Pół roku bez umowy. Pracodawca typowy prywaciaz. Stawka nędza, sprzęt do pracy w opłakanym stanie. Zero profesjonalizmu, cała restauracja to jedna wielka rudera od strony kuchni. Nie polecam, kucharze pracują za taką samą stawkę jak kelnerzy (chore). Zdecydowanie odradzam, do tego toksyczna atmosfera w pracy, fałszywi ludzie, którzy chętnie Cie wygryzą jak im się nie spodobasz. Zdecydowanie zalecam unikać tego miejsca, zarówno jako pracownik i jako gość
Dziękujemy za dodanie opinii.
Przejdź do następnego kroku. Przejdź dalejDziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Przejdź do następnego kroku. Przejdź dalejChcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Oceń firmę
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Przejdź do następnego kroku. Przejdź dalejChcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Oceń firmę
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
![Rozmarino](/assets/images/company/nologo-150.png)
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy