Pracodawca narusza ciężkie prawa pracowników. Nie wypłacił mi ostatni w pełni wynagrodzenia. Nie płaci za nadgodziny. Nie wystawia umów, a jak to już robi trwa to bardzo długo. Nie wysyła pracowników przy umowie o prace na badania wstępne. W moim przypadku zostałem skierowany do pracy u Pani Beaty Sobczak z Urzędu Pracy. Urząd Pracy musiał kilkakrotnie interweniować o wystawienie umowy,. Wystawianie zaświadczeń zapomnijcie. Poniosłem nie raz w związku z tym straty.Jak pójdziesz na 4 dni na zwolnienie kobiety nie interesuje twój stan zdrowia od razu wystawia ogłoszenie i to po 15 min. że szuka nowego pracownika. Wyzysk, który tam panuje nikt nie ogarnie zwłaszcza w sezonie . Oszczędność na wszystkich i na wszystkim. Kierowca dostawca, to jest od dostaw zmywania sprzątania i etc. Osoba, która się tam zatrudni powinna mieć moce klonowania się. Zarobki najniższe. Brak premii, motywacji. Nie płacone jest za nadgodziny w druga stronę jednak pomniejszanie działa. Dziwię się, że takie firmy mają rację bytu. Teraz w kryzysie pracując u tej Pani , to może i na pól miski ryżu nie zarobicie. Omijaj to miejsce szerokim łukiem dla własnego dobra.