Marek Gumowski Bar U Gumisia
Ostrołęka
Człowiek bez honoru .Niby Dancingi najgorsze zlajstwo kobiet tam przychodzi!
Pokato (Grupa Web Sp. z o.o.)
Bolkowice
hahaha umarłem - co za bzdury piszesz - ogłoszenia sa bezpłatne - płatne tylko wyróżnienia.
Kuchnia Smaków U Okrasy Oleksandra Okrasa
Wieliszew
Fajnie gotuje , ale jest jedna rzecz co trochę zraża ....te obgryzione paznokcie poprostu nie estetyczne.
Pizzeria Napolitana Łukasz Hankus
Jeleśnia
Pizza dobra dopieszczona, ale koszty dowozu polonezem szokują za 4 km, a napewno nie jedzie z jedną pizzą To smutne ????
Bistro Przepis Aleksandra Migdalska
Strzelin
Przepis bistro nie polecam tego baru nikomu to porażka śmierdzi i jedzenie do niczego nieświeże kilkudniowe i ceny z kosmosu nie idźcie ludzie do tego baru bo się zatruję cię jeszcze czymś i wylądujecie w szpitalu omijajcie z daleka kierowcy z dostawy są niemili i niekulturalni
Cukiernia Delicje Jan Czyżewski
Gdynia
Nie wiem czy to zgodne z prawem , ale żądają zapłaty TYLKO gotówką . Zastanawiam się czy to już napewno XXI wiek …
Bazylia i Oregano Krzysztof Bednarczyk
Szczecin
Pizza która z jednej połowy jest bardzo cienka a z drugiej gruba mało składników sera bardzo malutko i parę kawałków kurczaka na sporą pizze.
Justyna Lisiecka
Świdnica
Świetna szefowa z podejściem do ludzi i nastawieniem na pracownika nie na kasę. Super atmosfera, serdecznie polecam :)
Eurest Poland sp.zoo
Warszawa, Olbrachta 94
Wszystko zależy dla kogo się gotuje. Jak firma dla której gotujemy dobrze płaci to i my lepiej zarabiamy. W każdej stołówce zdaję się są różne stawki zalezy od umowy z klientem jak lepszy to lepiej płacą. Dodam jeszcze, że jak my się staramy to znaczy robimy fajne akcje, przebieramy się np. jak mamy dzień meksykański, grecki itp. to sprzedaż nam rośnie i jest szansa na premie. Jak to mówią nie rób nic nie masz nic. Jak ktoś robi tylko swoje nie dając nic wiecej od siebie to jak taki ktoś ma mieć wysoką pensje. U nas jest tak, że co roku są podwyżki jedni lepiej inni mniej zależy od zaangażowania. Liczy się to co cały rok robimy. Pomagałem ostatnio przy otwarciu nowej restauracji i dostałem za to dodatkowe pieniądze. Za darmo tu nikt nie pracuje jak niektorzy piszą.
Czosnek i Oliwa Kaja Kummer
Bydgoszcz
Jak jest dobrze to po co coś pisać ? Widać, że szukasz dziury w całym. Powodzenia Zofijo
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Casuci Artur Klimek
Debrzno
Od lat ten sam smak, na miejscu czy na dowóz - wszystko w porządku. Do polecenia!
Sebastian Urbański Nata Restauracja
Libiąż
Pracownik ma być od wszystkiego i do dyspozycji 24h na dobę. Zakres obowiązków to jedno, a realne obowiązki to drugie. Manipulacje i podburzanie pracowników przeciwko sobie to codzienność. Atmosfera jest widoczna na twarzach pracowników. Każdy chodzi na paluszkach, by przypadkiem nie załapać się na "rozmowę" z Panią "Psycholog". Duża i częsta rotacja pracowników w restauracji nie jest wynikiem przypadku czy innych ofert na rynku pracy.
Factory Idea Sp. z o.o.
