza tym zarobki za małe (najniższa krajowa) w porównaniu do chaosu jaki tam panuje. Ciągły stres z powodu pretensji ze strony kierownictwa, lekarzy jak i pacjentów. Jedynie znajdzie się tam kilka miłych osób, jednak to za mało by uratować ten ośrodek, w którym prawa pracownika są chyba nieznane.

koniet

Praca w d.m.p jest ciągłym stresem nawet wrogowi nie proponowałabym tak pracy najniższa krajowa nie ma mowy o premiach nadgodziny nie są płacone chyba ze 2 zł hehe żenda

GoWork

Najniższa krajowa, znęcanie psychiczne, ciągły stres...... Masakra , a jak będziecie grzeczni to może nawet prezes pozwoli wam popracować w dni wolne .....oczywiście za darmo :)

moniczka1
@GoWork 09.05.2017 21:43

a powiecie cos na temat pracy na recepcji ? bo widzialam ogłoszene o przyjeciu . Pozdrawiam

zainteresowana
@moniczka1 25.05.2017 13:00

a możesz dać link do ogłoszenia? z góry dzięki

GoWork

Uważajcie na przegiągające się dni próbne, które oczywiście są bezpłatne i nie dokońca zgodne z prawem pracy. Ogólnie kobiety potrafią zgotować sobie małe piekiełko.

rolo

Najniższa krajowa, znęcanie psychiczne, ciągły stres...... Masakra

admin

Wiesz ile zarabia się na przeciętnym stanowisku w firmie OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o. oraz na jakie premie można realnie liczyć? Czekamy na Twoją opinię!

Zostaw opinię o OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o. - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OŚRODEK MEDYCZNY D.M.P. sp. z o.o.