Jak się pracuje w Adam Michalski Pizzeria Al Capone Kruszwica? Zadaj pytanie

Niżej możesz zadać pytanie o to jak się pracuje w Adam Michalski Pizzeria Al Capone Kruszwica, jak wygląda praca, jakie są zarobki. Sprawdź czy praca w Adam Michalski Pizzeria Al Capone jest dla Ciebie! 


Branże: Restauracje

Najnowsze pytania nt. pracy w Adam Michalski Pizzeria Al Capone w Kruszwica

Justyna Nowy wpis
Inne
 Pytanie

Pizza smaczna. Ale czas oczekiwania na dostawę to koszmar. W sobotę czy niedzielę popołudniu po dwie godziny często. Nie można zatrudnić więcej kierowców gdy rozwoju się do tyłu miejscowości ? Słyszałam gdzie wożą to mnie aż zatkało. Nie dziwię się że tyle się czeka.

Xxx
Były pracownik
 Pytanie

Praca przez kilka sezonów Na plus jedynie to że była praca i dość dobrze można było ułożyć sobie grafik. Na minus Wychodziło się nawet 1,5 godziny po zamknięciu. Oczywiście nadgodziny za free Źle warunki pracy. W obecnym miejscu, też w gastro jest czym oddychać. Zimą nie marzne, latem nie pływam w swoim pocie Nieprzyjemną atmosfera. Jakieś kliki, ukladziki Słabo płacą. Duży zakres obowiązków, wciąż coś dochodzilo a nic w zamian I żeby nie było, opinię pisze teraz bo akurat przyszło mi powiadomienie ze ktos dodał coś. Podpisuję się pod tamtym obiema rękoma Ciekawe czy pracowaliśmy razem? Aaaaa Dla ukazania jak było opowiem że jednego dnia zwolniło się dwóch pizzmenow. Nie byli kolegami a odeszli razem

Aneta Nowy wpis
Inne
@Xxx

Ok nadgodziny piszesz ze za free ale No chyba oddawali je jako dni wolne czy coś?

Joel Nowy wpis
Były pracownik
 Pytanie
@Aneta

Jakie dni wolne ? Słyszało się że tak jest w gastronomii i tyle. Do ostatniego klienta czy wywozu i już. Kierowca musi wywieź, a czy to jest 22:30 czy 23 to już życie. Pizmmen musi zrobić bo nie może stygnac, a kasjerka musi rozliczyć kasę i posprzątać jak i reszta po tym wszystkim. A czy to będzie o 22:30 czy 23 to już życie....

Aa Nowy wpis
Inne
@Xxx

To było przed laty. Teraz nikt się nie zwalnia. Wciąż widzę te same osoby.

Zostaw merytoryczną opinię o Adam Michalski Pizzeria Al Capone - Kruszwica

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Adam Michalski Pizzeria Al Capone
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Zamkowa 4
    88-150 Kruszwica
  • NIP: 5591467837 REGON: 092299349
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Adam Michalski Pizzeria Al Capone
Przejdź do nowych opinii