Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2012-01-18 17:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta robota to totalne nieporozumienie.
Mam przez nią rok wyrwany z życiorysu a jak już ktoś wcześniej napisał niewiele mniej się ma na kuroniówce a mózg nie jest tak zryty i nerwy nie stargane. Odszedłem sam bo już psycha mi siadała od tych wrzasków na ludzi, wymagań nie adekwatnych do zarobków i poniewierania ludźmi. Ogólnie nie polecam i omijajcie tą firmę szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
nizadowolona - 2012-03-13 14:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie wkurza sposób w jaki są zwalniani ludzie nikogo nie obchodzi ,.ze to stres masz np do pracy na 15 i 15 po wołaja Cie i dziękują za współpracę masakra ,że nie ma na to paragrafu robią co chcą bez wyjaśnień bez ostrzeżeń !!!!
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2012-03-21 13:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nierozumiem dlaczego cięte sąinf. nt. zarobków?!.
Przecież to normalne, żeby wiedzieć, a przecież od pracodawcy dowiadujemy się dopiero na 5 min przed podpisaniem umowy bo wcześniej jest to wielka firmowa tajemnica.
Żenujące, że już w internecie nie można takiej inf. uzyskać bo wszystko jest moderowane !.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2012-04-03 17:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PGF masakra brak szacunku dla pracownika, nie warto się starać i nie mozna miec zadnych ambicji bo to nie jest miejsce dla takich ludzi. maaaaaaaasakra omijajcie szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PGF ALBO RODZINA-WYBOR NALEZY DO CIEBIE... - 2012-06-09 22:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jezeli rozpiera Cie energia,nie masz rodziny,chcesz pracowac bez mozliwosci sprzeciwu w Niedziele (jak nie to pa z firmy),uwazasz,ze najnizsza krajowa wystarczy w zupelnosci na zycie w tym kaczogrodzie,akceptujesz wewnetrzne-ciche prawo pracownika (pracownik ma prawo zap....ac,najlepiej sie nie odzywac i nie popelniac ludzkich bledow bo z jałmużny potraci szefostwo roku),wydaje Ci sie,ze PGF wie co to znaczy humanitaryzm, it [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dobrze trafiles,ta \"praca\" jest wlasnie dla Ciebie!!!Co moze okreslic tego pracodawce?Chyba tylko przemilczenie tematu-szkoda kazdej sekundy zycia na spedzanie czasu w tym miejscu,kierownictwo stosuje wyzysk wykorzystujac kryzys na rynku pracy (niestety dzieje sie tak w wielu masowych pseudo zakladach pracy w Polandii).Reasumujac:zycze kazdemu,aby nigdy nie trafil do PGF-u (masochisci,desperaci;turbopracusie,wykolejeńcy mile widziani)P.s.mam nadzieje,ze przyjdzie taki dzien kiedy nikt nie bedzie tam pracowal...
zdjecie uzytkownika
nikt nie mówił że będzie lekko - 2012-07-15 14:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do warunków zarówno płatniczych i mentalnych tak to wszystko prawda. co do ludzi również to wszystko prawda. Nie będę wymieniał nazwisk czy imion bo nie ma to sensu skoro i tak wypowiedzi są moderowana - a poza tym i tak każdy kto tam był wie o kogo chodzi.
Jednak wszystko to da się jakoś przeżyć tzn. nikt nikogo nie zmusza i jeżeli człowiek na to przystaje to już jego broszka, przy czym zaznaczam - jeżeli tu nie pracujesz nie sprawdzaj tego na własnej skórze.
