Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-07-23 22:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jeśli jest taki wyzysk, należy złożyć skargę do Państwowej Inspekcji Pracy i nie bać się żadnych skorumpowanych kolesi
zdjecie uzytkownika
Klub go-go - 2014-07-23 23:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych oszołomów z wyższych szczebli trzeba dokształcić w zakresie Prawa Pracy, bo widocznie są opóźnieni w rozwoju. Jest XXI wiek może nie nadążają za przepisami.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-09-04 13:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jestem na rozmowach na ph ile moża zaorbić podstawy ?
zdjecie uzytkownika
LUQ - 2014-09-13 13:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Podbijam temat jak jest w tej firmie na stanowisku Przedstawiciela ?
zdjecie uzytkownika
kutaz - 2014-10-18 22:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ja pracowalam w pgf oddzial w lomzy, wypas ludzie z grupami ledwo nogami ciagaja i pracuja po 15 godz dziennie, a zdro musza zasowac za nich, wyplata hu,jowa , a pracownik to zlodziej, wyzysk i buractwo, robota dla desperatow bez rodzin, nie polecam bo szkoda zycia, oboz pracy chroninej.
zdjecie uzytkownika
spiderman - 2014-11-04 11:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd wynika rozbieżność w zarabianych pieniądzach o której pisaliście? jedni bardzo mało, drudzy bardzo dużo... to kwestia stanowiska, premii czy systemu prowizyjnego? dziwne że jeszcze się nie przyzwyczailiście że wszędzie pracownika się traktuje się jakby chciał upchnąć po kieszeniach pół zakładu i wynieść
zdjecie uzytkownika
lady_ - 2014-11-05 15:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pgf to jest jedno wielkie nieporozumienie. Pracowalam tam 3 lata w lodzi. I moge powiedziec jedno DNO TOTALNE! nikogo tam nie szanuja licza sie tylko statystyki i pieniadze,a czlowiek to tylko maszyna ktora ma zapierdalac za smieszne 1300 zl bez premi bo zawsze cos zle i na dodatek na 3 zmiany. Nie zycze nikomu zeby trafil do tego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-28 14:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde za cały dzień pracy zarabiacie tylko 1300 zł? to nie jest w sumie aż tak dużo, ale zawsze coś, to też prawda. Ale czy ja dobrze myślę, że praca jest dobra dla studenta, a ktoś kto faktycznie jest po farmacji i ma wykształcenie plus doświadczenie lepiej, żeby pracował w innym miejscu, gdzie więcej zarobi?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-08 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuję się z poniższą opinią w 100%. Rekrutacja na stanowiska kierownicze powinna być prowadzona w obecności osoby , która zna system pracy, zakres obowiązków i posiada wiedzę w dziedzinie rekrutowanego stanowiska.

"witam, chciałbym podzielić sie wrażeniami rekrutacyjnymi.
rekrutacją na stanowiska kierownicze zajmuje sie dziewczyna 8-miesięcznym stażem pracy w PGF, studia ukończyła w 2012 roku
byłem na kilku rzmowach w swym życiu i niestety była to najbardziej beznadziejna rozmowa, kompetencje Pani(usunięte przez administratora)według mnie są bardzo skrome wręcz znikome ;), najlepsza była jej asystentka, która ........poprosru nic ;), reasumując poziom zerowy, jeśli firma PGF opiera się na tak malutkim doświadzceniu HR no to tylko pogratulować wybranym pracownikom - pozdrowienia dla Wszystkich"
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-13 15:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, czy obecnie są nowe osoby zatrudniane czy nie za bardzo? mam dobre CV i doświadczenia też trochę mam, więc dajcie znać czy warto w ogóle i na jakie konkretnie stanowiska oni aplikują? bo nie mam pojęcia co teraz mam zrobić, czy się opłaca u nich zatrudniać w ogóle, jak sądzicie? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
patrycjusz - 2015-01-30 03:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajmy, chyba nie ma co pouczać HR'u Polskiej Grupy Farmaceutycznej, jak mniemam wiedza co robią lepiej niż my, w końcu oni uczyli się jak prowadzić rozmowy rekrutacyjne, a nie my. W ogóle jak wygląda tu taka przykładowa rozmowa, o co przykładowo mogą mnie zapytać? Jak sprawdzają język, jeśli w ogóle sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
łódź - 2015-02-24 13:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie na Pojezierskiej (magazynier). Trzy zmiany 1800brutto + 300 zł premii przez 3 miesiące a potem jak jest? piszcie mam czas do jutra żeby podjąć decyzje.
zdjecie uzytkownika
On_30 - 2015-02-25 21:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Miales okazje pracowac w jednej ze spolek Pelion - niedlugi okres czasu, ale w zupelnosci wystarczyl. zostawiam tutaj swoje doswiadczenia zeby inni wiedzieli na co sie pisza. Pracowalem w biurze - jesli masz ambicje i chcesz cos z siebie dac, rekrutowanie tam to zly pomysl. Tam nie chca ludzi ze swoimi pomyslami, tam szukaja tylko ludzie do pracy odtworczej, wiec jesli jestes malo ambitny/ambitna i wystarczy Ci srednia krajowa to ok, natomiast jesli myslisz, ze ktos bedzie sie liczyl z Twoimi pomyslami, wkladem w prace no to niestety nie jest miejsce dla ciebie
zdjecie uzytkownika
magz - 2015-02-25 23:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@łódź, no i jak tam podjąłeś jakaś decyzję? W sumie kasa nie jest zbyt wielka, ale na życie starczy, takie bez szaleństw. Możesz napisać jak w ogóle wyglądała tutaj ta cała rekrutacja? O co takiego Cię pytali i w ogóle po jakim czasie oddzwonili? Rekrutacja była jednoosobowa, czy zaprosili na spotkanie grupę?
zdjecie uzytkownika
kontroling - 2015-03-09 15:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym aby ktoś powiedział mi coś na temat pracy w controllingu w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2015-03-23 21:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo cos o tym controllingu??
zdjecie uzytkownika
M - 2015-04-17 10:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy jest ktoś, kto potrafi powiedzieć coś konkretnego o pracy w dziale marketingu? Dostałem zaproszenie na rozmowę i nie wiem jak mam teraz, czytając te wszystkie opinie, podejść do tematu.
zdjecie uzytkownika
ims - 2015-04-22 08:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja potrafię, co konkretnie chcesz wiedzieć ?
zdjecie uzytkownika
do marketiungu - 2015-04-26 18:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak wygląda atmosfera w dziale marketingu, czy można realizować w spokoju swoje działania, czy jest duży budżet itd.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-15 18:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
były niedoszły PH - 2015-05-15 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w krótkich słowach, rekrutacja - żenada (młoda dziewczyna zadaje pytania, na które sama mogłaby sobie odpowiedzieć czytając CV, nieprzygotowana, ciągle nabierała wody w usta, kiedy ją spytać o szczegóły), oczekiwanie na odpowiedź to 2 tygodnie i to jest najśmieszniejsze, bo każdy kto poszuka w necie info n/t firmy wie, że rekrutacje są sztuczne (nepotyzm), bo zatrudniani są znajomi, rodzina i ładne dupeczki. tak, tak - nie łudźcie się, że to kwalifikacje czy doświadczenie decydują.
ogólnie szkoda tych kilkudziesięciu minut, bo przecież teraz nikt mi ich nie zwróci
zdjecie uzytkownika
claudio - 2015-06-19 18:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rzeczywiście poziomu rekrutacji w PGF nie można okreslić jako specjalnie wysokiego. Inna sprawa , że jednak mimo wszystko jest to grupa w której na pracy zależy wielu osobom. Toteż jednak polecam przejść te rozmwoe i aplikować. Tutaj przykładowa oferta http://www.pracuj.pl/praca/doradca-klienta-krakow,oferta,3946437
zdjecie uzytkownika
doradca klienta - 2015-07-08 12:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na rekrutacji w regionie (nie centrala) i niestety ale jest to strata czasu. Nie rozumiem jak można angażować kogoś z 5 letnim doświadczeniem na rozmowę w której proponuje się podstawę w wysokości 2,5 k brutto. Moje zarobki od 3 lat wynoszą 4,5-8,0 k netto więc rozmowa szybko się z kończyła bo nie mam czego tam szukać. Za taką stawkę powinniście zapraszać osoby z maksymalnym rocznym doświadczeniem, które dopiero pojawili się na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
a to dobre - 2015-08-09 23:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@doradca klienta, może PGF to jedna z tych firm, które zatrudniają ludzi z doświadczeniem owszem, ale nie ma dla nich znaczenia, ile konkretnie przepracowałeś. Tu chodzi o to, czy miałeś kontakt z klientami, i tak musisz dostosować się do nich. A zarobki, które Ci zaproponowali to norma na start w większości firm.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa miła. przebiegała w kilku etapach. Po każdym z etapów Pan pytał czy jestem zainteresowane. Odpowiedź twierdząca. Przechodzimy do następnego etapu.
Pytania: Opowiadanie o swoim doświadczeniu w magazynie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-10 16:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ping pong - 2015-08-10 16:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a to dobre - 2015-08-09 23:27:04]:
4,5-8,0 k netto.....i szukałas pracy? Kity walisz jak sk....syn !!!
zdjecie uzytkownika
major - 2015-08-31 11:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.?
Zadaj pytanie
alert