Aha to chyba już sobie nie popracuje skoro o bankrucie pisaliście. tylko widzę ze nie tylko ja mam wątpliwości co do tego ze te komentarze były prawdziwe. Jak można sprawdzić ze te sprawy zostały doprowadzone do końca?
Zbankrutował ???? Donosił na innych handlarzy z okolicy do weterynarii aż sam z długiem po szyję został bo żaden rolnik oszustowi bydła nie sprzeda. Krzyczał że wszystkim biznesy po zamyka a zamkną tylko sobie. Prowadzi psełdo sklepik z mytym mięsem. Nie polecam...
Coś więcej wiadomo o aktualnej sytuacji w firmie, ktoś zostawił niepokojące info tylko na ile jest ono zgodne z prawdą?
Witam. poszukuje oszukanych osób przez M.Olszewski. Założyliśmy mu sprawę, sprawa poszła już do prokuratury i poszukujemy jak najwięcej oszukanych przez tego człowieka. Proszę o szybki kontakt pod nr. 517917313 lub email: kowalczykmonika4@wp.pl . Razem możemy te pieniądze odzyskać.
witam nam tez nie za płacił czekamy na pieniądze ponat pół roku wykorzystał to ze tata cierzko zachorował a mama była sama i to wykorzystał
Tak macie rację. (usunięte przez administratora) nie można odzyskać swoich pieniędzy. Zabiera bydło a nie płaci. Obiecuję gotówkę której nie ma . Uważajcie na niego.
(usunięte przez administratora) jakich mało. Nie wypłaca obiecuje że gotówką a potem nie płaci. Uważajcie na niego . Pomiędzy nigdy nie odzyskanie. Nie odbiera telefonów albo odbiera żona i udaje że nie ma w domu właściciela.
Pieniądze za bydło sprzedane dnia 26.11.2019 r nie dotarły do dnia dzisiejszego. (usunięte przez administratora) Nie polecam Nie odbiera telefonów.
Jak się pracuje w Skup i Sprzedaż Bydła Marek Olszewski?
Zobacz opinie na temat firmy Skup i Sprzedaż Bydła Marek Olszewski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.