logo MediaExpert

MediaExpert

Żagań

Opinie o MediaExpert

kdsmdsksd 2011-03-30 20:17:43
Kierownik sklepu to kompletne nieporozumienie. Totalnie nie wie o co chodzi w kierowaniu ludźmi i sklepem. Skąd się wzięła taka osoba na takim stanowisku. Wszystkie pomysły i wszystkie działania związane ze sklepem wychodzą od pracowników. Kierownik tylko przypisuje sobie wszystko.Przy takim kierowniku ani załoga ani sklep długo nie pociagna.
1
anonim 2011-04-03 10:29:17
Muszę się zgodzić co do tego kierownika, totalna porażka, nieodpowiednia osoba na nie odpowiednim miejscu. Współczuje ludziom, którzy z takim kierownikiem muszą pracować.
1
Niedoszły klient 2011-04-06 20:46:49
Dno, (usunięte przez administratora) i metr mułu. Na sklepie tak gorąco, że szkoda gadać. Byłem pięć minut i mimo szczerych chcęci, sporego budżetu i miłego Pana z działu z aparatami musiałem wyjść. Koszulkę można wykręcać. I teraz pytanie: co muszą czuć pracownicy skoro na wywieszce wyraźnie widać, że sklep otwarty jest od 9.30 do 18? Współczuję Wam całym sercem. Odnośnie Pani kierownik to zdanie mam takie - jeżeli kierownik podnosi głos na klienta to chyba nie powinien być kierownikiem. Sieć MediaExpert podjęła dobrą decyzję o otworzeniu salonu w Żaganiu bo chyba wszyscy mamy dość Neonetu ale pod ładnym opakowaniem kryje się smrodek.
aaaaaaaa 2011-04-14 15:49:36
Witam ! odwiedziłam nasz Żagański media expert i powiem, że jestem mile zaskoczona, pracownicy uśmiechnięci, życzliwi poprostu profesjonalisci polecam ten sklep.
anonim 2011-04-16 21:13:07
Z tym kierownikiem to rzeczywiście prawda. Właściwie kierowniczką. Też widziałam jak traktowała "z góry" klientów. Nie potrafi chyba z ludźmi rozmawiać i załatwiać trudniejszych spraw. Ciekawe jak traktuje pracowników. Kto ją tam wybrał...
anonim 2011-04-19 22:43:12
Wszyscy byliście w sklepie w Zaganiu i wszyscy rozmawialiście właśnie z kierownikiem .Bardzo ciekawe a swoją drogą co mają wam padać do nóżek i buty całować .Bez przesady . Dlaczego wystawiacie tak złe opinie akurat na kierownika .Cos tu grubimi nićmi szyte te wypowiedzi. I nie myślcie sobie że znam kierownika czy sama jestem tym właśnie kierownikiem poprostu też pracuje w handlu i niedobrze mi się robi jak czytam takie wypowiedzi . Sami nieudacznicy jesteście a innych krytykujecie .
anonim 2011-04-28 12:43:50
anonim - 2011-04-19 22:43:12

Wszyscy byliście w sklepie w Zaganiu i wszyscy rozmawialiście właśnie z kierownikiem .Bardzo ciekawe a swoją drogą co mają wam padać do nóżek i buty całować .Bez przesady . Dlaczego wystawiacie tak złe opinie akurat na kierownika .Cos tu grubimi nićmi szyte te wypowiedzi. I nie myślcie sobie że znam kierownika czy sama jestem tym właśnie kierownikiem poprostu też pracuje w handlu i niedobrze mi się robi jak czytam takie wypowiedzi . Sami nieudacznicy jesteście a innych krytykujecie .

hahaha cos w tej wypowiedzi mi nie pasuje ,,,
anonim 2011-04-28 12:43:53
anonim - 2011-04-19 22:43:12

