Pizza Hut

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 70 ocen.

Opinie o Pizza Hut

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pizza Hut

Gal

Pracowałam w PH przez ok pół roku, w 2 różnych lokalach. W pierwszym mieście panowała bardzo przyjazna atmosfera, życzliwi kierownicy i współpracownicy. Jednak po jakimś czasie z powodu przeprowadzki, zaczęłam pracę w innym oddziale. Praca tam wyglądała w całkiem inaczej. Co prawda, grafik nadal pozostał elastyczny, jednak kierownictwo pozostawia wiele do życzenia!! Prace nie należące do twoich obowiązków, uszczypliwi kelnerzy/ki to podstawa. Atmosfera była tak ciężka, a to, że kierownicy pozwalali sobie na zbyt dużo sprawiło, że moja praca tam nie miała już sensu. A zatem nie biorę wszystkich restauracji PH pod jedną kreskę, lecz doświadczenia z 2 restauracji pozostawiły bardzo NEGATYWNĄ opinię o tym miejscu!

Ann

Pracowalam w dwóch restauracjach w Warszawie ponad rok. Jedyny plus to bardzo elastyczny grafik. Poza tym nie mam nic dobrego do powiedzenia o tym miejscu. Dużo ciężkiej i stresującej pracy za marne pieniądze. Nie raz nie było czasu, żeby pójść na "OBOWIĄZKOWĄ" przerwę i cokolwiek zjeść przez ponad 8h roboty. Traktują Cię jak maszynę. Jesteś im potrzeby wydzwaniają w dni wolne, nie jestes potrzebny - masz iść do domu. Wymagania są bardzo wysokie w porównaniu do tak niskiej pensji. Niby są premie dla najlepszych pracowników, ale często nierealne do osiągnięcia. Praca polega na wciskaniu gościom kitów o naszych wspaniałych produktach i kartach mph. Do tego stosowany jest system kar! Totalna żenada. Przyszłam na stanowisko kelner, a nie raz musiałam stać na zmywaku i innych niekelnerskich stanowiskach. Wszyscy inni pracownicy narzekają tak samo jak ja. Zdecydowanie nie polecam, a wręcz odradzam!

gustaw83

Pracowałem 4 lata w Pizza Hut.Praca oceniam kiepsko trzeba się dużo starać za niską pensję,ale nie o pieniadze chodzi atmosfera kiepska moim zdaniem sztuczna ,ogólnie tylko Ci ktorzy na to zasłuża przez kierownictwo sa wynagradzani dobrym słowem zazwyczaj Ci sami. Ogolnie kierownictwo trzyma ze sobą a pracowników raczej unika tylko jak przychodzi zebranie atmosfera się polepsza.Moim zdaniem tylko to ze mozna pozniej sobie cos wpisac w Cv jakies doswiadczenie. Każą się szkolic a jak szkolenia nieprzejdziesz to niemozesz zmiany podjąć .Szkolenia ze słuchawkami na uszch pod co chwile kontrolą kierownika. Staffy sa po 2 zł nieraz kierownik mowi bo przeciez w rzadnej praacy tak niema ze mozesz sie najeść .Podsumowując kiepskie miejsce na rozwijanie się......

Mat

Czasem czułem się jak w jakimś Obozie Koncetracyjnym. Kiepska kasa jak za taką robotę. Praca dla studentów, nie pełny etat. Niby premie są ale przy kierownictwie w Opolu jeśli nie poliżesz tyłka to możesz zapomnieć.

Dominika

@Anonim - a na czym konkretnie polegało szkolenie, o którym wspominasz? Czy Pizza Hut zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? czy oprócz podstawowego wynagrodzenia z ewentualnymi napiwkami, pracodawca zapewnia dodatkowe benefity? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Anonim

Nie polecam. Pracowałam jeszcze jak była stawka 6.80 na rękę ale teraz po podwyżkach maja około dyszki. Po 3 miesiącach tego śmiesznego szkolenia ( gdy moje napiwki musiałam oddawać osobie która niby mnie szkoli) zostałam zwolniona. Niby grafik dostosowany pod pracownika ale jak przyjdzie co do czego to potrafią w dzień wolny wydzwaniać ze obowiązkowo trzeba przyjść do pracy. Miałam mieć szkolenie kelnerskie a okazywało sie ze mam stac 8 godzin i polerować sztućce. Wyzysk i nic wiecej.

Dominika

@waćpan opinia dotyczy całości firmy, a jak wiemy jest to sieciówka. Mógłbyś bardziej doprecyzować swoją opinię? Wiadomo, że w każdej z restauracji może być inaczej, szczególnie jeśli chodzi o kierownictwo i poziom obsługi klienta. Co spowodowało tak słabą opinię o firmie? Dokładny opis sytuacji może pomóc osobom zainteresowanym pracą.

waćpan

Rynsztok Żałosna firma, żałosne kierownictwo, poziom obsługi klienta mierny, nie mam pojęcia dlaczego w dalszym ciągu są na rynku.

Nick

Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk Wyzysk wyzysk

anna

Pizza Lazurowa Warszawa zamówiłam pizzę z dostawą do domu , otrzymałam z 40 minutowym opóźnieniem , ale szok przeżyłam jak zobaczyłam co dostałam , takiego świństwa nigdy mi nie dostarczono ,ale zamawiałam w innych punktach , pizza nie przypominała pizzę , coś wstrętnego , jakby miała tydzień , sera znikoma ilość , wędlina miała przypominać szynkę , ale nie miała z nią nic wspólnego , jestem bardzo rozczarowana , nigdy więcej nie zamówię i odradzam innym - miałam zgłosić do Sanepidu , żeby zbadali świeżość tego świństwa , ale mieli szczęście złapałam grypę i nie zgłosiłam

anonim

pracowalem w tej firmie jako kucharz. poinformowalem menagera ze chce odejsc zeby dla mnie grafiku nie robił ze prepracuje do konca grafiku, nie było z tym problemu. Na wynagrodzenie za nowy miesiac w którym konczyłem grafik czekam juz 4miesiace i dalej nic wiec widac ze maja problem tez z platnoscia za odwalona robote

On

Pracuje w Pizzy od początku studiów głównie w weekendy ze względu na szkołę czasami trochę więcej. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Grafiki ok kasa oczywiście jak to w knajpie bez szału ale napiwki rekompensują w całości. Naprawdę można dobrze zarobić. Inna kwestia ze pracy jest sporo ale to taki rodzaj zatrudnienia ze musisz ogarniać co się dzieje jak ktoś się lenia albo nie ma podzielnej uwagi to poprostu nie da rady. Można układać ciuchy w hm lub innym sklepie za taką samą kasę tylko tam nie ma napiwków wiadomo czasami 50 zł a czasami nawet w 200. Inna sprawa która ostatnio obserwuje to nowi pracownicy zatrudniający się w restauracjach.... i powiem tylko tyle jak komuś się nie chce pracować tylko przychodzi żeby się opierniczac to na pewno miejsca nie zagrzeje długo. Przez ostatnie kilka miesięcy na 10 osób nowo zatrudnionych może 3 się nadawały.... Atmosfera w pracy bardzo fajna imprezy i spotkania pracownicze. Polecam prace jako kelner kucharze mają dużo gorzej....

Wercia
@On 09.11.2016 15:58
Pracuje w Pizzy od początku studiów głównie w weekendy ze względu na szkołę czasami trochę więcej. Nie mogę złego słowa powied...

Dlaczego uwazasz ,ze. Kucharze maja dużo gorzej ?

Misiaczek
@Wercia 27.11.2016 23:39
Dlaczego uwazasz ,ze. Kucharze maja dużo gorzej ?

Bo nie dostaja napiwkow? Ale za to ile zezreja na qchni!

sdf

hmm no właśnie właśnie bo jednak jak są ososby które są zainteresowane pracą w firmie to chcą jak najwięcej na ten temat(na temat firmy) wiedzieć prawda?

Klient

no coz to jest polska czyli ubekolandia i kraj cwaniakow i oszustow 15 la tamu to byla najleprza restauracja !!! wy wtedy robiliscie jeszcze w pieluchy , a teraz jak karzydy chce zostac biznesman albo bizneswoman platna 5 zeta za godz hahahahahahahahahahah XD LOL !!!!!!!!!!! to tak sie zkiepscila ta retauracja ...teraz to fastfood a szkoda bo kiedys bylo milo i przytulnie teraz nawed milej obslugi niema !!!ale to tylko wpolsce w innych karajach nadal pizza to pizza :D

dona

ja pracowałam kiedyś na Bemowie i musiałam się zwolnić przez pseudo kierowniczkę zmiany ,ekipa ok ale kierowniczka zmiany monika to już tragedia,bedac zwyklym kierownikiem zmiany uwazala sie co najamniej za regionalnego ,zamiast motywować do pracy bardziej czlowieka dolowala,nie mozna bylo na nią liczyc w zadnej sytuacji , zero jakiejkolwiek pomocy ,na prośbę o pomoc odpowiadała " to twój problem" przy duzym ruchu zamiast pomagac to tylko potrafila wejsc na sale i przy klientach ponizac kelnerów , masakra, z tego co wiem juz jej nie ma i mam nadzieje ze nie pracuje w barwach pizzy hut,zarobki kelnera ??hmmmm zeby nie napiwki to słabo ,ale kuchnia to juz w ogóle ma przerabane a wiadomo ,dobrym motywatorem do lepszej pracy jest kasa

mateusz

Płaca poniżej wszelkich oczekiwań, ilość pracy ponad przeciętną, zatrudnienie przeważnie w dni natłoku pracy. W skali od 1-10, 4 minus. Pracowałem jako barman/kelner.

lol

Witam, Jak co tydzień w piątek zamówiliśmy pizzę do domu. Pizza sama w sobie była dobra tylko dlaczego wszyscy mieliśmy po niej "sraczkę" jak nigdy. Nie jest to pożądane zachowanie po jedzeniu. Naszego syna bolał brzuch. Mało tego jak wcześniej zamawialiśmy pizzę u Państwa to było na niej widać składniki a tym razem było właściwie samo ciasto i sos pomidorowy. Jest to nie fair wobec klienta. Pozdrawiam,

neja

czy wiecie gdzie mieści się to centralne biuro telefoniczne gdzie przyjmowane są zamówienia telefoniczne od klientów????? podobno na ul.Stawki w wawie??????

metrerte

ps Napiwki daje się też dla kucharzy.. dzięki temu wyciągnęłam 1100 w tym miesiącu.. ps2 wypruwasz sobie flaki, robiąc dosłownie wszystko, rzadko zdarza się czas na przerwę, która jest przecież płatna i 'obowiazkowa' dla każdego pracownika.. wiec żeby usiąść chodź na minute musi być poniedziałek deszczowy dzień i godzina 11.30.. ps3 posiłek płatny składający się z 2 składników, za 2 zł.. jeżeli pracujesz 5 dni w tyg to wynosi cię to +/-40 zł - smutne? ale prawdziwe...

metrerte

Pracuje w Pizza Hut od paru miesięcy.. każdej wypłaty mogę spodziewać się takiej samej 1100 lub poniżej.. za taką robotę jaką wykonuję.. Oprócz robienia placków, przygotowywania przystawek i wyrabiania ciasta, trzeba sprzątać.. niby normalne ale po 6,7 godzinnej masakrze jaką dają nam poczuć klienci, nie ma się na to siły.. zostawanie po godzinie jest więc normą.. (mycie kratek ściekowych, odsączenie zatęchłej wody z lodówki no nic przyjemnego.. ) ale nie ma nikogo dodatkowego, żeby się tym zajmował, i raczej nikogo takiego się nie zatrudnia.. Przypomnę o "miedzy zmianie" która wynosi od 9-10 godzin pracy.. kiedy np. coś się zamyka.. podwójna ilość pracy.. i zero życia.. swego czasu przejmowałam się tym ile zarobie.. więc popitalałam codziennie, od tego miesiąca będę przychodziła rzadziej.. i tak zarabiam nędze pieniądze.. Ludzie całkiem spoko, lecz jak to wszędzie bywa, lepiej gadać o głupotach niż o sprawach godnych zaufania, bo można się nie ładnie przejechać.. Czy pomagają..? (- zrobiłaś porządek? tak..? to zaraz sprawdzę..) za chwile pretensje, że coś nie dopilnowane, i skarżenie się mng.. jeden stoi i sobie na boku podjada a drugi zapierdziela jak dziki by czasami nie wyjść później niż o 2, 3 w nocy.. no nie fajnie.. czasami jest tak ze jedna osoba otwiera 2 stanowiska, nie wyrabia, przychodzi zmiana zamykająca i doszukuje się dosłownie wszystkiego.. zamiast powiedzieć wiesz co zrób tylko to jak możesz i idź już do domu.. tak stwierdzam że od paru miesięcy żyję tylko Pizza hut.. zaniedbując siebie i swoich bliskich.. jeżeli ktoś tutaj przeglądający szuka stabilnej stałej roboty.. niech się jeszcze rozejrzy, bo to na prawdę nie łatwy kawałek chleba za psie pieniądze..

Bucio

Powinno was to zainteresować, bo firma Pizza Hut porowadzi nowe rekrutacje i właśnie ukazało się ogłoszenie o pracę świeże. Zachęcam do zerknięcia, warto. Jeśli łatwo nawiązujesz kontakty i posiadasz pozytywną energię, lubisz pracę z ludźmi, masz silną motywację do ... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5649434?keywords=&region=

nn

Słaba płaca .U niektórych spiny .Mordęga.Oczekiwanie,że będzie super perfekt,a w rewanżu klops.Ale da się złapać też wspólny z niektórymi,luźny język.Ogólnie jak na taką firmę moim zdaniem pracownicy powinni być traktowani zdecydowanie lepiej.

elaf

8zł brutto, kelner mniej, ale zarobi wiecej z napiwków, nawet 50-100zł ekstra dziennie.

?

Witam, mam pytanie odnośnie stawki na kuchni w pizza hut ? ktoś się orientuje obecnie jak to wygląda ?

ewian1975

PRACOWAŁAM NA BEMOWIE PRAWIE 6 LAT,I BYŁAM NAPRAWDĘ ZADOWOLONA Z ZAROBKÓW,ALE KIEDY ZMIENIŁ SIĘ KIEROWNIK MOJA PENSJA ZMIENIŁA SIĘ DIAMETRALNIE!

FROG
@ewian1975 21.04.2012 19:02
PRACOWAŁAM NA BEMOWIE PRAWIE 6 LAT,I BYŁAM NAPRAWDĘ ZADOWOLONA Z ZAROBKÓW,ALE KIEDY ZMIENIŁ SIĘ KIEROWNIK MOJA PENSJA ZMIENIŁA...

Nie polecam,pracowalam i czlowieka traktuja jak maszynke do robienia pieniedzy. Nie licza sie z nikim. jest za malo luszi na zmianach a wymagania coraz wieksze. Robisz za trzy odoby,bo jestes starym pracownikiem,nie masz przerw,bo nie ma czasu a przychodzi nowy i ma czas na wszystko,robi minimum,ma przerwe i te same pieniasze co stary pracownik. kierownicy tylko plotkuja.obmawiaja jeden drugiego do pracownikow. boja sie powiedziec w oczy. no i co jest standardem chyba wyuczonym na tych ich szkoleniach...zwalnia sie pracownika na koniec zmiany nie podajac konkretnych powodow... poprodtu od jutra cie nie ma w tym zwspole nie widze. nie przestrzegaja przepidow bhp9 grafik czyszczen ma byc zrobiony a pracownik mudi dkdkac po sprzecie,zeby doczyscic,standardem jest tez nie dawanie urlopu,pracownicy maja zalegle z przed kilku lat. czesto zatrudniaja na lewe umowy tak zwane kurdy kierowcow... atosfera tez jest srednia,bo jak kierownicy okrajaja grafik i jest za malo ludzi na zmianie to i dochodzi do sporow. NIE POLECAM!!!!! A NAWET ODRADZAM!!!

Anonim

Pracuję tu nadal. Zarobki do dupy. Atmosfera z każdym dniem coraz gorsza. Większość ludzi których znam i tutaj pracuje, szuka innej pracy ewentualnie obecną traktować jako dorobkową. Ogólnie jest do dupy. Prawie jak w obozie pracy. Wypowiedz dotyczy tylko jednej restauracji nie będę podawał której. :)

anonim

Z grafikiem mozna siÄ? dogadaÄ? a i teraz na kuchni kasa jest lepsza, zw??aszcza ze nic nie umia??em i wszystkiego mnie nauczyli

bemowo wwa

siema, pracowalem 3 lata temu na bemowie w wawie na kuchni, i klimat jest naprawdę ok, sporo fajnych mord poznałem ale zwolniłem sie po pół roku bo zarobki do kitu, ale odchodząc brakowało mi tych ludzi własnie:) ale nie chodzisz do pracy zeby byloi miło tylko żeby mieć hajs.

bad

wali ci na dekiel

Rogal

no to przygotowac 3 nakrycia na stoliczek 11 pepsi dolewka i sos czosnkowy

anonim

Jest to bardzo rozwijająca praca.Połączyłem tu dwa zawody i nabrałem nowych doświadczeń. Luźny grafik pozwolił mi połączyc pracę ze szkołą na czym bardzo mi zależało.

anonim

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako mało wyczerpujące. Atmosfera pracy ogólnie miła, jednak praca stresująca i momentami bardzo ciężka.

anonim

Pracowalam tam pol roku, nie bylo jakos zle ale nie to zebym miala jakos szczegolnie zachwalac, najwiekszym minusem sa zarobki, 2 lata temu zarabialam na reke cos ok 5 zl na godzine,nie zaciekawy jest rowniez fakt, ze aby zaczac obslugiwac gosci trzeba bylo sie szkolic miesiac- wtedy nie otrzymuje sie napiwkow i trzeba sie zadowolic tylko ta niska placa.

Zostaw opinię o Pizza Hut - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pizza Hut