BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.

Adres: Al. Jerozolimskie 183, 02-222 Warszawa

NIP: 5240104641 REGON: 12604823 KRS: 0000023973

BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.
2 242 897 5 1

Opinie o BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Zakupowicz
 Opinia

Ogłoszenie o prace w Lidlu: 3900 brutto podstawy + praca w sklepie KLIMATYZOWANYM. To czekamy teraz na info o wysokości podwyżek. Jak za mała, to zawijam się wykładać marchewkę i posiedzieć na kasie...

Pomocna?
Tak6Nie
Fury Nick
 Opinia

Po pierwsze to administracja portalu gowork powinna zmienić miasto w tym temacie na wrocław a nie jak to jest teraz warszawa. Po drugie, podwyżki w tym roku będą oscylowały w granicach 5-7 % w zależności od stanowiska. Wszystkie negatywne opinie na temat BSH we wrocławiu pojawiają się głównie z jednej przyczyny, a mianowicie kadry zarządzającej tj. kontrolerów, koordynatorów i kierowników. Mowa tutaj o osobach które przeszły z whirpoola do bsh we wrocławiu. Wszystkie swoje zaniedbania, znajomości, krętactwa i cwaniactwo przynieśli ze sobą. Ci ludzie to jedna banda niechlujnych pracowików, dla których nie są ważni podlegli pracownicy, prestiż firmy, zaangażowanie, rozwój itd. oni myślą jakby tu przeciętnemu robolowi podłożyć kłody pod nogi, a sobie polepszyć życie. - oczywiście zdarzają się wyjątki, lecz reguła pasuje do większości.

Pomocna?
Tak10Nie
ForumowyObserwator
 Opinia
@Fury Nick 13.06.2019 16:36

Z ciekawości ,,obejrzane" forum dotyczące WH i opinie ludzi którzy ,,uciekli" do BSH i pracują tu lub pracowali ( szybciej wyszli z firmy jak przyszli, kiedy zobaczyli co tu się odstawia ): opinia byłych pracowników WH na temat BSH: CYRK NA KÓŁKACH. Więc o czymś to świadczy, a zwłaszcza o pseudo kadrze kierowniczej w BSH. W WH temperowali g.ł.u. pote i powyżej Wacława nie mogli podskoczyć a tu sami swoi hulaj dusza piekła nie ma.

Pomocna?
Tak3Nie
ZaniepokOjony
 Opinia

A o podwyżkach cOs wiadomo hę ? Ponoć w ...."u konkurencji" czysta zł br. aż dostali...

Pomocna?
Tak3Nie
Ciekawy
 Opinia
@ZaniepokOjony 12.06.2019 16:57

Czyli w firmie na W ??

Pomocna?
Tak1Nie
WiecznyObserwator
 Opinia
@Ciekawy 12.06.2019 23:11

Poczekamy zobaczymy co z podwyżkami i ich wysokościa. Z takim podejsciem ludzi z W którzy przyszli do bsh na cieple posadki gdzie ręka rękę myje to na razie są na dobrej drodze żeby szukać pracowników,, ja nipanimaju" i w tedy pogadamy o jakości jak 99% produkcji pójdzie w kubeł.

Pomocna?
Tak3Nie
Iwo
 Opinia

Na lodowkach dobrym specjalistom pozwalaja odejsc a zostaja tylko (usunięte przez administratora) kawa faja i heheszki a na produkcji nic nam nie pomagają. Dlaczego nie zatrzymujecie i nie promujecie wartosciowych ludzi z powołaniem?

Pomocna?
Tak12Nie
Wujek dobra rada
 Opinia
@Iwo 08.06.2019 16:37

Płacą słabo to odchodzą. BSH nędznie płaci ale do czasu jak im ludzi zacznie brakować

Pomocna?
Tak7Nie
------
 Opinia

Na lodówkach będą nocki od lipca-pewne info

Pomocna?
Tak6Nie8
dobre info
 Opinia

firma ciągle się rozwija, cały czas ładowane są pieniądze w maszyny, budynki itp, plany są na prawdę spore. Na tę chwilę głównie są roczne premie inflacyjne od 0 - 8 % (w zależności od zaangażowania, kierownik dostaje pulę pieniędzy i rozdziela). jeżeli chodzi o dodatki to mamy: sodexo - 190 netto / miech; multisport - 19 zl / miech; medicover/luxmed można wybrać- 12zł/miech, ewentualnie pakiet rodzina 99zł/miech lub inne; bony świąteczne uzależnione od zarobków netto na osobę w rodzinie od 500 do 700 brutto (o ile dobrze pamiętam) ; dodatkowo bony świąteczne na każde dziecko - sodexo 250zł netto tak było w zeszłym roku; wczasy pod gruszą (mają się pojawić), kwota również uzależniona od zarobków netto/osobę, premia miesięczna dla produkcji - do 750 zł/miech (na tę kwotę składają się wskaźniki jakościowe, ilościowe, bhp, obecności w pracy itp każda ma jakiś udział w tej kwocie); premia roczna dla pracowników administracyjnych, administracyjno produkcyjnych - minimum 2-krotność pensji, czyli dostajemy jednego miesiąca w roku 3 pensje; teraz o zarobkach po moich informacjach: jeżeli chodzi o pracowników produkcji to zarobki ok 2800-3500 brutto/mies zarobki na stanowisku kontrolera jakości ok 3800-4600 brutto/mies może i zarobki nie są rewelacyjne ale zobaczymy za rok/dwa kiedy pojawią się pieniądze

Pomocna?
Tak4Nie10

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktoś
 Opinia
@dobre info 12.09.2018 12:19

okej. Co nieco wiadomo. A zarobki chłopaków na magazynie/wózkowych? Również kształtują się na poziomie 2800-3500 ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kkk
 Opinia
@dobre info 12.09.2018 12:19

Premia dla administracyjnych i pośrednio produkcyjnych to 1-3 pełnych wynagrodzeń w gwoli sprostowania.

Pomocna?
TakNie1
op
 Opinia
@dobre info 12.09.2018 12:19

Co oznacza ze firma sie rozwija czy planuja uruchomic produkcje nowego modelu albo przejac z innej fabryki zamowienie cos wiadomo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobre info
 Opinia
@ktoś 12.09.2018 13:13

Zależy, który magazyn. Na magazynie wyrobów gotowych dostają najwięcej już coś ok. 4000 brutto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobre info
 Opinia
@Dobre info 13.09.2018 14:50

Na start* a nie najwięcej ????

Pomocna?
TakNie
Dobre info
 Opinia
@Dobre info 13.09.2018 14:51

tak na start

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ANNA
 Opinia
@dobre info 12.09.2018 12:19

Ta premia roczna to tylko dla wybrańców czy też dla szeregowego pracownika ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tobiasz
 Opinia
@dobre info 12.09.2018 12:19

Skoro jest tak cudownie, tyle się zarabia ,dlaczego tyle ludzi odchodzi, w jeden dzień z piekarnikow 30 osob ,ludzie nie dajcie się oszukać i żyć w takim zakłamaniu .Pięknie piszą i mówią na rozmowie rzeczywistość jest całkiem inna

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wujek dobra rada
 Opinia
@ANNA 14.09.2018 17:36

Premia roczna dla pracowników administracyjnych. Bezpośrednio produkcyjni mają miesięczna.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wujek dobra rada
 Opinia
@Tobiasz 14.09.2018 20:24

Wszędzie pięknie gdzie nas nie ma. Sam pracuje w BSH ponad rok i szukam innej pracy za lepsze pieniądze. To normalne. Teraz jest rynek pracownika. W każdej firmie ludzie przychodzą i odchodzą. Najgorsze jest kiedy ludzie nie wiedzą ile powinni zarabiać. Niestety w naszym kraju stawki to temat tabu. Dlaczego? Przez te głupotę możemy robić to samo co kolega obok za dwa razy mniej albo więcej. Gdzie sprawiedliwość? Nie ma! Ile zarabiasz na tyle się cenisz! Wolny rynek idź dalej

Pomocna?
Tak7Nie
Zła rada
 Opinia
@ktoś 12.09.2018 13:13

Na magazynie od 3500brutto

Pomocna?
Tak2Nie
Maggie
 Opinia
@Tobiasz 14.09.2018 20:24

Dokładnie tak obiecują nagabują a potem z dnia na dzień się dowiadujesz że jedziesz w delegacje na miesiąc do Łodzi albo nagle z lodówek ladujesz na piekarnikach.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ehhhh
 Opinia
@Maggie 21.09.2018 17:33

I jeszcze pracować każą, skandal ????????

Pomocna?
Tak5Nie1
Miler
 Opinia
@Maggie 21.09.2018 17:33

jak nie pasuje to się zwolnij proste !

Pomocna?
Tak3Nie1
ALICJA
 Opinia
@dobre info 12.09.2018 12:19

A w tym roku na święta bonusu na święta nie było ?

Pomocna?
TakNie
N
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wujek dobra rada 14.09.2018 21:40

Bzdurki i bzdetki. W socjalizmie wynagrodzenie jest ukrywane. Jesli chcesz miec jasne pensje i prawdziwa konkurencji na rynku to glosuj za kapitalizmem, a nie za 500+. Cos za cos.

Pomocna?
Tak1Nie
Karolina
 Opinia
@N 23.05.2019 07:25

To ważne, by tak aktywnie uczestniczyć w dyskusji, ale lepiej byłoby, jakbyś zaczął się wypowiadać na temat aktualnych warunków zatrudnienia, na jakie mogą liczyć wszyscy pracownicy firmy BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego. Czytałam, iż osobom bez doświadczenia organizują tam praktyki. Oferują doskonałe perspektywy rozwoju i zapewniającej ciekawe zadania. Może orientujesz się, czy już po odbyciu takich praktyk, firma proponuje stabilne zatrudnienie?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fan Giovanniego
 Opinia

Już nie pracuje w tym zakładzie , ale pomimo tego mogę napisać pare slow na temat tego zakładu i ludzi którzy w nim pracują . Niestety moja opinia nie będzie pozytywna. Pracowałem tutaj ponad 2 lata i zostałem potraktowany gorzej niż obywatel Ukrainy i znalazłem się poza zakładem z nagana . Na pieniądze nie mogłem narzekać bo nie było najgorzej , do tego całkiem fajny system benefitów . Najbardziej człowieka boli w tym zakładzie kadra kierownicza która jest całkowicie niekompetentna i wręcz śmieszna w swoich nowych „innowacyjnych” pomysłach . Kto widział żeby pracować w czasie przerwy ? Jak można się porównywać w funkcjonowaniu i wynikach do firm które są już od kilkudziesięciu lat na rynku ? Jak można wysyłac ludzi na drugi koniec Polski tłumaczyć się zgrabnie że spowodowane jest to nadmiarem ludzi ? Pomimo tego ze ludzie codziennie musza się zmagać z niebotycznymi temperaturami firma nie robi z tym nic - „mądre głowy" stwierdziły ze wietrzenie hali rozwiąże problem i nakazały ubierać nowe ubrania robocze które po pierwsze wyglądają jak odebrane powodzianom a po drugie ze są jeszcze grubsze niż poprzednie . Nie wiem jak w obecnej sytuacji maja funkcjonować i być nadal wydajni pracownicy np audytu czy tez reworku którzy znajdują się na platformie przy dachu hali ? W takich chwilach cieszyłem się ze byłem tylko „bezużytecznym” operatorem maszyn. W tej chwile nie liczcie na to ze zostaniecie docenieni . W tej firmie nie liczy się pracownik , jego dobre samopoczucie . Liczy się tylko jedno - ilość , ilość , ilość ;) mam racje Panie Romanie ? Szczerze pisząc to wyglada to tak w największym skrócie : rób , ulepszaj , poprawiaj , podlizuj się kierownikom , zgadzaj się na wszystko i nie miej własnych potrzeb to osiągniesz sukces. Ja jestem człowiekiem bardzo ambitnym , który chciał osiągnąć wiele w tym zakładzie ale na takie traktowanie sobie nie pozwolilem a słowa ze nikt mnie nie trzyma na sile nie zachęcają . Mam nadzieje ze moja opinia choć trochę rzuci cień prawdy o tym zakładzie ;) P.S Panie Jacku , w tekście mogło znaleźć się pare wysublimowanych i trudnych do zrozumienia slow czy tez zdań wiec jeśli wystąpi takowy problem prosze udać się o wytłumaczenie do Pana Komara z którym wszystko załatwicie ;) Elo Giovanni

Pomocna?
Tak72Nie
Kopacz z Wałbrzycha
 Opinia
@Fan Giovanniego 04.06.2019 18:13

Jak to jest możliwe że na jednej zmianie jest atmosfera i wyniki a na drugiej nic. Czyżby źle zarządzanie?

Pomocna?
Tak12Nie
Produkcja
 Opinia
@Fan Giovanniego 04.06.2019 18:13

Spieszmy się doceniać pracowników - tak szybko odchodzą

Pomocna?
Tak11Nie
Maturzysta
 Opinia
@Fan Giovanniego 04.06.2019 18:13

Giovanni jak poszła matura?, bo chodza słuchy że oblałeś a na twoim stanowisku to trochę słabo z podstawowym :)

Pomocna?
Tak5Nie1
"Giovanni Dziadzia"
 Opinia
@Fan Giovanniego 04.06.2019 18:13

Prawdą jest że w tej firmie nie liczy się zdanie pracownika... Najważniejsze są liczby i to aby na telewizorze nie było czerwonego koloru... Jak pracownicy mają być zmotywowani do pracy, jak kadra kierownicza nie posiada odpowiednich do tego kompetencji... Może zamiast uczyć się języka angielskiego to warto byłoby udać się na jakies studia i nauczyć się zarządzac zespołem... Co do temperatury to być może "Giovanni" pochodzi z jakiegoś ciepłego zakątka świata, więc dla niego takie temperatury są na porządku dziennym :)

Pomocna?
Tak6Nie
Patus
 Opinia
@Fan Giovanniego 04.06.2019 18:13

Mordeczko a tak z czystej ciekawości, jak uzasadnili naganę?

Pomocna?
TakNie
Fan Giovanniego
 Opinia
@Patus 05.06.2019 12:16

Jako rażące łamanie zasad BHP . Słuchaj , jak się chce pozbyć pracownika to na każdego coś się znajdzie , potrzeba jedynie czasu i wnikliwej obserwacji

Pomocna?
Tak4Nie
Ciekawy
 Opinia

To może teraz czas na konkurs na najlepszego przełożonego w BSH Wrocław.......

Pomocna?
Tak7Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Najszybsza ręką w BSH
Nazwa działu: Montaż
 Opinia
@Ciekawy 21.03.2019 18:13

No bezapelacyjnie Ivan Komarenko. To znaczy tak się nazywał kiedyś, jak jeszcze jeździł w taborze cygańskim teraz spolszczył swoje nazwisko. Ale jego rządy są sprawiedliwe.

Pomocna?
Tak7Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonimus
 Opinia
@Ciekawy 21.03.2019 18:13

Tylko nie Sc i logistyka,koszmar.szczególnie P(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie4
Anim
 Opinia
@anonimus 23.03.2019 14:25

Głupoty gadajo

Pomocna?
TakNie2
Sprawiedliwy ale nie prawy
 Opinia
@Najszybsza ręką w BSH 22.03.2019 06:42

Jego rządy są apodyktyczne zero czegokolwiek i ten buńczuczny ton do pracownika jak do kawałka g....a

Pomocna?
Tak4Nie
N
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawy 21.03.2019 18:13

Sporo jest przelozonych na plus, zalezy o ktory szczebel pytasz :)

Pomocna?
Tak1Nie3
Ciekawy
 Opinia
@N 16.04.2019 16:28

O każdy ????

Pomocna?
TakNie
N
Nazwa działu: Montaż
 Opinia
@Ciekawy 16.04.2019 17:23

TB jest spoko, a z koordynatorow mysle, ze (usunięte przez administratora):) dziewczyny tez daja rade, pamietaj, ze z gory na nich tez idzie cisnienie za wyniki, a pracownicy sa naaaaprawde pomyslowi :).

Pomocna?
TakNie
asfas
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

Witam, na jakie zarobki może liczyć kadra inżynierska? Dział proces/produkcja.

Pomocna?
TakNie
Biurowy
 Opinia

Ciekawe jakie będą podwyżki w tym roku, bo w zeszłym to słabizna...

Pomocna?
Tak1Nie3
Nick 2
 Opinia
@Biurowy 12.05.2019 12:16

Adekwatne ????????

Pomocna?
Tak3Nie
Xyz
 Opinia
@Biurowy 12.05.2019 12:16

Tak będą po 2 tysiące na głowę. Pasuje? Dadzą 3 tysiące i będzie mało. Proszę was zlitujcie się. Nie pasuje można zmienić pracę. I iść tam gdzie dają więcej. Narzekać każdy potrafi ale żeby coś z tym zrobić by było mu lepiej, w tym przypadku zmienić pracę, to się nie chce.

Pomocna?
Tak4Nie1
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Chcesz mieć wysokie stanowisko, skończ podstawowe lub szkole niezwiazana z pracą na produkcji. PS. Brawo za zmuszanie ludzi do nadgodzin do północy, będzie zapewniony transport lub hotel w okolicy?

Pomocna?
Tak6Nie3
Nick 2
 Opinia
@Nick 11.05.2019 19:43

A czy kogoś zmuszają?? Poinformowali narazie, najpierw płacz że mało zarabiają, jak pojawi się okazja żeby dorobić to płacz że trzeba pracować. (usunięte przez administratora) ludzie co z wami

Pomocna?
Tak2Nie10
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 2 12.05.2019 15:21

Typowy Polak, (usunięte przez administratora)żeby mieć parę groszy więcej, szanujmy się trochę, najniższa pensja w tym zakladziku powinna wynosić 2700 netto bez premii, ale jak ktoś nie ma rodziny, spać nie może i lubi za grosze (usunięte przez administratora)to powie że inni narzekają. Dalej dziecię się że zachodnie firmy nas wykorzystują? Jak frajerzy sie na to godzą to nie dziwne że Polak to darmowy próbek.

Pomocna?
Tak8Nie2
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 2 12.05.2019 15:21

PS. Tak zmuszają, na taksówki nie starcxy mi z tych nadgodzin. Ludzie zacznijmy się szanować a nie tylko wykorzystywać za parę groszy.

Pomocna?
Tak7Nie1
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 12.05.2019 16:05

*dzieicie się, *parobek

Pomocna?
Tak5Nie1
Nick 2
 Opinia
@Nick 12.05.2019 16:05

A w jaki sposób Cię zmuszają?? Staną z karabinem na wierzyczce strażniczej i nie pozwolą wyjść po 8 godzinach?? A co do kasy to zgadza się że podstawa powinna być minimum 2700 netto, a nawet więcej. Tak to przyjdą Ukrole i jakość to będzie

Pomocna?
Tak1Nie5
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 2 12.05.2019 16:40

Ukraińcy za takie pieniądze? Raczej nie we Wrocławiu. Do września mam umowę, nie pójdę na nadgodziny, nie będzie umowy, ale byle do urlopu i spadać stąd, tyle ludzi już odeszło, dla nich różnicy nie będzie jak jeszcze parę się zwolni albo nie przedłuży umowy. Będzie latanie, brak normy, mniejsze premie.

Pomocna?
Tak6Nie1
Pan ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 2 12.05.2019 16:40

U mnie w firmie Ukraińcy zarabiają 3800 brutto zasadniczej plus dodatki 640 zł do tego dochodzą 100/150 % nadgodziny w weekendy zmiany nocne.. a po dziesiątym do ręki otrzymują ponad 6000 zł . Ukrainiec nie będzie robił tam gdzie mało płacą nawet oni mają więcej wymagań niż niektórzy polaczkowie.

Pomocna?
Tak8Nie
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pan ja 15.05.2019 10:52

Tak jak piszesz, w Bsh ludzie nie cenią się i dlatego zarobki są małe. Od września nowa Praca tam gdzie szanują ludzi i płacą pieniądze a nie ochlapy.

Pomocna?
Tak3Nie
Sia
 Opinia

Wrocław, ile jest zmian w dziale kontroli jakości? jak atmosfera w tym dziale?

Pomocna?
Tak3Nie
Ola
 Opinia

Jak wygląda praca w kontroli jakości we Wro? Czy w weekendy też się pracuje?

Pomocna?
Tak2Nie
Pablo
 Opinia
@Ola 11.05.2019 12:47

Weekendy są zazwyczaj wolne, czasami trzeba przyjść w sobotę, ale to zależy też od fabryki - czy kuchenki, czy lodówki

Pomocna?
Tak5Nie
Ola
 Opinia
@Pablo 11.05.2019 15:52

A ile jest zmian? Pierwsza zmiana od godz. 6? i jak atmosfera w tym dziale?

Pomocna?
Tak1Nie
Chcę zmienić pracę
 Opinia

Ile w bsh ma pracownik produkcji na rękę ? Jest jakiś podział? Szansa na rozwój? 3000 zł do ręki jest ? Proszę o pomoc

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kot Filemon
 Opinia
@Chcę zmienić pracę 06.03.2019 10:10

Podział jest na tych co pracują i na tych na których trzeba pracować a oni snują się po zakładzie kawka papierosek śmiechy i 8 godzin zleci.

Pomocna?
Tak11Nie
Konstanty
 Opinia
@Chcę zmienić pracę 06.03.2019 10:10

Tym(usunięte przez administratora) Trzeba bata był bat był ale po 89 uwierzyli w demokrację i teraz mają last minute wczasy albo kredyty do śmiertne na mieszkanie. Bez ideowe(usunięte przez administratora) i taki samych (usunięte przez administratora) wychowają bo co mają do przekazania.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WTF?!
 Opinia
@Konstanty 06.03.2019 20:50

Co nie zmienia faktu że nadal nikt mądrze nie odpowiedział na pytanie . Jak się zarabia czy jest możliwość 3000 na rękę . Rozumiem żal i gniew ale nie rozumiem zarabiania ważnych informacji dla zainteresowanych

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WTF?!
 Opinia
@Konstanty 06.03.2019 20:50

Poza tym wyzwiska i obrazanie innych świadczy o tym jak bardzo sam ktoś jest słaby psychicznie i pewnie fizycznie skoro na forum tylko potrafi obrażać pod pseudonimem . Domagajcie się większych płac i lepszych warunków oki tak dalej! Trzeba walczyć o swoje! ale z kulturą a nie jak patologia od kielicha.

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wariat bsh
 Opinia
@WTF?! 07.03.2019 05:04

Oczywiście że jest możliwość otrzymania 3000zl ale nie tak od razu

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@Chcę zmienić pracę 06.03.2019 10:10

Na produkcji masz 3000 brutto do tego do 750 brutto premia, do tego 13 pensja raz na rok, do tego premia frekfencyjna raz na rok 1500(brak L4). Średnia premia za 2018 ok. 650-700 brutto. Do tego możliwość kupna sprzętów w dobrej cenie

Pomocna?
Tak4Nie1
Alicja
 Opinia
@Xyz 07.03.2019 12:11

Zapomniałeś dodać do tego lunch pass 190 zeta miesięcznie plus premie świąteczne :)))

Pomocna?
Tak3Nie
Fan BSH
 Opinia
@Xyz 07.03.2019 12:11

Chyba w biurze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracująca
 Opinia
@Chcę zmienić pracę 06.03.2019 10:10

Z nadgodzinami owszem... A jeśli chodzi o rozwój to cały czas o tym mówią i tylko mówią ale kto wie jak nabierzesz doświadczenia to może...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracująca
 Opinia
@Alicja 07.03.2019 16:07

Chyba premia... Jedna na Boże Narodzenie

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Chcę zmienić pracę 06.03.2019 10:10

3000 zł owszem zależy na jaki dział bo jeśli chodzi o produkcję to traktowani jesteśmy jak debile , robimy po 12 godz aby właśnie zarobić.3000 zł na rękę a oni ucinają nam premię i to grubo , jak tak dalej pójdzie ludzie zaczną się zwalniać . I wtedy zobaczymy czy zrobią normę bez ludzi z produkcji to oni mogą (usunięte przez administratora) sobie tylko zrobić

Pomocna?
Tak4Nie
...jhhhhhhhhhhhhhh
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia
@Chcę zmienić pracę 06.03.2019 10:10

3 TYS NIGDY NIE ZAROBISZ chyba że brutto albo jako biurowy rotacja jest co chwile jak myślisz dlaczego wcale nie dlatego ze zakład się rozwija jakoś mastercook jak zbudował hale np pralek pracowników zatrudnił w ciągu nawet nie 6 mieś agencyjnych było mało a bosch 4 lata nie może znaleść stałej ekipy głupie testy nikomu nie potrzebne no ale córeczki mają prace ,trening room nikomu nie potrzebne jak wyżej przecież lider wie kto daje radę i żaden coach nie jest potrzebny oczywiście jak się myśli premia to ściema bo 750 to maksymalna za wynik ,frekwencje jak dostaniesz 400 to się ciesz wystarczy awaria na linii czy brak komponentów i już 750 nie ma skoro jest tak pięknie czemu co 5 min ukazuje się ogłoszenie

Pomocna?
Tak4Nie1
Racja firma
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak tu mogę czegoś się dowiedzieć o firmie jak widzę że w kółko te same osoby zaśmiecają tu portal. Widocznie brak pracy. Osoby które godnie pracują i nie mają dwóch lewych rąk nie narzekają

Pomocna?
Tak4Nie3
Janusz Nosacz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Racja firma 21.03.2019 10:04

Witam czy warto isc na rozmowe rekrutacyjną na stanowisko Operator Maszyn -zmywarki bo opinie sa rozne bardziej pod kołchoz podchodzą????jak zarobkami i atmosferą pracy???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wariat bsh
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Widzę czarne wizję się skończyły bo nie roby teraz czasu nie mają żeby pisać jak mi przykro z tego powodu

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
qwerty
 Opinia
@Wariat bsh 04.04.2019 00:21

Chyba sobie kpisz. Większych nierobów i tumanów jak w biurze to nie ma, i to tych wlaśnie z Whirpoola. A czarne wizje się skonczyły bo i tak do nikogo nic nie dociera. Nawet spotkania z(usunięte przez administratora) wielkie dają. Whirpoolowski beton dalej jest betonem więc szkoda rozmawiać. I to jest przykre ...

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
U
 Opinia

Bsh zatrudnia przez firmę czy tylko przez agencję na montera ? Stawki netto na tym stanowisku jakie są?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracująca
 Opinia
@U 27.03.2019 11:09

Teraz zatrudniają tylko przez agencje pracy a stawka netto to ponad dwójkę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracująca
 Opinia
@U 27.03.2019 11:09

Tylko agencja pracy a zarobki ok dwójki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gołomop
 Opinia

Wypuście mnie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kazik
 Opinia

Ty myślisz ze tylko na lodowkach są z Wh!!! Wszędzie są ludzie z Wh LG Nestle itp. Ale wszyscy chcą budować zespół a (usunięte przez administratora) o glupotach. Jesli komuś nie pasuje to w Wh czekają

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sraczka
 Opinia
@Kazik 17.03.2019 08:49

Zwłaszcza ananasek z N nawet farba cię nie zmieni. Pochwal się jakie były twoje perypetie w N i jak się to skończyło. Co zrobił obiekt twojej frustracji..... Jakie były konsekwencje ? Tacy jak rudy powinni być kierownikiem ale pod sklepem monopolowym. Strzał w pysk w Whir..... nic cię nie nauczył to ktoś zrobił z tobą porządek instrumętami prawnymi abyś usiadł na (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jo
 Opinia

Wy na chłodnictwie pracy nie macie? Na piekarnikach ludzie pracują, atmosfera ogólnie w porządku, ale rozmawiamy o tym w pracy a nie zaśmiecamy internet wyzwiskami.Zacznijcie w koncu pracować i normy wyrabiać.

Pomocna?
Tak10Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
taka tam prawda
 Opinia
@Jo 13.03.2019 20:27

Mamy co robić, tylko u Was widocznie nie ma patologii Whirpool`owsko - imprezowych panujących w pracy na wydziale

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taki ja
 Opinia
@taka tam prawda 14.03.2019 15:57

Czyli jak ktoś imprezuje to jest z kliki?? A jak jeszcze pracował w firmie na W to już tragedia .....

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sraczka
 Opinia
@Jo 13.03.2019 20:27

Jak to przecież macie ananaska z W z pra***nym w***kiem za jego ekscesy w firmie N

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tłoczasz
 Opinia

Praca nie jest zła, nawet na dziewczyny z firmy spszatajacej moszna popaczeć. Nasze też niczego sobie, jedynie na co jestem zły to te srajace gołębie, ostatnio jeden nawalil mi na głowę, Boże jaki smrot

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

Przecież jeszcze nie ma autobusów a jak są to pisać z kad i o której.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

To jak z tym dojazdem z pod Oleśnicy na Żmigrodzką ? Wiem że jeździ autobus z Twardogóra ale którędy jedzie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
omg
 Opinia
@Qwerty 07.03.2019 18:18

Z Twardogóra jedzie przez Suwałka, a z Twardogóry pewnie Oleśnica Byków Długołęka Mirków Wrocław Nadodrze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia
@omg 07.03.2019 19:26

Przez suwalka?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chwila prawdy
 Opinia

To pogadajmy o chłodnictwie: (usunięte przez administratora), z Whirpool`a pościągał pociotków z tej firmy. Jego prawa ręka, a jakże Jacenty też pociotek z Whirpool`a - wystarczy że zaczniecie z nim rozmawiać, i po dwóch zdaniach czar pryska i już wiadomo z kim macie do czynienia ( chyba jeszcze nie wie że kierownik to nie stanowisko, tylko to co ma w głowie, i co sobą reprezentuje - ot taka mała dygresja ;)). (usunięte przez administratora)to kolejne pociotki z Whirpool`a, dobrym przykładem są procesy. Dwóch koordynatorów i dwóch byłych pracowników Whirpool`a. Kto awansuje z pracowników produkcji? Byli pracownicy Whirpool`a. Z czego jedna to siostra koordynatorki z procesów ( przyszły razem z Whirpool`a). Kto dostaje ekstra premie? Pracownicy którzy przyszli z Whirpool`a. Przypadek? Nie sądzę. Jeżeli liczycie na rozwój kariery zawodowej w tym zakładzie, i to że ktoś doceni Wasze zaangażowanie i usprawnienia w tym zakładzie, na wydziale lodówek, to jest w błędzie. No chyba że przyjdzie z Whirpool`a, dla nich kasa zawsze się znajdzie. O dziale inżynierii nawet nie chce mi się pisać bo w połowie to dno dwa metry mułu i wodorosty ...

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Chwila prawdy 24.02.2019 12:01

Co ty tam wiesz... Firma na w jest jednym z największych kolhozow we Wrocku. Z 10 koordynatorow, tylko 2 jest z tamtond. Może właśnie specjalnie nie robią z ludzi z firmy na W koordynatorow.?! Dyskryminacja moim zdaniem to jest! Bo co, bo jestem z firmy na W to jestem gorszy? Gorzej nie pracuje niz inni, a jako jeden z wielu się staram poprawiać różne rzeczy. I to co gadasz to bzdury są. Poza Jacusiem nikt nawet nie awansował na kierownika zmiany. Ja radzę zarządzie bsh, przestańcie patrzeć kto skąd przychodzi, bo to nie ma znaczenia! To czy ktoś jest z firmy na W czy jakiejś innej firmy to nie znaczy, że będzie gorszy czy lepszy. Patrzcie kto co reprezentuje swoją pracą i swoim zachowaniem. I jaki jest dla ludzi

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chwila prawdy
 Opinia
@Anonim 24.02.2019 14:54

No tak, co ja tam mogę wiedzieć. Ale od początku: na dzień dobry KŁAMIESZ. Procesy i dwóch koordynatorów którzy przyszli z Whirpool`a + teraz awans dostała siostra koordynatorki z procesów, która tak samo przyszła z Whirpoola więc już masz 3 koordynatorów. Najśmieszniejsze jest to, że o ile z Anką można i da się normalnie pogadać to jej siostra pie..... takie smuty i bzdety że ,,wymiotować" się chce. Dwa swego czasu koordynatorzy informowali że będzie ,,casting" na stanowisko koordynatora ( z tego co pamiętam potrzebowali 2 osoby ), ludzie się pozgłaszali, chodzili na rozmowy a na koniec się dowiedzieli, i to też nie oficjalnie, że 2 osoby zostały wybrane dużo wcześniej a ,,casting" to tak dla formalności. Haha a ludzie chodzili i robili z siebie ... Dwa: Kolejne twoje KŁAMSTWO: Jacuś był niby kierownikiem procesów, później przenieśli go żeby ,,wyprostować" montaż i nie wiadomo było czy jest kierownikiem od procesów, czy kierownikiem montażu, czy kierownikiem zmiany. Aż w końcu został bodajże zastępcą kierownika produkcji ds przepływów czy jakoś tak ( nie pamiętam dokładnie nazwy jego stanowiska ) i kierowników zmiany zostało 2: Krzysiek i Robert ( spoza firmy) - Robert, o ile mnie pamięć nie myli, miał być kierownikiem na procesach, jak Jacenty prostował montaż, ale wyszło jakoś tak że w miedzy czasie zmieniła się struktura organizacyjna i na procesach nie było osobnego kierownika. Więc Jacenty poszedł typowo do biura a Robert został kierownikiem zmiany razem z Krzyskiem. O ile Krzysiek czasami prezentuje korpo bełkot, a Robert za bardzo przechodzi na ciemna stronę mocy to i tak uważam że są dużo lepszymi kierownikami od Jacusia. Trochę to pogmatwane, ale w tamtym roku ludzie na produkcji włącznie z koordynatorami sami nie wiedzieli kto co i za co.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Normalny
 Opinia
@Chwila prawdy 24.02.2019 16:44

Prawda jest taka, że z whirpoola uciekały osoby które coś sobą reprezentowały, a tam nie miały szans na awans. Kto sobie radził ten awansował, kto nie ten nie. Nie doszukujcie się w tym drugiego dna

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Normalny 24.02.2019 21:14

Reprezentowały??! ciekawe co...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafik
 Opinia
@xxx 03.03.2019 12:27

Dno

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ale jaja
 Opinia
@Anonim 24.02.2019 14:54

Jak czytam w twojej wypowiedzi ,,z tamtond", to już wiem ,,skond przylazłeś" xD. prezentujesz ten sam poziom co 99% pracowników którzy przyszli z Whirpool`a, na czele z co poniektórymi koordynatorami. (usunięte przez administratora) z tego co wiadomo kolejny koordynator z W. jest na Linii 2, więc oprócz pisowni masz / macie jeszcze problem z liczeniem na poziomie podstawowym w zakresie do 10ciu. P.S. dla pseudo koordynatorów dobra rada: z wielkim tyłkiem usiądziesz wszędzie, a z wielką mordą nigdzie się nie zmieścisz. Pomiatali wami w W, i teraz myślicie że przeniesiecie to do BSH? Nie ta firma - człek ze wsi wyjdzie zawsze, ale wieś z człowieka nigdy w co poniektórych przypadkach.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
 Opinia

Witam, z jakich stron dojazdzaja autobusy do bsh na zmigrodzkiej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wariat bsh
 Opinia
@Qwerty 04.03.2019 17:24

A tak dokładniej za jakiej między chcesz dojechać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia
@Wariat bsh 05.03.2019 01:03

Z pod Oleśnicy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Muminek z doliny muminków
 Opinia

A propos naszych guru którzy wykonują ciężką prace umysłową jest jeden wysoki z przypadłością scheuermanna który potrafi przyjść na 5 godzin ze swoich 8 i adorować jedna pannę z nowej lini. Właśnie Tak Ciężko myślą nad usprawnieniami nad ulepszeniami aby pracownikowi się wygodniej pracowało, szczyt.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Entomolog
 Opinia
@Muminek z doliny muminków 02.03.2019 19:00

Brak kręgosłupa moralnego i nie tylko to norma tutaj skostnienie umysłowe to codzienność

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lekarz
 Opinia
@Entomolog 02.03.2019 21:08

Muminku, zapytaj najpierw wujka Google co znaczą te terminy medyczne, a później się nimi chwal w internecie, bo aż przykro to się czyta jak ktoś próbuje wymyślać mądre metafory, a wychodzi głupota. Ni przypia ni przylatal. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Muminek z Dachau
 Opinia
@Lekarz 02.03.2019 23:04

Obserwacja organoleptyczna mi wystarczy, nie potrzebuję pomocy internetu aby stwierdzić pewne rzeczy. Każdy mierzy swoją miarą.

Pomocna?
Tak4Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator motyli
 Opinia
@Muminek z Dachau 03.03.2019 16:47

Fakt jest fakt, że jeden buc zamiast zająć się robota to tylko albo jara szlugi albo adoruje pannę z dwójki

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Człowiek który bał się motyli
 Opinia
@Obserwator motyli 03.03.2019 16:53

A motyli to się akurat nie boję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prze wojownik
 Opinia
@Człowiek który bał się motyli 04.03.2019 08:03

To boisz się czy nie w końcu? A gąsienic się przypadkiem nie boisz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Człowiek co nie bał się ciem
 Opinia
@Prze wojownik 05.03.2019 06:11

No dobra troszeczkę, ale gąsienic to panicznie się boję. Ale żebyście nie myśleli, że jestem miętki - kiedyś kupiłem mieszankę studencką w sklepie, a nie byłem studentem.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wariat bsh
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nie wierzcie w to co piszą bo wypociny z pod pachy nawet kluka nie pomoże a takie rzyczy jakie tu czytam tak do was mówię są godne pozalowania siedzidzicie na telefonach a później dlaczego ja mam premie niższa o 40zl hahahaha haha i jeszcze raz hahahaha niestety krowa która dużo muczy mało mleka daje tyle w temacie i zacznij pracować a nie swoje żale wylewac na tym forum i cisnąć po inny którzy starają się godnie pracować żeby coś osiągnąć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chłodniaczek
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

Hipokryzja kierowników w tym zakładzie poraża....

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia
@Chłodniaczek 28.02.2019 10:35

Na czym polega hipokryzja w/w grupy społecznej??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

Wspominacie o Dyrektorze a i reszta chłopaków niczego sobie. Ciacha na maksa jest kilku do schrupania.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justa
 Opinia
@Iwona 14.02.2019 19:40

Kogo masz na myśli ??

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
On
 Opinia
@Iwona 14.02.2019 19:40

Potwierdzam jest paru ananasów. Na myśl o nich staje mi jak drong, mam nadzieję że beda jakieś imprezy firmowe w luźnej atmosferze to się zabawimy. Dla jednego kręcę śmigłem parę razy dziennie pod jego zdjęcie.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Snoopy
 Opinia
@On 26.02.2019 16:04

Masz rację jednego (usunięte przez administratora) całe dnie i noce może w końcu się przełamie i sam się odezwie jest mega słodki, kochany , fajnie że jest ktoś branżowy na zakładzie zawsze można się spotkać... mój mail snoopy_art001@wp.pl 25/178/80/17

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czarny tulipan
 Opinia
@Snoopy 27.02.2019 11:37

Maila sprawdzasz ? Pisałem.... Fotki też Ci wysłałem. Odp

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prze wojownik
 Opinia
@Czarny tulipan 28.02.2019 15:47

Widocznie się nie spodobałeś

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Resorak
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

Nie polecam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej