brak logo

MEBELPLAST S.A.

Wrocław

Opinie o MEBELPLAST S.A.

ciekawska osoba 2011-02-03 19:56:41
Czy jest ktoś kto wie jak się tam pracuje? Jakie są zarobki? Itp...??
as24 2011-04-03 22:37:23
Niestety zarobki nie sa wysokie , praca cieżka : sters !!!
expracownik 2011-05-10 14:43:07
niestety, trzeba się nadźwigac, pensja niska i prowizja od sprzedazy tez raczej nie za wielka. atmosfera w salonie okropna, trzeba myć podłogi i utrzymywac salon samemu w czystości ( 400m2 podłogi małym mopem to katorga) dobrze, ze juz tam mnie nie ma :) każdy szanujacy sie salon (choćby K__r) zatrudnia sprzątaczki na poł etatu.
była pracownica:) 2011-05-31 15:03:37
expracownik - 2011-05-10 14:43:07

niestety, trzeba się nadźwigac, pensja niska i prowizja od sprzedazy tez raczej nie za wielka. atmosfera w salonie okropna, trzeba myć podłogi i utrzymywac salon samemu w czystości ( 400m2 podłogi małym mopem to katorga) dobrze, ze juz tam mnie nie ma :) każdy szanujacy sie salon (choćby K__r) zatrudnia sprzątaczki na poł etatu.

A ja tam nie narzekałam ... i z mopem też latałam ale z większym !!! a 400m to wykładziny było.!! do mycia co najwyżej 20m :) Jak się płaci to się wymaga, mycie sprzątanie to normalna rzecz w każdej pracy. Ciesz się że miałaś/eś co robić w pracy zawsze to mały odpoczynek od plotkowania z kolezankami hahaha.
anonim 2011-06-10 00:51:14
Zgodzę sie ze sprzatanie to normalan rzecz w kazdej pracy .Jednak firma wymaga aby pracownik ubrany byl w sposob \"biznesowy \" , fajnie wyglada Pani w garsonce w szpilkach z mopem , odkurzajaca meble , myjaca okna ......dodatkowo jak klient wchodzi nie mozna mieć sprzetu sprzatajacego na salonie wiec szybko trzeba schowac mopa odkurzacz , bo inaczej przelożony zrobi zdjęcie i bedzie nagana ....
A za plotkowanie nagany jeszcze nikt nie dostał .......
Sami ocencie co lepiej robic w tej firmie ..??????
hahahhahahahah

Zreszta co tu dużo gadać polityka firmy jest bardzo mocno zaburzona .... I kazdy kto kiedys pracowala na salonie wieczym to smierdzi . ( nie wspminajac o siedzibie j firmy) .
anonim 2011-06-10 00:52:16
Zgodzę sie ze sprzatanie to normalan rzecz w kazdej pracy .Jednak firma wymaga aby pracownik ubrany byl w sposob \\\"biznesowy \\\" , fajnie wyglada Pani w garsonce w szpilkach z mopem , odkurzajaca meble , myjaca okna ......dodatkowo jak klient wchodzi nie mozna mieć sprzetu sprzatajacego na salonie wiec szybko trzeba schowac mopa odkurzacz , bo inaczej przelożony zrobi zdjęcie i bedzie nagana ....
A za plotkowanie nagany jeszcze nikt nie dostał .......
Sami ocencie co lepiej robic w tej firmie ..??????
hahahhahahahah

Zreszta co tu dużo gadać polityka firmy jest bardzo mocno zaburzona .... I kazdy kto kiedys pracowala na salonie wieczym to smierdzi . ( nie wspminajac o siedzibie j firmy) .
anonimuss 2012-05-06 22:40:21
jaka nagana?! 8-/ nigdy nie słyszałam o naganie za sprzątanie.
wrocławianinek 2012-05-23 13:34:31
małe zarobki? samemu trzeba sprzatac? wydaje mi sie ze te wszystkie złe opinie to tylko konkurencja. Zarobki sa wysokie. reszty nie komentuje bo ręce mi opadają
kotka 2012-06-19 22:03:02
może na bielanach, ale w domarze to dramat. ludzie łaża i zawracają gitare a potem i tak zamaiwją na bielanach. pracę w M raczej źle wspominam, ale to juz za mną...
ona 2012-07-31 21:44:39
owszem, poszłam do innej pracy i dostalam 1000brutto wiecej.
ex 2013-05-10 21:48:40
1400 brutto, plus prowizja od sprzedazy- u mnie w salonie to wielkosc rzedu 200- 300zł, od wielkiego dzwonu 400
ex 2013-07-26 20:00:47
tak, za moich czasów zakładali nam target, który raczej trudno było osiągnąć. w domarze niestety tylko w niedziele był ruch i to byli łajzy z targowiska świebocki, połazic poszli i posmiac sie z cen, bo mają w domu wersalki z prl od sasiada w dobrym stanie. cieżko było osiagnąc target, a łaziki wypytywali z durnowatym uśmieszkiem i szli w siną dal zostawiając Cie w pół zdania. pensja z rzędu 1300zł
ex 2013-08-15 22:04:48
myslę, ze do salonu możesz spokojnie startowac ;) życzę wszystkiego dobrego!
ASman 2013-09-13 22:08:31
tak, od całomiesięcznej sprzedaży
agata 2013-10-01 16:42:56
no jak... przecież jesli masz prowizję od sprzedaży, to oznacza, ze dostaniesz podstawę (za moich czasów to było 1400brutto) plus prowizja. a prowizja uzalezniona jest od sprzedaży, ale na pewno coś dostaniesz, czasem jest to kilkadziesiąt zł, a chodzą słuchy, ze nawet do 2000 prowizji dostają, ale ja max dostałam 500
ona 2013-11-17 19:50:25
no ja miałam fatalne, nie ma nic gorszego od starej panny :(
agent tomek 2013-12-02 14:37:15
czyli kogo? :)
ona 2013-12-18 22:55:05
no starą panne :)
Pikocz 2015-01-25 00:39:08
Zastanawiam się czy to jest ostateczna kwota (te wasze 1500-2000), bo nie wiem czy to jest wystarczająca kasa aby się poświęcać pracy w firmie. Te kwoty może z roku na rok jakoś ulegają zmianie? Może ktoś powiedzieć czy 2015 rok przyniósł firmie jakieś nowe zmiany czy jednak cały czas to samo u nich panuje? I jak generalnie wygląda codzienna praca ?
kominiarz 2015-03-26 17:09:19
słuchajcie, a jak jakościowo jest z produktami firmy? bo ja własnie chciałem do nich się zatrudnic, no ale jak mam coś sptrzedawać co jest kiepskie to nie widzi mi się ściemnianie klientom, bo sprzedawcą kiedyś byłem i wiem jakie sa plusy i minusy tego zawodu niestety. Poza tym wydaje mi się, ze jednak będzie lepiej jak uzyskam od Was informacje.
belkos 2016-05-12 18:19:14
Właśnie ta prowizja od sprzedaży dużo zmienia, podnosi znacznie wynagrodzenie
1
Zostaw swoją opinię o MEBELPLAST S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEBELPLAST S.A.