Happet
2 107 148 5 1

Opinie o Happet

Filtruj opinie po kryteriach:

Maria
 Opinia

Proszę Państwa chciałabym zatrudnić się w firmie Happ et w dziale importu i eksportu artykułów dla zwierząt. Znam rynek zoologiczny krajowy i zagraniczny. Po przeczytaniu opiniii z ostatnich paru lat obawiam się , że to nie ma sensu. Czy wszystkich tak traktują , czy tylko personel magazynowy.? Dlaczego oferta dotyczy Happet Luboń ul Topolowa, a adres spöłki to Kotowo Poznań ? proszę o najnowsze info. dotyczące tej firmy.

Pomocna?
Tak1Nie
Były Pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Maria 08.07.2019 21:33

Jeżeli jest Pani Fachowcem w tej branży to doradzam szukać pracy gdzie indziej. Jeżeli nie może znaleźć gdzie indziej to próbować, ale proszę pamiętać ,że ostrzegałem. Jeśli chodzi o dwa adresy to po prostu dwa oddziały tej firmy.

Pomocna?
Tak7Nie
Asia
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Maria 08.07.2019 21:33

Pracuję niech Pani szuka pracy gdzie indziej jest człowiek który zakłóca porządek cykl pracy pan D ingiwiluje brak kultury W ogóle h2o tu nie się pracować

Pomocna?
Tak7Nie
Maria
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Były Pracownik 12.07.2019 18:22

dziękuję za cenne informacje pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Maria
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Asia 12.07.2019 19:04

dziękuję za informację ten ktoś D pojawia się we wpisach od paru lat. kim on jest , że znęca się nad pracownikami i nikt na to nie reaguje. Ja rezygnuje, poszukam u konkurencji. bo branża jest fajna

Pomocna?
Tak3Nie
vilyen
 Opinia

Hej, czy ktoś, kto tam pracuje/pracował niedawno mógłby napisać do mnie na maila? vilyen@gmail.com

Pomocna?
Tak2Nie
la classica familia
 Opinia

czytam i wnioskuję, że w tej firmie/firmach (usunięte przez administratora) goni złodzieja i każdy krzyczy łapać złodzieja. po prostu dno.

Pomocna?
Tak9Nie
saba
 Opinia

Bardzo złe traktowanie niby w papierach drobne usterki ale (usunięte przez administratora)i i nikt nie reaguje a nasze pobory w miejscu gdzie służby nikt nie mówi otwarcie jak upłynniają się pieniążki bez opodatkowania. i kogo stać na życie ponad stan z renty

Pomocna?
Tak9Nie
monkey
 Opinia
@saba 28.06.2019 12:37

zgłosić to do urzędu skarbowego albo prokuratury (usunięte przez administratora) Mają być tam kontrolę w najbliższym czasie z tego co wiem.

Pomocna?
Tak7Nie
Nicola
 Opinia

Ludzie uciekajcie gdzie pieprz rośnie ta firma to prawdziwe getto. Poniżenie,obrażanie,zastraszania,mobing jest na porządku dziennym. Polecam zbiorowy strajk dla pracowników i kopa w (usunięte przez administratora) dla managera. Zatrudnisz się na magazyn i masz prawo jazdy to pojedziesz sam po 500kg soli do selgrosu.Zatrudnisz się jako kierowca to będziesz musiał ważyć 200 kg węgla . Większej farsy chyba nie, ma oprócz zarobków oczywiście.

Pomocna?
Tak18Nie
Azer
 Opinia
@Nicola 15.06.2019 23:46

porażka, zastraszanie i poniżanie pracownków manager tej firmy nie powinien mieć kontaktu z ludźmi w ogóle. Problemy tej firmy zaczęły się od zatrudnienia owego człowieka, który nie ma predyspozycji ani nawet kultury osobistej do prowadzenia zespołu pracowników. Istny koszmar. zasada H2H jest mu obca. a mogło być inaczej , wartość pracownika, który utożsamia się z firmą i chętnie pracuje jest bezcenna. ale to dewiza całkowicie jest obca tym którym powinna być bliska. Moja rada UCIEKAĆ szkoda zdrowia i życia

Pomocna?
Tak15Nie
Honey
 Opinia
@Nicola 15.06.2019 23:46

moim zdaniem powinno się zgłosić sprawę do sądu o (usunięte przez administratora) Przecież końca tego nie będzie. Pozbierać ludzi którzy byli niszczenii upokarzani i odważnie i pamiētajcie w grupie zadziałać. Zastraszyć można pojedyncze osoby ale nie grupę. A poza tym dlaczego szef na to pozwala ?????

Pomocna?
Tak13Nie
Karma
 Opinia
@Honey 19.06.2019 22:27

słowo usunięte przez administratora to synonim do grupowego tyranizowania

Pomocna?
Tak14Nie
Saba
 Opinia
@Nicola 15.06.2019 23:46

Spoko sprawa jest rozwojowa ten człowiek narcyz zapłaci za krzywdy nam wyrządzone skończy się wyprowadzanie środków z firmy

Pomocna?
Tak8Nie
H2H
 Opinia
@Saba 27.06.2019 17:28

zgadzam się z Tobą i trzymam kciuki za sprawiedliwość i odwagę !!!!! każdy ucieka z tej firmy, traktowanie ludzi za pomocą metod z lat 50 -ych ubiegłego stulecia nie przynosi pożytku ani pracownikom ani firmie.

Pomocna?
Tak4Nie
Luidzi
 Opinia

Myślałem o pracy w firmie ale z lektury opinii mam mieszane uczucia.

Pomocna?
Tak13Nie
PH
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czy warto iść na PH do Happet? Jaka podstawa? Premia? Atmosfera? Ilość wizyt? Auto? Z góry dziękuję za informację.

Pomocna?
TakNie6
Martyna. w
 Opinia

Ludzie uważajcie co robicie ta firma to jakaś farsa . Zarobki uwaga 1530zl plus premia uznaniowa 100 max 200zl . Premia nie wykazywana przez pracodawcę . Na magazynie zimno ok 5 stopni . Po kontroli PiP nic się nie zmieniło jedyne co to z łaski kupili po raz pierwszy odzież na te zimno . farmazony typu na początku podstawa plus premia puzniej większe pieniądze to kpina i wprowadzanie w błąd . Nic takiego nikogo w tej firmie nie spotkało zarobki całe lata te same . Ogólnie w firmie nie dzieje się dobrze. Zastraszanie podjudzanie itp . Ludzie ciągle na zwolnieniach bo zimno . Warunki pracy skandaliczne . Na szczęście już tam nie pracuje . Zmarnowałam nie potrzebnie sporo czasu na wegetowanie w tej firmie . Moje sugestie dla Happet: Zmieńcie podejście do pracownika .

Pomocna?
Tak41Nie
Kasia
 Opinia
@Martyna. w 30.01.2019 19:26

LOL zła karma wraca! pobudzanie, szczucie, oszczerstwa, brak szacunku w stosunku do pracowników. Tylko donosiciele i słodko gadający i Ci co mają haki na kogoś jakoś egzystują. Uciekać, szkoda zdrowia !!!!!!

Pomocna?
Tak27Nie
Oczy
 Opinia

Słyszę ...nic się nie zmieniło. Tylko mamią nowych ludzi obietnicami . Farsa. Winny cały świat, tylko nie Oni. To już jest oczernianie. Jeżeli jeszcze raz usłyszę, że coś jest moją winą, idę do sadu. Nikt nie będzie zwalał na mnie winy za swoje decyzje. I nie mam problemu z udowodnieniem tego :) Nie trudno być w tej firmie najmądrzejszym. Ale mądry jest tam źle widziany... bo przecież nie pasuje :)

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan Sobieski
 Opinia
@Oczy 06.01.2019 17:11

Oczernianie to specjalność tej firmy. Tylko zespołowe działanie pracowników może coś zmienić.Jezeli jesteś sam zniszczą Cię , a jeżeli do tego jesteś mądrzejszy to tym bardziej.Taki styl zarządzania. Jeżeli sprawy o oczernianie trafia do sądu to pomogę. mam doświadczenie z tą firmą. Źle doświadczenie

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niestety ale w tej firmie już chyba nic nie da się zmienić . Zdecycydowanie odradzam się tam zatrudnić.

Pomocna?
Tak51Nie
Aqua Woman
 Opinia
@Były pracownik 11.12.2018 21:42

w ciągu ostatnich paru lat wymieniono w 90 % skład osób zatrudnionych i to nie raz. brak szacunku dla pracowników, dezorientacja, ogólny chaos, mania kontroli , podjudzanie, brak współpracy, kompletna destabilizacja i zastraszanie. Polityka w tej fimie przypomina działania z lat 50-tych ubiegłego stulecia. Praca w takiej atmosferze jest niemożliwa , nie można utożsamiać się z taką firmą. NIE POLECAM !!!!

Pomocna?
Tak43Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edek
 Opinia

Wszystkiego dobrego na te Święta i temu co na bakier z higieną też

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pedro
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Fałszywymi wpisami można zrobić dużo złego!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mądry po szkodzie
 Opinia
@Pedro 25.08.2018 17:02

Pozytywne, były tylko nie spełnione obietnice szefa, które manager zmienia w kłamstwo. Doszukiwanie się czegokolwiek żeby zabrać premie czy utrudnić pracę. Największy problem jest tam w zarządzaniu . Wymagania z kosmosu, płaca też. Mniej się zarobić nie da. Totalny bałagan i chaos. Zero organizacji. Nikt nic nie wie, każdy siedzi cicho żeby mu 100 zł z premii nie zabrano . Nie polecam. Przestrzegam. Szkoda życia.

Pomocna?
Tak47Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia

Jak dobrze się pracuje to zupełnie nie dziwi, że rzadko zaglądacie na forum żeby cośnapisać!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oczy
 Opinia
@Witold 31.07.2018 16:30

haha chyba nawet siły już nie mają :) żeby cos konstruktywnego napisać :)))))) Tam sie nie da pracować. Tylko krętacze i (usunięte przez administratora) maja szanse żeby zarobić :) 1500 :)) powodzenia.

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Izabelka
 Opinia
@Oczy 06.08.2018 12:45

dzieki to dużo wyjaśnia ciekawe co usunął administrator

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
artur
 Opinia

@kaziok pewnie p[yta w związku z tym że oferta pracy do tego działu się pojawiła, kusi go pewnie ten pełny etat

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oczy
 Opinia
@artur 04.07.2016 22:43

Pełny :)))))))) tu to trzeba mies poczucie humoru i to takie czarne :) z Afryki :))))

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olga
 Opinia

Czy firma dobrze funkcjonuje? Taka cisza.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oczy
 Opinia
@Olga 16.07.2018 19:46

Uciekaj :)

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
La Dorotea
 Opinia

" Jest taka cierpienia granica. Za którą się uśmiech pogodny zaczyna" Życzę pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego wszystkim przyjaciołom byłym pracownikom firmy Happet.

Pomocna?
Tak61Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dzejsin
 Opinia
@La Dorotea 24.03.2016 20:15

Pracowałem na Luboniu, po czym przesunęli mnie na Kotowo i spytałem prezesika czy nie da mnie zostawić na Luboniu, ale jak się nie da to trudno to przeżyję, a Pan do mnie, że żegna bo nie potrzebuje takich ludzi. Odradzam stanowczo.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nicos
 Opinia
@Dzejsin 03.07.2018 12:21

Dlaczego mnie to nie dziwi? A któż to prezesem jest ?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
 Opinia

Czy taka cisza na forum to znak, że dobrze się tu pracuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak przedstawia się sytuacja Happet na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z wynagrodzeniem mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Luboń i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kuzyn
 Opinia

Nie polecam - Szef jak i wielki Pan menager to ludzie, którzy nic nie wiedzą , nic nie potrafią załatwić i na niczym się nie znają. odradzam...

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rodrigez
 Opinia

cześć mam pytanie czy potrzebują nowych pracowników do działu handlowego albo grafika komputerowego? Mam kolegów i koleżanki którzy pracują w tej firmie HAPPET i są bardzo zadowoleni z płacy , warunków pracy i przyjacielskiej atmosfery. Marzy mi się praca w tej firmie HAPPET.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wtf
 Opinia
@Rodrigez 22.06.2016 13:10

OJ rodrigez, czy jak cię zwą po kątach, weź przestań ściemniać.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan Cake
 Opinia
@Rodrigez 22.06.2016 13:10

marzenia się spełniają szef , kimkolwiek by był i cokolwiek miałoby to znaczyć jest bomba i manager też

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Artysta - malarz pokojowy
 Opinia
@Pan Cake 06.10.2017 16:43

bomba , bo nie wiadomo kiedy wybuchnie , dotyczy to zarowno szefa jak i menagera. Mojà największà wygranà jest to , że tam już nie pracuję.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kolumb
 Opinia

Jest święta prawda, własna prawda i audyt.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
paletmistrz
 Opinia

Chodzi nowina, że największy śmierdziuszek chce zostać głównym dowódcą...

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Daisy
 Opinia
@paletmistrz 26.04.2016 13:48

a szef co na takie zapędy ???? czyżby nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi doprowadziła do takich konsekwencji???? ale chyba ktoś pokrzyżuje te plany...

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
La Dorotea
 Opinia

@oliwier z tego co wiem to szukają nowego managera, Wesołych Świąt to rzeczywiście wszystkim ale pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego to tylko wybranym.

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
piórko
 Opinia

Okropna firma

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marita
 Opinia

A proszę Pani : oprócz przesłuchań będą też badać dokumenty i programy ?

Pomocna?
Tak44Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
La Dorotea
 Opinia
@Marita 20.03.2016 11:29

z tego co słyszałam to na pewno. życzę powodzenia

Pomocna?
Tak40Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mała Mi
 Opinia

ostatnio widziałam managera, wyglądał bardzo kiepsko , był roztrzęsiony i bardzo zdenerwowany, nie wspominam już o jego stanie higienicznym. czyżby ktoś mu zalazł za skórę ? czyzby stare przysłowie "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE _ SAM W NIE WPADA" sprawdziło się......

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
print screeny
 Opinia

słyszałam, że jest duże zainteresowanie ze strony organów ścigania .... co to będzie się dziać, no i co teraz. Piszecie, że nawet Ukraińcy uciekają z tej firmy , może trzeba zatrudnić ludzi z Bangladeszu lub z Burkina Faso, może nie uciekną bo do domu daleko. Ale ja uciekałabym z tej firmy i pieszo i boso.

Pomocna?
Tak40Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
La Dorotea
 Opinia

Xenna zgadzam się z Tobą w 100% pozdrawiam szef happetu i spólki w jednym to ten sam ?, a słynny manager , jest gdzie???

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ambrozja
 Opinia
@La Dorotea 18.03.2016 22:09

Dorotea z moich info wiem iż właścicielem happet i spółki jet ta sama osoba czyli właściciel happet , a manago juz idzie w dostawkę jego czas dobiega końca jak i całej tej firmy tzn firm !

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
La Dorotea
 Opinia
@Ambrozja 18.03.2016 22:28

co Ty , no nareszcie może ktoś połapał się o co w tym wszystkim chodzi i jaki związek mają te dwie firmy. Za moich czasów w Happecie było inaczej. Szkoda wielu lat pracy a przedewszystkim ludzi, którzy utożsamiali się z tą firmą , to byli najlepsi z najlepszych.ŻAL..... Ale po co to wszystko? Dlaczego doprowadzono do destrukcji tej firmy, po co powstała ta spółka, jaki udział i korzyść ma z tego manager. A w ogóle co z nim, gdzie jest w Happet czy w spółce? czym się zajmuje, jak mu się wiedzie i jak wygląda ? Oj bo za moich czasów bardzo się szerzył i miał aspiracje na wysoki stołek, jeszcze wyższy niż managerski. Mam nadzieję, że ktoś to posprząta i sprawiedliwości stanie się zadość.

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niunia
 Opinia
@La Dorotea 19.03.2016 10:00

Związek mają jeden wiadomo jaki . Wiadomo też kto kieruje zarządza spółka czyli klonem swojej firmy . Wystarczy jak posypia się wezwania do WSZYSTKICH obecnych i byłych pracowników na przesłuchania to spółka zoo na czele z tym samym właścicielem J.U skończy tam gdzie powinna .

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Niunia 20.03.2016 09:03

W BANGLADESZU ???

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

Jakie jest wynagrodzenie w Waszej firmie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xenna
 Opinia
@Natalia 14.03.2016 17:37

Wynagrodzenie podstawa + może kiedyś premia może 100 200zl. Na żadną podwyżkę nie liczcie tu nie ma podwyżek no chyba ze ta od państwa co roku 50zł wzrost minimalnej hee ee . Pracowałam w tej firmie jakiś czas i był to czas stracony na wegetacji w tej firmie . O umowę trzeba się prosić zresztą jest to nagminne w tej firmie kilka osób robi tu bez umowy !!!!! Słyszałam tez ze nawet Ukraińcy uciekają z tej firmy !!!! To co jest opisane na tym forum o tej firmie to prawda w 100% ! Totalna żenada na czele z tym szefem happetu jak i spółki w jednym !!!

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
inna Dorota
 Opinia
@Xenna 18.03.2016 22:01

Nawet Ukraińcy uciekają , a analfabeci ze wsi dawali radę. może warto by było postawić na Eskimosów

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
słabiej niz biedronka/lidl
 Opinia
@Natalia 14.03.2016 17:37

Na kasie w Biedronce czy na magazynie w Lidlu więcej niż tu: u nas na rękę 1300 zł, może 1500 jeśli dobrze się uśmiechasz, dodatkowo jakieś 100 zł poza umową. Tanio bo ,,ludzi można wymienić"... + ta niezapomniana koleżeńska atmosfera- bezcennne

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kac Vegas
 Opinia

dziekuję za wszelkie informacje słowne i zgłoszenia mailowe. numer telefonu jest ten sam czyli 794 191 305 proszę o przekazanie informacji dalej.

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Happet - Luboń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej