BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.

Adres: Al. Jerozolimskie 183, 02-222 Warszawa

NIP: 5240104641 REGON: 12604823 KRS: 0000023973

BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.
3 198 6 1

Opinie o BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.

NicolaTesla

Jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu? Ktoś może się wypowiedzieć o automatykach pracujących w bsh? Dużo mają pracy? I ile średnio trwają awarię? Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam ????

Prze wojownik
@NicolaTesla 14.01.2019 23:30

Chodzi Ci o dział ZATRZYMANIA RUCHU?

Pan Wiesio
@Prze wojownik 15.01.2019 20:02

Ooo fachowiec się odezwał... Majster co zaschniety fips siatką szlifuje

Torpedau
@Pan Wiesio 16.01.2019 13:00

I weź tu później kinkiet powieś

Jaka wypłata?

Możecie podać REALNE zarobki netto w tej chwili na produkcji,bez nadgodzin? Tylko bez złośliwości.Zastanawiam czy się nie zatrudnić bo mieszkam niedaleko.

Gość
@Jaka wypłata? 23.12.2018 00:35

Dostaniesz na początek 2500 na łapę może ciut więcej jak masz doswiadczenie. Do tego 190 na karcie sodekso i premia co miesiąc ale z tym to różnie bo mało zależy ona od pracowników

Kamil
@Gość 09.01.2019 20:34

Poza przedstawioną przez Ciebie stawką wynagrodzenia za pracę na produkcji w firmie BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego zatrudniony pracownik może liczyć na ewentualne premie bądź innego rodzaju dodatki? Jeżeli tak, to na jakie konkretnie? Proszę, abyś opisał, jak to dokładnie wygląda.

Wujek dobra rada
@Kamil 10.01.2019 11:06

Do wyżej wymienionych dodatkowo 13 pensja i w 2019/2020 ma pojawić się premia frekfencyjna dodatkowe ok 200zl

Kasia
@Gość 09.01.2019 20:34

Na jakim dziale te 2500 na rękę na początek bez premii ?:)

Prze wojownik
@Kasia 14.01.2019 10:02

W roce

Montażowy żigolak

Ja tak dla odmiany z innej beczki, gorące pozdrowienia dla Pań koordynatorek z kuchenek ( linia montażu, Pani K.P i Pani E.W). Boże dziewczyny jak na was patrzę to aż miło mi się robi na sercu

Montażowy żigolak

Nie ma co się dziwić, te Panie są naprawdę śliczne.

Rozbawiona
@Montażowy żigolak 11.01.2019 05:02

Rzecz gustu... Ale raczej nie miałeś okazji z nimi pracować bo szybko byś zmienił zdanie

Montażowy żigolak
@Rozbawiona 12.01.2019 00:55

Bycie pod butami tych Pań to sama przyjemność.

Rozbawiona
@Montażowy żigolak 12.01.2019 05:18

Nie no ...podziwiam...ale upodobania bywają różne

Miki

Mam pytanie czy nowy pracownik na produkcji ma szanse dostać urlop latem

Skryba
@Miki 09.01.2019 18:39

Urlop latem to oczywistość, ja na przykład na urlop zwykle jeżdżę latem, chociaż lato nie jest. Konieczne aby przeżyć przygody. Bywa, że w środku zimy poznasz osobę, grupę osób która wciągnie cię w wir zdarzeń, często pozornie niezwiazanych ale to właśnie z takich drobnych rzeczy rodzi się prawdziwą przygoda o której warto napisać, które będzie można opowiadać wnukom. A więc podsumowując warto być otwartym na nowych ludzi i przygody. I tak dostaniesz urlop

Gmm

I gdzie ta 13 (usunięte przez administratora)

Gmm
@Gmm 07.01.2019 11:44

Wypłata 2600 i gdzie 13?

Praciwnik
@Gmm 07.01.2019 11:45

Przecież bylo tłumaczone na zebraniu że 13 ma być z wypłatą styczniową czyli za styczeń, a wypłata za styczeń jest wypłacana w LUTYM. Tak to jest jak sie nie słucha i nie myśli na zebraniach a potem wszystko przekręca i gada głupoty...

Muminek ze Stutthof
@Gmm 07.01.2019 11:44

Sytuacja będzie taka jak w zeszłym roku nie wszyscy zatrudnieni w tym roku dostaną 13 itp inne bonusy ponieważ nasi milusińscy ustalą sobię dolny pułap tj. np osoby zatrudnione do 1 września 2018 tak dostaną a te od 1 już nie, gdyby byli sprawiedliwi to podzielili by to na 12 i każdemu bez wyjątku wypłacili miarodajne do jego wkładu. Ale ja nie dostałem a Ma**k na żebraniu mówił że dostanę ? Czemu inni dostali ? --A ile pracujesz? , Trzy miesiące!?, --To nic nie dostaniesz wypad na stanowisko bo Ci sztuka ucieka.

Stachu
@Gmm 07.01.2019 11:45

Haha ile? Wiesz ile ja za las wziąłem?

Skryba
@Gmm 07.01.2019 11:44

Moim zdaniem to nie ma tak, że premia jest konieczna lub nie. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład robię lodowki, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... znaczy... marchew.

Bapka

Halo Stachu?

Jadzia
@Bapka 08.01.2019 11:07

Ja jestem za tym żeby premie dostali wszyscy pracownicy produkcyjni, biurowi, logistyka i roka dostali premie.

Stachu

Z ptactwa: kuropatwy, bażanty, dzikie kaczki, gęsi, łyski, bekasy i cietrzewie...

Bapka
@Stachu 08.01.2019 11:21

O ty (usunięte przez administratora) po co ty żeś pojechał do tej centrali, mój las wyciołś, po mojem chodził, moje pieniądze zabrał Kto ci dał takie pozwolenie?

Bapka
@Bapka 08.01.2019 11:23

No gdzieś ty pojechał bo cię szlag jasny trafi krew nagła zaleje

Dociekliwy

No i.....!?? Panie Jacku S ! Szkoła rozpoczęta. Czy całe życie będziesz pozerem i (usunięte przez administratora)!!!!!

Tukan Kutan
@Dociekliwy 06.01.2019 18:05

Hahaha ale masz bol (usunięte przez administratora) Zazdroscisz ze wyksztalcenie nie bylo mu potrzebne do sukcesu. Jajkolwiek zdobyl stanowisko to swiadczy o tym ze jest zaradny a Ty?

Konstanty
@Tukan Kutan 07.01.2019 19:44

Widzisz słowo sukces wobec pana (z małej litery) odniosłeś do osoby która sukces osiągnęła tylko jednej płaszczyźnie naganiacza w kołchozach czyt. Tanich montowniach dla plebsu bez perspektyw, tak naprawdę to jest pros**czek ( z pogardą) który może trochę lepiej do miski włożyć niż plebs.

Gmm

Już policzyłem, nie było zwykłej premii za grudzień, pracuję od czerwca, 2 dni l4 i około 500 zł haha, szkoda że bez premii.

Konstanty

Sensowne są ich rozwiązania wobec mot**chu co pracuje na produkcji, jak nimi manipulują haha wyjdzie łysawy dziadek po 40 (M.N) i nawciska im kitu a oni nadal to biorą za pewnik, nawet małpa by się połapała że coś jest nie tak. Bo hajs musi się zgadzać bo fra****ia musi zapierd**** , bo normy muszą iść w górę, bo trzeba im mówić to co chcą usłyszeć a jak nie to inaczej (usunięte przez administratora) zbita ryba. Premia : 200 x 12 = 2400 a teraz 1500 hahahahah, Ru*** was nas każdym kroku, jak tam wasze zwieracze jeszcze działają czy w pampersach przy taśmie zapi***e . Kołchozowe Fraj****wo.

Gmm
@Konstanty 05.01.2019 17:49

Ciesz się z e w ogule dostałeś, ja od czerwca pracuje i ani grosza nie dostałrm.

Pracownik

Ludzie zastanawiam się co wam to daje pisząc takie komentarze przecież z tej pracy robicie (usunięte przez administratora) . Współczuję waszym dzieciom mężowi czy żonie , wracacie do domu i potem patrzycie bliskim prosto w oczy i nie brak jakiej kolwiek poczucia winy . Żal i jeszcze raz żal Was , brak szacunku dla rodzin waszych.

Omatkoboska
@Pracownik 13.12.2018 09:15

Nie masz racji. Skoro kierownikami są ludzie bez szkoły to kto tu jest infantylem. Takim zachowaniem udawadniacie że wszystko po znajomości. To ty zastanów się jak patrzysz swojej rodzinie w oczy. Jesteś oszust i naciągacz.

Pracownik 2
@Omatkoboska 13.12.2018 09:54

Widzę że znów wracamy do starej śpiewki, żal (usunięte przez administratora) ściska że ktoś ciężką pracą doszedł tam gdzie jest obecnie?? Żadna uczelnia nie gwarantuje z miejsca pracy jako kierownik dyrektor czy prezes. To raczej doświadczenie o tym decyduje a nie wykształcenie ( choć to bywa potrzebne niekiedy ) Tyle w temacie, można to co napisałem hejtować .

Omatkoboska
@Pracownik 2 13.12.2018 14:37

Trzeba hejtowac. Kumoterstwo i nic więcej. Najgorszy zakład jaki istnieje. W mojej ocenie jesteście dnem i porażka na rynku pracy. Życzę Wam, pseudo kierownicy, wszystkiego co najgorsze.

Pracownik 2
@Omatkoboska 13.12.2018 14:53

Rozumiem że już tutaj nie pracujesz , bo jak pracujesz to znaczy że jesteś cieńką pipą którą ciągle płacze i użala się nad sobą. Hejtować trzeba takich "pracowników" jak Ty.....

Wirujacy na fali
@Pracownik 13.12.2018 09:15

Żałosna wypowiedz

Wirujacy na fali
@Pracownik 2 13.12.2018 14:37

Właśnie doświadczenie bo szkoła teraz ma tyle do tego co sanki w maju

Wirujacy na fali
@Omatkoboska 13.12.2018 14:53

Mylisz się i to bardzo jeszcze takie zakładu nie widziałeś na swoje oczka chłopcze drogi

PPracownik
@Wirujacy na fali 14.12.2018 01:53

Uważaj co piszesz bo kiedyś w maju padał śnieg hi hi hi hi

Hakuna matata
@Omatkoboska 13.12.2018 14:53

Popieram. Koordynatorki bez szacunku do ludzi. Kilka osób już napisało pismo do dyrektora. W przyszłym roku jak się nic nie zmieni to wyślą. Koniec ignorancji, (usunięte przez administratora)i nieróbstwa

Hakuna matata
@Pracownik 2 13.12.2018 14:37

Jasne. Sprzątaczki koordynatorki, nie umieją kompa obsłużyć..

Znam was aż za dobrze
@PPracownik 14.12.2018 08:57

A kozy na rogach tanczyly

Znam was aż za dobrze
@Hakuna matata 20.12.2018 16:29

Zwłaszcza pani biała rękawiczka A. B

Zmęczony
@Pracownik 2 13.12.2018 14:37

Bardzo dobrze napisane. W dzisiejszych czasach papier można sobie kupić i co za tym stoi, brak doświadczenia. Teraz nie liczy się papier tylko, co Pan/pani umie. Masz wiedzę, chcesz ją pogłębiać i uczysz się ciągle to i awansujesz. Ale nie zawsze, też tak jest. Zauważyłam to po nagrodach na koniec roku. Pewne osoby dostały, co zawsze mówiły że mają (usunięte przez administratora) A inne co się starały i wiele rzeczy wprowadzały, nie zostały zauważone. Dlatego nie warto nie raz się wychylac. Robić swoje i walić reszte. 8h i do domu.

,,,
@Zmęczony 22.12.2018 12:33

Żałosne

LoL
@Zmęczony 22.12.2018 12:33

Z ciekawości zapytam. Piszesz o nagrodach za 2017 rok, czy za 2018?

Zmęczony
@LoL 23.12.2018 09:06

2018 oczywiście. W 2017 nie pracowałam to nie wiem jak było.

pytacz
@Zmęczony 24.12.2018 17:27

Z ciekawości: skąd masz takie informacje że ludzie podostawali nagrody za 2018 rok? Chwalili się że już dostali kasę, czy że dostaną?

Zmęczony
@pytacz 31.12.2018 10:46

Zebranie przecież było. I osobiście kierownik wręczał nagrody za 2018 przy wszystkich. Mówię o lodówkach.

pytacz
@Zmęczony 02.01.2019 02:26

Nie każdy musiał wiedzieć o zebraniu, i nie każdy był :). Takie pytanko kiedy było zebranie i z kim?

pytacz
@Zmęczony 02.01.2019 02:26

Jeszcze pytanko co to za nagrody były? dodatkowa premia ( jaka wysokość? jeżeli wiesz), czy przysłowiowe cukierki ;)? Zapomniało się dopisać wcześniej ;)

Kasia
@pytacz 02.01.2019 10:41

To nagroda za dyspozycyjność i brak zwolnień.

Niewykształcony
@Pracownik 2 13.12.2018 14:37

Ciężka praca??! Co Ty jaja sobie robisz czy nie wiesz co piszesz... Na stanowisko dyrektora czy kierownika trzeba coś sobą reprezentowac. Wykształcenie to jest w tych czasach minimum

Zainteresowany

Trochę ich porąbało z tą premią za wzorową frekwencję. Teraz ludzie chorzy będą przychodzić do pracy i zarażać innych. Najgorsze na co mogli wpaść... Jak złamię rękę albo będę miał sraczkę to przyjdę do roboty, co mi tam 1500 piechotą nie chodzi

KASIA
@Zainteresowany 02.01.2019 21:35

Jakiś rok temu to był premia frekfencyjna wypłacana co miesiąc w wysokości 200 zeta .Jakiś czas temu ją zlikwidowali. Było to o wiele sensowniejsze .

Pracownik 2
@Zainteresowany 02.01.2019 21:35

A jakby takiej premii nie było to byś płakał że nie ma. Tak źle i tak nie dobrze....

xyz
@Zainteresowany 02.01.2019 21:35

1500 zł to premia wypłacana kwartalnie, rocznie? Jaki jest obecnie system pracy? 2, 3 zmiany?

terefere
@Zainteresowany 02.01.2019 21:35

Czyli 1500 brutto do wypłaty :) za grudzień

KASIA
@xyz 03.01.2019 12:48

Premia roczna. Na razie 2 zmiany .

Konstanty
@KASIA 03.01.2019 21:55

Sensonwe to są ich rozwiązania wobec motłochu co pracuje na produkcji 200 x 12 = 2200 a teraz 1500 hahahahah, Ru*** was nas każdym kroku, jak tam wasze zwieracze jeszcze działają czy w pampersach przy taśmie zapi***e . (usunięte przez administratora)

Konstanty
@KASIA 03.01.2019 21:55

Sorry 2400 nie 2200 ???? . Ru*** was jak chcą tu dadzą tu zabiorą tu Robią za rok tu za miesiąc.

Loft25

Witajcie Czy ktoś z Was zna Pana Krzysztofa G. pracował w Waszym zakładzie w latach 2016-2017 jako "Administrator Fabryki"

Pracownik
@Loft25 03.01.2019 17:45

Ja znam

Taki ja

Kierownicza (usunięte przez administratora)na chłodnictwie.

LoL
@Taki ja 18.12.2018 14:15

A coś więcej?

Taki ja
@LoL 18.12.2018 16:02

Czego więcej chcesz. Pewnie jesteś jednym z tych nierobów.

Pracownik 2
@Taki ja 19.12.2018 20:01

Pewnie każdy inny jest pracowity jak Ty

LoLzProces-uffffff
@Taki ja 19.12.2018 20:01

Skoro piszesz że ktoś jest ,,wujem" to przynajmniej to uzasadnij, zwłaszcza jak ktoś pyta! Patologia to jest na montażu i pre montażu. Jeden ma problem z przykręceniem 4 śrub ( niektórzy potrafią liczyć tylko do 3? - był albo jest pętak który kompresor przykręcał na 3 śruby ...), ktoś inny ma problem żeby wsadzić papiery do szuflady a później płacz że wady A lecą i wszystkim premie uwalają bo baran jeden z drugim ma problem natury egzystencjalnej. Jak nie masz argumentów w rozmowie z kierownikiem to czego się spodziewasz? Że przyjdzie, pogłaszcze cie po głowie i jeszcze pocieszy jakiś ty biedny? Jak ktoś zamiast sznurka trzymającego uszy ma pewien narząd, to i z kierownikami się dogada bez problemu. P.S. patologia to 99% wypowiedzi tutaj min. twoje

Kamil
@LoLzProces-uffffff 27.12.2018 00:27

Widzę, że masz informację o tym, jak wygląd praca w firmie BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego, dlatego chciałbym dowiedzieć się, jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w tym miejscu pracy? Firma poszukuje nowych pracowników, czy może kadra jest na chwilę obecną zapełniona? Proszę o odpowiedź.

LoLzProces-ufffffff
@Kamil 30.12.2018 14:31

Z chęcią udzielił bym Ci odpowiedzi, ale nie mam pojęcia jakie są kadrowe plany firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

Tukan Kutan

Wiersz dedykowany nierobom co im wiecznie zle. Do amazona wszyscy wyp... tam wam lepiej bedzie. Wszyscu tam sa mili niektorzy az za bardzo.

Fan J.S

Panie Jacku, z okazji Świąt życzę Panu, żeby skończył Pan szkołę.

Znam was aż za dobrze

Powiem krótko (usunięte przez administratora) Nieroby płaczecie bo tak naprawdę nie macie pojęcie o pracy na produkcji tłumacze produkcja to ludzie fizycznie którzy będą pracować bo takie jest ich przeznaczenie sam jestem fizolem i kocham to wręcz uwielbiam a teraz narodziła się banda nie douczonyczch matolow którzy chcą zarobić ale się nie narobić sorry to jest polska i nikt tu za nikogo zapiermadalac nie będzie. A przysłowie czy się stoi czy się leży 2000 się na leży poszło już dawno w zapomnienie...

Wkurzony na maksa
@Znam was aż za dobrze 20.12.2018 21:41

Posłuchaj (usunięte przez administratora) Sami zatrudniacie takich ludzi, więc nie pisz że ludzie nie mają pojęcia na produkcji. To jest tylko wina prowadzących rekrutację.z drugiej strony, dużo ludzi odeszło a jeszcze więcej odejdzie z tego bałaganu. Wasze dni są policzone. Żałosne kierownictwo.

Gość 11

To ile wy macie brutto za miesiąc?

Hakuna matata
@Gość 11 06.12.2018 13:32

A co? Zazdrościcie frajerzy? Niektórzy pracują to mają tyle. Wy musieli byście wejść pod biurko codziennie po godzinach na 45 min.

KrulLasu
@Hakuna matata 07.12.2018 16:08

Za kogo ty nasz masz, ja wchodzę tylko na 5 minut. I kto tu jest frajerem?

Hakuna matata
@KrulLasu 07.12.2018 16:34

Zamiast pod biurko weż się do roboty .

Tukan Kutan
@Hakuna matata 07.12.2018 17:31

A ja tam lubie galke robic. Jedna reka trzymam swoja myszke a druga glaskam po jajkach. Mam pozniej gladkie rece i usta i nie musze uzywac drogich kremów. Polecam taki zabieg raz w tygodniu. Powinniscie sie cieszyc ze macie komu gale robic sa tacy co nie maja komu i sa zgorzkniali przez to np ci co robia na produkcji. A zazdrosc to destrukcyjne emocje. Robcie galkei uwolnijcie SSIE ☺

Hakuna matata
@Tukan Kutan 07.12.2018 17:43

Zmień w takim razie fabrykę z BSH na Algidę. Tam ssie uwolnisz:)

Tukan Kutan
@Hakuna matata 07.12.2018 23:36

Lody manualne lepsze niz wloskie automaty

Hakuna matata
@Tukan Kutan 09.12.2018 11:00

Nie wnikam jak masz w chacie. Do pracy tego nie musisz przenosić.

Gość
@Gość 11 06.12.2018 13:32

No co mi to daje, 20 zł na godzinę to też śmiech na sali. A kurła KGNy ciężkie...

PPracownik

fakt jest faktem że kordynatorami zostają ludzie bez doświadczenia i to jest prawda , tylko w momencie gdy już mają tą szansę to niech szanują pracowników na lini . Przyjdzie taki czas że na produkcji zostanie sama chołota bo każdy normalny człowiek nie będzie chciał pracować , bo pewne zachowania podlegają po(usunięte przez administratora). A co nie którzy to nawet nie umieją posługiwać się komputerem , dzieci w przedszkolu mają większe pojęcie niż co niektórzy???????????????????????????????????? a fakt też jest taki że powinno się napisać pismo do samego dyrektora dlaczego ludzie bez szkoły i doświadczenia mają takie stanowiska i puścić taka listę aby ludzie podpisali się pójść do niego nawet z radą pracowniczą i żądać wyjaśnień przedstawić problemy a nie tu na forum wyzywać i pisać że pod biurkiem dobrze robią . Bo każdy czytając te wypowiedzi będzie myślał że ten zakład to bur......el .

xxx
@PPracownik 14.12.2018 08:54

Gdzie widziałeś w bsh radę pracowniczą.

Omatkoboska
@PPracownik 14.12.2018 08:54

Bo ten zakład to (usunięte przez administratora)

Taka ja
@xxx 14.12.2018 15:59

Na ostatnim spotkaniu na tłoczni ????

Nick

Uwaga nowa akcja świąteczna! Zbieramy na nowe progi do chryslera

Wirujacy na fali
@Nick 13.12.2018 22:38

Zbieraj dale albo zgłoś się do rydzyka on całe oddaje

Omatkoboska

A czy ten pseudo kierownik J.S robi jakaś szkole czy nadal udaje ważniaka bedac szczurem bez wykształcenia?

Bywalec

Witam rodacy ???? A co sądzicie o Pani koordynatorrrrr... M. Z? Jak tam na przedmontazu życie kwitnie? ????

Puszekokruszek

Co sądzicie o reworku na dziale lodówek? Dostałem ofertę pracy opłaca się? Jak atmosfera? Możliwości rozwoju?

BonaparteNapoleon
@Puszekokruszek 26.11.2018 13:06

Czy Pan. S.S Karaczan dalej sprawuje rządy na reworku???

Głos ludu
@Puszekokruszek 26.11.2018 13:06

Z Panią A. B która ma ostatnia szansę szkoda gadać bez urazy dla chłopaków

Omatkobosa
@Głos ludu 30.11.2018 02:17

Pani a.b szefuje na reworku??

Hakuna matata
@Omatkobosa 30.11.2018 10:24

Pewnie sprząta

Luta

Proponuję zabrać pewnej dysponenentce o inicjałach AS telefon komórkowy. To jest nieśmieszny żart - pracownicy zapieprzaja a ta za ich plecami czy przy biureczku przegląda sobie fejsika. Żenada pełną parą.

Hakuna matata
@Luta 07.12.2018 10:44

AB też to robi. Albo udaje całymi dniami że coś robi przy kompie.

Gość 11

Hej mam takie pytanko słyszałam że w bsh można za miesiąc zarobić 3500zl na rękę czy to prawda czy tylko ktoś się przechwalał?

pupek
@Gość 11 05.12.2018 22:21

można jak natrzepiesz nadgodzin grubo powyżej 200 to owszem

Ciekawy
@Gość 11 05.12.2018 22:21

Patryka B. znów poniosło

Nicky
@Ciekawy 06.12.2018 12:18

Co odwalil? Mozg wycisnol na silce?

Fafi
@Nicky 06.12.2018 19:16

A mnie mówili że godziny do odbioru ... Że nie ma płatnych nadgodzin. Dlatego praca przestała mnie interesować

Miki

Witam Czy na produkcji pracuje się na 3 zmiany

Obserwaror

Wszyscy tylko marudza ,jecza,czy ktoś Was trzyma tu na siłę? Czy wasza praca jest aż tak ciężka że ciągle marudzicie. Sami od siebie nie dajecie nic A wymagacie od innych. A jak coś nie po waszej myśli to najlepiej w piątek pod Finlandią stanąć i po problemie. Żenada....

Głos ludu
@Obserwaror 30.11.2018 12:26

Wal się w dziub dzbanie bo orientację pod biorkiem masz dobrą jak widzę na kolana i żałuj za grzechy fugo babilonska

Tukan Kutan
@Głos ludu 02.12.2018 18:27

Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni; Nie marnujcie nasienia i wina Dzieci: Sperma jest święta, sperma dobra jest. Kiedy się marnuje, Pan Bóg gniewa się. DZIECKO: Paskudni poganie ziemię kropią nią. Bóg ich za to strąci w otchłań wiecznych mąk. B2MAN: Wrze mongolska sperma Cuchnie mokry pies Od zazdrości piecze W (usunięte przez administratora) palec jest

Głos ludu
@Tukan Kutan 02.12.2018 23:52

Co za dzban bibli mi nie cytuj znalazł się święto (usunięte przez administratora)

grapler

zostały tylko (usunięte przez administratora)baby z okolicznych wioch klakierzy (usunięte przez administratora) koordynatorów którzy mają intelekt ameby ogólnie dno

Tukan Kutan
@grapler 02.12.2018 16:48

Śniady królu Bitumenu (usunięte przez administratora) Zrob przysluge sercu memu Skończ to glupie (usunięte przez administratora) Refren: Asfalt nie chce wiązać zimą Wiatr biednemu w oczy wieje Az (usunięte przez administratora) mu pękają A (usunięte przez administratora) z zimna mu maleje

Miki

Witam Czy są teraz przyjęcia w bsh na produkcje

Głos ludu
@Miki 29.11.2018 22:20

Po nowym roku

anonim

(usunięte przez administratora)

Dziabnięty

Wraca pająk po drabinie - skąd ty wracasz skurweszynie? - byłem zgwałcić muchę końską ale szapre ma za wąską

Prze wojownik

Admin czego usunołeś wierszyk

dorota

Logistyka -tragedia! Bhp-tragedia! Chwila nieuwagi a można zginać na hali lub na magazynie rozjechany przez wózek widłowy lub ciągnący !!. Kierownictwo oraz koordynatorzy -Porażka! Jedna wielka dezorganizacja pracy, poganianie i chaos! Płaca -mizerna! Jednym słowem kołchoz bez przyszłości owiany w piękne opakowanie na zewnątrz.

Montażystka
@dorota 15.11.2018 09:37

Płaczący pracownicy--- tragedia

Dobrze Wam życzę :)
@dorota 15.11.2018 09:37

Jak chodzicie jak święte krówki i myslice tylko o łące to wasz problem. Patrzcie gdzie chodzicie a nie narzekania bo oczy to chyba w (usunięte przez administratora)macie. A co do płacy jaka praca taka płaca. Osobiście zapłacił bym mniej patrząc jak się opierdzielacie.

Fan Marka N.

Panie Marku, schodzisz na psy. A.B i J.B na reework. Parodia.

Katarzyna
@Fan Marka N. 24.11.2018 02:05

Jesteś w stanie opisać bardziej szczegółowo, co takiego obecnie dzieje się na dziale reework w firmie BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego? Nie mam wiedzy na temat tego miejsca pracy, więc chętnie dowiedziałabym się, jak wyglądają warunki zatrudnienia oraz pracy w tym miejscu. Proszę, abyś podzielił się swoimi doświadczeniami na ten temat.

Zostaw opinię o BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.