Wszyscy byliście w sklepie w Zaganiu i wszyscy rozmawialiście właśnie z kierownikiem .Bardzo ciekawe a swoją drogą co mają wam padać do nóżek i buty całować .Bez przesady . Dlaczego wystawiacie tak złe opinie akurat na kierownika .Cos tu grubimi nićmi szyte te wypowiedzi. I nie myślcie sobie że znam kierownika czy sama jestem tym właśnie kierownikiem poprostu też pracuje w handlu i niedobrze mi się robi jak czytam takie wypowiedzi . Sami nieudacznicy jesteście a innych krytykujecie .

hahaha cos w tej wypowiedzi mi nie pasuje ,,,
anonim 2011-04-28 12:43:53
anonim - 2011-04-19 22:43:12

Wszyscy byliście w sklepie w Zaganiu i wszyscy rozmawialiście właśnie z kierownikiem .Bardzo ciekawe a swoją drogą co mają wam padać do nóżek i buty całować .Bez przesady . Dlaczego wystawiacie tak złe opinie akurat na kierownika .Cos tu grubimi nićmi szyte te wypowiedzi. I nie myślcie sobie że znam kierownika czy sama jestem tym właśnie kierownikiem poprostu też pracuje w handlu i niedobrze mi się robi jak czytam takie wypowiedzi . Sami nieudacznicy jesteście a innych krytykujecie .

hahaha cos w tej wypowiedzi mi nie pasuje ,,,
kolejny anonim 2011-05-17 13:44:45
Jak nie ma dobrego kierownika to rzeczywiście kiepsko się pracuje. Jeśli tak jest w Media w Żaganiu to współczuję pracownikom. A swoją drogą to chyba naprawdę coś nie gra z zarządzaniem u was.
1
anonim 2011-10-19 20:10:20
Ta dziewczyna na kasie co ma wiecznie skwaszoną mine i jest wiecznie niezadowolona z życia i chyba nigdy sie nie usmiecha do klienta tylko robi problemy o byle co to wam psuje opinie bardzo. No i rzeczywiscie tez ostatnio widziałem jak kierowniczka sklepu (usunięte przez administratora)klienta przez telefon.Żenada. pracownikowi może się to zdażyć ale kierownik powinien być dyplomatą na maxa.
klient 2011-11-07 19:13:38
Fajny sklep duży wybór sprzetu
an 2011-12-01 21:00:37
a no fajny. sprzetu masa w przeciwienstwie do neonetu
Gwiazdka 2011-12-19 07:27:26
jaki kierownik taki sklep i Pani na kasie:)
anonim 2012-03-12 23:55:42
Omijać szerokim łukiem (usunięte przez administratora) Sprzedają sprzęt który wraca z serwisów. Problemy przy reklamacji i zwrocie towaru.Ciągle jakieś problemy.No i wciskaja te gwarancje za wszelką cenę
anonim 2012-03-28 22:32:38
Ludzie nie dajcie sobie wcisnać dodatkowej gwarancji. No i uwżajcie na raty. (usunięte przez administratora) na maxa.
ola 2012-05-04 17:47:31
Zgadzam się. kierowniczka sklepu na maxa niesympatyczna, pani na kasie również. Niestety nie udało mi się nic załatwić.
Na szczęście w media expert w Szprotawie nikt nie robił sztucznych problemów, kierownik z uśmiechem pomógł mi bez problemu. Odtąd wolę nadrobić parę kilometrów i być obsłużona jak klient nie jak intruz;)
klient 2012-05-11 13:59:45
Wciskają dodatkową gwarancję która jest nic niewarta! Na siłę wciskają dodatkowe produkty których nie potrzebujesz! Sprzedają towar którego już się nie produkuje tj. stare modele.Poznasz je po zółtych cenach! Kłamią że są \"raty 0%\" a przy symulacji zawsze wychodzi ze ich nie dostaniesz - niezaleznie od zarobków, zatrudnienia itp!
bob 2013-03-29 23:37:17
DNO!!!!!!!!!!!!
abcd 2013-06-13 10:34:56
dwa słowa kopią dołki...nie polecam
xyz 2013-07-29 21:57:27
wynagrodzenie ok ale psychika zżarta na maksa nie warta świeczki gra pracowałam to wiem
1
a 2013-08-21 15:59:58
W Żaganiu jest kierowniczka bez kompetencji i zastepca ktory robi w ME kariere i pracę tą uważą za pracę życia. Ktos pisał o psychice i miał racje. Cisnienie na plany, sprzedaz produktów ktore zalegaja, czesto starych itp. Za to jest kasa. Sprzedaż gwarancji i naciaganie klientów na rózne produkty. Naprawde za te pieniadze można znalezc sobie spokojniejsze warunki. Do tego dochodza nadgodziny, praca w niektore niedziele albo do godziniy 22, 23 kilka dni w roku, praca w sobote. Czekanie na towar ktory moze przyjechac o 18 jak własnie masz isc do domu. No i nie oszukujmy sie nikt nie bedzie Cie tam szanował i na awanse tez nie licz. Masz tylko wciskac produkty akcpetowane przez "góre" czyli np zalegająca na magazynach zmywarka a do niej podłaczenie, gwarancje, transport, tabletki itd itd. Zabraknie czegos to musisz sie tłumaczyc.
1
zadowolony klient 2013-09-21 20:50:44
Widać byłym pracownikom (usunięte przez administratora) ściska :D
1
2013-09-21 20:52:11
super sklep polecam, kupiłam dużo sprzętu w tym sklepie i jestem zadowolona
stały bywalec 2013-10-11 22:25:23
Widać bardzo mocno ściska stad te opinie:D
abcd 2013-11-14 18:12:23
ja też to wiem popieram opinię i pozdrawiam xyz ;)
miejscowa klientka 2013-12-29 13:03:34
Ekspedienci w dziale AGD są mili i pomocni, nie wkurzają się kiedy klient o coś pyta. Natomiast dział rtv, co za porażka, ludzie pewnie dostali pracę po znajomości. Chciałam kupić laptopa, ekspedient był arogancki, gdy poprosiłam o podejście dosłownie dwa kroki do sprzętu o który chciałam zapytac usłyszałam "czego". Koleżanka miała podobną sytuację na tym dziale. Sprzęt kupiłam u konkurencji. Przy takim personelu nawet reklama z Dodą nie pomoże.
1
stały bywalec 2014-02-23 20:09:19
xyz czyli trzy osoby, które na szczescie już w tym sklepie nie pracują!!! nick powinien brzmieć DSJ.............
DSJ 2014-03-19 22:46:25
za nadgodziny wolne. Obecni pracownicy nie mogą nic innego napisac bo ze swoimi kwalifikacjami to moga isc co najwyżej do Neonetu ale, że tam nie ma przyjęć to siedzą w ME. Gnijcie sobie w tych koszuleczkach w piwnicy i ogladajcie gacie kierowniczki i słuchajcie zastepcy który spedzi tam resztę swoich dni bo na nic innego nie może sobie pozwolić.
Stały Klient DSJ 2014-05-27 21:37:44
Gamoniu jeden z drugim weź się za robotę a nie głupotami się zajmujesz. W Wehrmachcie kariery byś nie zrobił tą Enigmą DSJ bo znam ich troje bardzo dobrze i są na tyle inteligentni i po takich głupich portalach nie śmigają aby pisać jakieś bzdury. Ja byłem przez nich tyle razy obsługiwany i zawsze moja decyzja zależała od nich.Właśnie szkoda, że takich ludzi już nie ma. Dowiedzą się o tych komentarzach i na pewno coś z tym osądzaniem zrobią.Ja już się postaram.Sami sobie robicie złą reputację oczerniając kogoś a potem nie dziwota, że negatywne opinie o atmosferze w pracy i o personelu.Odwiedzę Was sam osobiście bo tak nie może być.A tak poza tym to znajdźcie jednego klienta który mówił o nich źle.
Stały Klient DSJ 2014-05-27 21:43:09
Gamoniu jeden z drugim weź się za robotę a nie głupotami się zajmujesz. W Wehrmachcie kariery byś nie zrobił tą Enigmą DSJ bo znam ich troje bardzo dobrze i są na tyle inteligentni i po takich głupich portalach nie śmigają aby pisać jakieś bzdury. Ja byłem przez nich tyle razy obsługiwany i zawsze moja decyzja zależała od nich.Właśnie szkoda, że takich ludzi już nie ma. Dowiedzą się o tych komentarzach i na pewno coś z tym osądzaniem zrobią.Ja już się postaram.Sami sobie robicie złą reputację oczerniając kogoś a potem nie dziwota, że negatywne opinie o atmosferze w pracy i o personelu.Odwiedzę Was sam osobiście bo tak nie może być.A tak poza tym to znajdźcie jednego klienta który mówił o nich źle.
ewelin 2015-01-14 17:28:44
to ze sie nazywam podobnie jak ta pani co spiewa w reklami media expert to nic nei znaczy i wcale nie chce dlatego tam pracowac ;) chcialbym sie doweidziec czy latwo tam zatrudniaja w sklepach kobiety czy jest większe nastawienie na facetow? prosilbym o informacje - mam nadzieje, ze jakos sie to wszystko wyjaśni i bede mogla miec juz prace.
czekaj 2015-03-16 23:17:26
jeśli chodzi o Media Expert ( które swoją drogą akurat tą reklamą o której wspomniałaś zrobiło o sobie ogromny szum a o to przede wszystkim im chodziło, bo nie ważne jak się mówi ważne żeby mówili) i pracę dla Pań to kierownictwo nie ma problemu z kobietami na stanowiskach. Ale muszą one wiedzieć , że bez dźwigania tutaj się na pewno nie obejdzie
Living 2015-03-31 06:39:21
Mimo wszystko kobiety również w takich sklepach są zatrudniane. I żeby było śmieszniej jak nie ma faceta obok to damulka też musi dźwigać to i owo. A niektóre rzeczy rzeczywiście do najlżejszych nie należą. Kasa jakby nie była też na kolana nie rzuca, podejrzewam, że nie więcej niż 1700 do ręki można dostać...
ANONIM 2015-10-20 22:08:04
OBSLUGA PORAZKA ZAGAN MEDIA EXPERT
Kondrad 2015-12-16 13:54:41
Jeśli przywiozą wam zamówiony towar do domu to radziłbym go rozpakować i dokładnie obejżeć bo puźniej w żaden sposób nie udowodnicie że wszelkie wgniecenia lub zadrapania nie powstały u was w domu
Kacper 2015-12-16 14:06:57
z całym szacunkiem "DANDO" jeśli personel wypycha porysowany towar z magazynu to zatrudnienie dodatkowych ludzi nic nie pomoże. Niestety miałem taki sam problem z tą firmą co KONDRAD
pracownik22 2016-02-03 13:48:20
staram sie o prace w ME w zaganiu, bylem na poczatku stycznia na rozmowie z regionalnym i cisza. teoretycznie poszlo wszystko ok. od tamtego czasu dwa razy dodawano ogloszenie ze przyjma tam do pracy. wyjasni ktos o co chodzi? czy w ME w zaganiu jest taka selekcja czy moze pracownicy co chwile sie zwalniaja? moglby sie jakis pracownik wypowiedziec bo nie wiem co o tym myslec, czy w ogole warto starac sie o prace tam?
kupię... 2016-05-16 23:44:32
numery seryjne sprzętów agd. pisać na maila mateusz_fornal@vp.pl
4r5t6 2016-07-04 22:48:34
hej nie wiem czy widzieliscie ale w MediaExpert szukaja magazyniera do dzialu przyjecia towaru w Łodzi? oferowana ejst praca w systemie 2 zmianowym (6:00-14:00, 14:00-22:00),atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz system premiowy (premia produktywna i stażowa)
Zostaw swoją opinię o MediaExpert - Żagań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert