brak logo

Niku Bowling

Poznań

Opinie o Niku Bowling

były niedoszły 2011-07-09 14:09:14
jestem jednym z tych byłych, niedoszłych... omnijajcie tę firme duzym łukiem... dobra rada dla przyszłych pracobiorców...
1
anonim 2011-08-12 12:29:19
Nie polecam, omijajcie dużym łukiem
jakkol 2011-10-23 01:44:11
oj biedny urażony, za starych czasów było za dobrze a teraz pewnie wykazać się trzeba było
ten jeden 2011-10-23 01:48:49
anonim wrzuć jeszcze za miesiąc 3 raz wklejony ten sam tekst, nie ma to jak brak ambicji już nie mówiąc o napisaniu czegoś nowego
Tomasz 2013-01-08 19:01:43
Nie sądzę aby to była prawda stek kłamstw
Marek 2013-01-11 13:19:19
Ja pracowałem w tej firmie półtorej roku i dobrze ją wspominam
Maciej - nadal pracujący 2013-01-12 13:58:04
Witam,
jak dla mnie praca ok.
Szefowa wymagająca i to tyle.
O wiele lepiej pracuje mi się tutaj niż w poprzedniej firmie. Oprócz pracy i pieniędzy za pracę mam darmowy bowling i fitness.
Ludzie naprawdę nie doceniają to co mają.
Niech każdy z Was popracuje z rok na budowie albo w marketach po nocach czy też na głupich promocjach za 5 zł na godzinę to dopiero się otworzą Wam się oczy.

Więc życzę wszystkim tutaj niezadowolonym znalezienia pracy idealnej
Mało co poniektórzy wiedzą jeszcze o życiu
1
Rogalitto 2013-01-18 18:34:28
Witam

jestem pracownikiem Niku Bowling i pracuje się genialnie, młody zespół dużo wyzwań.
1
prawdomówny 2013-02-04 16:17:52
chyba chłopaki zostaliście zastraszeni...tylko czym zwolnieniem czy brakiem darmowego bowlingu :) do białej kości panowie brawo...kiedyś mówiliście inaczej o waszej szefowej skąd ta nagła zmiana???
Tomasz 2013-02-28 23:54:19
Ja uważam, że w tej firmie wcale nie jest tak źle, jak w każdej firmie raz lepie raz gorzej a to,że szefostwo wymagające to nic dziwnego w tych czasach, gdzie ciężko zawalczyć o każdą złotówkę. Niestety mam wrażenie, że osoby wypowiadające się na forum negatywnie piszą w ten sposób ponieważ nie było po ich myśli. No niestety to szefostwo płaci Wam a nie odwrotnie i mają prawo wymagać.
Zresztą jak to mówią nie ma obowiązku pracować w danej firmie, zawsze można zmienić pracę.
1
teraźniejszy pracownik 2013-03-04 01:40:33
Ja aktualnie pracuje już 3 miesiące i jest ok, bo ja wiem czy to szefostwo jest takie złe. Bywało gorzej w innych firmach nie ma co narzekać.
anonim 2013-04-30 18:05:49
Nie polecam!!! Chyba, ze ktos szuka podrecznikowego przykladu [usunięte przez moderatora]
Tomek 2013-05-02 11:20:38
nie zgadzam się z Tą opinią, jeżeli ktoś jest na tyle odważny aby napisać takie komentarze to niech się podpisuje z imienia i nazwiska
Seba 2013-06-04 18:07:38
Pracuje tutaj i jak dla mnie ok, Praca jak praca, trzeba pracować :0
I najważniejsze kasa zawsze na czas :)
1
Michał 2013-11-28 14:18:56
Witam (usunięte przez administratora) proszę o informację w jaki weekend pracowałaś za darmo i nie zostało zapłacone, co do pracowników i ich postępowania również chętnie usłyszę. Proszę takie informacje wysłać na (usunięte przez administratora) chętnie się ustosunkuje do powyższej opinii.Pozdrawiam (usunięte przez administratora) pracownik z 9 letnim stażem
1
Pracownik Niku 2014-02-17 11:08:29
Po co piszecie bzdury za każdy dzień jest normalnie płacone,zarówno za weekendy jak i dni świąteczne. Lepiej porozmawiać najpierw z kimś rzetelnym niż opowiadać bzdury
tomasz 2014-06-18 09:17:39
Witam zacząłem pracę miesiąc temu za barem. Powiem szczerze póki co całkiem fajnie się pracuje niezła ekipa dobra atmosfera a szefowa póki co nie szaleje. Szef jak szef wymaga i tyle.
master-ADI 2014-07-14 17:13:57
Hahaha komuś się chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] paliła, jest leszczem i nie Ogarnial swojej kuwety. Hajs na czas zawsze, nagrody za dobrą Pracę tez mnie spotkały co jest rzadkością bardzo straszna w innych zakładach pracy:) po za tym anonimowe opinie można sobie wsadzić w kieszeń. Pozdro dla kumatych. Adi SLU
Mentor 2014-07-14 20:39:17
Pozdro dla Adiego wreszcie ktoś napisał prawdę
kaska 2014-07-27 23:35:43
spory to o pizzerii w pisze w bowlibgu nie te forum
Piotrek 2014-08-21 19:30:12
Byłem ostatnio w NIKU i nowy wyglad kręgielni jak i restauracji zrobił na mnie ogromne wrażenie! :-)
Pracownik Niku Bowling 2014-08-25 17:53:10
Piotrze jest Nam niezmiernie miło.
Michał 2014-12-16 13:48:17
Witam aby rozpatrzyć Pana kandydaturę proszę o przesłanie CV na adres praca@nikubowling.pl
Tomek 2015-08-18 16:33:47
Bardzo fajna udana współpraca:)
Michał 2015-08-19 12:13:41
Witam serdecznie zapraszam do nawiązania współpracy, tak jak zostało wyliczone faktycznie idzie zarobić przy stawce 8 zł w okolicy 1280-1360 zł, dodatkowo napiwki oczywiście są indywidualną sprawą barmana-kelnera.Jako bonusy po okresie próbnym,każdy pracownik otrzymuje miesięcznie 4 godziny bowlingu, które może wykorzystać z przyjaciółmi w wolnych dniach od pracy oraz ma możliwość korzystania z fitness w godzinach 7:00-17:00. Tak więc oprócz stawki godzinowej, napiwków mamy dość ciekawe bonusy.
xyz 2015-11-03 16:57:18
nie polecam, zapłacicie dużo więcej niż myślicie, wszystko kierowane jest na zarobek a nie na zadowolenie klienta tylko na wyciągnięcie kasy , ale rób jak chcesz
Tomek z Grupy Allegro 2015-11-03 19:25:46
Ja serdecznie polecam robię tam w listopadzie kolejna imprezę firmowa juz chyba czwarta:) profesjonalna obsługa pyszne jedzonko miła atmosfera świetne miejsce na wyjście firmowe. Kolego z wpisu powyżej za każda usługę trzeba zapłacić na tym świecie nie ma nic za darmo!!!!
Michał z Niku 2015-11-04 10:14:07
Witam joljol,
uważam,że najlepszym sposobem aby przekonać się o profesjonalizmie firmy są opinię klientów, którzy tego typu imprezy organizowali.
Zapraszam na Naszą stronę do prześledzenia referencji http://nikubowling.pl/integracja-dla-firm
mmm 2016-08-10 20:05:28
nie polecam....
Michał 2016-08-23 14:27:13
Pracowałem 11 lat i jestem zadowolony
1
gastro 2016-09-13 20:43:52
Jak najbardziej polecam, fajna ekipa , miła atmosfera ;)
1
sss 2016-09-13 21:11:08
Miejsce pracy godne polecenia, wymagające ale rzetelne !
1
Ruda 2016-09-14 10:15:01
Polecam to miejsce, jestem pracownikiem już 4 lata, bardzo dobrze mi się pracuje. Ludzie w firmie są bardzo pomocni i życzliwi.
1
MX 2016-09-14 17:59:56
Jak najbardziej polecam. Wypłaty zawsze na czas!
1
ES 2016-09-15 11:36:41
Hej , mam doświadczenie w gastronomi ponad 10 letnie i wiem co sie z czym je.
Młode pokolenie nie jest nauczone pracy.
Uważają że czy się siedzi czy leży to mu sie należy.
Pracowała tam , i uważam że jest bardzo profesjonale podejście do klienta( jak mało gdzie) jak i też do szkolenia pracowników. Chcecie nabyć doświadczenie profesjonalnego to tylko tam .
Harmonogram pracy zawsze jest ustalony wcześniej, i można sobie cokolwiek zaplanować.
A uwierzcie w gastronomii to cud.
Pozdrawiam



2
PS 2016-09-17 00:11:15
Polecam ! :) fajna ekipa , miła atmosfera ;) Wypłaty zawsze na czas!
2
Agnieszka 2016-10-10 07:29:18
Pracowałam prawie rok podczas ost roku studiów wypłata zawsze była na czas, atmosfera super , kierownicy zarówno bowlingu jak i restauracji wymagający ale to moim zdaniem dobrze.
Ludzie pracują tam od lat mała rotacja największa na barze tam gdzie pracowałam ale to normalne w Gastro
Polecam :)
1
pola 2016-10-13 15:51:03
Ok, czyli tak naparwde jeśli chodzi o rotacje to nie ma sie czego obawiać - wydaje mi sie tylko, że u nich ta praca jako Kierownik restauracji to jest wymagająca, bo wymagane jest minimum 3-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej no i doświadczenie w zarządzaniu kilkunastoosobowym zespołem.
Zostaw swoją opinię o Niku Bowling - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niku Bowling