logo MediaExpert

MediaExpert

Inowrocław

Opinie o MediaExpert

Maroko 2010-01-26 22:32:12
[usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora], dziwie się że inspektorat pracy jeszcze tej firmy nie dorwał, sama umowa o pracę to balansowanie na krawędzi przepisów, ostrzegam byle daleko od tej firmy.
ooooo 2011-01-09 13:53:36
Potwierdzam, zwalniają za nic, obcinają pensje za wymyślone braki w towarze
majkel 2011-05-17 22:42:10
obcinają pensje co jest [usunięte przez moderatora] bo w umowie nie ma nic o tym, radzę konsultację z PIP bo cos w tej firmie jest nie tak
anonim 2011-06-16 00:43:29
wiadomo znajomości rządzą ;)
kupujący 2012-05-13 12:31:56
Mediaexpert w Inowrocławiu - TOTALNA PORAŻKA !!! Obsługa na poziomie poniżej krytyki. Po pierwsze nie znają się na sprzęcie za który odpowiadają, po drugie można odnieść wrażenie, że Panie i Panowie tam pracujący są za karę... żeby znaleźć kogoś z obsługi trzeba się długo prosić, biegać i szukać sprzedawców... powinni zwolnić część personelu... więcej tam nic nie kupię nawet jakby nie wiadowmo jaka była tam promocja...
maciek 2012-06-01 00:21:22
W związku tym ,że na stronie DRUKARNI ,,Pozkal\'\' szaleje cenzura wymazuje się , wszystkie negatywne opinie , mozna tylko chwalić tę firmę , tak to ustawił zarząd firmy , gwałcąc wolność słowa i demokracje gwarantowane przez konstytucje Rzeczpospolitej Polskiej wielka prośba do uczestników tej strony o pozwolenie skorzystania z niej
wojtek 2012-08-15 23:43:51
[usunięte przez moderatora] z ;Pozkalu \\\'\\\' [usunięte przez moderatora] tańczy nocami na cmentarzu nago na grobach [usunięte przez moderatora]
racja 2014-06-04 12:45:44
media to głównie wciskanie ubezpieczeń i dodatkowych usług, doradza niewykwalifikowany (usunięte przez administratora)
ph 2014-07-12 13:06:27
biorą każdego kto umie wciskać przedłużone gwarancje staruszkom co nie wiedzą o co chodzi, jak nie masz skrupułów to aplikuj
2
hahahahah 2014-12-29 16:38:32
widzieliscie pewnie ostatnia reklame w telewizji i pewnie slyszeliscie w radiu ;) ? coz - przyznam wam szczerze, ze nie da sie jej nie zauwazyc bo jes wszedzie i jest w kolko teraz to nawet na fb powstaja jakies grupy. jaj estem przez te reklamy zainteresoany praca, ciekaw jestme czy w sklepach po ttych reklamach jest zdecydowanie wiecej ludzi czy moze sprzedaz jest na tym samym poziomie . potrzebuej pracy jako sprzedawca.
niskie 2015-01-15 08:14:35
Ludzie NIESTETY bardzo narzekają na obecną kampanię reklamową, ponieważ chyba wykupili połowę czasu antenowego w określonych godzinach. Myślę, że marketingowcy odwalili kawał dobrej roboty, bo zapadło to wszystkim w pamięć, ale czy przyniosło to efekty sprzedażowe, może ktoś z pracowników powiedzieć? Chciałbym tam przy okazji spróbować swoich sił - warto?
Nani 2015-03-24 00:03:50
Czytałem statystyki i mimo iż ta reklama denerwowała każdego to jednak zadziałał tzw. viral advertising. Dużo o nich było w memach, wiadomościach, gazetach dzięki temu spotowi reklamowemu. Przyniosło to ekekty większe niż sami myśleli. Ludzi z ciekawości nawet przychodzili, a że ktoś co jakiś czas coś kupił to duży plus dla nich. Myślę, że cała akcja się udała.
wysoka ela 2016-05-14 20:11:35
na miejscu firmy zrobiłbym tak samo, nie ma co ryzykować. firma ma prawo wymagać uczciwości skorop sama jest bardzo uczciwa i solidna, a ceny mają niskie
Mr.Martin 2016-11-19 08:14:40
Ja napiszę opinię o Media Expert w nowo otwartym sklepie w Focusie w Bydgoszczy. Są duże naciski na sprzedaż polis i jak się ich nie będzie wyrabiało to potrącenie z premii oraz rozmowa z kierownikiem. Mamy obecnie plany indywidualne dzienne i na koniec zmiany musimy pisać e-mail do kierownika sklepu i tłumaczyć dlaczego nie sprzedałem polisy i innych dodatkowych usług. Jest to dla wszystkich bardzo stresujące. Nie wiem czy to tak powinno wyglądać ale jeśli ktoś to przeczyta i będzie wiedział co z tym zrobić bądź do kogo się skierować to proszę o informację.
Zostaw swoją opinię o MediaExpert - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert