BSH Sp. z o.o. Sprzęt Gospodarstwa Domowego
2 128 6 1

Opinie o BSH Sp. z o.o. Sprzęt Gospodarstwa Domowego

Pracownik

Jakim prawem zabieracie nam nasz wlasny urlopni wypisujecie nam go na postoj fabryki która stoi nie z naszej winy!! To trzeba zgłosić do PIP Zgodnie z art. 81 par. 1 kodeksu pracy (dalej: k.p.) pracownikowi za czas niewykonywania pracy, jeżeli był gotów do jej wykonywania, a doznał przeszkód z przyczyn dotyczących pracodawcy, przysługuje wynagrodzenie wynikające z jego osobistego zaszeregowania określonego stawką godzinową lub miesięczną, a jeżeli nie została ona wyodrębniona przy określaniu warunków wynagradzania – 60 proc. wynagrodzenia (tzw. przestój). W każdym przypadku płaca ta nie może być niższa od minimalnego wynagrodzenia za pracę. Wynagrodzenie, o którym mowa powyżej, przysługuje pracownikowi za czas niezawinionego przez niego przestoju. Jeśli nastąpił on z winy pracownika, wynagrodzenie nie przysługuje. Co do zasady pracodawca w okresie przestoju ma obowiązek wypłaty pensji, ale tylko wtedy, gdy pracownik był gotów do pracy.

kasztan
@Pracownik 16.01.2019 16:32

to zobaczycie jak nam zabiorą urlop w lutym na ten cały przestój fabryki, bo szkoleń już podobno ma nie być co były zaplanowane :)

Xxx
@Pracownik 16.01.2019 16:32

Urlopu udziela się tylko i wyłącznie na wniosek pracownika.Widocznie wszyscy mamy zaniki pamięci i nie pamiętamy że o takowe wnioskowaliśmy.Inspekcja nic z tym nie zrobi bo BSH fałszuje ewidencję czasu pracy i w papierach im się zgadza.

Anonim
@Pracownik 16.01.2019 16:32

Bo w tym zakładzie brakuje związki zawodowego który by bronił praw pracownika, a tak zakład robi z wami co tylko chce wedle własnego uznania.

Anonim

Produkcja produkcją a co w transporcie? Patologia na maxa, na liniach liczy się cyfra na transporcie procesy, wymagają robienia wedle standardów mimo że to niewykonalne, co trochę łamiąc standardy dowożone są części na linie przez wózkowych lub zabierane przez milkruniste podwójnie. Łamanie standardów grozi konsekwencjami, ale koordynator każe. Wózki co trochę się mijają prawie obcierając o siebie, wożony towar przy obecnych wymogach jest na granicy wypadku/kolizji. Oczywiście 2 pseudo logistyczki do spółki z pseudo logistykiem problemu nie widzi w procesach tylko w leniwych ludziach. Jeden wypadek i już milkrun z klt zamyka drogę gdy się ładuje hamując ruch który już po godzinie ma plecy, ale jest wszystko ok, papier i komputer wszystko przyjmie. kierownik transportu co trochę niektórym coś obiecał, coś uzgodnił a nic nie wyszło i wielu z dobrych fachowców poszło z tego zakładu. Gdy ludzie zgłaszają problemu stanowczo pseudo logistykom zaraz po skargach z ich strony do koordynatora mają zmianę stanowisk. Patologia goni patologie i nawet jak widzisz że wprowadzony proces jest maksymalizacją pracy zamiast optymalizacją to słyszysz że taki jest proces zatwierdzony i tak masz pracować, jak nie pasuje, są z tego zakładu wyjścia, jedno od Lodowej drugie od Ossendowskiego. Nie interesuje ich że to ty pracujesz na tym stanowisku, że jedna pinda z drugą nigdy w wózku nie siedziały i nie mają pojęcia o tej pracy, że wiesz że tak by moglo to usprawnić pracę, wydajność, atmosferę, bezpieczeństwo - oni capneli kasę za proces i wciskają go na siłę że jest ok, większość z tych procesów nawet koordynatorzy wyśmiewają, ale gdy przychodzi poranna zmiana, wszystko jest zapinane na siłę na ostatni guzik by wyglądało na cacy. Kolejny idiotyzm, nowo mianowani koordynatorzy i ich zastępcy, pupilki co wyglądają za zagubione dzieci w lesie, latają jakby ich prąd popieścił bo nie ogarniają nic, wieczne pretensje do wszystkich gdy coś źle zostanie zrobione, chodzą i gadają jakby już dyrektorami byli. Eh szkoda gadać tylu naprawdę dobrych ludzi odeszło że niedługo same zielone koszulki będą na tym zakładzie, po nowym roku nie zdziwię się jak będzie pustostan. No i wiadomo my pracujemy kilka lat i mamy mniejsza podstawę niż co przychodzą, BA!~nawet agencyjni co przechodzą na b/s/h dostają oferty o 100 zł niższe niż nowi. Normalnie komedia. Z tego co wiem wielu czeka na tą premię której ma nie być jak prawie co roku, jak jej naprawdę nie będzie to z wypowiedzeń będą mogli sobie książkę zrobić.

odpanonim
@Anonim 08.11.2018 07:01

Naprawdę zastanawiające jest to, że taka firma nie może sobie poradzić z problemami, które ewidentnie generują się przez złe procesy , systemy.

Anonim
@odpanonim 10.11.2018 10:07

Oni mają problem z tym że ludzi traktują jak bydło nie doceniają pracowników z dużym stażem za to wspierają pracowników którzy nie mają doświadczenia i wiedzy ale za to znakomicie donoszą i klepią po plecach druga sprawa że takie osoby są odpowiedzialni za tworzenie procesów i systemów i takie same osoby są od pilnowania. I wprowadzania w życie tych zmian i albo zaczną płacić w transporcie odpowiednią kasę za znoszenie tego syfu ciągłej gonitwy niezgodnej z procesami ciągłego słuchania że inne procesy nie są wykonywane ale tego że podczas nadganiania są łamane standardy tego nie widzą ciagłe tolerowanie wprodzanyh zmian które utrudniają i komplikują pracę ciągłe słuchanie ludzi bez doświadczenia i wiedzy ciągłego słuchania że jak nie przyjdziesz w sobotę w niedziele i na nadgodziny to dostaniesz milkrana dożywotnio albo nie dostaniesz premi podwyżki albo nie przedłużą ci umowy to dopiero zobaczą co to znaczy mieć problem znając życie może ktoś przeczyta z tych gamoni na górze to podpowiem tyko kasa was uratuje bo doświadczonych ludzi nie ściągniecie i nie zatrzymacie bez tego 4000 netto za normę godzin każda nadgodzinach w tygodniu 100% każda sobota 100% i każda niedziela 200% które zabraliście i dotakowo każdy wprowadzany proces ma być konsultowany z pracownikami którzy będą tam pracować a nie z tym co robi procesy oni w ogóle nie mają o tym pojęcia i zależy im i z tego są rozliczenia żeby to przepchnąć ani z koordynatorami którzy mają gdzieś ludzi i przepchną wszystko byle nie robić problemów a no i na zebraniu pan Marcin R. Powiedział że on w sprawie podwyżek i premi bierze pod uwagę oceny i opinie koordynatorów bo oni wiedzą jak pracownik pracuje to do informacji Panie Marcinie nie wiedzą jak pracownicy pracują i premi podwyżek używają żeby coś wymusić a jak nie osiągną celu to podwyżki i premi niema ale za to. Taki pracownik ma gorsze stanowisko brak pomocy od takiego przełożonego no i jeszcze informacja do pana że ten to robi problemy nie przychodzi robi błędy a pan w to wszystko wierzy a to wszystko mija się z prawdą Miłego dnia

Nikt
@odpanonim 10.11.2018 10:07

Przez złych ludzi się generuja , nie ma zlego procesu.

Anonim
@Nikt 17.11.2018 12:54

Chyba kolego nie pracowałeś na magazynie na ossendowskiego

kiepski
@odpanonim 10.11.2018 10:07

....Procesy procesami systemowymi......ale to brak kompetencji osób ....w poszczególnych dzałach......Ja się temu nie dziwię...bo w BSH...przyjęto kryteria w doborze osób np...Koordynatorów.....im głupszy tym lepszy......więc z tego to wynika....I z drugiej strony oni boją się osób które posiadają wieloletni staż ..oraz doświadczenie nabyte w innych firmach...a takich pozostało już na prawdę nie wielu...Wiec gadają głupoty...typu..Miele ..że musi się sprawdzić na Polskim rynku jako pracodawca....haaaaaaa......Firma MIELE..została założona w 1899...przez Reinhard Zinkann.....a Bosh...w 1887.....w tym roku było wypuszczone produkty mechaniki precyzyjnej...Wiec taka to jest różnica historyczna .....A w perspektywie czasowej i płacowa...oraz socjalna.....

Nowy
@Anonim 08.11.2018 07:01

Pracuje od niedawna w B/S/H na Wedmanowej (suszarki). Atmosfera nie jest taka zła, ale pracownicy to zbieranina z łapanki - Ukraińcy, którzy mają wszystko gdzieś, bo i tak niedługo wyjadą, słabo wykształceni młodzi. którzy mają duże trudności w wykonywaniu jakichkolwiek poleceń, ludzie w podeszłym wieku, którzy stracili pracę i nie mogą znależć nic innego... Mnie przyjęto nie pytając prawie o nic, moje dotychczasowe doświadczenie zawodowe nie miało żadnego znaczenia. Jeżeli chcesz pracować i nie przejmować się BHP, godzinami nadliczbowymi, dziwnymi kolegami w pracy, dziwnymi procedurami, i wieloma innymi bzdurami, które widzisz codziennie to jest to odpowiedni zakład pracy dla Ciebie. Mam duże doświadczenie w pracy w firmach produkcyjnych i widać od razu błędy w postępowaniu. Brak jest doświadczonych osób, które zrobiły by porządek w procedurach. Widać raczej młodych, którzy staraja się wykazać czymś, a nie mają jeszcze wiedzy i doświadczenia. Wiele osób odejdzie w najbliższym czasie, bo jest spore niezadowolenie, ale nikogo to raczej nie obchodzi...

Jaskólka
@Anonim 08.11.2018 07:01

Jeszcze lepsze jest to że zaraz po przebudowie wiele razy mówiło się się jednej czy drugiej odpowiedzialnej za procesy, co mogło by usprawnić pracę to na początku niby przyjmowała do wiadomości ale nic się nie zmieniało, gdy któryś raz z rzędu ponawiałeś swoją propozycję to słyszałeś że jesteś jedyny który ma problem i nikt poza tobą się nie skarży mimo iż wszyscy co trochę z naszej zmiany zwracali im uwagi. Kompletny brak słuchania ludzi wykonujących pracę prawie 7 dni w tygodniu. Ludzie na palarniach z innych działów bluźnią niemiłosiernie na procesy ale tylko ty jesteś niby jedyny, w konsultacji z innymi zmianami jest ten sam problem i ta sama gadka. O ile jeszcze na początku podchodziły obie i się pytały na temat pracy to dziś już żadna nie podchodzi, omijają pracownika szerokim łukiem i rozmawiają tylko z koordynatorami którzy i tak powtarzają im bezsens większości procesów. Obserwują z daleka niby jak my pracujemy i zaraz widać jak stoją kilka metrów od pracowników i tam skarży się koordynatorowi że ten czy ten nie robi wedle jej ustaleń. Druga sprawa, pewne procesy były prowadzone eksperymentalnie i po jakimś czasie wchodziły w życie w postaci OPLek bez konsultacji z pracownikami, tylko na podstawie obserwacji np: jednogodzinnej, dziś z dnia na dzień jest coś zmieniane i co było wczoraj, dziś już nie obowiązuje bo jest od dziś nowa OPLka. Oczywiście to wszystko ma na celu zwiększenie wydajności pracy, bo pracownik jak ma czas zajrzeć do telefonu, to może dodatkowo zrobić to czy owo. Na szczęście to nie zostało wprowadzone ale szły nawet słuchy że gdy wózkowy ma chwilę przerwy np: minutę, dwie czy 3 to w tym czasie może wyczyścić wózek, (dach, wnętrze, zetrzeć kurze itp). Obecnie ruszyła 4 linia i to przypomina komedię, większość się non stop denerwuje bo jedne drugiego blokuje, towar porozstawiany jest tak na magazynie że czasem by go pobrać pracownik jest zależny od życzliwości drugiego, tylko jak tą życzliwość uzyskać jak on po drodze stał w korku, gdzie go nikt nie przepuścił twierdząc że nadgania czas bo ma plecy, i teraz i on ma plecy i goni a tu jakiś wózkowy prosi go by poczekał jak on sięgnie towar, w między czasie na dole pickerzy czekają na ten towar bo zaraz inni z lini milkruniści wrócą i nie będzie co im załadować. Taka paranoja panuje w zakładzie. Co trochę ludzie się kłócą bo każdemu się spieszy. Brak ludzi załatwia się robieniem z 3 stanowisk 2, a standardy i czas na wykonanie określonej pracy pozostaje bez zmian. Wieczne skargi logistyków do kierownika powoduje że kierownik idzie zj****ć koordynatora, po czym koordynator j****e ciebie nie słuchając co masz do powiedzenia bo takie są standardy i tak masz pracować. Co do BHP to kolega wyżej napisał jak to wygląda a ja jeszcze dodam bezsens w postaci "gdzie wypadek to dokładnie w tym i tylko tym miejscu jest coś zmieniane (na niekorzyść wszystkich) niby dla bezpieczeństwa (jak wypadek przy mijaniu milkruna z klt gdzie wózkowy mijając wychodzącego z milkruna kierowcę, najechał mu na szczęście tyko na kant buta co poskutkowało blokadą drogi na tym odcinku) w momencie gdzie na pozostałych 95% zakładu milkruniści mijają się z pracującymi wózkowymi i jest ok bo "jeszcze" nic w tym akurat miejscu się nie stało.

Darek
@Anonim 08.11.2018 07:01

Sprawa premii świątecznej też jest interesująca, przez ostatnie lata było to zawsze 2tyś brutto, teraz niedawno był mail że wbrew opiniom negatywnym w zakładzie jak i na forach internetowych zakład ma się bardzo dobrze i nie ma się co martwić a premia w tym roku w zależności od wielu chorych czynników maksymalnie ma wynieść 1200 zł. Więc jak to rozumieć? Skoro jest dobrze to tylko pokazuje gdzie ma się pracowników, bo na pewno biuro i góra swoje dostaną a pracownicy? Kto by się nimi przejmował. Trzeba będzie szukać nowej pracy.

Anonim
@Anonim 08.11.2018 07:01

Po ostatnich wpisach na zakładzie rozpoczęło się dochodzenie kto tutaj się produkuje pojawiły się też głosy od zastępców że zostali źle ocenieni ich zdaniem to do informacji zastępców i koordynatorów ostatnio mianowanych dostaliście awans tylko dlatego że macie ludzi w (usunięte przez administratora) nie macie własnego zdania albo donosicie i wchodzicie w (usunięte przez administratora) komu popadnie takie teraz są kryteria na te stanowiska dlatego się nie dziwię że ludzie mają o was takie zdanie ludzie z odpowiednim doświadczeniem wiedzą i własnym zdaniem i dbających o pracowników nie mają szansy taka polityka rządzenia pana Marcina R Ryba psuje się od głowy.

anonim2
@Darek 25.11.2018 10:14

Darku, to że jest dobrze to kierownicy działu muszą mówić . Za to im płacą i chyba tylko za to . Bo jak widać nic nie można zmienić w funkcjonowaniu firmy. Dlatego Oni twierdzą, że białe jest białe a czarne jest czarne... Większość z nich to przypadek lub zasiedzenie w firmie. Bujają się tak na tych stanowiskach od wypłaty do wypłaty i tylko modlą się, żeby nic się nie stało bo wtedy coś trzeba zrobić :). A jak jest spokój to już jakoś to będzie. Firma wg. słupków i tabel excela ma się dobrze i zobaczysz jak załadunki na wagony ruszą z Jędrzejowskiej i nowa fabryka, będzie jeszcze lepiej na słupkach. Ale jak zerkniesz w jakość, pracochłonność i opinie ludzi to już będzie bardzo słabo... Takie ilości jakie będą w obrocie wymagają zmiany mentalności i przystosowania procesu od nowa a w szczególności zabezpieczenia pracownika i dobrego systemu pracy. Ale jak to w BSH wszystko jest robione od (usunięte przez administratora) strony, za chwile się okaże, że kolejna nowa lokalizacja a proces jak w średniowieczu bo inaczej się nie da.... i znowu będzie tzw: twenty four seven.

Pracownik transportu
@Anonim 08.11.2018 07:01

Droga człowieczeństwa jest bardzo ciężka gdyż tylko cienka linia dzieli cię od (usunięte przez administratora)Większość nowo mianowanych spaliła się już na samym początku, czy to w transporcie czy lini produkcyjnej. Oni nawet nie zdają sobie sprawy jak ludzie ich obgadują i mają za dno, że wcześniej kolega a teraz to po prostu fra**er bo za kilkaset zł stał się narzędziem systemu. Ile razu wielu narzekało na wiele i co by nie zmienili w tej firmie a dziś robią to na co kiedyś narzekali bo mają jakiś dodatek i zamiast robić to pilnują na straży bezsensowności. Każdy z chłopaków na wstępie się przywita, coś zagada ale to tylko kurtyna by nie pokazać co się o nich sądzi bo teraz mają taką możliwość i mogą cię tak (usunięte przez administratora) że już w ogóle odechce ci się tej pracy.

Pracownik
@Anonim 08.11.2018 07:01

Pracuję od lat, interesujący jest też 5-dniowy system pracy w tym zakładzie. Składa się z 3 zmian, system zmian leci do tyłu więc nocka, popołudnie, ranek. Nocna zmiana od niedz-pt 22-6 (6dni), popołudniowa niedz-sob 14-22 (7dni), ranna pn-sob 6-14 (6 dni). Obecność w dni robocze obowiązkowa w soboty i niedziele dobrowolna. Z tą dobrowolnością jest interesująco, bo prawo pracy mówi że masz się stawić do pracy w dzień wolny na pilną potrzebę pracodawcy - tylko jak ta potrzeba trwa pół roku to co? B/S/H sobie opracowało wspaniały system grafików cotygodniowych w których bite co tydzień są zawarte dni wolne jako pilna potrzeba. Niby płatne 100% za niedziele i 120zł brutto (od niedawna) + dzień do odbioru za sobotę. Przyjść czy ci się podoba czy nie masz i kropka, pracownikom B/S/H wydaje się polecenia służbowe grożąc wszystkim co tylko możliwe, pracownikom leasingowym nie przedłużeniem umowy. Jak wyżej padło już w jednej odpowiedzi każda nieobecność skutkuje zaniżeniem oceny, zaniżeniem podwyżki, pozbawieniem premii (teraz premie są od standardów/procesów, pracy bhp, więc idąc do kibla zdejmiesz kask by go zostawić, będąc w obszarze w którym jest wymagany, już otrzymujesz notatkę która pozbawia cię premii, złamiesz standard/proces po premii). W sumie masz więc weekendy tylko 32 godzinne i w zależności od tego jaką zmianą zaczniesz miesiąc masz cały wolny tylko jeden dzień w miesiącu, przy odrobinie szczęścia 2 (zmiana z popołudnia na ranki gdy wypada cała niedziela wolna). Pozdrawiam

Anonim 3
@Anonim 08.11.2018 07:01

No tak to teraz wygląda że z fachowej i doświadczonej kadry tylko kilka osób pozostało, które też mocno zastanawiają się czy ma to sens nadal pracować w takiej patologii. Po najbliższej wypłacie premią się okaże.

Anonim
@Anonim 08.11.2018 07:01

-7, odczuwalna - 13. Z hali na dwór co trochę wyjeżdżają milkruny które nie dość że otwierają rampe to załączają dmuchawy które całe zimno z dworu wdmuchuje na hale. Wszyscy staramy się jeździć dookoła bo tam po prostu Syberia panuje. Ale firma zaopatrzyla pracowników w bluzy polarowe i git. Współczuję tym co ich tam ładują, zziębnięci w czapkach stoją na straży, ciekawe za ile w takich warunkach wylądują na l4

Anonim
@Anonim 08.11.2018 07:01

Usłyszałem że ładnie piszą o transporcie więc mimo iż od niedawna nie pracuję, to wtrącę swoje 3 grosze. Powód mojej rezygnacji w dużej mierze spowodowany był brakiem zainteresowania ze strony koordynatorów brakiem rotacji. Wiele razy zgłaszałem to koordynatorowi ale po prostu mnie zbywał jakimś durnym tłumaczeniem. Cwaniacy ze wszystkich działów magazynu jak posadzili kogoś na milkruna to tyrałeś tam dożywotnio, rotacje jakie miałeś to i tak zawsze był milkrun lub szykowanie, skok z 1 lini na 2 i tak bezustannie. Na wózkach same pupilki. Dość ciekawie to wygląda gdy młodzi po 20/25 lat jeżdżą wózkami, a ludzie od 35-50+ zapierdzielają na magazynie czy milkrunie. Koordynatorzy lewusy (nie wszyscy oczywiście), taki system sobie opracowali że jak gdzieś cię nauczą to tam zostawią bo nie spartolisz roboty i głowę mają spokojną. Znam przypadki gdzie ludzie lata byli na milkrun/magazyn a inni z ulicy wchodzili na wózek. Taka polityka w tej firmie stosowana jest po dziś dzień.

Raj na ziemi
@Anonim 08.11.2018 07:01

Sytuacja obowiązków w tej firmie jest tragiczna, wszystko jest na twojej głowie, za wszystko tylko ty odpowiadasz praktycznie bo w teorii to wiele nie należy do twoich obowiązków ale twoi przełożeni jak powstanie problem przychodzą i trują ci wmawiając że to twoja wina (nawet się notatki za rzeczy które nie należą do twoich obowiązków, zdarzały). Teraz co trochę ktoś rezygnuje bo ma dość tyrania za 2 a dostawiania wypłaty za 1, jak to określone zostało patologii, wiecznej gonitwy i ciągłego słuchania że cokolwiek nie zrobisz musisz się bardziej postarać. Sam osobiście miałem niejednokrotnie awanturę od przełożonego za niedopełnienie obowiązków które teoretycznie nie do mnie należą ale chyba do niego właśnie. Cokolwiek nie zrobisz zawsze winny jesteś TY! Notatka goni notatkę, pretensje narastają, gonitwa trwa, aż skończy się to źle. Słyszałem kiedyś jak ktoś mówił o tym że na lini ktoś dostał pochwałę. Pamiętam że wszyscy w szoku byliśmy. Gdy zapytałem swojego przełożonego ile wystawił za swojej kadencji notatek to machnął tylko ręką bo kto by to zliczył, natomiast na pytanie ile pochwał? Zdziwiony zapytał "CZEGO"? Taki to zakład, gdy pracujesz za dwóch, gdy wykryjesz błędy zapobiegające postojom, gdy nadgonisz, cokolwiek nie zrobisz dodatkowo, nikt cię nie pochwali, nikt nie powie dziękuję, to twoja praca i od tego jesteś (mimo że to nadal nie należy do twoich obowiązków), każdy traktuje to jako normalność bo gdybyś tego nie zrobił to dostałbyś opierdziel od koordynatora, jego zastępcy, innych osób które przez następne dni by ci przypominały "ten błąd" a spróbuj zanegować to w następnym tygodniu masz najgorsze stanowisko i jeszcze notatkę dostaniesz.

on
@Raj na ziemi 01.12.2018 16:29

To, że kierownicy zrzucają swoje obowiązki na innych to norma i nic nowego. Ale jeżeli sami tego nie potrafią to ktoś to musi zrobić. Teraz pomyśl opisałeś patologiczną sytuacje, na jakiej podstawie kierownik wystawi roczną ocenę pracownika? Nie na podstawie tego co robisz i jak wg. Zakresu obowiązków, tylko bedzie pamiętać to, że nie chciałeś lub źle zrobiłeś coś co nie należy do Ciebie...

Anonim
@Anonim 08.11.2018 07:01

Ciekawi mnie jakie kryteria są brane pod uwagę przy przyjmowaniu osób z leasingu na firmę. Bo widzę że wiele osób które pracują długo i potrafią pracować na praktycznie wszystkich stanowiskach nadal są na leasingu, natomiast na firmę od jakiegoś czasu już przechodzą ludzie którzy umieją w zasadzie jedno stanowisko (rotują ich tylko z obsługi jednej lini na inną ale wszystko to samo).

Anonim
@Anonim 08.11.2018 07:01

Z najnowszych informacji potwierdzonych, firma przegrała/straciła gruby kontrakt czy zamówienie więc od stycznia maja być tylko 2 zmiany. Jak łatwo policzyć 1/3 zakładu do wywalenia więc na start pójdą wszyscy leasingowcy i formowi pracownicy na okresie próbnym.

anonimus
@Anonim 04.12.2018 15:47

A czy to nie jest skutkiem wygasania sezonu? No i za chwile będzie uruchomiona nowa fabryka więc ludzie będą potrzebni ...

Konrad
@Anonim 08.11.2018 07:01

Moim zdaniem ci logistycy co tak zwalili pół zakładu i każdego dnia udowadniają że nie mają kompletnie pojęcia o tym za co odpowiadają, są definitywnie do zwolnienia. Ewentualnie 2 antypiękności z dołu mogliby przenieść do sodexo do czyszczenia garów, tam mogliby swoje procesy i standardy wprowadzać, a giganta naszego z góry do Roki żeby też poprawił "bezpieczeństwo" operowania szczotką.

Anonim
@Anonim 08.11.2018 07:01

Jeszcze warto dodać o nadgorliwych milkrunistach, teoretycznie mają jeździć co 15 minut i kropka - to w teorii, a w praktyce jeżdżą co 10 nawet jak ich nie zblokują, biegając prawie wykładają towar, przyjeżdżają zmiana wózków i znów. Dlaczego? Bo linia nadgania, bo zaraz będzie pusto, i tak dalej i tak dalej. Żaden prawie standardów się nie trzyma bo nie chce mieć ochrzanu od koordynatora, tylko ja się pytam jaki ochrzan? Skoro jest wyraźnie napisane co 15 minut, to ma być co 15 minut. Było mówione że linie nie nadganiają więc macie mieć wywalone, jak stanie nic wam nie grozi bo jeździcie zgodnie ze standardami, a jak koordynator powie wam weźcie 60 następnym kursem to się nie gódźcie, to jest wbrew standardom. Jak coś się by stało, coś by wypadło bo wózek obładowany to wierzcie mi że kordek wyprze się tego i będzie wasza wina że złamaliście procesy. Ganiając w chaosie też ryzykujecie bo będzie wasza wina. Notatki nie dostaniecie za jazdę zgodnie ze standardami, lub odmowę pobrania podwójnie bo to też jest niezgodne ze standardami. Jak linie z -50 wyjdą na 0 i się dopatrzą to zaraz podniosą normę i już cały czas będziecie ganiać. Zrozumcie że takie postępowanie jednostki tylko działa na szkodę ogółu, bo jeden z drugim zaraz pójdzie z tego zakładu a norma zwiększona pozostanie.

Anonymus
@Anonim 08.11.2018 07:01

B/S/H Bull Shit Holding

anonim
@Anonymus 13.12.2018 12:22

Pracuję od niedawna i ale ogólny staż pracy mam dość pokaźny i jeszcze takich cyrków nie widziałem w żadnej swojej pracy. Po rozmowie ze stałymi pracownikami to aż dziw bierze że nikt kompletnie nie interesuje się tym co w tej firmie się dzieje. Koordynatorzy najchętniej by na bajerach czas spędzali, co mają jakąś robotę do wykonania wysługują się zastępcami, którzy narzekając na cały świat i wszystkich dookoła z fochem podejmują się wyznaczonym im zadaniom, bo przecież oni też najchętniej by na bajerach czas spędzali a to wyganiają ich do "pracy" która jest po prostu śmieszna ale muszą się ruszyć. To samo na nadgodzinach, normalni pracownicy (i niektórzy zastępcy, bardzo rzadko ale podobno się zdarza że i koordynator) zapierdzielają normalnie, a większość zastępców i koordynatorzy najchętniej oczywiście na zmianach nocnych (płacone 100%) siedzą na (usunięte przez administratora) i kompletnie nic nie robią, spacerują sobie i tu trochę pogadają, tam pogadają, nikt im uwagi nie zwróci bo za chwilę nasi pójdą głupa jarać do nich jak będzie ich nocna zmiana. Z biura nikogo nie ma, kierownictwa też nie, więc 0 kontroli, my zapierdzielamy a ci sobie na telefonikach siedzą i naciągają zakład na straty.

z-ca
@anonim 18.12.2018 16:34

Widzę że pada wiele oskarżeń, sam osobiście reprezentuję drugą stronę i nie chcę być wrzucany do jednego worka a dokładnie wiem co macie na myśli, więc może pora rzucić konkretne nazwiska? Może to coś zmieni.

big bag
@z-ca 19.12.2018 16:35

Jeżeli jesteś ta druga strona to powinieneś wiedzieć ,że oskarżenia jak to nazwałeś po nazwisku na forum nie są dozwolone i niezgodne. Uczą tego na szkoleniach bsh. Generalnie chodzi o pokazanie panujacych patologii tej firmy. Której jakimś cudem kierujacy nie widzą. Rutyna, zawieszenie,zasiedzenie czy przeświadczenie o swojej wspaniałości powodują ślepotę. Nie wiem...

Anonim
@z-ca 19.12.2018 16:35

Spokojnie, jak się nic nie zmieni to w końcu pewnie padną konkretne nazwiska i przykłady, myślę że ludzie czekają na jakąś reakcję na tą patologie. To jak sądzę forma ostrzeżenia że poza ich oczami (kierownictwa) dzieje się źle, nikt nie interesuję się zdaniem pracowników i ma gdzieś co mają do powiedzenia. Bo robota nie jest zła, tylko źle zorganizowana i zależna od bezsensownych procesów wymyślonych przez ludzi nie mających w ogóle pojęcia o tej pracy. A tak, koordynatorzy by się nie tłumaczyć nie zgłaszają problemów od pracowników, logistycy po rozmowie z pracownikami nie zgłaszają problemów i kierownictwo myśli że wszystko jest ok. A NIE JEST !!!

123
@Anonim 21.12.2018 15:58

Jak najbardziej zgadzam się z powyższymi opiniami.To co się ostatnio dzieje w tej w firmie to istny dramat linia montażowa zapiernicza ze nie mam możliwości się wyrobienia. Koordynatorom zgłasza się problem to nie wiadomo czy informują o problemie przełożonych wyżej co się dzieje.Pewnie jak zawsze myślą że pracownik wyolbrzymia całą sytuację. Najlepiej jak by mieli takich pracowników co nic by się nie odzywali i robili co im każą. Pracownik który coś mam mądrego do powiedzenia i się nie zgadza z ich wymysłami to tzw (buntownik). Potem za karę zostaje wrzucony na najgorsze stanowisko na kilka tygodni aby taki delikwent ucichłi i nabrał rozumu. Najzabawniejsze są audyt w tej firmie ( ranna zmiana) koordynatorzy chodzą wtedy jak poszczeleni żeby wszystko robić według pseudo standardów. Kiedyś jak byli normalni koordynatorzy to umieli tupnąć nogą i powiedzieć że np ten proces nie ma sensu, a teraz banda oszołomów siedzi i tylko wszystko klepie jak leci bo woli o swoje 4 litery zadbać niż co kolwiek się odezwać. Ciekawe jak by się tak zamienili miejscami z pracownikiem czy też by byli tacy szczęśliwi. A nie siedzą tylko i narzekają jak się o coś ich poprosi żeby zrobili . Niestety pracownik jest na przegranej pozycji ponieważ kierownictwo zna tylko ich wersję wydarzeń a potem, ( panie kierowniku Co ja mogę zrobić? takich niestety mamy ludzi). I tak w kółko.

Natalia S.
@123 23.12.2018 18:34

A to gdzie się podziali ci normalni koordynatorzy którzy byli kiedyś?

123
@Natalia S. 04.01.2019 07:55

Zwolnili się lub zostali zwolnieni przez kierownictwo ? Nie wolno mieć innego zdania niż miłościwie panujący ale nic niewiedzący ? Tak można wydedukować z wszelkich wpisów , tylko czy to także prawda ? Same niewiadome w tej firmie :-(.

Anonim
@Natalia S. 04.01.2019 07:55

Każdy który ma swoje zdanie jest konfliktowym pracownikiem (bez znaczenia szczebla) dla osoby wyżej, sam wielokrotnie słyszałem że problem który mam, mam go sobie rozwiązać sam i mam go nie zgłaszać bo wtedy koordynator musi ten problem przedstawić wyżej i się z niego tłumaczyć. Teraz mamy nowy rok i szykują się wielkie zmiany. Od lutego mają być tylko 2 zmiany więc 1/3 zakładu do zwolnienia, nowo wybrani PO (koordynatorzy) i ich nowo wybrani zastępcy są zesrani i walą rekord za rekordem produkcji/transportu że robią po +50 na liniach i protesty pracowników mają w (usunięte przez administratora) normy też o standardach nie wspominając. Boją się degradacji do zwykłego pracownika i starają się przypodobać kosztem pracowników, górze, a nawet jak degradacja nadejdzie to w końcu wysoki sezon powróci i znów będzie zapotrzebowanie na na te stanowiska. Ci co się buntują, straszeni są konsekwencjami a nawet zwolnieniem. Nawet jedna osoba gdy odmówiła podpisania notatki za niewypełnienie polecenia przełożonego, została powiadomiona że długo nie popracuje, gdy poszła ta osoba do głównego kierownika z tym problemem, kierownik ją zbył że nie ma czasu i ochrzanił koordynatora że ludzi nie umie sobie podporządkować i mu tyłek zawracają. A przecież chodzi o to że koordynator nakazuje łamanie przepisów i standardów pracy na zakładzie !!! Ale pan W też ma gdzieś ludzi co niejeden raz już pokazał dobitnie, żadnego sprzeciwu nie toleruje, żadnego narzekania również. W tym zakładzie masz po prostu wykonywać polecenia które są narzucane odgórnie, od najwyższego szczebla aż po pracownika, wszystko tylko na gębę, nieformalnie, bo oczywiście pod wszystkimi standardami i procesami jest twój podpis więc w razie wypadku wina będzie tylko twoja, zakład jest zabezpieczony.

Prtr
@Anonim 05.01.2019 18:34

Bo widzisz barany z milkrunów na leasingu (i nie tylko) w obawie że wylecą biegają jak poparzeni, kordki i ich pupilki to samo w obawie o stanowiska a efekt końcowy i tak będzie taki że nic to nie da. Po następne, zwiększając normę i pokazując że się da, barany nie biorą pod uwagę likwidacji 3 zmiany, nie mówiąc o sobotach czy niedzielach które pozwalały dorobić. Jeszcze trochę a za te same pieniądze wszyscy przez baranów będą robić 1.5 normy na jednej zmianie. Na górze tylko się cieszą i zacierają ręce bo za te oszczędności, nieźle pewnie im wpadnie.

Stary pracownik BSH
@Nikt 17.11.2018 12:54

Niestety, ale procesy wymyślają osoby nie mające pojęcia o pracy w transporcie, czy na produkcji. Liczy się tylko czas i cyfra. O ergonomii zapomnij. Ktoś wymyśla głupią procedurę a później broni jej jak Częstochowy mimo, że inni udowadniają, że jest głupia i nieżyciowa.

Bezrobotny

Pewnej zimy źle sie cczułem prosiłem koordynatora o odbiór godzin bo powiedziałem ze nie chce iść na zwolnienie. . wiecie co powiedzial? Ze nie jest wskazane żebym poszedł na l4... Na drugi dzień z rana tak wymiotowalem ze nie miał wyjścia . postawilem go przed faktem dokonanym. Buc jeden nie mmiał odrobiny współczucia! Widział ze jestem chory.. Kasa sie tylko liczy i norma za która maja cele wyplacane

Qwer
@Bezrobotny 02.09.2018 16:42

Miałem dokładnie tak samo, jak zadzwoniłem, że nie dam rady to usłyszałem tylko "Wiem że jest piątek i Ci się nie chce". Dodam, że wtedy pracowałem już pół roku i zwolniłem się tylko raz po tygodniowym uprzedzeniu...

Bsh
@Qwer 10.01.2019 00:16

No cholera taki z ciebie zasłużony pracownik i nie chcieli pozwolić na bumelowanie ? A jakby tak po 6 miesiacach zaczęli wypłacać 3/4 pensji bo przecie wcześniej wypłacali wcześniej całość - No po pół roku chyba mogą skoro twoim zdaniem możesz decydować sam kiedy do pracy ci się przyjść będzie chciało to i oni niech coś mogą ? Piątkowe choroby to takie szewskie poniedziałki jeśli rozumiesz , sypią się u nygusów dla odmiany.

anno
@Bsh 11.01.2019 19:33

Słuchaj Bsh urlop na żądanie masz wpisany w kodeks pracy i jezli ktoś potrzebuje to z niego korzysta. Nie musi słuchać dodatkowych uwag...

Albert
@Bezrobotny 02.09.2018 16:42

Bsh nie ma monopolu na prace w Łodzi. Nie podoba sie tu praca, jutro mam inna gdzieś indziej. W czym jest problem? Wierutne bzdury kazdy moze pisac. Tutaj nikt nikogo po plecach nie klepie. Przychodzimy zarabiac pieniadze a nie bawic sie w dziecinade.

Bsh
@Albert 12.01.2019 01:11

Takie żale wypisują biedaczki co umiejętności ani chęci do pracy nie maja. Przychodzi piątek i choroba weekendowa , a potem wredny koordynator mnie nie rozumie bo ja taki chory. Ciekawe czy zgłaszasz taka chorobe jednodniową w środę na przykład ? Każdy wie ze choroba nie wybiera i dopadnie każdego - niektórych zwykle w piątek/sobotę , tu wiadomo o co biega.

Kasia

Witam, czy może ktoś napisać jak jest w Bsh we Wroclawiu

Kanarek
@Kasia 09.02.2018 11:46

Zależy o co pytasz? jesli o zarobki to ok. 2000-2300 zł na rękę na produkcji, ok. 2300-2700 zł na ręke na wózkach widłowych itp. mistrzowie, kontrolerzy, liderzy, brygadzista ok.2900-3500 na ręke. kierownicy - podobno bardzo dobrze płatne stanowiska specjaliści i dział utrzym,ania ruchu różnie nie wiem jak tam stanowiska biurowe. Do tego dochodza premie miesięczne i roczne, karta sodexo 100 netto / msc, karta multisport za 20 zł, +bezpłatna opieka medyczna medicover, +na terenie zakładu powstaje stołówka, +możliwość szybkiego awansu, +podwyżki raz w roku czerwiec/lipiec wszyscy (podwyżki indywidualne), +nauka języka angielskiego darmowa, +darmowe świeże jabłka w opór :) to plusy.... a minusy: -praca w soboty za dzień wolny mozliwy do wybrania w tygodniu -sporo nadgodzin -presja utrzymania jakości i bezpieczeństwa pracy -częste kontrole trzeźwości

Kasia
@Kanarek 11.02.2018 12:38

A premia miesięczna jest indywidualna, czyż zależna od całej Lini, czy za nie chorowanie też firma płaci.

Kasia
@Kanarek 11.02.2018 12:38

Chodzi o pracę na produkcji

kuba
@Kasia 11.02.2018 22:09

na premie miesięczna sklada sie ocena za jakosc produkcji, wydajnosc oraz bhp, wszyscy pracownicy pracuja na to wspólnie, wszyscy dostaja tyle samo premii miesiecznej. wiec im bardziej sie wszyscy starają, tym wiecej kasy.

Król
@Kanarek 11.02.2018 12:38

Nie wiem skąd wzięłaś wysokość zarobków dla operatorów wózków ale na pewno podane przez Ciebie wartości są mocno zawyżone. Premia miesięczna jest jedna - 500 zł brutto. W dodatku bardzo skomplikowana. Na tą chwilę premia roczna jest jednorazowa. Nie ma informacji, że będzie w kolejnych latach. Możliwość szybkiego awansu jest dla tych co lubią być blisko koryta i wyróżniają się niekoniecznie ciężką pracą. Coroczne podwyżki to raptem kilkadziesiąt złotych. Nauka angielskiego nie jest dla pracowników produkcji tylko dla elity. Z jabłkami to samo. Nie znajdziesz ich na stołówkach produkcyjnych, tylko w tej koło biur. Owszem, nadgodzin jest bardzo dużo. W dodatku okraszonych straszeniem wypisania polecenia służbowego. Według mnie akurat kontroli trzeźwości jest nawet za mało. W dodatku przydałyby się jakieś testy na obecność narkotyków.

albert
@Król 17.02.2018 19:34

premia roczna jest co roku wyplacana w marcu, jej wysokosc zalezna jest od sprzedazy i innych czynnikow. co do jablek sa dla wszystkich, a co za problem wbic do biura i sie poczestowac? darmowa jest tez kawa, mleko do kawy, herbata i cukier dla wszystkich - chyba ze ktos woli platna z automatu. zdarza sie ze przelozony nakazuje przyjsc na nadgodziny i straszy poleceniem pracy w godzinach nadliczbowych, niestety wg. kodeksu pracy pracodawca ma prawo "zmusic" pracownika do 8h tygodniowo do nadgodzin w przypadku faktycznego zapotrzebowania pracownika. dodatkowo we wrocku panuje strach przed odmowieniem nadgodzin, bo panuje przekonanie ze jesli odmowisz, to pracodawca sobie ciebie zapamieta i byc moze nieprzedluzy umowy o prace.

Król
@albert 18.02.2018 21:40

Owszem, w Łodzi premia roczna jest co roku. Ale we Wrocławiu póki co nie nic nie wiadomo o tym, czy za 2018 rok będzie premia. Nie jest problemem wbić się do biura. Problemem jest podział pracowników na lepszych (biurowych) i gorszych (produkcyjnych). Kawa itp. nie są dla wszystkich, ponieważ nie wszyscy mają dostęp do kuchni dla biur. Kierownik logistyki zakazał kamizelkom korzystanie z tej kuchni bo brudzą oraz powiedział, że dla nich są właśnie płatne automaty. Problem tkwi w tym, że pracodawca bardzo często korzysta z tego prawa. Najlepiej żeby siedzieć codziennie po 12 godzin. A to przekonanie bierze się z tego, że jeden z kierowników logistyki oficjalnie powiedział, że brak elastyczności w kwestii nadgodzin będzie uwzględniony podczas rozmowy rocznej oraz że jeśli ktoś nie wykazuje gotowości do robienia nadgodzin to nie jest osobą, której oni szukali.

Mammmm
@Kanarek 11.02.2018 12:38

Drogi kolego zawyzyles stawki na produkcji tak jak i na wozkach na czysto wychodza ludze na lini prod 2000-2100 a na wozkach logistyka 2300 tak samo transport wewnetrzny. Premia pisza i mowia ludzie ze 500 a tak naprawde 200zl brutto moze bedzie jak dostawy beda na czas, maszyny nie beda sie psuc, premia frenfekcyjna zabrana 200 brutto. kumoterstwo, szybki awans dla znajomych i wazelin. Nie polecam tej firmy.

Ktoś
@Kasia 09.02.2018 11:46

Kunta kinte :)

????
@Kanarek 11.02.2018 12:38

Nie nie wszyscy dostają podwyzki dużo w tym roku ludzi nie dostało nawet inflacyjnej a starzy pracownicy jak ja chodzi o staż pracy bo ja tu tkwie od 2006 roku nie są brani pod uwagę bo my "musimy pracować" a nowa dzieciarnia po szkole musi być doceniana by mieli narybek do pracy

szefu
@Kanarek 11.02.2018 12:38

Ja to jestem w szoku dysproporcji pensji kierownika zmiany, kontrolera czy specjalisty a kierownika magazynu nie mówiąc już o szefie logistyki . Gdzie patrząc na pracę magazynu najwięcej umiejętności i wiedzy wymaga stanowisko kierownika zmiany i kontrolera oraz niektórych specjalistów . Kierownicy magazynu w większości otwierają okna rozładunkowe i uzupełniają grafik. Kierownik magazynu nie musi znać języka obcego, nie zna praktycznie systemu SAP, Dostaje pensje, która przekracza 6-7 tysi, przypisane ma auto służbowe... Szef logistyki , zna języki , nie porusza się w systemie, jest łącznikiem miedzy kierownikiem magazynu a dyrektorem..., jakie są osiągnięcia szefa logistyki ,który zleca wykonawstwo tego co dyrektor określi i raportuje z dołu do góry?. Do tego zasiedzenie na stanowisku 20 lat i jaka wiedza o nowościach w świecie logistyki ? Super pensja, auto służbowe.... Kierownik magazynu w BSH to super ciepła posadka bez większych wymagań i umiejętności...

Anonimus

A wiecie kiedy otwieraja ten wielki hotel pracowniczy co buduja przy fabryce suszarek? To na wysoki sezon dla Nepalczykow?

anonim

A co jakby tak zrezygnować z opieki medycznej, kart lunch i sportowych i dać te pieniądze ludziom do podstawy lub zostawić wybór ? Abonament prywatnej opieki standard to ok .700 zł( pewnie firma ma zniżkę ), lunch pass 190zł a kwatralnie karty podarunkowe lub multisport 150 zł...

Idzie lepsze....

Do Dyrektora, Jestem pod wrażeniem spotkania 30 min. z Dyrektorem. Co się dowiedziałem. Słupki, procenty, wskaźniki, oceny. Niby dobrze, a idą zmiany.... System dwuzmianowy kilka miesięcy, bez nadgodzin (czyt. możliwość dodatkowych dni lub kasy), czyli redukcja kosztów i pracowników bo.... firma będzie teraz działała na niski sezon i wysoki sezon. Ja przepraszam bardzo ale rachunki oraz koszta życia nie mam podzielone na sezon niski i wyskoki tylko muszę je płacić i utrzymać rodzinę. Rozumiem sytuację gdyby każdy zarabiał 5 tys. miesięcznie netto, ale robią z nas żebraków o pensję na poziomie 3 tys. zł (wow! 600 euro), dla przypomnienia jesteśmy w UE już kilka dobrych lat.... BSH przegra na tym wszystkim, Ukraina i agencje out, a odbudowanie reputacji zajmuje troszkę dłużej niż chwała marki. A czy ktoś widział może ostatnio reklamę na bilbordach, w tv sprzętu? Po co? Skoro są słabsze miesiące to chyba można trochę pogonić "mądralińsich" procesowych i BHP do działu sprzedaży aby poszukać innych rynków zbytu aby niski sezon uzupełnić o nowe zamówienia i nowych klientów. Albo się nie chce (bo jest dobrze) albo się zwyczajnie nie umie (poza czepianiem się brakujących kanbanów na liniach, kamizelek i innych ważnych tematów wpływających na sprzedaż - czyt. utrzymanie produkcji na określonym poziomie). Łatwiej dalej szarpać ludzi, którzy tyrają za te 600 euro i mieć poczucie spełnionej misji upadlania ludzi. BSH - przegra na tym manewrze i wyjdzie to tłustym misiom robiącym prezentacje ale mają z czego "schodzić". Temat darmowej pizzy która kosztuje 25 zł należy zrobić sequel do Alternatywy 4.

anonim
@Idzie lepsze.... 23.12.2018 15:20

Mnie zawsze śmieszyły te spotkania z dyrektorem, wszystkie polegały na informacjach które nikogo nie interesowały, słupki sprzedaży, słupki jakości, słupki bezpieczeństwa, 10tys innych słupków, 90% informacji nie interesowało nikogo bo ich nie dotyczyło. Pewnie że niektóre słupki miały wpływ na to czy będzie praca później czy nie, ale to już trzeba było sobie przemyśleć, przeliczyć itd. Wszystko kompletnie bez sensu. Nigdy na takich spotkaniach nie dowiedziałem się nic co by mnie dotyczyło, poprawa premii, jakieś nagrody, jakości pracy, czasu pracy, wynagrodzeń itd. Mniej więcej co roku jest tak : rekord tu, rekord tam, zamówień dużo więc soboty niedziele pracujące, wynagrodzenia bez zmian - żenada.

Mikołaj
@Idzie lepsze.... 23.12.2018 15:20

Poczekaj , czegoś nie rozumiem. Czyli nadgodziny i praca 7/24 jest w porządku i chcesz, tak ? Czyli nie jest ważny dla ciebie odpoczynek tylko za wszelką cenę chcesz pracować cały czas . A pomyślałeś jaka jest Twoja wydajność w 9 tej czy 10 tej godzinie pracy lub w dodatkowym dniu pracy i jaką masz motywacje do niej? To że zbyt jest taki a nie inny to nie wina handlowców, BSH nie jest jedyne na rynku a i preferencje klientów też są różne. Równie dobrze sam możesz się zgłosić do działu sprzedaży zmieniając tym samym warunki pracy i wynagrodzenie... Nie wszyscy mają sprzęt z napisem bosch w domu i zagrodzie i nie wszyscy lubią tą markę.... Ukraincy po nowym roku będą szukać w Niemczech szczęścia i trochę ich opuści Polskę z agencjami nic nie zrobisz bo właśnie nieprzewidywalność rynku powoduje zatrudnienie czasowe. Generalnie te przedstawienia, które urządza Dyrektor czy szefostwo to tylko czysta propaganda dla podniesienia morale pracowników. Chcesz wierzyć w to możesz wierzyć prawdziwy kołchoz zacznie się po odpaleniu kolejnej fabryki. Wtedy będziesz mógł siedzieć w pracy non stop , tylko co wtedy napiszesz??? BSH nie ma szacunku, skrupułów dla pracownika jesteś tam tylko numerem z identyfikatora i tyle. Chcesz pracować to godzisz się na warunki, nie to masz teraz możliwości i wybór innych firm... za 3 tysie na rękę znajdziesz bez problemu pracę w Łodzi...

Anonim
@Mikołaj 24.12.2018 13:23

Myślę że większość w transporcie która pozostała to właśnie z uwagi na dodatkowy pieniądz, jak sam napisałeś pracy za podobne pieniądze jest ogrom. Zobaczymy jak się to dalej rozwinie ale przy suchym wynagrodzeniu i dalszej patologii procesowo/standardowej to wolę poszukać innej roboty i psychicznie odpocząć.

Nn
@Idzie lepsze.... 23.12.2018 15:20

A gdzie tam na produkcji zarobisz 3 tys ? Chyba jak wpadną ze 3 niedziele , normalna płaca za 5 dni w tygodniu to 2,3 a nie 3,0. Tylko że niektórzy już sobie wkalkulowali płacę za 29- 30 dni w miesiącu jako normę , ale tak nie jest i tyle nie zarobisz średnio miesięcznie.Zresztą gdzie wtedy życie i nie każdy ma kredyt na który MUSI orać jak cześć szaleńców kupujących kupujacych auta czy domy/mieszkania na które ich nie stać - a potem płaczący że nie ma nadgodzin i pieniędzy na kredyt.Jak chcą niech szukają dodatkowych zajęć a nie wypłakują się tutaj ze nie mogą tyrać na okrągło - normalnym wystarcza 5 dni pracy bo jest jeszcze inne życie. Jeśli by pensja była na poziomie 3 tyś za 5 dni w tygodniu nie byłoby żle , ale daleko do tego i nawet Ukraina szuka miejsc gdzie można normalnie zarobić bo z nadgodzinami to oni mieli dobrze ponad 4 tyś a nie ledwie 3 jak teraz.

BC

Witam wszystkich jak tam u was z praca I zarobkami co mozecie napisac o pracy I produkcji

annonimus
@BC 22.12.2018 19:46

Nie wiem czy zauważyłeś ale wystarczy poczytać poniżej i trochę się dowiesz... Wesołych świąt ????

Wózkowa

Pracował ktoś z was na wózku widłowym? Jakie zarobki na rękę bez nadgodzin? Jaka atmosfera w pracy?

Anonim
@Wózkowa 05.12.2018 21:39

ok 3 tyś, atmosfera - patologia na maksa, nie da się bez nadgodzin bo soboty czy niedziele teoretycznie "dobrowolne" a praktycznie masz być !!! Poczytaj niżej o transporcie.

Karolina

Producet marki bosh troche oszukuje ze wzgledu na to ze ofrty przedstawiane w sklepach nie sa adekwatne do prawdy jaka jest mianowicie kupilam ostatnio odkurzacz bezprzewodowy I mialo byc w prezencie zelazko zglosilam na stronie iternetowej info o zakupie aczkolwiek moj odkurzacz nie podlega pod promocje a w sklepie przedstawiciel marki bosh walną naklejke na kazdym odkurzaczu ze promocja obejmuje kazdy odkurzacz. Jestem zaeidziona niestety

Kijowiec

Praca operatorów w magazynie naprawdę bardzo ciężka. Tam gdzie powinny pracować po 2 osoby pracuje tylko jedna. Przez pośpiech i poganianie jest pełno wypadków. Straszna logistyka organizacyjna oraz rozmieszczenie magazynowe powodujące chaos ,w dodatku wszędzie ciasno i bez przemyślenia powoduje pracę kolizyjną z innymi operatorami widlaków i wózkow ciągnacych. Ktoś z góry ciągle pali głupa że tego nie widzi.Brawo Panowie i Panie od logistyki widać od razu waszą nieudolnośc zawodową.Nie zajmujcie się czymś o czym nie macie najmniejszego pojecia bo przez was ta praca wygląda tragicznie.

Anonim
@Kijowiec 28.11.2018 13:53

Przecież odbywają się tzw: Gemby ,na których pokazuje się problem i szuka rozwiązania. Codziennie po 30 min ... Znaczy wygląda to tak, że na tych spotkaniach mówi się ciągle o tym samym ale tylko mówi ponieważ problemy zostają bez rozwiązania. :) Ciasno jest bo produkcja trzepie ilości, bez zastanowienia się czy jest gdzie to składować czy nie. Ciekawe czy ktoś liczy koszty tego co wyprodukowane i zalega miesiącami .... Koszty uszkodzeń i operacji logistycznych... . Firma bardzo dziwny sposób działania . Może na te koszty pieniądze są a nie ma ich dla pracowników i usystematyzowanie i upraszczanie procesu...?

Trok

Proszę o podanie konkretnych płac netto w tej firmie.Na jakim stanowisku ile można zarobić? Magazyn , produkcja itp. Proszę o szczere podanie zarobków . Pozdrawiam

Piotr
@Trok 10.10.2018 18:01

Z ofert pracy wynika ,że jakieś 2550 netto z premią + 190 lunch pass :)

Doris
@Piotr 10.10.2018 19:29

za taka niska stawke taki zapierdziel to śmiech na sali..masakra!!

I3ruce94
@Trok 10.10.2018 18:01

A wiecie ile na magazynie płacą na rękę bo słyszałem że ponad 3000 bez nadgodzin ? I jak to jest z tymi weekendami w każdy rzeczywiście trzeba przychodzic ?

mmmm
@I3ruce94 15.10.2018 12:28

Ok. 3200 brutto, nadgodziny bywają, weekend sobota 2 zmiany , niedziele też, płatne odpowiednio.

Pikus
@Piotr 10.10.2018 19:29

Zapomniałeś dodać że masz możliwość pracy 30dni w miesiącu mając 1dzien wolny po zmianie nocnej na odpoczynek, za taką samą stawkę co ludzie pracujący od poniedziałku do piątku ????????

Stary-nowy
@Piotr 10.10.2018 19:29

Z premia ? Jaka premia ? Od 4-5 miesięcy nikt premi nie ma !!!!

Weronika

@Greq100 wspomniałeś, że w pracy w firmie BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego jest mobbing. Chciałabym spytać jak go rozumiesz, bo często jest mylone to słowo, a jednak jest to przestępstwo i pisząc coś takiego oskarżamy. Na forum muszą być tylko pewne, potwierdzone informacje. Zatem czy mobbing dla Ciebie skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników.?

Były pracownik
@Weronika 28.12.2017 14:25

Potwierdzam niestety wypowiedź Greq100, pracowałem w firmie BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego w Łodzi i mobbing jest stosowany jak najbardziej i nikt nic z tym nie robi. Kierownicy, kordynatorzy wybierają ludzi pod siebie i jak się nie podporządkujesz to będziesz najgorszy, będą wycierać tobą podłogę. Ja to nazywam kolesiostwem, mówię tu o kierownikach i kordynatorach. Wspólne kawki, herbatki i obrabianie duuupy (a ten to taki, a tam ten to zrobił to i tam to.....). Oczywiście można iść ze skargą do działu personalnego ale wtedy od razu można się zwalniać bo nikt ci wtedy nie da żyć. To samo tyczy się pracy w weekendy, niby nie trzeba przychodzić, ale jak nie przyjdziesz to będą zbędne komentarze typu że się nie angażujesz itp. Człowiek bardziej wysiada psychicznie niż fizycznie. Mało porządnych ludzi tam pracuje, 90% podpierdalaczy, którzy czekaj na jakoś sensacje zakładową. Mógłbym przytoczyć wiele przykładów ale zbyt dużo by pisać. Myślę że książkę bym napisał..... Ogółem praca dla ludzi bez rodzin, jeżeli lubisz frajerstwo, a w szczególności lizenie duuupy przełożonemu aż mu się tyłek będzie świecił to ta praca jest dla ciebie. Na pewno się tam spełnisz. Ja jestem szczęśliwy, że już tam nie pracuje i nie wrócił bym tam nawet gdyby mi dali 10 tyś. złotych netto......

Greq100
@Weronika 28.12.2017 14:25

Droga Weroniko, sama odpowiedziałaś sobie na pytanie o mobbing. skutki są takie jak opisałaś, niestety dochodzi do zmuszania pracownika do określonych zachowań pod groźbą obniżenia oceny pracownika za tzw.zaangażowanie, lub nawet nie podpisaniem umowy( pracownicy tymczasowi) czy nie przedłużeniem pracownikom etatowym. Kiedyś jeden z kierowników na wieść o tym iż pracownicy nie zostaną 40 min po pracy ( trzeba odebrać dzieci ze szkół czy przedszkoli itp.) by wziąć udział w jakimś spotkaniu informacyjnym, stwierdził że jak będzie chciał to będziemy zostawać wtedy kiedy on to określi a jak się komuś nie podoba to, cytuje: (usunięte przez administratora) go z roboty. koniec cytatu. Wiec czy w B/S/H jest mobbing? Jest i to jeszcze jaki. pracownicy wypełniają jakieś durne ankiety zadowolenia w których niestety nie padają konkretne pytania np czy jesteś zadowolony z wynagrodzenia, z godzin pracy, czy jesteś lub byłeś poddany mobbingowi. W wynikach ankiet zawsze jest super natomiast w rzeczywistości jest tragicznie.

Mariusz
@Były pracownik 31.12.2017 01:51

Jak bym widział swój były zakład 3M wrocław kowalska :/

Lodon
@Weronika 28.12.2017 14:25

Podobno jakis facet sie powiesil bo byl taki ciskany przez przelozonych

:)
@Lodon 31.08.2018 15:51

Generalnie to cyrk na kołach. Nie zostaniesz w nadgodzinach to dostaniesz papier do podpisania zgodnie z przepisami prawa pracy- podobno, nie przyjdziesz w sobotę to będziesz delikatnie mówiąc zmuszony do tego.Oczywiście odpowiedni stosunek będzie miał do Ciebie kierownik ...to chyba jest mobbing?

JAŚ FASOLA
@Weronika 28.12.2017 14:25

......Wymieniłaś właśnie jedne z cech MOBINGU..!!!!!.........Gdyż MOBING....to pojecie dosyć ogólne, i nie zdefiniowane....bo ukazał się jakiś dokument który określa ramy Mobingu...????.....NO NIE,,,!!!....ale pozdrawiam ....

anonymous
@Lodon 31.08.2018 15:51

..fakt ale w ŁODZI.........ale jakieś 6-miesięcy wstecz....miał miejsce...../////

GARGAMEL......ŁÓDZ.....
@Były pracownik 31.12.2017 01:51

.....koordynatorzy,,,,jak mają reagować na MOBING...????? chyba żarty..........jak oni go stosują....a po drugie....90%....tych koordynatorów....ogarnia pismo obraskowe gdyż ma 7-klas szkoły podstawowej ale to FAKY ATENTYCZNY..........czyli nie wiedzą co to mobing???? to słowo obce.. ..gdyż takich poganiaczy z tiktakiem w muzgu po 7-klasach podstawówki...i żebyś umiał się tylko podpisać....to możesz być koordynatoewm....(jeżeli to potrafisz to praca jest dla ciebie i kariera..) cały BOSCH w Polsce poszukuje osób o takich cechach......to tyle......PS.....Pozdrawiam osoby o tych cechach charakteru.......i aplikujacych.....

Borsuk z LM2
@GARGAMEL......ŁÓDZ..... 01.09.2018 18:51

@GARGAMEL......ŁÓDZ..... koordynatorzy ogarniają pismo obrazkowe, natomiast twoje wypociny trzeba czytać dwa razy, żeby się domyśleć o co ci chodziło. Po pierwsze: mam pytanie: co to są cyt. "FAKY ATENTYCZNY"? Jeżeli chodziło czi o fakty to one zawsze są autentyczne. Po drugie: skończyłem technikum i obecnie kończę studia, więc mam więcej niż 7 klas podstawówki. Po trzecie: wiesz co to wielokropek i w jakim celu się go stosuje? Czasami trzeba spojrzeć krytycznie również na siebie, a nie tylko widzieć problemy u innych. Nie warto też robić z siebie kogoś kim się nie jest. W tym przypadku udawanie inteligenta się nie udało.

Xyz
@Borsuk z LM2 07.09.2018 10:48

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ta stara prawda bardzo pasuje do sytuacji w zakładzie. Niestety, koordynatorzy szybko zapominają jak to było kiedy pracowali na linii, a i poglądy szybciutko się im zmieniają. Kultura osobista nie jest zależna od wykształcenia, a to że wykonujemy proste prace nie oznacza że jesteśmy prostakami. Jeśli traktuje się nas jak idiotów, po prostu się dostosowujemy, w trosce o własne zdrowie psychiczne.

Ano
@Borsuk z LM2 07.09.2018 10:48

Dobrze że z Ciebie taki inteligentny człowiek. Skończone technikum i obecnie w trakcie studiów. Jestem pod wrażeniem. Cześć koordynatorów jest w porządku. Niestety są też tacy, którzy myślą że są niewiadomo jak ważni. Oczywiście sodówka za sprawą pełnienia ważnej funkcji, też uderza do głowy. Wiem że kierownik ciśnie, ale trzeba mieć swoje zdanie. Niestety większość jest mocna tylko przy kolegach. Żadnej dyskusji tylko przytakiwanie. Dotyczy się to też większości pracowników na liniach. Norma nie schodzi, koordynator jest zły, kierownik jeszcze bardziej, a dyrektor włosy z głowy wyrywa. Na szczęśćie dużo już mu nie zostało. Odbija się to wszytko na pracownikach z linii, którzy akurat są najmniej winni tej sytuacji. Wieczne poganianie, doprowadziło do odwrotnej sytuacji. Prawie wszystkim odechciało się już starać. Dużo osób pracuje tylko i wyłącznie z powodów finansowych. Atmosfera jest tak słaba, że Miele wykorzysta to bez problemu. Dużo zostało zrobione żeby ludzi zniechęcić do tego zakładu i jak widać udało się. Kiedyś były tłumy do pracy, teraz biura świecą pustkami. Nawet większą szansa na umowę z bsh nie zachęca ludzi. Wkrotce ma powstać 4 linia i jestem ciekaw gdzie bsh znajdzie obsadę.

Jolka
@Były pracownik 31.12.2017 01:51

A ile zarabiałeś przede odejściem z pracy, oczywiście jeśli to nie jest tajemnicą.

anonim z bsh
@Weronika 28.12.2017 14:25

Mobbing jest obecny w tej firmie począwszy od wyśmiewania, komentowania sytuacji życiowych , umiejętności, zachowań, przez kierownictwo na forum jak również współpracowników. Pracownicy boją się głośno mówić o sytuacji w firmie, widać to szczególnie po wypełnianiu anonimowych ankiet a później omawianiu ich w szerszym gronie przy udziale managerów, których dotyczyły pytania. Ocena roczna pracownika wystawiana jest bez jego wiedzy, często na widzimisię Kierownika. Dodatkowo dziwią mnie pytania kierownictwa kiedy prosisz o urlop, co będziesz w tym dniu robić.... Dochodzą jeszcze głupie żarty ...

kiepski
@Lodon 31.08.2018 15:51

.....to było na Papierniczej w Łodzi........

kiepski
@Borsuk z LM2 07.09.2018 10:48

.....BRAWO JAŚIU...Ps....co tak bronisz tych czarnych polówek czy może sam je kiedyś nosiłeś z batem i komurką w reku.....Zabolało co..????

kiepski
@Weronika 28.12.2017 14:25

.....Mobbing jest stosowany co dziennie w Łodzi w BSH......a czym skutkuje ....wgnieceniem w beton ....lub powieszeniem na pasku od spodni jak to miało miejsce w BSH na ul. Papierniczej...w Łodzi to są skutki mobbingu......zatajane przez kierownictwo....skrycie....

Sc

Kiedy są podwyżki w bsh

kiepski
@Sc 17.11.2018 10:40

......mogą być podwyżki ale NORMY.......

Sc

Jest jakaś podwyżka przy podpisaniu 3 umowy

Były Lider
@Sc 15.11.2018 17:53

Tak micha ryżu i kijem po krzyzu

SC
@Sc 15.11.2018 17:53

A tak na poważnie

Głos ludu
@SC 15.11.2018 20:53

To jest właśnie na powaznie

dupa
@Sc 15.11.2018 17:53

haha dobree.... caly czas to co miales bez zadnej zmiany

Andrew

A jak wygląda praca na panelu na suszarkach ,mam ofertę tam przejść na umowę z bsh ,czy ciężko się pracuje na panelach proszę o rzetelną ocene

Pikus

W Łodzi na dzień dzisiejszy pracodawca ma w (usunięte przez administratora) doświadczonego pracownika. Wola inwestować w ludzi z ulicy zamiast ludzi którzy się znają na robocie wliczając też pracowników z tzw. leasingu. Oby tak dalej. To wszyscy się zwolnią ???????????? a budynek po BSH będzie pustostanem

anonim z bsh
@Pikus 27.10.2018 20:28

Raczej zainteresuje się nim w momencie kiedy rzucasz papier na stół i mówisz, że chcesz odchodzić. Wtedy to ktoś próbuje z tobą rozmawiać. Ale problem tej firmy jest taki, że przyjmując Cię do tej firmy na stanowisko jesteś skazany przez lata na nim być robisz rzeczy bez ambicji i zaangażowania. Motywację masz zerową, często wszystko to co potrzebne do wykonywania tych rzeczy musisz sam sobie zorganizować. Nikt nie wprowadzi Cię na tyle, że wszystko wiesz wręcz po jakimś czasie dostajesz nowe zadania. Spróbuj się pomylić to szybko będzie to Tobie wytknięte i to na ogóle. Dlatego ta firma nie stawia na rozwój pracownika. Wolą podpierać się leasingami, uczniami, praktykantami. itp.,...Ważniejsze jest przepychanie się o to kto co źle zrobił niż rozwijać firmę i ogarniać ten panujący chaos. A będzie jeszcze gorzej za kilka miesięcy.

!!!

Już pracujemy za miskę ryżu(usunięte przez administratora)

Marta

Czy może orientujecie się o jakiś podwyżkach stawek na produkcji po nowym roku?

anonymous
@Marta 08.10.2018 18:50

Zap za miskę ryżu a zwiazki zawodowe w Niemczech wywalczyły 35godzinny tydzień pracy

black
@anonymous 08.10.2018 20:50

Nie musisz patrzeć na Niemcy. Wrocław i Tam w BSH zarabiasz więcej i pracujesz mniej... Jesteśmy tutaj w Łodzi Czarnuchami Europy!

kl
@Marta 08.10.2018 18:50

50zl netto p dyrektor powiedziala ze w łodzi tak sie zarabia i oni sie dostosuja

GARGAMEL......ŁÓDZ.....
@Marta 08.10.2018 18:50

....Tak orientujemy się....myślę że nie przekroczy 20-zeta brutto.....po ostatniej podwyżce jaka jakie kilka miesięcy temu.. i była w wysokości...50 zeta brutto....

martyn

Czyżby BSH chciało ograniczyć wpisy na forach ???

śmieszek

W tej firmie najpierw się robi a później się myśli co zostało zrobione. Druga opcja to polecenie, zrobić coś ale nikt nie wie jak , a ten co coś wiedział już tu nie pracuje :). Zamykają markety na niedziele a BSH ostro pracuje w niedziele i soboty, taka przewrotność :) Do tego produkcja , temat rzeka . Produkować na ilość , na bufor , niekompletnie lub z niewłaściwych komponentów blokada i cofanie na poprawki, suuuper!

anonimus

Cześć. Aplikowałem do BSH do pracy jako Pracownik pomocniczy magazynu z prawem jazdy kat.B. Co powiecie o tym stanowisku?

Jolka

Czy w Łodzi są takie same stawki dla pracowników produkcyjnych co we Wrocławiu?

:)
@Jolka 25.09.2018 19:25

nie

Beata

Na jakie wynagrodzenie i dodatki może liczyć nowoprzyjety pracownik. Z góry dziękuję za informację.

:)
@Beata 13.09.2018 17:48

Pytanie częściowo tendencyjne . Wynagrodzenie takie jakie wynegocjujesz , a dodatki to dofinansowanie posiłków, multisport lub podarunkowa. Premia oraz dodatki określone do stanowiska.

Beata
@:) 13.09.2018 17:59

To jaka może być najniższa wynegocjowana stawka w tym zakładzie?

ha
@Beata 16.09.2018 09:57

Najnizsza krajowa ????

Kandydat

Po jakim czasie od rozmowy można spodziewać się decyzji? Dzwonią zawsze, informując nawet o odrzuceniu podania czy tylko z pozytywnym wynikiem rekrutacji?

Nowy

Czy ma ktoś numer telefonu do działu rekrutacji?

Były bsh
@Nowy 12.09.2018 19:32

Cv mozesz zzostawić w biurze w rantsad na papierniczej

nowy

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku Specjalista ds. dystrybucji krajowej. Jest to praca zmianowa? także w weekendy? Na jakie wynagrodzenie można liczyć? BSH właśnie szuka takiego pracownika ( Jędrzejowska) i nie wiem czy na nie aplikować. Z góry dziękuje za Wasze opinie, zdanie.

nick
@nowy 12.09.2018 15:40

Praca raczej ciężka i wymaga dużej odporności stresowej. Nie jest zmianowa ale 8 godzin to będzie mało, żeby ogarnąć temat...Jeżeli lubisz wyzwania to aplikuj.

to ja

Przykre jest to, że management tej firmy czerpie informacje z tego portalu, czytając wpisy zamiast coś zrobić . Dobry pomysł, dobre zmiany, usprawnienia a nie biernie się przyglądać i mówić jak dobrze to dobrze i podnosić głos wtedy kiedy coś się kolokwialnie zesra . Nie można ciągle bazować tylko na pomysłach pracowników bo tak zarządzać może każdy i niepotrzebne do tego jest zasiedzenie w firmie 15-20 lat. Przecież za coś Ci managerowie biorą duże pieniądze i po coś tu są ...To nie tylko przekazywanie jak głuchy telefon pomysłu z dołu do góry ....

Beznazwy

Hej. Nie pracuje już w BSH od 31 sierpnia i do tej pory nie dostałem świadectwa pracy poczta. Jestem z poza Łodzi i jak mogę z nimi sie skontaktować żeby nie jechać na darmo

Beznazwy
@Beznazwy 07.09.2018 15:11

A chodzi o zmywarki*

anonymous

http://praca-niemcy24.pl/oferty-pracy/sprzatanie/

Zostaw opinię o BSH Sp. z o.o. Sprzęt Gospodarstwa Domowego - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BSH Sp. z o.o. Sprzęt Gospodarstwa Domowego