Czy w Aldona Dudek odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
Po wpisach niżej widzę, że są osoby, które nie polecają. Ponoć potrawy były kiedyś niesmaczne. Jak jest teraz? Coś się poprawiło?? Jak oceniacie samą obsługę?
Poszli na ilość niestety a nie jak kiedyś na jakość i nie polecam, nie dobre jedzenie. Pierogi był kiedyś super a teraz? Fuuu
Stanowczo nie polecam. Od jakiegoś czasu potrawy bardzo niesmaczne wręcz ochydne. W gołąbkach maź ryżowa z jakimiś chrząstkami i skrawkami błonami jedna ciapa ochyda. Inne potrawy podobnie tzw. taniojadka.
Może ktoś ma wiedzę czy firma potrzebuje pracowników.?
Muszę dołożyć jeszcze jedną cegiełkę do poprzedniego wpisu. Nie wiem co dodano do tej potrawy cud, ale po ok. 20 minutach od zjedzenie trzech kęsów moja wątroba zaczyna protestować. Może to olej palmowy?
Byłam częstym klientem tej firmy i przykro mi teraz patrzeć jak zaczyna staczać się po równi pochyłej. W pierogach z serem nie ma już sera, tylko jakaś masa seropodobna, a kupione dziś łazanki wylądowały w koszu. Ich głównym składnikiem były odpady z produkcji gołąbków, czyli obgotowane najtwardsze kawałki liści kapuścianych. Czegoś tak ohydnego dawno nie jadłam.
Byłam częstym klientem tej firmy i przykro mi teraz patrzeć jak zaczyna staczać się po równi pochyłej. W pierogach z serem nie ma już sera, tylko jakaś masa seropodobna, a kupione dziś łazanki wylądowały w koszu. Ich głównym składnikiem były odpady z produkcji gołąbków, czyli obgotowane najtwardsze kawałki liści kapuścianych. Czegoś tak ohydnego dawno nie jadłam.