logo MediaExpert

MediaExpert

Warszawa

Opinie o MediaExpert

Niezadowolony 2017-04-29 23:05
Wybierz Neonet. U nas 2 osoby, które pracowały, są teraz w Neonecie. Są mega zadowoleni, nie zarabiają tyle co wcześniej w media expert, ale mają: większy komfort psychiczny pracy, sensowne godziny pracy. Można by tu wiele napisać, ale przede wszystkim: w media expert szykuj się na planowe nadgodziny (bo w firmie poucinali po 1 osobie z kadry na sklepie), ciągłe durne odtowarowania produktów na magazyny centralne (co powoduje, że szykujesz towar do oddania, a ch...j w tym czasie sprzedaż cokolwiek na sklepie). Ciągły nacisk na: sprzedaż akcesoriów, przedłużonych gwarancji, usług instalacyjnych i konfiguracyjnych, oferowanie umów orange. A jak coś idzie na raty, to tak jakbyś był lichwiarzem... Więc jeśli chcesz przyjść do pracy w media expert, to szykuj się na niezły zapie....ol.
15
Alina 2017-05-03 20:15
Czy ktoś wie w jakich miastach na Śląsku otworzy się w tym roku Media Expert?
1
Magda 2017-05-08 09:57
Wisła, Tycby, Dą rosa Górnicza i podobno Zabrze. Możliwe, że będzie tego wiecej. Docelowo ma być 600 sklepów. Tak słyszałam.
2
aloki 2017-05-10 19:54
A sumienie masz tam jakieś jeszcze?
1
Prażyn 2017-05-11 12:01
Biedny Ty
1
alan 2017-05-14 17:46
Spoko pracodwca. Moge dać pozytywa
1
sprawiedliwy 2017-05-26 22:21
Najgorszy pracodawca na rynku, kierownictwo robi w czarnych "plastikowych" koszulkach, wynagrodzenie ich jest takie jak u zwykłego pracownika jak i czasami niższe. Ogólnie dużo wymagają a mało dają od Siebie. Ciągle źle, mało, co byś nie zrobił to i tak nie docenią. Potrafią jedynie karać niż nagradzać. Uczciwa osoba nie odnajdzie się w firmie, jedynie te co potrafią kłamać i oszukiwać. Dziękuję
6
Pracownik ! 2017-05-27 19:43
Kolega zapomniał chyba dodać, że pracował dla innej spółki- ASTRAL- która już nie istnieje ! Bo przejął ją TERG ! Największy udziałowiec w MEDIA EXPERT ! I tu żyje się zupełnie inaczej ! Wiem, bo siedzę w tym od 7lat i nie planuję odchodzić !
2
ADMIN 2017-05-28 17:45
NAPISZ MI PÓŹNIEJ ILE TRZEBA ZAPŁACIĆ ZA BRAKI INWENTARYZACYJNE W NEO :) JAK COŚ TO UDZIELĘ WAM KREDYTU NA TO, BO LUDZIE KTÓRZY PRZESZLI DO NAS Z NEO MAJĄ ŚREDNIO MIĘDZY 2 A 4 TYSIĄCE ZŁOTYCH DO ZAPŁATY PO INWENTARYZACJI :)
1
ssparwieedliwy 2017-05-28 21:45
mylisz się, TERG
2
Monika 2017-06-04 14:00
witam
pracuje ktos w ME w Legionowie?jak zarobki?atmosfera?kierownictwo?
3
Kandydat 2017-06-09 15:33
Wrzuci ktoś opinie o pracy w biurze? Sekretariat, księgowość, kadry etc.
Interesują mnie godziny pracy, zarobki, nadgodziny, zaplecze świadczeń socjalnych, atmosfera itp.
1
Ola 2017-06-12 12:46
Media Expert w Katowicach na ul. Szewskiej 11 Omijajcie szerokim łukiem. Minął miesiąc, jak oddałam do naprawy Nokię na gwarancji, którą u nich zakupiłam. Kiedy poszłam po 14 dnach, bo tyle wynosi naprawa na gwarancji, a w przypadku Nokii jest wymieniana na nowy telefon, zostałam starannie przez pracownika wyprowadzana z równowagi. Mówił, że to są procedury i mam czekać, do póki nie dostanę powiadomienia, że wrócił z serwisu. Zagroził mi, że więcej nic ode mnie nie przyjmą do naprawy i że obciążą mnie kosztami przesyłki. Napisałam do serwisu Nokii do Warszawy i okazuje się, że nigdzie nie trafił mój telefon. Teraz trwają jego poszukiwania. Za 5 dni jadę na wykupione wczasy. Jak dziś można poradzić sobie bez telefonu?
3
Szalony 2017-06-19 22:33
Widzisz, obsluga w sklepie ma gdzieś reklamacje itp. Na tym pracownicy nie zarabiaja, dlatego takie podejście a nie inne... idź do sklepu i kup nowego smartfona, powiedz sprzedawcy że chcesz do tego ubezpieczenie, usługę instalacyjną, najlepiej na raty i z akcesoriami.. to Ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejdą za przeproszeniem i obslużą Tak, byś kupiła to co oni chcą :)
4
oszukany 2017-06-26 09:51
Obiecują stawkę 3000 brutto dają umowę 1500 zł plus 49 proc premii uznaniowej wpierw musisz za lekarza zapłacić przynajmniej 85 zł dają umowę poniżej ustawowej stawki zasadniczej czyli HR świadomie wprowadza w błąd przy zatrudnieniu liczą że jak się wyda 85 zeta za lekarza to podpiszesz za 1500 zł brutto kolejna patologia w tym kraju nie polecam
3
Nick 2017-06-27 22:41
Ciesz się, że masz 49 procent premii uznaniowej na początek. Są w Polsce osoby, które przygodę z tym pracodawcą zaczynały od 23 procent premii uznaniowej. Pracuję w Terg Media Expert blisko 3 lata i moja premia uznaniowa po mniej więcej 1,5 roku pracy wynosi 40 procent.
2
Pgl 2017-07-03 10:01
Skody
1
xyz 2017-07-12 12:10
A jak się dostałeś na kierownika? Mam zamiar startować. Nie mam żadnych pleców. Mam szanse?
2
Nowy 2017-07-15 23:19
Wyjaśnijcie mi coś:

Nowa osoba dostaje 1500 brutto na umowie?! przecież najniższa to 2000! Jest sie ubezpieczonym od 1500?! Co jeśli postanowią nie dać tej premii uznaniowej? Zostaje się z 1050 zł na rękę?? Jeśli tak to jakiś CYRK

Jesli jest inaczej proszę o wyjaśnienie.
2
as 2017-07-16 10:14
Jeżeli by się zdarzyło, że zostanie obcięta premia to dostaniesz wyrównanie do minimalnej krajowej (2000 zł brutto). Składki zus, zdrowotne zawsze są odprowadzane od całej kwoty wypłaty (to co dostajesz na konto).

Ale nie martw się na zapas- ciężko w firmie wyjść na minus (minimalna krajowa).
2
Wiesiek 2017-07-20 16:51
Witam,

na magazynie przerzutowym wynagrodzenie prezentuje się tak 1650 zł brutto i premia do 95 % wynagrodzenia podstawowego wychodzi się netto 2300 zł, kierowcy mają podobnie ale z godzinami wyciągnom 2400-2800 zł netto

pozdrawiam
1
Wiesiek 2017-07-21 08:49
umowę mają śmiesznie napisaną masz na niej 1650 zł brutto + do 95% wynagrodzenia podstawowego to 95 % jest co miesiąc na magazynie przerzutowym tak jest niewiem jak gdzie indziej wychodzi się 2300 zł ale za taką jebackę z pralkami itp to raczej szkoda zdrowia
2
Karolina 2017-07-26 14:33
@Wiesiek, piszesz tylko o pracy na magazynie czy na wszystkich stanowiskach podobnie wygląda kwestia finansowa? Czy ten przedział wynagrodzeń jest na jakiś określony czas a później można liczyć na podniesienie pensji? Obecnie prowadzony jest nabór na różne stanowiska o magazynie kilka informacji wiemy, a jak jest na dziale obsługi? Tam tez poszukują kilku osób
2
Kołchoz 2017-07-28 21:52
Warunki płacowe w tej firmie w sprzedaży są popieprzone ponad ludzkie pojęcie. Wyrabiasz plany, pracujesz ciężko jak łoś leśny i żeby się starać o podwyżkę po 2,5 roku pracy musisz jeszcze udowadniać przez kilka miesięcy na pseudo planach zawyżonych jak ch.j że jesteś godzien.
Kierowniczka ściemnia, że podwyżki nie może dać bo nie od niej zależy tylko od jakiegoś kozła wyżej, że ogólnie źle się dzieje, sklep nie zarabia i jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> A na sam koniec zatrudniają nowego z byle jakim doświadczeniem w KFC (nie ujmując pracownikom KFC) na takiej samej premii uznaniowej co ty bo nikt w tej firmie nie chce pracować na start za niższe stawki.
No jasny ch.j mnie strzela.
5
Aśka 2017-08-03 23:10
Uciekajcie od tej firmy jak najdalej!!!
3
sklep w mazowieckim 2017-08-04 00:04
u mnie od poczatku istnienia sklepu pracuje praktycznie ta sama ekipa, zwolnieni byli ci, którzy się po prostu nie nadawali. kierownik dba o pracownikow i stara sie zeby wszystko bylo tak jak nalezy. pracy jest dużo, obowiązków również. a z drugiej strony przerwy na kawe czy papierosa nikt nam nie wylicza. nadgodziny są, ale wszystko jest kwestią dogadania sie z kierownikiem. a kasa jest naprawde w porzadku, nie widzialem w naszym sklepie nikogo kto by narzekal na zarobki.
1
były niedoszły pracownik 2017-08-07 08:53
Przez 3 dni pracowałem bez podpisanej umowy o pracę w salonie Media Expert Łódź 2 ul. Kolumny przy Rzgowskiej. Radzę wszystkim omijać to miejsce pracy z daleka. Podczas rozmowy rekrutacyjnej kierowniczka tego sklepu Dagna (paniusia lat 30 lala wysolariowana) i regionalny kierownik HR na Centrum Łódź Jasek Słabik ewidentnie wprowadzali w błąd i roztaczali kłamliwą wizję pracy na salonie. Starczyły 3 dni pracy w upale ponad 30 stopniowym z zepsutą klimatyzacją, codzienne rewizje przy wyjściu czy się czegoś nie wynosi, brak szkolenia wprowadzającego ze strony kierownika w program komputerowy. Załoga większość to szczury które wciskają klientowi wszystko jak leci aby tylko więcej zapłacił (lodówka 1699 + ubezpieczenie na 5 lat - 300 zł + pochłaniacz zapachów do lodówki 29,99 + wniesienie i transport + jeśli klient chce zmiana strony otwierania drzwi - 90 zł ) co zaraz daje kwotę powyżej 2000 tysięcy złotych. Naciąganie a nie uczciwy handel i mówię to jako były handlowiec w sieci meblowej BRW przez 4 lata i pracujący też 4 lata u siebie. Normalnych sprzedawców w tym salonie tylko dwóch i pozdrawiam ich serdecznie. Reszta personelu wzajemnie za plecami siebie obgaduje i podbiera sobie klientów między działami. Dział RS w tym salonie totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz boją się wewnętrznej kontroli. Polecam takową wykonać dziś lub jutro to kara będzie murowana. Niech się boją bo jako pracujący przez 3 dni bez umowy od 4.08.2017 do 6.08.2017 sprawę zgłosiłem do Centrali TERG S.A. Państwowej Inspekcji Pracy w Łodzi a także do innych organów. Nie polecam pracy w tej sieci ani zakupów. Kierowniczkowie dobrzez się mają a szeregowi szprzedawcy na nich pracują za śmieszne wyagrodzenia. Jak ktoś jest zainteresowany innymi złamanymi przepisami z Kodeksu Pracy na tym salonie to zapraszam do kontaktu. Osobie która na ten salon ma przyjść 11 sierpnia do pracy polecam lekturę tego forum zaczym postawi tam jeden krok.
6
heh 2017-08-08 15:03
Media Expert to firma dla ludzi grubo porąbanych, trzeba być mocnym psychicznie żeby tam pracować i dobre gadane żeby wszystko wkręcać ludziom, o atmosferze nie wspomnę że jest to swojego rodzaju wyścig :) ale w żadnej firmie tak dobrze nie bawiłam się pracą jak w Media Expert. Sama przyjemność :) Pozdro
1
z zapałem do pracy 2017-08-09 10:34
Cześć, czy możesz podać składowe premii?
Zastanawiam się nad pracą w ME i nie wiem czy się zdecydować.
Chodzi mi o dodatkowy % z sprzedaży akcesoriów, przedłużanie gwarancji, sprzedaży usług instalacyjnych, sprzedaży usług Orange.
Jakie są składowe premii?
1
były niedoszły pracownik 2017-08-09 12:18
Witaj. Dobrze Ci podpowiadam nie podejmuj w tej firmie pracy. Łamanie prawa na każdym kroku. Ja bez podpisanej umowy w Łodzi pracowałem 3 dni i im podziękowałem. Jawne łamanie przepisów prawa pracy. Umowę bez mojego podpisu wysłali w formie skanu na emaila. Mówisz o składnikach wynagrodzenia tu też kombinują i łamią prawo. Podstawa 1500 brutto, do tego premia sprzedażowa do 49% i wtym do jest właśnie kruczek bo nikt nowy takiej nie dostaje coś może około 23% w realu, jest jeszcze 3 składnik też procentowy, mocno uznaniowy i bardzo niepewny. Szukaj inne pracy przyjacielu
3
ja 2017-08-10 20:42
bzdura - moja koleżanka pracowała i zarabiała około 3 tys na rekę
2
alfons 2017-08-15 16:18
pewno za bliskie kontakty z przelozonym
3
Anonim 2017-08-18 07:29
Może ktoś coś napisać o ME w Łowiczu? Znajdzie się tu ktoś?
6
KLIKI 2017-08-21 13:01
pewnie że zarobi i 3500 na rękę tyle że przepracuje ze 40-50 nadgodzin,zaliczy TK na95% do tego utrzyma parametry czyli udział rat,polis, akcesoria, oraz wyprzedaż staroci,to zarobi ,będzie pisać sprawozdania do kierownika co robił cały dzień ,pozabiera sprzedaż kolegom z salonu to wyciągnie 3500zł,tyle że w domu jej niema od rana do nocy ,nie polecam tej pracy nikomu kto ma rodzinę ,będzie dzieci widział ale na zdjęciach
pozdrawiam
na szczęście były już pracownik ME
10
KLIKI 2017-08-21 13:02
pewnie że zarobi i 3500 na rękę tyle że przepracuje ze 40-50 nadgodzin,zaliczy TK na95% do tego utrzyma parametry czyli udział rat,polis, akcesoria, oraz wyprzedaż staroci,to zarobi ,będzie pisać sprawozdania do kierownika co robił cały dzień ,pozabiera sprzedaż kolegom z salonu to wyciągnie 3500zł,tyle że w domu jej niema od rana do nocy ,nie polecam tej pracy nikomu kto ma rodzinę ,będzie dzieci widział ale na zdjęciach
pozdrawiam
na szczęście były już pracownik ME
3
BYŁY PRACOWNIK ME 2017-08-29 11:18
WITAM.
CHĘTNI DO PRACY W ME W TARNOBRZEGU. ZASTANÓWCIE SIĘ NAD TYM. BYŁEM PRACOWNIKIEM MEDIA EXPERT 2 MIESIĄCE I NIE CHCE MIĘĆ Z NIMI NIC WSPÓLNEGO. TOTALNY WYZYSK. DELEGACJA ZA PALIWO DO INNEGO SKLEPU NA SZKOLENIE NIE WYPŁACONA NA CZAS, CO WIĘCEJ CZEKAM JUŻ 4 MIESIĄCE NA ZWROT ZA PALIWO I ZA BADANIA LEKARSKIE. CALA FIRMA MOŻE JEST OK, ALE JAK TRAFICIE NA NIEODPOWIEDNIEGO KIEROWNIKA TO MOŻECIE MIEĆ NIEFAJNE DOZNANIA ZWIĄZANE Z BRAKIEM PROFESJONALIZMU. ZAROBKI MOŻE FAJNE POD WARUNKIEM JAK WYROBICIE PAKIETY TZN(UBEZPIECZENIE DO SPRZĘTU , SPRZEDAŻ WYPRZEDAŻY, KOMPLEMENTARKĘ, ) NO I NAJWAŻNIEJSZE JEŚLI CI NIE ZABIORĄ ZA BRAKI STANÓW SKLEPU. PODPISUJĄC ODPOWIEDZIALNOŚĆ FINANSOWĄ JESTEŚCIE ODPOWIEDZIALNI ZA BRAKI KASY W KASIE SKLEPU. BRAKI TOWARU NA MAGAZYNIE. PODSUMOWUJĄC TEMAT. SZCZERZE ODRADZAM PRACY W TYM SKLEPIE. BYŁY PRACOWNIK WAM DOBRZE RADZI. NO ALE MOŻE CHCECIE SIĘ SAMI PRZEKONAĆ, W TAKIM RAZIE ZROZUMIECIE O CZYM MOWA NA WŁASNEJ SKÓRZE. POZDRAWIAM
4
Jola Mazurek 2017-08-29 16:11
Witam.Nie jestem pracownikiem lecz klientem. Chciałam opisać pewne zdarzenie w Głuchołazach.Jestem z Nysy i byliśmy nie dawno temu w sklepie ME w Głuchołazach.Chciałam przedłużyć umowę w Orange za biurkiem siedziały dwie panie które bawiły się telefonami kompletnie mnie ignorując.Na szczęście podszedł do nas Pan który coś tam wytłumaczył i w końcu jedna z Pan się ruszyła .Ta młodsza była całkiem miła ale ta druga mniejsza dość że pyskata i opryskliwa to jeszcze stwierdziła że numeru nie można przenieść tylko mam przejść na nowy że tego się nie da itp .W końcu wyszłam i przedłużyłam umowę w Play.Fatalna ta obsługa za kasą ale sklep ogólnie fajny , dobrze że chociaż Panowie mają jakąś wiedzę bo Panie do wymiany!Klientka z Nysy
szogun 2017-09-02 12:44
Mediaexpert Sierpc totalna kicha jeśli chodzi o kierowniczkę tempa dzida tylko szantażuje i straszy przez tego człowieka od początku roku odeszło czterech bardzo dobrych pracowników . Owa pani jest złym człowiekiem który nie nadaję się na to stanowisko, ona tylko przeszkadza w pracy nie pomaga. po odejściu wydzwania straszą inwentaryzacją, koszmar i nigdy więcej. Z całego serca nie polecam omijacie łukiem firmę Mediaexpert.
5
WWW 2017-09-05 01:39
Ciągły nacisk na sprzedaż ubezpieczeń w tej firmie w postaci planów comiesięcznych zabija całkowicie radość z tej pracy.
Zatrudniając się jako doradca klienta w tej firmie każdy, potarzam KAŻDY pracownik musi się liczyć z tym, że profesjonalne doradztwo przy wyborze towaru (zwłaszcza wg. standardów SOK) będzie zajmowało bardzo niewielką część waszego czasu. Liczą się przede wszystkim parametry a ubezpieczenia najbardziej.
Niewykonanie minimum założonego przez kierownictwo na sprzedaż ubezpieczeń skutkuje dla pracownika przejściem w plan naprawczy, którego niewykonanie w konsekwencji równa się zwolnieniu z pracy.
Zatrudniając się w tej pracy każdy nowy pracownik powinien się liczyć z faktem, że przede wszystkim będzie tanim agentem ubezpieczeniowym firmy X, która nie ponosząc większych nakładów dorabia się kosztem pracowników firmy Media Expert. Rozumiem sytuację, w której ubezpieczenie sprzętu jest dobrowolne (uważam, że jest to również dla wielu klientów pożyteczne), ale ciągły nacisk ze strony kierownictwa na ten parametr prowadzi do aberracji, w której klient staje się ofiarą patologicznego wciskania ubezpieczeń na siłę (zwłaszcza przy sprzedaży towarów na raty). Efektem takiego stanu rzeczy jest fakt, że premiowani są wytrawni wciskacze polis. Dla firmy tacy ludzie są niezastąpieni.
9
Zadowolona. 2017-09-05 20:46
Polecam prace w tej firmie.
Jestem bardzo zadowolona.
ME Lodz.
Przyszly? 2017-09-08 21:41
Koordynator magazynu przeladunkowego jakies opinie, informacje ktos udzieli? Zarobki, opis stanowiska, mozliwosci? Warto?
1
Prawda 2017-09-11 19:18
Tak jak napisał WWW. Zatrudniłem się jakieś 1,5 roku temu w tej firmie i egzystuję tam po dziś dzień. Jednak z dnia na dzień od samego początku coraz więcej rzeczy mi się w niej nie podoba. Chciałem mieć kontakt z klientem, doradzać zakupy do ich potrzeb, inspirować nowościami itp. a stałem się wciskaczem ubezpieczeń. Nie ważne, że przychodzi starsza babcia i ze swoją skromną rentą chce zwykły telefon by móc porozmawiać z wnuczkiem. Moim zadaniem jest wcisnąć jej najnowszego smartfona na raty z ubezpieczeniem i do tego jakimś drogim smartwatchem albo głośnikiem mobilnym. Uczono nas wszystkich, że ważne jest badanie potrzeb klienta tymczasem taki uj. Ważne jest by opchać mu jakiś priorytet. Kierownictwo i ich pomysłowość w nieumiejętnym zarządzaniu firmą i zasobami ludzkimi nie zna granic. Codziennie wysyłane są maile z porównaniami do innych sklepów, z narzekaniami, że ci lepsi a ci wiecznie słabi, z milionem rzeczy do zrobienia, wdrożenia i nauczenia ponad ludzkie zdolności. Następstwem tego są dni takie jak mój dzisiejszy: pół dnia na magazynie, przyjmowanie dostawy, ustawianie topek, realizacja zarządzenia, odtowarowania i na deser 2 klientów z którymi udało mi się porozmawiać i niczego nie sprzedałem.
13
Sierpc 2017-09-19 14:42
Mediaexpert Sierpc odeszlem z powodu kierowniczki nie znajacej sie na niczym straszy zwolnieniami wylewa swoje nerwy na pracownikach przez nia odeszlo z tego sklepu wielu dobrych sprzedawcow kierowniczka do Zwolniebia w trybie natychmiastowym!!!
9
Kuba 2017-09-27 16:01
Czy bez żadnego doświadczenia, po szkole licealnej mam szansę na przyjęcie ?
Były i obecny niewolnik 2017-10-08 18:52
Masz szansę, osobiście pracuję w konkurencyjnej firmie, ale te firmy między sobą się praktycznie niczym nie różnią! Wszedłem tutaj z czystej ciekawości. Natomiast co do pracy - w dzisiejszych czasach w handlu pracuje się naprawdę bardzo źle, przynajmniej w Polsce. Jeśli chodzi o doradztwo w sklepach rtv/agd, to sprzedaż stricte samego sprzętu i doradzenie klientowi dobrego wyboru, najlepszego sprzętu dla niego, jest niezbyt istotne... Liczy się tylko i wyłącznie to co "wokół" tego sprzętu, czyli PG, raty, akcesoria. Na tym pracujesz, sam sprzęt jest z punktu widzenia doradcy nieważny, bo nie daje zarobku - no chyba że sprzedaż tzw. "sprzęt stary", czyli wysoko punktowany, ale wierz mi - to jest tak zaj....e trudne, że po pewnym czasie zwątpisz w polecanie tych "ps-ów" - klienci nie są głupi. Tam, gdzie pracuję, te PS-y są bardzo niekorzystne dla klienta i co za tym idzie - trudno je sprzedać. Nie wiem jak to wygląda w ME... Klient, który wychodzi bez rat, usług i PG, to dla doradcy klient stracony (co z tego, ze coś kupił...????), klient, który wychodzi bez sprzętu, z pustymi rękoma, to najgorsze co może być... hehe. Będziesz miał dużo takich wizyt i nie będziesz miał pg, rat, to wylatujesz bardzo szybko. To nie jest praca dla starszych osób -np. po 30 r.ż., bo jest uwłaczająca godności, ale dla dzieciaków po liceum - jak najbardziej!!!! Nigdzie się tyle nie nauczysz w tym wieku!!!
5
Robert 2017-10-09 23:07
Taki dzień jak opisałeś to typowy poniedziałek. Dla mnie mistrzostwem świata będzie jak wprowadzą TOP-y na Pendrivy i Kart Micro SD :-) Oprócz tego planogramy, layouty, parcie na Orange. Dobrze, że ktoś w końcu puknął się w łeb i zrezygnował z nocnych wyprzedaży, które i tak g...o dawały...
Co do dostaw, to co zobaczyłem w tej dzisiejszej, to ręce opadają... Zjeżdża się tego tyle, by napchać w grudniu ile się da, a w styczniu i lutym będzie się odtowarowywanie. Durnota ludzi siedzących w biurowcu, nie zna granic.
5
pracownik 2017-10-11 18:37
Zapomniałeś o naszej kochanej marce G&J. Gdzie praktycznie w każdej Topce jest na pierwszym miejscu
Max 2017-10-12 21:56
Moja opinia dotyczy Media Ekspert Lublin ul.Melgiewska kolo Eklerc na ul.Turystycznej.Moim zdaniem personel tam pracujący jest beznadziejny a chodzi mi o sprzedających Telewizory.Kupiłem jakiś czas temu telewizor marki Philips w Media Ekspert we Włodawie i miał to być prezent dla moich rodziców ciężko schorowanych na rentach i to miało być okno na ich świat.Ale niestety po rozpakowaniu TV stwierdziłem ,że gniazdo antenowe jest uszkodzone i chciałem ten TV wymienić na drugi dzień jak się później okazało sprzedawcy TV z Melgiewskiej kolo Eclera stwierdzili ,że pewnie sam uszkodziłem to gniazdo antenowe i nie wymienia mi tego telewizora ,masakra ,myślałem,że ich tam rozniosę, odradzam wam wszystkim tam kupowania czego kolwiek bo zostaniecie z problemem jak ja, tak więc udałem się do Media Ekspert w Lublinie do galerii Olimp gdzie sprawa została zalatwiona profesjonalnie i z szacunkiem dla klienta ,jeszcze raz dziękuję sprzedawcom tam pracującym którzy okazali się profesjonalni i prawdziwymi ludźmi ,którzy zrozumieli mój problem ,jeszcze raz im dziękuję i przestrzegam wszystkich przed kupieniem czego kolwiek w Media Ekspert na Melgiewskiej kolo Eclera,chyba,że chcecie się potem ,,bujać,, z problemem ,bo ci sprzedawcy są bezduszni i po prostu przychodzą do pracy nie dla klienta tylko naciągnąć klienta !!!;;;
1
Max 2017-10-12 22:10
Moja opinia dotyczy Media Ekspert Lublin ul.Melgiewska kolo Eklerc na ul.Turystycznej.Moim zdaniem personel tam pracujący jest beznadziejny a chodzi mi o sprzedających Telewizory.Kupiłem jakiś czas temu telewizor marki Philips w Media Ekspert we Włodawie i miał to być prezent dla moich rodziców ciężko schorowanych na rentach i to miało być okno na ich świat.Ale niestety po rozpakowaniu TV stwierdziłem ,że gniazdo antenowe jest uszkodzone i chciałem ten TV wymienić na drugi dzień jak się później okazało sprzedawcy TV z Melgiewskiej kolo Eclera stwierdzili ,że pewnie sam uszkodziłem to gniazdo antenowe i nie wymienia mi tego telewizora ,masakra ,myślałem,że ich tam rozniosę, odradzam wam wszystkim tam kupowania czego kolwiek bo zostaniecie z problemem jak ja, tak więc udałem się do Media Ekspert w Lublinie do galerii Olimp gdzie sprawa została zalatwiona profesjonalnie i z szacunkiem dla klienta ,jeszcze raz dziękuję sprzedawcom tam pracującym którzy okazali się profesjonalni i prawdziwymi ludźmi ,którzy zrozumieli mój problem ,jeszcze raz im dziękuję i przestrzegam wszystkich przed kupieniem czego kolwiek w Media Ekspert na Melgiewskiej kolo Eclera,chyba,że chcecie się potem ,,bujać,, z problemem ,bo ci sprzedawcy są bezduszni i po prostu przychodzą do pracy nie dla klienta tylko naciągnąć klienta !!!;;;
1
Robert 2017-10-13 21:44
Póki co nie ma ich jeszcze na TV i komputerach :-) Ale wymyślą :D
1
Zostaw swoją opinię o MediaExpert - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert