Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2009-12-01 19:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład pracy jak zakład , tyrasz a i tak nikt Twojego wysiłku nie doceni . ( usunięte przez administratora ) klika - nie do ruszenia nawet przez właścicieli hurtowni .Jeżeli raz się wychylisz ,bądź zrobisz coś nie tak to tak jak byś już nie pracował ( usunięte przez administratora )to Ci odpuszczą ale na pewien czas a później i tak pod byle pretekstem wywalą Ciebie z roboty. Zarobki bez żadnej rewelacji ,jak wszędzie max( usunięte przez administratora )a kobiety na niższych stanowiskach są kompletnie dyskryminowane i to przez kogo? Także kobiety ale wyższego szczebla. Jak popracujesz to zobaczysz :-((
zdjecie uzytkownika
ŁKS - 2010-02-01 14:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEGA WYZEJ MA RACJE TAM JEST JEDEN ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
1234 - 2010-07-29 17:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w PGF w Opolu. Co do atmosfery to nie mozna bylo narzekać, ale na pewno nikt nie zarabiał ( usunięte przez administratora )netto, brutto to i owszem. Pod tym względem( usunięte przez administratora )totalny, jak w Biedronce, o ile nie gorzej..Nie polecam, nikt kto nie ( usunięte przez administratora ), nie powinien się w ogóle tym pracodawcą interesować..
zdjecie uzytkownika
fajny - 2010-09-24 23:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w PGF-ie w ( usunięte przez administratora ). Pracuje w magazynie na trzy zmiany i denerwujące jest to,że jak ci wypadnie ranna zmiana to musisz przyjśc w sobotę na tzw.dyżur nieraz jest to na 9.00-17.00 ( przeważnie trzeba zostac do 18.00) lub na 11.00-21.00.Za sobotę masz do odbioru dzień wolny,a jeśli przyjdziesz na tzw. setki to i tak firma( usunięte przez administratora ) bo masz płacone za sobotę ( usunięte przez administratora ).Oczywiście na popołudniowej zmianie jeśli masz auto lub ma cię kto odwiezc do domu to musisz zostac nawet do 1:30 zależy nieraz jest to tylko 1h .Niby powinna byc premia ( usunięte przez administratora )ale przeważnie jej nie ma. Jeśli jesteś miły dla kierownictwa zwłaszcza( usunięte przez administratora ) to wtedy jak coś potrzebujesz to pójdzie ci na rękę,ale jak jej odmówisz bo nie możesz zostac na rankac( usunięte przez administratora )dobrze płatnej pracy to nie PGF.!!!!! Aha jeśli masz przyjsc na noc na 21.00 to zapomnij kierownicy dzwonią już po Ciebie koło 17.00 żebyś był jak najwcześniej w pracy,a jak jest zakończenie miesiąca i masz nocną zmianę to nie przychodzisz na 21.00 tylko na 14.00 lub 16.00 więc nie masz odpoczynku od pracy 11h( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Mlaeństwo - 2010-11-07 13:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w PGF SZczecin. Co do atmosfery to jest OK ale to pewnie dlatego, że mamy małą rotacje. Co do organizacji też jest lepiej niż w opisanych tu przypadkach. Sobotę mam po 2gich zmianach od 11 do skończenia pracy.....( usunięte przez administratora ). Po 2 latach zniesiono nam pracę w niedziele. Mamy system 3 zmian 6-14, 14-22 i 22-6. Jeśli w nocy skończymy pracę wcześniej (tj. przed 6ta) to możemy iść do domu (jeśli masz dojazd) ale coś za coś - jesli są opóznienia to w tygodniu musisz zostać zwykle godz dłużej (za darmo) podobnie w sobotę- kończymy pracę idziemy, nie wyrobimy się w 8 godzin, zostajemy. To dość uczciwy układ.... Premie są kiepskie, mniejsze niż w 2007 r. Najgorszą rzeczą są inwentaryzacje (kto nie musi niech nie przychodzi!!!) płacą kiepsko, harujesz po 15 godz, krzyczą na ciebie bo muszą Ci za te godz płacić a Panowie z Łodzi (nadzór) swietnie sie bawia i nocuja w drogim hotelu( usunięte przez administratora )(nocleg za osobę( usunięte przez administratora ) tracisz weekend i jeszcze tną ci premię żeby sobie zrekompensować wypłate za inwentaryzację...smiechu warte
zdjecie uzytkownika
byly pracownik pgf - 2011-01-13 16:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co moge powiedziec o PGF ( usunięte przez administratora ) jak to mówie w tym zakładzie. Najpierw pracujesz 8 h przez pierwszy miesiąc, potem musisz brać dodatkowe godziny najlepiej +2 każdego dnia w dodatku każda sobota od rannej zmiany jest pracująca , to znaczy nie jest ale musisz przyjść ,( usunięte przez administratora ) wszyscy wchodzą ( usunięte przez administratora )tylko żeby Cię ( usunięte przez administratora )kończysz o 14 to musisz zostać o i pracować do 14.15. Nikomu nie polecam tam pracować. kumpel pracował jako kierowca 14 h ponoć
zdjecie uzytkownika
ŁKS - 2011-05-04 18:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się 100%% !!!! jest okropnie nic się nie zarobi ludzie szybo odchodzą najgorsza praca do tej pory. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-16 09:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie!!!! w 100%!!!!!!! najgorzej jest z kolesiostwem w kierownictwie transp. wystarczy sprawdzić kto jakie wystawia fakt.za jaką trase i jakie sa roznice w stawkach za km.!!!!!! g( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
misia - 2011-11-11 18:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w pgf-ie..Kierownicy mają swoich pupilków którzy jawnie ściemniają i nie ponoszą za to konsekwencji,Ty starasz się,robisz dobrą wydajność ale nie jest to docenione.
zdjecie uzytkownika
nikt... - 2011-12-29 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze pracuję w PGF-ie ale to totalny syf , wyzysk , i obóz pracy ........
szkoda że nie można dać oceny minusowej , a dla pocieszenia to niewiele mniej zarobić można tylko na bezrobotnym ale za to nie robiąc nic ;-)
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2012-01-03 23:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli trafiłeś na to forum zanim podjąłeś pracę w tej mordowni to błogosław niebiosa. Powiem krótko - w Auschwitz więźniowie mieli lżej. Nigdy nie zapomnę straconego życia robiąc w tym obozie pracy, na szczęście krótko to trwało, ale psychika i tak ucierpiała. Omijajcie Ich dużym łukiem.
zdjecie uzytkownika
on - 2012-01-18 17:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta robota to totalne nieporozumienie.
Mam przez nią rok wyrwany z życiorysu a jak już ktoś wcześniej napisał niewiele mniej się ma na kuroniówce a mózg nie jest tak zryty i nerwy nie stargane. Odszedłem sam bo już psycha mi siadała od tych wrzasków na ludzi, wymagań nie adekwatnych do zarobków i poniewierania ludźmi. Ogólnie nie polecam i omijajcie tą firmę szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
nizadowolona - 2012-03-13 14:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie wkurza sposób w jaki są zwalniani ludzie nikogo nie obchodzi ,.ze to stres masz np do pracy na 15 i 15 po wołaja Cie i dziękują za współpracę masakra ,że nie ma na to paragrafu robią co chcą bez wyjaśnień bez ostrzeżeń !!!!
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2012-03-21 13:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nierozumiem dlaczego cięte sąinf. nt. zarobków?!.
Przecież to normalne, żeby wiedzieć, a przecież od pracodawcy dowiadujemy się dopiero na 5 min przed podpisaniem umowy bo wcześniej jest to wielka firmowa tajemnica.
Żenujące, że już w internecie nie można takiej inf. uzyskać bo wszystko jest moderowane !.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2012-04-03 17:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PGF masakra brak szacunku dla pracownika, nie warto się starać i nie mozna miec zadnych ambicji bo to nie jest miejsce dla takich ludzi. maaaaaaaasakra omijajcie szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PGF ALBO RODZINA-WYBOR NALEZY DO CIEBIE... - 2012-06-09 22:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli rozpiera Cie energia,nie masz rodziny,chcesz pracowac bez mozliwosci sprzeciwu w Niedziele (jak nie to pa z firmy),uwazasz,ze najnizsza krajowa wystarczy w zupelnosci na zycie w tym kaczogrodzie,akceptujesz wewnetrzne-ciche prawo pracownika (pracownik ma prawo zap....ac,najlepiej sie nie odzywac i nie popelniac ludzkich bledow bo z jałmużny potraci szefostwo roku),wydaje Ci sie,ze PGF wie co to znaczy humanitaryzm, it [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dobrze trafiles,ta \"praca\" jest wlasnie dla Ciebie!!!Co moze okreslic tego pracodawce?Chyba tylko przemilczenie tematu-szkoda kazdej sekundy zycia na spedzanie czasu w tym miejscu,kierownictwo stosuje wyzysk wykorzystujac kryzys na rynku pracy (niestety dzieje sie tak w wielu masowych pseudo zakladach pracy w Polandii).Reasumujac:zycze kazdemu,aby nigdy nie trafil do PGF-u (masochisci,desperaci;turbopracusie,wykolejeńcy mile widziani)P.s.mam nadzieje,ze przyjdzie taki dzien kiedy nikt nie bedzie tam pracowal...
zdjecie uzytkownika
nikt nie mówił że będzie lekko - 2012-07-15 14:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do warunków zarówno płatniczych i mentalnych tak to wszystko prawda. co do ludzi również to wszystko prawda. Nie będę wymieniał nazwisk czy imion bo nie ma to sensu skoro i tak wypowiedzi są moderowana - a poza tym i tak każdy kto tam był wie o kogo chodzi.
Jednak wszystko to da się jakoś przeżyć tzn. nikt nikogo nie zmusza i jeżeli człowiek na to przystaje to już jego broszka, przy czym zaznaczam - jeżeli tu nie pracujesz nie sprawdzaj tego na własnej skórze.
Przykre natomiast jest że życie ludzkie nie ma tutaj żadnej wartości czego świadectwem był tydzień od 10 do 14 lipca 2012 roku. zainteresowani wiedzą o co chodzi. zasady moralne czy zwykła empatia są tutaj obce - zwłaszcza jeżeli jesteś pracownikiem fizycznym. mógłbym pisać co o tym myślę godzinami ale niech najdobitniejszym świadectwem tego będzie sam fakt że nie zamierzam bo to wszystko co się dzieje w tym \\\\\\\"folwarku\\\\\\\" jest poniżej krytyki tak więc mimo nieludzkiego wysiłku i tak nie znalazłbym słów żeby opisać moje relację względem panujących tam \\\\\\\"zasad\\\\\\\" \\\\\\\"układów\\\\\\\" oraz propagowania ludzkiej bezdennej głupoty w najczystszej jej formie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: infopraca.pl
Łomża, podlaskie
(podlaskie)
Polska Grupa Farmaceutyczna Sp.z.o.o. w Łomży - spółka działająca w ramach Grupy Kapitałowej Pelion*, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów na stanowisko:
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
dramat - 2013-08-14 07:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chciałbym podzielić sie wrażeniami rekrutacyjnymi.
rekrutacją na stanowiska kierownicze zajmuje sie dziewczyna 8-miesięcznym stażem pracy w PGF, studia ukończyła w 2012 roku
byłem na kilku rzmowach w swym życiu i niestety była to najbardziej beznadziejna rozmowa, kompetencje Pani(usunięte przez administratora)według mnie są bardzo skrome wręcz znikome ;), najlepsza była jej asystentka, która ........poprosru nic ;), reasumując poziom zerowy, jeśli firma PGF opiera się na tak malutkim doświadzceniu HR no to tylko pogratulować wybranym pracownikom - pozdrowienia dla Wszystkich
zdjecie uzytkownika
tex - 2013-09-24 20:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...rozumiem że to była Twoja pierwsza rozmowa w tej rekrutacji i złe wrażenie też rozumiem. Dalej byłoby ciekawiej. Czy to była rekrutacja na stanowsko z-cy dyr Działu Współpracy z Dostawcami ?
zdjecie uzytkownika
kabaret - 2013-09-28 18:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszą negatywne opinie... powiem cos dobrego jeśli się zdecydujesz na prace w PGF to będziesz zarabiał!!! ale.... czy zarobki adekwatne do włożonej pracy? najniższa krajowa nie jest tego dowodem. Czy ktoś widzi Twoje starania? może kilka osób ale to na palcach jednej ręki zliczysz. Czy będziesz mógł rozwijać swoje umiejętności i miał możliwość rozwoju? Małe szanse. Decyzja należy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-07-23 22:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeśli jest taki wyzysk, należy złożyć skargę do Państwowej Inspekcji Pracy i nie bać się żadnych skorumpowanych kolesi
zdjecie uzytkownika
Klub go-go - 2014-07-23 23:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych oszołomów z wyższych szczebli trzeba dokształcić w zakresie Prawa Pracy, bo widocznie są opóźnieni w rozwoju. Jest XXI wiek może nie nadążają za przepisami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski