byłem parę razy , za każdy razem brałem inny masaż i moim zdaniem zawsze dobrze wykonany ,masażyski bardzo się starają i co jedna to ładniejsza ,fakt że przy tej urodzie fryz na dole wskazany.
Widać, że można starać się o napiwek. Powiecie dziewczyny ile średnio wpada? ;)
Masażystki dobrze masują . jeden minus że się golą na dole ,ladna fryzurka mile widziana.Pozdrawiam
jak sytuacja z masażystkami? poprawiła się czy dalej oferują różne usługi? które warte polecenia a które naciągają?
@Pan tego nie wiem, chciałabym się zorientować jak sytuacja ma się obecnie bo wiele opinii może być przedawnionych, chciałam zrobić koledze prezent na urodzint ale nie wiem czy chcę go wysłać do (usunięte przez administratora) dlatego pytam konkretnie jak to wygląda teraz, czy warto i do której masażystki
Korzystam raz na jakiś czas z masażu. Masaż zawsze na wysokim poziomie. Widać, że masażystki wiedzą co robią. Polecam bardzo
Zgadzam się z żądaniem napiwku. Niska dziewczyna szepcze podczas masażu do ucha (w obawie przed recepcjonistka) "If You pay me, You can touch me or kiss me", tak, jakby usługa samego masażu nie była opłacona.
byliśmy z żoną w sobotę na masażu i muszę powiedzieć że było jak być powinno tj. masaż super odczuwalny ale nie sprawiał bólu widać iż masażystka wie jak dysponować siłą żeby było ok a nie przesadzić. Masażystka super dziewczyna zna się na rzeczy, poza tym schludnie czysto, wszystko było super. Pozdrawiamy i polecamy a sami napewno wrócimy
Byłem jakiś czas temu i masaż na prawdę mega spoko. Dziwię się negatywnym opinią, w moim przypadku wszystko na plus, a umiejętności masażystki naprawde na wysokim poziomie. Jeden minus jaki mogę się doszukać to kontakt z masażystką tylko w języku angielskim.
Jestem zawiedziony. Masażem bym tego nie nazwał. Masażystka ciągle ziewała, zerkała na zegarek i na moje pytanie coś odburkiwała. Za wysokie ceny jak na takie usługi. Masażystki to na pewno z powołania nie są. Nie wrócę, nie polecam.
Niestety, odwiedziłem ten salon po raz ostatni! Z prostej przyczyny: pani (mała czarna) wykonująca masaż negocjowała ze mną do bólu cenę za "dodatkową usługę", prosząc, abym nic nie mówił drugiej pani przy kasie! Masakra, żadała "tylko" 400 PLN, plus oczywiście opłata w kasie. NIGDY WIĘCEJ!
Salon bardzo ładny.Ale uważajcie na masażystkę Azjatkę.Na pokoju do masażu po cichu próbuje wyłudzić napiwek i błaga by nie mówić o tym na recepcji.KPINA!
ma pan calkowita racje tam sa 2 siostry które wyludzaja pieniądze od klijentow wymyslajac różnorakie problemy zyciowe uważajcie na nie
Potwierdzam! Szok. Masażystki bez kompetencji, nastawione na kasę. To dom uciech a nie profesjonalnego masażu. Jak można stawiać klienta w tak niekomfortowej sytuacji
@zoja ale to firma ma przestój teraz czy jak to wyglada ?
Teraz i tak nic się nie dziej w związku z pandemią, zobaczymy co będzie po uwolnieniu.
Szkoda, że tak rzadko piszą pracownicy salonu. Może potrzebują pracowników?
Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Aturi Salon Masażu na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby warunków zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Katowice i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.
Byłem już nie raz w salonie Aturi, czy to na Kościuszki czy w Monopolu. Porównując z innymi salonami w Katowicach ten przypadł mi najbardziej. Masazystki potrafią masować, co idzie odczuć. To nie są pseudo Masazystki tak jak w innych salonach. Osobiście uwielbiam masaż u Sonii. Wymasuje mnie od stóp do głowy tak, że odplywam. i nie żałuję tam zostawionych pieniędzy. Konkurencje żal (usunięte przez administratora) ściska co widać po komentarzach!!!!
Widzę, że poziom niektórych forumowiczów przekracza wszelkie granice! Skąd Wam się wzięło, że w pokojach są kamery? Cyrk na kółkach! Na recepcji rozumiem w końcu trzymają tam rzeczy i kase fiskalną ale w żuciu nie uwierze, że w pokoju sa kamery! Stek bzdur!
A u kogo byłeś na masażu??
ja również nie polecam. Byłem na masażu tao. Niby można było dotykać masażystkę i niby miało być spełnienie a wyszło jak wyszło. spełnienia nie było a i masażystka się nie chciała rozebrać ani dać dotknąć. Nie wrócę
Szwagry! Uważajcie, w Aturi W GABINETACH SĄ KAMERY!!! byłem jakiś czas temu i dziewczyna mówi, że musimy zaczekać 15 min aż się gabinet zwolni. Jeden był wolny i się pytam czemu tu nie pójdziemy. Kręciła, kręciła, ale wyciągnąłem z niej, że tam są kamery i ona tam nie będzie robić masażu. Miejcie się na baczności! Brawo Szefostwo! Brawo

Jak się pracuje w Fhu Aturi Barbara Ludyga?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fhu Aturi Barbara Ludyga?