Eurest Poland sp.zoo

Adres: Olbrachta 94, 01-102 Warszawa

NIP: 5260207864 KRS: 0000046167

Eurest Poland sp.zoo
2 136 6 1

Opinie o Eurest Poland sp.zoo

purplekush997

Firma jest jak najbardziej OK. Jeśli pilnuje się swoich obowiązków i wykonuje się należycie pracę, jest zawsze opcja rozwoju. Dla mnie firma zapewniła wszystkie moje oczekiwania ale ja musiałem ciężko na to pracować, było warto. Jak miałem problem z kierownictwem to zgłaszałem to Dyrektora i sprawa była załatwiona na tip top. Na tym portalu pisza tylko maruderzy którzy są leserami i mają zero ambicji. Po co się zatrudniacie lub pracujecie jesli macie problem ? Dla mnie jest to NAJLEPSZA firma żywienia zbiorowego z jaką współpracowałem dotychczas w POLSCE

Po co ci to
@purplekush997 12.12.2018 09:00

Widać ze jesteś osobą za biurkiem i nic nie wiesz o tej firmie i tylko bronisz zamiast wziąć się do roboty zęby było lepiej maruderze. To co piszą jest prawda oszczędności na wszystkim premie pracownikom nie dajecie na święta jakieś marne paczki dla pracowników wino ,kawę , czekoladę śmiech taka firma z takim zapleczem i takie coś robicie jak siedzisz za biurkiem to siedź a nie dyskutuj .

Edyta
@Po co ci to 14.12.2018 10:58

Każda osoba pracująca w Eurest Poland ma prawo do wypowiedzenia się na temat pracy w tym miejscu na forum. Rozumiem, że jesteś rozżalony brakiem świątecznych premii, ale chociażby taka paczka, o której piszesz, to także miły gest w stronę pracownika. A jak takie kwestie przedstawiały się w poprzednich latach w Eurest Poland?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

:-)

Pracownik

Przyznaję że kobieta się rozwija w tych sprawach :-), :-).

Edyta
@Pracownik 13.11.2018 04:50

Takie komentarze nie powinny mieć miejsca na forum. Wypowiadamy się tutaj na temat pracodawców, więc jeśli pracujesz obecnie w Eurest Poland, to napisz proszę kilka słów o pracy w tym miejscu. Wypowiedzi pochodzące od pracowników firm są niezwykle ważne i cenne dla innych osób!

Pracownik
@Pracownik 13.11.2018 04:50

Czego P.Edyta usuwa posty. Jak się pisze prawde .

Edyta
@Pracownik 14.11.2018 14:29

Nie usuwam żadnych komentarzy. Może to tylko zrobić administrator forum, po stwierdzeniu niezgodności wypowiedzi z obowiązującym na forum regulaminem (przypominam, że każdy go akceptuje publikując swój komentarz). Oczywiście rozumiem, że można mieć negatywną opinię o firmie, ale proszę o zamieszczanie jej w sposób kulturalny, rzeczowy i nieobrażający nikogo.

D

Pracowałam tam niecałe 3 miesiące. Dłużej nie wytrzymałam. Brak przeszkolenia, oszczędność na wszystkim, żeby zmieścić się w budżecie. Jak można kucharskie zabronić zamawiania przypraw (oprócz pieprzu i soli)? Jak to jedzenie ma smakować, skoro nie ma czym ? Pensje takie, że nawet szkoda o tym mówić. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć traktować pracowników jak ludzi, a nie jak roboty

Edyta
@D 22.10.2018 09:24

@D, piszesz, że nie otrzymałaś przeszkolenia podejmując pracę w Eurest Poland. Skąd więc wiedziałaś, co masz robić i w jaki sposób? Czy uczyłaś się na bieżąco od współpracowników? Kwestia szkolenia powinna leżeć jak najbardziej w interesie pracodawcy.

Edyta

@anonymous, rozumiem, że przez jakiś czas pracowałeś w Eurest Poland. Jakie nastąpiły rozbieżności pomiędzy Twoimi wyobrażeniami o pracy w tej firmie, a rzeczywistością? Dużo czasu spędziłeś w Eurest Poland? Jakie możecie wymienić pozytywne i negatywne aspekty pracy w Eurest Poland w Warszawie?

Radek

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Byly
@Radek 14.08.2018 18:10

Firma porażka, wyzysk . Nie polecam .

anonymous
@Radek 14.08.2018 18:10

Zarobki fatalne zadnych premii ani nic pracownika maja za nic kieeownictwo klamie na kazdym kroku mowia ze sie nie nalezy zadna premia ani podwyzka a sobie daja nie polecam nikomu tam pracy w zadnym miescie

Jan
@Byly 14.08.2018 22:43

Porażka nie polecam

anonymous
@Radek 14.08.2018 18:10

Sorki, ale nie polecam :( Miało być super, ale był dramat i wyzysk

Edyta

@Jan, Twoja wypowiedź nie mówi zbyt wiele użytkownikom forum - jest bardzo ogólna. Prosiłabym o merytoryczne rozwinięcie. Czy inne osoby również podzielają zdanie użytkownika @Jan? A może macie inne? Zapraszam do dyskusji na forum!

Edyta

@Czarna, mam nadzieję, że mimo wszystko w firmie zaczną zachodzić zmiany na lepsze! Pozdrawiam i życzę wiele dobrego. @Pani wie wu, dziękuję za Twoją opinię, ale w tym wątku wypowiadamy się na temat pracy w Eurest Poland w Warszawie. @Pan tadeusz, a Ty piszesz z perspektywy osoby pracującej obecnie w tej firmie? Jeśli tak, to napisz proszę, jak ją postrzegasz.

Pani wie wu

Na Śląsku w Bieruniu pracy tam nie polecam. Soboty po 12 godzin za darmo pracowałam. Później w tygodniu trzeba było po godzinie tylko wybierać te 12godz. Nie ma żadnej premii. Gotujesz, odbierasz, sprzątasz za dwóch i za psie pieniądze bo najniższa krajowa 1500zl. Na rękę . Pani kierowniczka ręce rozkłada na darmowe soboty. Umowa zlecenie jak i umowa o pracę. Już tam podziekowalam ponieważ dojazd również jest kiepski a za taki pieniądz od poniedziałku do soboty mam pracę w swoim mieście pod domem

Pan tadeusz
@Pani wie wu 23.09.2018 09:16

Nikt nie każe Ci pracować, pracy jest wiele

Edyta

@Czarna, rozumiem, że piszesz z perspektywy obecnego pracownika Eurest Poland. Dziękuję za podzielenie się swoją opinią! Mogłabyś dodać jeszcze tylko, na podstawie jakiej umowy pracuje się w tej firmie? Jak oceniacie pracodawcę Eurest Poland z Warszawy? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Czarna
@Edyta 19.09.2018 14:00

Przez pierwsze trzy miesiace jest umowa zlecenia a potem umowa o prace

Czarna
@Edyta 19.09.2018 14:00

Tak pracuje w tej firmie juz kilka lat ale mam nadzieje ze niebawem zakoncze z nimi wspolprace bo jest coraz gorzej obiecywali poprawe juz nie raz a nic z tyn nie zrobili

Czarna

Eurest Poland teraz raczej compass group masakra pracownikow traktuja jak smieci maja w nosie pracownik chory musi przychodzic do pracy bo jak pojdziesz na zwolnienie to kierownik sie na ciebie wydziera podwzek zero żadnego doceniania pracownika ktory robi wiecej niz powinien masakra

Edyta

@Radek, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że interesuje Cię praca w Eurest Poland w Warszawie. Na jakim stanowisku chciałbyś pracować w tej firmie? Aplikowałeś już? @Byly, rozumiem, że pracowałeś w Eurest Poland. Może jednak jesteś w stanie wymienić jakieś plusy pracy w niej? Często skupiamy się na wadach, a kompletnie zapominamy o zaletach.

Edyta

@Zenek, czy Ty również masz jakieś doświadczenie pracy w firmie Eurest Poland? Jeśli tak, to czy mógłbyś się podzielić swoimi uwagami i spostrzeżeniami na temat firmy z innymi użytkownikami tego forum? Co odpowiedziałbyś osobie, która przed podjęciem decyzji o aplikowaniu do tej firmy, chciałaby usłyszeć Twoją opinię i radę? Czy zachęcałbyś ją do podjęcia próby, czy wręcz przeciwnie i dlaczego?

Edex

Ale przecież te firmy same wybierają ludzi do pracy, a więc jak pracownicy są nie tacy jak trzeba to raczej ktoś źle przeprowadza rekrutację

Zenek

Może firma nie jest idealna ale pracownicy również!!

Edex

Takich że na drugiej umowie którą podpisałem na kilka lat po jakimś czasie otrzymałem pismo że zostanie mi obniżona pensja o 1000 zł i byłem zmuszony zmienić prace, ciekawe jak by spotkało to kogos kto ma dużą rodzinę na utrzymaniu oraz kredyty na głowie, tak właśnie działa eurest i Compass

Edyta

@Edex, jakich aspektów umowy dotyczyły te obietnice bez pokrycia? Podziel się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi Eurest Poland tak aby osoby, które chcą aplikować do tej firmy nie kierowały się jedynie swoją intuicją, ale miały obraz pracy w Eurest stworzony przez jej obecnych i byłych pracowników.

Edex

Ta firma jak i Compass Group które są połączone to jakiś żart, obiecują ludzką złote góry na szkoleniach opowiadają bzdury które nie pokrywają się później z prawdą, cięcie kosztów i słaba atmosfera w pracy na maksa, jedzenie wytwarzane z najgorszej jakości produktów, przerabiane czasami kilka razy żeby zarobić, jak ktoś ma odrobinę ambicji to bardzo odradzam pracę w tych firmach

Jasiek

Kierownik jest od pilnowania wydajności pracy i pewni niektórym się to nie podoba dlatego tak oskarżacie?

Zosia
@Jasiek 25.04.2018 09:30

To zapraszam na Zabraniecką a sam się przekonasz ?

Norbert

Podpowiedzcie jaka jest atmosfera? Warto aplikować?

Anonim
@Norbert 06.01.2018 18:16

Atmosfera tragedia na Zabranieckiej jeden WIELKI MOBNING! Unikajcie jak ognia to jak traktuja swoich pracowników kierowniczki Małgorzata L. i Edyta K. to powinny już dawno być zgłoszone

Byly
@Anonim 12.04.2018 11:14

Kierowniczki trzeba sobie wychowac :-) a nie One wychowuja was :-) .

Niki

Czy firma potrzebuje pracowników?

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące Eurest Poland sp.zoo? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Edyta

@anonim, a może tak jak pisał @qwerty oraz ja, wynagrodzenie zależy od tego zaangażowania? Jeśli ktoś pracuje w Eurest Poland sp.zoo ileś lat, to nie jest to samym powodem do wyższej pensji, tak jak w każdej pracy trzeba się wykazać.

anonim
@Edyta 27.09.2017 15:29

Nie masz racji, bo tłumaczenie jest jedno na ten temat ,, bo kto przyjdzie pracować"

majka

W Bamie w Gorzowie jedzenie się poprawiło.

kejt

praca spoko ale prawa kierownika są masakryczne Świdnica nie polecam

Edyta

@Qwerty czyli obecnie każdy pracownik Eurest Poland może spodziewać się indywidualnego systemu wynagrodzenia? To faktycznie coraz częstsza praktyka na polskim rynku pracy, kiedy bierze się pod uwagę indywidualne umiejętności, doświadczenie, czasami też wykształcenie.

Qwerty

O rekrutacji trudno powiedziec ale same warunki pracy i wynagrodzenia znacznie sie poprawily. Wynagrodzenie jest uwarunkowane kwalifikacjiami i checmi do pracy. Trudno wymagac extra kasy jesli zaangazowania zero.

anonim
@Qwerty 04.09.2017 21:49

Wynagrodzenie zależy od tego, im lepiej pracujesz tym mniej zarabiasz a jak przychodzą nowi pracownicy to dostają większe pieniądze i nic nie muszą (a na pewno nie muszą pracować wystarczy że są) tak się docenia wieloletnich pracowników...

Edyta

@Qwerty czyli Ty osobiście widzisz pozytywne zmiany w firmie? Możesz napisać jaśniej - czy warunki samego zatrudnienia również uległy zmianie?

Qwerty

Pamiętajcie że jak to mówią Świat nie torba ! Wiec jak jest tak źle to po co tam siedzieć ,W McDonald's pamiętajcie macie elastyczne godziny pracy!! ,możecie przyjść tam na chwile i taz mozecie zostać kierownikami .........

Qwerty

Od momentu kiedy Pani Edyta jest menagerem restalracji ,jak każdy zauważył bardzo dużo się zmieniło! Oczywiście na Lepsze ,to co było przed zarządzaniem Pani Edyty i to co jest teraz .Placowka perseruje dużo lepiej niż to było jakieś 2 lata temu . Będąc obiektywna osoba widzę jakie podejście do pracowników ma kierowniczka ,absolutnie nie zgodzę się z tym ze tylko potrafi karać !a to ze stoi na zmywaku to świadczy tylko o tym ze ludzie którzy tam powinni stać ,NIE NADAJĄ SIĘ NAWET NA ZMYWAĶ! A uważacie że wynoszenie jedzenia i innych rzeczy z pracy jest ok ? ?, jak kierowniczka jest na urlopie !albo dorzucanie czegoś do jedzenia ?? Wiecie o co ,i o kogo chodzi !! Więc nie mówcie na kogoś ze ktoś jest zły jak sami robicie to co robicie ... a potem wszyscy płaczą ze kierowniczka okrutna zła i podła ! A takimi postami sramy sobie sami do gniazda!

Pracownik
@Qwerty 28.08.2017 08:48

To chyba kierowniczka napisała o sobie . Jaka jest naj naj naj lepsza a praktyce jest inaczej . Chociaż żeby była prawda . Niema co ukrywać jakie jest traktowanie pracowników w restauracji Eurest P&G.

Edyta

W żadnym wypadku @Ja nie mam nic wspólnego z centralą Eurest Poland sp.zoo. Jestem moderatorem zatrudnionym przez gowork.pl, który czuwa nad poziomem toczącej się tutaj dyskusji. Dlatego też zwróciłam, uwagę na pisanie postów na temat poszczególnych pracowników i prosiłam o ogólne informacje odnośnie firmy.

Zostaw opinię o Eurest Poland sp.zoo - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurest Poland sp.zoo