POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Chorzów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 81 ocen.

Opinie o POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Dominika

Czy wszyscy z Was zostali oszukani jako klienci czy pracownicy? Czy pracownikom jest wypłacana pensja w POLSKIM DREWNIE? To będą ważne informacje dla osób, które myślą nad pracą tam.

pasia

trtrtr a możesz podac nam namiary tej strony internetowej? będę bardzo wdzięczna, z góry dziękuję i pozdrawiam. dalej szukają do pracy osób z językiem "francuzkim"?

Olek

Trzeba Anetke podać do sądu,jak może tak traktować ludzi to nielegalne, ja to zrobię.

jajownik oszukany
@oszukana 27.09.2016 14:14
Cześć może razem złożymy pozew, podzielimy się kosztami sądowymi. Bardzo mi zależy aby Anetka w końcu odpowiedziała..Jak znasz...

Anetka teraz to ODONEA Katowice. Ta sama banda załatwili polskie drzewo teraz z ksiengowom i tym fencuzem dalej lody krencom

Paweł
@Olek 16.09.2016 19:04
Trzeba Anetke podać do sądu,jak może tak traktować ludzi to nielegalne, ja to zrobię.

I masz rację!!!! Anetkę" do sądu za branie łapówek od ludzi i dzieli sie z julianem teraz w firmie odonea

oszukana

Podaję to firmę do sądu, kto został jeszcze przez nich oszukany, przecież nie zostawimy tego, musimy odzyskać swoją kasę. Proszę o kontakt?

oszukana

Witam zostałem oszukany przez tą firmę, chcę to zgłosić ponieważ nie zapłacono mi pieniędzy. Proszę gdzie mogę szukać pomocy i informacji kogo też oszukano, byłoby mi o wiele łatwiej. Proszę o info.

PIS-P

Wytoczyć firmie Polskie Drewno, Klaudia Kozubek proces zbiorowy "pokrzywdzonych pracowników", jeśli doszło do łamania prawa pracy i omijania kodeksu pracy oraz oszustw w sposobie delegowania pracowników do Francji. Jest wiele kancelarii prawnych w Polsce zainteresowanych takim procesem (jeśli to prawda? To co ludzie piszą na forum?) można tylko zyskać finansowo

zwolniona za nic

to co pisza ludzie to prawda cala o tej firmie ja pracowalam do czasu az pan zulian zadzwonil i powiedzial ze mnie zwalnia z powodu i tu szopka nie chodzi o moja prace tylo ze mi nie ufa bo przeprowadzilam sie do innego miasta nie podpisalam zwolnienia i co wyplaty nie ma wiec dzwonie pan odklada sluchawke a pani ksiegowa od poniedzialku twierdzi ze pieniadze poslala i w srode dostaje polowe wyplaty dzwonie twierdzi ze wyslala reszte 3 godz temu czekam i w piatek sprawdzam konto i co nic dzwonie pani nie odbiera pissze esemesa i pani odpisuje ze musiala anulowac przelew gdyz papiery nie sa podpisane wiec kasy nie dostane ludziska nie dajcie sie nabrac niedlugo w lokalnej telewizji bedzie program o tej firmie francuzkie biuro do pomocy polaka oszukanym przez ta firme sa w szoku

Rafał

Tak to prawda co do tej firmy francuz płaci około 13 euro netto firmie a ty co z tego masz 6e netto zero urlopu zero 10% dodatku jako premiii. Firma wykorzystuje a od szefa córka lansuje się po galeriach w gliwicach

anonim

(usunięte przez administratora)

Rafał

Powodzenia w weekend jedziesz a w poniedziałek wracasz :) dobra zmiana dobry wybór!

Anik

Możesz zbajerować specjalistkę od rekrutacji (lubi kotki i inne zwierzątka...) Czarująca blondynka i lubi opowiadać bajeczki na temat warunków zatrudnienia, znajdziesz robotę za 6 euro, możesz spróbować (pewnie szukają kolejnych desperatów na produkcję do Francji).

zyga5

Majik, może lepiej jest po "francuzku" jak po "francusku", może język jest lepszy i głębszy? Kto wie?

Loloix

Wiesz co Faraon zjaraj sobie jointa i walnij ćwiartulę - wyluzuj chłopie koniecznie... Ta firma to krzak (z przyzwoleniem w Urzędzie Skarbowym i ZUS-ie) i wszyscy wiedzieli co podpisują w pseudo umowie o pracę, jest tysiące firm w Polsce gdzie są lepsze warunki pracy i składki od średniej krajowej, uderz tam gdzie masz więcej kasy i lepsze warunki zatrudnienia i tyle... Nie zapomnij o dwóch numerkach dziennie to też ważne na korę mózgową, seks jest dobry na wszystko... A ta laseczka - właścicielka firmy jak pisze w ofercie pracy z dobrym francuzkim, to fajnie jak zna dobry język francuski (zawsze przyjemniej z dobrym francuskim), blondynki są piękne i dzikie - dawaj czadu...

faraon
@Loloix 23.03.2016 00:12
Wiesz co Faraon zjaraj sobie jointa i walnij ćwiartulę - wyluzuj chłopie koniecznie... Ta firma to krzak (z przyzwoleniem w Urz...

Loloix,masz rację,o nich już dawno zapomniałem,teraz jeżdżę trzy razy w miesiącu jako tłumacz i jest gitara...pozdrawiam

faraon

imx,nie jestem żadnym frustratem,znam język i do Francji jeżdżę od 2005 roku,różne rzeczy widziałem ale nie taką szopkę,nawet jak robię na czarno. Masz pełno firm pośredników na Francję,z nimi daj sobie spokój. Taka mała rada

faraon

I tradycyjnie usuwanie niewygodnych postów...Widocznie Straż Graniczna za mało jeszcze dobrała im się do tyłków... Powodzenia w szukaniu zdesperowanych naiwniaków

faraon

Pisać o nich to tak jak o Euro kontakcie.dno i wodorosty.bez języka,gróźb i szantażu zostawia cię we Francji bez niczego.Lucuś,Julian,Anetka itp...

ona

wpisz w facbook klaudia kozubek i wyskoczy szefowa :)

Pracownik

W niedzielę właśnie zjechałem z pracy na fermie z produkcji jajek. Wieś zabita dechami do tego praca ciężka za 6 euro netto, polak opiekun ala pudzian kopie pracowników a nawet lecą wyzwiska. Przerobiłem 5 dni roboczych i podziękował. Jestem z katowic wiec firmę odwiedziłem co do spójności kontraktu na którym pisze tak a jest co innego.Firma nie odbiera telefonów stacjonarnych tylko pod kom. są dostepni taki chwyt mają!

Leo

Lucek ma na Market Długów w internecie już 92 944,77 PLN + 4 466,38 PLN do oddania, ciekawe z czego odda kase?? Może ludzie będą tyrać za 4 euro na godzine

Bonita

Spróbuj z DLSI z Gliwic, to francuska agencja pracy tymczasowej z oddziałem w Polsce, można się załapać po trzech miesiącach pracy bezpośrednio do firmy francuskiej, jeśli masz fach to zarobisz w tej firmie, teraz szukają murarza. Jeśli znasz język francuski i masz fach to znajdziesz dobrą pracę, od 11 stycznia będzie więcej ofert pracy... Francuzi jeszcze świętują nowy rok, to nieroby...

Bonita

Mietek, naucz się pisać analfabeto, to jest forum, to nie jest wiocha!!

Bonita

Od 11 stycznia będzie więcej ofert pracy, teraz mają oferty pracy dla spawaczy, monterów i budowlane, InterKadra z Krakowa ma oferty na produkcji, do IPF z Poznania trzeba dzwonić co tydzień, najlepiej zadzwonić do biura do Poznania, i wysłać C.V. Rozmawiać z (usunięte przez administratora) od projektów we Francji, konkretny facet... Personal Expert z Gdańska ma oferty dla monterów we Francji, zarobki do 11tys. z nadgodzinami i w Norwegii jest sporo ofert pracy z tej firmy w różnych zawodach, zarobki od 16400 do 21500 PLN

Bonita

Możecie zarobić od 1650 do 2380 euro (z nadgodzinami) na rękę w innych firmach, wypłaty terminowe bez opóźnień i bez ryzyka. Zapewniają bezpłatne zakwaterowanie i diety, zwracają koszty podróży, składki ZUS odprowadzają od średniej krajowej oraz od całości wynagrodzenia (składnik emerytalny od 4200 do 6800 PLN już po roku pracy). Lista Firm: D.L.S.I. z Gliwic, I.P.F. z Poznania, Aterima z Krakowa, InterKadra z Krakowa, Personal Expert z Gdańska, Work Express z Katowic.

lornetka

Miałam okazję pracować za ich pośrednictwem w drugiej połowie roku przez 1 miesiąc.W tym czasie przewinęło się 13 osób na tzw. produkcji i nocach. 1 zmiana to od 6 do 13.30 a druga od 13.30 do nie wiesz nigdy kiedy.Czyli do 21 22 23 00. Fani pracy woleli 2-gą zmianę choć padali na twarz.Noc od 22 do 5.30. Zawsze masz 30min przerwy. Jaja lecą jak szalone a masz to pakować w skłonach obrotach i podskokach, biegiem jedziesz wózkiem paleciakiem oddać to na miejsce. Pot się leje wszystkimi dziurami. W nocy zbierasz do wiadra i skrobiesz szpachelką pod maszynami zaschnięte śmierdzące jaja uważając na głowę by się nie walnąć w metalową maszynę bo jesteś oczywiście na kolanach. Na ból nie pomoże Ci ketanol a na sraczkę musisz mieć silny lek antywirusowy.Ja miałam i jedno i drugie. Mi na koniec zapłacili 7euro ale wiedzieli ze nie mogą sobie ze mną igrać.Wiem też że co drugiego jelenia oszukują. Koordynatorowi współczuję a super facet. Kto chce się wykończyć niech jedzie!

anonim

(usunięte przez administratora)

SSS

Nie polecam CI !!!wrecz odradzam!!! cala ich 3 swieta powinna trafic do pierdla za te walki co ini robia!!! podpisujesz pappier delegacje-a na konic Szma tławiec Anetka obciazy Cie kosztami za smieszna delegacje !!!!gdzie koszty hoteli i podrozy Sam sobie pokrywasz!!!

jacusxxl

Polskie drewno?Chorzow? Ul katowicka 141? Mieszkalem tam 40 lat. Jak chcecie uczciwie w tej firmie zarabiać jak szef tej firmy w tej wlasnie kamienicy Zatrudnial pracowników z ukrainy hehehe.Zarabiali tyle ze ja im jedzenia dawałem bo glodni chodzili. Była straz granicna nawet u mnie w domu i pytali o nielegalnych emigrantach.Deportowano ich na ukrainne.Pozdrawiam.

Bolo

Szukajcie lepiej pracy w innych firmach, ta firma to przekręt - zaczynając od fikcyjnej umowy po fikcyjne godziny (na niby pół etatu) z wypłatą do 1000 euro, za miesiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 6 euro na godzinę, firma bez perspektyw. Na projekt wysyłają desperatów, alkoholików, meneli i recydywę. Normalni ludzie wracają szybko do Polski, jest dużo firm w Polsce gdzie oferują dobre warunki pracy i delegacje do Francji za lepsze pieniądze, ta firma to oszuści...

faraon

Firma...nawet cebuli nie zaniósłbym im wszystkim do pierdla ! Wielka Trójca, Lucek,Julian i Anetka...

Bolo

Ludzie muszą jebać za 6 euro na godzinę

Bolo

Można składać oferty, chętnych jest niewielu

anonim

(usunięte przez administratora)

on

tak była kiedyś oferta na koordynatora 10 euro netto plus auto służbowe tylko to fikcja jak piszą byli tu pracownicy miało być 7e a jest 6 e na myciu na nockach! Nie polecam tej agencji jadą Ci co muszą czyli desperaci naiwni.

były

Znam ich i ich wały na tyle że Pan Tadeusz to betka,jeżdżą desperaci i naiwni

były

Do Tom,znam ich od paru lat i nie wierzę w poprawę,tacy się nie zmienią

Tom39

Witam mam zamiar wyjechac do pracy przy sortowaniu jaje z tej firmy,ponoc duzo sie pozmieniało i sa lepsze warunki pracy.

ona

nie wypłacalni obiecują 7 euro na myciu nocki bez dodatków nocnych a kwota przy wypłacie jest 6 euro netto czyli mniej niż powinno być.Nie polecam.

Szaliki

Nie kopie się leżącego... To już koniec firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

cezary

Słuchaj mało firm jest gdzie dają w pierwszym dniu pracy podaj nazwy agencji itp. ta agencja to jakieś nie porozumienie. Najwyrazniej brobisz firmę. Czemu firma nie odbiera tel.stacjonarnego tylko podaje prywatny tel.kom domysl sie

cezary

Nie rozumiem pewnej kwestii umowy podpisywane są praktycznie dzień przed wyjazdem lub po tak aby przyszły pracownik nie udał się do prawnika lub do PIP z umową czy jest zgodna z prawem. Przestrzegam przed tą firmą!

faraon

Dno i wodorosty

Niedoszły pracownik

Sprawa wygląda tak. Kilka osób napisało co do kontaktu z ich strony już po podpisaniu umowy i to muszę potwierdzić jako niedoszły pracownik. Pani z biura z chorzowa dzwoni do rpacownika pyta sie czy jest Pan zainteresownay pracą na produkcji jajek na farmie. Odpowiadam tak. Zanim człowiek podpisze umowę ona oczekuje abym zakupił bilet już do francji w biurze podróży bo boi się że niewyjadę no ok.Dzwonie do firmy Polskie Drewno stojąc przez biurem podróży aby zakupić już bilet i co nitk nieodbiera telefonu. Po upływie paru godzin okazuj się że niejadę! I kto by mi zwrócił za podróż a była rozmowa przeprowadzona że jadę i idę zakupić bilet. Biuro nieodbiera telefonów stacjonarnych tylko podaje prywatne tel.kom i tak się odbywa komunikacja między pracownikim a firmą. Kolega to samo miał więc i jego wersję potwierdzam. A teraz po podpisaniu umowy pracownik jedzie do pracy pracuje, wypłata niezgadza się i też wątpię aby ktoś odebrał łaskawie telefon i wysłuchiwać pretensji. Jak dla mnie zero kompetentnosści firma istnieje bo istnieje.Chcesz stres podpisz umowę z Polskim Drewnem z siedzibą w Chorzowie.

Adam

witam was. jak wyglada praca na pkowaniu jajek i sprzataniu ponoć jest zapieprz i kasa mała?

Lolo

Anetka pieprzy od rzeczy, Lucek ściemniacz, niewypłacalni i w dodatku oszuści. Tyle

bea

witam czy jedzie ktos we wrzesniu do Francji przez ta agencje czy az tacy sa jak piszecie .

bea

witam czy jedzie ktos we wrzesniu do Francji przez ta agencje czy az tacy sa jak piszecie .

Sanczo

Mowicie ze to Oswiecim ale do pracy w Oplu to sie pchacie a to Opel krematorium wybudowal i komore gazowa. Do takiego pracodawcy sie nadajecie a nie do pracy w Polskim drewnie.

Byly pracownik

Nie tylko fauszowanie dokumetow ETC ale tez umowy o o tej pseudo smiesznej delegacji "gdzie niby zekomo ja Pokrywaja "a w realnym swiecie jestes stratny i pokrywasz wszystko sam z wlasnej kieszeni!!!

sandi

tak??dziwne ze maja w ciul spraw w sadze co to za fikcja a nie agencja i ta gupia anetka

leopardo

pracowałem w tej firmie we francji fabryka jajek,dyrekcja w polsce to nic w porównaniu z karzełkowatą ich tłumaczką a zarazem pracownicą,która mobbinguje pracowników razem z jej mężem strongmenem,pracuje się po 12godz,atmosfera do bani,fałszowanie dokumentów,etc -dla świętego zwolniłem się ,bo najgorsza była atmosfera

Fransuaaa
@leopardo 09.01.2015 09:46
pracowałem w tej firmie we francji fabryka jajek,dyrekcja w polsce to nic w porównaniu z karzełkowatą ich tłumaczką a zarazem p...

Zgadzam sie kolego :) calkowita racja :) jak ktos jest naiwny to pojedzie i da sie nabrac:)

adam

z kąd wiesz pracowałeś[łaś] przez nich?

adam

witam czy ta agencja zatrudnia w Niemczech? był ktoś może?

Fransuaaa
@adam 05.01.2015 21:51
witam czy ta agencja zatrudnia w Niemczech? był ktoś może?

Nie wiem,ale odradam Ci ta agencje za duzo niejasnosci , no i ta nazwa hahaha

neutralny

Tyle złości co zawiści i zazdrości.

On
@neutralny 15.12.2014 10:54
Tyle złości co zawiści i zazdrości.

raczej tyle Idiotyzmu ,i oszustwa!! i cwaniactwa!!

jajownik

walcie sie od nich do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nendzy, robiem u nich durzo lat i jest wporzo kasa siem zgadza kupujom bilety sam se nie musisz tyklko styka tel do pani Anetki abo Ifonki

LIpi
@jajownik 11.12.2014 19:54
walcie sie od nich do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nendzy, robiem u nich durzo lat i jest wporzo kasa siem zgad...

ha bo poznij dostajesz koncowe rozliczenie smiesznej delegacji i jestes obciazony kwota heheh ale wy ślazacy nic nie kumacie, dac wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na talerzu to bedziecie sie cieszyc, tez pracowalem dla nich i to bylo cos w stylu uschwitz .Nie Polecam tej Agencji

ten sam

Ja już wiem kim jesteś. Hahahaha najwieksza nieudacznica wszech czasów. Na wszystkich kontraktach ludzie opowiadają o Tym jak sie bałaś kur. Pojechałaś świadomie na taki kontrakt, a później sie bałaś i chodziłaś do sądu, że kury dziobią hahahahaha. Nie wstydzisz się patrząc w lustro?

Sandra
@ten sam 11.12.2014 19:19
Ja już wiem kim jesteś. Hahahaha najwieksza nieudacznica wszech czasów. Na wszystkich kontraktach ludzie opowiadają o Tym jak...

to co piszesz to swiadczy o tobie ze jestes prostakiem i do takiej pracy sie nadajesz jak typowy Polski -Robol za 6 euro , a ta pania o ktorej piszesz poznałam ja Osobscie i jej sie nie dziwie...a do do tej smiesznej agencji to tej gupiej krowie Anetce sie nalezało ona i tak ma kase z takich desperatow jak ty:):):) ale dzieki tobie z twojej wylpłaty płaci kase takim osobom jak ja:)

długo pracujący

Proponuję trochę edukacji. Jak ktoś jest słaby albo innym pijakiem to zawsze będzie narzekał i szukał powodu żeby nie pracować i przedstawiać inne fakty. Boli Cię, że nikt Cię nigdzie nie chce co. Zazdrościsz, że mam pracę w tej firmie i całkiem dobre pieniądze.Wchodzisz tu i karmisz się wypocinami od słabeuszy co tak samo jak Ty tylko klepią paplami i narzekają.

Sandra
@długo pracujący 11.12.2014 04:12
Proponuję trochę edukacji. Jak ktoś jest słaby albo innym pijakiem to zawsze będzie narzekał i szukał powodu żeby nie pracować...

raczej wspolczuje Ci glupoty ,tak na marginesie nie wiesz nie oceniaj. 4 lata mieszkam za granica ,posiadam swoje prywatne mieszkanie ,wladam perfekcyjnie j.obcymi tak ze niczego Tobie nie zazdroszcze a raczej wpolczuje bo do tej firmy sami desperaci ida ,ja jestem kolejna osoba kora z nimi sprawe wygrala!! bo nawet nie wiesz ze "Pani Anetka "kochana nie placi diet oraz mataczy na sczescie prawo w tym kraju sie zmienia i dobiora sie do&quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; takim zalosnym pracowadwca.Pozdrawiam

Zostaw opinię o POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK - Chorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK