Yumar Jerzy Marcinkiewicz

Kraków

Opinie o Yumar Jerzy Marcinkiewicz

staszko 2014-02-17 22:10:32
Dokładnie mam takie samo pytanie, jak kolega wyżej :) Też mam zamiar współpracować z nimi
j6 2014-02-27 12:20:21
Na jednej stronie (usunięte przez administratora)l pisza ze to była Herkules Prefekt.I zbyt dobrze się nie wypowiadali
marek 2014-03-05 14:45:41
Odradzam wspolprace z ta firma!!!!!
Placi bardzo po terminie i wymysla kary by tylko nie zaplacic.
Kantuje na kilometrach bo ma swoja mape.

ODRADZAM
filipek 2014-04-05 09:11:13
co za głupoty piszecie na temat tej firmy wspópracuje z nimi od jakiegos juz czasu i jest oki a płaci zawsze w terminie jak pisze 30 dni to zawsze mam do 30 dni pieniadze zaksiegowane na koncie , i polecam z nimi wspólprace
ania 2014-04-07 15:28:32
odradzam niestety(usunięte przez administratora)
oszukany 2014-04-18 17:04:12
Panie Marku bardzo zależy mi na kontakcie z Panem w sprawie Yumar z Krakowa. Proszę zadzwonić (usunięte przez administratora)
krzyś 2014-04-24 15:43:47
To zwykły pośrednik odradzam lepiej brać zlecenia bezpośrednio !
niewidoczny 2014-06-10 10:53:00
(usunięte przez administratora) nie odbieraja telefonow jak sie dzwoni za swoimi pieniedzmi ,ludzie nie idzcie jezdzic do tej firmy bo szkoda nerwow i swoich pieniedzy,a jeszcze pozniej sprawy w sadzie trzeba zakladac by odzyskac swoje zaroboine pieniadze
adam 2014-06-11 22:10:54
Ja tak samo radzę jak niewidoczny . Odradzam .
mariox 2014-06-15 03:33:49
Oj ludzie ludzie... Pracuje juz dla tej firmy ponad rok i w sumie dzieki Yumar nie stracilem a zyskalem. Pomogli mi a wynagrodzenie miesieczne to minimum 7 tys zl. Jsk jestescie leniami i kretaczami to nie dziwne ze kazda firma zla! Wspolczuje tego ze nie potraficie powiedziec spedytorowi co myslicie tylko ns forum jedziecie po firmie. Tchorze i tyle. .. Polecam wspolprace !!!
piotr 2014-06-16 19:51:46
Odradzam bo właśnie nie ma komu powiedzieć bo nie wiadomo kto tam jest kim i kto kogo zatrudnia. Mariox kto zatrudnia innych na działalność ???? i zarabia 7 tys na pośredniku ?! Bzdura nie dajcie się wkręcić !
buła 2014-06-17 15:22:57
Odradzam nikt tam nawet roku nie wytrzymał . Ciągle ogłoszenie dają o pracowników.
dedilak 2014-06-17 22:16:11
Roku nie wytrzymuja marudy w kazdej firmie! Widac pracowaliscie juz w danej firmie i nie dotrzymaliscie warunkow wspolpracy ja pracuje w Yumar wraz z 8 kumpli i nie narzekam. Dodam ze pracuje 1.5 roku a reszta kumpli w przedziale 8-14 miesiecy i nie mamy problemow z kasa czy dodzwonieniem sie! Co niektorzy powyzej pierdola bzdury. Analfabeci po podstawowej!!!
buła 2014-06-19 01:35:55
Nadal odradzam firma pośrednik co na działalność zatrudnia kierowców. Biuro w mieszkanku ! no co za kultura !
xxx 2014-06-19 13:33:26
Koledzy a może wam chodzi o firmę DAWEX (usunięte przez administratora) ani tel nie odbiera radze unikać tą firmę
tadek 2014-07-01 09:43:13
Odradzam . Niestety to prawda co piszą o tej firmie Yumar . Szkoda nerwów czasu i kasy.
avanti 2014-07-08 07:46:24
Wszystko prawda o Yumar. Oszukują na km i nie mają pojęcia o spedycji a wpisy że ktoś zarobił 7 tyś to chyba sami robią. Współpracują z MAR TRANS z Katowic dawniej DAWEX! Nie odbiera telefonów i co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia typu:spedycja poprowadzi busy. Uwaga oszukują. Za pierwszy miesiąc zapłacą a potem 2 jeździsz za friko(dokładasz,bo paliwo trzeba kupić). ODRADZAM!!!
like 2014-07-13 11:23:46
Odradzam . Yumar nazwa adekwatna do sposobu funkcjonowania. Mają już sprawy w Sądzie.
misiek 2014-07-20 15:56:42
Witam koledzy "Yumar Transport" non stop sa ogloszenia ze przyjmuja na wlasnej dzialalnosci z wlasnym autem busem. odradzam
Paweł 2014-08-20 17:42:21
Yumar to oszust i złodziej!!! Firmę prowadzi syn (usunięte przez administratora)który był właścicielem Hercules TSL, pozostawił bez zapłaty wielu kierowców, ma liczne sprawy w sądach, komorników. Jest niewypłacalny. Teraz próbuje się dorobić poprzez firmę zarejestrowaną na ojca. Pozytywne opinie pisze sobie sam!!! Uwaga na oszusta
1974 mis 2014-09-22 20:44:31
filipek pracowałeś tam zadzwon (usunięte przez administratora)
lolek 2014-11-26 20:41:09
Czyżby ta firma przesała działać ???
Zbi 2014-12-29 13:26:27
Działa ;-( niestety
stig 2014-12-31 12:52:07
odradzam zdecydowanie. oszukują na kilometrach złodzieje doloty nie płatne nawet powyżej 100 km chociaż w umowie jest do 70 nie płatnie.
UNIKAJCIE FIRMY YUMAR I JERZEGO MARCINKIEWICZA
ZŁODZIEJE JEBANI.
grzech 2015-03-31 01:20:41
Niestety lepiej trzymać się z daleka !
Zostaw swoją opinię o Yumar Jerzy Marcinkiewicz - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yumar Jerzy Marcinkiewicz