Przykre natomiast jest że życie ludzkie nie ma tutaj żadnej wartości czego świadectwem był tydzień od 10 do 14 lipca 2012 roku. zainteresowani wiedzą o co chodzi. zasady moralne czy zwykła empatia są tutaj obce - zwłaszcza jeżeli jesteś pracownikiem fizycznym. mógłbym pisać co o tym myślę godzinami ale niech najdobitniejszym świadectwem tego będzie sam fakt że nie zamierzam bo to wszystko co się dzieje w tym \\\\\\\"folwarku\\\\\\\" jest poniżej krytyki tak więc mimo nieludzkiego wysiłku i tak nie znalazłbym słów żeby opisać moje relację względem panujących tam \\\\\\\"zasad\\\\\\\" \\\\\\\"układów\\\\\\\" oraz propagowania ludzkiej bezdennej głupoty w najczystszej jej formie.
zdjecie uzytkownika
dramat - 2013-08-14 07:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chciałbym podzielić sie wrażeniami rekrutacyjnymi.
rekrutacją na stanowiska kierownicze zajmuje sie dziewczyna 8-miesięcznym stażem pracy w PGF, studia ukończyła w 2012 roku
byłem na kilku rzmowach w swym życiu i niestety była to najbardziej beznadziejna rozmowa, kompetencje Pani(usunięte przez administratora)według mnie są bardzo skrome wręcz znikome ;), najlepsza była jej asystentka, która ........poprosru nic ;), reasumując poziom zerowy, jeśli firma PGF opiera się na tak malutkim doświadzceniu HR no to tylko pogratulować wybranym pracownikom - pozdrowienia dla Wszystkich
zdjecie uzytkownika
tex - 2013-09-24 20:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...rozumiem że to była Twoja pierwsza rozmowa w tej rekrutacji i złe wrażenie też rozumiem. Dalej byłoby ciekawiej. Czy to była rekrutacja na stanowsko z-cy dyr Działu Współpracy z Dostawcami ?
zdjecie uzytkownika
kabaret - 2013-09-28 18:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy piszą negatywne opinie... powiem cos dobrego jeśli się zdecydujesz na prace w PGF to będziesz zarabiał!!! ale.... czy zarobki adekwatne do włożonej pracy? najniższa krajowa nie jest tego dowodem. Czy ktoś widzi Twoje starania? może kilka osób ale to na palcach jednej ręki zliczysz. Czy będziesz mógł rozwijać swoje umiejętności i miał możliwość rozwoju? Małe szanse. Decyzja należy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-07-23 22:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jeśli jest taki wyzysk, należy złożyć skargę do Państwowej Inspekcji Pracy i nie bać się żadnych skorumpowanych kolesi
zdjecie uzytkownika
Klub go-go - 2014-07-23 23:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych oszołomów z wyższych szczebli trzeba dokształcić w zakresie Prawa Pracy, bo widocznie są opóźnieni w rozwoju. Jest XXI wiek może nie nadążają za przepisami.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-09-04 13:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jestem na rozmowach na ph ile moża zaorbić podstawy ?
zdjecie uzytkownika
LUQ - 2014-09-13 13:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Podbijam temat jak jest w tej firmie na stanowisku Przedstawiciela ?
zdjecie uzytkownika
kutaz - 2014-10-18 22:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ja pracowalam w pgf oddzial w lomzy, wypas ludzie z grupami ledwo nogami ciagaja i pracuja po 15 godz dziennie, a zdro musza zasowac za nich, wyplata hu,jowa , a pracownik to zlodziej, wyzysk i buractwo, robota dla desperatow bez rodzin, nie polecam bo szkoda zycia, oboz pracy chroninej.
zdjecie uzytkownika
spiderman - 2014-11-04 11:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd wynika rozbieżność w zarabianych pieniądzach o której pisaliście? jedni bardzo mało, drudzy bardzo dużo... to kwestia stanowiska, premii czy systemu prowizyjnego? dziwne że jeszcze się nie przyzwyczailiście że wszędzie pracownika się traktuje się jakby chciał upchnąć po kieszeniach pół zakładu i wynieść
zdjecie uzytkownika
lady_ - 2014-11-05 15:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pgf to jest jedno wielkie nieporozumienie. Pracowalam tam 3 lata w lodzi. I moge powiedziec jedno DNO TOTALNE! nikogo tam nie szanuja licza sie tylko statystyki i pieniadze,a czlowiek to tylko maszyna ktora ma zapierdalac za smieszne 1300 zl bez premi bo zawsze cos zle i na dodatek na 3 zmiany. Nie zycze nikomu zeby trafil do tego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-28 14:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde za cały dzień pracy zarabiacie tylko 1300 zł? to nie jest w sumie aż tak dużo, ale zawsze coś, to też prawda. Ale czy ja dobrze myślę, że praca jest dobra dla studenta, a ktoś kto faktycznie jest po farmacji i ma wykształcenie plus doświadczenie lepiej, żeby pracował w innym miejscu, gdzie więcej zarobi?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-08 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuję się z poniższą opinią w 100%. Rekrutacja na stanowiska kierownicze powinna być prowadzona w obecności osoby , która zna system pracy, zakres obowiązków i posiada wiedzę w dziedzinie rekrutowanego stanowiska.

"witam, chciałbym podzielić sie wrażeniami rekrutacyjnymi.
rekrutacją na stanowiska kierownicze zajmuje sie dziewczyna 8-miesięcznym stażem pracy w PGF, studia ukończyła w 2012 roku
byłem na kilku rzmowach w swym życiu i niestety była to najbardziej beznadziejna rozmowa, kompetencje Pani(usunięte przez administratora)według mnie są bardzo skrome wręcz znikome ;), najlepsza była jej asystentka, która ........poprosru nic ;), reasumując poziom zerowy, jeśli firma PGF opiera się na tak malutkim doświadzceniu HR no to tylko pogratulować wybranym pracownikom - pozdrowienia dla Wszystkich"
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-13 15:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, czy obecnie są nowe osoby zatrudniane czy nie za bardzo? mam dobre CV i doświadczenia też trochę mam, więc dajcie znać czy warto w ogóle i na jakie konkretnie stanowiska oni aplikują? bo nie mam pojęcia co teraz mam zrobić, czy się opłaca u nich zatrudniać w ogóle, jak sądzicie? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
patrycjusz - 2015-01-30 03:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajmy, chyba nie ma co pouczać HR'u Polskiej Grupy Farmaceutycznej, jak mniemam wiedza co robią lepiej niż my, w końcu oni uczyli się jak prowadzić rozmowy rekrutacyjne, a nie my. W ogóle jak wygląda tu taka przykładowa rozmowa, o co przykładowo mogą mnie zapytać? Jak sprawdzają język, jeśli w ogóle sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
łódź - 2015-02-24 13:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie na Pojezierskiej (magazynier). Trzy zmiany 1800brutto + 300 zł premii przez 3 miesiące a potem jak jest? piszcie mam czas do jutra żeby podjąć decyzje.
zdjecie uzytkownika
On_30 - 2015-02-25 21:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Miales okazje pracowac w jednej ze spolek Pelion - niedlugi okres czasu, ale w zupelnosci wystarczyl. zostawiam tutaj swoje doswiadczenia zeby inni wiedzieli na co sie pisza. Pracowalem w biurze - jesli masz ambicje i chcesz cos z siebie dac, rekrutowanie tam to zly pomysl. Tam nie chca ludzi ze swoimi pomyslami, tam szukaja tylko ludzie do pracy odtworczej, wiec jesli jestes malo ambitny/ambitna i wystarczy Ci srednia krajowa to ok, natomiast jesli myslisz, ze ktos bedzie sie liczyl z Twoimi pomyslami, wkladem w prace no to niestety nie jest miejsce dla ciebie
zdjecie uzytkownika
magz - 2015-02-25 23:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@łódź, no i jak tam podjąłeś jakaś decyzję? W sumie kasa nie jest zbyt wielka, ale na życie starczy, takie bez szaleństw. Możesz napisać jak w ogóle wyglądała tutaj ta cała rekrutacja? O co takiego Cię pytali i w ogóle po jakim czasie oddzwonili? Rekrutacja była jednoosobowa, czy zaprosili na spotkanie grupę?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa miła. przebiegała w kilku etapach. Po każdym z etapów Pan pytał czy jestem zainteresowane. Odpowiedź twierdząca. Przechodzimy do następnego etapu.
Pytania: Opowiadanie o swoim doświadczeniu w magazynie.
zdjecie uzytkownika
kontroling - 2015-03-09 15:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym aby ktoś powiedział mi coś na temat pracy w controllingu w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2015-03-23 21:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo cos o tym controllingu??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.?
Zadaj pytanie