Eurest Poland sp.zoo

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 131 ocen.

Eurest Poland sp.zoo
2131

Opinie o Eurest Poland sp.zoo

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurest Poland sp.zoo

Edyta

@Edex , czy te obietnice bez pokrycia, o których piszesz dotyczą kwestii finansowych, czy może również innych aspektów umowy ? Podziel się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi Eurest Poland tak aby osoby, które chcą aplikować do tej firmy nie kierowały się jedynie swoją intuicją, ale miały obraz pracy w Eurest stworzony przez jej obecnych i byłych pracowników.

Edex

Ta firma jak i Compass Group które są połączone to jakiś żart, obiecują ludzką złote góry na szkoleniach opowiadają bzdury które nie pokrywają się później z prawdą, cięcie kosztów i słaba atmosfera w pracy na maksa, jedzenie wytwarzane z najgorszej jakości produktów, przerabiane czasami kilka razy żeby zarobić, jak ktoś ma odrobinę ambicji to bardzo odradzam pracę w tych firmach

Jasiek

Kierownik jest od pilnowania wydajności pracy i pewni niektórym się to nie podoba dlatego tak oskarżacie?

Zosia
@Jasiek 25.04.2018 09:30

To zapraszam na Zabraniecką a sam się przekonasz ?

Norbert

Podpowiedzcie jaka jest atmosfera? Warto aplikować?

Byly
@Anonim 12.04.2018 11:14

Kierowniczki trzeba sobie wychowac :-) a nie One wychowuja was :-) .

Slask

Ta menadzer Edyta ???? z Warszawy dobrze dziala w restauracjach na terenie Polski. Ciekawe jak by sie dowiedzial hmmm mąz / partner jaka byla by reakcja ????

Pracownik
@Slask 24.03.2018 21:16

:-)

Niki

Czy firma potrzebuje pracowników?

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące Eurest Poland sp.zoo? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Edyta

@anonim, a może tak jak pisał @qwerty oraz ja, wynagrodzenie zależy od tego zaangażowania? Jeśli ktoś pracuje w Eurest Poland sp.zoo ileś lat, to nie jest to samym powodem do wyższej pensji, tak jak w każdej pracy trzeba się wykazać.

anonim
@Edyta 27.09.2017 15:29

Nie masz racji, bo tłumaczenie jest jedno na ten temat ,, bo kto przyjdzie pracować"

majka

W Bamie w Gorzowie jedzenie się poprawiło.

kejt

praca spoko ale prawa kierownika są masakryczne Świdnica nie polecam

Edyta

@Qwerty czyli obecnie każdy pracownik Eurest Poland może spodziewać się indywidualnego systemu wynagrodzenia? To faktycznie coraz częstsza praktyka na polskim rynku pracy, kiedy bierze się pod uwagę indywidualne umiejętności, doświadczenie, czasami też wykształcenie.

Qwerty

O rekrutacji trudno powiedziec ale same warunki pracy i wynagrodzenia znacznie sie poprawily. Wynagrodzenie jest uwarunkowane kwalifikacjiami i checmi do pracy. Trudno wymagac extra kasy jesli zaangazowania zero.

anonim
@Qwerty 04.09.2017 21:49

Wynagrodzenie zależy od tego, im lepiej pracujesz tym mniej zarabiasz a jak przychodzą nowi pracownicy to dostają większe pieniądze i nic nie muszą (a na pewno nie muszą pracować wystarczy że są) tak się docenia wieloletnich pracowników...

Edyta

@Qwerty czyli Ty osobiście widzisz pozytywne zmiany w firmie? Możesz napisać jaśniej - czy warunki samego zatrudnienia również uległy zmianie?

Qwerty

Pamiętajcie że jak to mówią Świat nie torba ! Wiec jak jest tak źle to po co tam siedzieć ,W McDonald's pamiętajcie macie elastyczne godziny pracy!! ,możecie przyjść tam na chwile i taz mozecie zostać kierownikami .........

Qwerty

Od momentu kiedy Pani Edyta jest menagerem restalracji ,jak każdy zauważył bardzo dużo się zmieniło! Oczywiście na Lepsze ,to co było przed zarządzaniem Pani Edyty i to co jest teraz .Placowka perseruje dużo lepiej niż to było jakieś 2 lata temu . Będąc obiektywna osoba widzę jakie podejście do pracowników ma kierowniczka ,absolutnie nie zgodzę się z tym ze tylko potrafi karać !a to ze stoi na zmywaku to świadczy tylko o tym ze ludzie którzy tam powinni stać ,NIE NADAJĄ SIĘ NAWET NA ZMYWAĶ! A uważacie że wynoszenie jedzenia i innych rzeczy z pracy jest ok ? ?, jak kierowniczka jest na urlopie !albo dorzucanie czegoś do jedzenia ?? Wiecie o co ,i o kogo chodzi !! Więc nie mówcie na kogoś ze ktoś jest zły jak sami robicie to co robicie ... a potem wszyscy płaczą ze kierowniczka okrutna zła i podła ! A takimi postami sramy sobie sami do gniazda!

Pracownik
@Qwerty 28.08.2017 08:48

To chyba kierowniczka napisała o sobie . Jaka jest naj naj naj lepsza a praktyce jest inaczej . Chociaż żeby była prawda . Niema co ukrywać jakie jest traktowanie pracowników w restauracji Eurest P&G.

Edyta

W żadnym wypadku @Ja nie mam nic wspólnego z centralą Eurest Poland sp.zoo. Jestem moderatorem zatrudnionym przez gowork.pl, który czuwa nad poziomem toczącej się tutaj dyskusji. Dlatego też zwróciłam, uwagę na pisanie postów na temat poszczególnych pracowników i prosiłam o ogólne informacje odnośnie firmy.

NareszcieUwolnionaOdObozuPracy

Widzę że nie tylko w mojej byłej już placówce jest cyrk. Co zrobić aby centrala w końcu się ocknęła lub inne właściwe instytucje np. Inspekcja Pracy czy Sanepid się tym zainteresowały?

Edyta

@Gość forum nie jest miejscem, gdzie publicznie wytyka się niedoskonałości poszczególnym pracownikom. Służy ono do wymiany informacji dotyczącej warunków pracy panujących w Eurest Poland. Co możesz powiedzieć na ten temat?

Ja
@Edyta 13.08.2017 21:47

No właśnie Są wytykane w postach . Zauważyłem że Jesteś z kierownictwa Eurest

Ja

Najlepiej zmienić całe kierownictwo restauracji Eurest w P&G . Szkoda że Centrala nie reaguje co się dzieje restauracji.

Gość

A nową kierowniczkę Eurestu w P&G widzieliście podobno tylko popędza dziewczyny z sali a grafik podobno co drugi dzień się zmienia... Jak ktoś jej nie pasuje to wstawia takie godziny żeby tylko pracownikowi zrobić na złość i utrudnić życie prywatne bo sama takowego podobno nie ma.... Co brak s.... robi z ludzi...żenada

xx1

Wypłata na czas bo to centrala się tym zajmuje ???? a kierowniczka Eurest w P&G nie ma swojego życia to chce dysponować życiem pracowników...

Ja

P. Edyto pracownicy by takich glupot nie pisaliby. A tym bardziej wystarczyłoby poczytać wcześniejsze posty. Inspekcja pracy oceniła by. Proszę się nie pograzac takie posty pisać. ????????

MAŁGOŚKA
@Ja 25.07.2017 02:24

czytam i nie dowierzam..skąd takie rozeznanie w temacie kto jakie ma życie i że poza pracą go nie ma!!!Uważam,że do prostoty słów co nie których nie ma się co odnosić,ale czego można się więcej spodziewać, noooo czego... Ludzie, zauważyłem, lubią takie myśli, które nie zmuszają do myślenia. Lec Stanisław Jerzy

Edyta

@cycata Bozena jesteś pewna, że mobbing to odpowiednie określenie? Możesz opisać kilka konkretnych sytuacji, w których był on właśnie stosowany wobec pracowników Eurest Poland sp.zoo?

avalon

Oceniam jako klient. Firma chaos. Nie wiem skąd brali ludzi do pracy ale zatrudniali chyba sprzątaczki do gotowania. Nasze zakładowe restauracje zamienili w ciągu roku w syf. Jedzenie przeważnie nie nadaje się do jedzenia, ludzie kilka razy byli zatruci. Na szczęście koniec współpracy i zmiana na poprzednią firmę.

cycata Bozena

nie polecam placówki na Zabranieckiej to co tam sie dzieje to istne piekło ..szczególnie jezeli chodzi o kuchnie to jaki klimat buduje Urszula K i pani Edyta woła o pomste do nieba...jak mozna traktowac starsze kobiety mobing na kazdym kroku.....

franko
@cycata Bozena 29.03.2017 14:35

To trzeba pójść i zgłosić do odpowiedniej instytucji, może się nauczą rozumu.

jaa

ta firam to jest jeden wielki burdel. kazdy mówi co innego. gotowe jedzenie trzymaja w lodówkach po 3-4 dni potem mroża i sprzedaja.a na koniec miesiaca i tak maja straty po10tys niby zenada. nie mówiac juz o zadufanych w sobie kierowniczkach co maja wyzej dupe niz sraja. nie polecam lepiej isc do mc donalda

jaa

z jakiego banku sa robione przelewy bo niby 10 ma byc wyplata a ja niemam do dzisiaj

jaa

ile ida przesylki wyslane kurirerem?

ola

witam mam pytanie do 10-tego wypłata. dziś 15 -sty a wypłaty brak. wypłatammiała być przekazem pocztowym ci zglosilam na początku przy podpisaniu umowy jak to jest z przekazami???

Malpa

Łódź wita tu też jest istna Tyrka zasuwa się przez 8godzin bez żadnej przerwy pozdrawiam wytrwałych

Zostaw opinię o Eurest Poland sp.zoo - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurest Poland sp.zoo