Poznań
Gorąco nie polecam pracy dla tej spółki. Wszelakie związane z nią lokale - m.in Mamma Wilda, Mamma Rynek, Mamma Teatralna, Pierożek i Kompocik, Unicorner , Mamma Garbary, HAH Poznań oraz inne pożal się boże lokale Jakuba Wilczyńskiego oraz jego wspólników to największe dno poznańskiej gastornomii. Właściciel - Jakub Wilczyński, agresywny, często naćpany, porywczy, nie szanujący ludzi delikwent nie dość, że nie płaci pracownikom na czas, karze pracowników wszystkich swoich lokali za błędy jednej knajpy to jeszcze obraża, znieważa, grozi i poniża swój personel. Ludzie którzy nie pozwalają sobie na takie traktowanie są zwalniani z byle jakiego powodu. Każde pracownikom pracować w święta ustawowo wolne (takie jak wielkanoc, nowy rok czy też inne) i uważa, że nie będzie płacił im za to dodatkowo, ponieważ pracujemy w gastro -.- Ma w totalnym poważaniu to, że jego pracownicy mają zobowiązania finansowe takie jak raty, kredyty czy też wynajmy mieszkań do opłacenia w terminie. Nie wywiązuje się (NIGDY!) z podpisanej umowy, wypłaty nigdy nie są w terminie, często wypłacane są w ratach o ktore trzeba się wręcz prosić a gdy już idziesz upomnieć się o swoje pieniądze słyszysz od jego żałosnej księgowości na Półwiejskiej, że nie mają i nie wiedzą kiedy będą mieli. Jakiekolwiek przywileje pracownicze? Zapomnij ! W lokalach wszystko się sypie, pracownicy sami muszą naprawiać rury odpływowe czy też inne urządzenia aby móc jakkolwiek pracować. Wypłaty często są niezgodne o kilkaset złotych względem wypracowanych nadgodzin a gdy pytasz o to księgowość uważa ona, że wszystko się zgadza jednak nie podaje Ci żadnych konkretnych dowodów. Jeśli masz jakąkolwiek możliwość i za grosz szacunku do siebie to NIE IDŹ PRACOWAĆ dla tych ludzi. Natalia S oraz Jakub Wilczyński to zakała Poznańskiej gastronomii.. Oby te ich biznesy upadły jak najszybciej i ludzie przestali być przez nich wykorzystywani. Mam nadzieję, że ta opinia zostanie pomimo wszystko udostępniona i ludzie będą mogli dowiedzieć się jak wielką porażką są ten człowiek i jego lokale. NIE POZDRAWIAM !
INTERPERSONAL KOZUBEK KLAUDIA
Gliwice
Dzień dobry. Man pytanie. Czy ja na podstawie umowy o pracy mógłbym uzyskać świadectwa pracy z Francji. W latach. 8.09 do 07.12.2009r. 19.12 2009r do18.03 2919r. 44-120 Pyskowice. NIP 9691469252. REGIN 2404472121. POTRZEBUJE DO ŚWIADCZEŃ EMERYTALNYCH.. TEL 48 516304 937. Z poważaniem Graczyk Zbigniew. Proszę o kontakt.
Smaki Warszawy Restauracja
Warszawa
Totalnie nie polecam. Za dni próbne nie mogę doprosić się wynagrodzenia. Oczywiście jestem ciagle ignorowana. Nie zdecydowałam się na prace w tej firmie ponieważ pytając o umowę nie było odpowiedzi. Nie jestem Ukrainką która będzie pracować bez umowy. Oczywiście, sprawę zgłaszam do PIP. Prócz tego, że firma jest niewypłacalna poinformuje również o braku umowy oraz brak karty pobytu dla cudzoziemca. Czyli wychodzi na to, ze jest nielegalnie zatrudniony. Nie polecam totalnie
Lobejko Dariusz Firma Gastronomiczno Handlowa Lobejko
Hel
Najlepszy pracodawca z jakim miałam do tej pory do czynienia. Nie pracuję już w tej firmie, ale ze szczerym sumieniem mogę polecić pracę tam. Przyjazna atmosfera, uczciwe i terminowe wynagrodzenie. Tak jak być powinno. Polecam
Dosmak Sp. z o.o.
Warszawa
Uwaga Firma nie płaci za faktury ciągła rotacja managerów nikt nic nie wie , ciagle przekładanie terminów brak kontaktu (usunięte przez administratora)
Stanisław Kuliś Kawiarnia-Restauracja Jama Michalika
Kraków
Byłem w tej kawiarni ze znajomymi. Podają stanowczo zaniżone kawałki tortów. Jawne (usunięte przez administratora) 24 zł za maleńki kawałek torta. Dzień wcześniej byliśmy w podrzędnej osiedlowej kawiarni, kawałki torta znacznie większe, lepsze i kosztowały po 10 zł za szt. Jamy Michalika nie polecam i sam tam więcej nie pójdę. Ryszard Bogusz
Ml-Trans Marcin Lachowski
Gogolin
Firma typowo złodziejska.zreszta nie można nazwać tego firma...bardziej pasuje określenie parobek urzędu miasta Tychy.
Per Amici Joanna Kieres
Katowice
Witam ! Proszę omijać ten lokal szerokim łukiem !!! Przestrzegam zlozylem zamówienie do hotelu . Po rozpakowaniu jedzenia byłem w szoku . W połowie nie było zgodne z moim zamówieniem było gumowe zimne . Poprostu dramat, gdy złożyłem reklamacje obsługa drwiła zemnie widząc ze jestem przejezdny. Nigdy więcej !!! Przestrzegam
La Stazione Paweł Opałka
Zawiercie
Dzień dobry dziś zamówiłem pizzę rozmiar mega ( firmowa specjał)zapłaciłem 66zl i pizza przyjechala zimna!!! Nie polecam tej pizzerii !!!
Murat Pinar U Murata Iskender Kebab
Goleniów
Przyjemny lokal w centrum, obsługa bardzo dobra, możliwość własnej interpretacji dań. Dania podawane na normalnych naczyniach z prawdziwymi sztućcami. Serdecznie polecam lokal, jedyną wadą jest brak dowozu produktów.
Delavera Agnieszka Bryll
Opole . brzeg. łosiów
Fajny lokal z miłą obsługą i własną niepowtarzalną atmosferą. Polecam.
Dremark sp.j. B. Kociuba
Bramki
Smaczna Kuchnia! Byliśmy przejazdem i zawitaliśmy do karczmy na pierogi z mięsem oraz placek po węgiersku. Ceny przystępne, a porcje obfite. Dania bardzo smaczne. Kawa przepyszna. Obsługa bardzo miła. Czekaliśmy bardzo krótko mimo pory obiadowej. Wnętrza bardzo ładnie wystrojone oraz co najważniejsze czyste. Obiad można też zjeść na zewnątrz. Dla dzieci jest mini plac zabaw wewnątrz jak i na zewnątrz. Polecam to miejsce.
Pizzeria Nova Sujecka Ewelina
Szydłowiec
Pizeria nova szydlowiec. To porazka. Nigdy więcej..brud syf...nie polecam.no chyba ze komuś na życiu nie zależy masakra
Smaki Regionalne Joanna Krasowska
Włocławek
PANDEMIA ZABIŁA GRAŻYNE ,UWAŻAJCIE BO MOŻE POD INNYM SZYLDEM PROWADZIĆ FIRMĘ NIE POLECAM U TEJ PANI PRACOWAĆ ZGŁASZAĆ DO ZUS PO 7 DNICH NAJLEPIEJ ZROBIĆ JEJ KONTROLE I SPRAWDZIĆ CZY JEST ZAREJESTROWANA W ZUSIE CZY ISTNIEJE BYŚCIE NIE BYLI ZDZIWIENI .
Magic Events Sp. z o.o.
Poznań
Dzień dobry potrzebuje wsparcia dla grupy 10 osób dorosłych impreza integracyjna Poznań 14-15 grudnia, czy mogę prosić o ofertę /kontakt Wiesłąwa Pastuszek 604200034
Łukasz Zadylak Fhu Tatry Wysokie
Brzegi
Starzy pracownicy na zimnej hali 18 złotych na godzinę, nowy 30 złotych na godzinę w okresie świontecznym
Projekt Kuchnia Aneta Dawidzińska-Gola
Poznań
(usunięte przez administratora) wyzysk brud Zero organizacji Niskie płace Wlascicielka nie jest uczciwa
Restauracja Neuman Agnieszka Galas
Piotrówka
(usunięte przez administratora) stara (usunięte przez administratora).Żarcie (usunięte przez administratora)bigos z włosami z (usunięte przez administratora) Kluski z przemytu. Pomidorowo z (usunięte przez administratora)od margoty. Einbryna na torcie. Ogólnie (usunięte przez administratora) Jedzenie z darów. (usunięte przez administratora)
Kawiarnia Familijna Milusiowo Małgorzata Leczkowska
Gdynia
Kancelaria Maximus w ramach zlecenie próbuje skontaktować się z przedsiębiorcą Małgorzata Leczkowska.
Aldona Dudek
Goleniów
Poszli na ilość niestety a nie jak kiedyś na jakość i nie polecam, nie dobre jedzenie. Pierogi był kiedyś super a teraz? Fuuu
Master Chef Sp. z o.o.
Warszawa
Jest to chyba najgorsza edycja ze wszystkich edycji a jedna z pań nie ma w ogóle gustu w doborze ubióru ( p.Ela) mini nie dla niej.
Krzysztof Brzozowski Chmieloteka
Poznań
Polecam, duży wybór i fachowa porada od właściciela. Piwa importowane bezpośrednio z rynku czeskiego, niemieckiego, belgijskiego itd a nie jakieś polskie zamienniki.
Staniszewska Bogumiła Restauracja Calvados
Lublin
Byłam w zeszło sobotę na weselu, pomimo braku jedzenia,zespół grał super. Jedliśmy paluszki I pili wutke cało noc. Spałam u światka Tomka,Wróciłem do domu na drugi dzień, w połamanych szpilkach i bez okularuf, ale seksualnie spełniona.
P.P.H.U Budmet Daniel Radomski
Czarnków
Firma lubi wykorzystywać bardzo ludzi, właściciel nie ma szacunku ani dla klientów ani dla pracowników. Ekipa w większości pod wpływem alkoholu całe dnie w pracy, z czym związana jest jakość wykonywanych prac, albo i w sumie brak jakości. Stanowczo nie polecam tego wykonawcy!
Restauracja Żydowska Ariel Sp. z o.o.
Kraków
Bardzo smaczna kolacja, miła obsługa, sympatyczna atmosfera. Polecam
Mesiba Renata Olejnik
Łódź
Jak patrzę na śliczne Panie kelnerki i ich piękne uśmiechy to śmiem twierdzić, że ta firma jest rewelacyjna i szefostwo bardzo dobrze pracy. Pozdrawiam serdecznie całą załogę ????
Kabaret Katarzyna Jurko
Lublin
a włoska pizza ma tyle wspólnego z włoską co koń z koniakiem albo rum z rumakiem smacznego!!!
Projekt 27 Piotr Chrzanowski
Sierakowice
Nigdy nie jadłem gorszej pizzy, nigdy więcej od nich nic już nie zamówię.
Sobiech Marcin Mega Pizza
Jaworzno
Właścicielem jest syn tych państwa, które mu pomagają, gdyby nie oni, firma już dawno by nie istniała. Ale odradzam pracę tam, z własnego doświadczenia.
Artur Piwowarczyk Ogniem i Piecem Restauracja
Garwolin
Czy potrzebujecie osoby do pomocy w kuchni ,jestem zainteresowana pracę weekendy
Wiejska Chata U Beaty Beata Sobczak
Kołobrzeg
Wcale się nie dziwię, że są problemy z pracownikami. Dzisiaj byliśmy ze znajomymi: tłum ludzi, nie kompetentna kelnerka i podliczająca z błędami barmanka. Czeka się pół godziny aby panienka raczyła podejść do stolika. Surówka doniesiono po skończonym obiedzie, kluski zimne fuj. Koszmar
Kebab Głodny Wilk Renata Gieroń
Tarnów
Witam wszystkich złożyłem zamówienie w GŁODNY WILK na 2 kebaby w bułce 1 kebab w cieście I nugetsy wszystko przyjechało zimne kebaby praktycznie bez mięsa,oszukana gramatura mięsa ,sos do nugetsow był nieświerzy,sos w kebabach miał być mieszany był ostry nie polecam kebaba GŁODNY WILK !!!!!!!! Omijajcie go szerokimi łukiem.!!!!!!!!!
U Rybaka Andrzej Chistowski
Stężyca
Mieliśmy zamiar spędzić długi weekend poznając Kaszuby Zamieszkaliśmy u Rybaka w Stężycy Prosząc z góry aby w pokoju z uwagi na problemy zdrowotne było ciepło Ku naszemu zaskoczeniu grzejniki były zimne Po kolejnej prośbie były ciepłe około 4 godziny Kolejne 2 dni i 2 noce można rzec spartańskie warunki W tv 5 programów można rzec trudnych do wyboru Szczerze nie polecam Osoba kontaktowa próbowała nam wmówić że przy zimnych grzejnikach w pokoju jest 21 stopni Nie polecam
Centrala Artystyczna Violetta Świdroń
Koszalin
Zarezerwowałam stolik na konkretną godzinę, jak przyszłam okazało się, że nie ma wolnych stolików. Starsza blondynka wzruszyła ramionami. Nie wysilila się, by cokolwiek wykombinować. Zero szacunku do klienta. Kpina. Opinie przekazałam znajomym,nie pokażemy się tam nigdy więcej.
Pizzeria-Restauracja Da Marco Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Krystyna Paprocka
Radom
Kolejny raz zamawiana pizza z dostawą do domu. Pizza dotarła gorąca pachnąca. Składniki pierwsza klasa ciasto tak samo widać że jest tu wkładane serce. Najlepsza pizza w Radomiu i nie tylko. Jest to rodzinna firma Właściciele mają wielkie wiadomości o włoskim jedzeniu. Jak zawsze bardzo miła i sympatyczna obsługa, niesamowity kontakt telefoniczny, a młody człowiek, który już któryś raz dowoził pizzę jest przemiły i przesympatyczny. Po prostu super restauracja, trzymajcie taki poziom dalej polecam Was każdemu i pozdrawiam.
Firma Handlowo-Usługowa Cent Jakiel Jan
Zgorzelec
Jedzenie masakra pierogi katastrofa cena jak za takie jedzenie to bardzo wysoka w Caritas dają już lepiej nie polecam wcale
Cerston Ceramika i Kamień Zbigniew Smołuch
Oleśnica
Znakomita praca. Blat piękny. Polecam firmę Cerston.
Roman Woda Firma Handlowo-Usługowa Żarnowianka Restauracja i Bar Żarnowianka Restauracja-Hotel Wodnik Catering Biesiada
Żarnowa
Ręce opadają, przestrzegam przed choćby dorywczą pracą w tym miejscu. Przez drzwi obok baru można zobaczyć jak kierowca kręci kebaby bo długoletni pracownik nigdy nie zarobił więcej niż minimalna chociaż nawet nie był zatrudniony.(pozdro myster) Co to w ogóle za sytuacja że wszyscy robią wszystko i to za najpodlejsze pieniądze, a na dodatek, chcący tego uniknąć współpracownicy swoją chęcią wykorzystania Ciebie wprowadzają ujową atmosfere. Długo by opowiadać ale naprawdę polecam zajać się czymś innym bo szkoda nerwów. Szanujcie pracowników bo bez nich nie zrobicie biznesu chociaż chyba nie o to chodzi skoro lokal jest zamykany w "godzinach szczytu" powtarzam jeszcze raz, szkoda nerwów
Bar Mleczny Niebo w Gębie Alicja Tadejewska
Świecie
Nie polecam zamówiłam co innego dostałam co innego zupy po pół kotła Pani Ukrainka stwierdziła że zupy nie ma bo na zamówienie przez tel trzyma no ludzie schabowy jak wycieraczka surówki tragedia oranżady nie można na wynos nawet za dopłatą za butelkę brak możliwości płatności blik ogólnie jedzenie tragedia nie polecamy nie wrócimy złe doświadczenia
Konopelska Joanna Pizzeria Palermo
Hel
To totalna bzdura, jak mozna pisac takie rzeczy nie znajac ludzi, a Ty pismaku jaki jestes ? Czy Ty uwazasz sie za jakiegos guru, zeby oceniac innych ?
Mon Cherri Marcin Tokarczyk
Słupsk
Bardzo fajna i przyjazna firma. Dobrze mi się tam pracowało, fajna atmosfera. Umowa i płaca do ugadania. Zależy kto czego szuka i jaką ma dyspozycyjność. Ja chciałam dorobić i nie narzekałam.
Koko Bar Zbigniew Krawiec
Piotrków Trybunalski
Właściciel Bardzo niemiły i chamski. W lokalu brudno i stare jedzenie serwowane w barze. Bardzo dokucza kierowcom zatrzymującym się na parkingu. Omijać szerokim łukiem
Pizzeria Pod Drewnianym Bocianem Jakub Przepłata
Ruda Śląska
pizza miała być z szynką parmeńską, wiem co to szynka parmeńska, (usunięte przez administratora) żółty ser seropodobny, sos czosnkowy sztuczny, ser "typu parmezan" był nie podobny do niczego, a cena obłędna, kto wystawia opinie na pyszne.pl chyba pracownicy, więcej nie zamówię
Oliwia Niewiadomska Beach Bar Max
Ustronie Morskie
Zdecydowanie polecam, świetna atmosfera i ludzie pełni pasji
Top Gastro Roman Kiedrowski
Warszawa
Restauracja umiejscowiona bardzo dobrze. Niestety żeby znaleźć wejście trzeba się nachodzić. Wystrój ponury. Jedzenie fatalne . Kucharz się zakochał i przesolil makaron. Przemiła obsługa. Żeby szczycić się mianem restauracji należy dużo zmienić. Może posłuchać bardziej doświadczonych. Pozdrawiam serdecznie.
Przedsiębiostwo Wielobranżowe Foks Dariusz Muszyński
Białystok
Kucharki to wredne suki a właściciel ma wielkie aspiracje, mając tylko spelunke
Wiktor Adamski Pphu Wikaro
Oporówko
Proszę się wypowiadać, ale nie podszywając się pod kogoś innego, bo jedyną osobą pracującą w tym miejscu o tym imieniu jestem właśnie ja- a pracownikiem w tej firmie jestem już od paru dobrych lat.
Restauracja Gospoda Leśnicka Sp. z o.o.
Wrocław
Kiedyś było otwarte cały tydzień z wyjątkiem jednego dnia, nie pamiętam już jakiego. Teraz widzę w google, że pozmieniało się troszkę i głównie na weekendy jest otwarte. Jak jest potrzeba wolnego to idzie się dogadać, ale w weekendy zazwyczaj są imprezy, a wtedy wymagają tam dyspozycyjności. :)
Lange Robert Lange
Warszawa
jak idzie pogadać, to mowią, ze tak niestety jest, że brakuje ludzi do pracy, ze inflancja teraz zrobili taki myk, że trzecia zmiania - nocna - zaczyna sie od 18 a konczy o 2 w nocy, gdzie przez ten czas nie da sie najczesniej wyczyscic grilla, posprzatac bo jest duży ruch xd
Bar Mleczny Słoneczny s.c. M. Klepczyńska i T. Krause
Gdynia
Witam jestem zainteresowany pracą u państwa w barze mam 40 lat mam na imię Łukasz mieszkam na terenie Gdyni mam obycie w gastronomi proszę o kontakt lukaszmat@onet.pl zależy mi na umowie o pracę Jeśli to przydatne mam grupę inwalidztwa 3 stopień specialny.
Jerzy Radwański El Toro
Kraków
Każdy ma umowę , wypłaty zawsze na czas , a szef jest wyrozumiały jak mało kto…
Grzmociński Henryk Bar Krokiet
Strzegowo-Osada
Miła obsługa szybki dowuz i pyszne jedzenie . Z 5 na 10 polecam
Restauracja Pod Samsonem s.c. Barbara Tobiasz Wojciech Ryczywolski
Warszawa
Wojtek Ryczywolski. (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora) Mob(usunięte przez administratora)ing na najwyższym poziomie. Nie szanuje nikogo i niczego. Za złotówkę zrobi wszystko.
Fundacja Emanio Arcus
Legionowo
Nie dajcie się nabrać!!!!Jak widać nadal bez zmian.Nadal wykorzystują i (usunięte przez administratora) ludzi.(usunięte przez administratora)Jeśli pracownik chce odejść zostaje wysłany na przymusowy urlop bez wyjaśnienia. Fundacja zmieniła nazwę i nie jest już fundacją to teraz firma Zdrówko zmienił się też NIP oczym pracownicy niezostali poinformowani.Nieotrzymali też nowych umów o pracę po zmianie danych „fundacji”.Warunki pracy w zdrówku urągają ludzkiej godności(usunięte przez administratora)
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Jaro Jarosław Świercz
Skarżysko-Kamienna
Z właścicielem trudno jest się dodać. Ciężko o podwyżkę czy rozwój u tego pracodawcy. Warto zwrócić uwagę czemu co roku kogoś szuka do pracy. Ludzi i zespół będę wspominał dobrze. Właściciela i jego żonę nie.
Macondo Sp. z o.o.
Warszawa
Panie Administratorze :-) W Macondo najważniejsze jest żeby nasi goście i pracownicy zawsze czuli się jak u siebie w domu. Chcemy, żeby każdy czuł się dobrze, wygodnie i komfortowo. Jesteśmy rodzinnym barem, atmosfera jest zawsze luźna i nieformalna. Nie narzucamy w żaden sposób ubioru. Zapraszamy serdecznie!
Restauracja Wysokie Loty Marlena Mączka
Jasionka koło rzeszowa
Nie mają szacunku dla pracowników, wykorzystując pracowników, nadmiarem i obowiązkiem pracy. Pracodawca nie wywiązuje się z umowy o pracę. Nie są to odpowiedzialni pracodawcy a zwłaszcza szef. Wykorzystuje ludzi ile się da. Ogromny centuś nie daje ludziom uczciwie zarobić. Widzi tylko swoje korzyści i zyski. Dlatego jest tam brak ludzi do pracy..
Karczma Zawada Maria Rybka
Zawada
Polecam!!! Bardzo smacznie. Za każdym razem gdy jest okazja wracamy!!!!!
Umami More Than Sushi Marcin Melewski
Poznań
Nie polecam tu szukać pracy, lepiej pracować w innym miejscu w szczególności na stanowisku kelnerskim, gdzie jest wiele lepszych ofert pracy. Atmosfera taka jest od zawsze z resztą o skandalu związanym z tą restauracja i jej właścicielem słyszeli wszyscy ludzie związani z gastro. Problemy nie były rozwiązywane nigdy, bo gdy pseudo szef kuchni kogoś nie lubił bądź ktoś miał inne zdanie niż on to konczyło się to właśnie tym że pracownicy sami odchodzili w nerwach.
F.H. Excellence Ewa Kołkowska Paweł Kołkowski s.c.
Malbork
Bardzo miło wspominam prace w tej firmie , miła atmosfera ( aczkolwiek nie zawsze nie mowie o szefostwie ) , wspaniali ludzie zarówno szefostwo jak i pracownicy . Jak komuś opowiadam gdzie pracowałam z dumą podaje ich nazwę . Mimo nawału pracy, firma na wysokim poziomie . Oby tak było zawsze
Metka Jakub Kopczyński
Piaseczno
Szkoda ze nie przeczytałam opinii na temat tego sklepu przed zakupem. Chciałam zwrócić kurtkę, ale telefon wyłączony, na email nikt nie odpisuje. Już dwa tygodnie próbuję dodzwonić się. Zdecydowanie nie polecam !!!!
Dom Weselny Karolina Mirosław Mączyński
Świerkocin
Obsługa zepsuła nam całą uroczystość,nie polecam nikomu
Erbil Doner Kebab Farhan Aziz
Lublin
Pracowałam w firmie ponad pół roku, na stanowisku Franchising Managera, bardzo dobrze wspominam ten czas, można nauczyć się wielu rzeczy. Pracownik ma dużą dowolność działania, praca w nowym biurze w centrum miasta. Polecam
Miami Wars Przylądek Zbyszko Cieszyński Przemysław Dziubłowski sp.j.
Warszawa
(usunięte przez administratora) totalne. Paskudne budy szpecące wybrzeże Flotylli Wiślanej. Zamiast zielonego półwyspu budy, psujące widok na Wisłę. Do jak najszybszej likwidacji
Karczma Regionalna Młyn Beata Kowal
Zwierzyniec
Karczma z zewnątrz ok.Natomiast jeśli chodzi o wnętrze a dokładnie o kuchnie to ogólnie katastrofa .Psy włażą do pomieszczeń kuchennych ,w szatni brud ,ziemniaki leżą przy wiadrach po pomyjach.Blaty robocze na kuchni brudne ,podłoga też .Szafa gdzie są talerze też brudna .Dziwię się że tego nie zamknęli .To przecież podawane jest jedzenie ludziom nie zwierzętom .Nie polecam .Tylko zgłosić to do sanepidu