brak logo

Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik

Wrocław

Opinie o Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik

GOTRONIK 2015-06-19 18:50
Na opinię trafiłem przez przypadek... Pokazali mi ją mocno rozbawieni pracownicy powyższym komentarzem. No cóż gdyby szanowna Pani była równie komunikatywna podczas rozmowy kwalifikacyjnej jak w pisaniu nieprawdziwych opinii i "opluwaniu" moich pracowników to może i by znalazła pracę w naszej firmie. A tak mimo że minęły ponad 3 miesiące to każdy kto się z szanowną Panią zetknął pamięta jej wizytę.

Z mojej strony życzę powodzenia w życiu!

Należało poczekać jeszcze chwilkę na korytarzu bo pojwali się także przystojniacy w wieku od 23 do 34 lat :P
Wojciech 2015-06-22 09:23
Polecam pracę jako serwisant elektronik. Wprawdzie już nie pracuję w Polsce, ale z sentymentem wspominam tam pracę. Trochę podszkoliłem się w serwisie. Teraz pracuje na podobnym stanowisku ale za zupełnie inne pieniądze (oczywiście nie w polsce), ale doświadczenie procentuje.
Sebastian 2015-11-17 17:21
dziwne, a ja tyle razy byłem w tym sklepie i ani razu atrakcyjnej pani nie spotkałem
Kooper 2015-11-20 22:52
Widać masz inne upodobania jak szef tej firmy
Kjan 2015-11-27 10:45
Mam same dobre doświadczenia z tym sklepem. Faktem jest, że dawniej pracowali tam prawie sami mężczyźni, kompetentni w elektronice. Podczas ostatnich zakupów obsługiwała mnie młoda, atrakcyjna dziewczyna i robiła to bardzo również kompetentnie.
Justyna 2016-02-22 12:33
Przez ponad pół roku pracowałam w firmie. Jakie mam wspomnienia? Raczej pozytywne. Atmosfera bardzo przyjazna. Odnośnie wynagrodzenia to sprawa jest dość klarowna: jak pracujesz tak zarabiasz. Niestety musiałam zrezygnować z pracy z powodów osobistych (chłopak dostał lepszą ofertę pracy w Poznaniu). Odnosząc się do wielu powyższych wpisów to nawet kojarzę te osoby i nie potwierdzam tych opinii.
Marta 2016-04-13 23:10
praca jak praca, ale elektroniczy towar to nie dla mnie były, pozdro dla dziewczyn i dla pana listonosza :D:D
Dobry Kolega 2016-12-03 21:41
Ta opinia ma za zadanie przestrzec potencjalnych kandydatów przed podjęciem pracy w Gotroniku
Paczuszka 2017-03-15 09:51
Straszne miejsce, odradzam i zgadzam się w 100% z negatywnymi komentarzami, te pozytywne są wyssane z palca.
mark 2017-04-19 14:56
Co za obłuda i fałsz. Na bieżąco są usuwane negatywne ale prawdziwe opinie o tym pracodawcy.
UWAGA!!!!!!!!z daleka od nich!!!!!!!!!!!!!
Zosia 2017-04-26 10:32
Notoryczne usuwanie komentarzy.... żal
ssssssss 2017-05-15 17:22
pozytywne komentarze to zapewne zasługa szefa, i jego załogi :D wszystkie opinie po 13.04.2016 zostały usunięte porażka..
Ryś 2017-05-29 15:11
Koszmar, uważajcie aby nie wpaść w bagno, doradzam!!!! Pan szef i jego rodzinny klan chyba mają nieczyste sumienia skoro usuwają opinie.
Ajajajaj 2017-06-12 15:18
Firma beznadziejna. Mobbing, darcie japy na pracowników, obgadywanie za plecami. Tragedia. Praca w postkomunistycznym pawilonie. Płacą mało, ale wydaje im się, że są mega przedsiębiorstwem ;) Jak kiedyś przyszło mi usłyszeć - "na twoje miejsce są setki innych", to moją reakcją był wybuch śmiechu. Ogólnie, ŻE TAK POWIEM - nie polecam. I tak pewnie zaraz usuną, bo nikt nie chce tam pracować :)
Toudi 2017-06-20 23:29
UWAGA!!! MOBBING!!! Jak już wyżej ktoś napisał .. koszmar. Na początku klepią Cię w ramię, obiecują premię, lepsze stanowisko, a później zostajesz poniżany i oskarżany np o kradzież jakichś czeskich lamp. Wywieranie presji na pracownikach, stanie nad tobą i wyklinanie (Szanowny Pan Mareczek) Podejście do klientów tak samo, koszmar. Kamera na kamerze, NAWET W MIEJSCU PRZEBIERANIA SIĘ PRACOWNIKÓW!!! Obgadywanie głównie przez szefunia do innych pracowników (Sam byłem obgadany przez wcześniej wspomnianego Pana) najlepsze jest w tym to, że to słyszałem :) Aby dostać premię musisz być widoczny na kamerze. Załóżmy... idziesz 10 razy dziennie do toalety i nic nie robisz... tadaaam, premia gotowa bo Cię widzą, a jak stoisz cały czas na swoim stanowisku i pakujesz paczki za dwóch to jesteś oskarżany o złą pracę. Taka polityka tej wspaniałej firemki. Jedyne co mnie tam trzymało to atmosfera między pracownikami. Praca raczej dla osób, którzy chcą zarobić ze dwa razy i zrezygnować, takie moje zdanie. Jest to tylko część tego co tam się dzieje, i jakby tak zebrać wszystko do kupy to sprawa nadaje się tylko do inspekcji pracy.
pracownik 2017-06-22 00:34
Co tu dużo mówić. Nie polecam pracy w tej firmie.
WIktor 2017-06-28 22:54
praca w serwisie w jakims blaszanym garazu gdzie jest 40 stopni brak narzedzi i sprzetu odpowiedniego do pracy, szefostwo przychodzi tylko sapać nie pochwalić 8zł/h max
Zostaw swoją opinię o Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik