Jedzenie masakra pierogi katastrofa cena jak za takie jedzenie to bardzo wysoka w Caritas dają już lepiej nie polecam wcale
Jezeli chodzi o o towar przeterminowany jak to pan idiota pisze to jak zauwazyl przez te kilka dni pracy to ja uzywam wiekszosc polproduktow i wrzyw np natka pietruszka szczypior magi seler truskawki jablka itp tylko i wylacznie ekologiczne bez nawozow i pestycydow ale taki duren ktory ma stres po misjach w krajach afrykanskich nie wie co to jest odnosnie ksiazeczek zdrowia to pierwsze co od ciebie poprosilem to wlasnie karta zdrowia .Napisales ze nie wiem co HCCP a ty wiesz bo nie przestrzegales podstawowych zasad dezynfekcji jaj nie odkazales rak na co ci zwracalem uwage dlatego jezeli twoj byly i chyba obecny pracodawca chce przejac moich klijentow to niech wezmie te twoje paszkwile do siebie bo pracujac u mnie 5 dni nie byles w stanie ocenic dostaw miesa i polproduktow do mojego baru. i stwierdzic ze nie trzymaja terminow gdzie mam dostawy dwa razy w tygodniu.Proponuje tak jak wczesniej leczenie u psychiatry
Jezeli chodzi o
HMMMM ,Oceny dość wysokie .Ok Jadło może być smaczne ale nie do końca zdrowe wiem o tym z autopsji .Dziwię się że sanepid zgorzelecki przymyka oko n atakie praktyki jak dzieją się w tym barze. Nie pisze tego jako gołosłowny ponieważ znam Pana Jana i wiem jak podchodzi do swojego interesu.Pracowałem w branży mięsnej oraz cateringu..... wszystko można przerobić podając ludziom na talerzu .Ale gdy jest świadomość że kupuje się towar niepełnowartościowy lub wręcz po dacie która upłynęła parę dni wcześniej to odpowiedzcie sobie sami .Towar który czasami trafiał do tego baru był po dacie !!!!! Właściciel robił z tego normalne posiłki !!!! Nie winię tu osób pracujących ponieważ znajac tego jegomościa były zawsze zastraszane lub wręcz oszukiwane pod kątem pensji ..Bagatela... jak może pracownik mający do czynienia bezpośrednio z przygotowywaną potrawą nie mieć badań sanepidowskich ???? U Pana Jana może :) .Srodków do utrzymania w wysokiej higienie w tej firmie brak !!!! Każdy bar , restauracja powinna posiadać odpowiednie środki zgodnie z systemem HCCP oraz ISO .Teraz do sanepidu !!!!!! Pan Jan coś wam zaoferował ?????? Czy jesteście bardzo liberalni ? Hmmm Ten bar to wylęgarnia schorzeń ,ale nikomu nie zabraniam tam spożywać posiłków jeżeli smakują .To tylko moja obiektywna opinia .
Pisze Pan,ze zna mnie osobiscie ,0czywiscie poniewaz pracowal Pan u mnie pare dni po wyrzuceniu Pana z innego znanego baru w Zgorzelcu.Msci sie Pan za to,ze ja Pana wyrzucilem natychmiast kiedy dowiedzialem sie i mam to nagrane na kamerach ze Pan neka i molestuje uczniow i uczennice pracujace u mnie w barze ponadto pomimo Pana papierow nie mial Pan najmniejszych umiejetnosci i wiedzy o pracy w barze gdzie posaje sie i gotuje na oczach klijentow /Podgrzewal Pan chlodnik przed wydaniem nie umial Pan gotowac podstawowych zup domowych itp/Jezeli chodzi o pensie i umowy o prace to podejrzewam ze tylko ja zawieram umowy od pierwszego dnia i wyplacam pensie w terminie o czym mogl Pan sie przekonac na wet po zwolnieniu Pana powinienem potracic Panu za wszystkie wylane zupy ale tego nie zrobilem/nadmieniam,ze pana zachowanie w czasie kilku dni pracy w barze jest nagrane i moge Panu wytoczyc sporawe cywilna za szkalowanie mojego baru lecz mysle ze takiemu idiocie narazie odpuszcze ale do czasu???