logo Wawel - Imos International S.A.

Wawel - Imos International S.A.

Kraków

Opinie o Wawel - Imos International S.A.

anonim 2011-05-30 13:13
Jest w porządku, wypłaty na czas
anonim 2011-05-30 13:25
To jest miejsce , gdzie warto popracować. Nabierzesz doświadczenia, wymagają ale o to chodzi. Praca z prestiżem, potem w CV świetni się prezentuje.
ralf 2012-10-15 22:39
coś w tym jest
była pracownica 2015-06-08 06:43
ja tam pracowałam i nie podzielam entuzjazmu-szkoda słow jednak nie polecam nikomu pracowac w hotelu grand/wawel imos-niestey złe traktowanie ludzi,zabieranie premii za "widzi mi sie " i wiele innych negatywów
9
tak jest 2016-09-30 13:05
wybacz "kami" abstrahując od wątku, i któregokolwiek hotelu by dyskusja dotyczyła, najpierw powinno się pochwalić swoimi dokonaniami zawodowymi, przedstawić doświadczenie, kompetencje a dopiero późniejj pytać o wynagrodzenie...
1
max 2016-10-13 20:21
tak jest, to nie jest rozmowa w cztery oczy tylko forum praconicze ,wiec nie sorry ale nikt nie musi przedstawiac sie tutaj wedle twoich wymagan, chodzi o to by ktos mniej wiecej okreslił i napisał ile mozna sie spodziewać na niektorych stanowiskach,skoro pytaja o to zainteresowane osoby to amja już doswiadczenie
anonim 2017-02-08 10:03
To jak wyjaśni mi ktoś fakt,że forum huczało od negatywnych komentarzy na temat niewypłacania pieniędzy itp a nagle widzimy tylko nowe od 2016? Sami sobie to piszą?
5
grand 2017-03-07 23:25
tragedia niektorym dawali puste kartki do podpisania jako umowe a pozniej uzupelniali.byla tez policja bo nie chcieli wypłacic wynagrodzenia, to w hotel grand było. zanizanie wynagrodzenia i wyrownywanie tego dodatkiem nocnym ktory nalezy sie za prace w nocy. portier musi pilnowac zeby taxi nie stawalo na miejscu parkingowym hotelu jak nie to po premii, nawet jesli stanie przed na skrzyzowaniu to kaza dzwonic na straz miejska. jednym słowem wyzysk. Jako hotel dla turystów wporzadku ale dla pracownikow zenada.
4
Były pracownik 2017-04-07 19:37
Zgadzam się z anonimem. Pewnie naslAli prawników żeby wykasowac zle opinie. Ogólnie wyzysk brak szacunku do pracowników obcinanie nawet połowy pensji lub nie wypłacanie jej wcale bez konkretnego powodu .za nic właściwie za widzimisie zarządzających osób albo nagonka i wyszukiwania rzekomych błędów w pracy żeby znaleźć powód do potrącenia pensji.
4
iwi 2017-05-09 21:11
Ja juz 19 miesięcy czekam na świadectwo pracy moze ktoś podpowie co zrobić
2
Zostaw swoją opinię o Wawel - Imos International S.A. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel - Imos International S.A.