logo bohemia iz

bohemia iz

Kraków

Opinie o bohemia iz

KK 2009-11-28 15:48:33
witam, co do krakowskiego odziału bohemia iz: niczym nie różnie się od pozostałych, tak jak i wszyscy dostałem maila z propozycją odpisałem i po kilku dniach zadzwonili. przeszedłem rekrutacje (przyszedłem bez garnituru, w jeansach, adidasach i podkoszulu) i zadzwonili że szkolenie jest za 2 dni żebym pzryszedł ale już w garniaku. Przyszedłem, było na 6 pierwszego dnia, drugiego 4, na koniec drugiego dnia test- (pisaliśmy go wspołnie z chłopakami bo gościu wyszedł), kiedy oddaliśmy nawet go nie ocenił, powiedział, Ty, Ty i Ty jutro macie być w pracy na 8:15. wybrał więc nasza trójke i pożegnał się. jadac winda na dól ustalilismy jednak że nie przyjdziemy, że olewamy ich bo to totalna fuszera więc tak też zrobilismy. nastepnego dnia rano, w dniu kiedy mielismy zaczac prace a nie przyszlismy zaczal dzwonic, pozostali nie koledzy nie odebrali- ja odebralem. Nie przedstawil się nawet tylko spytal czemu nie jestem w pracy?, zapytalem kto mowi, (usunięte przez administratora) Bohemia IZ, wiec odpowiedzialem ze zmienilem zdanie po przeczytanie 300 negatywnych opini na ich temat! zapytal znow czemu nie jestem w pracy już krzyczac powiedziałem że nie mogłem, zapytał znów dlaczego nie jestem w pracy krzycząc głosniej. Odpowiedziałem bo mi coś wypadło, poza tym przemyślałem sprawe i dziękuję ale nie jestem zainteresowany. nie zdązyłem nawet dokonczyc wyrazu zainteresowany bo się rozłączyl:) na tym sie skonczyla przygoda z bohemia iz:) nie polecam nikomu!!
Obi jeden 2010-01-11 15:14:12
Czyli podsumowując: Zobowiązałeś się do rozpoczęcia pracy , którą już na starcie olałeś pokazując w jak głębokim poważaniu masz pracodawce , po czym jesteś wielce zniesmaczony negatywnym nastawieniem pracodawcy ( w tym wypadku(usunięte przez administratora)) do takiej osoby? ;p

Napisałbyś lepiej coś konkretnego o firmie , zamiast opisywać swój olewający stosunek do pracodawców

Pozdrawiam!
Bezrobotny 2010-02-03 16:11:46
No widzę, że to musi być niezła fuszerka. Niech się wypowie ktoś jeszcze co był na szkoleniu lub zdążył zacząć pracę w krakowskim oddziale. Rozumiem, że Obi to jakiś menago broniący wiarygodności firmy...
JA 2010-02-03 20:48:10
Nieprzewidziane okoliczności sprawily że spóźniłem się na szkolenie i niestety juz mnie nie przyjęto. Czy straciłem duzo, czy tez los oszczedził mnie przed jakims krętactwem?
JA 2010-02-03 20:53:12
Nieprzewidziane okoliczności sprawily że spóźniłem się na szkolenie i niestety juz mnie nie przyjęto. Czy straciłem duzo, czy tez los oszczedził mnie przed jakims krętactwem?
kg 2010-02-04 01:20:13
Ja po prostu nie poszedlem na szkolenie po tych wszystkich opiniach, które przeczytalem... pewnie to drugie :)
JA 2010-02-04 10:52:34
Obi mam do Ciebie pytanie i prosze Cie o szczera odpowiedz. Czy piszesz na tym portalu na zlecenie firmy Bohemia? Bo wypowiadasz się o odziałach warszawskim i krakowskim, a przecież nie pracujesz zarówno w jednym i w drugim.
Obi jeden 2010-02-05 12:35:08
Akurat w tym topicu nic na korzyść firmy nie napisałem....

Ale racja - w warszawskim też nieco się rozpisałem w przypływie weny twórczej mimo , że pracuję w oddziale krakowskim. Po prostu uważam , że polityka firmy między oddziałami nie różni się na tyle , by kierowano się tam zupełnie innymi regułami.

Ja jako zwykły szeregowiec pracujący stosunkowo od niedawna , nie mam powodów do narzekań, a jestem tu zatrudniony na zasadzie jakie są proponowane każdemu innemu nowoprzybyłemu pracownikowi.
Oczywiście lekko nie ma , ale wdł mojej oceny możliwości płynące ze stanowiska są warte podjęcia ryzyka i starań

A co do managerów - w krakowie mamy jednego i szczerze mówiać pojęcia nie mam jaki jest jego stosunek do tego typu serwisów i tego typu wypowiedzi.

Jeszcze tylko na koniec podkreśliłbym , że wyrażam tylko SWOJĄ opinię na podstawie moich spostrzeżeń zaobserwowanych podczas pracy tutaj - nic więcej. Więc za komentarza odpowiadam tylko ja , a nie firma bohemia

Pozdrawiam!
marian 2010-02-11 10:57:10
Obi to weź po prostu powiedz czy płacą. Bo z tego co czyta się w innych oddziałach to śmiech na sali.

BTW na rozmowie miz pan (to fakt, bo był miły i spokojny) mi powiedział że jak chce zarabiać 1500zł to mogę iść do tesco. ale tu się zarabia 1000zł brutto!!! o ile oczywiście jest to płacone.
marian 2010-02-11 12:55:53
oczywiście nie wspomniałem o prowizji która jest dodatkiem więc albo jest albo jej nie ma.
Pytanie 2010-07-07 11:04:44
Dostałem od tej Firmy Zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną . Napisz mi proszę czym ta Firma się wogłle zajmuje i jakie są obowiązki "konsultanta "? - Proszę
kabi 2015-01-30 00:00:24
mój znajomy mówił o tej firmie , że jest po prostu słaba, masa nie jasności, sztuczne tworzenie dobrej opinii o niej pomimo , że tak naprawdę jest po prostu dosyć słaba. Jako minusy określał stres oraz brak motywacji do dalszej pracy . Myślę , że powinni zainwestować w wyższą kadrę , aby ktoś potrafił zmienić oblicze firmy
Igor 2016-05-15 12:43:38
@kuba a skąd wiesz, że teraz raczej na podwyżki są marne szanse?
Zostaw swoją opinię o bohemia iz - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bohemia iz