BSH Sp. z o.o. Sprzęt Gospodarstwa Domowego
2 149 496 5 1

Opinie o BSH Sp. z o.o. Sprzęt Gospodarstwa Domowego

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracownik
 Opinia

Dzień dobry, krótko mówiąc nie polecam tej (że tak zażartuję) firmy. Rozwijając temat, jednych pracowników przełożeni traktują jak bydło, obrażają, grożą, innym pozwalają na wszystko, np grzebanie w telefonach, udawanie, że błędy C nie istniały lub nie były ich winą... Liczy się tylko ilość. Na jakość przymyka się nieraz oko dla dobra ilości a jak humor zły to zablokują za dużo mniejsze wady niż wcześniej było dopuszczone (ryska na milimetr w niewidocznym miejscu). Standardy to kpina, szkolenie praktycznie nie istnieje, stajesz na linii i masz zrobić normę ucząc się. W upale 30 stopni i więcej ludzie mdleją ale nic to, masz tyrać jak niewolnik, wody z kranu się napijesz na przerwie (podobno filtrowana ale brzuch po niej boli), masz nosić zarękawki, kaski itd "dla bezpieczeństwa". Tylko, że te środki ochrony są zbędne i stwarzają zagrożenie dla zdrowia poprzez wywoływanie hipertermii. Pracownik jest tanim przedmiotem, nie pasuje to możemy się pożegnać, mamy ukraińców na twoje miejsce. W wysokim sezonie praca 7 dni w tygodniu często pow 8godz dziennie, bez prawa do l4, urlopu, odmowy , dyrektor nie widzi problemu, uważa nas ewidentnie za leni i symulantów, dla których wypłata tzw "atrakcyjne wynagrodzenie" to strata.

Pomocna?
Tak19Nie
iIE
 Opinia
@Pracownik 06.07.2019 18:42

To zmieniajcie prace jak tak źle tam jest! . Obecnie w Polsce jest 5% bezrobocie wg. informacji PISo-rządowych , więc jaki i w czym problem ???

Pomocna?
Tak3Nie10
Pracownik montażu
 Opinia
@iIE 07.07.2019 14:29

A twoim zdaniem jest wszystko okey jeżeli tak to pewnie jesteś już ustawiony albo należysz do tych przydupasów do koordynatorów a jeszcze lepiej kierownictwa,czytaj ze zrozumieniem bo niechodzi tu o zmiane pracy ale o to żeby ludzi traktowali jak ludzi a nie jak tresowaną zwierzynę

Pomocna?
Tak13Nie
Zet
 Opinia
@Pracownik montażu 07.07.2019 16:30

Stary, nikt ci nie każe się tu męczyć. Nie musisz znosić ustawionych przydupasów. Naprawdę. Droga wolna.

Pomocna?
Tak4Nie8
Pracownik montażu
 Opinia
@Zet 07.07.2019 17:16

Taki żeś odważny bo piszesz anonimowo powiedz swoją opinie publicznie w palarni lub na zebraniu ludzie cię zniszczą i jeszcze jedno brawo że pasuje ci wyzysk ludzi i ich traktowanie

Pomocna?
Tak8Nie3
ilE
 Opinia
@Pracownik montażu 07.07.2019 16:30

Słuchaj to jest biznes albo się godzisz pracować w takich warunkach albo nie. Nikt na silę Cie tutaj nie trzyma ... Pracowałem w BSH nie odpowiadało mi, odszedłem i znalazłem prace za dużo większe pieniądze i wykonuje to co chciałem z godnie z moim wykształceniem i doświadczeniem...

Pomocna?
Tak4Nie5
Zet
 Opinia
@Pracownik montażu 07.07.2019 18:58

Jaki odważny? Czy ktoś trzyma tu komukolwiek pistolet przy głowie i każe tyrać za psie pieniądze? Każdy z nas jest (chyba) rozumny i ma własny wolę. Jak mi się nie podoba to idę gdzie indziej. Brnięcie w coś co mi nie odpowiada nie najlepiej świadczy o osobie nie podejmującej żadnych działań po za narzekaniem. Czy siedzę na palarni? Nie! Bo odszedłem 1,5 roku temu z tej instytucji. Obecnie śmiech mnie ogarnia, jak narzekacie i nic z tym nie robicie. Jakbyście zaczęli odchodzić, to i firma zmieniłaby podejście do pracownika. Za pieniądze jakie oferują można znaleźć pracę gdzie indziej, na normalnych warunkach. ta firma przestała już być luksusem, którego zazdrościli ludzie. Ale wam lepiej narzekać i nic nie robić.

Pomocna?
Tak10Nie
znudzony
 Opinia
@Zet 08.07.2019 07:47

Tak się czuję jakbym miał pistolet przy głowie rób co każemy albo wypad. Zasady firmy na papierze jedno, zasady na produkcji drugie. Cyfra się zgadza to cacy, nieważne, jakim kosztem. Cały czas odchodzą ludzie, nieraz porzdni z wieloletnim stażem. Ja nie odejdę bo nie mam kwalifikacji na lepszą pracę a w innych zakładach podobnie jest. Za dobre chęci chleba nie kupię. Po co jednak mydlą ludziom oczy, że stabilna praca, atrakcyjne zarobki, skoro konkurencja daje tyle samo czyli grosze a jedyna stabilna rzecz w tym zakładzie to opieprz za niewyrobienie normy z powodu awarii czy niewyrabiania się transportu choć i tak dowożą częściej niż powinni. A jak tak patrze w umowę swoją to coś mi się zdaje, że dyrektor w końcu ruszy 4 litery coś zrobić a dokładniej sam nas wywali jeśli gowork udostępni mu dane. Nikt nie jest tu anonimowy, dostawca neta ma nasze nazwiska i adresy któe podaliśmy podpisując umowę na internet, kwestia dogadania się i nas mają na widelcu. Więc koniec żalów chyba, zachlać mordę na zapas przed wysokim sezonem i wracamy do starej biedy. Można zmienić pracodawcę ale to nic nie zmieni bo zmiana jest potrzebna w umysłach naszych właścicieli i panów, żeby uznali nas za ludzi a nie roboty. pa

Pomocna?
Tak11Nie2
anonim
 Opinia
@znudzony 08.07.2019 11:55

No ale do kogo masz pretensje, że nie masz kwalifikacji?

Pomocna?
Tak3Nie3
Inżynier bsh
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@znudzony 08.07.2019 11:55

Bardzo ładnie, rzeczowo i kulturalnie to ująłes. Szacun dla Ciebie

Pomocna?
Tak3Nie3
Endrju
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Inżynier bsh 10.07.2019 23:23

A wiesz, że samemu sobie odpisywać na posty, nie świadczy najlepiej o tobie?

Pomocna?
Tak5Nie2
Endrju
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

No wyjątkowy. Nie ma kwalifikacji i płacze, że ich nie ma...

Pomocna?
Tak3Nie2
J. Ka
 Opinia
@Pracownik 06.07.2019 18:42

7 dni w tyg. pracowałaś /eś a to ciekawe po ja też tam pracuje i jakoś nie przypominam sobie żebym była w niedziele w pracy. Bzdury wypisujesz i tyle. Nie wyszło ci dlatego jesteś nie zadowolona.

Pomocna?
TakNie3
Bonzo
 Opinia
@J. Ka 17.07.2019 07:00

Nie dodał, że temat nie dotyczy biura. jak wy odpalacie grilla w weekend to na produkcji ludzie tyrają.

Pomocna?
Tak4Nie
XXX
 Opinia
@J. Ka 17.07.2019 07:00

Ty tam jesteś zatrudniona,a pracujemy my,i niestety w niedziele też.Takie jest właśnie pojęcie pracowników nieprodukcyjnych o tym co w zakładzie się dzieje.

Pomocna?
Tak6Nie
Pracownik montażu
 Opinia
@Endrju 15.07.2019 07:03

Inżynierku ty lepiej siedz w kanciapie i korzystaj z klimy bo nie wiadomo jak długo twoja prelekcja jeszcze potrwa wielce uczony

Pomocna?
Tak4Nie
Olo
 Opinia
@Pracownik montażu 18.07.2019 05:59

Proponuję żeby w soboty linie obsadzać samymi inżynierami.Jako ta bardziej świadoma część załogi zrobią 100% normy,oczywiście bez błędów,a przy okazji będą wiedzieli co usprawnić,żeby w kolejną sobotę osiągnąć jeszcze lepsze wyniki,i zawstydzić nas prostaczków.

Pomocna?
Tak4Nie
Były
 Opinia

Praca dla desperatow, zero szkoleń, zero wyjaśnienia czegokolwiek. "Stój tutaj i zapier...." Ludzi traktują gorzej jaj bydleta hodowlane, wyzysk. Nie idźcie tam dla własnego zdrowia psychicznego i fizycznego.

Pomocna?
Tak16Nie
Anonim
 Opinia

Coraz głośniej o podwyżkach które na dniach mają się pojawić, podobno mają być 2, jedna inflacyjna, druga umiejętnościowa. Inflacyjna 2%, umiejętnościowa? No właśnie i tu jest klin, bo jeżeli będzie ona polegała na opini koordynatora, to lizusy którzy pracują na najłatwiejszych stanowiskach dostaną najwyższą ocenę (czyt. podwyżkę), jeżeli na grafiku, wtedy byłoby najsprawiedliwiej. Tylko znając nygustwo w tej firmie, nikt z HR nie ruszy 4 liter by przyjrzeć co i jak zrobić by było sprawiedliwie, tylko wyślą pismo do koordynatorów, a to spowoduje że najwyższe podwyżki dostaną ci co im się nie należą, a ci co im się należą dostaną jakieś ochłapy.

Pomocna?
Tak11Nie3
Nils
 Opinia
@Anonim 28.06.2019 06:35

Rozumiem, że ty należysz do grupy której się należy, ale zapewne niedobry koordynator da ci ochłap, a nie podwyżkę, bo masz honor i nie liżesz? Dobrze zrozumiałem?

Pomocna?
Tak7Nie
Anonim
 Opinia
@Nils 28.06.2019 10:16

Dobrze rozumiesz, lizanie to nie w moim stylu a pewnie będę sprowadzony do poziomu kolegów i lizusow od grania którzy nie ogarniaja większości stanowisk.

Pomocna?
Tak3Nie
Olo
 Opinia
@Anonim 03.07.2019 06:54

Ale żeś mnie teraz zaimponował...

Pomocna?
Tak4Nie
Janusz
 Opinia
@Anonim 28.06.2019 06:35

Nieważne że co kilka miesięcy rzucają cię na inny obszar,bo taka jest potrzeba sezonowa,i żaden koordynator czy kierownik max.podwyżki ci nie da ,bo jesteś nie od niego.Za to musisz umieć wszędzie wszystko,i jeszcze szkolić zielonych z zaprzyjaźnionego kraju.

Pomocna?
Tak5Nie
Anonim
 Opinia
@Janusz 03.07.2019 12:52

To, to, już w ogóle temat rzeka.

Pomocna?
Tak3Nie
Janusz
 Opinia

Widzę że negatywne opinie zostały wykasowane.I tak się w BSH rozwiązuje wszystkie problemy.Zdecydowanie odradzam pracę w tej instytucji.

Pomocna?
Tak9Nie2
Anonim
 Opinia

Produkcja produkcją a co w transporcie? Patologia na maxa, na liniach liczy się cyfra na transporcie procesy, wymagają robienia wedle standardów mimo że to niewykonalne, co trochę łamiąc standardy dowożone są części na linie przez wózkowych lub zabierane przez milkruniste podwójnie. Łamanie standardów grozi konsekwencjami, ale koordynator każe. Wózki co trochę się mijają prawie obcierając o siebie, wożony towar przy obecnych wymogach jest na granicy wypadku/kolizji. Oczywiście 2 pseudo logistyczki do spółki z pseudo logistykiem problemu nie widzi w procesach tylko w leniwych ludziach. Jeden wypadek i już milkrun z klt zamyka drogę gdy się ładuje hamując ruch który już po godzinie ma plecy, ale jest wszystko ok, papier i komputer wszystko przyjmie. kierownik transportu co trochę niektórym coś obiecał, coś uzgodnił a nic nie wyszło i wielu z dobrych fachowców poszło z tego zakładu. Gdy ludzie zgłaszają problemu stanowczo pseudo logistykom zaraz po skargach z ich strony do koordynatora mają zmianę stanowisk. Patologia goni patologie i nawet jak widzisz że wprowadzony proces jest maksymalizacją pracy zamiast optymalizacją to słyszysz że taki jest proces zatwierdzony i tak masz pracować, jak nie pasuje, są z tego zakładu wyjścia, jedno od Lodowej drugie od Ossendowskiego. Nie interesuje ich że to ty pracujesz na tym stanowisku, że jedna pinda z drugą nigdy w wózku nie siedziały i nie mają pojęcia o tej pracy, że wiesz że tak by moglo to usprawnić pracę, wydajność, atmosferę, bezpieczeństwo - oni capneli kasę za proces i wciskają go na siłę że jest ok, większość z tych procesów nawet koordynatorzy wyśmiewają, ale gdy przychodzi poranna zmiana, wszystko jest zapinane na siłę na ostatni guzik by wyglądało na cacy. Kolejny idiotyzm, nowo mianowani koordynatorzy i ich zastępcy, pupilki co wyglądają za zagubione dzieci w lesie, latają jakby ich prąd popieścił bo nie ogarniają nic, wieczne pretensje do wszystkich gdy coś źle zostanie zrobione, chodzą i gadają jakby już dyrektorami byli. Eh szkoda gadać tylu naprawdę dobrych ludzi odeszło że niedługo same zielone koszulki będą na tym zakładzie, po nowym roku nie zdziwię się jak będzie pustostan. No i wiadomo my pracujemy kilka lat i mamy mniejsza podstawę niż co przychodzą, BA!~nawet agencyjni co przechodzą na b/s/h dostają oferty o 100 zł niższe niż nowi. Normalnie komedia. Z tego co wiem wielu czeka na tą premię której ma nie być jak prawie co roku, jak jej naprawdę nie będzie to z wypowiedzeń będą mogli sobie książkę zrobić.

Pomocna?
Tak52Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
odpanonim
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Naprawdę zastanawiające jest to, że taka firma nie może sobie poradzić z problemami, które ewidentnie generują się przez złe procesy , systemy.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@odpanonim 10.11.2018 10:07

Oni mają problem z tym że ludzi traktują jak bydło nie doceniają pracowników z dużym stażem za to wspierają pracowników którzy nie mają doświadczenia i wiedzy ale za to znakomicie donoszą i klepią po plecach druga sprawa że takie osoby są odpowiedzialni za tworzenie procesów i systemów i takie same osoby są od pilnowania. I wprowadzania w życie tych zmian i albo zaczną płacić w transporcie odpowiednią kasę za znoszenie tego syfu ciągłej gonitwy niezgodnej z procesami ciągłego słuchania że inne procesy nie są wykonywane ale tego że podczas nadganiania są łamane standardy tego nie widzą ciagłe tolerowanie wprodzanyh zmian które utrudniają i komplikują pracę ciągłe słuchanie ludzi bez doświadczenia i wiedzy ciągłego słuchania że jak nie przyjdziesz w sobotę w niedziele i na nadgodziny to dostaniesz milkrana dożywotnio albo nie dostaniesz premi podwyżki albo nie przedłużą ci umowy to dopiero zobaczą co to znaczy mieć problem znając życie może ktoś przeczyta z tych gamoni na górze to podpowiem tyko kasa was uratuje bo doświadczonych ludzi nie ściągniecie i nie zatrzymacie bez tego 4000 netto za normę godzin każda nadgodzinach w tygodniu 100% każda sobota 100% i każda niedziela 200% które zabraliście i dotakowo każdy wprowadzany proces ma być konsultowany z pracownikami którzy będą tam pracować a nie z tym co robi procesy oni w ogóle nie mają o tym pojęcia i zależy im i z tego są rozliczenia żeby to przepchnąć ani z koordynatorami którzy mają gdzieś ludzi i przepchną wszystko byle nie robić problemów a no i na zebraniu pan Marcin R. Powiedział że on w sprawie podwyżek i premi bierze pod uwagę oceny i opinie koordynatorów bo oni wiedzą jak pracownik pracuje to do informacji Panie Marcinie nie wiedzą jak pracownicy pracują i premi podwyżek używają żeby coś wymusić a jak nie osiągną celu to podwyżki i premi niema ale za to. Taki pracownik ma gorsze stanowisko brak pomocy od takiego przełożonego no i jeszcze informacja do pana że ten to robi problemy nie przychodzi robi błędy a pan w to wszystko wierzy a to wszystko mija się z prawdą Miłego dnia

Pomocna?
Tak25Nie
Nikt
 Opinia
@odpanonim 10.11.2018 10:07

Przez złych ludzi się generuja , nie ma zlego procesu.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Nikt 17.11.2018 12:54

Chyba kolego nie pracowałeś na magazynie na ossendowskiego

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kiepski
 Opinia
@odpanonim 10.11.2018 10:07

....Procesy procesami systemowymi......ale to brak kompetencji osób ....w poszczególnych dzałach......Ja się temu nie dziwię...bo w BSH...przyjęto kryteria w doborze osób np...Koordynatorów.....im głupszy tym lepszy......więc z tego to wynika....I z drugiej strony oni boją się osób które posiadają wieloletni staż ..oraz doświadczenie nabyte w innych firmach...a takich pozostało już na prawdę nie wielu...Wiec gadają głupoty...typu..Miele ..że musi się sprawdzić na Polskim rynku jako pracodawca....haaaaaaa......Firma MIELE..została założona w 1899...przez Reinhard Zinkann.....a Bosh...w 1887.....w tym roku było wypuszczone produkty mechaniki precyzyjnej...Wiec taka to jest różnica historyczna .....A w perspektywie czasowej i płacowa...oraz socjalna.....

Pomocna?
Tak8Nie1
Nowy
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Pracuje od niedawna w B/S/H na Wedmanowej (suszarki). Atmosfera nie jest taka zła, ale pracownicy to zbieranina z łapanki - Ukraińcy, którzy mają wszystko gdzieś, bo i tak niedługo wyjadą, słabo wykształceni młodzi. którzy mają duże trudności w wykonywaniu jakichkolwiek poleceń, ludzie w podeszłym wieku, którzy stracili pracę i nie mogą znależć nic innego... Mnie przyjęto nie pytając prawie o nic, moje dotychczasowe doświadczenie zawodowe nie miało żadnego znaczenia. Jeżeli chcesz pracować i nie przejmować się BHP, godzinami nadliczbowymi, dziwnymi kolegami w pracy, dziwnymi procedurami, i wieloma innymi bzdurami, które widzisz codziennie to jest to odpowiedni zakład pracy dla Ciebie. Mam duże doświadczenie w pracy w firmach produkcyjnych i widać od razu błędy w postępowaniu. Brak jest doświadczonych osób, które zrobiły by porządek w procedurach. Widać raczej młodych, którzy staraja się wykazać czymś, a nie mają jeszcze wiedzy i doświadczenia. Wiele osób odejdzie w najbliższym czasie, bo jest spore niezadowolenie, ale nikogo to raczej nie obchodzi...

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jaskólka
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Jeszcze lepsze jest to że zaraz po przebudowie wiele razy mówiło się się jednej czy drugiej odpowiedzialnej za procesy, co mogło by usprawnić pracę to na początku niby przyjmowała do wiadomości ale nic się nie zmieniało, gdy któryś raz z rzędu ponawiałeś swoją propozycję to słyszałeś że jesteś jedyny który ma problem i nikt poza tobą się nie skarży mimo iż wszyscy co trochę z naszej zmiany zwracali im uwagi. Kompletny brak słuchania ludzi wykonujących pracę prawie 7 dni w tygodniu. Ludzie na palarniach z innych działów bluźnią niemiłosiernie na procesy ale tylko ty jesteś niby jedyny, w konsultacji z innymi zmianami jest ten sam problem i ta sama gadka. O ile jeszcze na początku podchodziły obie i się pytały na temat pracy to dziś już żadna nie podchodzi, omijają pracownika szerokim łukiem i rozmawiają tylko z koordynatorami którzy i tak powtarzają im bezsens większości procesów. Obserwują z daleka niby jak my pracujemy i zaraz widać jak stoją kilka metrów od pracowników i tam skarży się koordynatorowi że ten czy ten nie robi wedle jej ustaleń. Druga sprawa, pewne procesy były prowadzone eksperymentalnie i po jakimś czasie wchodziły w życie w postaci OPLek bez konsultacji z pracownikami, tylko na podstawie obserwacji np: jednogodzinnej, dziś z dnia na dzień jest coś zmieniane i co było wczoraj, dziś już nie obowiązuje bo jest od dziś nowa OPLka. Oczywiście to wszystko ma na celu zwiększenie wydajności pracy, bo pracownik jak ma czas zajrzeć do telefonu, to może dodatkowo zrobić to czy owo. Na szczęście to nie zostało wprowadzone ale szły nawet słuchy że gdy wózkowy ma chwilę przerwy np: minutę, dwie czy 3 to w tym czasie może wyczyścić wózek, (dach, wnętrze, zetrzeć kurze itp). Obecnie ruszyła 4 linia i to przypomina komedię, większość się non stop denerwuje bo jedne drugiego blokuje, towar porozstawiany jest tak na magazynie że czasem by go pobrać pracownik jest zależny od życzliwości drugiego, tylko jak tą życzliwość uzyskać jak on po drodze stał w korku, gdzie go nikt nie przepuścił twierdząc że nadgania czas bo ma plecy, i teraz i on ma plecy i goni a tu jakiś wózkowy prosi go by poczekał jak on sięgnie towar, w między czasie na dole pickerzy czekają na ten towar bo zaraz inni z lini milkruniści wrócą i nie będzie co im załadować. Taka paranoja panuje w zakładzie. Co trochę ludzie się kłócą bo każdemu się spieszy. Brak ludzi załatwia się robieniem z 3 stanowisk 2, a standardy i czas na wykonanie określonej pracy pozostaje bez zmian. Wieczne skargi logistyków do kierownika powoduje że kierownik idzie zj****ć koordynatora, po czym koordynator j****e ciebie nie słuchając co masz do powiedzenia bo takie są standardy i tak masz pracować. Co do BHP to kolega wyżej napisał jak to wygląda a ja jeszcze dodam bezsens w postaci "gdzie wypadek to dokładnie w tym i tylko tym miejscu jest coś zmieniane (na niekorzyść wszystkich) niby dla bezpieczeństwa (jak wypadek przy mijaniu milkruna z klt gdzie wózkowy mijając wychodzącego z milkruna kierowcę, najechał mu na szczęście tyko na kant buta co poskutkowało blokadą drogi na tym odcinku) w momencie gdzie na pozostałych 95% zakładu milkruniści mijają się z pracującymi wózkowymi i jest ok bo "jeszcze" nic w tym akurat miejscu się nie stało.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Sprawa premii świątecznej też jest interesująca, przez ostatnie lata było to zawsze 2tyś brutto, teraz niedawno był mail że wbrew opiniom negatywnym w zakładzie jak i na forach internetowych zakład ma się bardzo dobrze i nie ma się co martwić a premia w tym roku w zależności od wielu chorych czynników maksymalnie ma wynieść 1200 zł. Więc jak to rozumieć? Skoro jest dobrze to tylko pokazuje gdzie ma się pracowników, bo na pewno biuro i góra swoje dostaną a pracownicy? Kto by się nimi przejmował. Trzeba będzie szukać nowej pracy.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Po ostatnich wpisach na zakładzie rozpoczęło się dochodzenie kto tutaj się produkuje pojawiły się też głosy od zastępców że zostali źle ocenieni ich zdaniem to do informacji zastępców i koordynatorów ostatnio mianowanych dostaliście awans tylko dlatego że macie ludzi w (usunięte przez administratora) nie macie własnego zdania albo donosicie i wchodzicie w (usunięte przez administratora) komu popadnie takie teraz są kryteria na te stanowiska dlatego się nie dziwię że ludzie mają o was takie zdanie ludzie z odpowiednim doświadczeniem wiedzą i własnym zdaniem i dbających o pracowników nie mają szansy taka polityka rządzenia pana Marcina R Ryba psuje się od głowy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim2
 Opinia
@Darek 25.11.2018 10:14

Darku, to że jest dobrze to kierownicy działu muszą mówić . Za to im płacą i chyba tylko za to . Bo jak widać nic nie można zmienić w funkcjonowaniu firmy. Dlatego Oni twierdzą, że białe jest białe a czarne jest czarne... Większość z nich to przypadek lub zasiedzenie w firmie. Bujają się tak na tych stanowiskach od wypłaty do wypłaty i tylko modlą się, żeby nic się nie stało bo wtedy coś trzeba zrobić :). A jak jest spokój to już jakoś to będzie. Firma wg. słupków i tabel excela ma się dobrze i zobaczysz jak załadunki na wagony ruszą z Jędrzejowskiej i nowa fabryka, będzie jeszcze lepiej na słupkach. Ale jak zerkniesz w jakość, pracochłonność i opinie ludzi to już będzie bardzo słabo... Takie ilości jakie będą w obrocie wymagają zmiany mentalności i przystosowania procesu od nowa a w szczególności zabezpieczenia pracownika i dobrego systemu pracy. Ale jak to w BSH wszystko jest robione od (usunięte przez administratora) strony, za chwile się okaże, że kolejna nowa lokalizacja a proces jak w średniowieczu bo inaczej się nie da.... i znowu będzie tzw: twenty four seven.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik transportu
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Droga człowieczeństwa jest bardzo ciężka gdyż tylko cienka linia dzieli cię od (usunięte przez administratora)Większość nowo mianowanych spaliła się już na samym początku, czy to w transporcie czy lini produkcyjnej. Oni nawet nie zdają sobie sprawy jak ludzie ich obgadują i mają za dno, że wcześniej kolega a teraz to po prostu fra**er bo za kilkaset zł stał się narzędziem systemu. Ile razu wielu narzekało na wiele i co by nie zmienili w tej firmie a dziś robią to na co kiedyś narzekali bo mają jakiś dodatek i zamiast robić to pilnują na straży bezsensowności. Każdy z chłopaków na wstępie się przywita, coś zagada ale to tylko kurtyna by nie pokazać co się o nich sądzi bo teraz mają taką możliwość i mogą cię tak (usunięte przez administratora) że już w ogóle odechce ci się tej pracy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Pracuję od lat, interesujący jest też 5-dniowy system pracy w tym zakładzie. Składa się z 3 zmian, system zmian leci do tyłu więc nocka, popołudnie, ranek. Nocna zmiana od niedz-pt 22-6 (6dni), popołudniowa niedz-sob 14-22 (7dni), ranna pn-sob 6-14 (6 dni). Obecność w dni robocze obowiązkowa w soboty i niedziele dobrowolna. Z tą dobrowolnością jest interesująco, bo prawo pracy mówi że masz się stawić do pracy w dzień wolny na pilną potrzebę pracodawcy - tylko jak ta potrzeba trwa pół roku to co? B/S/H sobie opracowało wspaniały system grafików cotygodniowych w których bite co tydzień są zawarte dni wolne jako pilna potrzeba. Niby płatne 100% za niedziele i 120zł brutto (od niedawna) + dzień do odbioru za sobotę. Przyjść czy ci się podoba czy nie masz i kropka, pracownikom B/S/H wydaje się polecenia służbowe grożąc wszystkim co tylko możliwe, pracownikom leasingowym nie przedłużeniem umowy. Jak wyżej padło już w jednej odpowiedzi każda nieobecność skutkuje zaniżeniem oceny, zaniżeniem podwyżki, pozbawieniem premii (teraz premie są od standardów/procesów, pracy bhp, więc idąc do kibla zdejmiesz kask by go zostawić, będąc w obszarze w którym jest wymagany, już otrzymujesz notatkę która pozbawia cię premii, złamiesz standard/proces po premii). W sumie masz więc weekendy tylko 32 godzinne i w zależności od tego jaką zmianą zaczniesz miesiąc masz cały wolny tylko jeden dzień w miesiącu, przy odrobinie szczęścia 2 (zmiana z popołudnia na ranki gdy wypada cała niedziela wolna). Pozdrawiam

Pomocna?
Tak15Nie
Anonim 3
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

No tak to teraz wygląda że z fachowej i doświadczonej kadry tylko kilka osób pozostało, które też mocno zastanawiają się czy ma to sens nadal pracować w takiej patologii. Po najbliższej wypłacie premią się okaże.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

-7, odczuwalna - 13. Z hali na dwór co trochę wyjeżdżają milkruny które nie dość że otwierają rampe to załączają dmuchawy które całe zimno z dworu wdmuchuje na hale. Wszyscy staramy się jeździć dookoła bo tam po prostu Syberia panuje. Ale firma zaopatrzyla pracowników w bluzy polarowe i git. Współczuję tym co ich tam ładują, zziębnięci w czapkach stoją na straży, ciekawe za ile w takich warunkach wylądują na l4

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Usłyszałem że ładnie piszą o transporcie więc mimo iż od niedawna nie pracuję, to wtrącę swoje 3 grosze. Powód mojej rezygnacji w dużej mierze spowodowany był brakiem zainteresowania ze strony koordynatorów brakiem rotacji. Wiele razy zgłaszałem to koordynatorowi ale po prostu mnie zbywał jakimś durnym tłumaczeniem. Cwaniacy ze wszystkich działów magazynu jak posadzili kogoś na milkruna to tyrałeś tam dożywotnio, rotacje jakie miałeś to i tak zawsze był milkrun lub szykowanie, skok z 1 lini na 2 i tak bezustannie. Na wózkach same pupilki. Dość ciekawie to wygląda gdy młodzi po 20/25 lat jeżdżą wózkami, a ludzie od 35-50+ zapierdzielają na magazynie czy milkrunie. Koordynatorzy lewusy (nie wszyscy oczywiście), taki system sobie opracowali że jak gdzieś cię nauczą to tam zostawią bo nie spartolisz roboty i głowę mają spokojną. Znam przypadki gdzie ludzie lata byli na milkrun/magazyn a inni z ulicy wchodzili na wózek. Taka polityka w tej firmie stosowana jest po dziś dzień.

Pomocna?
Tak7Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Raj na ziemi
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Sytuacja obowiązków w tej firmie jest tragiczna, wszystko jest na twojej głowie, za wszystko tylko ty odpowiadasz praktycznie bo w teorii to wiele nie należy do twoich obowiązków ale twoi przełożeni jak powstanie problem przychodzą i trują ci wmawiając że to twoja wina (nawet się notatki za rzeczy które nie należą do twoich obowiązków, zdarzały). Teraz co trochę ktoś rezygnuje bo ma dość tyrania za 2 a dostawiania wypłaty za 1, jak to określone zostało patologii, wiecznej gonitwy i ciągłego słuchania że cokolwiek nie zrobisz musisz się bardziej postarać. Sam osobiście miałem niejednokrotnie awanturę od przełożonego za niedopełnienie obowiązków które teoretycznie nie do mnie należą ale chyba do niego właśnie. Cokolwiek nie zrobisz zawsze winny jesteś TY! Notatka goni notatkę, pretensje narastają, gonitwa trwa, aż skończy się to źle. Słyszałem kiedyś jak ktoś mówił o tym że na lini ktoś dostał pochwałę. Pamiętam że wszyscy w szoku byliśmy. Gdy zapytałem swojego przełożonego ile wystawił za swojej kadencji notatek to machnął tylko ręką bo kto by to zliczył, natomiast na pytanie ile pochwał? Zdziwiony zapytał "CZEGO"? Taki to zakład, gdy pracujesz za dwóch, gdy wykryjesz błędy zapobiegające postojom, gdy nadgonisz, cokolwiek nie zrobisz dodatkowo, nikt cię nie pochwali, nikt nie powie dziękuję, to twoja praca i od tego jesteś (mimo że to nadal nie należy do twoich obowiązków), każdy traktuje to jako normalność bo gdybyś tego nie zrobił to dostałbyś opierdziel od koordynatora, jego zastępcy, innych osób które przez następne dni by ci przypominały "ten błąd" a spróbuj zanegować to w następnym tygodniu masz najgorsze stanowisko i jeszcze notatkę dostaniesz.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
on
 Opinia
@Raj na ziemi 01.12.2018 16:29

To, że kierownicy zrzucają swoje obowiązki na innych to norma i nic nowego. Ale jeżeli sami tego nie potrafią to ktoś to musi zrobić. Teraz pomyśl opisałeś patologiczną sytuacje, na jakiej podstawie kierownik wystawi roczną ocenę pracownika? Nie na podstawie tego co robisz i jak wg. Zakresu obowiązków, tylko bedzie pamiętać to, że nie chciałeś lub źle zrobiłeś coś co nie należy do Ciebie...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Ciekawi mnie jakie kryteria są brane pod uwagę przy przyjmowaniu osób z leasingu na firmę. Bo widzę że wiele osób które pracują długo i potrafią pracować na praktycznie wszystkich stanowiskach nadal są na leasingu, natomiast na firmę od jakiegoś czasu już przechodzą ludzie którzy umieją w zasadzie jedno stanowisko (rotują ich tylko z obsługi jednej lini na inną ale wszystko to samo).

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Z najnowszych informacji potwierdzonych, firma przegrała/straciła gruby kontrakt czy zamówienie więc od stycznia maja być tylko 2 zmiany. Jak łatwo policzyć 1/3 zakładu do wywalenia więc na start pójdą wszyscy leasingowcy i formowi pracownicy na okresie próbnym.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonimus
 Opinia
@Anonim 04.12.2018 15:47

A czy to nie jest skutkiem wygasania sezonu? No i za chwile będzie uruchomiona nowa fabryka więc ludzie będą potrzebni ...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Konrad
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Moim zdaniem ci logistycy co tak zwalili pół zakładu i każdego dnia udowadniają że nie mają kompletnie pojęcia o tym za co odpowiadają, są definitywnie do zwolnienia. Ewentualnie 2 antypiękności z dołu mogliby przenieść do sodexo do czyszczenia garów, tam mogliby swoje procesy i standardy wprowadzać, a giganta naszego z góry do Roki żeby też poprawił "bezpieczeństwo" operowania szczotką.

Pomocna?
Tak6Nie
Anonim
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

Jeszcze warto dodać o nadgorliwych milkrunistach, teoretycznie mają jeździć co 15 minut i kropka - to w teorii, a w praktyce jeżdżą co 10 nawet jak ich nie zblokują, biegając prawie wykładają towar, przyjeżdżają zmiana wózków i znów. Dlaczego? Bo linia nadgania, bo zaraz będzie pusto, i tak dalej i tak dalej. Żaden prawie standardów się nie trzyma bo nie chce mieć ochrzanu od koordynatora, tylko ja się pytam jaki ochrzan? Skoro jest wyraźnie napisane co 15 minut, to ma być co 15 minut. Było mówione że linie nie nadganiają więc macie mieć wywalone, jak stanie nic wam nie grozi bo jeździcie zgodnie ze standardami, a jak koordynator powie wam weźcie 60 następnym kursem to się nie gódźcie, to jest wbrew standardom. Jak coś się by stało, coś by wypadło bo wózek obładowany to wierzcie mi że kordek wyprze się tego i będzie wasza wina że złamaliście procesy. Ganiając w chaosie też ryzykujecie bo będzie wasza wina. Notatki nie dostaniecie za jazdę zgodnie ze standardami, lub odmowę pobrania podwójnie bo to też jest niezgodne ze standardami. Jak linie z -50 wyjdą na 0 i się dopatrzą to zaraz podniosą normę i już cały czas będziecie ganiać. Zrozumcie że takie postępowanie jednostki tylko działa na szkodę ogółu, bo jeden z drugim zaraz pójdzie z tego zakładu a norma zwiększona pozostanie.

Pomocna?
Tak8Nie
Anonymus
 Opinia
@Anonim 08.11.2018 07:01

B/S/H Bull Shit Holding

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@Anonymus 13.12.2018 12:22

Pracuję od niedawna i ale ogólny staż pracy mam dość pokaźny i jeszcze takich cyrków nie widziałem w żadnej swojej pracy. Po rozmowie ze stałymi pracownikami to aż dziw bierze że nikt kompletnie nie interesuje się tym co w tej firmie się dzieje. Koordynatorzy najchętniej by na bajerach czas spędzali, co mają jakąś robotę do wykonania wysługują się zastępcami, którzy narzekając na cały świat i wszystkich dookoła z fochem podejmują się wyznaczonym im zadaniom, bo przecież oni też najchętniej by na bajerach czas spędzali a to wyganiają ich do "pracy" która jest po prostu śmieszna ale muszą się ruszyć. To samo na nadgodzinach, normalni pracownicy (i niektórzy zastępcy, bardzo rzadko ale podobno się zdarza że i koordynator) zapierdzielają normalnie, a większość zastępców i koordynatorzy najchętniej oczywiście na zmianach nocnych (płacone 100%) siedzą na (usunięte przez administratora) i kompletnie nic nie robią, spacerują sobie i tu trochę pogadają, tam pogadają, nikt im uwagi nie zwróci bo za chwilę nasi pójdą głupa jarać do nich jak będzie ich nocna zmiana. Z biura nikogo nie ma, kierownictwa też nie, więc 0 kontroli, my zapierdzielamy a ci sobie na telefonikach siedzą i naciągają zakład na straty.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
z-ca
 Opinia
@anonim 18.12.2018 16:34

Widzę że pada wiele oskarżeń, sam osobiście reprezentuję drugą stronę i nie chcę być wrzucany do jednego worka a dokładnie wiem co macie na myśli, więc może pora rzucić konkretne nazwiska? Może to coś zmieni.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
big bag
 Opinia
@z-ca 19.12.2018 16:35

Jeżeli jesteś ta druga strona to powinieneś wiedzieć ,że oskarżenia jak to nazwałeś po nazwisku na forum nie są dozwolone i niezgodne. Uczą tego na szkoleniach bsh. Generalnie chodzi o pokazanie panujacych patologii tej firmy. Której jakimś cudem kierujacy nie widzą. Rutyna, zawieszenie,zasiedzenie czy przeświadczenie o swojej wspaniałości powodują ślepotę. Nie wiem...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@z-ca 19.12.2018 16:35

Spokojnie, jak się nic nie zmieni to w końcu pewnie padną konkretne nazwiska i przykłady, myślę że ludzie czekają na jakąś reakcję na tą patologie. To jak sądzę forma ostrzeżenia że poza ich oczami (kierownictwa) dzieje się źle, nikt nie interesuję się zdaniem pracowników i ma gdzieś co mają do powiedzenia. Bo robota nie jest zła, tylko źle zorganizowana i zależna od bezsensownych procesów wymyślonych przez ludzi nie mających w ogóle pojęcia o tej pracy. A tak, koordynatorzy by się nie tłumaczyć nie zgłaszają problemów od pracowników, logistycy po rozmowie z pracownikami nie zgłaszają problemów i kierownictwo myśli że wszystko jest ok. A NIE JEST !!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
 Opinia
@Anonim 21.12.2018 15:58

Jak najbardziej zgadzam się z powyższymi opiniami.To co się ostatnio dzieje w tej w firmie to istny dramat linia montażowa zapiernicza ze nie mam możliwości się wyrobienia. Koordynatorom zgłasza się problem to nie wiadomo czy informują o problemie przełożonych wyżej co się dzieje.Pewnie jak zawsze myślą że pracownik wyolbrzymia całą sytuację. Najlepiej jak by mieli takich pracowników co nic by się nie odzywali i robili co im każą. Pracownik który coś mam mądrego do powiedzenia i się nie zgadza z ich wymysłami to tzw (buntownik). Potem za karę zostaje wrzucony na najgorsze stanowisko na kilka tygodni aby taki delikwent ucichłi i nabrał rozumu. Najzabawniejsze są audyt w tej firmie ( ranna zmiana) koordynatorzy chodzą wtedy jak poszczeleni żeby wszystko robić według pseudo standardów. Kiedyś jak byli normalni koordynatorzy to umieli tupnąć nogą i powiedzieć że np ten proces nie ma sensu, a teraz banda oszołomów siedzi i tylko wszystko klepie jak leci bo woli o swoje 4 litery zadbać niż co kolwiek się odezwać. Ciekawe jak by się tak zamienili miejscami z pracownikiem czy też by byli tacy szczęśliwi. A nie siedzą tylko i narzekają jak się o coś ich poprosi żeby zrobili . Niestety pracownik jest na przegranej pozycji ponieważ kierownictwo zna tylko ich wersję wydarzeń a potem, ( panie kierowniku Co ja mogę zrobić? takich niestety mamy ludzi). I tak w kółko.

Pomocna?
Tak8Nie
Natalia S.
 Opinia
@123 23.12.2018 18:34

A to gdzie się podziali ci normalni koordynatorzy którzy byli kiedyś?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
 Opinia
@Natalia S. 04.01.2019 07:55

Zwolnili się lub zostali zwolnieni przez kierownictwo ? Nie wolno mieć innego zdania niż miłościwie panujący ale nic niewiedzący ? Tak można wydedukować z wszelkich wpisów , tylko czy to także prawda ? Same niewiadome w tej firmie :-(.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Natalia S. 04.01.2019 07:55

Każdy który ma swoje zdanie jest konfliktowym pracownikiem (bez znaczenia szczebla) dla osoby wyżej, sam wielokrotnie słyszałem że problem który mam, mam go sobie rozwiązać sam i mam go nie zgłaszać bo wtedy koordynator musi ten problem przedstawić wyżej i się z niego tłumaczyć. Teraz mamy nowy rok i szykują się wielkie zmiany. Od lutego mają być tylko 2 zmiany więc 1/3 zakładu do zwolnienia, nowo wybrani PO (koordynatorzy) i ich nowo wybrani zastępcy są zesrani i walą rekord za rekordem produkcji/transportu że robią po +50 na liniach i protesty pracowników mają w (usunięte przez administratora) normy też o standardach nie wspominając. Boją się degradacji do zwykłego pracownika i starają się przypodobać kosztem pracowników, górze, a nawet jak degradacja nadejdzie to w końcu wysoki sezon powróci i znów będzie zapotrzebowanie na na te stanowiska. Ci co się buntują, straszeni są konsekwencjami a nawet zwolnieniem. Nawet jedna osoba gdy odmówiła podpisania notatki za niewypełnienie polecenia przełożonego, została powiadomiona że długo nie popracuje, gdy poszła ta osoba do głównego kierownika z tym problemem, kierownik ją zbył że nie ma czasu i ochrzanił koordynatora że ludzi nie umie sobie podporządkować i mu tyłek zawracają. A przecież chodzi o to że koordynator nakazuje łamanie przepisów i standardów pracy na zakładzie !!! Ale pan W też ma gdzieś ludzi co niejeden raz już pokazał dobitnie, żadnego sprzeciwu nie toleruje, żadnego narzekania również. W tym zakładzie masz po prostu wykonywać polecenia które są narzucane odgórnie, od najwyższego szczebla aż po pracownika, wszystko tylko na gębę, nieformalnie, bo oczywiście pod wszystkimi standardami i procesami jest twój podpis więc w razie wypadku wina będzie tylko twoja, zakład jest zabezpieczony.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prtr
 Opinia
@Anonim 05.01.2019 18:34

Bo widzisz barany z milkrunów na leasingu (i nie tylko) w obawie że wylecą biegają jak poparzeni, kordki i ich pupilki to samo w obawie o stanowiska a efekt końcowy i tak będzie taki że nic to nie da. Po następne, zwiększając normę i pokazując że się da, barany nie biorą pod uwagę likwidacji 3 zmiany, nie mówiąc o sobotach czy niedzielach które pozwalały dorobić. Jeszcze trochę a za te same pieniądze wszyscy przez baranów będą robić 1.5 normy na jednej zmianie. Na górze tylko się cieszą i zacierają ręce bo za te oszczędności, nieźle pewnie im wpadnie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary pracownik BSH
 Opinia
@Nikt 17.11.2018 12:54

Niestety, ale procesy wymyślają osoby nie mające pojęcia o pracy w transporcie, czy na produkcji. Liczy się tylko czas i cyfra. O ergonomii zapomnij. Ktoś wymyśla głupią procedurę a później broni jej jak Częstochowy mimo, że inni udowadniają, że jest głupia i nieżyciowa.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Stary pracownik BSH 13.01.2019 18:14

Moim zdaniem potrzeba w tym zakładzie związków zawodowych. Teraz prawo pozwala założyć taki związek bez informowania zakładu o danych jego członków.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Anonim 05.03.2019 14:44

To byłby bardzo dobry pomysł, tylko brak ludzi z jajami by ten pomysł zrealizować. Wiele razy wokół pracowników podnoszony jest gorący temat obecnej sytuacji w firmie, większość z nich jak wierzyć w słowa, intensywnie poszukuje nowej pracy, gdyż obecne zarobki żałosne a możliwość dorobienia zrobiła się zerowa. Zakład i góra swoje mają, natomiast my wszyscy obecnie otrzymujemy tylko egzystencjonalne wypłaty, do tego przejstoje które nie są z naszej winy, zakład zamiast za nie zapłacić czyści pracowników z urlopów, jak ktoś nie ma, zakład z góry zakłada że jak nadejdą "kiedyś" soboty, to trzeba będzie to odrobić. Czy to zgodne z prawem? Może czas zrobić zbiorowy donos, bo nie oszukując się, jesteśmy okradani z naszych pieniędzy strasznie.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ktośty
 Opinia
@Pracownik 15.03.2019 02:19

Bo BSH jest dobrym płatnikiem dla kadry kierowniczej. Nigdzie w firmach nie widziałem tak ubogiego zakresu obowiązków a tak wysokich zarobków i dodatków dla kadry kierowniczej szczebla wyższego : kierownik magazynu , działu..., jak to się dzieje w BSH!

Pomocna?
Tak5Nie
Pnt
 Opinia
@ktośty 15.03.2019 05:49

Ogólnie po ostatnim wręcz żenujący spotkaniu z dyrektorem wiadomo już ze nic się nie poprawi. W transporcie jak było dno z mulem to teraz jeszcze okazało się że jest go z 5m. Nie wiem kto odpowiada za to wszystko ale naprawdę, pora się postawić. Ostatnie szkolenia wykazały że stopniowy wzrost produkcji Lini do 990 sztuk na zmianę że jesteśmy tylko czarnuchami dla nich. 13.5 minuty dla każdego transportu jest to po prostu niewykonalne według standardów jakich wymagają. Co więcej, wszyscy (bez wyjątków) koordynatorzy to wiedzą i się z tego śmieją ale polecenie odgórne. Patologia standardów nadal pracuje że swoim szefem Sebastianem, imbecylem który sobie grabi tak że w końcu się dorobi. Bo ludzie chcą pracować, chcą by ich szanowano, chcą by ich doceniano a narazie tylko dokładają pracy, ganiają, okradaja, straszą aż w końcu coś się stanie w tym wyścigu szczurów i jak coś pęknie to ktoś w końcu ucierpi.

Pomocna?
Tak8Nie
Anonim
 Opinia
@Pnt 04.04.2019 10:35

Dla ogólnie to jest chore, teraz robią postój zakładu, nas czyszczą z urlopów bez naszej zgody i pytania (nie wiem czy tak można), my jesteśmy gotowi do pracy, każdy może przyjść, zakład potrzebuje postoju więc chyba powinien płacić za to(usunięte przez administratora)Powoli zaczynają się przygotowania pod wysoki sezon, niektórzy zostali mianowani do awansu i wysłani na szkolenia, przydałoby się także kilka degradacji po pomyłkach z ostatnich awansów.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Zezowaty_ptak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Anonim 05.03.2019 14:44

Związków które dbają tylko o swoje stołki? Innych w PL nie ma.

Pomocna?
Tak3Nie
Sopel
 Opinia
@odpanonim 10.11.2018 10:07

Nie może sobie poradzić bo nie wie o problemach bo ludzie gadają między sobą a jak się zgłasza jakiś problem Panu N. To on to wpuszcza jednym uchem a drugim wypuszcza. Myśle że dyrektor o niczym nie wie

Pomocna?
Tak1Nie1
Pracownik
 Opinia

Nie wiem co masz do tych panów, moim zdaniem najbardziej kompetentne osoby w tej firmie, gdyby nie oni to ten zakład dawno by poszedł się j..... C.

Pomocna?
Tak1Nie4
Tron
 Opinia

Witam serdecznie Jak praca wozkowego Opłaca się tutaj spróbować czy raczej dać sobie spokój i szukać czegoś innego?

Pomocna?
Tak1Nie2
Sopel
 Opinia
@Tron 01.07.2019 10:44

To zależy gdzie byś trafił. Jak na rozładunki to spoko, reszta (usunięte przez administratora) niema czegoś takiego że jeździsz tylko wózkiem . Jeden dzień (usunięte przez administratora) jak na taśmie inny na linie i raz na jakiś czas wózkiem jak umiesz dobrze jeździć .

Pomocna?
TakNie1
Stefan
 Opinia

Ta firma to istny (usunięte przez administratora), nawet w najgorętsze dni gdzie na hali temperatura wynosiła 33-36 stopni nie została wprowadzona żadna dodatkowa przerwa bo po co. Przecież dodatkową przerwa tylko zależy od dobrej woli pracodawcy i na tym bazują Dla nich się liczy tylko cyfra nic więcej. Najważniejsze że biuro i dyro ma klimę. A banda białych murzynów niech zapitala w tym skwarze.Szkoda gadać ????

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik montażu
 Opinia
@Stefan 30.06.2019 21:44

Gdzie są te czasy gdzie panoszących gryzipiórków wywoziło się na tackach za zakład ponad połowa lizusów i pracodawców powinna się znalezść po drugiej stronie zakładu

Pomocna?
Tak2Nie
Anonim
 Opinia
@Stefan 30.06.2019 21:44

Ale najlepsze jest to że klima o której mowa (na lodowej) jest tak zamontowana że wychodzi na hale. Więc czy dyr, czy biuro czy nawet sodexo, dokładają ciepło ci bo tobie jest zimno. Mistrzostwo świata.

Pomocna?
Tak1Nie
Murzyn
 Opinia

jest zimno chodze w szaliku

Pomocna?
Tak1Nie1
Pracownik montażu
 Opinia

Widzę że świeże opinie są wykasowane czego zakład się boi prawdy na swój temat

Pomocna?
Tak3Nie1
Obserwator
 Opinia
@Pracownik montażu 28.06.2019 21:25

Są niżej nie są skasowane

Pomocna?
Tak3Nie1
Hsb
 Opinia
@Obserwator 29.06.2019 02:13

Nie ma , wykasowane zostały . To co niżej to nie to co bylo napisane.

Pomocna?
Tak1Nie2
Obserwator
 Opinia

To co widzę przeraża! Ludzie bez wiedzy i kompetencji zostają koordynatorami bo byli zastępcami a zastępcy kolejne dno pojęcie żadne ale głowa wysoko ale pamiętajcie kiedyś możecie wrócić na linie a wtedy jak będziecie patrzeć ludziom w oczy?Teraz wyżej sracie nic (usunięte przez administratora) macie. Ludzie gadają po kątach ale jak co do czego (usunięte przez administratora) Liżą. Słabe.

Pomocna?
Tak13Nie4
1
Omega
 Opinia
@Obserwator 19.06.2019 18:55

Mnie przeraża to, że miernoty które nic nie osiągają w tym zakładzie, bo są za słabe, mają pretensje do wszystkich o to, że są miernotami. Wszędzie widzą spiski i układy. mam do ciebie propozycję: ZOSTAŃ WZOROWYM KOORDYNATOREM !!! Daj przykład jak powinien taki koordynator wyglądać. Mądrości życzę.

Pomocna?
Tak4Nie5
Grycan
 Opinia
@Omega 21.06.2019 06:57

To , że ludzie są roszczeniowi , każdy chce dużo a od siebie niewiele daje to jedno ale drugie nie oszukujmy się. Jest trochę osób w BSH-owie , które są tam gdzie są przez koneksje, znajomości... To jakim kto ma być koordynatorem czy kierownikiem, czy czym tam jeszcze to raczej regulują wewnętrzne przepisy plus wartość dodana własna... Ja wiem jedno . Dla mnie czas, który spędziłem w BSH był czasem straconym. I nie żałuję odejścia z tej firmy...Dlatego zamiast biadoloć jak to tu jest źle szukajcie aż znajdziecie gdzieś indziej szczęście . Polecam.

Pomocna?
Tak11Nie
Zombi
 Opinia
@Grycan 21.06.2019 12:15

Moim stracony czasem nie był. Zarobiłem. Ale straciłem zdrowie. (usunięte przez administratora) Odbiło się to też na rodzinie. Odejście spóźnione, jak to już inni pisali. Obecnie wszystko na plus. Polecam i wam taki krok.

Pomocna?
Tak5Nie1
Obserwator
 Opinia
@Omega 21.06.2019 06:57

A Ty omega gdzie masz swoją alfe pewnie siedzisz w oszklonym chłodnym pomieszczeniu i czytasz forum

Pomocna?
Tak2Nie3
Sopel
 Opinia
@Grycan 21.06.2019 12:15

Dobrze zrobiłeś na naszej zmianie połowa szykuje się do odejścia z tej firmy bo koordynator nie nadaje się na to stanowisko

Pomocna?
Tak2Nie1
Sopel
 Opinia
@Obserwator 26.06.2019 23:19

Omega to pewnie jeden z tych nieudolnych pseudokierowników

Pomocna?
Tak3Nie
Obserwator
 Opinia
@Sopel 28.06.2019 16:31

Pewnie tak

Pomocna?
Tak2Nie
były po koordynatora
 Opinia

To ja też napiszę o Wedmanowej. Powiem wam, że miałem o koordynatorach zdanie identyczne jak wy. Los sprawił, że zostałem po koordynatora. Wytrwałem dwa sezony i moja psychika była w strzępach. Już podczas pierwszego, inaczej spojrzałem na "czarne koszulki". Ich pozycja, przypominała mi chłopców (no i panie) do bicia. Są między młotem, a kowadłem. Od kierowników, cały czas słyszą, że są przedstawicielami zakładu, a nie pracowników. Wymaga się od nich, wykonywania nawet najgłupszych poleceń. A polecenia niepopularne, to już w ogóle kierownicy zrzucają na koordynatorów, by siebie samych wybielić. Zgłoszenie jakiegokolwiek problemu, mija się z celem. Od GG usłyszałem kiedyś: "masz łeb i ch.j to kombinuj". Obecnie już nie pracuję w tym zakładzie. Jak ktoś już to tu pisał, również odszedłem za późno. Okazuje się, że można pracować za te same pieniądze, gdzie indziej, na ludzkich warunkach i nie pracując w weekendy. Można też mieć wymagających, ale normalnych przełożonych. W końcu można mieć życie prywatne. Czego i wam życzę. PS. jeżeli myślicie, że w Miele będzie lepiej to jesteście w błędzie. Artur został tam kierownikiem produkcji. Myślicie, że nie będzie wdrażał tam tematów którymi nasiąknął w BSH? Przecież, on nie ma kręgosłupa moralnego i ustawia się tak jak wiatr zawiej. Pamiętam jak przestał być kierownikiem sekcji i przeszedł do ME. Chodził po koordynatorach i opowiadał, że teraz może z nami szczerze porozmawiać. Mówił, że zachowywał się jak przysłowiowy "wał", bo musiał. Rozumiem go. Tylko czy go to w czymś usprawiedliwia? W Miele też wam pokaże na co go stać.

Pomocna?
Tak23Nie
Tak sobie myślę
 Opinia
@były po koordynatora 13.06.2019 09:03

W Miele być może będzie kanał,ale w fabryce suszarek poziom zidiocenia przekroczył wszelkie granice ,i powrót do jakiejkolwiek namiastki normalności jest niemożliwy.Mając do wyboru"być może" i "na pewno",warto zaryzykować.A co do koordynatorów,niestety,ich okazywanie pogardy dla pracowników aż gryzie w oczy.Szkoda że tylko nas,a nie kierownictwo.Niezła kasa za trzymanie rąk w kieszeniach,oglądanie filmików,podpieranie słupa,czy szukanie koleżki do wspólnych pogaduszek i spacerów,to przecież codzienność.Kto ma to zmienić?Koordynatorzy sami siebie mają zweryfikować?

Pomocna?
Tak22Nie2
Olo ty się k... ode mnie od...
 Opinia
@Tak sobie myślę 14.06.2019 00:21

Skoro koordynatorzy mają tak super, zawsze możesz zostać koordynatorem, za większą kasę i wtedy będziesz mógł: trzymać ręce w kieszeniach,oglądać filmy,podpieranie słupa, czy szukać koleżków do wspólnych pogaduszek i spacerów. Gwarantuje ci, że jak staniesz i spojrzysz na wszystko z ich strony to zmienisz zdanie. Kiedyś na audycie, koordynatorzy zmieniali się co jakiś czas na stanowisku po koordynatora. Wszyscy jak jeden poznali to stanowisko. I już nie uważają, że koordynator nic nie robi.

Pomocna?
Tak2Nie16
....
 Opinia
@Olo ty się k... ode mnie od... 17.06.2019 07:06

Proszę bardzo,możemy się zamienić.

Pomocna?
Tak6Nie4
Ano
 Opinia
@Olo ty się k... ode mnie od... 17.06.2019 07:06

Według Ciebie wychodzi na to, że koordynator to ma gorzej niż przeciętny pracownik. Ja nie uważam, że nic nie robią, ale nie oszukujemy się ciężko nie mają. Generalnie kto słabszy psychicznie to sobie da spokój z tym stanowiskiem. Jak już ktoś napisał "koordynator jest między młotem a kowadłem". Patrząc na osoby które są PO koordynatora w wysokim sezonie, nie uważam żeby to była taka męcząca praca. Wystarczy mieć twardą d*** a jakoś się kręci. Osobiście nie miałbym ochoty słuchać tych bzdur, więc to stanowisko mnie nie interesuje. Wolę robić swoje i iść do domu ze spokojną głową. Większość która tu pisze zazdrości im tego stanowiska, a nie ma czego. Owszem wypłata większa, ale ilość włosów na głowie już nie:)

Pomocna?
TakNie14
Zezowaty_ptak
 Opinia
@Ano 17.06.2019 22:34

Praca koordynatora, z pewnością jest lżejsza fizycznie od pracowników montażu, ale na pewno nie psychicznie. To inny rodzaj zmęczenia, który w dłuższej perspektywie może doprowadzić nawet do zaburzeń psychicznych. jeśli więc ktoś się chce zamienić to proszę bardzo. Tylko nie pierdzielcie, że koordynatorzy to mają sam luzik. Samo otrzymywanie 50 telefonów dziennie w rożnych sprawach i o rożnych porach, już jest dołujące. A jak dodatkowo zadzwonią ci ze dwie osoby, że biorą na żądanie to w zasadzie masz już wolne i wypoczynek z głowy. Szkoda, że na wszystko patrzycie tylko ze swojego pkt. widzenia. Naprawdę zapraszam stanąć z drugiej strony. Zmienicie zdanie.

Pomocna?
Tak2Nie13
ŁKS
 Opinia
@były po koordynatora 13.06.2019 09:03

Jak ktoś ma honor i nie jest donosicielem to koordynatorem w BSH nie będzie ????

Pomocna?
Tak2Nie1
anonim
 Opinia

Witam, nie wiem co mam myśleć o Waszych spostrzeżeniach dotyczących pracy w BSH. Mam znajomego, który pracuje u Was w firmie ( nie jest zatrudniony przez agencję) i nie pozwala na nią nic złego powiedzieć, wręcz jej broni. Wiem, że pracuje na Lodowej lub Papierniczej, nie wiem na jakim stanowisku ale zaczyna zawsze od 8.00, czasami musi iść w niedzielę. Nie jest na żadnym kierowniczym stanowisku, nie jest brygadzistą. Pracuje już ok. 15 lat w BSH, namawia mnie żebym aplikował, że dobrze płacą, że dobry socjal, jakieś karty "obiadowe", pakiety medyczne, a od jakiegoś czasu przynosi do domu "kilogramy" jabłek i mówi, że w firmie mu dają. Kilka tygodni temu zobaczyłem jego PIT, nie wiem czy był zostawiony na widoku specjalnie czy przez pomyłkę ale kwota brutto była 6-cio cyfrowa. Co o tym mam myśleć? Czy naprawdę jest tak źle jak mówicie, czy On przesadza? Z drugiej strony PIT nie kłamie. Wiem też, że pracuje na jednym etacie , tylko u Was.

Pomocna?
TakNie7
Janusz
 Opinia
@anonim 25.06.2019 09:45

Wszystko to prawda,tylko nie wiem co z niego taki ranny ptaszek,u nas wystarczy przyjść na 12.Sześciocyfrowe zarobki to dla początkujących,a zamiast jabłek teraz są banany i pomarańcze.Atmosfera tak wspaniała że szkoda w niedzielę w domu siedzieć,są i tacy którzy nawet na noc przychodzą .

Pomocna?
Tak9Nie2
Grażynka
 Opinia
@Janusz 25.06.2019 11:13

Zapomniałeś dodać,że jest jeszcze ciepła i zimna woda termalna po pracy czyli raj na ziemi.

Pomocna?
Tak4Nie1
kiedyś w BSH
 Opinia
@anonim 25.06.2019 09:45

Serioo? to jest 100000 rocznie czyli miesięcznie jakieś do 5850 netto jak szybko liczę. Wiesz co? Jeżeli jest wózkowym i pracuje na etacie i jak piszesz na jedną zamianę tylko w niedzielę chodzi czasem do pracy czyli ma 200 setki płacone za godzinę. To nie uwierzę w to.... Może pit był razem z żoną rozliczany ...Musisz chyba zweryfikować swoje informacje... ale za takie wypłaty dziwie się, że jeszcze nie pracujesz w BSH... jabłka przynosi czy wynosi bo z tego co wiem całego jabłka nie można zabrać z firmy , nadgryzione już tak :)

Pomocna?
Tak5Nie
sezam
 Opinia
@anonim 25.06.2019 09:45

Kolega zarabiajac po 6 tysiecy netto miesiecznie wynosi jabłaka z pracy?? A to juz wiadomo dlaczego brakuje jabłek dla ludzi którzy zarabiaja po 3 tysiace..:)

Pomocna?
Tak8Nie
anonim
 Opinia
@anonim 25.06.2019 09:45

Witam ponownie, nie spinajcie się (usunięte przez administratora)napisałem te kilka zdań ponieważ zdarzyło mi się być u niego kilka razy około godz. 16.30-17 jak wracał z pracy, z plecaka wyjmował zawsze po kilka jabłek 6-8. Mówił, że stoją w skrzynkach i można sobie wziąć. Co do PIIT-a to taką kwotę widziałem , a czy z żoną się rozlicza to nie wiem. Opowiadał, że na produkcji coraz więcej pracuje osób zza wschodniej granicy, że brakuje pracowników, że jak kogoś przyprowadzi do pracy to dostanie jakąś premie (pod warunkiem, że ten "nowy" będzie pracował). Tematu zarobków nie poruszał, mówił tylko że nie narzeka. Chciałem tyko zasięgnąć info ponieważ on jest zadowolony z pracy, a tu większość osób chce odchodzić z pracy lub jest niezadowolonych z warunków i atmosfery. Z tego co jeszcze pamiętam to ja się przyjął do BSH to pracował na trzy zmiany ,po kilku latach na dwie, a teraz od trzech może czterech na jedną. Co do niedziel to jakoś niedawno był dwie lub trzy z rzędu, a ogólnie nie pracuje.

Pomocna?
TakNie2
bizon
 Opinia

Apeluje do wszystkich kierowników, dyrektorów i koordynatorów!! Wejście sie w końcu do roboty i poprawcie wizerunek Fabryki suszarek. Nie bójcie się i pokażcie ze potraficie i że chcecie .Niech w końcu ktoś napisze o was dobre słowa i niech w końcu pracownicy was docenia i poczują ze Bsh to dobry pracodawca. Jeżeli boisz sie walczyć o prawa pracownicze, warunki itp i tylko trwasz na stanowisku tylko po to aby tylko być i błyszczeć albo zadzierać nosa i uważać się za kogoś lepszego od innych to lepiej zrezygnuj ze stanowiska kierownika,koordynatora lub dyrektora i tym samym daj szanse ludzią którzy beda kompetentni i swoimi działaniami sprawia że ta Fabryka będzie przyjaznym a nie wrogim miejscem pracy.

Pomocna?
Tak12Nie
Troll
 Opinia

No dobra. Popłakaliście sobie? Dowartościowaliście się w sieci? To teraz anonimy, podkulić ogonki jak myszki i jazda na lini,ę. Target jest do osiągnięcia.

Pomocna?
Tak6Nie1
ciamciaramcia
 Opinia
@Troll 24.06.2019 06:59

Nareszcie jakiś odważny podpisał się nazwiskiem :P My na linię, a ty zęby umyć,ogolić się ładnie,wazeliną nasmarować,i lizać d...,tylko dokładnie ,żeby reklamacji nie było.

Pomocna?
Tak6Nie2
Troll
 Opinia
@ciamciaramcia 24.06.2019 11:43

TO wy liżecie tyłki przełożonych. Mocni w gębie jedynie w sieci. Kto z was zbuntował się przeciwko nadgodzinom? Kto z was zbuntował się przeciwko traktowaniu was jak szmaty? Kto się zbuntował, że godziny oddają wam 1/1, a nie tak jak powinno być? Ale w sieci to odważni...

Pomocna?
Tak9Nie
Bożena
 Opinia

Ukazało się ogłoszenie że potrzebują pracownika produkcji. Chciałbym się dowiedzieć na jaką stawkę może liczyć nowy pracownik . Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie7
Mały Brat.
 Opinia

Do roboty Lenie.???? ???? ????

Pomocna?
Tak12Nie2
K.
 Opinia

Wedmanowa/Transport/Grafiki/uprzywilejowani. Masakrą jest tolerowanie w tej firmie pupilków. Z tygodnia na tydzień wiele osób ciśnie non stop milkruna (rotacja z jednej lini na drugą) w dobie gdy inni z wózka nie schodzą, straszenie i odpowiedzialność na każdym kroku a pupilki na telfonach na wózkach sobie grają. Nikt z tym nic nie robi a proszenie koordynatora o zmianę stwierdza że nie ma ludzi i możliwości. W niektórych działach pracownicy ze stażem są tak uprzywilejowani że na bezczela walą w kulki gdy inni tyrają jak wariaci. Do kibla wyjść nie można bo cykl milkruna ma określony czas gdy gang pana S. z ekipą wapniaków co godzinkę sobie na papierosa chodzi i jest ok. Inni gdy chcą wyjść na fajkę w chwili przerwy ale nieregulaminowej to od razu lecą notatki ale ci mają chody u góry więc jak nigdy nic sobie łażą. Ogólnie niektórzy koordynatorzy są ok ale niektórzy to jakaś pomyłka. Nasz ma w składzie starych nietykalnych pracowników więc to oni ustalają gdzie chcą być, jak brak ludzi powoduje że muszą iść na bardziej "pracowite" stanowisko to płacz, lament, rzucanie urwami na lewo i prawo. Zastępca nasz to jakaś karykatura, wybrany nie wiem jakimi kryteriami, ale kompletny imbecyl. I tak jest chyba wszędzie bo z informacji z dołu to chyba tylko jeden koordynator na naszej zmianie ogarnia cały ten (usunięte przez administratora) gorzej z jego farbowanym zastępcą, drugi to jest jak się dowiedziałem komedia a zastępcę ma jeszcze lepszego artyste. Tak więc niedługo wysoki sezon więc zapraszamy.

Pomocna?
Tak15Nie
Olo
 Opinia
@K. 15.06.2019 02:19

Niestety,promowanie pupilków to zmora wszystkich obszarów.Żebyś się zatyrał nie przebijesz się przez klany kolesiostwa .Koledzy od butelki,koledzy z podwórka,rodzina bliższa i dalsza....Nieważne jakie masz doświadczenie,ważne kto cię promuje.Obsadzanie stanowisk bez rekrutacji,lub rekrutacje fikcyjne...Możesz sobie flaki wyprówać walcząc o ilość i jakość,i tak się okaże że ktoś lepszy od ciebie,chociaż nie kiwnie nawet palcem.

Pomocna?
Tak18Nie
Zezowany ptak
 Opinia
@Olo 15.06.2019 21:18

A może po prostu warto przyjąć do wiadomości, że ktoś jest lepszy? Z naszego obszaru: jak awaria, to wszyscy na fajeczkę, lub ściemniać ile się da. Jeden pracownik zawsze podczas awarii: albo pomagał naprawić, albo sprzątał, albo mył lodówkę - zawsze pomagał, albo znajdował sobie pracę. Pozostała ekipa traktowała go jako wariata. Jak został, najpierw zastępcą, później po koordynatora to od razu wymyślili, że zna się prywatnie z kierownictwem, a kierownik produkcji to jego ciocia. Może trochę samokrytyki względem siebie, a nie szukanie problemów tam gdzie ich nie ma.

Pomocna?
Tak3Nie8
Mama :)
 Opinia

Jedyna chyba firma w Polsce która dzień dziecka robi w listopadzie? Juz by się nie ośmieszali

Pomocna?
Tak16Nie
Neandertalczyk
 Opinia
@Mama :) 16.06.2019 08:50

Poczekaj jak boże narodzenie przeniosą na wielkanoc,żeby nie tracić produkcji w wysokim sezonie. :)

Pomocna?
Tak13Nie
Eskimos
 Opinia

w bsh jest zimno zwłaszcza teraz chodze w czapce i rękawiczkach

Pomocna?
Tak6Nie
Neandertalczyk
 Opinia
@Eskimos 16.06.2019 12:52

A szalika nie dali?Idź ogrzać się do biura,tam jest taki upał że cały rok muszą butelkowaną wodę pić.A przecież wszyscy wiedzą że kranówka zdrowsza,szczególnie na jelita,czyści zatory lepiej niż Kret.

Pomocna?
Tak7Nie
Jaś Fasola
 Opinia

Wedle uzupełnienie,mych spostrzeżeń, oraz odczuć w pracy z ludźmi , mający doświadczenie w ;Zarządzaniu Zasobami Ludzkimi/ iż można dostrzec wyjątki Koordynatorów przyzwoitych ale wierzcie to są wyjątki jak jeden do ...MILIONA.....Chcę tylko dodać to w/w wypowiedzi, iż może będzie grupa osób, która pomyśli ściema, psychol,desperat, itp....Z całego cerca zapraszam do tej firmy te osoby....Atak aby dopełnić mych opini której nazwy nie wymieniem,w/w....Należy się liczyć, z totalną arogancją,oraz pogardą, począwszy, od piony Dyrektora,a skończywszy na tych mułach w czarnych koszulkach...TO SĄ STANDARTY OBECNE W BOSCH-ŁODZ Ps...jeżeli zapytacie skąd takie opinie o Dyrektorze?????.....ano odpowiem an z tond że jak go słuchałem, na tych zebraniach z DYREKTOREM..!!!.....przekaz był jasny, dla mnie, POGARDA DLA LUDZI !!!....oraz totalna ściema ....oraz posługiwanie się, tzw/SOCJOTECHNIKĄ,...mówienia pół prawdy a motłoch musi się domyślać,..(co próbują stosować to te muły w czarnych koszulkach ,ale do tego trzeba mieć MUZK, a nie TIKTAKI)...TO TYLE

Pomocna?
Tak24Nie
Miodek
 Opinia
@Jaś Fasola 28.05.2019 00:32

" an z tond" ?? :)

Pomocna?
Tak17Nie
Były
 Opinia
@Jaś Fasola 28.05.2019 00:32

Muzk czy mózg - ortografia w zarządzaniu kapitałem ludzkim się czasem przydaje ? Rzeczywiście BSH powinno lepiej dobierać pracowników ...

Pomocna?
Tak19Nie1
Jaś Fasola
 Opinia
@Były 29.05.2019 06:01

....Były ty to chyba ten muł w czarnej koszulce lub z biura , skoro ...odnalazłeś zaczepienie, w ortografii, i opinia zabolała???

Pomocna?
Tak17Nie3
były pracownik bsh
 Opinia
@Jaś Fasola 01.06.2019 01:23

Jeżeli Tobie nie odpowiada ta praca to ją zmień. Jaki problem ?

Pomocna?
Tak10Nie12
Sandra
 Opinia
@Jaś Fasola 01.06.2019 01:23

"...odnalazłeś zaczepienie" - znowu beka z ciebie. Odnaleźć to w twojej wypowiedzi można było tylko kilka słów napisanych z sensem. Albo poniosła cię piątkowa noc, albo jesteś dyslektykiem. Jeśli to pierwsze, to wiedz, że po pijaku się nie pisze i nie porusza poważnych tematów. Jeśli jesteś dyslektykiem, to niestety, nie świadczy najlepiej o twoim IQ, bo w dzisiejszych czasach do każdej aplikacji dołączane są słowniki i nie potrafić z nich korzystać to dopiero obciach.

Pomocna?
Tak3Nie15
Obserwator
 Opinia
@były pracownik bsh 01.06.2019 13:53

Nie ważna jest pisownia ważne jest szczera opinia i to co leży pracownikowi na sercu a ten co się czepia pisowni to ten z tych przydupasów kordynatora lub lepiej kierownika wstydz się lizustwem nic nie osiągniesz

Pomocna?
Tak17Nie3
Obserwator
 Opinia
@były pracownik bsh 01.06.2019 13:53

Sandra ze jesteś przydupasem to cała zmiana wie o tym wstydż się

Pomocna?
Tak15Nie3
Obserwator
 Opinia

Mylisz się piszę z jednego konta i ty się powinnaś wstydzić nie ja nie chciałbym żebym miał taką opinie jak ty co ci to daje to wchodzenie szefostwu w (usunięte przez administratora) i donosicielstwo żenada wstydz się

Pomocna?
Tak3Nie6
Sandra
 Opinia
@Obserwator 09.06.2019 07:18

Oj, wstydzę się, bo napisałam prawdę. Bardzo się wstydzę.

Pomocna?
Tak14Nie1
Mala
 Opinia

Jest dobrze ale mogłoby być lepiej

Pomocna?
TakNie15
Neo
 Opinia
@Mala 07.06.2019 22:26

Komu jest dobrze?Chyba pracownikom,bo zasoby ludzkie ,machające rękami w tempie skrzydełek kolibra,są innego zdania.Dlaczego biurowi geniusze nie poświęcą jednego dnia i nie przepracują sami pełnej zmiany na linii.Taki jeden jedyny dzień kiedy najlepsi z najlepszych,wszystkowiedzący usprawnia że wykonają normę bez błędów jakościowych.Przecież dysponują wiedzą i umiejętnościami przewyższającymi zwykłego robiła,więc w czym problem.

Pomocna?
Tak17Nie
anonymous
Nazwa działu: Dział IT
 Opinia

Czy ktoś mógłby potwierdzić, że dział IT został już przenieisony na Fabryczną? Chciałbym wysłać tam CV na RPA Developera, ale najpierw muszę się dowiedzieć, czy warto aplikować. ;) Dlatego poproszę o feedback dot. działu IT oraz RPA w tej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ranat
 Opinia
@anonymous 13.02.2019 13:47

Stanowczo odradzam.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szanel
 Opinia
@ranat 13.02.2019 21:23

nie ma co, bardzo rzeczowa odpowiedź jak przystało na przeciętnego użytkownika gowork

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
Nazwa działu: Dział IT
 Opinia
@anonymous 13.02.2019 13:47

Właśnie, mógłbym poprosić o więcej szczegółów, a nie tylko "stanowczo odradzam"?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aktualny pracownik adm
 Opinia
@anonymous 14.02.2019 14:12

RPA w BSH dopiero raczkuje, mało osób zna ten system automatyzacji, natomiast na pewno pod względem finansowym jak i atmosfery pracy bardzo polecam :) Rozwój też jest możliwy

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Chętny
 Opinia
@Aktualny pracownik adm 17.02.2019 18:47

Jak z płacą na stanowisku RPA Developera? Czy ktoś z doświadczeniem w RPA może wyciągnąć chociaż te 10 tysięcy brutto?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rpad
 Opinia
@Chętny 19.02.2019 17:49

10 tysięcy? No niestety, tak dobrze to nawet w BSH nie ma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miras
 Opinia
@Rpad 20.02.2019 23:35

To ile w takim razie ile? 10000 to nie jest dużo dla Rpa developera...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zainteresowany
 Opinia
@Miras 13.03.2019 21:58

10000 netto? a jak zostać RPA developerem ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miras
 Opinia
@zainteresowany 14.03.2019 05:54

Dycha brutto. Rpa developerem najłatwiej zostać zatrudniając się w firmie, która szuka osób na takie stanowisko. Niektórych narzędzi to RPA można nauczyć się samemu, bo są darmowe do celów niekomercyjnych (UiPath)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
10tys
 Opinia
@Miras 14.03.2019 08:39

I jak? Dostał się ktoś? Jest 10 tys?

Pomocna?
Tak8Nie
Ert
 Opinia
@anonymous 13.02.2019 13:47

Ktoś dostał pracę jako RPA developer w BSH?

Pomocna?
Tak1Nie
Obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

B/S/H/ spadliscie na psy

Pomocna?
Tak28Nie
Znachor
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Obserwator 26.05.2019 08:50

Prawdą jest, że zakład od kilku lat stacza się na dno. Kiedyś pracownicy zarabiali sporo powyżej zarobków na rynku łódzkim. Obecnie jest to ten sam pułap lub niewiele wyższy. Za to obciążenie pracą wzrosło nieporównywalnie. A teraz napisze konkretnie o Wedmanowej. Dziwić mogą awanse przyznawane nie za osiągnięcia, ale za wspólne imprezy lub wspólną grę w piłkę z kierownictwem. Faktem jest, że za Jacka D. piłkarze grający z nim w piłkę też mieli lepiej. Więc tu się niewiele zmieniło. Obserwuję tak od 2-3 lat masowy odpływ osób, które cokolwiek sobą reprezentowały i miały własne zdanie. Dotyczy to zarówno pracowników produkcyjnych, koordynatorów oraz ludzi z biura. Kto ma trochę oleju w głowie, to szuka czegoś innego i jak znajdzie, to stąd ucieka. Trochę dziwi, że dyrekcja z tym nic nie robi. Wiem, że wygodni są ludzie którzy wykonują ślepo każde polecenie (np. Robert S.) - nawet najgłupsze, ale wydaje mi się, że jednak samodzielne myślenie też powinno być doceniane. Porażką są kierownicy: jeden nic nie wie i chce tylko, żeby mu przesyłać krótkie maile, a drugi uważa, że jest dowcipnym playboyem na którego lecą wszystkie panie. Zresztą drugi Grzegorz jest bardzo podobny w zachowaniu do pierwszego, tylko stwarza pozory kulturalnego i miłego.

Pomocna?
Tak27Nie
Oli
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie narzekajcie,trzeba szukać pozytywów.Ja przychodząc do pracy czuję się jak na planie kolejnego odcinka filmu Monty Pythona.Zebranie tylu idiotów w jednym miejscu to naprawdę sztuka.Trudno skupić się na wykonywanej pracy kiedy taki cyrk dookoła.

Pomocna?
Tak36Nie
sebix
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, jak wygląda praca na wózku, bo widzę że cały czas są rekrutacje. Nie chodzi mi o milk run, tylko czołowkę lub ricza. Jest praca w soboty? jaka jeat podstawa bez premi i ile ogólnie da się wyciągnąć. Pozdro

Pomocna?
TakNie30

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@sebix 24.05.2019 13:14

W wysokim sezonie ten bajzel czynny jest całą dobę,7 dni w tygodniu,tylko zarobki nie jak rasowej k...,chociaż (usunięte przez administratora) cię na każdym kroku.Nikt nic nie wie oprócz tego że masz zap...... Jak jesteś głuchy to możesz startować,inaczej darcie ryja przez kretynów w czarnych koszulkach może wyprowadzić z równowagi świętego.

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@sebix 24.05.2019 13:14

Nie ma czegoś takiego tylko na czałówkę, każdy dział ma w swojej bazie milkruny i logiczne że i ty będziesz musiał na niego wsiadać, rotację to stała norma w tej firmie. Jak nawet powiedzą ci że tylko na wózek to możesz zapomnieć bo narazisz się innym pracownikom. Co do pracy w weekendy, obecnie nie ma ale przyjdzie wysoki sezon no to oczywiście masz być, sprzeciw? zapomnij o czołówce i szykuj się na najgorszą robotę. Płaca, no tak 3500 brutto + premie które co trochę zabierają ci za rzeczy na które nie masz wpływu. Szkolenie, zależy jeszcze gdzie i jaki dział, ale max tydzień z kimś a potem sam i wszystko na twojej głowie albo masz burę za burą a nawet notatki.

Pomocna?
Tak30Nie
Jaś Fasola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

...Koordynatorzy to (usunięte przez administratora), 7-klas szkoły podstawowej,brak wiedzy, brak kultury do pracownika,brak umiejętnosci sklecenia zdania pytającego, brak doświadczenia pracy na produkcji, rozwiązywania problemów, po mimo wieloletnich szkoleń w Hotelu RUBIN.Aprobata dla donosicielstwa, cwaniactwa oszukiwanie pracowników w każdym calu jak przez kierowników produkcji i koordynatorów, nagradzanie osób które donoszą kablują na swoich kolegów w najdrobniejszych sprawach,każdy pracownik BSH jest traktowany jak mięso armatnie, no chyba że wchodzisz w tyłek koordynatorowi lub kierownikowi, to jesteś wtedy BOOS....Umiejętności doświadczenie wiedza nabyta na produkcji w innych firmach, nie ma żadnego znaczenia BOSCH Wedmanowa. tutaj są inne standardy rodem z powieści Lenina....Budowanie swych pozycji na strachu np. koordynatorzy, zastępcy , co jest domeną ludzi słabych i pustych jak pudełko zapałek... to wszystko jest widoczne gołym okiem i spotyka się to na codzień.Wulgarne odzywki nawet wstosunku do pracowników z Ukrainy oraz kobiet, które można usłyszeć często na liniach z ust koordynatorów.Brak mówienia prawdy przez pracowników z obawy konksekwencji. to są obecne standarty.....Jeśli tobie odpowiadają to składaj CV....

Pomocna?
Tak33Nie
Obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jaś Fasola 25.05.2019 19:56

Zgadzam się lizustwo donosicielstwo niestety to nie moja branża śmiechu warte nie wrócę tam

Pomocna?
Tak26Nie
Gość
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dziękujemy kierownictwu fabryki suszarek za zorganizowanie pracy w sobotę ,co byśmy w domu,z rodziną robili?Ani słowa wyjaśnienia,po prostu macie przyjść i już.Jak to się ma do deklaracji dyrektora?Może zarząd potraktuje wreszcie tego pana tak jak jego poprzednika.Niech sobie idzie,i przy okazji zabierze panów (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak31Nie
Dobosz
 Opinia

Niedługo też odejdą ostatni fajni ludzie z tej fabryki i zostana same pitekantropy prymitywny gatunek człowieka który tylko potrafi gadać na innego złe i zmyslone rzeczy .Oraz wyzszy gatunek neandertalczyków tz kierowników i koordynatorów . Cwaniaków którzy jednak nie powinni wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Omijać ten (usunięte przez administratora) szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak42Nie
Wózkowy
 Opinia

Trzymajcie sie z daleka od fabryki suszarek !!! Wszedzie tylko obietnice. Obiecali premię świąteczne (Boże Narodzenie)dla milkrunistow ale zanim je dostalismy ( w kwietniu) zwolniono nas bo zaczął sie "niski sezon" . Po premiach słuch zaginął. Po wypadku z wózkiem widlowym kierownik transportu zapytal czy "nadal chce tu pracować" ?!?! Procesami logistycznymi zajmuję sie osoba ktora nawet nie ma uprawnień UDT ... Koordynator transportu jest zapalonyn kibicem widzewa , spróbuj przyznać sie że kibicujesz komuś innemu to zrobi Ci z życia koszmar.. W styczniu zwalniają 2/4 zakladu po to by w marcu zaczac nową rekrutacje . Wszystko to zwykłe g ó w n o owinięte w ładny papierek. Nawet sam dyrektor na spotkaniach kłamie jak z nut. W calej firmie kolesiostwo i kumoterstwo cwaniaczków którzy po latach włażenia w d u p e pracy doczekali sie stanowiska koordynatora lub "panie" ktore robia "szybką kariere" wskakując komuś do łóżka. Za chwilę beda tam pracować tylko imigranci z Ukrainy bo Oni nie mają wyboru i muszą pracować GDZIEKOLWIEK. KIEDYŚ PRACA W BOSCH TO BYŁA POZYCJA TERAZ TO ZWYCZAJNA KPINA Z PRACOWNIKA.

Pomocna?
Tak43Nie
były pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nowa rekrutacja - Ostrzeżenie Znowu są już poszukiwani nowi pracownicy bo idzie sezon "chlania i grilowania" weekendowego, urlopy oraz powrót na 3 zmiany. PRZESTRZEGAM wszystkich którzy chcą dołączyć do tego "eldorado". Ja zostałem zwolniony na początku roku w ramach "redukcji" dlaczego? do dziś nie wiem. Pracowałem ostatni dzień w ramach umowy agencyjnej, i godzinę przed końcem informacja od szefa że mam już od jutra nie przychodzić..... Pełna elegancja francja.... Jak praca wygląda na transporcie? Pracujesz jako pakowacz brudnych pudeł które przywożone są non stop przez różne wózki, jest tego tyle że leci po (usunięte przez administratora) Drugie super stanowisko to pakowanie mega ciężkich kompresorów (wielkości dużego słoika od ogórków) które ważą do 5 kg do 15 kg. Przyjeżdża wózek i wkręcasz jakieś gumki x 3 do każdego. Masz aż 14 minut aby zapakować takich słoików ręcznie! z palety 30 sztuk. czyli 30 sztuk x 3 gumki = 90 w 14 minut co daje pół minuty na jeden! Plecy bolą, nie mówiąc o nadgarstkach. Oczywiście są mini podnośniki do nich tylko nikomu jeszcze nie udało się zapakować 30 sztuk w 14 minut, ale proces to proces..... nie wyrabiasz się zjeba. Nie licz że Ci ktoś pomoże. Kolejne stanowisko - parownik x 30 sztuk i skarplacz x 30 sztuk co 14 minut. Do tego wyciąganie z nim gumek, palce poobcierane, rękawiczki można sobie w (usunięte przez administratora) wsadzić, robią się bąble na palcach. lub trafisz na ciągnik milkrun dostarczając części na produkcję, oczywiście 14 minut, aby dojechać, rozładować, sprawdzić czy wszystko jest itp itp. biegasz jak kretyn. Jak się nie wyrabiasz lider linii z dołu już dzwoni, a na górze czeka miły koorydnator..... Chcesz iść się wysikać? napić? kiedy..... 14 minut, i twój problem. A wszystko za pensję 3 000 brutto...... Jeśli chcesz dostać pracę na parę miesięcy, aby dostać wyrzucony jak śmieć to składajcie papiery, w zamian dostaniecie bieganinę, zjeby, bolące plecy, nadgarstki i nerwy

Pomocna?
Tak57Nie

Zostaw opinię o BSH Sp. z o.o. Sprzęt Gospodarstwa Domowego - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej